Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 608345 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline alexisv

• Αλλαγή
Εγώ θα προτιμούσα το Ζήση στη θέση του και πρόεδρο το Βιολίδη.
Δε πρέπει να φθαρεί ΚΑΙ ο Ζησης. Ο άλλος είναι πιο χωμένος στα σκατά, πιο ''μούτρο'' που λένε.

Ναι αλλά αντι-Ζαγοράκης δεν είναι. Ο Ζήσης μπορεί να γίνει.
Με το δικό του ναι η ομάδα δεν πρόκειται να κάνει ούτε βήμα πίσω. Θα έχει την στήριξη του κόσμου ταυτόχρονα και με την αποδοχή του αγωνιστικού τμήματος. Το τελευταίο είναι πολύ σημαντικό!
« Last Edit: October 08, 2009, 20:44:29 by alexisv »
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Βγες και πες μας γιατι εφυγες, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. 
Οπως λες και συ, το οφειλεις απεναντι στον κοσμο που σε στηριξε. Οχι ομως 'οταν το επιτρεψουν οι συνθηκες', μη μιλας σαν υπουργος. Βγες και πες τα μας τωρα. Αλλιως απο καλοθελητες εχουμε μπολικους, θα σε βγαλουνε το μεγαλυτερο λαμογιο ολων των εποχων μεσα σε μερικες ωρες. Μετα οτι και να λες εσυ, το πορισμα των ειδικων θα εχει βγει, αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΑ ΠΡΟΒΑΤΑ,ΚΙΤΡΙΝΑ,ΚΟΚΚΙΝΑ,ΠΡΑΣΙΝΑ.

ΘΑ ΣΚΑΣΩ

ΠΕΣ ΤΟ ΝΑΙ ΖΗΣΗ ΤΩΡΑ!

giannis80

• Guest
Και σε μπαίνουν και ιδέες τώρα,όλα περνάνε από το μυαλό.Κατευθείαν μετά τις εκλογές?Αρχίζεις και σκέφτεσαι τώρα,βενιζέλους,κατσαρήδες,κτλ κτλ.

MetroStar

• Guest
A ρε Θόδωρε, ο αληθινός καπετάνιος δεν πηδάει απ το καράβι για δικαιολογίες τις πούτσας αφήνοντας το να τσακιστεί.... Κάνει ότι μπορεί να το σώσει και αν δεν μπορεί δένεται στο κατάρτι και βουλιάζει μαζί του παρήφανος παραδεχόμενος τα λάθη του....

Offline gagas

• Αλλαγή

ΠΕΣ ΤΟ ΝΑΙ ΖΗΣΗ ΤΩΡΑ!

ο ζησης το ειπε απο τοτε που γεννηθηκε..

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
@ alexisV

Ναι έτσι είναι, συμφωνώ μαζί σου. Ο Ζήσης όμως κάνει εξαιρετική δουλειά στη θέση που βρίσκεται, θεωρώ πως δύσκολα θα αντικατασταθεί. Εμμένω και στη φθορά που θα υποστεί. Ο Ζαγοράκης έφαγε πολλή λάσπη και δέχτηκε πόλεμο. Ο Βιολίδης δε φαίνεται να καταλαβαίνει από τέτοια. Ούτως η άλλως μπορούν να βγουν όλοι μαζί να πουν τι ποραγματικά έγινε στον κόσμο. Δε νομίζω ότι αυτός ο λαός που λατρέυει αυτή την ομάδα χρειάζεται κάποιον ηγέτη για να τον στηρίξει. Το συγκεκριμένο ΔΣ έχει αποδείξει το ήθος και τις προθέσεις του. Αλήθειες θέλει ο κόσμος... Αν είναι να έχουμε φτάσει στο σημείο να πουλάμε 21.000 διαρκείας και να περιμένουμε ένα άτομο για να τα διατηρήσουμε τότε καήκαμε.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
Shark
 ωραία τα λες ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ίσως σε 3-4 χρονια αυτό που λες θα μπορούσε να γίνει.
ΑΥΤΗ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ πάντως χρειαζόταν κάποιος να εμπνέει τον κόσμο.
Τες πάντων...ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝΕ SANTOS ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝΕ ΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

bagos1

• Guest
Ο ζησης να μείνει εκει που ειναι και Λεοντιαδης for president

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Μια μαυρη μερα για το σωματειο μας...

Εγω δεν κατηγορω τον Ζαγορακη που παραιτηθηκε, τον κατηγορω ομως που ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, αφηνοντας σαν μαλακες και απορημενους ολη αυτη τη συντριπτικη πλειοψηφια που τον στηριζει..Τι παει να πει ''θα σας πω τον λογο αργοτερα οταν θα ειναι καταλληλες οι συνθηκες'' ?????? Ειμαστε σοβαροι ρε? Μας βαζει σε μια διαδικασια απιστευτης παραφιλολογιας, εσωστρεφειας, σεναριων και μιζεριας...

