Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 608162 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Diego-4

• Guest
Περιμέναν αστρολογικές προβλέψεις και δελτίο καιρού εβδομάδος...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Εμενα παντως με αγχωσε οτι εχουμε ελλειμα 2 εκ. ευρω και η καλυψη του θα εξαρτηθει κυριως απο την αγωνιστικη κατασταση της ομαδας (εισοδος στα πλαυ οφ, πορεια κυπελλου)
Αυτο ισως γεμιζει επιπροσθετο αγχος την ομαδα,,,
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Πολύ σωστοί οι PAOKCURE και Northeagle.
Ας περιμένουμε και τις σημερινές απαντήσεις στις ερωτήσεις του κόσμου, θεωρητικά μετά τις σημερινές απαντήσεις ΚΑΝΕΝΑΣ δε θα έχει δικαίωμα να πει κάτι, εκτός φυσικά κι αν ρώτησε κι απάντηση δε πήρε, πράγμα που δε το νομίζω ότι θα συμβεί.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

rokas

• Guest
ξερει κανεις ποτε θα δωθουν οι απαντισεις στο σαιτ της ΠΑΕ;

Offline maria-mtb

• Βασικός
εγω παντως θα ηθελα να καταργηθει η συνεντευξη τυπου με τα τσουτσεκια τους δημ/καφρους και να γινεται συντευξη διοικησης με 50 οπαδους οι οποιοι θα εκφερουν μια ερωτηση εκαστος. και οχι μεσω μειλ κτλ. εκει στην αιθουσα.
αιντε γιατι πολυ τους ανεχτηκαμε.
"κ. ζαγορακη, γιατι κανετε συνεντευξη την τεταρτη που εχει λαικη κ δεν μπορομε να παρκαρουμε?"
ε, οχι δα!

Callahan

• Guest
Ο Ζαγόρ είναι αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο κεφάλαιο στην ΠΑΕ. Προσοχή μην τον κάψουμε, και γυρίσουμε στο σημείο μηδέν...

makptol

• Guest
τελικα με τα κυλικεια τι εγινε ρε ζαγορ σε ποιους στερησες την μασα και τωρα που πανε τα εσοδα κατευθειαν στην ΠΑΕ βγαζουν
χολη.......ΣΕ ΠΟΣΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΡΕ ΖΑΓΟΡ ΣΤΕΡΗΣΕΣ ΤΟ ΨΩΜΑΚΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΣΗ ΧΟΛΗ ........ :) :)

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

northeagle_4

• Guest
  οι απαντησεις στις ερωτησεις.
http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=14EF2AI2N&extLang=

Ρωτήστε τον Πρόεδρο: Οι απαντήσεις

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο που συμμετείχε στη διαδικασία υποβολής ερωτημάτων. Ήταν μια διαδικασία που έκανε, κυρίως, καλό σε μένα τον ίδιο. Είναι απαραίτητο για οποιονδήποτε βρίσκεται στη θέση μου να αντιλαμβάνεται τις ανησυχίες του κόσμου μέσα από τα σχόλια και τις ερωτήσεις του.

Σας διαβεβαιώνω ότι διάβασα όλα τα e-mails. Ακόμη κι αυτά που ήταν ανώνυμα ή αυτά που δεν περιείχαν καν ερώτηση. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος στηρίζει και αγαπά τον ΠΑΟΚ κι όχι εμένα ή κάποιο άλλο πρόσωπο. Καταλαβαίνω επίσης, ότι υπάρχουν διαφωνίες σε κάποιες αποφάσεις μας, αλλά κυρίως διαπιστώνω ότι όλοι σχεδόν οι φίλαθλοι της ομάδας έχουν την διάθεση να περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να κρίνουν την προσπάθεια μας,  Κι αυτό πιστεύω ότι είναι κάτι που φανερώνει υγεία μέσα σε μια μεγάλη οικογένεια, όπως είναι ο ΠΑΟΚ.

Απάντησα σε όλα τα ερωτήματα προσωπικά, αφιέρωσα όσο χρόνο χρειάστηκε για να μη μείνει κανένα ερώτημα αναπάντητο».

ΘΟΔΩΡΟΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

ΠΑΕ ΠΑΟΚ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και το ανανεωμένο www.paokfc.gr δημοσιεύουν σήμερα όλες τις απαντήσεις στις ερωτήσεις που απευθύνθυκαν προς τον Πρόεδρο της ομάδας, Θόδωρο Ζαγοράκη. Όπως γνωστοποιήθηκε από την αρχή, δεν θα δημοσιοποιηθούν τα προσωπικά στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, διευθύνσεις email) τα οποία ήταν απαραίτητα για την έγκυρη υποβολή των ερωτήσεων προς τον κ. Ζαγοράκη.

Για να διαβάσετε τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις επιλέξτε μία από τις παρακάτω τέσσερις κατηγορίες.

http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMCCode=300901&start=0

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Δεν έχω διαβάσει καμμία ερώτηση κ καμμιά απάντηση αλλά προκαταβολικά θέλω να πώ ένα τεράστιο μπράβο στον σκύλο μόνο κ μόνο για αυτήν την πρωτόγνωρη (όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ...) διαδικασία. Θεωρώ απίστευτη πρόοδο στις σχέσεις ομάδας - οπαδών αυτή την εξέλιξη και θα με χαροποιούσε ακόμη περισσότερο αν γινότανε και άλλες φορές.

Το λέω μέσα από την καρδιά μου ΜΠΡΑΒΟ
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

CLUB LARISA

• Guest
ΘΟΔΩΡΕ ΑΚΟΥΣ?ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΜΕ. ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΑΣ. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΘΟΔΩΡΕ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
το διαβασα κ εγω κ δηλωνω απολυτα καλυμενος...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

makptol

• Guest
σπουδαια κινηση απευθειας επαφη με το κοσμο τι ποιο δημοκρατικο απο αυτο
.......ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΜΠΡΑΒΟ ΖΑΓΟΡ....

Offline cure

• Αλλαγή
ÍôñÝðïìáé, íôñÝðïìáé, íôñÝðïìáé ñå ðïýóôç ìïõ! ÄéÜâáóá ôéò åñùôïáðáíôÞóåéò êáé öñßêáñá. ÊáëÜ ñå åßíáé äõíáôüí ï ßäéïò ï Ðñüåäñïò ôïõ ÐÁÏÊ íá ìáò êÜíåé ôçí ôéìÞ íá áðáíôÞóåé óôï ìáêñý êáé ôï êïíôü ìáò ìüíï êáé ìüíï ãéá íá çñåìÞóåé ç øõ÷ïýëá ìáò êé åìåßò íá ôïõ áðåõèõíüìáóôå óáí óå êáíÝíáí óåñâéôüñï;
ÍôñïðÞ ñå êáñáãêéüæçäåò. ÍôñïðÞ óáò ñå îåöôßëåò.
ÈáõìÜóôå åðßðåäï åñùôÞóåùí êáé êõñßùò ýöïõò åñùôÞóåùí ôïõ ãåíéêïý ãáìÜù ðïõ Ýäùóå 150 € êáé ìéëÜåé óôïí õðÜëëçëü ôïõ.

Ãéáôß ðéóôåýåéò üôé ï ëáüò ôïõ ÐÁÏÊ äåí âëÝðåé üóá âëÝðåéò åóý óôïí ðñïðïíçôÞ; Åßíáé Üó÷åôïò ï ëáüò ôïõ ÐÁÏÊ;
Ðüôå èá ìáò ðáñïõóéÜóåéò Ýíá 3åôÝò Þ 5åôÝò ðëÜíï ãéá ôï óôñáôçãéêü ó÷åäéáóìü ðïõ èá êÜíåé ç äéïßêçóç óïõ ãéá íá âÜëåé ôçí ïìÜäá ìáò óôç íÝá åðï÷Þ;
Ðéóôåýåéò üôé èá ìðïñÝóù íá Ýñèù ìå ôá ðáéäéÜ ìïõ êáé íá ìçí ôïõò êëåßíù ôá áõôéÜ áðü ôéò âùìïëï÷ßåò; Ìå èÝëåéò óôçí Ôïýìðá åìÝíá êáé ôá ðáéäéÜ ìïõ;
Ôé ìïõ äåß÷íåéò ìå ôïõò ðáßêôåò, ôéò õðçñåóßåò ãçðÝäïõ, ôï èÝáìá ôçò ïìÜäáò, ôéò ìåôï÷Ýò êëð;
Èá ÷ñåùèåßò ôá ëÜèç êáé ôéò áðïôõ÷ßåò Þ èá öôáßíå ôá Üóôñá, ç êáêéÜ ÁèÞíá êáé ôï êáêü óõíáðÜíôçìá;
Èåùñåßò üôé ïé áðïöÜóåéò óïõ êáé ç åðéìïíÞ óïõ óå êÜðïéá ðñüóùðá äé÷Üæïõí ôïí êüóìï;

êáé Üëëåò ðïëëÝò óå ýöïò

Ìå ðïéá ëïãéêÞ áðïöÜóéóåò íá...
Äåí ðéóôåýåéò üôé...
Óïõ ðÝñáóå áðü ôï ìõáëü...

