Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 608464 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

makptol

• Guest
όποιος γκρινιάζει δηλαδή θέλει το κακό του ΠΑΟΚ?? μην τρελαθούμε τελείως τώρα.  στον αγώνα με τον λεβαδειακό είδα και άκουσα ένα ολόκληρο γήπεδο να γιουχάρει και να γκρινιάζει δηλαδή ειτανε όλοι εχθροί του ΠΑΟΚ?? και όλοι αυτοί που λένε κομένη η γκρίνια και όλοι στα σπιτάκια τους, δεν τους είδα πουθενά να χειροκροτάνε στο ημίχρονο και να πλακώνονται με αυτούς που γκρίνιαζαν. 

αν συνεχισουμε ειναι θεμα χρονου να πλακωθουμε μεταξυ μας οπως γινοταν επι αγγελου ....οπως ειδες απο τα ραδιοφωνα αρχισε η μιρλα συνεχιζε συνεχιζε βδομαδες μεχρι που μερικα λουλουδια εκμεταλλευτηκαν την κατασταση και αρχισαν
ευθεια επιθεση στον ζαγορ χτυποντας σε κατι που κανενας δεν αμφισβητουσε την τιμιοτητα του .....τι για κυλικεια
ειπαν (αληθεια ακουσατε τι ειπε ο ζαγορ για τα κυλικεια ? ) τι για την μπουτικ τι καποιοι βγαινανε στον ραπτοπουλο
καποιος λεει μαντζαρας που εκανε χιλιομετρα για τον ΠΑΟΚ και εμαθε απο καποιον που εχει απολυτη εμπιστοσυνη οτι ο ζαγορ
ειναι δοτος εξαρτομενος κλπ. και ενα σωρο αλλες μαλακιες .....η κριτικη αν δεν ειναι καλοπιστη και δεν εχει ενα οριο παρασερνει τα παντα και γινετε γκρινια που οπως ειπε ο ζαγορ επηρεαζει αμεσα και το ποδοσφαιρικο τμημα ......

Offline ozric

• Αποστολή
  • **
Οι γλάροι γκρινιάζουν πίσω από τα πλοία διότι περιμένουν να τους πετάξουν σαρδέλες...

Τάδε έφη Ερίκ Καντονά. :D
No Gods,No Masters

Offline spinos_4

• Αλλαγή
Να βγει να μιλησει !!! Γιατι δεν βγαινει ? Να βγει ....
 Τι βγαινει και μιλαει αφου τα ιδια και ιδια λεει.... να βαζει κασετα,τι σκοπο εχουν αυτα?τι καινουριο μας ειπε δλδ ?
Βεβαια οτι τα τζιμανια οι ρεπορτερ ενδιαφεροταν για το εκλογικο αποτελεσμα δεν το σχολιαζουμε.....
  Ε ρε παρανοια ωρες ωρες.....

από τι στιγμή που δεν γίνετε ερώτηση δεν αναφέρεται στο θέμα... (ελπίζω να δούμε κάτι αύριο στις ερωτήσεις που θα απαντήσει)

όποιος γκρινιάζει δηλαδή θέλει το κακό του ΠΑΟΚ?? μην τρελαθούμε τελείως τώρα.  στον αγώνα με τον λεβαδειακό είδα και άκουσα ένα ολόκληρο γήπεδο να γιουχάρει και να γκρινιάζει δηλαδή ειτανε όλοι εχθροί του ΠΑΟΚ?? και όλοι αυτοί που λένε κομένη η γκρίνια και όλοι στα σπιτάκια τους, δεν τους είδα πουθενά να χειροκροτάνε στο ημίχρονο και να πλακώνονται με αυτούς που γκρίνιαζαν. 

υπάρχει γκρίνια και γκρίνια, ελπίζω να το καταλαβαίνεις...
η γκρίνια με την λιβάδια ήταν σωστή
η γκρίνια όταν πήγαινε πέρυσι καλά η ομάδα με το μπουκάλι δεν νομίζω να θεωρείς ότι είναι σωστή
PAOK-Hersonissos (Kriti)

chiltsid

• Guest

http://www.youtube.com/watch?v=E1lmhimbgoU (Embedding disabled, limit reached)
http://www.youtube.com/watch?v=DBDPm9jmm7w (Embedding disabled, limit reached)
http://www.youtube.com/watch?v=kIR2LHVHT_g (Embedding disabled, limit reached)
http://www.youtube.com/watch?v=4ZGi1UNdpfk (Embedding disabled, limit reached)

JamaicaN

• Guest
αν βγουμε δευτεροι ας πουμε εχουμε "επ ομου" την κοτρονα να την πεταξουμε στον σαντος η εστω ενα εμφιαλωμενο .....

Αυτά που γράφεις για πέτρες και μπουκάλια είναι σίγουρα αστεία και δεν λέω ότι πρέπει να καταφύγουμε εκεί .

Αστεια η οχι γινανε περσυ

δεν τους είδα πουθενά να χειροκροτάνε στο ημίχρονο και να πλακώνονται με αυτούς που γκρίνιαζαν. 

Δεν θα κατσεις να πλακωθεις κιολας, αλλα το χειροκροτημα μου και το 'αιντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ' το εριξα....

