Ατυχέστατη δήλωση του Ζαγοράκη μάγκες. Για ποια ακριβώς μιζέρια μίλησε; Η μόνη μιζέρια που υπάρχει γύρω από τον ΠΑΟΚ τους τελευταίους δυο μήνες έχει να κάνει με τη γκρίνια στα ραδιόφωνα. Δηλαδή ο λαός του ΠΑΟΚ είναι οι ραδιοφωνατζήδες; Στα οποία ραδιόφωνα και τους ρεπόρτερ τους, μη ξεχνάμε, ο ΠΑΟΚ τους έχει στα ώπα ώπα και τους έχει κάνει συνεταίρους στην επικοινωνιακή πολιτική του. Άρα τους τροφοδοτεί με περισσότερους ακροατές! Έτσι δεν είναι;
Ακόμα και αυτή η δήλωση δεν είναι επίσημη δήλωση, δηλαδή να βγει στα μικρόφωνα και να μιλήσει απευθείας στο λαό του ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό, αλλά ΠΗΓΑΔΑΚΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. Για πολλοστή φορά δηλαδή μας μεταφέρεται το κλίμα και οι αποφάσεις της διοίκησης μέσω των ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ. Ε μετά αν θέλεις μη τους ακούς/διαβάζεις. Τους ισχυροποιείς λοιπόν και αυτούς και τα φυτά που τους ακούνε και παίρνουν τηλέφωνο να κράξουν και μετά γκρινιάζεις προς το λαό του ΠΑΟΚ, που γαμώ τη τρέλα μου στόμα έχει και μιλιά δεν έχει.
Δυο εμφανίσεις έκτρωμα με δύο κωλοχώρια και χειροκρότημα. 21.100 διαρκείας για πλάκα. Ανανέωση Σάντος και αφού το λες εσύ εμείς ακολουθάμε.
Ε όχι και επηρρέασε την ομάδα η μιζέρια ρε Θόδωρε. Αν θέλεις να αποδώσεις ευθύνες να μη ψάχνεις στον κόσμο αλλά στις επιλογές σου.
Και μη ξεχνάς πως κι εσύ ως γνήσιος ΠΑΟΚτσής γκρινιάζεις πολύ, χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Άρα το έχει η φάρα μας μάλλον.
Και κάτι για την πόλη γιατί έχω κουραστεί να το ακούω. Έχω ιδία άποψη για το τι ακούνε και στα ραδιόφωνα της χαβούζας και μέσες άκρες έχω και μια γνώμη για τις φυλλάδες τους. Είναι αστείο να κράζουμε τη νοοτροπία στη Θεσσαλονίκη και να θεωρούμε παράλληλα τις απόψεις των κάθε λογής πουρουπουπου, πανουτσοκαρπετόπουλων, μπραουδάκηδων και καραπαπάδων, σακελαρρόπουλων και ελευθεράτων, καραγιαννίδιδων και γεωργίου, χελάκηδων και χρηστόγλου και όλων των υπολοίπων σκουπιδιών και των ακροατών τους ως κάτι καλύτερο απ' αυτό που ζούμε εδώ. Ακούς ραδιόφωνο κάτω και νομίζεις πως μιλάνε δύο νεάντερταλ ψάχνοντας να ανακαλύψουν τη φωτιά!
Οι δημοσιοβλάχοι είναι ίδιοι παντού. Οι οπαδοί διαφέρουν. Και αν το πάμε σε νοοτροπία οπαδών, αυτή η πόλη της μιζέριας και της μίρλας ταϊζει από τη τσέπη της την ομάδα της, έστω γκρινιάζοντας. Δεν βλέπω σε τι υστερούμε ή τι έχουμε να ζηλέψουμε από τους κάτω. Αν ο ΠΑΟΚ έφευγε από τη Θεσσαλονίκη το πολύ πολύ να ήταν μια σκατομάδα με 10 περισσότερους τίτλους και οπαδούς καραγκιόζηδες που θα παρακαλούσαν το αφεντικό να κάνει καμιά μεταγραφή παραπάνω και να πιάσει κάποια κοράκια.