Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 608095 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Diego-4

• Guest
Θεόδωρος = Θεού δώρο και το τελευταίο μας χαρτί για την αντεπίθεση
« Last Edit: June 13, 2009, 14:48:00 by Diego-4 »

Offline Matador

• Αλλαγή
Ο Θεος να σε εχει καλα λεβεντη μου!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
Από τον Μπραουδάκη  --- > http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10559&subid=2&tag=8103&pubid=2983480

"Ετσι, σαν τον ΠΑΟΚ, χτίζονται οι ομάδες

Το αρκουδάκι της Ντούρασελ στη γνωστή διαφήμιση θυμίζει ο ΠΑΟΚ! Ξέρετε, εκείνο που συνέχιζε, επειδή άντεχαν οι μπαταρίες του, όταν τα υπόλοιπα σταματούσαν. Αν και στην περίπτωση του «δικέφαλου του Βορρά» το... αρκουδάκι συνεχίζει πριν καν τα υπόλοιπα ξεκινήσουν...

Μπρούνο Τσιρίλο, λοιπόν, η -ήδη!- 6η μεταγραφή στην Τούμπα (μετά τους Κρέσιτς, Φωτάκη, Αμπουμπακαρί, Κουτσιανικούλη, Παπάζογλου), αν και το ημερολόγιο έδειχνε χθες (... μόλις, για τους περισσότερους από τους άλλους) 12 Ιουλίου! Κι αναμένονται την προσεχή εβδομάδα ο 7ος Ριέρα και ο 8ος Βιτόλο...

Κοινό χαρακτηριστικό πέρα από τη μεθοδικότητα, τον έγκαιρο προγραμματισμό και την ουσιαστικά ποιοτικότερη ενίσχυση σε σχέση με το περσινό ρόστερ, που όλα πιστώνονται σε Ζαγοράκη - Βρύζα - Σάντος; Και οι έξι (και οι οκτώ, αν τελικά τελεσφορήσουν και οι άλλες δύο) προσθήκες προέρχονται «εντός των τειχών»! Διότι, τέτοια είναι και του Τσιρίλο λόγω της πλήρους προσαρμογής του στο ελληνικό πρωτάθλημα από την προηγούμενη, σαφέστατα επιτυχημένη, παρουσία του στην ΑΕΚ...

Μα, ίσως πείτε, οι πέντε από τους έξι (πλην Κουτσιανικούλη) αποκτούνται ως ελεύθεροι! Ναι, κι αυτό κάνει ακόμα σπουδαιότερες τις κινήσεις του ΠΑΟΚ! Ελεύθεροι μεν, άρα θα μπορούσαν να τους διεκδικήσουν κι άλλοι χωρίς μεγάλο κόστος, ποιοτικοί δε κι άπαντες πλέον κάτοικοι Θεσσαλονίκης! Κοινώς, σαν να μην είχαν μάτια (ή οργάνωση) για να τους δουν άλλοι και μόνο ο «δικέφαλος του Βορρά» έβλεπε...

Εξι ή επτά ή οκτώ ποδοσφαιριστές «ψημένοι» στις απαιτήσεις της λίγκας μας, χωρίς ανάγκη καμίας προσαρμογής, έτοιμοι να ενταχθούν και να λειτουργήσουν από την πρώτη στιγμή (κι αυτή δεν αργεί, στο τέλος Ιουλίου έρχεται με τα πρώτα ευρωμάτς, όπως και για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό)! Ετοιμοι να δουλέψουν με τον Σάντος χωρίς χρονοτριβή, αφού και τι μπορεί να κάνεις ο καθένας τους είναι γνωστό, αλλά και τι μέγεθος είναι ο ΠΑΟΚ τούς είναι οικείο...

Με ανάλογες κινήσεις πέρσι ο στόχος είχε καθοριστεί σαφώς και ήταν η έξοδος στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Αυτός επιτεύχθηκε σχετικά εύκολα. Τώρα η προετοιμασία του ρόστερ είναι αντίστοιχη και μένει να προσδιοριστεί διά στόματος αρμοδίων ο στόχος της νέας περιόδου, μόλις τακτοποιηθούν και οι τελευταίες εκκρεμότητες των μεταγραφών (ένας ή δύο ακραίοι μπακ). Ενας προσδιορισμός που και πάλι θα έχει αυξημένες πιθανότητες να επιτευχθεί. Διότι -πρωτίστως- όλα γίνονται με τη σειρά και στη σειρά τους, χωρίς βιασύνη! Μέγιστο προτέρημα..."