Γιουχα στα πρωτα 45' του πρωταθληματος?  :tikitaka:

ive4

• Guest
εμένα η συνέντευξη με κάλυψε πλήρως, μας ενημέρωσε απλά και ειλικρινά για όλα τα θέματα.
Η μιζέρια γιατί το ΠΑΟΚ τράβελ δεν έβαλε εκδρομή 72 ευρώ λιγότερα, γιατί πήραμε δανεικό και όχι αγορασμένο ένα δεξί μπακ μεταμορφώνει τον ΠΑΟΚ σε έναν έλληνα κροίσο ιδιοκτήτη νησιού που δεν πήρε χαμπάρι την αλλαγή στη ζωή του.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
καλημέρα,

βασικά δε θα ασχοληθώ να κρίνω τι είπε ο Ζαγοράκης γιατί γενικά ΟΣΑ μα ΟΣΑ είπε στα μέλη πχ του εδώ forum είναι λίγο πολύ γνωστά...απλά σήμερα ακούστηκαν και από επίσημα χείλη. Εμένα δε μου κάνει διαφορά! δεν είναι η συνέντευξη το κομβικό σημείο από το οποίο εγώ θα αποφασίσω αν θα συμφωνήσω ή όχι με τη Διοίκηση..Εμένα η διοίκηση με καλύπτει σε μεγάλο ποσοστό καθημερινά. Οχι επειδή βγήκε και είπε...τα αυτονόητα!

Αν διάβαζες πχ κόλκα κανα μήνα τώρα ήταν σαν να είχες Δελτίο Τύπου της χθεσινής συνέντευξης...γιατί χρεωθήκαμε με έξοδα ενοικίασης του χώρου? Ας τα γράφαν σε δελτίο τύπου! και ας το μοίραζαν. Τα νούμερα μια χαρά φαίνονται και σε χαρτί! Όλες οι ερωτήσεις ήταν επιοικώς γελοίές! είχε κανένα νόημα το "διαλεκτικό" προφίλ μιας συνέντευξης?

θέλω να απευθυνθώ σε όσους καλύφθηκαν από τη συνέντευξη τύπου του Ζαγοράκη και σε όσους θεωρούν ότι κάποιοι γκρινιάζουν επειδή περίμεναν να ακούσουν και άλλα!

ΕΓΩ περίμενα να ακούσω ΑΛΛΑ!
μίλησε κάποιος για το ότι δεν διευκρίνησε (ΠΑΛΙ!) για το ποιοι του υποσχέθηκαν πράγματα και στήριξη και μετά τον άδειασαν..Δε χρειάζεται στοιχεία για να "καταγγείλει" κάτι..
.Μια απλή πρόταση του στυλ:
Ο κος τάδε μετά από δικό μας αίτημα αρνήθηκε να βοηθήσει" ΞΕΡΑ ΚΟΦΤΑ! και για κάποιο που είπε ότι και τι θα γίνει πάλι γκιουλέκα θα ψηφίσεις...δεν κάνει διαφορά! ε οκ ρε φίλε και πάλι ο gay θα πριμοδοτήσει για το φετινό πρωτάθλημα...τι παίζεις?, πάλι το ΠΑΣΟΚ θα βγεί εκλογές γιατί πάς και ψηφίζεις ΚΚΕ? είναι λογική αυτή?

επίσης τρελλάθηκα για το ότι ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ Η ΝΕΤ θα δείχνει τα παιχνίδια U21 της ζέλας...ΕΝΑΣ ΓΕΛΟΙΟΣ δημοσιογράφος δε ρώτησε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ γιατί ανέχεται να συμπεριφέρονται στον ΠΑΟΚ σαν τον αστέρα εξαρχείων...η κούλα live ανελλιπώς στη Nova και εσύ μλκ ΠΑΟΚτσή επαίτης να ψάχνεις CONNX TV για να δεις την ομάδα σου! τι έγινε? δεν περάσαμε ομίλους και ξεχάσαμε την κατακραυση με το CONNX TV? (connx TV σήμερα, αύριο φιλικό του ρούλη με την βοιβοδίνα στην ΕΤ3 Live και ο ΠΑΟΚ...στο ραδιοφωνικό μόνο και άλλα που ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ)

εγώ θυμάμαι λάβρους να γράφονται για τον εν λόγω θέμα! η ΠΑΕ δε θα είχε τίποτα να πει? και δεν είναι τόσο το ότι μπορεί (ή δε μπορεί) να κάνει κάτι σε τέτοιες περιπτώσεις ΟΣΟ το ότι η ΠΑΕ είναι πλέον εταιρεία (και τα μαθηματικό μοντέλο που εφαρμόζεται για την εξυγίανση δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης) και η ίδια η διοίκηση της ΠΑΕ οφείλει να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ της εταιρείας...και των ΜΕΤΟΧΩΝ και του ΛΑΟΥ της εταιρείας! 

μπορώ να γράψβω και 2-3 άλλα (πχ εισητήρια, αντιμετώπιση οπαδών μας σε γήπεδα! όπως 2500 κομμάτια ο Πανθρακικός στον gay ένα ΑΡΧΙΔΙ στον ΠΑΟΚ!, κλωτσομπουνίδια οι μπάτσοι στον Θρασύβουλα στο λαό του ΠΑΟΚ, χαλιά στους γάβρους στην ΤΟΥΜΠΑ....)

το να λέμε οτι πλέον ο ΠΑΟΚ λοιπόν λειτουργεί σαν εταιρεία ΠΡΕΠΕΙ πρώτα να το προσπαθεί και να το προστατεύει και η διοίκηση!

ΓΙΑΤΙ δεν έγινε ούτε μια ερώτηση με τα παραπάνω θέματα? είχε περισσότερο νόημα το 45 λεπτο για το Σάντος?

αφού όμως καλυφθήκαμε ας μη τα θίξουμε! (μπορώ να σκεφτώ άλλα 4-5 θέματα για τα οποία γαμοσταυρα έπεσαν εδώ μέσα και θα ήθελα η ΠΑΕ να τοποθετηθεί... και δεν άκουσα τίποτα!!!)

