Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 620775 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ved

• Αλλαγή
φιλε μην μιλας ετσι σε παρακαλω πολυ,,μην χρησιμοποιεις το εσεις σε συνοπαδο σου.

PAOK_VOLOS

• Guest
Ελπίζω ο Ζαγοράκης να δώσει πειστικές απαντήσεις για τη φαρσοκωμωδια με τον Μουν.Υπομονή μέχρι τη συνέντευξη τύπου...

makptol

• Guest
ζαγορακη απολογησου γιατι εκανες την μεταγραφη....
τι χαλασε ?  ζαγορακη απολογησου γιατι χαλασε....
τι εγινε τελικα ? ζαγορακη απολογησου για την παλινωδια σου...... :) :) :) :)

Offline simon

• Αποστολή
  • **
XXXXXXXXXXX

όχι παράθεση του προηγούμενου πόστ

έτσι έτσι γλύψε!!! αλλά μη ξεχνάς γαργάρα.....
« Last Edit: September 02, 2009, 01:58:44 by Capricorn »

SALPARADISE

• Guest
Ζαγοράκη προχώρα όπως προχωράς μέχρι τώρα. Ενστάσεις θα χουμε και γκρίνιες θα χουμε και όλα τα καλα.

Και μονο το προπονητικό που τελειώνει για μενα ΥΠΕΡΚΑΛΥΠΤΕΙ τα όποια λάθη γίνονται.

Τώρα αν κάποιοι κράζουν λίγο παραπάνω είναι μάλλον γιατί δεν αντέχουν την καζούρα απο αλλόθρησκους. Αληθεια γιατί δεν γίνανε τα ίδια με το Δάρλα πέρσι?

Υ.Σ Καλη η θέα απο τον 4ο όροφο. Πολλοί θα γούσταραν να την απολαμβάνουν

ÁÑÐÁÊÔÉÊÏ-4

• Guest
Μου είπαν ότι κάπου προχτές ακούστηκε ότι οι παίκτες που ήταν εκτός από το ματς Λεαβαδιακο κοστίζουν 3.000.000 το χρόνο , αν ισχύει πάντως είναι μια καλή απάντηση σε όσους αναρωτιούνται που πήγαν τα χρήματα των διαρκειας...

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
ακομα και αυτοι που πανω στα νευρα τους λενε καμια κουβεντα παραπανω,σιγουρα δε ξεχνανε οτι εισαι ο αγαπημενος μας θοδωρης που εσωσε τον ΠΑΟΚ απο την οικονομικη καταστροφη και μολις μεσα σ ενα χρονο ξαναφερες τον ΠΑΟΚ μας στις πρωτες θεσεις!λαθη ολοι κανουμε και θα κανουμε!και σιγουρα η υποθεση με το μουν ηταν μεγαλο λαθος αλλα...
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

GeorgT

• Guest
Παντως για αυτους που λενε οτι η διοίκηση δεν επικοινωνεί σωστά με τον κσομο (vedder ακους? κ δεν εχει κ άδικο) η νεα πατεντα προσπαθώντας να απαντήσει στις ερωτησεις του κοσμου απευθείας δειχνει οτι προσπαθεί να το αλλάξει αυτο!

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Την τρυπα αυτη μας την βουλωσε ο βαζελακος (λογω ασχετοσυνης και γιατι μας υποτιμανε) και βοηθανε την ομαδα μας ΛΟΓΩ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΝΟΙΑΣ για το τι καλο μας κανουν καλυπτοντας την θεση με εναν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΙΚΤΗ που καλυπτει ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ με τον παικτη που εδινε ι αστον βιλα 1.600.000εκ.....

