Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 609252 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

BIANCONERO

• Guest
Ειμαι Ραμπιτ..ειμαι........μαλλον επειδη εβλεπα αυτα που γινονται σημερα 2 μηνες πριν.........
ισως παλι ειμαι αδικος επειδη βλεπω και αυτα που θα γινουν αυριο.
Το μελλον του ΠΑΟΚ ειναι προδιαγεγραμμενο και εντυπωμενο στο DNA του.
τελως παντων, το μονο καλο ειναι οτι το περιμενα πολυ καιρο το σημερινο οποτε δεν μου εκατσε πολυ βαρυ....Χρονικο ενος προαναγγελθεντος ΘΑΝΑΤΟΥ ηταν.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Έπαιξαν ρόλο και τα χθεσινά φαντάζομαι όμως ρε παίδες...
Δε μπορείς τη μία να ζητάς 5.000 εισιτήρια για ΟΑΚΑ και την άλλη να φεύγεις ...
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
Θοδωρε σ'ευχαριστουμε για οσα εδωσες και οσα αφησες παρακαταθηκη. Σιγουρα υπαρχουν πραγματα που επρεπε να κανεις και δεν εκανες, γιατι δεν ηθελες ισως να πεσεις στο επιπεδο καποιων. Δεν σου παει το ξεκατινιασμα ρε Τεο. Και στην πουτανα τη χωρα που ζουμε, μ'αυτο ξυπναμε κ μ'αυτο κοιμομαστε. Του θοδωρου τα μαλλια γκριζαρανε μεσα σε 2 χρονια. Η πιεση αφορητη κ οσοι τσαμπουνανε αφορισμους για προδοσιες κτλ καλα θα κανουν να βρεθουν για λιγο στη θεση του. Στη μιζερη ελλαδα τπτ δε μπορει πια να ευδοκιμησει. Η καλοπροαιρετη κριτικη γρηγορα γλιστραει στη καχυποψια, τη ματζιρια και τη μιρλα, αρκει να μη ξερεις πως να τα διαχωρισεις.

Ο καθενας βγαζει τα γαμησιατικα του εκει που τον παιρνει. Εχουμε ξεχειλισει απο τυπους "πληρωνω-γαμαω" και "εχω παρατσουκλι στο ταδε ραδιοφωνο και εχω αποψη" . Εχουμε δωσει αξια στον καθε αμορφωτο ραδιοφωνατζη, δημοσιοβλαχο, εξωφυλλο κ αρθρο-κωλοτρυπιδα. Εφοσον ολοι εχετε αποψη ελατε να σας δουμε κ στην πραξη. Οσο και να θελουμε να το πιστεψουμε, η κατασταση στον ΠΑΟΚ δεν ειναι υγειης, παρα μονο οικονομικα. Ο καθενας μετατρεπει τα καθημερινα του προβληματα, σε χολη για την ομαδα, ακομα κ αθελα του.

Τα χθεσινα σκηνικα ειναι αλλη μια πτυχη. Τα παληκαρια που τα κανανε να ξερουν οτι εκτος απο την προσωπικη τους "ικανοποιηση" κ διψα για αιμα,δακρυα κ ιδρωτα το μονο που καταφεραν ειναι οτι δωσανε επικοινωνιακη τροφη στο εβραικο ασανσερ που θελει να γεμισει γηπεδο 35000 σε λιγα χρονια. Η "αποβολη" τους απο το γηπεδο, δεν τους αποδυναμωσε, αλλη μια αποδειξη οτι η βια δεν καταπολεμαται με ηλεκτρονικες πορδες κ κροκοδειλια δακρυα.

Μιζεριαστε κι αλλο, μπορειτε!

Χρονια μετα, ο Αναστασιαδης δικαιωνεται. "ο ΠΑΟΚ θα δει χαιρι μονο αν φυγει απο τη Θεσσαλονικη", εγω θα συμπληρωσω κ απο την ελλαδα.