επίσης τώρα που πέρασε η συνέντευξη και η επόμενη είναι σε 3-4 μήνες στο ενδιάμεσο θα φαγωθούμε με καμιά 400πράγματα (που θα είναι στη φαντασία μας όταν έρθει η επόμενη συνέντευξη και δε θα θιχτούν) να γουστάρουμε να περάσουμε την ώρα μας και βλέπουμε!

εγώ λοιπόν ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΟΣΑ ήθελα..περίμενα και άλλα! περίμενα περισσότερα! το πόσο όμως όσα άκουσα ή δεν άκουσα αλλάζουν τη συμπεριφορά μου ή τον τρόπο με τον οποίο βλέπω τη διοίκηση είναι άλλο πράγμα! το οποίο βασικά δεν τον συσχετίζω! γιατί στην κλίμακα βαρύτητας που έχω για τη διοίκηση η ισσοροπία είναι δυναμικά υπέρ της...

bagos1

• Guest
για όσους δεν καλυφθήκαμε η τελευταία μας ελπίδα είναι η απάντηση στα  e mail

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
Ôá åßðå êáëÜ ï ÆáãïñÜêçò

¹ôáí øý÷ñáéìïò, áðïöáóéóôéêüò êáé îåêÜèáñïò. ¼óá åßðå ï Èüäùñïò ÆáãïñÜêçò óôçí óõíÝíôåõîç Ôýðïõ êéíïýíôáé ðñïò ôç óùóôÞ êáôåýèõíóç. ÊéíÞèçêå óå äõï âáóéêïýò Üîïíåò. Õðåñáìýíèçêå ôùí åðéëïãþí ôïõ óôï èÝìá ôïõ ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò êáé ôïõ Âáóßëç ÃêáãêÜôóç êáé åîÞãçóå ìå óáöÞíåéá ôïõò ëüãïõò.
Ãéá ôïí ÓÜíôïò åßðå üôé ôïí åß÷å ðñïðïíçôÞ, ôïí ðéóôåýåé êáé ôïí åìðéóôåýåôáé êáé êÜëåóå üóïõò ãêñéíéÜæïõí êáé äåí ôïí èÝëïõí óôïí ðÜãêï ôïõ ÐÁÏÊ íá âëÝðïõí ôá ìáôò áðü ôçí ôçëåüñáóç.

Ï ðñüåäñïò ÆáãïñÜêçò, ùò ðñþçí ðïäïóöáéñéóôÞò, åöáñìüæåé Ýíá áîßùìá ôïõ ðïäïóöáßñïõ. ÅÜí ìéá ïìÜäá áëëÜæåé ôïõò ðñïðïíçôÝò óáí ôá ðïõêÜìéóá äåí èá ãßíåé ðïôÝ ïìÜäá ìå üëç ôçí óçìáóßá ôçò ëÝîçò. ÊÜôé ðåñéóóüôåñï èá îÝñåé ï ÆáãïñÜêçò áðü ðïäüóöáéñï áð’ üëïõò ôïõò… ðñïðïíçôÝò ôçò êåñêßäáò êáé óôçñßæåé ôïí ÓÜíôïò.

ÅîÞãçóå åðßóçò üôé åðÝêôåéíå ôï óõìâüëáéü ôïõ, ãéáôß Þèåëå íá óôåßëåé êáé Ýíá ìÞíõìá ìÝóá óôá áðïäõôÞñéá, óôïõò ðáßêôåò åííïåßôáé. Óå åëåýèåñç ìåôÜöñáóç åßðå üôé êáôÜëáâå ðùò êÜðïéïé ìÝóá óôá áðïäõôÞñéá óÞêùóáí ìðáúñÜêé áíôéëáìâáíüìåíïé üôé ï ÓÜíôïò áìöéóâçôåßôáé áðü ôïí êüóìï. «ÌÝóá óôá áðïäõôÞñéá Ýíá åßíáé ôï áöåíôéêü, ü÷é ðïëëÜ» ôüíéóå ÷áñáêôçñéóôéêÜ.

Åßðå áêüìá üôé áò äéåêäéêåß ï ÐÁÏÊ óôü÷ïõò, üðùò ðÝñõóé êáé áò ëÝíå üôé ï ÓÜíôïò äåí ôïëìÜåé êáé åßíáé áìõíôéêïãåíÞò ðñïðïíçôÞò. ×áñáêôÞñéóå áêáôáíüçôç ôçí ÷ïëÞ ðïõ óôÜæïõí ðïëëïß ãéá ôïí ÓÜíôïò êáé æÞôçóå ëßãï ÷ñüíï áêüìá ãéá íá «äÝóåé» ç ïìÜäá ìå ôïõò «10 êáéíïýñãéïõò ðáßêôåò», åíþ, üðùò ðïëý óùóôÜ åßðå, åßíáé áäéêáéïëüãçôç ç ãêñßíéá êáé ç áíçóõ÷ßá ðïõ õðÜñ÷åé ðñéí êáí áñ÷ßóåé ç óåæüí. Óôï èÝìá ÃêáãêÜôóç åðßóçò Þôáí îåêÜèáñç ç èÝóç ôïõ. Åßðå üôé ðñïóåëÞöèçêå ï ÃêáãêÜôóçò ãéáôß õðÞñ÷å Ýíá óáöÝò Ýëëåéììá ðáñáãïíôéêÞò åìðåéñßáò ìÝóá óôçí ÐÁÅ êáé ôï êÜëõøå. ÕðïãñÜììéóå üôé ï ÃêáãêÜôóçò åßíáé Üíèñùðïò ìå ãíþóåéò êáé ðïëëÝò åìðåéñßåò óôï ðïäüóöáéñï êáé áõôü äåí áìöéóâçôåßôáé.

