Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 608795 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

guest4

• Guest
Δεν είναι δυνατό ο Ζαγόρ να φύγει λόγω ενός άτυχου αποτελέσματος
ή 10-20 γιδιών που βολοδέρνουν στην Τούμπα.
Ο ζαγόρ είναι ο "πρωθυπουργός" της Β. Ελλάδος.
Έτσι τον βλέπει η μεγάλη μάζα και τον αγαπάει παθολογικά.
Παρόλα αυτά πάρτε μια ακόμη δόση (για τα τραγιά που βολοδέρνουν
στο διαδίκτυο και τους έχει φάει η μαλακία): (Bravo Diego)

Την Τετάρτη δεν θα υπάρχει Ζαγοράκης στο ΠΑΟΚ ... ΦΑΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΑΣ ΑΠΛΩΣΑΤΕ..ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΙΟΙ ΑΠΛΑ , ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ INTERNET ,ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΟ.ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ , ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ... ΦΑΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ 2 ΣΑΣ ΧΕΡΙΑ.
ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΙΩΣΕΙ , ΕΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ , ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΣ.
ΠΑΟΚΤΣΙΛΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΩ ΝΑΙ ! ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ  ΛΙΓΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΟΠΩΣ ΕΓΩ...ΦΑΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ ΡΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΟΝΕΨΗ.
ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ.

Offline gagas

• Αλλαγή
Toν σκύλο θα τον φάνε αυτοί που θέλουν να χώνουν τη μύτη τους παντού.Αυτοί που θα χώνονται για να πούνε "Θέλω τον Γκαγκάτση" , "Δεν θέλω τον Γκαγκάτση" , "Θέλω τον Γκαρσία" , "Δεν θέλω τον Γκαρσία" , "Διώξε τον γιό του Γκαγκάτση" ,"Μη διώχνεις τον γιό του Γκαγκάτση" , "Βγάλε τα τουρνικέ" , "Βάλε τα τουρνικέ" , "Φύγε Σάντος" ,"Έλα Σάντος" .. Μίλησα πριν απο λίγο με τον alamana που ξέρει πολλά , δυστυχώς κάποιοι δεν καταλάβατε οτι πλέον μας τελειώνει και το τελευταίο μας χαρτί.Μόνοι σας το κάψατε.Πραγματίκά ντρέπομαι για κάποιους απο εδώ μέσα που θέλουν να λέγονται ΠΑΟΚ.Δυστυχώς προσπαθούσα τόσο καιρό να σας πώ με τον τρόπο μου  , σταματήστε την κριτική , κρατήστε την για το σπίτι σας και το μόνο που κέρδιζα ήταν να κιτρινίζομαι και να χαλάω την υγεία μου.Δυστυχώς δεν μπορείτε να καταλάβεται ότι όλα αυτά φτάνουν στα αυτιά ανθρώπων και επιρεάζουν ανθρώπους , εσείς εκεί το βιολί σας..Ετσι όπως λειτουργεί αυτό το φόρουμ δυστυχώς και αυτό είναι ευθύνη όλων αυτών που θέλουν να λέγονται διαχειριστές , κάνει πολλή κακό στον ΠΑΟΚ..Μη κράζεται τον ραπτόπουλο , ίδια γραμμή έχετε και εδώ μέσα , απλά εδω έχετε βάλει μια ταμπέλα "ΠΑΟΚ" και το πλασάρετε με λίγο μαγιονέζα.
Λυπάμαι πραγματικά , γιατί ξεκινήσαμε με όραμα , προσπάθεια , αγώνα και φτάσαμε πάλι στο 0.
Και να σας πώ και κάτι ρε ηλίθιοι για να καταλάβετε κάτι και μάρτυρας μου είναι ο Alamana που του το είχα πει και τηλεφωνικός.
Όταν είχα μπεί φυλακή , το μόνο μέλλημα μου ήταν , να μην βγεί προς τα έξω οτι η διοίκηση , ο Ζαγοράκης , δεν έκανε τίποτα για εμάς.Κανείς απο εμάς δεν ζητούσε κάτι τέτοιο ,ούτε και κανείς απο εμάς ήθελε να μπεί η διοίκηση μπροστά , δεν είμαστε γαύροι εμείς , ούτε η δουλειά της διοίκησης είναι να αποφυλακίζει , ήμουν όμως σίγουρος οτι κάποιος θα βρεθεί να το πεί και θα αρχίζει να κράζει.Παρακαλούσα την μάνα μου , να μην αναφέρει τίποτα πουθενά , δεν ήθελα να χαλάσει το κλίμα και η προσπάθεια , και εσείς ρε βλάκες ,εσείς ρε ηλίθιοι έτσι για να κάνετε το καπρίτσιο σας , λέτε το κόντο σας και το μακρύ σας όπου σας δώσουν βήμα.
Την Τετάρτη δεν θα υπάρχει Ζαγοράκης στο ΠΑΟΚ ... ΦΑΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΑΣ ΑΠΛΩΣΑΤΕ..ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΙΟΙ ΑΠΛΑ , ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ INTERNET ,ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΟ.ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ , ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ... ΦΑΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ 2 ΣΑΣ ΧΕΡΙΑ.
ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΙΩΣΕΙ , ΕΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ , ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΣ.
ΠΑΟΚΤΣΙΛΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΩ ΝΑΙ ! ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ  ΛΙΓΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΟΠΩΣ ΕΓΩ...ΦΑΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ ΡΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΟΝΕΨΗ.
ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ.