Ο Ζησης ΔΕΝ ειναι ΛΥΣΗ γιατι πολυ απλα θα τον αναλωσουμε κ αυτον! Αυτοι ειμαστε ΤΕΛΟΣ

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΡΕ ΖΗΣΑΡΕ, ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

ΥΓ. Θοδωρε επειδη ξερεις οτι πολλοι, οι περισσοτεροι δωσαμε οτι μπορουσαμε κ δε μπορουσαμε για σενα, περιμενουμε τις εξηγησεις σου γρηγορα και τις αποκαλυψεις σου. Οσο το αργεις τοσο αφηνεις τους μιζερους να κανουν σεναρια

bagos1

• Guest
PAOK  EVOLUTION

Offline sabbath

• Αλλαγή
παντως ζαγορακη ενα μεγαλο ευχαριστω που τοτε που ειμασταν ετοιμοι να διαλυθουμε ανελαβες την ομαδα....μπορει να κουραστηκες....κατανοητο....

αν αναλαβει ο βρυζας την ιδια συσπειρωση θα εχει ο κοσμος....αρκει να αποδειχτει ικανος και σαν προεδρος....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline tsag

• Αλλαγή
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.-

ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΑΚΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

BIANCONERO

• Guest
Εδω δεν το καναμε αυτο με καποιον που μας ενωνε και θα το κανουμε με σακια?
παντως καλομελετα κι ερχεται...τους βλεπω τους πατσοκοιλιαδες να τριβουν τα χερια τους........

Offline cure

• Αλλαγή
Α ρε φίλε BIANCONERO πόσο λάθος βλέπεις τα πράγματα πραγματικά. Μακάρι να έβλεπες τα καλά αυτού του κόσμου και να μην εστίαζες συνέχεια στην όποια κακή πλευρά για να πεις πως αξίζουμε τα σκατά ως λαός (εννοώ γουμενοπαγώνηδες και πατσοκοιλιάδες).

Εγώ πιστεύω πως ένας λαός που δεν χάθηκε μετά από τόσα χρόνια απαξίωσης, που στήριξε τον Ζαγοράκη με χρήμα και με όλο του το είναι γιατί ποιος γαμάει το χρήμα εν τέλει, που έκανε ό,τι μπορούσε για να κόψει τους τσαμπατζήδες, τους σουρωμένους, αυτούς που πετάνε ό,τι βρούνε, που κατάπιε κινήσεις γκαγκάτση και σία στηρίζοντας τον Ζαγοράκη, που κρατήθηκε σε ξεφτίλες για να μη στενοχωρήσει τον πρόεδρο

και σου μιλάω για την τεράστια πλειοψηφία.

Εσύ επιμένεις να μεγαλοποιείς μία γκρίνια για τον προπονητή, για τον γκαγκάτση, για το ΠΑΟΚ travel και να θεωρείς ιδανικό οπαδό τον οπαδό-γιες μεν.

Κάνεις τεράστιο λάθος για το τι αξίζει ο ΠΑΟΚτσής και θα το δεις στη πράξη σύντομα που θα αποδειχθεί πως θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει. Και ο Ζήσης θα αποδειχθεί εξέλιξη. Στον ΠΑΟΚτσή αξίζουν πολλά.

Αν ψάχνεις να βρεις τη σαπίλα στον ΠΑΟΚ μη τη ψάχνεις στον οπαδό αλλά στους ΠΑΟΚάρχες κυρίως του ΑΣ και τα σκυλιά τους. Αυτοί θα σκοτώσουν τον ΠΑΟΚ αν ποτέ ο ΠΑΟΚ πεθάνει.
« Last Edit: October 08, 2009, 22:59:59 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