Ο εξαιρετικος παιχτης απο που προκυπτει? Σου αρεσε εσενα ο μουν περσι οσο τον ειδες?
Δεν μπορω να ξερω αν θα βγαλει ματια φετος η' αν θα βγει παλτουδια, αλλα αυτες οι εξαιρετικες εντυπωσεις που εχεις (εσυ και πολλοι αλλοι) για την ποδοσφαιρικη αξια του μουν απο που προερχονται? Δεν πιανω γραμμη ρε μαγκες, sorry..
Και δεν αναφερομαι για τον δανεισμο της ντροπης και για τα λαθη που δεν μας γινονται μαθηματα, αλλα για το καθαρα αγωνιστικο προφιλ του μουν μιλαω.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
ετσι ακριβως 15 ματς επαιξε κ τον κανατε παιχταρα λες κ τον ξερατε απο πριν, ας τον δουμε πρωτα κ μετα να τον κρινουμε..

GeorgT

• Guest
καλα μην περιμένετε κ τιποτα, εγω θα ελεγα οτι θα τον κρατήσουμε μεχρη τα χρηστουγεννα οπου ο βρυζας θα βρει καμια εναλλακτική λύση (έχοντας πρωτα αποδεσμεύσει κάποια συμβόλαια για να μπορεσουμε να πάρουμε αλλο back)! Η λογικη αυτο λεει, οποτε δεν μας νοιαζει η απόδοση του!

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
Τοτε να βαζαμε τον αμπου για δεξι μπακ να γλιτωναμε και τα 200.000 και την ξεφτυλα.
Φυσικα και μας ενδιαφερει η αποδοση του για οσο παιξει στον ΠΑΟΚ.

Diego-4

• Guest
Γιατί εξαφανίστηκε το τόπικ με τις ερωτήσεις προς τον Πρόεδρο ?
Δεν είμαι πιστεύω off-topic , αρα έχω δικαίωμα να τις ξαναποστάρω εδώ μέσα.

1)Ποσο ακόμη αντέχουν τα αρχίδια σου ?
2)Έχεις καταλάβει με ποσο μαλάκες έχεις μπλέξει ?
3)Γιατί ονειρεύεσαι τον ΠΑΟΚ τόσο μικρό , ενώ εμείς τόσο μεγάλο ?
4)Πότε θα φύγει ο Σάντος ?
5)Καθέ πότε κλάνει ο Γκαγκάτσης ?
6)Πότε θα αφήσεις το ΜΕΛΒΑ να διοικήσει ?
7)Γιατί δεν ακούς όλους εμάς και κάνεις πάντα του κεφαλιού σου ?
8)Που πήγαν τα λεφτά που έχεις φάει απο τον ΠΑΟΚ τόσα χρόνια ?
9)Πότε επιτέλους θα γίνει αυτο το προπονητικό κέντρο ? Που κολλάει το θέμα ?
10)Πότε επιτέλους θα συγκεντρώσεις τα χρήματα για τα χρέη ?Που πάνε τα λεφτά μας?
11)Γιατί έκοψες το χαρτζιλίκι απο γνωστούς οπαδούς του ΠΑΟΚ?
12)Πότε επιτέλους θα κερδίσουμε τον ολυμπιακό στην Τούμπα ?
13)Γιατί ξεπουλάς παίκτες ?
14)Πότε θα βγούμε απο το άρμα του βάζελου ?
15)Γιατί βγήκαμε 2οι και υπερβήκαμε το πλάνο ?
16)Γιατί δεν διώχνεις τον Ίβιτς?
17)Ποιος σου τα έμαθε αυτά με τις συνεντεύξεις τύπου ? Στον ΠΑΟΚ βρίσκεσαι.Μυστικότητα=Ασφάλεια.
18)Γιατί πήγε ο Βρύζας με τον Γεωργιάδη 2 φορές στην Αργεντινή και δεν φέρανε παίκτη? Πόσα λεφτά κόστισε το ταξίδι ?
έχω και άλλες πολλές ... θα περιμενω μέχρι την επόμενη συνέντευξη τύπου
« Last Edit: September 02, 2009, 12:56:57 by Diego-4 »

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
Diego το ξερεις πως οι περισσοτεροι που εχουμε αντιδρασει με γκαγκαμαν και μουν, μονο τετοιες αποριες δεν εχουμε.. Απο οσα ρωτησες μονο με το 16 συμφωνω  :P