Ðñüóèåóå üôé ìå ôïí ÃêáãêÜôóç åêðñïóùðåßôáé åðÜîéá ï ÐÁÏÊ êáé óôá êÝíôñá ôùí áðïöÜóåùí, óçìåéþíïíôáò üôé ï ßäéïò, ùò ðñüåäñïò, ìáæß ìå ôïí ÆÞóç Âñýæá, áó÷ïëåßôáé êáôÜ âÜóç ìå ôï áíôéêåßìåíü ôïõ, ðïõ åßíáé ôï áãùíéóôéêü ôìÞìá. ¼óï êáé åÜí áíôéðáèåß êÜðïéïò ãéá ïðïéïíäÞðïôå ëüãï ôïí ÃêáãêÜôóç, ìðïñåß íá áìöéóâçôÞóåé üôé èá âïçèÞóåé óå èÝìáôá ðáñáãïíôéêÜ ôïí ÆáãïñÜêç ìå ôçí åìðåéñßá ôïõ;

ÔÝëïò, ï 38÷ñïíïò ðñüåäñïò áíáãíþñéóå ùò Ýíá áðü ôá âáóéêÜ ôïõ ëÜèç ôçí áíï÷Þ ðïõ Ýäåéîå ðÝñõóé óå êñïýóìáôá áðåéèáñ÷ßáò ðïõ Ýâëáøáí ôçí ïìÜäá, «öùôïãñáößæïíôáò» êáèáñÜ ðåñéðôþóåéò ôýðïõ Ãêáñóßá êáé ÊïíóåúóÜï. Ðñïåéäïðïßçóå ìÜëéóôá ðùò «üðïéïò äçìéïõñãÞóåé îáíÜ ðñüâëçìá óôçí ïìÜäá ìÝíåé áõôüìáôá åêôüò. ÈÝëïõìå ðáßêôåò íéêçôÝò üðùò êáé ðÝñõóé. ÁëëÜ õðÜñ÷ïõí êáé êÜðïéá üñéá…».

Ôï óößîéìï óôá ëïõñéÜ óå èÝìáôá ðåéèáñ÷ßáò ìÝóá óôçí ïìÜäá åßíáé ðïëý óçìáíôéêü. Ç á÷ßëëåéïò ðôÝñíá ôïõ ÐÁÏÊ ðÝñõóé åéäéêÜ óôá íôÝñìðé Þôáí ïé áðïâïëÝò, åðåéäÞ êÜðïéïé îÝíïé Üóïé, åêìåôáëëåõüìåíïé ôçí óõìðÜèåéá ôïõ êüóìïõ óôï ðñüóùðü ôïõò, Ýêáíáí "ìáãêéÝò" ìÝóá óôïí áãùíéóôéêü ÷þñï, äåß÷íïíôáò êáôÜ ðñþôï ëüãï áóÝâåéá áðÝíáíôé óôçí ßäéá ôïõò ôçí ïìÜäá.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/249494.html

ìå÷ñé ê ï ãêéíáò êáëõöèçêå...

xalllara4

• Guest
καλημέρα,

βασικά δε θα ασχοληθώ να κρίνω τι είπε ο Ζαγοράκης γιατί γενικά ΟΣΑ μα ΟΣΑ είπε στα μέλη πχ του εδώ forum είναι λίγο πολύ γνωστά...απλά σήμερα ακούστηκαν και από επίσημα χείλη. Εμένα δε μου κάνει διαφορά! δεν είναι η συνέντευξη το κομβικό σημείο από το οποίο εγώ θα αποφασίσω αν θα συμφωνήσω ή όχι με τη Διοίκηση..Εμένα η διοίκηση με καλύπτει σε μεγάλο ποσοστό καθημερινά. Οχι επειδή βγήκε και είπε...τα αυτονόητα!

Αν διάβαζες πχ κόλκα κανα μήνα τώρα ήταν σαν να είχες Δελτίο Τύπου της χθεσινής συνέντευξης...γιατί χρεωθήκαμε με έξοδα ενοικίασης του χώρου? Ας τα γράφαν σε δελτίο τύπου! και ας το μοίραζαν. Τα νούμερα μια χαρά φαίνονται και σε χαρτί! Όλες οι ερωτήσεις ήταν επιοικώς γελοίές! είχε κανένα νόημα το "διαλεκτικό" προφίλ μιας συνέντευξης?

θέλω να απευθυνθώ σε όσους καλύφθηκαν από τη συνέντευξη τύπου του Ζαγοράκη και σε όσους θεωρούν ότι κάποιοι γκρινιάζουν επειδή περίμεναν να ακούσουν και άλλα!

ΕΓΩ περίμενα να ακούσω ΑΛΛΑ!
μίλησε κάποιος για το ότι δεν διευκρίνησε (ΠΑΛΙ!) για το ποιοι του υποσχέθηκαν πράγματα και στήριξη και μετά τον άδειασαν..Δε χρειάζεται στοιχεία για να "καταγγείλει" κάτι..
.Μια απλή πρόταση του στυλ:
Ο κος τάδε μετά από δικό μας αίτημα αρνήθηκε να βοηθήσει" ΞΕΡΑ ΚΟΦΤΑ! και για κάποιο που είπε ότι και τι θα γίνει πάλι γκιουλέκα θα ψηφίσεις...δεν κάνει διαφορά! ε οκ ρε φίλε και πάλι ο gay θα πριμοδοτήσει για το φετινό πρωτάθλημα...τι παίζεις?, πάλι το ΠΑΣΟΚ θα βγεί εκλογές γιατί πάς και ψηφίζεις ΚΚΕ? είναι λογική αυτή?

