Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 609574 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline t.b

• Αλλαγή
Έκτακτο ΔΣ κάλεσε ο Ζαγοράκης!
Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα και λίγο μετά το φινάλε του ντέρμπι με τον Ολυμπιακού στην Τούμπα (ήττα του ΠΑΟΚ με 2-1) ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θοδωρής Ζαγοράκης, κάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο με... άγνωστο θέμα συζήτησης!

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=4373977

bagos1

• Guest
αμα τυχον βγαλουνε παλι καμια ανακοινωση οπως την περσινη <<για τον ανθρωπο διαιτητη κακο >> θα ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.  η παραιτηση θα εχει το μενού η απόλυση γιατι το κοβω χλωμό να γινει ξήλωμα στα αποδυτήρια

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Αυτα παντως εγω τα θεωρω μαλακιες. Ειναι δυνατον να κανεις ΔΣ με τετοια ψυχολογικη φορτηση στις μια τη νυχτα? Τι ουσιαστικο μπορει να βγει απο αυτη την κινηση?
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
ισως απλα μαζευτηκαν να συζητησουν και οι δημοσιογραφοι το δωσαν περισσοτερο βαρυτητα...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline gagas

• Αλλαγή
Για την πικριά δε του προέδρου μας Θ. Ζαγοράκη την εύλογη όπω και όλου του κόσμου, απλά θέλουμε να του ανάφέρουμε ότι το εγχείρημα με την στήριξη όλων μας πρέπει να φτάσει εώς το τέλος και όχι να σταματήσει στην μέση....

Ο αρχηγός πρέπει να μείνει εώς το τέλος και ο Π,Α,Ο,Κ, να φτάσει ψηλά και να διορθώσει τα λάθη και όχι να μείνουν κάποια πράγματα στην μέση !!!
http://ultraspaok.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1323&Itemid=9

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Αυτοι οι γαμημενοι οι Ουλτρας ή εχουνε βαλει κοριους στα γραφεια ή εχουνε καναν insider να πουμε ή ριχνουν αδεια για να πιασουν γεματα. Ειπε ο Θοδωρος οτι θα φυγει??

ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ.
Αντε γαμηθειτε να πουμε βραδιατικα
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline gagas

• Αλλαγή
Õà Óôç ÍÅÔ åßðáí ðùò ï ÆáãïñÜêçò Ýöõãå ðñïâëçìáôéóìÝíïò áðü ôï ãÞðåäï ðñéí áðü ëßãï êáé ðéèáíüôáôá áýñéï èá Ý÷ïõìå åîåëßîåéò óôï ðïäïóöáéñéêü ôìÞìá. ÅíçìåñùôéêÜ, êáìßá åîÝëéîç äåí èá Ý÷ïõìå…

http://www.gazzetta.gr/blogs/kolkas/?p=108

guest4

• Guest
Δεν θα θελα να μουν στη θέση αυτού του ανθρώπου με τίποτα.
Τον ευχαριστώ με όλη μου την ψυχή για αυτά που κάνει για να αναστήσει
την ομάδα. Είναι σαν να τον βλέπω να παίζει στο γήπεδο.

Είμαι σίγουρος ότι θα βρει τη λύση.
Είναι όμως αναγκασμένος να ρίξει λίγο τον πήχυ μετα το τραγικό χθεσινό αποτέλεσμα
που ανέδειξε 2-3 απλά πραγματάκια:
1. Δεν έχουμε την ψυχολογία ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό.
2. Θέλει πολύ δρόμο ακόμη να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο.
3. Αν θέλουμε να είμαστε σοβαροί, τα ματς με το γαυρο θα πρέπει να σταματήσουμε να τα θεωρούμε
   πόλεμο. Ο γαύρος παίζει μπάλα και μεις κάνουμε πόλεμο. Εχει καλύτερη προσέγγιση.
   Εμείς πρέπει να αναθεωρήσουμε.

Στήριξη στον Ζαγοράκη. Είναι ό, τι καλύτερο έχει ο ΠΑΟΚ στο έμψυχο υλικό του.
Καμια αλλη ομαδα δεν έχει Ζαγοράκη.

Diego-4

• Guest
XXXXXXXXXX

όχι παράθεση του προηγούμενου πόστ

Ότι καλύτερο έχω διαβάσει τα τελευταία 5 χρόνια που είμαι εδώ μέσα...
« Last Edit: September 21, 2009, 11:51:09 by Capricorn »

CLUB LARISA

• Guest
Δεν αξίζει ούτε του Ζαγοράκη ούτε του κόσμου το χθεσινό συνοθύλευμα που αυτοπροσδιορίστηκε ως ομάδα....Πραγματικά, δε μας αξίζει

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **

Είναι όμως αναγκασμένος να ρίξει λίγο τον πήχυ μετα το τραγικό χθεσινό αποτέλεσμα
3. Αν θέλουμε να είμαστε σοβαροί, τα ματς με το γαυρο θα πρέπει να σταματήσουμε να τα θεωρούμε
   πόλεμο. Ο γαύρος παίζει μπάλα και μεις κάνουμε πόλεμο. Εχει καλύτερη προσέγγιση.

Πραγματικα! Ευγε.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

makptol

• Guest

σαν να το εγραψα εγω μπραβο ετσι ειναι φιλε.....

Offline cure

• Αλλαγή
Διαφωνώ σε όλα με το Post του φίλου guest4.