CLUB LARISA

• Guest
ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΚΟΥΛΑΡΕΤΕ ΟΛΟΙ Κ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΑΛΛΗΛΟΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ Α Κ ΟΥ Κ ΔΑΠ ΝΔΦΚου.
ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ - ΟΛΟΙ ΜΑΣ. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΧΑΜΗΛΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ. ΣΑΣ ΕΚΛΙΠΑΡΩ ΑΝ ΛΙΓΟ ΝΙΩΘΕΤΕ ΗΡΕΜΗΣΤΕ.
Την παραίτηση του Σκύλου δε θα την κρίνω. Ειμαι στεναχωρημένος κ ζαλισμένος ακόμα. Ναι, το ξέρω κ γω δε θα κοιμηθώ, ναι το ξέρω, έχουμε τα προβλήματα της έξω ζωής, έχουμε κ το σαράκι που θα μας τρώει χρόνια κ που κανένας έξω απ' το χορό δεν θα το καταλάβει. ΠΟΤΕ. Ούτε μάνα, ούτε γκόμενα, ούτε γυναίκα, ούτε αδερφός.
Είμαι αισιόδοξος για το αύριο. Κ όχι ντεμέκ αισιόδοξος, ούτε αμπελοφιλοσοφώντας, το εννοώ. Είμαι σίγουρος οτι μετά το έκτακτο Δ.Σ. αύριο ο ΠΑΟΚ θα ξανάχει κεφαλή, κάρα γερή και δυνατή και διαφοροποιημένη, άλλης προσέγγισης. Αύριο με τη νέα αρχή θα επανέλθω. Αύριο ξημερώνει λιακάδα, ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ. Κ προς Θεού μην τρώτε παπά. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΜΑΣ. ΔΥΝΑΤΟΙ Κ ΕΝΩΜΕΝΟΙ. Ο ΠΑΟΚ ΑΛΛΑΞΕ ΣΕΛΙΔΑ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΑΛΤΩΣΕΙ.
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ. ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΔΕΟΣ Κ Η ΔΥΝΑΜΗ. Κ αύριο το πρωί ο αετός θα ξαναβγεί απ τη φωλιά του κ θα πετάξει με άνεμο ευνοικό.
Ο ΚΡΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΣΠΑΣΕ. ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Ετσι μπραβο Κλαμπ
+1

Offline geros

• Αποστολή
  • **
όσοι έχετε μπει στο δίπολο ο ΠΑΟΚ πάνω απ'ολα ή προσωπολατρία για το Ζαγοράκη,νομίζοντας πως αυτοί ειναι οι δύο πόλοι θα σας πω οτι κάνεται μεγάλο λαθος. Γιατι απλούστατα αυτοι οι δύο πόλοι ταυτίζονται.
Ο Θοδωρής ως πρόεδρος ήταν ο μόνος που ανάγκασε την τεράστια πλειοψηφία το λαού να σκεφτεί έτσι και να παραμερίσει τις όποιες διαφορές, αντιδικίες, προσωπικες κόντρες.

Αφού απέτυχε αυτός και όταν λέω απέτυχε εννοώ αποχώρισε  πριν τελειώσει το έργο του, πού ηταν να κάνει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή τότε απλά τελείωσε κάθε ελπίδα μας για κάτι σπουδαίο.

Και κάτι ακόμα πολύ λέτε οτι τον έφαγε το κατεστημένο, η σαπίλα κτλ κτλ
με συχγωρειται αλλά εγώ εδω βλέπω μια τεράστια ΗΤΤΑ του λάου του ΠΑΟΚ είτε μας αρέσει είτε οχι .αν έφυγε για αυτό το λόγο τα φούμαρα περι τεράστιου λαού ας τελειώσουμν εδώ. Είχαμε έναν πρόεδρο που τον πιστεύαμε, που τον φοβοντουσαν και απλώς τον τελείωσαν στην πρώτη αφορμή που βρήκαν.

Αυτοί είμαστε. Λετε για το Ζήση, αλήθεια γιατί να βάλει το κεφάλι του μέσα στα σκατά και τι σας κάνει να πιστευεται οτι αυτός έχει μεγαλύτερα αρχίδια από το Ζαγορ, αφου αυτόν το βγάλαμε λίγο.

