Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 611628 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
ας σταματησουμε να βλεπουμε τον ζαγορ δυσπιστα ειναι τραγικο..πρωτη φορα εχουμε εναν προεδρο που αρμοζει στο τεραστιο μεγεθος του συλογου μετα απο παντελακη, το οτι εχουν γινει καποια λαθη κ ισως καποια πραγματα που μας εχουν πειραξει δεν σημαινει πως αυτοι οι ανθρωποι ειναι λαμογια λαθη ολοι κανουν για ονομα του θεου δλδ, η μεγαλυτερη μας καταντια θα ειναι να συνεχισουμε να βλεπουμε τον ζαγορ σαν να ειναι ο τζον γου, υπομονη κ στηριξη, μονο σαν μια γροθια μπορουμε να ακταφερουμε κατι καλο..

ÁÑÐÁÊÔÉÊÏ-4

• Guest
XXXXXXXXXXX

όχι παράθεση του προηγούμενου πόστ

:prosk: :prosk: :prosk: :prosk:

Και κάτι άλλο , 500.000 Χ 30Ε = 15.000.000. Κουφάλες αλλοθρησκοι τώρα που θα ξοφλήσω και τα χρεή κρυφτείτε στις τρύπες σας...
« Last Edit: September 09, 2009, 19:36:12 by Capricorn »

chiltsid

• Guest
Τελικά ο ΠΑΟΚ δεν κινδυνεύει απο τις δικές μου απόψεις , όσο ειρωνικές και αν φαίνονται σε κάποιους , όσο και αν ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΛΙΚΗ φαίνονται σε κάποιους άλλους.
Πιστεύω πλέον πως η κριτική που στηρίζεται σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας πρέπει επιτέλους να σταματήσει..Πολλές κατινίτσες που τρώγοντε με τα ρούχα τους θα πρέπει πλέον να μπούν στο καβούκι τους.
Όσοι δεν μπορούν να συσπηρωθούν με γνώμονα  το καλό του ΠΑΟΚ και δεν μπορούν να αφήσουν την κριτική δίχως επιχειρήματα και αποδείξεις για τα σπίτια τους , καλό θα είναι να αράζουν σπιτάκι τους κάθε Κυριακή , να σταματήσουν να ενισχύουν την ομάδα με οποιοδήποτε τρόπο γιατί δεν τους έχουμε ανάγκη.Τέρμα η γκρίνια επιτέλους , τέρμα οι μικρότητες , τέρμα οι κατινιές.

Θόδωρα σε ευχαριστώ , γιατί μίλησες μέσα απο την ψυχή μου..Εύχομαι ο Θεός να σου δίνει κουράγιο και υγεία , γιατί ακόμη είμαστε στην αρχή.

:thumbok: :thumbok: :thumbok: :thumbok: :thumbok: :thumbok:
ας σταματησουμε να βλεπουμε τον ζαγορ δυσπιστα ειναι τραγικο..πρωτη φορα εχουμε εναν προεδρο που αρμοζει στο τεραστιο μεγεθος του συλογου μετα απο παντελακη, το οτι εχουν γινει καποια λαθη κ ισως καποια πραγματα που μας εχουν πειραξει δεν σημαινει πως αυτοι οι ανθρωποι ειναι λαμογια λαθη ολοι κανουν για ονομα του θεου δλδ, η μεγαλυτερη μας καταντια θα ειναι να συνεχισουμε να βλεπουμε τον ζαγορ σαν να ειναι ο τζον γου, υπομονη κ στηριξη, μονο σαν μια γροθια μπορουμε να ακταφερουμε κατι καλο..

:thumbok: :thumbok: :thumbok: :thumbok: :thumbok: :thumbok:

ΥΓ:οποιος μπορει ας ανεβασει την συνεντευξη για να την ξανα ακουσουμε,ευχαριστω!!
« Last Edit: September 09, 2009, 19:51:45 by chiltsid »

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
αν βγουμε δευτεροι ας πουμε εχουμε "επ ομου" την κοτρονα να την πεταξουμε στον σαντος η εστω ενα εμφιαλωμενο .....

