Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 610799 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
αυτό που με εξοργίζει ειναι τα σκουλίκια που ακούω να πανυγηρ'ιζουνε στα ράδια και να λενε ότι μας διαλύουνε είμαι γαμισέ τα, δεν με ενδιαφέρει να ακουσω πλέον τον λόγο παραίτησης στα αρχίδια μου, προχωράμε ,και για εσας σκουλίκια εσεται ημαρ

ήμουν σίγουρος φιλε μπάγκο

[η]φωνάξτε "βρωμοανυπαρκτα" ερπετά,θα σας έρθει μια τσάπου που θα ψάχνεστε...[/η]
« Last Edit: October 08, 2009, 21:08:45 by kolasi »

Diego-4

• Guest
Δυστυχώς αυτό είναι το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Μέσα στη βρωμιά. Μην κάνεις πέντε βήματα προόδου, να σε φάνε τα λαμόγια. Γι' αυτό δεν θα υπάρξει ποτέ σοβαρό πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Προσωπική μου άποψη είναι ότι ο Ζαγοράκης δεν άντεξε την μπόχα του σκατού και την κοπάνησε για να αναπνεύσει λίγο καθαρό αέρα...
Είσαι τεράστιος

Offline torcida4

• Κερκίδα
  • *
Ηρεμα ρε παιδια ο ΠΑΟΚ δεν ειναι ενα ονομα τα ισοπεδωσατε ολα ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Π.Α.Ο.Κ. παρτε τη χαμπαρι ο ζαγορακης σας εδειξε τη δυναμη που εχουμε σαν κοσμος στο χερι μας ειναι να συνεχηστει μενουν τα υπολοιπα παιδια της διοικησης που απεδειξαν οτι ειναι εξισου καθαρα τωρα ισα ισα πρεπει να συσπειροθουμε παραπανω ξυπνηστε και καταλαβεται την δυναμη μας. και δεν πιστευω οτι πηγεναμε για το ζαγορακη στο γηπεδο αλλα για τον Π.Α.Ο.Κ. για αυτο  θα συνεχησουμε να πηγενουμε.
υ.γ.τερμα η προσωπολατρεια...
υ.γ.1.δεν επιτρεπωνται οι κλαψες
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΜΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ
ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΝΑ'ΣΑΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ...

Offline gagas

• Αλλαγή
ο πιο πολυαγαπημενος προεδρος του ΠΑΟΚ παραιτειτε με μια ανακοινωση 50 λεξεων?οποιοι κ να ειναι ο λογοι επρεπε να το κανει αλλιως..

Offline geros

• Αποστολή
  • **
πάντως στο contra λέει κάτι οτι ο Ζαγορ ληταν στο αγιο ορος απο το πρωι της τεταρτης πραγμα ππου σημαίναι οτι μάλλον την απόφαση την είχε πάρει ηδη

αρα ταλείως ακυρα και βεβιασμενα τα οσα λέγονται περι των επεισοδιων

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Δυστυχώς αυτό είναι το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Μέσα στη βρωμιά. Μην κάνεις πέντε βήματα προόδου, να σε φάνε τα λαμόγια. Γι' αυτό δεν θα υπάρξει ποτέ σοβαρό πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Προσωπική μου άποψη είναι ότι ο Ζαγοράκης δεν άντεξε την μπόχα του σκατού και την κοπάνησε για να αναπνεύσει λίγο καθαρό αέρα...

+1926

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
Dεν είναι και μακριά το άγιο ορος,δεν πιστεύω ότι μπορείς να αποκλείσεις σαν αιτια τα επεισόδια για το λόγο που λες.
Δεν είμαι καλά,μου πονάνε τα μυαλά

makptol

• Guest

+1926......

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Η νεα κυβερνηση εχει ορισει νεο ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ;;;;

hen Teo is leaving Zisis is coming...

Thx for all Σκύλε, αλλα πες μας και τους λόγους.....