Έχω ένα θείο που μετα το 3-5 της παναχαικής δεν ξαναπάτησε στο γηπέδο αν και πάντα ήταν αρρωστος με τον ΠΑΟΚ, φαντάζομαι πως πρέπει να ένιωθε όπως ακριβώς νιώθω τώρα

Offline bane

• Αλλαγή
προδοσια .απογοητευση .εγω αυτο νοιωθω. βαρεθηκα να ζω με το αγχος αν θα ξημερωσω και σημερα με τον ζαγορακη. μαδαμε μαργαριτες και εμεις και εσυ. παραιτουμαι δεν παραιτουμε. δεν ησουνα ο ηγετης τελικα .δεν ησουνα αυτο που αξιζει στην συντριπτικη πλειοψηφια του κοσμου .αυτων των 21.100 και των 11.000 μετοχων . αυτων που κοιμουνται και ξυπνανε με τον ΠΑΟΚ στο μυαλο .αυτων που εχουν χρονια παραμερισει την προσωπικη τους ζωη σε αυτην την ομαδα.αυτωνων που εχουν πεθανει για τα 4 ιερα γραμματα. οχι θοδωρε .δεν εχεις το στομαχι να ηγηθεις αυτηε της ομαδος. δεν μπορεις απλα να τα βαλεις με κανεναν . αυτην την στηριξη που σου παρειχε ο κοσμος δεν την ειχε ποτε κανενασωματειο σε ολον τον κοσμο. και εσυ τι εκανες? παραιτηθηκες με την πρωτη. δεν βγαινουν τα λογια να γραψω σημερα. κριμα .ησουν λιγος τελικα. απο σενα περιμενα πολυ περισσοτερα
καλη θεση εκει που θα στειλει πιθανοτατα το πασοκ απο οτι λεγεται εδω στην αθηνα. αν βγει και αυτο αληθινο τα εχω δει ολα πλεον. μακρι να μην ειναι αλλα αν ειναι κοιτα να δωσεις λυσεις απο εκει στην ομαδα
σε ευχαριστω για οτι εκανες 21/2 χρονια τωρα προστιθεσαι κα ιεσυ στη λιστα αυτων που βοηθησαν την ομαδα. η αχαριστια οπμως επρεπε να ειναι ποινικο αδικημα.
σημερακιολας θελω διευκρινησεις σαν μετοχος τηε ομαδος. εγω και αλλοι 10.999
δεν αντεχεται πιο πολυ τα sms των αλλοθρησκων και το περιεχομενο τους και η απορια του γιου μου
καληνυχτα ΠΑΟΚ ΤΟΥ 2009 καλημερα ΠΑΟΚ ΤΟΥ '80
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

BIANCONERO

• Guest
* Το αν αξιζουμε τα σκατα η οχι ως Λαος αποδεικνυεται απο αυτα που παιρνουμε......Αν οι Γουμενοι οι Μπατατουδηδες οι πικρες τα πισωγυρισματα ΔΕΝ ειναι ΣΚΑΤΑ τοτε μαλλον εγω κανω λαθος!! Με το ζαγορακη το μονο που προλαβαμε ηταν να δουμε μια ηλιαχτιδα ελπιδας..εαν εσεις συνεχιζετε και τη βλεπετε μαγκια σας.

* Μιλας υποθετικα για πραγματα που ΘΑ παρουμε....ε, κατσε να τα παρουμε και βλεπουμε. Τριχωτα και στρογγυλα να μην ειναι μονο....

* Συγνωμη που αγγιζω συνεχεια την αγιοτητα του ΠΑΟΚτση οπαδου........Νομιζω οτι η εικονα του λειπει απο τις Εκκλησιες μαζι με αυτη του Αγιου Σιλβιο Μπερλουσκονι μιας που το ξεστομισε κι αυτος ο τρελος σημερα.

* Οσο για το Γιες μεν που λες......αυτο μας εφαγε...μη μας θιγει η επαναστατικοτητα μας και μας πουν κοτες. Σαν καποιους που συνδικαλιζονται μονο για να εχει να γραψει την αλλη μερα κατι η κομματικη φυλλαδα.

* Λς οτι μεγαλοποιω τη Γκρινια....εγω ομως ελεγα οτι οσο συνεχιζεται αυτη η μιρλα (και η καχυποψια που ειχε αρχισει να γεννιεται τελευταια, μην την ξεχναμε κι αυτη) δε θα αντεξει ο Ζαγορακης κ ειναι θεμα χρονου η αποχωρηση του. Επιμενεις οτι Μεγαλοποιουσα κατι?