οποιος δεν καταλαβει το βαθυ νοημα του λογου σου θα αναλωνεται στο να λεει οτι ο αγαπητος μας ζαγορακης δεν μπορει να φυγει τοσο ευκολα..καληνυχτα τους. αυτο ηταν το ταβανι μας..

Diego-4

• Guest
και για να μην παρεξηγηθω επειδη συμφωνησα με το ποστ του diego, δεν πιστευω οτι η ευθυνη για ολα οσα συμβαινουν στο φορουμ βαραινει τα παιδια που ειναι διαχειριστες...μεγαλοι ανθρωποι ειμαστε ολα τα μελη του φορουμ και πρεπει να ξερουμε τι μας γινεται....δεν ειναι δουλεια των διαχειριστων να παιζουν τον ρολο του μπατσου εδω μεσα...απλα μια διευκρινιση εκανα.
Απλά τον μπάτσο δεν πρέπει να τον παίζουν μόνο σε εμένα.
Έπρεπε να διαφυλάξουν τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ πάνω απο όλα και δεν το πράξανε.
Η άποψη και η κριτική κάποιων απο εδώ μέσα ταυτίζεται πλήρως με αυτούς που πέταξαν το μπουκάλι εχθές στον Σάντος και που τον κράζανε.
Επειδή κάποιοι είναι έξυπνοι επιλεκτικά , θα πώ πως η αναφορά μου στο παραπάνω ποστ μου για το φορουμ , έχει να κάνει απλά με μία κατάσταση η οποία υπάρχει παντού , ανοίξτε ένα ράδιο να καταλάβαιτε,υπάρχει όμως και εδώ μέσα.Εγώ αυτούς που βγαίνουν στα ράδια και κράζουν δεν τους διαχωρίζω απο αυτούς που κράζουν εδώ μέσα.Το ίδιο κακό κάνουν.Επειδή όμως δυστυχώς ή ευτυχώς ράδια δεν ακούω και επειδή εδώ μέσα διαβάζω και γράφω , μίλησα συγκεκριμένα για το φόρουμ.
Αυτοί που καταλάβανε οτι ο Ζαγοράκης θα φύγει επειδή ο Diego τον κράζει στο paokworld είναι απλά γραφικοί.
Ο Ζαγοράκης θα φύγει γιατί ο Diego τον κράζει στο paokworld, ο Γιωργος τον κράζει στο ράδιο , ο μασκοφώρος τον κράζει στο τηλεάστη και όλη αυτή η αρνητική ενέργεια μεταφέρεται και στο γήπεδο οπου εκεί τελείται η πράξη του εγκλήματος πετώντας το μπουκάλι στο Σάντος.
Η γκρίνια που υπάρχει στο paokworld , στα ράδια και στις τηλεοράσεις , μεταφέρεται και στην Τούμπα , η γκρίνια υπάρχει παντού , είναι άκρως επικύνδινοι αυτοί που την τρέφουν και την μεταφέρουν.
Όταν αυτοί σωπάσουν , ο ΠΑΟΚ θα πάει μπροστά...εύχομαι μέχρι τότε να υπάρχουν όμως άνθρωποι που θα θέλουν να πάνε πραγματικά τον ΠΑΟΚ μπροστά.Ένας απο αυτούς μόλις τελείωσε.

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
Φίλε δεν είσαι αρούλης να μιλάει ένας και να σωπαίνουν όλοι οι υπόλοιποι..Ο ΠΑΟΚ είναι λαϊκή ομάδα με όλα τα αρνητικά και τα θετικά..

Απο που ακριβώς προκύπτει ότι επειδή λέμε ότι ήταν απαράδεκτη η ενέργεια του γκαρσία , είμαστε και αμφισβητίες του προπονητή της ομαδας?
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

Diego-4

• Guest
Φίλε εσύ είσαι στο φορουμ απο τον Μάιο του 2009 και εγώ απο τον Οκτώβριο του 2004.
Επέτρεψέ μου να έχω μιά καλύτερη εικόνα για αυτά που έχουν γραφτεί κατα καιρό εδω μέσα.
Επίσης λυπάμαι που έβγαλες αυτό το συμπέρασμα.

Offline gagas

• Αλλαγή
παρτε κ το 8.20 του κακου τωρα..