makptol

• Guest
μπραβο στον μπραουδακη ειπε καλη λεξη για τον ΠΑΟΚ ?
ε τωρα περιμενω και τον πανουτσο αμα ακουσω και απο αυτον καλα λογια ε παει χαλασε ο κοσμος.... ;D

Offline savage republic

• Βασικός
Τώρα που και οι καραγκιόζηδες ρουφιάνοι που μας κυνηγούσαν συνεχώς μέσα από τα κείμενά τους τα τελευταία χρόνια άλλαξαν πλευρό, τώρα είναι που νιώθω φαβορί. Γιατί αυτοί ψάχνουν από κάποιον ισχυρό για να κρατηθούν και να κερδίσουν νομιμοποίηση. Γιατί οι ίδιοι είναι ανάξιοι να σταθούν μόνοι τους στα πόδια τους. Άντε γεια, καραγκιοζάκο Μπραουδάκη! Δεν μας νοιάζουν τα κείμενά σου. Εμείς στηρίξαμε την προσπάθεια, εμείς οι αλήτες, οι χούλιγκανς, όπως μας έλεγες. Ό,τι και να πεις, το γράφουμε εκεί που ξέρεις. Για τον απλούστατο λόγο ότι εμείς στηρίζουμε, δεν ψάχνουμε στηρίγματα. Αλλά πού να καταλάβεις τώρα τι σε λέμε...

ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ...

Callahan

• Guest
Από τον Μπραουδάκη  --- > http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10559&subid=2&tag=8103&pubid=2983480

"Ετσι, σαν τον ΠΑΟΚ, χτίζονται οι ομάδες

Το αρκουδάκι της Ντούρασελ στη γνωστή διαφήμιση θυμίζει ο ΠΑΟΚ! Ξέρετε, εκείνο που συνέχιζε, επειδή άντεχαν οι μπαταρίες του, όταν τα υπόλοιπα σταματούσαν. Αν και στην περίπτωση του «δικέφαλου του Βορρά» το... αρκουδάκι συνεχίζει πριν καν τα υπόλοιπα ξεκινήσουν...

Μπρούνο Τσιρίλο, λοιπόν, η -ήδη!- 6η μεταγραφή στην Τούμπα (μετά τους Κρέσιτς, Φωτάκη, Αμπουμπακαρί, Κουτσιανικούλη, Παπάζογλου), αν και το ημερολόγιο έδειχνε χθες (... μόλις, για τους περισσότερους από τους άλλους) 12 Ιουλίου! Κι αναμένονται την προσεχή εβδομάδα ο 7ος Ριέρα και ο 8ος Βιτόλο...

Κοινό χαρακτηριστικό πέρα από τη μεθοδικότητα, τον έγκαιρο προγραμματισμό και την ουσιαστικά ποιοτικότερη ενίσχυση σε σχέση με το περσινό ρόστερ, που όλα πιστώνονται σε Ζαγοράκη - Βρύζα - Σάντος; Και οι έξι (και οι οκτώ, αν τελικά τελεσφορήσουν και οι άλλες δύο) προσθήκες προέρχονται «εντός των τειχών»! Διότι, τέτοια είναι και του Τσιρίλο λόγω της πλήρους προσαρμογής του στο ελληνικό πρωτάθλημα από την προηγούμενη, σαφέστατα επιτυχημένη, παρουσία του στην ΑΕΚ...

Μα, ίσως πείτε, οι πέντε από τους έξι (πλην Κουτσιανικούλη) αποκτούνται ως ελεύθεροι! Ναι, κι αυτό κάνει ακόμα σπουδαιότερες τις κινήσεις του ΠΑΟΚ! Ελεύθεροι μεν, άρα θα μπορούσαν να τους διεκδικήσουν κι άλλοι χωρίς μεγάλο κόστος, ποιοτικοί δε κι άπαντες πλέον κάτοικοι Θεσσαλονίκης! Κοινώς, σαν να μην είχαν μάτια (ή οργάνωση) για να τους δουν άλλοι και μόνο ο «δικέφαλος του Βορρά» έβλεπε...

Εξι ή επτά ή οκτώ ποδοσφαιριστές «ψημένοι» στις απαιτήσεις της λίγκας μας, χωρίς ανάγκη καμίας προσαρμογής, έτοιμοι να ενταχθούν και να λειτουργήσουν από την πρώτη στιγμή (κι αυτή δεν αργεί, στο τέλος Ιουλίου έρχεται με τα πρώτα ευρωμάτς, όπως και για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό)! Ετοιμοι να δουλέψουν με τον Σάντος χωρίς χρονοτριβή, αφού και τι μπορεί να κάνεις ο καθένας τους είναι γνωστό, αλλά και τι μέγεθος είναι ο ΠΑΟΚ τούς είναι οικείο...