* Ελπιζω συντομα να ξαναγινει "Δικος μας" οπως τον ονειρευεστε....

Offline maria-mtb

• Βασικός
προδοσια .απογοητευση .εγω αυτο νοιωθω. βαρεθηκα να ζω με το αγχος αν θα ξημερωσω και σημερα με τον ζαγορακη. μαδαμε μαργαριτες και εμεις και εσυ. παραιτουμαι δεν παραιτουμε. δεν ησουνα ο ηγετης τελικα .δεν ησουνα αυτο που αξιζει στην συντριπτικη πλειοψηφια του κοσμου .αυτων των 21.100 και των 11.000 μετοχων . αυτων που κοιμουνται και ξυπνανε με τον ΠΑΟΚ στο μυαλο .αυτων που εχουν χρονια παραμερισει την προσωπικη τους ζωη σε αυτην την ομαδα.αυτωνων που εχουν πεθανει για τα 4 ιερα γραμματα. οχι θοδωρε .δεν εχεις το στομαχι να ηγηθεις αυτηε της ομαδος. δεν μπορεις απλα να τα βαλεις με κανεναν . αυτην την στηριξη που σου παρειχε ο κοσμος δεν την ειχε ποτε κανενασωματειο σε ολον τον κοσμο. και εσυ τι εκανες? παραιτηθηκες με την πρωτη. δεν βγαινουν τα λογια να γραψω σημερα. κριμα .ησουν λιγος τελικα. απο σενα περιμενα πολυ περισσοτερα
καλη θεση εκει που θα στειλει πιθανοτατα το πασοκ απο οτι λεγεται εδω στην αθηνα. αν βγει και αυτο αληθινο τα εχω δει ολα πλεον. μακρι να μην ειναι αλλα αν ειναι κοιτα να δωσεις λυσεις απο εκει στην ομαδα
σε ευχαριστω για οτι εκανες 21/2 χρονια τωρα προστιθεσαι κα ιεσυ στη λιστα αυτων που βοηθησαν την ομαδα. η αχαριστια οπμως επρεπε να ειναι ποινικο αδικημα.
σημερακιολας θελω διευκρινησεις σαν μετοχος τηε ομαδος. εγω και αλλοι 10.999
δεν αντεχεται πιο πολυ τα sms των αλλοθρησκων και το περιεχομενο τους και η απορια του γιου μου
καληνυχτα ΠΑΟΚ ΤΟΥ 2009 καλημερα ΠΑΟΚ ΤΟΥ '80

EΠΙΤΕΛΟΥΣ!

kostas4

• Guest
ο bane με καλυψε σχεδον απολυτα...

δεν παραιτεισαι ετσι ενω εχεις την στηριξη της συντριπτικης πλειοψηφιας του κοσμου.ξεπουλας τα ονειρα μας

ελπιζω να μην σε δω σε καμια δημοσια θεση γιατι τοτε θα εισαι για λυπηση

μαγκες συνεχιζουμε ολοι μαζι.οποιος τετοιες ωρες κοιταει πως θα μαλωσει με αδερφο του ΠΑΟΚτση κανει τεραστιο κακο στην ενοτητα μας.

κανενας ζαγορακης δεν ειναι πανω απο τον ΠΑΟΚ.λεμε συνεχως οχι στην προσωπολατρεια.ο ΠΑΟΚ θα υπαρχει και μετα απο 100 χρονια ενω ο καθε ζαγορακης οχι

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
εμενα με πειραζει που δικαιωθηκαν.. καποιοι που εκαναν κριτικη και τους κατηγορουσα.ανεχθηκαμε πολλα, κατσαρηδες ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ νομιζαμε οτι ησουν ο ηγετης!ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ. Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ!ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ γιατι βλεπω οτι αφησες θολο τοπιο και θα προκαλεσεις την χειροτερη διχονοια στην ιστορια του ΠΑΟΚ!ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΛΑΙΛΑΠΑ ΖΑΓΟΡΑΚΗ!ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ!

fatal_invasion

• Guest
εμενα με πειραζει που δικαιωθηκαν.. καποιοι που εκαναν κριτικη και τους κατηγορουσα.ανεχθηκαμε πολλα, κατσαρηδες ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ νομιζαμε οτι ησουν ο ηγετης!ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ. Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ!ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ γιατι βλεπω οτι αφησες θολο τοπιο και θα προκαλεσεις την χειροτερη διχονοια στην ιστορια του ΠΑΟΚ!ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΛΑΙΛΑΠΑ ΖΑΓΟΡΑΚΗ!ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ!

