Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 610814 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
Μέχρι να βγάλει τους λόγους της παραίτησης εγω θα έλεγα καλύτερα να μην αρχίσουμε να ψάχνουμε ενόχους για την παραίτηση του.

Αν το δούμε εντελώς στεγνά καιρό έψαχνε ευκαιρία να την κάνει!!
Την έκανε τώρα που έκανε μεγάλο θόρυβο και θα σταματήσει να ακούγεται των άλλων η φασαρία.
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline replicant4

• Αποστολή
  • **
Κρίμα  :'(

Ελπίζω να βγεί να πεί τους λόγους να ξέρουνε με ποιούς να τα βάλουμε. Και μακάρι να μην έχουμε πισωγυρίσματα, αυτοί που θα αναλάβουν να δείξουν σοβαρότητα και ψυχραιμία......

Έρχονται δύσκολες και σημαντικές μέρες.
Χώρις ΠΑΟΚ η ζωή δεν έχει νόημα

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
δεν καταλαβαινω τιποτα. ειχε ευκαιριες να φυγει. και παιρνει την αποφαση να το κανει σε ενα σημειο που η ομαδα για πρωτη φορα φετος πηρε, καπως, μπρος. δεν υπαρχει αλλη εξηγηση απο το οτι εφυγε για τα χθεσινα. δεν εχει καποιο αλλο αρνητικο γεγονος αυτες τις μερες. αλλα γιατι? δεν βγαινει νοημα κατι αλλο παιζει.

baron

• Guest
Τον ευχαριστούμε και ron αφήνουμε να πάει όπου θέλει.

Άλλο πρόβλημα έχουμε ...           και τώρα πρωτοδικείο?
Η διεφθαρμένη και σάπια κατευθηνoμενη "δικαιοσύνη" θα μας φέρει τον νέο μας αρχηγό?

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
εμας γιατι δεν μπορει να μας αντεξει?
τι του καναμε?

βρηκε ενοχους για τα χθεσινα κ δεν το καταλαβα?

gagas χωρις παρεξηγηση αλλα εσυ δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι ολοι μας (βαζω και εμενα μεσα)τον κριναμε συνεχεια για οτι και να εκανε?
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
Υπήρξε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ με μεγαλύτερη στήριξη , από όλους τους προέδρους που έχουν περάσει από το μεγαλύτερο ελληνικό αθλητικό σωματείο..Αν ο λόγος παραίτησης είναι πόλεμος του πετρουλάκη , οι ακροατές του φαλακρού μαλάκα και η προπαγάνδα των σκουλικιών τότε μάλλον καλά έκανε και παραιτήθηκε..

Απο αύριο είναι μια μέρα που εδώ σας θέλω μάγκες..Εδώ με περισσότερη στήριξη για τον επόμενο πρόεδρο..Ούτε καταστροφή του ΠΑΟΚ σημαίνει η παραίτηση ούτε τίποτα..Αρκεί όλοι να είμαστε εκεί ακόμη πιο δυναμικά και απο χθες..
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

SKAILS

• Guest
ας με κραξετε ολοι,δε θα πω ουτε κριμα,ουτε τιποτα,Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ!!!

ΑΝ φευγει λογω των επεισοδιων,τι να πω,τζαμπα η πλειοψηφια του κοσμου τον στηριξε οσο κανεναν!!για 30 ατομα αν εφυγε.....φαινοταν τελευταια οτι ηθελε να πηδηξει απο το καραβι

ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ,ΟΧΙ ΣΤΑ ΖΗΤΩ

Ο Π.Α.Ο.Κ. ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
kainsta χωρίς παρεξήγηση αλλα έχεις πάρει χαμπάρι ότι ήταν ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ?
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
εαν τον ζαγορακη τον κριναμε ολοι οτι και να εκανε και γιαυτο εφυγε, φανταστειτε τι θα γινει με τον επομενο ο οποιος θα εχει και λιγοτερη στηριξη απο τον κοσμο.

Offline gagas

• Αλλαγή
εμας γιατι δεν μπορει να μας αντεξει?
τι του καναμε?

βρηκε ενοχους για τα χθεσινα κ δεν το καταλαβα?

gagas χωρις παρεξηγηση αλλα εσυ δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι ολοι μας (βαζω και εμενα μεσα)τον κριναμε συνεχεια για οτι και να εκανε?

για τα χθεσινα εφυγε..για τπτ αλλο..απαραδεκτο..
τον κρινανε 1000 κ αυτος "πουλησε" 20 χιλιαδες κοσμο..

Offline alexisv

• Αλλαγή
¼÷ééééé ÃÁÌÙ ôçí ôý÷ç ìáò!!!

Ìáýñç ìÝñá ç óçìåñéíÞ ãéá ôïí ÐÁÏÊ áëëÜ åßíáé ìïíüäñïìïò íá óõíå÷ßóïõìå áðü åêåß ðïõ ìáò áöÞíåé! Ï ÐÁÏÊ ÐÁÍÙ ÁÐ ÏËÁ!