Diego-4

• Guest
Δεν αναφέρομαι σε κανέναν . Είναι προσωπικές μου ερωτήσεις.Μακάρι την Τετάρτη να μπορέσω να παραβρεθώ μέσα στην αίθουσα , είναι κάτι το οποιο θα το προσπαθήσω.Θα ήθελα πολύ να τις θέσω στον Πρόεδρο.
Όποιος πιθανόν μπορεί να θύγεται , μάλλον θα έχει την μύγα.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
και στη 2 ερωτηση σου ντιεγκο, αλλαξε το τι με ποσο, θα ειναι ακομη πιο αληθινο το ερωτημα σου
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Diego-4

• Guest
Σωστή η επισήμανση σου.Το άλλαξα.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Τα εχετε ισοπεδωσει ολα και οι μεν και δε.

Το οτι διαφωνει καποιος με χιερισμους της διοικησης τι σημαινει? Οτι ειναι πολεμιος? Ρε Ντιεγκο σοβαρα τα λεμε? Υπαρχει περιπτωση καποιος πατερας να σκοτωσει το παιδι του που αγαπαει παθολογικα? Το οτι το κριτικαρει τι σημαινει...οτι θελει το κακο του?
Και αντε και εισαι πολεμιος...Αν εχεις σοβαρη διοικηση (που εχεις παρολες τις επικοινωνιακες γκαφες) τους γραφεις στα αρχιδια σου και συνεχιζεις το οραμα που εχεις. Θα κατσει ο χ ψ προεδρος να ακουσει τον εναν και θα ξεχασει τους πολλους που εγγυθμενα τον στηριζουν? Στο δημοτικο ειμαστε και θα 'μανισει' ο Θοδωρας?

Φυσικα εχω και εγω τις διαφωνιες μου. Εννοειται ομως οτι αν δεν υπηρχε Θοδωρος δεν θα ειχα αυτες τις διαφωνιες (γιατι δεν θα υπηρχε ομαδα για να τις εχω) αλλα ισα ισα που ο ιδιος εχει θεσει τον πηχυ ψηλα. Χωρις καλοπιστη κριτικη ΘΑ ΥΠΟΠΕΣΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ.

Οσων αφορα τις ειρωνιες απο καποια μελη του φορουμ εδω θα ειμαστε ολη την χρονια και θα πανηγυριζουμε μαζι τις οποιες επιτυχιες του ΠΑΟΚ. Εσεις απο το γηπεδο κι εγω απο το πληκτρολογιο  ;) .

π.σ. 40 σελιδες για το Μουν να πουμε...ακου κει...
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

GeorgT

• Guest
Τοτε να βαζαμε τον αμπου για δεξι μπακ να γλιτωναμε και τα 200.000 και την ξεφτυλα.
Φυσικα και μας ενδιαφερει η αποδοση του για οσο παιξει στον ΠΑΟΚ.

αυτο θα ηταν το καλυτερο αλλα να κανει την σουπερ πορεια κ να παει λουκουμι στη ζελα σηγουρα δεν θα αφησει το προπ. τιμ (δαρλας σταιλ θα εφαρμοσουν)

Diego-4

• Guest
Τα εχετε ισοπεδωσει ολα και οι μεν και δε.

Το οτι διαφωνει καποιος με χιερισμους της διοικησης τι σημαινει? Οτι ειναι πολεμιος? Ρε Ντιεγκο σοβαρα τα λεμε? Υπαρχει περιπτωση καποιος πατερας να σκοτωσει το παιδι του που αγαπαει παθολογικα? Το οτι το κριτικαρει τι σημαινει...οτι θελει το κακο του?

Υπάρχει πατέρας που ισοπεδώνει τα πάντα , για ένα-δύο σφάλματα που τυχόν υπέπεσε το παιδί του ?

Πάμε για την εκατομμυριοστή φορά πάλι...ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ , ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ , ΔΕ ΜΕ ΑΓΓΙΖΟΥΝ.ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.