Οι οπαδοί που έχουν ως πραγματικό στόχο το πρωτάθλημα , όσο περίεργο και αν μπορεί να σου ακούγεται αυτό , όταν η ομάδα βγαίνει δεύτερη κράζουν . Αυτά που γράφεις για πέτρες και μπουκάλια είναι σίγουρα αστεία και δεν λέω ότι πρέπει να καταφύγουμε εκεί . Όπως τονίστηκε και σήμερα από τον Θοδωρή ο στόχος δεν είναι το πρωτάθλημα αλλά το πλασάρισμα της ομάδας στις πρώτες θέσεις ( πορεία ανάλογη της περσινής ) . Τώρα για τη συνέντευξη κάθε φορά που τον ακούω να μιλάει ηρεμώ για τα της ΠΑΕ αν και ξέρω πάνω κάτω τι θα πει , αφού ασχολούμαι πολλές ώρες με τα της ομάδας . Ως οπαδός διαφωνώ κάθετα στο θέμα Γκαγκάτση , διαφωνώ κάθετα σε ότι έχει να κάνει με δανεισμό παικτών από το ΠΟΚ . Η στήριξη όμως είναι η ίδια , η διοίκηση του Θοδωρή Ζαγοράκη έχει κάνει πράγματα μέσα σε 2 χρόνια που δεν έγιναν τα τελευταία 20 χρόνια από τα καρκινώματα που διοικούσαν την ομάδα . Το μεγαλύτερο κακό όμως για την παρούσα διοίκηση είναι να λέμε ότι είναι αλάνθαστη σαν τον πάπα και η απουσία κριτικής προς το πρόσωπο τους . Τέλος να πω ότι για το PAOK TRAVEL δεν είναι και τόσο δύσκολο να καταλάβει η διοίκηση το νόημα του πανιού . Δεν έχει παρά να συγκρίνει δύο εκδρομές . Αυτή της θύρας4 και αυτή του ΠΑΟΚ Τράβελ .
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline scouser4

• Αλλαγή

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
η παλια δεν ειναι αυτη

Offline maria-mtb

• Βασικός
επειδη δεν την ακουσα κ ουτε με ενδιαφερει να την ακουσω, μπορειτε να μου πειτε αν υπηρχε ερωτηση περι φιλοξενιας αντιπαλων οπαδων στην τουμπα κ ποια ηταν η απαντηση?

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Οι γλάροι γκρινιάζουν πίσω από τα πλοία διότι περιμένουν να τους πετάξουν σαρδέλες...όταν το πλοίο δεν είναι ψαράδικο, περιμένουν για λίγο και μετά την κάνουν...όσοι γκρινιάζουν στο γήπεδο περιμένοντας τις σαρδέλες κάνουν λάθος, διότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι πλέον ψαράδικο αλλά σκάφος αναψυχής...
Σκύλε εγώ είμαι μαζί σου...και λάθη έκανες και θα κάνεις...γουστάρω που έχεις επίγνωση ότι δεν κάνεις για παράγοντας...μου αρέσει ότι γνωρίζεις αυτά που δεν γνωρίζεις και ότι δεν είσαι ξερόλας. Οι ξερόλες είναι επικίνδυνοι,όσους έχουν επίγνωση τους εμπιστεύομαι και εσένα σε εμπιστεύομαι...προτιμώ εσένα με Santos παρά το κάθε λαμόγιο με Μουρίνιο...το Πρωτάθλημα θα έρθει...οι γλάροι να κάτσουν σπίτι τους...ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΣΑΡΔΕΛΕΣ

Γεια σου Σκύλε
« Last Edit: September 09, 2009, 23:00:07 by Nikos1967 »

fatal_invasion

• Guest
η παλια δεν ειναι αυτη
σε όλες τα ίδια λέει.(και καλά κάνει,αφού τα αυτονόητα ξεχνάνε μερικοί).
Το θέμα είναι να πει και τίποτα παραπάνω.

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Δεν χρειάζεται να πει παραπάνω...φτάνουν αυτά...τα οποία δεν είναι και καθόλου αυτονόητα

fatal_invasion

• Guest
Αν για σένα φτάνουν φίλε καλώς,αλλά προσωπικά θέλω να ακούσω ποιοι τον εμποδίζουν στη προσπάθεια που ξεκίνησε.Ποιοι αφήνουν υποσχέσεις ανεκπλήρωτες και ποιοι τις τηρούν.

bagos1

• Guest
η παλια δεν ειναι αυτη
σε όλες τα ίδια λέει.(και καλά κάνει,αφού τα αυτονόητα ξεχνάνε μερικοί).
Το θέμα είναι να πει και τίποτα παραπάνω.