Με ανάλογες κινήσεις πέρσι ο στόχος είχε καθοριστεί σαφώς και ήταν η έξοδος στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Αυτός επιτεύχθηκε σχετικά εύκολα. Τώρα η προετοιμασία του ρόστερ είναι αντίστοιχη και μένει να προσδιοριστεί διά στόματος αρμοδίων ο στόχος της νέας περιόδου, μόλις τακτοποιηθούν και οι τελευταίες εκκρεμότητες των μεταγραφών (ένας ή δύο ακραίοι μπακ). Ενας προσδιορισμός που και πάλι θα έχει αυξημένες πιθανότητες να επιτευχθεί. Διότι -πρωτίστως- όλα γίνονται με τη σειρά και στη σειρά τους, χωρίς βιασύνη! Μέγιστο προτέρημα..."

Ανακάλυψε την Αμερική ο τύπος

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Tώρα είναι που νιώθω φαβορί.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

ÁÑÐÁÊÔÉÊÏ-4

• Guest
 Κάθε μέρα λόγω δουλειάς "αναγκάζομαι" να ακούω ραδιόφωνο και τις τελευταίες μέρες έχω αγανακτήσει πραγματικά!!!!
 Το θεωρώ αδύνατο και παρανοικό η μοναδική ομάδα που υπήρξε πότε στην ιστορία να φτιάχνει οπαδούς από τους οπαδούς της να συναντά ανθρώπους που σκέφτοναι με αυτό τον τρόπο και που ξεχνούν τόσο γρήγορα.
 Το θέμα των ημερών είναι το αν θα έρθει όνομα στις μετεγγραφές!!!!

1)Είμαστε η μοναδική ομάδα που έχει κλείσει σχεδόν όλες τις μετεγγραφές της και που κατά 99% θα πάει πάνοπλη στην προετοιμασία!!!Δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει αυτό ποτέ στα χρονικά όχι από τον ΠΑΟΚ αλλά από καμία ελληνική ομάδα!Κάποιοι ξεχνουν το καλοκαίρι που ακούγονταν διάφορα ονόματα και τελικά η μετεγγραφή του καλοκαιριού ήταν ο Σκαρμούτσος!

2)Εκνευρίζομαι τρομερά από κάποιους που ζητάνε τον Αιμαρ και μάλιστα με εκφράσεις "Διαχειριστη φέρε τον Αιμαρ , σεβαστείτε τα διαρκειας μας κτλ".Δεν είναι σοβαροί αυτοι οι κύριοι , ξέχασαν όλα τα παλτά που πέρασαν και δεν ακούμπησαν , κάτι 10αρια της Βέλεζ , κάτι Κόβατς , Νούνες Ταισον και μπορώ να θυμηθώ άπειρους....

3)Όσοι νομίζουν ότι επειδή ο ΠΑΟΚ είναι μαγαζί γωνία οι μεγαλοεπενδυτές κάνουν ουρά είναι γελασμένοι!!!Οι λόγοι είναι ευνόητοι γι αυτό εγώ γουστάρω που έχω για πρόεδρο κάποιον που ξέρω ότι δεν θα με κλέψει , δεν θα με χρεώσει , βάζει τους κατάλληλους ανθρώπους στις κατάλληλες θέσεις  , μου φτιάχνει αθλητικό κέντρο , σκέφτεται και το τελευταίο μου ευρώ και πως να μην πάει χαμένο , δεν μου πουλάει παπα όπως τρώνε οι συμπολίτες από το Γιάννη τον Βάζελο...

Για αυτό αν τύχει κάποιος από εσας που λέτε αυτά τα πράγματα τύχει να διαβάσει αυτό το post ας συνέλθει κι αν θέλει να βγαίνει στα ραδιόφωνα όλων αυτών ας βγαίνει για να στηρίξει αυτήν την υπέρπροσπάθεια που γίνεται με ελάχιστους πόρους...

makptol

• Guest
αυτοι που γραφουν " διαχειριστη φερε τον ταδε  κλπ" ειναι σκουληκια που ειναι μανουλες στην προπαγανδα ειμαι σιγουρος επειδη αυτοι
με τις μαλακιες του κοντη του χρονου θα χρωστανε καμμια 10 εκατ ευρω προσπαθουν και εμεις να μπουμε σε τετοιο λουκι να ανοιχτουμε πολυ....

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
.Δεν είναι σοβαροί αυτοι οι κύριοι , ξέχασαν όλα τα παλτά που πέρασαν και δεν ακούμπησαν , κάτι 10αρια της Βέλεζ ,...