Δεν είναι ο οποιοσδήποτε για να λυπόμαστε που βρίσκεται σε αυτή τη δύσκολη θέση ο Ζαγοράκης. Είναι ο ηγέτης του λαού του ΠΑΟΚ! Ο ηγέτης του ΠΑΟΚ βρίσκεται εκεί ακριβώς επειδή πρέπει να παίρνει τις δύσκολες αποφάσεις. Ο Ζαγοράκης είναι ο καπετάνιος του υπερωκεανίου που λέγεται ΠΑΟΚ και είναι αυτός που εμπιστευόμαστε να σώσει το καράβι από τη φουρτούνα. Δεν έχει ουσία να λέμε πως λυπόμαστε που βρέθηκε σε φουρτούνα. Πρέπει να λυπόμαστε μόνο αν δεν μας βγάλει από τη φουρτούνα γιατί τότε θα έχουμε πνιγεί.

Επίσης ως ηγέτης ο Ζαγοράκης δεν είναι κάποιος καημένος που τον καλούμε να έρθει να λύσει προβλήματα άλλων. Στα οικονομικά και διοικητικά ναι. Αλλά στο αγωνιστικό, γιατί γι' αυτό το πρόβλημα μιλάμε, ο Ζαγοράκης έχει την μεγαλύτερη ευθύνη ως ηγέτης. Αν έκανε λάθος λοιπόν έχει υποχρέωση να το διορθώσει.

Δεν χρειάζεται να μιλάμε συνέχεια για στήριξη και εμπιστοσύνη. Κουράζουν κυρίως όταν από πουθενά δεν προκύπτει κάτι αντίθετο.

Αλλά ακόμη και το σημείο που αναφέρεις φίλε guest4 για το κατέβασμα του πήχυ, πάλι το αναφέρεις σαν να είναι αμέτοχος ο Ζαγοράκης. Το ότι η ομάδα δεν έχει ψυχολογία και υλικό για να κάνει πρωταθλητισμό (δικά σου λόγια) σημαίνει απλούστατα ότι κάτι πήγε λάθος στο τριετές πλάνο. Και κάποιος φταίει γι' αυτά, αν ισχύουν όπως λες. Δεν μπορεί θέλω να πω να ισχύουν αυτά που λες και από την άλλη να λέμε καημένε Ζαγοράκη που πρέπει να τα λύσεις. Δεν ταιριάζουν αυτά. Ή έκανε λάθος προγραμματισμό ή λάθος επιλογές. Δεν γίνεται να συμβαίνει κάτι άλλο. Τον πήχυ τον κατεβάζουμε όταν αποτυγχάνουμε να τον περάσουμε.

Τέλος χθες εγώ δεν είδα κανέναν απολύτως πόλεμο. Ούτε από τους παίχτες ούτε από την κερκίδα. Οπότε δεν ισχύει η δικαιολογία που προβάλλεις πως επειδή το βλέπουμε σαν πόλεμο δεν κερδίζουμε. Χθες όλος ο ΠΑΟΚ το είδε σαν ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός, παρά σαν ΠΑΟΚ-γαύρος. Από οπαδούς μέχρι παίχτες. Μόνο ένας το αντιμετώπισε σαν ΠΑΟΚ-Μπαρτσελώνα  ;)
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

xalllara4

• Guest
ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΟΛΥΝΕΙΣ ΤΟ FORUM ΜΕ ΕΞΩΦΥΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΥΡΟ?

Diego-4

• Guest
Σπουδαίο το εξώφυλλο του "Φώς"...Μπράβο τους.

Offline sabbath

• Αλλαγή
πρωταθλητισμο σταθερα για καποια χρονια και οχι πορειες της μια χρονιας δεν γινεται να κανουμε αν δεν μας παρει καποιος δυνατος οικονομικα που να συναγωνιστει τους αθηναιους....

το παραπανω θα πρεπει να το παρουμε χαμπαρι για να μην χαλαμε την υγεια μας καθε χρονια....

στηριζουμε την ΠΑΟΚΑΡΑ οπως κανουμε καθε χρονο μας και συνεχιζουμε....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Τι θα γινει ρε να πουμε? Δεν λυπαστε λιγο τα νευρα μας ρε?

Μενουμε εδω που μενουμε και εχουμε καθε πικραμενο μαλακα κοκκινο, πρασινο, κιτρινο να μας λεει το μακρυ και το κοντο του απο το πρωι και θα πρεπει να μας γυρνανε τα μυαλα κι εδω μεσα που προσπαθουμε να ηρεμησουμε για να μην παμε εντατικη?

Πρωτοσελιδα του γαυρου εδω μεσα? Δεν εχω μπει επιτηδες να δω εξωφυλλα και μου τα βαζεις ρε βεντερ εδω μεσα!? Ημαρτον ρε, ενα μυαλο το εχουμε
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline babis36

• Αλλαγή
http://www.sport24.gr/html/ent/914/ent.316914.asp

Ζαγοράκης: "Παραιτούμαι"!

Δημοσίευση: 21 Σεπτεμβρίου 2009 12:03

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ. Μετά τον χθεσινό αγώνα με τον Ολυμπιακό και τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν από την πλευρά των οπαδών προς τον Φερνάντο Σαντος και τον Θοδωρή Ζαγοράκη, ο πρόεδρος του δικεφάλου, εμφανώς απογοητευμένος ενημέρωσε τους συνεργάτες του πως αποφάσισε να παραιτηθεί! Έκτακτο Δ.Σ. σε λίγη ώρα ώστε να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Στο sport24 γράφει πως θα παραιτηθεί σήμερα ο Ζαγοράκης στο διοικητικό συμβούλιο
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...