συμφωνώ, καλύτερα  κάθε φορά που έχει συνέντευξη να βάζει μια κασέτα μια παλιά συνέντευξη και να πηγαίνει για κανα καφέ.
μια παρατήρηση απο αυτά που ξανα είπε ο ζαγορ για γκαγκατση father ότι ο ρόλος του είναι αποκλειστικά η εκπροσώπηση στην κοπρο λίγκα και μόνο, λίγο ακριβά δεν μας βγαίνει αυτή η εκπροσώπηση δεδομένου ότι συνεδριάζει  μια φορά την εβδομάδα το πολύ και μας κοστίζει ο γκαγκατσης 15  χιλιάρικα το μήνα?

bagos1

• Guest
Αν για σένα φτάνουν φίλε καλώς,αλλά προσωπικά θέλω να ακούσω ποιοι τον εμποδίζουν στη προσπάθεια που ξεκίνησε.Ποιοι αφήνουν υποσχέσεις ανεκπλήρωτες και ποιοι τις τηρούν.
αυτή η συνέντευξη που θα αποκάλυπτε ονόματα ( ή πρώτη αμα θυμάμαι καλά) έχει καταντήσει σαν την συνεντευξη του Γιαννόπουλου σχετικά με το ΦΑΞ του λιασου λουκά ακομα την περιμενουμε

makptol

• Guest

αντε και σου πει ονοματα τι θα κανεις ? παλι ιωαννιδη γκιουλεκα και ψωμιαδη θα βγαζεις.......

northeagle_4

• Guest
Να βγει να μιλησει !!! Γιατι δεν βγαινει ? Να βγει ....
 Τι βγαινει και μιλαει αφου τα ιδια και ιδια λεει.... να βαζει κασετα,τι σκοπο εχουν αυτα?τι καινουριο μας ειπε δλδ ?
Βεβαια οτι τα τζιμανια οι ρεπορτερ ενδιαφεροταν για το εκλογικο αποτελεσμα δεν το σχολιαζουμε.....
  Ε ρε παρανοια ωρες ωρες.....

jmjyiannis

• Guest
ρε παιδια την εχει κανενας τη συνεντευξη για εμάς που δεν την ακούσαμε????? ??? ??? ??? ???

Offline arwstos

• Αλλαγή
Ενα μικρο (12 λεπτα) τηλεοπτικο αποσπασμα εχει εδω:

http://www.sport-fm.gr/videos
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline Matador

• Αλλαγή
Οι γλάροι γκρινιάζουν πίσω από τα πλοία διότι περιμένουν να τους πετάξουν σαρδέλες...όταν το πλοίο δεν είναι ψαράδικο, περιμένουν για λίγο και μετά την κάνουν...όσοι γκρινιάζουν στο γήπεδο περιμένοντας τις σαρδέλες κάνουν λάθος, διότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι πλέον ψαράδικο αλλά σκάφος αναψυχής...
Σκύλε εγώ είμαι μαζί σου...και λάθη έκανες και θα κάνεις...γουστάρω που έχεις επίγνωση ότι δεν κάνεις για παράγοντας...μου αρέσει ότι γνωρίζεις αυτά που δεν γνωρίζεις και ότι δεν είσαι ξερόλας. Οι ξερόλες είναι επικίνδυνοι,όσους έχουν επίγνωση τους εμπιστεύομαι και εσένα σε εμπιστεύομαι...προτιμώ εσένα με Santos παρά το κάθε λαμόγιο με Μουρίνιο...το Πρωτάθλημα θα έρθει...οι γλάροι να κάτσουν σπίτι τους...ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΣΑΡΔΕΛΕΣ

Γεια σου Σκύλε

+1926
Οποιος δεν γουσταρει, σπιτι του με τις παντοφλιτσες, στον καναπε και την ΠΑΟΚΑΡΑ απο το γυαλι.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

bagos1

• Guest
όποιος γκρινιάζει δηλαδή θέλει το κακό του ΠΑΟΚ?? μην τρελαθούμε τελείως τώρα.  στον αγώνα με τον λεβαδειακό είδα και άκουσα ένα ολόκληρο γήπεδο να γιουχάρει και να γκρινιάζει δηλαδή ειτανε όλοι εχθροί του ΠΑΟΚ?? και όλοι αυτοί που λένε κομένη η γκρίνια και όλοι στα σπιτάκια τους, δεν τους είδα πουθενά να χειροκροτάνε στο ημίχρονο και να πλακώνονται με αυτούς που γκρίνιαζαν. 

Offline scouser4

• Αλλαγή
η παλια δεν ειναι αυτη

sorry αλάνια.... :tsigaro: