Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 610256 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gagas

• Αλλαγή
φιλε αν μας λενε οι ρεπορτερ τα κακως κειμενα μας πειραζει..αν οχι ειναι πιανολες..δεν γινεται ετσι..

καλα κανανε κ το ειπαν..για να ξερουμε οτι δεν υπολογιζονται..δυστυχως για να μπορεσει να τους διωξει χωρις τη θεληση τους πρεπει η ΠΑΕ να πληρωσει τεραστια ποσα ως αποζημειωση..κ λεφτα δεν υπαρχουν..

CLUB LARISA

• Guest
Φίλε εγω δεν περιμένω απο τους ρεπόρτερ να με πουνε τι συμβαίνει αλλά απο την ΠΑΕ μου. Άμα περίμεναμε απο τους ρεπόρτερ θα ζούσα 30 χρονια στα σκοτάδια.
Κ δεν είναι δουλειά των ρεπόρτερ να σε πούνε ποιός δεν υπολογίζεται, αλλά της ΠΑΕ. Κ αν εσύ θεωρείς οτι 31 Αυγούστου είναι Οκ να μην υπολογίζεται βασικός κορμός παικτών, άποψη σου.

Offline gagas

• Αλλαγή
η συμπεριφορα 2 εκ των 3 ηταν ασχημη την τελευταια εβδομαδα..κ αλλαξαν πολλα..
απο τη στιγμη που δεν θελουν να λυσουν τα συμβολαια τους η ΠΑΕ τι μπορει να κανει?η πρεπει να τους βαλει στην ομαδα κ να την μαμησει ή να τους παραγκωνισει μπας κ συνετιστουν..
προτιμαω να παραγκωνιστουν για οφελος μακροχρονιο κ ας εχει η ομαδα κ χειροτερη αποδοση μεχρι τον γεναρη, παρα να γινουν ολα μ@@νι..

οσο για την ΠΑΕ,ειναι λεπτες καταστασεις αυτες κ δεν μπορουσε δυο μερες πριν το πιο κρισιμο παιχνιδι ή το πρωτο παιχνιδι στο πρωταθλημα(επισης κρισιμο ως πρωτο) να βγει κ να πει τπτ..απο σημερα εχοντας μπροστα μας δυο εβδομαδες χαλαρες μπορουν να γινουν πολλα..

η περιπτωση βερον ειναι διαφορετικη..δεν θελει να φυγει ο τυπος κ πουλαει τρελιτσα..3 προτασεις αρνηθηκε..δεν γινεται να τον πουλησουμε με το ζορι..κ χρημα για αποζημειωση δεν υπαρχει.μακαρι αφου εμενε να ηταν σοβαρος κ να επαιζε οσο μπορει αλλα δεν το κανει..

μην ξεχνατε οτι οι μεταγραφες για ελευθερους παικτες τελειωνουν στις 15 ή 20 σεπτεμβριου.αρα κ αργοτερα μπορουν να γινουν κ αποδεσμευσεις αλλα κ μεταγραφες..θα δουμε..

bagos1

• Guest
απο ότι ακούγετε οι 3 είναι οι κονσεισαο που μάλον θα φύγει, γκαρσία και βερόν όλοι μαζί ξεπερνάνε το 1 μύριο ότι πρέπει για ένα δεκαράκι γρήγορο.  Αλλά φυσικά κάτι τέτοιο την δεδομένη στιγμή είναι δύσκολο και ενοώ τις αποδεσμεύσεις

Offline Matador

• Αλλαγή
Υπαρχει προβλημα με τους τρεις. Ο Κονσεισαο εδειξε για μια ακομη φορα οτι οταν γινεται αλλαγη, μεταβαλλεται σε μαινομενο ταυρο που δεν υπολογιζει τιποτα, οποτε καλυτερα να αποχαιρετισει, ο Βερον δεν υπολογιζεται απο οτι φαινεται, αλλα αντι να καθησει να δουλεψει και να διαψευσει τον προπονητη του, δειχνει συμπεριφορα που δεν αρμοζει σε επαγγελματια ποδοσφαιριστη. Φαινεται ομως οτι το γυαλι εχει ραγισει τοσο που δεν κολλαει με τιποτα. Με τον Παμπλιτο δεν ξερουμε βασικα τι εχει γινει.
Ο σχεδιασμος του ροστερ φετος, εκ του αποτελεσματος, κρινεται ανεπαρκης.
Ας βγει ο ΖΑΓΟΡ να μιλησει να διευκρινισει τι γινεται στην ομαδα.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline cure

• Αλλαγή
Για να μιλήσει ο Ζαγοράκης για αυτά τα θέματα πρέπει να ερωτηθεί από τους βλάκες ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ. Φυσικά και δεν θα το κάνουν και θα μείνουν οι σκιές.

Η ΠΑΕ πρέπει να βρει τρόπο να επικοινωνεί με τον κόσμο της και να μην υπάρχει αυτό το πράγμα, φεύγει ο ένας, δεν θέλει ο προπονητής τον άλλον, δεν πήραμε αυτόν, χαλάστηκε ο άλλος.

Η ομάδα πέρυσι είχε συνοχή και δεμένα αποδυτήρια και αυτός ήταν ο κύριος λόγος της επιτυχημένης πορείας της. Φέτος τα αποδυτήρια ζέχνουν και μόνο ένας αφελής δεν μπορεί να καταλάβει ότι εκεί μέσα γίνεται της πουτάνας, είτε από παίχτες που δεν γουστάρουν να παίζουν αλλαγή, είτε από παίχτες που μάθανε ξαφνικά από τις εφημερίδες και τα ράδια πως δεν τους θέλει ο προπονητής, είτε από παίχτες που δεν γουστάρουν τον προπονητή, είτε από παίχτες που ο κόσμος άρχισε να μη γουστάρει γιατί μαθαίνει πως ζητάνε λεφτά για να φύγουν, είτε από χίλια δυο τρελά που ακούστηκαν τους τελευταίους μήνες.
Έτσι δουλειά δεν γίνεται. Με τέτοια αποδυτήρια δεν πας πουθενά. Και όλα αυτά γίνανε από "διαρροές" και "πληροφορίες" που αναστατώνουν συνέχεια τον κόσμο και φυσικά την ομάδα.
« Last Edit: August 31, 2009, 12:39:51 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

CLUB LARISA

• Guest
ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΗ ΣΕ 3 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ. ΑΔΕΡΦΕ PAOKCURE, ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΚΟΛΚΕΣ, ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥΣ Κ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΩΝ ΚΟΡΑΚΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ERPING,
ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ ΓΑΜΩ......

ÁÑÐÁÊÔÉÊÏ-4

• Guest
Το κράξιμο που πέφτει τελευταία δεν λέγεται , ούτε για τον Γούμενο να μιλούσαμε...Μήπως να κρατούσαμε μικρότερο καλάθι ???

makptol

• Guest
ειμαστε αξιοι της μοιρας μας δεν μπορουμε δεν θελουμε  να προστατεψουμε τον ΠΑΟΚ .....τι να πω .........

ÁÑÐÁÊÔÉÊÏ-4

• Guest
Δεν ξέρω , εγώ έχω ψιλοσοκαριστεί , όλο το καλοκαίρι τα μέσα μαζικής μαλακείας μας χτύπησαν αλύπητα , είπαν όλα τα όνειρα που έβλεπαν τα μίζερα βράδια τους κι εμείς ουσιαστικά τώρα μιλάμε σύμφωνα με ότι λένε αυτοί...Εκτός κι αν κάποιος έχει εσωτερική πληροφόρηση...Δεν μπορώ να το χωνέψω...

giannis80

• Guest
Για να μιλήσει ο Ζαγοράκης για αυτά τα θέματα πρέπει να ερωτηθεί από τους βλάκες ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ. Φυσικά και δεν θα το κάνουν και θα μείνουν οι σκιές.

Η ΠΑΕ πρέπει να βρει τρόπο να επικοινωνεί με τον κόσμο της και να μην υπάρχει αυτό το πράγμα, φεύγει ο ένας, δεν θέλει ο προπονητής τον άλλον, δεν πήραμε αυτόν, χαλάστηκε ο άλλος.

Η ομάδα πέρυσι είχε συνοχή και δεμένα αποδυτήρια και αυτός ήταν ο κύριος λόγος της επιτυχημένης πορείας της. Φέτος τα αποδυτήρια ζέχνουν και μόνο ένας αφελής δεν μπορεί να καταλάβει ότι εκεί μέσα γίνεται της πουτάνας, είτε από παίχτες που δεν γουστάρουν να παίζουν αλλαγή, είτε από παίχτες που μάθανε ξαφνικά από τις εφημερίδες και τα ράδια πως δεν τους θέλει ο προπονητής, είτε από παίχτες που δεν γουστάρουν τον προπονητή, είτε από παίχτες που ο κόσμος άρχισε να μη γουστάρει γιατί μαθαίνει πως ζητάνε λεφτά για να φύγουν, είτε από χίλια δυο τρελά που ακούστηκαν τους τελευταίους μήνες.
Έτσι δουλειά δεν γίνεται. Με τέτοια αποδυτήρια δεν πας πουθενά. Και όλα αυτά γίνανε από "διαρροές" και "πληροφορίες" που αναστατώνουν συνέχεια τον κόσμο και φυσικά την ομάδα.