XXXXXXXXXXXXX

Το βράδυ δεν είναι έυκολο γι αυτό προσέξτε την συμπεριφόρα σας
« Last Edit: October 08, 2009, 23:25:15 by Capricorn »

North_pole

• Guest
Για μένα ο Ζαγοράκης παραιτήθηκε λίγο νωρίτερα από ότι τον περίμενα. 1,5 με 2 χρόνια νωρίτερα. Ωστόσο φεύγει έχοντας θέσει πολύ ψηλά τον πήχη για οποιοδήποτε λαμόγιο θελήσει να εκμεταλλευθεί τον ΠΑΟΚ. Φεύγει έχοντας βάλει βάσεις, φεύγει έχοντας κάνει άλματα προόδου, σε νοοτροπίες, σε διαδικασίες και σε πρακτικές. Ωστόσο είμαστε ακόμη πολύ πίσω σε σχέση με το πώς όλοι μας ονειρευόμαστε τον ΠΑΟΚ. Ακόμη κι αν τα όνειρά μας διαφέρουν, θα συμφωνήσουμε όλοι ότι έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να δεχόμαστε ότι μας σερβίρουν. Είτε αυτό έχει να κάνει με το νέο πρόεδρο, είτε έχει να κάνει με συμπεριφορές και πρακτικές που δεν ταιριάζουν στον ΠΑΟΚτσή. Προχωράμε μπροστά σημαίνει ρήξη με το παρελθόν, ρήξη ακόμη και με τον εαυτό μας αν κρίνουμε ότι αυτά που κάναμε κάποτε δεν έχουν θέση στον ΠΑΟΚ του μέλλοντος. Οφείλουμε να λειτουργήσουμε ενωμένοι και δυνατοί και ταυτόχρονα να μην εγκαταλείψουμε τα οράματα του μέλλοντος που όλοι θέλουμε για την ομάδα μας. Ο καθένας μας θα ερμηνεύσει τα πράγματα μέσα από το δικό του φίλτρο. Ας μην γίνει αυτό αιτία διχασμού, αλλά ας γίνει αιτία αντιπαράθεσης απόψεων και λήψης σημαντικών αποφάσεων. Προσοχή και εγρήγορση από όλους μας απέναντι σε όποιους θελήσουν να εκμεταλλευτούν καταστάσεις. Ας αναπτύξουμε την κρίση και τη λογική ενάντια πολλές φορές στο συναίσθημα και τον ηρωισμό.
Καιρός είναι να μεγαλώσουμε, να απογαλακτιστούμε, να ωριμάσουμε και να προχωρήσουμε μπροστά στηρίζοντας εκείνους που μπορούν να κάνουν την ομάδα ακόμη πιο δυνατή και τους ΠΑΟΚτσήδες απανταχού της γης ακόμη πιο περήφανους.

Offline sabbath

• Αλλαγή
τελικα οσοι εκαναν κριτικη εχουν πολυ ποιο νηφαλιες αποψεις απο οσους σε καθε αποφαση  δεν εκαναν κριτικη ακομα και να διαφωνουσαν....