επίσης τρελλάθηκα για το ότι ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ Η ΝΕΤ θα δείχνει τα παιχνίδια U21 της ζέλας...ΕΝΑΣ ΓΕΛΟΙΟΣ δημοσιογράφος δε ρώτησε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ γιατί ανέχεται να συμπεριφέρονται στον ΠΑΟΚ σαν τον αστέρα εξαρχείων...η κούλα live ανελλιπώς στη Nova και εσύ μλκ ΠΑΟΚτσή επαίτης να ψάχνεις CONNX TV για να δεις την ομάδα σου! τι έγινε? δεν περάσαμε ομίλους και ξεχάσαμε την κατακραυση με το CONNX TV? (connx TV σήμερα, αύριο φιλικό του ρούλη με την βοιβοδίνα στην ΕΤ3 Live και ο ΠΑΟΚ...στο ραδιοφωνικό μόνο και άλλα που ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ)

εγώ θυμάμαι λάβρους να γράφονται για τον εν λόγω θέμα! η ΠΑΕ δε θα είχε τίποτα να πει? και δεν είναι τόσο το ότι μπορεί (ή δε μπορεί) να κάνει κάτι σε τέτοιες περιπτώσεις ΟΣΟ το ότι η ΠΑΕ είναι πλέον εταιρεία (και τα μαθηματικό μοντέλο που εφαρμόζεται για την εξυγίανση δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης) και η ίδια η διοίκηση της ΠΑΕ οφείλει να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ της εταιρείας...και των ΜΕΤΟΧΩΝ και του ΛΑΟΥ της εταιρείας! 

μπορώ να γράψβω και 2-3 άλλα (πχ εισητήρια, αντιμετώπιση οπαδών μας σε γήπεδα! όπως 2500 κομμάτια ο Πανθρακικός στον gay ένα ΑΡΧΙΔΙ στον ΠΑΟΚ!, κλωτσομπουνίδια οι μπάτσοι στον Θρασύβουλα στο λαό του ΠΑΟΚ, χαλιά στους γάβρους στην ΤΟΥΜΠΑ....)

το να λέμε οτι πλέον ο ΠΑΟΚ λοιπόν λειτουργεί σαν εταιρεία ΠΡΕΠΕΙ πρώτα να το προσπαθεί και να το προστατεύει και η διοίκηση!

ΓΙΑΤΙ δεν έγινε ούτε μια ερώτηση με τα παραπάνω θέματα? είχε περισσότερο νόημα το 45 λεπτο για το Σάντος?

αφού όμως καλυφθήκαμε ας μη τα θίξουμε! (μπορώ να σκεφτώ άλλα 4-5 θέματα για τα οποία γαμοσταυρα έπεσαν εδώ μέσα και θα ήθελα η ΠΑΕ να τοποθετηθεί... και δεν άκουσα τίποτα!!!)

επίσης τώρα που πέρασε η συνέντευξη και η επόμενη είναι σε 3-4 μήνες στο ενδιάμεσο θα φαγωθούμε με καμιά 400πράγματα (που θα είναι στη φαντασία μας όταν έρθει η επόμενη συνέντευξη και δε θα θιχτούν) να γουστάρουμε να περάσουμε την ώρα μας και βλέπουμε!

εγώ λοιπόν ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΟΣΑ ήθελα..περίμενα και άλλα! περίμενα περισσότερα! το πόσο όμως όσα άκουσα ή δεν άκουσα αλλάζουν τη συμπεριφορά μου ή τον τρόπο με τον οποίο βλέπω τη διοίκηση είναι άλλο πράγμα! το οποίο βασικά δεν τον συσχετίζω! γιατί στην κλίμακα βαρύτητας που έχω για τη διοίκηση η ισσοροπία είναι δυναμικά υπέρ της...

Τα είπες όλα φιλε. με έβγαλες από το κόπο να κάθομαι να απαντάω πρωινιάτικα σε όσους έμμεσα με είπαν γκρινιάρη, φαντασιόπληκτο κτλ κτλ.

Diego-4

• Guest
Όσοι δεν καλύφθηκαν, πιθανον θα πέφτουν σε συγκρίσεις με τις συνεντεύξεις τύπου προηγούμενων διοικήσεων , εκεί όπου όλα τα θέματα πέφτανε στο τραπέζι και ο κόσμος ενημερωνόταν με το Ν και με το Σ.

jmjyiannis

• Guest
Η συνέντευξη έπρεπε να ήταν 2 κομματια. το ένα να ήταν αυτα που ακούστηκαν. Για αυτούς που δεν είναι συνέχεια κοντά στην ομάδα. και το δεύτερο έπρεπε να είναι ερωτήσεις σχετικά με αυτά που είπε και ο rabbitweed που είναι πολύ σημαντικά και τα οποία στην αρχή ο ΖΑγορ είπε "να με ρωτήσετε ότι θέλετε". κανένας δε βρέθηκε να ρωτήσει για αυτά???? κανένας?

Η κατάσταση με τα τηλεοπτικά αλλα βασικά αυτό που είχε πει και παλαιότερα ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ!

bagos1

• Guest
εγώ πάντως καλύφθηκα στα θέματα απειθαρχίας γκαρσία και κονσεισάο και περιμένω να τους δώ να τρώνε τα νύχια τους στον πάγκο

xalllara4

• Guest
Όσοι δεν καλύφθηκαν, πιθανον θα πέφτουν σε συγκρίσεις με τις συνεντεύξεις τύπου προηγούμενων διοικήσεων , εκεί όπου όλα τα θέματα πέφτανε στο τραπέζι και ο κόσμος ενημερωνόταν με το Ν και με το Σ.