Παπάρια είχε, και πέρσι σε μικρότερο βαθμό όπως είναι τώρα ήταν.Απλά δεν βγαίνανε προς τα έξω. Ποιος να βγει να τα πει? Ο Ηλιάδης ή ο Βαγγελής?Θα τους πετροβολούσε ο κόσμος.Άκουσα σε καφε από πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ οτι νυν παίκτης του ΠΑΟΚ ''είναι γύφτος ρε φίλε, με την κακή έννοια, οι 9 στις 10 πλάκες που κάνει στην προπόνηση είναι για να του φας το λαρύγγι''.Άμα με δημιουργεί πρόβλημα, τον μπούλο λέω εγώ όποιος και να είναι. Καθαρίστε τα αποδυτήρια. Νυν παίκτης του ΠΑΟΚ το παίζει τραυματίας γαμώ την πουτάνα μου, ενώ τώρα θα ήταν βασικός!! Άντε, τον μπούλο. Ασυλία σε κανέναν.

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
ΘΟΔΩΡΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ...ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ????... ???

ΔΕ ΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ-ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ..
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline PARVAS4

• Κερκίδα
  • *
ΒΑΣΙΚΑ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ.

COBE-4-

• Guest
λοιπον εχω γραψει πολλες φορες κατα της διοικησης για συγκεκριμενους παντα λογους.νομιζω ομως οτι ειναι λαθος τωρα στην παρουσα φαση να αρχιζουμε το κραξιμο.μολις εχει αρχισει το πρωταθλημα και ειναι κριμα να κανουμε τν ομαδα μπουρδελο.στην τελικη ενας αποκλεισμος απτην ευρωπη ηταν και οχι για πρωτη φορα.δε χρειαζεται για αυτο να χαλασουμε ολη τη χρονια..η κατασταση θελει λιγο ψυχραιμια τουλαχιστον τωρα και μετα βλεπουμε.

ive4

• Guest
Δεν ξέρω , εγώ έχω ψιλοσοκαριστεί , όλο το καλοκαίρι τα μέσα μαζικής μαλακείας μας χτύπησαν αλύπητα , είπαν όλα τα όνειρα που έβλεπαν τα μίζερα βράδια τους κι εμείς ουσιαστικά τώρα μιλάμε σύμφωνα με ότι λένε αυτοί...Εκτός κι αν κάποιος έχει εσωτερική πληροφόρηση...Δεν μπορώ να το χωνέψω...

Έλα ντε!
Να βάλουμε και έναν Ραπτόπουλο και έναν Ζαγόρα και πως τους λένε αυτούς να μας συντονίζει στο κράξιμο!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, για έναν αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λίγκ ρίχνουμε στην πυρά την προσπάθεια 2 χρόνων.
Τρώμε και τον παπά των μμε και η οπαδική ανωριμότητα χτυπάει κόκκινο.

CLUB LARISA

• Guest

ÁÑÐÁÊÔÉÊÏ-4

• Guest

Δεν φαντάζομαι να εννοείς οτι οι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ καλύπτουν τον ΤΕΟ....

Και επίσης ας συνέλθουμε λίγο , τους έχουμε βγάλει άμπαλους , βλάκες , απατεώνες σε λίγο θα τους πούμε και προσκυνημένους...

Υ.Γ. Οι ζαγοροραπτοπουλομετρουλακολκες τον πέτυχαν πάντως τον στόχο τους...Και μην μου πει κανένας για τον Μουν , οκ δεν είναι το καλύτερο μου αλλά είδα την κατάσταση και πριν βγει αυτό...

makptol

• Guest
πωπω  σκετη αρρωστια το φορουμ και το κλιμα στον ΠΑΟΚ εδω και μερες ευτυχως υπαρχει η διακοπη γιατι ολα αυτα μονο καλο δεν κανουν στην ομαδα.......

northeagle_4

• Guest
Για πρωτη φορα στα 2 χρονια δυστυχως θα πω οτι δεν φταει ο κοσμος για το κλιμα....

Offline agraf

• Αλλαγή
Δε θέλω να επαναλαμβάνομαι και σας πρήζω αλλά πιστεύω ότι το πρόβλημα του ποδοσφαιρκού ΠΑΟΚ (αλλά και του μπάσκετ) είναι ότι δεν έχουμε σαν σύλλογος έναν μεγάλο στόχο:

Ή θα έχεις μεγαλομέτοχο μα πολλά λεφτά (30 χρόνια ψάχνουμε μάταια)
ή θα γίνεις λαϊκή βάση με 50-60.000 μέλη που θα σου δίνεις χρήματα και ισχύ ώστε να προχωράς ανεξάρτητος και με προοπτική.

Δεν καταλαβαίνω ποιό είναι το πλάνο του Ζαγοράκη. Τ Όσο σερνόμαστε σε μεζοβέζικες επιλογές 6μηνων διοικήσεων θα καταλήγουμε στα ίδια προβλήματα.

Τί περιμένουμε για να βάλουμε μπρος το μεγάλο εγχείρημα και μακάρι με μπροστάρη τον Ζαγοράκη;! Να γίνει κανά θαύμα; Μάλλιασε η γλώσσα μας τόσα χρόνια!