Κανε ρε Θοδωρα μια συνεντευξη τυπου, πες τα προβληματα σου και παραιτησου..Μην το κανεις ετσι ομως...Γιατι θα υπαρξουν παρα πολλοι, που δικαιολογημενα, θα σε κατηγορησουν και σενα ως εναν ακομα προδοτη και λιγοψυχο που με αφορμη καποια επεισοδια (που εγιναν χωρις να εχεις εσυ και η ΠΑΕ ευθυνη) να αποχωρησεις...Εγω κατι τετοιο βεβαια αρνουμαι να το πιστεψω...

Αυτο που εχω να πω ειναι οτι ο ΠΑΟΚ δεν τελειωνει με την παραιτηση Ζαγορακη. Υπαρχουν και αλλοι ανθρωποι εμπιστοσυνης και ισως ικανοτεροι που θα συνεχισουν αυτον τον δρομο που εχει χαραχθει...Ελπιζω να μην διαψευστω...

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
ΚΑΙ απο αύριο ακόμη πιο δυνατοί λέμε..Στήριξη στην ομάδα και στον επόμενο πρόεδρο..Απο κοντά στις εξελίξεις και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα..
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

guest4

• Guest
ο Ζαγοράκης έκανε το πρώτο και δυσκολότερο μεγάλο βήμα.
ο επόμενος οφείλει να κάνει το επόμενο μεγαλύτερο

Θοδωρε σ' ευχαριστούμε για όλα.

apaoki13

• Guest
Μην κράζετε τουλάχιστον. Μην κράζετε πριν μάθουμε τι συμβαίνει. Τα λίγος και οι διαταγές κομμένες. Τα μυαλά μας πονάνε απόψε ηρεμήστε να δούμε πως θα τη βγάλουμε

Diego-4

• Guest
ο Ζαγοράκης έκανε το πρώτο και δυσκολότερο μεγάλο βήμα.
ο επόμενος οφείλει να κάνει το επόμενο μεγαλύτερο

Θοδωρε σ' ευχαριστούμε για όλα.
Επιτέλους κάποιος είπε και ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

bagos1

• Guest
αυτό που με εξοργίζει ειναι τα σκουλίκια που ακούω να πανυγηρ'ιζουνε στα ράδια και να λενε ότι μας διαλύουνε είμαι γαμισέ τα, δεν με ενδιαφέρει να ακουσω πλέον τον λόγο παραίτησης στα αρχίδια μου, προχωράμε ,και για εσας σκουλίκια εσεται ημαρ

guest4

• Guest
Θα βγούμε περισσόρο δυνατοί.

Για καλό είναι.
Θυμηθείτε το.

Offline inkas4

• Αποστολή
  • **
οσο οι αλλοι εγκαταλοιπουν εμεις μαζι  για μια ζωη ΑΙΤΕ ΑΙΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ.....ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!
ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...ΜΟΝΟ Π.Α.Ο.Κ.

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
Δυστυχώς αυτό είναι το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Μέσα στη βρωμιά. Μην κάνεις πέντε βήματα προόδου, να σε φάνε τα λαμόγια. Γι' αυτό δεν θα υπάρξει ποτέ σοβαρό πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Προσωπική μου άποψη είναι ότι ο Ζαγοράκης δεν άντεξε την μπόχα του σκατού και την κοπάνησε για να αναπνεύσει λίγο καθαρό αέρα...

apaoki13

• Guest
Ποιο ευχαριστώ ρε ντιέγκο, πιο ευχαριστώ;;;; Εδώ είναι λίγος λέμε. Χωρίς να ξέρουμε τους λόγους της παραίτησης ξεκινάνε το κράξιμο.

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
νομιζω οτι πρεπει να σεβαστουμε ολοι μας την αποφαση του ζαγορακη οποια κι αν ηταν τα κινητρα του...

ο κοσμος του ΠΑΟΚ δε χρειαζεται να τον πιασουν απο το χερι για να συνεχισει... υπηρχαν πολλα θετικα στη θητεια του... ας μαθουμε απο αυτα και ας συνεχισουμε...

δοξα το μεγαλοδυναμο η ιστορια του ΠΑΟΚ συνεχιζεται και θα γραψει και για το ζαγορακη.. και τα καλα και τα αναποδα... εμεις δινουμε τον αγωνα μας...

η συσπειρωση ειναι δικη μας υποθεση τωρα πια... πριν 2,5 χρονια δεν υπηρχε τιποτα...  δε μας παιρνει να μιλαμε για καπεταναιους που πηδηξαν απο το καραβι... ολα αυτα θα τα δουμε εκ του αποτελεσματος...