ηρεμηστε ρε παιδια....δεν χαθηκε ο ΠΑΟΚ....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
ÐïëëÝò óêÝøåéò ôñéãõñíïýí óôï ìõáëü ìïõ ãéá áõôÞí ôçí åßäçóç – âüìâá. Ðïéïé ìðïñåß íá åßíáé ïé ðñáãìáôéêïß ëüãïé; Ãéáôß ôþñá; Ôé Þñèå íá êÜíåé; Ôé ðÝôõ÷å; Ðïõ áðÝôõ÷å; Êáé ôþñá ôé;

¼ðùò êáé üëïé, êáíåßò äåí îÝñåé ôïõò ðñáãìáôéêïýò ëüãïõò. Ï ßäéïò ëÝåé üôé èÝëåé áëëÜ äåí ìðïñåß. Ãéáôß äåí ìðïñåß; Ðïéïò äåí ôïí áöÞíåé; ¼ðùò êáé íá Ý÷åé ï ÆáãïñÜêçò åßíáé ÕÐÏ×ÑÅÙÌÅÍÏÓ íá ðåé ôþñá ôïõò ëüãïõò. Ôï áðáéôïýí 21000 êÜôï÷ïé åéóéôçñßùí äéáñêåßáò êáé 10.000 ìÝôï÷ïé. Äåí õðÜñ÷åé êáìßá äéêáéïëïãßá óôï íá ìçí ìáò åîçãÞóåé ôïõò ëüãïõò.

Ï ÆáãïñÜêçò Þñèå óçêùôüò. Äåí åß÷å ðïôÝ ôçí åðéäßùîç ðïõ åß÷å ï ÍéêïëáÀäçò ãéá ðáñÜäåéãìá íá ãßíåé ðñüåäñïò. Óôçí ðñþôç ÷ñïíéÜ ôïõ, ðëÞñçò áðïôõ÷çìÝíç áãùíéóôéêÜ, ðÝôõ÷å óçìáíôéêÜ ðñÜãìáôá. Ôï óçìáíôéêüôåñï; Óõóðåßñùóå áðüëõôá, ðáãêïóìßùò ôïí ëáü ôïõ ÐÁÏÊ. ÌÝóù áõôïý ðÝôõ÷å áêüìá ðåñéóóüôåñá. ¸óïäá áðü äéáñêåßáò, ÷ïñçãßåò, áíÝâáóå ðñåóôßæ, áíÝêôçóå ï êüóìïò ôçí ðåñçöÜíéá ôïõ. Ðñéí áðü áõôüí óêÜâáìå ìå ôá íý÷éá ìáò ôïí ðÜôï ðïõ åß÷áìå öôÜóåé êáé âñßóêáìå êáé Üëëï. ÌåôÜ áðü áõôüí 10.000 ìÝôï÷ïé. Ôçí äåýôåñç ÷ñïíéÜ ðÝôõ÷å 100%. ÁãùíéóôéêÜ ï ÐÁÏÊ ôåñìÜôéóå 2ïò. Áðü óõãêõñßåò ðïõ äåí åßíáé þñá íá áíáëýóïõìå ìÝíåé åêôüò ÔóÜìðéïíò Ëéãê. Ï ëáüò óõóðåéñþíåôáé áêüìá ðåñéóóüôåñï. Ôá äéáñêåßáò öôÜíïõí ôá 21100. Ôï óçìáíôéêüôåñï; Ï êüóìïò ðëÝïí Ý÷åé ÊÁÉ üñáìá. Ç ðáñáêáôáèÞêç ôïõ ôåñÜóôéá. Ðñïðïíçôéêü êÝíôñï. Åëêõóôéêüò áãùíéóôéêÜ êáé ïéêïíïìéêÜ ÐÁÏÊ. Ìçäåíéóìüò ÷ñåþí ðñïò ôñßôïõò.

Ï ÆáãïñÜêçò Ýêáíå ìéá êßíçóç ðïõ áðïäåß÷ôçêå Ýíá ëÜèïò. Óå ìéá óôéãìÞ ðáíéêïý, âëÝðïíôáò ôá êÝíôñá ôçò åîïõóßáò íá óõíå÷ßæïõí ôçí ðïëéôéêÞ ôïõò ìÝóù áðßóôåõôùí äéáéôçôþí ôýðïõ ÊïõêïõëÜêç êáé ÊÜêïõ áðïöáóßæåé íá öÝñåé ôïí ÃêáãêÜôóç. Ï êüóìïò ãéá ðñþôç öïñÜ äé÷Üæåôáé, áëëÜ ôïí äÝ÷åôáé. ¢ëëç ìéá áðüäåéîç ãéá ôï ðüóï áðïäåêôüò Þôáí.