Óå ðïéïí ìéëÜò óôïí åíéêü ñå ìðáóôïõíüâëá÷å;

Áðü ôïí åíéêü êáé áðü ôï ýöïò êáôáëáâáßíåéò ôé óåâáóìü ìðïñåß íá Ý÷åé êÜðïéï ôáãÜñé óôï ðñüóùðï åíüò áíèñþðïõ ðïõ ðáñÜôçóå ôá ðÜíôá, ïéêïãÝíåéá, çóõ÷ßá, õóôåñïöçìßá, ÷ñüíï êáé ü.ôé Üëëï ãéá íá âãÜëåé áðü ôá óêáôÜ áõôÞ ôçí ïìÜäá. ÌåôÜ ðùò íá óåâáóôåß êÜðïéïò áðü áõôïýò ôïí ÓÜíôïò Þ ôïí ïðïéïíäÞðïôå äéïéêïýíôá ðïõ äåí Ý÷ïõí ôï "åêôüðéóìá' ðïõ Ý÷åé ï ÆáãïñÜêçò; Ôé åßíáé áõôÜ ñå ðïýóôç ìïõ

ºäéïé óáí áõôïýò ðïõ áêïýãïíôáé äåîéÜ êé áñéóôåñÜ óôá ñáäéüöùíá. Óôñáâïóôüìçäåò, îåñüëåò, áëëÜ óôçí ïõóßá çëßèéïé êáé êïìðëåîéêïß. Ï Ýíáò ðéóôåýåé êáé üôé åßíáé ï ëáüò ôïõ ÐÁÏÊ êáé ðùò îÝñåé ðåñéóóüôåñá ãéá ìðÜëá áðü ôïí ÆáãïñÜêç, ï Üëëïò æçôÜåé ôá ñÝóôá áðü ôïí ÆáãïñÜêç ãéáôß ôï ðáéäß ôïõ áêïýåé âñéóéÝò óôï ãÞðåäï êáé èÝëåé  ï ìåôáîùôüò êþëïò õðçñåóßåò premier league ãéá íá Ýñèåé ãÞðåäï, ï Üëëïò ôïí êñÜæåé åê ôùí ðñïôÝñùí êáé ãéá ôçí áðïôõ÷ßá êáé ãéá ôéò äéêáéïëïãßåò ðïõ èá åðéêáëåóôåß êáé ï Üëëïò ðåñéìÝíåé áêüìç í´áêïýóåé ãéá ôï ðëÜíï ðïõ Þäç ôåëåéþíåé ëåò êáé æåé óôï 2007!!!! Ôé íá ó÷ïëéÜóåéò êáé ôé íá êïñïúäÝøåéò.

Îåöôßëá! ÁõôÞ ç ìáãêéÜ ôïõ ÆáãïñÜêç íá äþóåé âÞìá óôï ëáü ôïõ ÐÁÏÊ êáé íá äþóåé áðáíôÞóåéò, áíôß íá äþóåé èÝìá óå üóïõò ðåñßìåíáí íá ðéáóôïýí ãéá íá ðëÞîïõí ôçí ïìÜäá, äõóôõ÷þò îåãýìíùóå ôï ëáü ìáò. ÖáíÝñùóå ðïëëÜ Üó÷çìá ôïõ ÐÁÏÊôóÞ ðïõ áí èÝëïõìå íá ðÜìå ìðñïóôÜ, ðñÝðåé íá îåêéíÞóïõìå áðü êåé êáé íá áöÞóïõìå ôïí ÓÜíôïò êáé ôïõò ðáß÷ôåò êáôÜ ìÝñïò.
« Last Edit: September 10, 2009, 22:06:33 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline maria-mtb

• Βασικός
αντε μπραβο! και στην κεντρικη τωρα.

SALPARADISE

• Guest
Μπράβο ρε Θόδωρε. Μπορει να λες οτι σου λείπει η εμπειρία, αλλά κάνεις πράγματα που δεν τα χουμε ξαναδει πουθενα απο "παράγοντες".

Και δεν είναι μονο το θέμα της απ΄ευθειας επαφή με τον κόσμο, είναι κι άλλα πολλά.

Κορυφαία στιγμή της θητείας σου για μένα: Το φόρτωμα των δημοσιογράφων σε λεωφορειάκι για τη Νέα Μεσήμβρια.  :lol: :lol:

Ουτε λόγια, ουτε υποσχέσεις, ουτε τίποτα.

Σε χρόνο μηδεν ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ.

Να σαι γερός και να σε φωτίζει ο θεός να μας αντέχεις με τα καλά μας και τα κακά μας.

Callahan

• Guest
@Γιατί πιστεύεις ότι ο λαός του ΠΑΟΚ δεν βλέπει όσα βλέπεις εσύ στον προπονητή; Είναι άσχετος ο λαός του ΠΑΟΚ;

Ο Λαος του ΠΑΟΚ, όχι. Μερικοι μαλάκες όμως...

@Θα χρεωθείς τα λάθη και τις αποτυχίες ή θα φταίνε τα άστρα, η κακιά Αθήνα και το κακό συναπάντημα;

Νααααααααιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! Εκεί που του χρωστούσαν θα του πάρουν και το βόδι!

@Πιστεύεις ότι θα μπορέσω να έρθω με τα παιδιά μου και να μην τους κλείνω τα αυτιά από τις βωμολοχίες; Με θέλεις στην Τούμπα εμένα και τα παιδιά μου;

υ.γ. Μεγάλο συκώτι ο Θόδωρος. Έκατσε και απάντησε στον κάθε μαλάκα...
« Last Edit: September 10, 2009, 22:31:17 by Callahan »

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Εγω ποτέ δεν έχω καταλάβει με ποιο σκεπτικό ορισμένοι κανουν θέμα τις βωμολοχίες στα γήπεδα και πως δεν είναι κλιμα αυτό για παιδιά και πότε επιτέλους θα γινουν οι συνθήκες για να μπορουν να πανε τα παιδάκια τους στο γήπεδο.
Να μην τα πας στο γηπεδο ΠΟΤΕ αγαπητε εσύ που εκανες τη παραπανω ερώτηση στον προεδρο!
Δε μπορώ να καταλάβω με ποιο σκεπτικό απαιτείς να αλλαξουν οι γηπεδικές συνθήκες ώστε να μπορεί ο καθένας να παει παιδάκια στο γήπεδο. Και εγώ έχω μικρά παιδιά αλλα στο γήπεδο δεν τα κουβαλώ μαζί μου και πολύ περισσότερο με ποια (?) λογική θα έπρεπε να απαιτήσω απο τον διπλανό μου να μην βρίσει?? Το "ξένο" σώμα στο γήπεδο είναι το μικρό παιδί και όχι αυτός που βριζει.
Τα ίδια ακριβώς θα ισχυριστώ αν ξαφνικά σε έναν παιδότοπο μπουκαραν οπαδοί και άρχιζαν τα συνθήματα οι οποίοι θα ήταν "ξενο" σώμα σε εναν συγκεκριμένο χώρο.  
Εξω λοιπον τα μικρά παιδιά απο το γήπεδο! Μέσα όταν για το καθένα φτάσει η κατάλληλη ηλικία.
Απο πότε το γήπεδο θεωρείται χώρος όπου μπορεί να περάσει ευχάριστα ένα μικρό παιδάκι που θες ρε πανίβλακα να απαιτείς και ίδιαίτερες συνθήκες ώστε να το κουβαλάς μαζί σου?

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
υ.γ. Μεγάλο συκώτι ο Θόδωρος. Έκατσε και απάντησε στον κάθε μαλάκα...
Και σιγουρα οχι και σε ΠΑΟΚτσηδες...
Φαντασου και ποσες αλλες ¨ερωτησεις¨θα υπηρξαν...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
(...)
Αυτή η μαγκιά του Ζαγοράκη να δώσει βήμα στο λαό του ΠΑΟΚ και να δώσει απαντήσεις, αντί να δώσει θέμα σε όσους περίμεναν να πιαστούν για να πλήξουν την ομάδα, δυστυχώς ξεγύμνωσε το λαό μας. Φανέρωσε πολλά άσχημα του ΠΑΟΚτσή που αν θέλουμε να πάμε μπροστά, πρέπει να ξεκινήσουμε από κει και να αφήσουμε τον Σάντος και τους παίχτες κατά μέρος.