Ε οχι και παλτο ο Πατριτσιο...μην τα ισοπεδωνουμε ολα, χαλαρα.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline savage republic

• Βασικός
+4. ΕΛΕΟC ΔΗΛΑΔΗ.

ive4

• Guest
Οι περισσότεροι που παίρνουν στα ράδια, κάνουν την ψυχανάλυσή τους. Δε νομίζω πια να επηρεαζόμαστε και τόσο πολύ απ αυτούς.Ο Ζαγοράκης τα πάει περίφημα και δε θα κάψουμε τον καλύτερο πρόεδρο που είχαμε ποτέ.

Diego-4

• Guest
Κάθε μέρα λόγω δουλειάς "αναγκάζομαι" να ακούω ραδιόφωνο και τις τελευταίες μέρες έχω αγανακτήσει πραγματικά!!!!
 Το θεωρώ αδύνατο και παρανοικό η μοναδική ομάδα που υπήρξε πότε στην ιστορία να φτιάχνει οπαδούς από τους οπαδούς της να συναντά ανθρώπους που σκέφτοναι με αυτό τον τρόπο και που ξεχνούν τόσο γρήγορα.
 Το θέμα των ημερών είναι το αν θα έρθει όνομα στις μετεγγραφές!!!!

1)Είμαστε η μοναδική ομάδα που έχει κλείσει σχεδόν όλες τις μετεγγραφές της και που κατά 99% θα πάει πάνοπλη στην προετοιμασία!!!Δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει αυτό ποτέ στα χρονικά όχι από τον ΠΑΟΚ αλλά από καμία ελληνική ομάδα!Κάποιοι ξεχνουν το καλοκαίρι που ακούγονταν διάφορα ονόματα και τελικά η μετεγγραφή του καλοκαιριού ήταν ο Σκαρμούτσος!

2)Εκνευρίζομαι τρομερά από κάποιους που ζητάνε τον Αιμαρ και μάλιστα με εκφράσεις "Διαχειριστη φέρε τον Αιμαρ , σεβαστείτε τα διαρκειας μας κτλ".Δεν είναι σοβαροί αυτοι οι κύριοι , ξέχασαν όλα τα παλτά που πέρασαν και δεν ακούμπησαν , κάτι 10αρια της Βέλεζ , κάτι Κόβατς , Νούνες Ταισον και μπορώ να θυμηθώ άπειρους....

3)Όσοι νομίζουν ότι επειδή ο ΠΑΟΚ είναι μαγαζί γωνία οι μεγαλοεπενδυτές κάνουν ουρά είναι γελασμένοι!!!Οι λόγοι είναι ευνόητοι γι αυτό εγώ γουστάρω που έχω για πρόεδρο κάποιον που ξέρω ότι δεν θα με κλέψει , δεν θα με χρεώσει , βάζει τους κατάλληλους ανθρώπους στις κατάλληλες θέσεις  , μου φτιάχνει αθλητικό κέντρο , σκέφτεται και το τελευταίο μου ευρώ και πως να μην πάει χαμένο , δεν μου πουλάει παπα όπως τρώνε οι συμπολίτες από το Γιάννη τον Βάζελο...

Για αυτό αν τύχει κάποιος από εσας που λέτε αυτά τα πράγματα τύχει να διαβάσει αυτό το post ας συνέλθει κι αν θέλει να βγαίνει στα ραδιόφωνα όλων αυτών ας βγαίνει για να στηρίξει αυτήν την υπέρπροσπάθεια που γίνεται με ελάχιστους πόρους...

Μου θυμίζει εμένα αυτός ! Ωραίος ρε φίλε.

northeagle_4

• Guest
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=147NL0FNR

17.06.2009     ÅðéóôïëÞ ôïõ È. ÆáãïñÜêç ðñïò ôïõò êáôü÷ïõò äéáñêåßáò

Ï ðñüåäñïò êáé Äéåõèýíùí Óýìâïõëïò ôçò Ð.Á.Å. Ð.Á.Ï.Ê. ê. Èüäùñïò ÆáãïñÜêçò áðÝóôåéëå åðéóôïëÞ ðñïò üëïõò ôïõò êáôü÷ïõò åéóéôçñßùí äéáñêåßáò èÝëïíôáò ì’ áõôüí ôïí ôñüðï íá ôïõò åõ÷áñéóôÞóåé ãéá ôçí Ýùò ôþñá Ýìðñáêôç óõìðáñÜóôáóÞ ôïõò ðñïò ôçí ïìÜäá.