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Εσύ ερπετό που μεταφέρεις μηνύματα από εδώ στο site του φλωροσούπερ 3 ---> ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

makptol

• Guest
ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΑ ΠΡΟΒΑΤΑ,ΚΙΤΡΙΝΑ,ΚΟΚΚΙΝΑ,ΠΡΑΣΙΝΑ.

ΘΑ ΣΚΑΣΩ

ΠΕΣ ΤΟ ΝΑΙ ΖΗΣΗ ΤΩΡΑ!

+1.000.000

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Δεν εχω διαβασει ουτε ενα ποστ.
Ακουω ραδιο, 2 διαφορετικους σταθμους, πηρα 2-3 τηλεφωνα σε φιλους.
Αυτο που εισπραττω ως τωρα απο σταθμους και φιλους ειναι οτισαν κεντρικη ιδεα "δεν μας τα λες καλα ρε Θοδωρε, οκ αμα θες φυγε δεν τρεχει και τιποτα" .Αυτα ακουω με διαφορες διαφοροποιησεις και αποχρωσεις.

Εγω ενα θα πω: Πριν μιση ωρα στην Τουμπα μιλουσα με στενο, [πολυ στενο] συνεργατη του. Μου ειπε οτι τα χθεσινα ηταν αυτα που εκαναν το ποτηρι να ξεχειλισει. "Εδω και καιρο εδειχνε να εχει σκασει, εμεις το βλεπαμε", ετσι μου ειπε.
Τον ρωταω αν ειναι οριστικο, μου λεει πεσαμε πανω του να ανακαλεσει αλλα τιποτα. Του λεω δεν υπαρχει περιπτωση να το παρει πισω και μου λεει" τι να σου πω αν μαζευτουνε 5000 κοσμος εξω απο το σπιτι του ισως να αλλαξει γνωμη"
Σε τηλεφωνο που το μετεφερα σε γνωστο Συνδεσμιτη μου ειπε και αυτος οτι απο οσο ξερει οι Συνδεσμοι ηδη σκεφτονταν τετοια κινητοποιηση.Εγω θα κανω αυτο που μου λεει η συνειδηση μου οσο αμφιβολο κι αν ειναι το αποτελεσμα.

Σας τα μεταφερω αυτα με μεγαλο τρακ και πολυ μεγαλη την ευθυνη.Προαπαθησα να σας μεταφερω ακριβως οτι ειπωθηκε μεταξυ μας και ελπιζω οτι μεσα στην ταραχη μου δεν εχω καταλαβει κατι λαθος. Προσωπικα θα παρω μερος σε τετοια κινητοποιηση αν μαθω οτι οντως θα γινει.

ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ.ΑΝ ΦΥΓΕΙ ΦΟΜΑΜΑΙ ΤΟ ΔΙΧΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΑΡΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Ως οπαδός του ΠΑΟΚ, ευχαριστώ ολόψυχα το Θοδωρή Ζαγοράκη για όσα προσέφερε στην ομάδα που αγαπώ και αγαπά.
Ως οπαδός του ΠΑΟΚ, νιώθω την ανάγκη να εκφράσω την αγωνία μου σχετικά με το μέλλον της ομάδας μας, σχετικά με το μέλλον όσων κατορθώσαμε να πετύχουμε αυτά τα 2,5 χρόνια. Γιατί είναι δύσκολο να φτιάξεις κάτι αλλά πανεύκολο να το καταστρέψεις εν μία νυκτί.
Ακόμη, όλοι ως οπαδοί του ΠΑΟΚ οφείλουμε να αναλογιστούμε το μερίδιο των ευθυνών μας σε όσα ενδεχομένως να οδήγησαν τον Ζαγοράκη στην παραίτηση. Πρέπει όμως άμεσα ο ίδιος να βγει και να εξηγήσει ποιοι ακριβώς είναι οι λόγοι της παραίτησής του, μια παραίτηση που έρχεται σε αντίθεση με τα περισσότερα από όσα είχε ποτέ πει. Με εξαίρεση ένα πράγμα, το ότι "δε θα είναι για πάντα πρόεδρος στον ΠΑΟΚ" και ότι "παράγοντας δε θα γίνει ποτέ".
Μέχρι τότε, απλά Θοδωρή σ'ευχαριστούμε.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

fatal_invasion

• Guest
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο που μας ξαναέδωσε δικαίωμα στο όνειρο.
Επειδή είναι ντόμπρος οφείλει να βγει να πει τα πράγματα καθώς έχουν και πιστεύω θα το κάνει.
Δεχόμαστε την απόφαση και προχωράμε με όπλο την ενότητα.