Áðü áýñéï îåêéíÜí öáíôÜæïìáé ôá óåíÜñéá ôùí âáðïñéþí, ôùí ìåãéóôÜíùí  êôë…ÏËÏÉ ôï íïõ óáò! Åëðßæù íá Ý÷ïõìå ìÜèåé êÜôé áðü ôï ðáñåëèüí ìáò óáí ïðáäïß êáé ïé õðÜëëçëïé ôçò ÐÁÅ ðïõ äåí èá öýãïõí, êÜôé áðü ôçí äéïßêçóç ÆáãïñÜêç…
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Τί σοκ ήταν τώρα αυτό...
Στα καλά καθούμενα...
Με όλο το ΛΑΟ μαζί του...
Εάν φεύγει γιατί μερικοί ξυνίσαμε με τον γκαγκά τί να πω...
Εάν φεύγει γιατί ξηνίσαμε με τον προπονητή παύλα οπαδό του ΠΑΟΚ παύλα Σάντος τί να πώ...
Εάν έφυγε για τα χθεσινά και πάλι τί να πω...
Ας περιμένουμε τους προσωπικούς λόγους.

Ζisis for president.

Οι μετοχές του Ζαγοράκη σε ποιον πάνε; Σε αυτές είναι και του γκαγκά; Αυτές αλήθεια τί έγιναν;
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Δεν νομίζω ότι ο Ζαγόρ παραιτήθηκε λόγω των επεισοδίων με το σκουλήκι... Κάτι τέτοιο μου φαίνεται αφελής δικαιολογία..
Το ερώτημα είναι άλλο: και τώρα τι;;; Νέα Διοίκηση Πρωτοδικείου;; Αν ναι ποιος αποφασίζει για την διοίκηση αυτή και με ποιες διαδικασίες;; Ποιος θα ηγηθεί της νέας αυτής διοίκησης;; Οι επόμενες μέρες είναι πολύ σημαντικές.. Όλοι τα μάτια μας ανοιχτά..

ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Diego-4

• Guest
Πρωτοσέλιδα Αθλητικής , δήθεν Περηφάνια κάποιων οπαδών , φυγε Γκαγκάτση , φύγε Μουν ,φύγε Σάντος, stand-by 7 μηνες για την πληρωμη των χρεών απο τον ΠΑΟΚ,προπαγάνδα απο τα ΜΜΕ της πόλης και της χώρας , οι κιλώτες της Λίλης ακριβές , το σοι του Ζαγοράκη στα κυλικεια , φύγε γιε Γκαγκάτζη απο τον ΠΑΟΚ , γκρίνια , μιζέρια ...... Λυπάμε για το οραμα που χάθηκε , λυπάμε για το ονειρο που έσβησε νωρίς , λυπάμε που δεν άντεξε το στομάχι σου Θόδωρε..Το είχα γράψει , πολλά είχα γράψει...."Ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι να αντέξουν τα αρχίδια του Ζαγοράκη"...
Απο σήμερα είμαι Ζαγορόσκυλο , μετά απο Αγγελόσκυλο...

nomercy4

• Guest
αν έφυγε για τα χθεσινά καλά έκανε και έφυγε..έκανε μια a προσπάθεια..όπως και ο κόσμος...αλλα ο κόσμος δεν απέβαλε πλήρως κάποια στοιχεια..γιατί να είναι πρόεδρος ενώ σωματείου που οι οπαδοί του πάνε και βαράνε γυναικόπαιδα και μικρά παιδιά?!
και η φανατίλα έχει τα όρια τις..τσάμπα μάγκες είμαστε οποτε δεν αξίζουμε κάποιον μάγκα πρόεδρο!!

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Μαύρη ημέρα στην ιστορία του ΠΑΟΚ μάγκες. Εγώ αυτό ξέρω.
Γυρίσαμε εκεί που ήμασταν προ τριετίας. Στο μηδέν ...
Δε ξέρω ούτε τους λόγους, ούτε το ποιοι τον ανάγκασαν να φύγει. Ξέρω ότι μπροστά μας υπάρχει η μαυρίλα που υπήρχε για πολλές δεκαετίες. Είμαι τέρμα απαισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας μας  ???
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

guest4

• Guest
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα χθεσινά επεισόδια ήταν αν όχι η αιτία,
σίγουρα η αφορμή.
Νομίζω δεν υπάρχει γυρισμός.

Ο ζαγοράκης ΉΤΑΝ θειο δώρο για τον ΠΑΟΚ.
Η μίρλα και η μιζέρια του κόσμου ΕΙΝΑΙ η κατάρα του ΠΑΟΚ

Offline INXS4

• Αποστολή
  • **
Ζisis for president.

Offline alexisv

• Αλλαγή
αν έφυγε για τα χθεσινά καλά έκανε και έφυγε..έκανε μια a προσπάθεια..όπως και ο κόσμος...αλλα ο κόσμος δεν απέβαλε πλήρως κάποια στοιχεια..γιατί να είναι πρόεδρος ενώ σωματείου που οι οπαδοί του πάνε και βαράνε γυναικόπαιδα και μικρά παιδιά?!
και η φανατίλα έχει τα όρια τις..τσάμπα μάγκες είμαστε οποτε δεν αξίζουμε κάποιον μάγκα πρόεδρο!!

Κακός τότε που δεν έφυγαν από τις ομάδες τους ο Κόκκαλης και ο Βαρδινογιάννης μετά από επεισόδια με νεκρό. Σε παρακαλώ φίλε τώρα που θα αρχίσουμε τις ιστορίες για τον ΛΑΟ. Είναι απαράδεκτο αυτό που λες.
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
Δεν υπήρξε ομάδα παγκοσμίως με λιγότερη μίρλα από τον ΠΑΟΚ των τελευταίων τριών χρόνων..

Απο αύριο θα είναι ακόμη καλύτερη μέρα και εδώ είμαστε να το διασφαλίσουμε..
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