Να δω ποτε θα σταματήσεις εσύ και οποιοσδήποτε άλλος όταν δεν συμφωνούμε με κάτι που λέει ο Ζαγοράκης, η όταν

αντιδρούμε με κάτι που έχει να κάνει με τον Ζαγοράκη, να μας την λέτε.

Δε τον συγκρίνουμε.Με κανέναν.Τον κρίνουμε. Πάντα καλοπροαίρετα και πάντα επειδή αγαπάμε αυτήν την ομάδα.

Όπως εσύ και όλοι όσοι μας την λέτε.

Φτάνει! ούτε ξεχνάμε τι γινόταν επί γούμενου και προηγουμενου, ούτε θέλουμε τίτλους από τον σεπτέμβρη.

Έχουμε εμπιστοσύνη σε αυτήν την διοίκηση, όλοι μας . Αλλα τυφλή εμπιστοσύνη όπως θέλετε κάποιοι ούτε στο θεό δεν

έχουμε

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr

Φίλε Diogo το γεγονός οτι τόσα χρόνια είχες την χειρότερη δυνατή διοίκηση στον ΠΑΟΚ και ότι αναμφισβήτητα με την διοίκηση Ζαγοράκη έγιναν άλματα στον διοικητικό τομέα δεν συνεπάγεται πως πρέπει όλοι να μετατραπούμε σε άκριτους χειροκροτητές καταστάσεων...
Θεωρώ πως η ΚΑΛΟΠΙΣΤΗ κριτική, (και νομίζω οτι τέτοια γίνεται εδώ μέσα, κανείς μας δεν περιμένει να κονομήσει από τον ΠΑΟΚ) είναι προς το συμφέρον του ΠΑΟΚ γιατί βοηθάει την διοίκηση να αναγνωρίζει τυχόν λάθη της και να τα διορθώνει.. Κανείς μας δεν είπε να σηκωθεί να φύγει ο Ζαγοράκης, είναι λαμόγιο κτλ αλλά αντίθετα υποδεικνύουμε κάποια θέματα που κατά την προσωπική μας άποψη η ΠΑΕ θα μπορούσε να αντιδράσει διαφορετικά και, αν αυτά φτάσουν μέχρι την διοίκηση, μπορεί αυτή να εξετάσει αν θέλει και μια διαφορετική προσέγγιση των πραγμάτων. Σε κάθε περίπτωση όμως την διαχείριση της ΠΑΕ την έχει ο Ζαγοράκης. Αυτός έχει το καρπούζι αυτός έχει και το μαχαίρι και αποφασίζει τι θα γίνει τελικά... Κανείς δεν θέλει να συνδοικήσει, μακριά από εμάς παραδείγματα super-3, αλλά αυτό δεν συνεπάγεται οτι πρέπει ο λαός του ΠΑΟΚ να μετατραπεί σε ένα σύνολο yes man.
Άρα, οι συνεχείς συγκρίσεις Ζαγοράκη με Γούμενου δεν έχουν κανένα νόημα (όλοι μας θυμόμαστε καλά την ζημιά του Γούμενου στον ΠΑΟΚ) και κατά την άποψη μου μειώνουν κι όλας τον Ζαγοράκη (συγκρίνοντας τον με τον μεγαλύτερο καρκίνο της ομάδας)
Ο Ζαγόρ τα πάει μια χαρά μέχρι τώρα αλλά μπορεί να τα πάει και ακόμα καλύτερα.. Αυτό λέμε..

Εχθρός του καλού το καλύτερο. Εχθρός του καλύτερου η μούγκα...

ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

apaoki13

• Guest
Rabbit πιστεύεις δηλαδή ότι υπάρχει σοβαρός άνθρωπος που διοικεί ομάδα που θα έβγαινε να απαντήσει για την ΕΡΤ και την ίση μεταχείριση των οπαδών; Τέτοια καραγκιοζιλίκια έκανε ο Σκόρδας και έγινε περίγελος. Αυτά τα θέματα λύνονται παρασκηνιακά και όχι με δημόσιες τοποθετήσεις. Όπως επίσης αυτό το κόλλημα με αυτούς που δεν βοήθησαν. Τι να βγει και να πει, ο γιωργάκης, η μαριούλα και ο κωστάκης δεν με παίζουν; Θα τους κάνει κανένας ντα, δηλαδή; Εσείς που ψηφίζετε στις εκλογές και βγάζετε τους γκιουλέκες και τους ιωαννίδηδες τους βενιζέλους και τους ψωμιάδιδες δεν έχετε κρίση. Πρέπει ο πρόεδρος της ομάδας να βγει και να κάνει καταγγελίες; Αυτό που ζητάτε είναι να λαϊκίζει ο Ζαγορ. Ειλικρινά όσο κι αν χαλάστηκα με τον γκαγκάτση θα χαλιόμουν δέκα φορές περισσότερο αν τον άκουγα να μιμείτε τον σκόρδα και τον κάθε σκόρδα.

Το πιο σημαντικό πράγμα της συνέντευξης για μένα ήταν το εξής: "Μακάρι να μην είμαι εδώ όταν θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για το νέο γήπεδο". Ακόμη και αν το είπε για τα μάτια του κόσμου. Ακόμη και αν δεν το εννοεί και είναι αρχιλαμόγιο που θέλει να φάει το φιλέτο, δείχνει το πόσο δύσκολο είναι για τον οποιοδήποτε να ασχοληθεί με αυτό το θέμα. Ακόμη και ο Άγιος Πέτρος να κατέβει και να κάνει επιτροπή με τον Βούδα και τον Μωάμεθ θα βγουν να τους πούνε λαμόγια. Καταλάβετε το ότι όσο συνεχίζεται η δυσπιστία και η μουρμούρα για το γήπεδο θα καταλήξουμε να αναλάβει τη δουλειά κανένας καμικάζι που θα γράψει στ' αρχίδια του και τις μουρμούρες και τις κατηγορίες. Θα φάει ότι μπορεί να φάει και θα σηκωθεί να φύγει. Αυτός ο πανικός με το γήπεδο πρέπει να σταματήσει.