Μπορούμε και χωρίς αυτόν.Δεν γίνεται να είμαστε γαντζωμένοι σε ένα όνομα.Καιρός να πιστέψουμε ότι μπορούμε να πάμε μπροστά και μόνοι μας.

Ένα νέο στοίχημα για τον λαό του ΠΑΟΚ ξημερώνει.

Μιζέρια ,γκρίνια και μοιρολατρεία για την φυγή του Προέδρου ή θετική σκέψη,ενότητα και βλέψεις προς τα μπρος;

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Σιγα μην παραιτήθηκε για το σκουλίκι.

Στην τελική να έρθει να ζήσει εκτος σαλονίκης που σκουλίκια δεν υπάρχουν πια ούτε για δείγμα.

κρίμα γιατι πάλι κάποιοι θα ξεσπάσουνε πάνω τους.

makptol

• Guest
ο Ζαγοράκης έκανε το πρώτο και δυσκολότερο μεγάλο βήμα.
ο επόμενος οφείλει να κάνει το επόμενο μεγαλύτερο

Θοδωρε σ' ευχαριστούμε για όλα.

σε ευχαριστουμε για ολα που προσφερες αυτα τα 2,5 χρονια.......ΖΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ......

Offline torcida4

• Κερκίδα
  • *
ακουστε λιγο μην ασχωλεισται με το τι λενε τα ερπετα και οι αλλοι στα τετοια μας τι θα πουν και ηρεμηστε πρωτα προτου γραψετε μην παρασυρεστε απο το συναισθημα ο Π.Α.Ο.Κ. ειναι στο σωστο δρομο οι μονοι που μπορουν να τον εκτροχιασουν ειμαστε εμεισ οι ιδιοι.
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΜΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ
ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΝΑ'ΣΑΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ...

Offline geros

• Αποστολή
  • **
ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ.ΑΝ ΦΥΓΕΙ ΦΟΜΑΜΑΙ ΤΟ ΔΙΧΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΑΡΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ

έτσι απλά.

πάντως και γω θα θελα σαν τρελος να γινει κατι τετοιο σημερα, και να παμε στο σπιτι του

...εστω και σαν ευχαριστω

Offline iroko

• Αποστολή
  • **
Μας έδειξες τον δρόμο σκύλε, στο χέρι μας είναι να τον φτάσουμε ως το τέλος. Ο ΠΑΟΚ υπήρχε πρίν από εσένα και θα υπάρχει και μετά από εσένα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για το λιθαράκι που έβαλες στον ΠΑΟΚ ΜΑΣ!!!

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΙΤΕ........

Offline cure

• Αλλαγή
Θόδωρε σ' ευχαριστούμε από τα βάθη της ψυχής μας για όσα έκανες. Ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει το έργο σου και θα φτάσει εκεί που τον ονειρευόμαστε όλοι. Το τελευταίο μάθημα που μας έδωσες σήμερα είναι να καταλάβουμε πως η ενότητα και η αγάπη μας σηκώνει τον ΠΑΟΚ και κανένα πρόσωπο.

Ελπίζω τ' αδέρφια που αυτή τη στιγμή χάσανε το έδαφος κάτω από τα πόδια τους να κρατηθούν και να μην έρθει διχασμός στον κόσμο, γιατί υποτίθεται τον έδιωξε. Ο Ζαγοράκης αγαπήθηκε όσο κανείς ποτέ και πουθενά. Οφείλουμε να το κάνουμε και στον επόμενο δικό μας άνθρωπο στην ηγεσία. Ακόμη περισσότερο για ακόμη ψηλότερα.
« Last Edit: October 08, 2009, 21:29:26 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω