Aυτη η κινηση ηταν πρωτοπορειακη και πρπει να συνεχιστει.Αξιζει πραγματικα ενα μπραβο στην διοικηση εστω που ασχοληθηκαν με τις ερωτησεις.δεν εχει ξαναγινει αυτο.
Ελπιζω το επομενο βημα να ειναι και πιο ουσιαστικο πχ μια ΓΣ των μετοχων με 3-4 χιλιαδες κοσμο οργανομενη πληρως ή μια μετατροπη του ΠΑΟΚ σε ΛΒ οπου ολες οι αποψεις και ερωτησεις θα απαντηθουν επι τοπου.Ο θοδωρης πιστευω ειναι ετοιμος για αυτο ,δεν ξερω κατα ποσο ειναι η πλειοψηφια του λαου.
Στην ουσια τωρα πρεπει δυστυχως να συμφωνησω με τον μεγαλο και σε ηλικια

PAOKCURE αλλα και με τον μπατι που αν και μικρος ειπε μια κουβεντα που πρπει να προβληματισει το ΠΑΟΚσιδικο συμπαν.Ειπε το παλικαρι ¨θσ ειναι καταντια να κανουμε εμεις οι ιδιοι τον θοδωρο Τζον Γου¨ ..... με θλιβει μονο και μονο η σκεψη.
Η μονη ερωτηση που ηθελα να απαντηθει δυστυχως απαντηθηκε εν μερη,μιλαω για του Agraf.επειδη ο θοδωρης δεν θα ειναι για παντα το θεωρω πολυ σημαντικο τωρα που η συσπειρωση αγγιζει το 90% ο ΠΑΟΚ να εχει λυση για την μεταΖαγορ εποχη για σχημα διοικητικο που θα εξασφαλιζει το μελλον του και δεν θα επιτρεψει κανενα λαμογιο να ακουμπισει τον ΠΑΟΚ.Ο θοδωρος σε μια ερωτηση παρομοια απαντησε οτι "το μονο που μπορω να εξασφαλισω ειναι να αποφασισουν οι χιλιαδες μετοχοι για την διοικηση μετα απο μενα". Προσωπικα δεν με καλυπτει η απαντηση.δεν με καλυπτει ουτε σαν απαντηση απο τον θοδωρη αλλα και ουτε σαν οπαδο που δεν εχει ΠΡΟΤΑΣΗ(συνολικα εννοω γιατι ατομικα ολοι εχουμε).
Ναι εχει κανει χοντρες μαλακιες ο σκυλος(γκαγκα,κατσαρης,ΠΑΟΚ τραβελ,δανεικοι απο ζελα) ναι πολλα απο αυτα μας τρελλαινουν και μιλαω για τον εαυτο μου κυριως ΑΛΛΑ δεν ειναι δυνατον να βλεπεις αυτον που εναν Ιουνιο του 2007 μας εκανε να κλαψουμε και να μεθυσουμε οταν ειπε το ναι να απολογειτε για αστεια πραγματα σαν υποδικος σε καθεναν που δεν ηταν πουθενα πριν 2 χρονια.....και οταν λεω πουθενα εννοω ΠΟΥΘΕΝΑ.
Εγω θα συνεχισω να κανω κριτικη σε οτι δεν μ αρεσει αλλα εχω ενα ελλατωμα σαν ανθρωπος ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ και ειμαι ΠΑΟΚ και τους γαμησω ολους.Ο ΠΑΟΚ δεχεται πολεμο σε ολα τα επιπεδα και απο παντου(μεσα και εξω) ,σκεφτειτε 2 φορες πριν μιλησετε ....ΠΑΝΤΑ.
υγ. ΠΑΡΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΘΟΔΩΡΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.ακομα και πεντακοσια να σε πουνε ή τιποτα πες ΝΑΙ.συμμερισου την καψουρα μας να βλεπουμε την ομαδα παντου.