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Ακόμη και ο Άγιος Πέτρος να κατέβει και να κάνει επιτροπή με τον Βούδα και τον Μωάμεθ θα βγουν να τους πούνε λαμόγια.

Ντάξει είναι γνωστό ότι τα παίρνει ο Μωάμεθ.. Έχει βουήξει ο τόπος ότι παίρνει μίζες από τα κυλικεία στην Μέκκα  ;D ;D
Για τον Άγιο Πέτρο άκουσα στα ραδιόφωνα οτι είχε εμπλοκή στο σκάνδαλο στο Βατοπαίδι και ότι προωθεί κόσμο στον παράδεισο με κομματικά κριτήρια και βύσμα... :D

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline Geo

• Αλλαγή
Το πιο σημαντικό πράγμα της συνέντευξης Ζαγοράκη, για μένα, ήταν το εξής:

"Ο ΠΑΟΚ έχει το δικό του άρμα"

Diego-4

• Guest
O Áßóùðïò Ýíáò öéëüóïöïò ôçò æùÞò Üöçóå åðï÷Þ ìå ôïõò äéá÷ñïíéêïýò ôïõ ìýèïõò.ÊÜðïéïé áðï áõôïýò åßíáé ïé áêüëïõèïé :

Ôï äéøáóìÝíï ðåñéóôÝñé

¸íá ðåñéóôÝñé Þôáí ôüóï äéøáóìÝíï, þóôå ðåôïýóå óáí ôñåëü åäþ êé åêåß ãéá íá âñåé ëßãï íåñü.
ÎáöíéêÜ, åßäå óå êÜðïéï ôïß÷ï æùãñáöéóìÝíï Ýíá êáíÜôé êáé íüìéóå ðùò åßíáé áëçèéíü. ÐÞñå öüñá ëïéðüí êé üñìçóå íá îåäéøÜóåé ìå ôï íåñü ðïõ ôÜ÷á Þôáí ãåìÜôç ç æùãñáöéÜ. ÖõóéêÜ, Ýóêáóå óôïí ôïß÷ï êáé ôñáõìáôßóôçêå èáíÜóéìá.
Ëßãï ðñéí îåøõ÷Þóåé, øéèýñéóå:
«Ôé áôõ÷ßá êé áõôÞ! Áð’ ôὴí ðïëëÞ ìïõ äßøá, îÝ÷áóá, ôï äýóôõ÷ï, ðùò õðÜñ÷åé êáé èÜíáôïò».
---------------------------------------------------------------------------------
Ï óêýëïò êé ï ëáãüò

Ï óêýëïò ðÞñå óôï êõíÞãé Ýíá ëáãü êé áöïý ôïí Ýðéáóå, ðüôå ôïí äÜãêùíå êáé ðüôå Ýãëõöå ôï áßìá ðïõ Ýôñå÷å áðü ôéò ðëçãÝò.
Ï ëáãüò íüìéóå ðùò ôïí öéëïýóå êáé ôïõ åßðå: «¹ ÷ÜéäåõÝ ìå óáí ößëïò, Þ äÜãêùíÝ ìå óáí å÷èñüò!».

---------------------------------------------------------------------------------
Ï êáêïðñÜãìùí Üíäñáò êé ï Áðüëëùíáò

ÈÝëïíôáò í’ áðïäåßîåé êÜðïéïò, ðùò óôï ìáíôåßï ôùí Äåëöþí øåýäïíôáé, ðÞãå åêåß Ý÷ïíôáò êñõììÝíï êÜôù áð’ ôï ðáíùöüñé ôïõ, Ýíá ìéêñü ðïõëß.
ÐñïêÜëåóå ëïéðüí ôïí Áðüëëùíá íá ìáíôÝøåé áí ôï ðïõëß åßíáé æùíôáíü Þ íåêñü.
Åß÷å êáôÜ íïõ íá ðíßîåé ôï ðïõëß, áí ï Áðüëëùíáò Ýëåãå üôé åßíáé æùíôáíü, Þ íá ôï Üöçíå æùíôáíü áí Ýëåãå üôé åßíáé íåêñü.
Ï Áðüëëùíáò üìùò êáôÜëáâå ôçí ðïíçñéÜ ôïõ êáé ôïõ åßðå: «Áðü óÝíá åîáñôÜôáé, áí ôï ðïõëß åßíáé æùíôáíü Þ ü÷é».
Ôï ðáãþíé êáé ôï êïñÜêé

ÊÜðïôå ôá ðïõëéÜ óõãêÜëåóáí ãåíéêÞ óõíÝëåõóç ìå èÝìá ôï ðéï áð’ üëá Üîéæå ôïí ôßôëï ôïõ âáóéëéÜ. Åßðå ëïéðüí ôï ðáãþíé: «ÖõóéêÜ, ï ôßôëïò ôïõ âáóéëéÜ áíÞêåé óå ìÝíá, ãéáôß åßìáé ôï ðéï ùñáßï êáé öáíôá÷ôåñü».
Ô’ Üëëá ðïõëéÜ êáëýöèçêáí áðü ôçí ôïðïèÝôçóç, üëá, åêôüò áð’ ôï êïñÜêé ðïõ âãÞêå óôç ìÝóç êáé åßðå: «Ãéá ðåò ìáò ôþñá, áí ãßíåéò âáóéëéÜò êé åìöáíéóôåß ï áåôüò, èá ìðïñÝóåéò íá ìáò ðñïóôáôåýóåéò;»

Ôï ëéïíôÜñé êé ï ëáãüò.