ÁíáëõôéêÜ ç åðéóôïëÞ:

Ößëå ôïõ ÐÁÏÊ,

Óôï äéÜóôçìá ôçò ðáñïõóßáò ìáò óôç äéïßêçóç ôçò Ð.Á.Å. Ð.Á.Ï.Ê. èåùñþ üôé Ýãéíáí óçìáíôéêÜ âÞìáôá ðñïüäïõ. ¼ëïé ïöåßëïõìå íá êïéôÜîïõìå ìðñïóôÜ. Íá áíôéêñßóïõìå ôï ìÝëëïí ìå èÜññïò êáé ôüëìç. Äß÷ùò ìåãÜëá ëüãéá. Ðñïóäïêþíôáò íá ìåãáëþóïõìå ìÝñá ìå ôç ìÝñá – ìÝóá áðü ôçí ßäéá ôçí ïìÜäá êáé ôá áðïôåëÝóìáôÜ ôçò óôï ãÞðåäï.

Ç óõìðáñÜóôáóç êáé ç óôÞñéîç óïõ ðñïò ôçí ïìÜäá áðïôÝëåóå áíôéêåßìåíï èåôéêþí ó÷ïëßùí. ÅëÜ÷éóôïé ðßóôåõáí, üôé ï Ð.Á.Ï.Ê. èá Ý÷åé ó÷åäüí 20.000 êáôü÷ïõò äéáñêåßáò. ÊáíÝíáò äåí ðåñßìåíå ç Ð.Á.Å. Ð.Á.Ï.Ê. íá åßíáé ç ðñþôç ÐïäïóöáéñéêÞ Áíþíõìç Åôáéñßá ìå ðÜíù áðü 11.000 ìåôü÷ïõò. Êé üìùò, åóý ößëáèëå ôïõ Ð.Á.Ï.Ê., ôï ðÝôõ÷åò! ÁðÝäåéîåò üôé áãáðÜò ôçí ïìÜäá. ÈÝëåéò íá åßóáé äßðëá ôçò. Íá åßóáé óõììÝôï÷ïò óôçí ðñïóðÜèåéá üëùí ìáò ãéá Ýíá êáëýôåñï áýñéï.

Ï êüóìïò ôïõ Ð.Á.Ï.Ê., åóý äçëáäÞ, Ý÷åé ðïëëïýò ôñüðïõò íá åêðëÞóóåé ôïõò ðÜíôåò. Ãé’ áõôü êáé ìüíï ôï ëüãï, èÝëù íá óå åõ÷áñéóôÞóù ìÝóá áðü ôá âÜèç ôçò êáñäéÜò ìïõ.

Ï Ð.Á.Ï.Ê. áîßæåé ôçí óõìðáñÜóôáóç üëùí ìáò!

Åßìáé ðåðåéóìÝíïò üôé ï Ð.Á.Ï.Ê. âñßóêåé ôç ÷áìÝíç áßãëç ôïõ. Ìå äåäïìÝíç ôçí áðüëõôç äéêÞ óïõ óôÞñéîç åðéóôñÝöåé äõíáìéêÜ óôçí óêçíÞ ôïõ åëëçíéêïý ðïäïóöáßñïõ êáé ãßíåôáé îáíÜ Ýíáò åê ôùí ðñùôáãùíéóôþí ôïõ.

Ãíùñßæù êáé åëðßæù üôé êáé ôçí áãùíéóôéêÞ ðåñßïäï 2009 – 2010 èá ðñï÷ùñÞóïõìå ÷Ýñé – ÷Ýñé ðñïò ôï ìåãÜëï óôü÷ï:

Ôçí áãùíéóôéêÞ ðñüïäï ôïõ Ð.Á.Ï.Ê.

Èüäùñïò ÆáãïñÜêçò

Ðñüåäñïò & Äéåõèýíùí Óýìâïõëïò Ð.Á.Å. Ð.Á.Ï.Ê.

ÅðéóôñïöÞ 

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Θοδωρα,  τα σεβη μου
:prosk:

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline savage republic

• Βασικός

Callahan

• Guest
Είναι αδύνατο, να μη γουστάρεις αυτόν τον άνθρωπο.

Offline Geo

• Αλλαγή
Μπράβο ρε Θόδωρε, είσαι ΠΑΛΗΚΑΡΟΣ!

makptol

• Guest
οσο ειμαστε μαζυ του διπλα του ο ΠΑΟΚ μας θα μεγαλωνει συνεχεια μεχρι να φτασει σε αυτο που ολοι ονειρευομαστε.....

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
ΕΧΕΙΣ ΛΑΟ ΠΑΛΙΚΑΡΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