Áðü üôé öáßíåôáé áðü ôá ñåðïñôÜæ, ï Âñýæáò ðñïêñßíåôáé ãéá åðüìåíïò ðñüåäñïò. Ìéá ëýóç 100% áðïäåêôÞ êáé óùóôÞ. ¸íáò ðáßêôçò ðïõ èá ìðïñÝóåé íá áíôÝîåé ôï âÜñïò ôïõ êüóìïõ ôïõ ÐÁÏÊ, Üíôåîå óáí ðïäïóöáéñéóôÞò, èá áíôÝîåé êáé óáí ðñüåäñïò. Ï ÐÁÏÊ åßíáé ìéá éäéáßôåñç ïìÜäá. ÈÝëåé Ýíáí çãÝôç ðïõ íá áãáðÜåé êáé íá åìðéóôåýåôáé. Äåí Ý÷åé ôïí ëáü ôïõ Ïëõìðéáêïý, ôïõ Ðáíáèçíáúêïý êáé ôçò ÁÅÊ ðïõ ìðïñïýí íá äå÷ôïýí ôïí ïðïéïíäÞðïôå ðïõ áðëÜ èá ôïõò êÜíåé íá íéþèïõí üìïñöá ãéáôß Ý÷åé êüôåñá, åðé÷åéñÞóåéò êáé ðåôñÝëáéá. Ï Âéïëßäçò åßíáé Ýíáò ðáñÜãïíôáò ðïõ Ý÷åé áðïäåßîåé ôçí áãÜðç ôïõ ãéá ôïí ÐÁÏÊ, áëëÜ ÷ùñßò íá öôáßåé áõôüò, äåí èá ìðïñÝóåé íá âãåé áëþâçôïò. Ï êüóìïò ôïõ ÐÁÏÊ áðïöÜóéóå. ÈÝëåé ôïí Âñýæá ðëÝïí.

ÔÝëïò êÜðïéåò óêÝøåéò. Äõóôõ÷þò åßíáé ôÝôïéá ç óáðßëá ôïõ åëëçíéêïý ðïäïóöáßñïõ, ôÝôïéá ç áäéáöïñßá ôçò ðïëéôåßáò ãéá ôçí ðñüïäï ôïõ, ðïõ ìüíï ëáìüãéá, åãêëçìáôßåò êáé ñïõöéÜíïé ìðïñïýí íá åðéâéþóïõí. Êáé ìÜëéóôá ü÷é ìüíï íá åðéâéþóïõí, áëëÜ íá õðïóôçñßæïõí êáé áðü ôï óýóôçìá. Áõôüò êáé ìüíï åßíáé Ýíáò ëüãïò áðü ìüíïò ôïõ áñêåß ãéá íá êáôáëÜâïõìå ôçí ðëÞñç óÞøç, ôçí ðëÞñç áðáîßùóç ôïõ ðïäïóöáßñïõ. ÐïäïóöáéñÜíèùðïé óáí ôïí ÆáãïñÜêç êáé ôïí ÍéêïëáÀäç (ôùí ðñþôùí ÷ñüíùí ðñéí áíáãêáóôåß íá ðñïóáñìïóôåß óôï óýóôçìá) áðïìáêñýíïíôáé êáé öåýãïõí, ôá ëáìüãéá ìÝíïõí. Íáé, áõôÝò ïé èÝóåéò áðáéôïýí øõ÷ñÞ ëïãéêÞ. Ï ðñüåäñïò ôïõ ÐÁÏÊ äåí ðñÝðåé íá åßíáé óõíáéóèçìáôéêüò Üíèñùðïò. ÁëëÜ åêåß åßíáé êáé ç äéáöïñÜ óôï ðïéüí ôùí áíèñþðùí.  Êáé êÜôé áêüìá. ÔÙÑÁ åßíáé ç êáëýôåñç óôéãìÞ ãéá ìéá áõôïêñéôéêÞ ôïõ êüóìïõ ìáò.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...