¸íá ëéïíôÜñé óõíÜíôçóå ôõ÷áßá Ýíá ëáãü ðïõ êïéìüôáí êáé óêüðåõå íá ôïí êáôáâñï÷èßóåé. Óôï ìåôáîý üìùò, ìüëéò åßäå Ýíá åëÜöé ðïõ ðåñíïýóå, Üöçóå ôï ëáãü êáé êõíÞãçóå ôï åëÜöé. Ï ëáãüò üìùò îýðíçóå áðü ôï èüñõâï êé Ýöõãå. Ôï ëéïíôÜñé áöïý êõíçãïýóå ôï åëÜöé ãéá ðïëëÞ þñá, üôáí êáôÜëáâå üôé äå èá ôá êáôÜöåñíå, åðÝóôñåøå óôï ëáãü. Áöïý äåí ôïí âñÞêå êé áõôüí ãéáôß åß÷å öýãåé, åßðå: «ÁëëÜ âÝâáéá, äßêáéá ôï Ýðáèá áõôü, ãéáôß üôáí Üöçóá ôçí ôñïöÞ áðü ôá ÷Ýñéá ìïõ, Ýêñéíá üôé åß÷á ìåãáëýôåñç åëðßäá.»
Ìå ôïí ßäéï ôñüðï ìåñéêïß Üíèñùðïé, üôáí äåí áñêïýíôáé óôá ëßãá êÝñäç êáé åëðßæïõí íá êáôáêôÞóïõí ðåñéóóüôåñá, ÷Üíïõí áðü ôá ÷Ýñéá ôïõò êé áõôÜ ðïõ Ý÷ïõí.

--------------------------------------------------------------------------------
Ôá ðïôÜìéá êáé ç èÜëáóóá

Ìáæåýôçêáí ëïéðüí ôá ðïôÜìéá êé Üñ÷éóáí íá êáôçãïñïýí ôç èÜëáóóá.
«Äå ìáò ëåò, ãéáôß áöïý åìåßò åßìáóôå ãëõêÜ êáé ðüóéìá, üôáí ìðïýìå ìÝóá óïõ, áëìõñßæïõìå êáé ðéêñßæïõìå;»
Êé ç èÜëáóóá ðïõ åßäå ðùò åß÷áí ðáñáðÜñåé öüñá:
«Ìçí Ýñ÷åóôå, ãéá íá ìçí áëìõñßæåôå!»

--------------------------------------------------------------------------------
« Last Edit: September 10, 2009, 12:12:02 by Diego-4 »

northeagle_4

• Guest
Εγω συμφωνω οτι περα απο 3-4 πραγματα τα υπολοιπα τα ξεραμε αλλα αυτο δεν μου λεει κατι.Υπαρχουν καποιοι παραγοντες τους οποιους ξεχνατε και δεν χαρακτηριζω κανεναν γκρινιαρη ουτε νοσταλγο του Γουμενου. πολυ σωστα ο Paokcure ειπε οτι η ενημερωση δεν ειναι μονο για το 10% που ασχολειτε με ολα τα θεματα της ομαδας λεπτομερως,η πλατια μαζα τα περισσοτερα που ειπε χτες δεν τα ξερει,δεν τα εχει ακουσει.Αλλωστε υπαρχει μεγαλη διαφορα να λεγεται κατι επισημα και δημοσια απο το να τα μεταφερει με δικο του τροπο καθε δημοσιογραφος.Επ αυτου ενα παραδειγμα,αλλο να γραφει ο βασιλοπουλος οτι η παε προτιμα την τουμπα και αλλο να βγαινει ο προεδρος της ΠΑΕ και να λεει "ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΟΥΜΠΑ αλλα  αποφασιζουν αλλοι".Με αυτες τις 56 λεξεις εκανε 2 πραγματα πρωτον εξεφρασες την επιθυμια του οπως και της πλειοψηφιας του κοσμου και δευτερον πεταξε το μπαλακι εκει που πρεπει στον ΑΣ και τα μελη του ΑΣ.Γιατι καποια στιγμη επειδη ειμαστε μονο μπλα μπλα και στα @@ μαςοταν ερθει η ωρα παλι εξω απο τον χορο θα γκρινιαζουμε....
  Το οτι τα περισσοτερα ηταν γνωστα δεν το αμφισβητω αν και καποια πραγματα για το πληραξουσιο στον γκαγκα ,για το προπονητικο που ηδη θα φιλοξενησει τους μικρους σε εναν μηνα ουτε εγω δεν τα ηξερα ΕΠΙΣΗΜΑ.Το ερωτημα  δλδ ειναι τι περιμενατε σε μια ΣΤ να ειπωθει ,με αυτους τους δημοσιοραφους ,με τετοιες ερωτησεις και γενικα το ολο πανηγυρι που το ξερουμε.Τι περιμενατε και σας εφαγε η θλιψη ? λεει να μιλησει για τα εισητηρια ,αν θα παρουμε που θα παρουμε κτλ ΕΙναι δυνατον να λεγονται τετοια πραγματα σε μια ΣΤ με δημοσιογραφους ?δλδ τι σκατα ενδιαφερει τον ρεπορτερ αν θα παει ο νορθ στο Οακα ? για αυτα τα θεματα υπαρχουν και η συντονιστικη και οι συνδεσμοι δεν χρειαζετε ενδιαμεσος.Οτι ειναι να γινει θα γινει μεταξυ ΣΦ και ΠΑΕ ενδιαμεσοι δεν χρειαζοντε.
  αυτα τα λιγα απο μενα.
« Last Edit: September 10, 2009, 12:46:08 by northeagle_4 »