Σαν συνέχεια αυτών που γράφει ο PAOKCURE έχω να προσθέσω πως στην Ελλάδα γενικότερα αλλά ειδικά στη Θεσσαλονίκη οι νοοτροπίες είναι τρομερά αρωστημένες.... Αν ένα πράγμα δίνω στον Άγγελο τον οποίο γενικά δεν πολυπάω, είναι οτι είχε πει κάποτε την πάνσοφη κουβέντα πάρτε τον ΠΑΟΚ εκτός Θεσσαλονίκης.... Καταλαβαίνετε μάλλον τώρα τι εννοούσε... Αυτή η πόλη μισεί την πρόοδο ρε παιδί μου, δε θέλει να τη βλέπει, χαίρεται εκεί βουτηγμένη στη μιζέρια και τη γκρίνια της και τη γελοία καθημερνότητά της, να ψοφήσει η κατσίκα όχι του γείτονα όμως, Η ΔΙΚΙΑ μου, για να μπορώ να γκρινιάζω και να είμαι καλά.... Έτσι δεν γίνεται δουλειά, κι όσοι ονειρεύονται Μπαρτσελόνες να ξέρουν οτι ο σύλλογος αυτός βρίσκεται και στην κατάλληλη πόλη, με τον κατάλληλο άερα, και κουλτούρα και τρόπο ζωής... Ραπτόπουλοι και Ζαγόρες και Μετρουλάκηδες και ο κάθε αγράμματος/αγάμητος μαλάκας που από το πρωί μέχρι το βράδυ τους ακούει ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Υπάρχουν 120 χιλιάδες μέλη που τα χώνουν και ότι είναι να πουν το λένε στο γήπεδο και όχι στο Ζαγόρα τζάμπα ανώνυμες μαγκιές.... Άν υπήρχε ένας αντίστοιχος Ζαγοράκης στη Μπαρτσελόνα δηλαδή πρώην παίκτης, νέος σε ηλικία, πρωταθλητής Ευρώπης και κατέβαινε για πρόεδρος θα τον βγάζαν με 120% και θα γράφανε άλλα 300 χιλιάδες μέλη, όχι Λαπόρτες τώρα και γιάπηδες, κι εσύ τον έχεις εδώ και τον βρίζεις ταγάρι Ζαγοροπληρωτή με SMS από το πρωί μέχρι το βράδυ... Και έχεις άποψη επι παντός επιστητού, αγωνιστικά, πρόγραμμα εκγύμνασης, μεταγραφές, παρασκήνιο, τα πάντα τα ξέρεις φελέ....