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Toν σκύλο θα τον φάνε αυτοί που θέλουν να χώνουν τη μύτη τους παντού.Αυτοί που θα χώνονται για να πούνε "Θέλω τον Γκαγκάτση" , "Δεν θέλω τον Γκαγκάτση" , "Θέλω τον Γκαρσία" , "Δεν θέλω τον Γκαρσία" , "Διώξε τον γιό του Γκαγκάτση" ,"Μη διώχνεις τον γιό του Γκαγκάτση" , "Βγάλε τα τουρνικέ" , "Βάλε τα τουρνικέ" , "Φύγε Σάντος" ,"Έλα Σάντος" .. Μίλησα πριν απο λίγο με τον alamana που ξέρει πολλά , δυστυχώς κάποιοι δεν καταλάβατε οτι πλέον μας τελειώνει και το τελευταίο μας χαρτί.Μόνοι σας το κάψατε.Πραγματίκά ντρέπομαι για κάποιους απο εδώ μέσα που θέλουν να λέγονται ΠΑΟΚ.Δυστυχώς προσπαθούσα τόσο καιρό να σας πώ με τον τρόπο μου  , σταματήστε την κριτική , κρατήστε την για το σπίτι σας και το μόνο που κέρδιζα ήταν να κιτρινίζομαι και να χαλάω την υγεία μου.Δυστυχώς δεν μπορείτε να καταλάβεται ότι όλα αυτά φτάνουν στα αυτιά ανθρώπων και επιρεάζουν ανθρώπους , εσείς εκεί το βιολί σας..Ετσι όπως λειτουργεί αυτό το φόρουμ δυστυχώς και αυτό είναι ευθύνη όλων αυτών που θέλουν να λέγονται διαχειριστές , κάνει πολλή κακό στον ΠΑΟΚ..Μη κράζεται τον ραπτόπουλο , ίδια γραμμή έχετε και εδώ μέσα , απλά εδω έχετε βάλει μια ταμπέλα "ΠΑΟΚ" και το πλασάρετε με λίγο μαγιονέζα.
Λυπάμαι πραγματικά , γιατί ξεκινήσαμε με όραμα , προσπάθεια , αγώνα και φτάσαμε πάλι στο 0.
Και να σας πώ και κάτι ρε ηλίθιοι για να καταλάβετε κάτι και μάρτυρας μου είναι ο Alamana που του το είχα πει και τηλεφωνικός.
Όταν είχα μπεί φυλακή , το μόνο μέλλημα μου ήταν , να μην βγεί προς τα έξω οτι η διοίκηση , ο Ζαγοράκης , δεν έκανε τίποτα για εμάς.Κανείς απο εμάς δεν ζητούσε κάτι τέτοιο ,ούτε και κανείς απο εμάς ήθελε να μπεί η διοίκηση μπροστά , δεν είμαστε γαύροι εμείς , ούτε η δουλειά της διοίκησης είναι να αποφυλακίζει , ήμουν όμως σίγουρος οτι κάποιος θα βρεθεί να το πεί και θα αρχίζει να κράζει.Παρακαλούσα την μάνα μου , να μην αναφέρει τίποτα πουθενά , δεν ήθελα να χαλάσει το κλίμα και η προσπάθεια , και εσείς ρε βλάκες ,εσείς ρε ηλίθιοι έτσι για να κάνετε το καπρίτσιο σας , λέτε το κόντο σας και το μακρύ σας όπου σας δώσουν βήμα.
ΠΑΟΚΤΣΙΛΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΩ ΝΑΙ ! ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ  ΛΙΓΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΟΠΩΣ ΕΓΩ...ΦΑΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ ΡΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΟΝΕΨΗ.
ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ.

οποιος δεν καταλαβει το βαθυ νοημα του λογου σου θα αναλωνεται στο να λεει οτι ο αγαπητος μας ζαγορακης δεν μπορει να φυγει τοσο ευκολα..καληνυχτα τους. αυτο ηταν το ταβανι μας..
+ 1 ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Ένας απο αυτούς μόλις τελείωσε.
μισό ρε παίδια γιατί θα τρελλαθούμε
δλδ τι ξέρετε και δεν λέτε? και για ποιο λόγο ο ΖΑγοράκης θέλει να παραιτηθεί μπορείτε να μου εξηγήσετε σε απλα ελληνικά χωρίς γρίφους.

εγώ είδα ΑΠΛΑ ότι χάσαμε ένα ματς με 0-1...τέλος...ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
και όποιος θέλει να δει του 10-20-100 που αποδοκιμάζουν και δε θέλει να δει τους 10000 μετόχους και τουσ 20000 με διαρκείας τότε είναι προκατελειμένος και ο ίδιος..

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΗΚΕ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ?
γιατί αν τα αίτια είναι άλλα πιο βαθεία τότε νοιώθω πρωτίστως ΕΓΩ "εξαπατημενος" (δε βρίσκω άλλη λέξη τώρα)

melina

• Guest
Ο Ζαγοράκης θα φύγει γιατί ο Diego τον κράζει στο paokworld, ο Γιωργος τον κράζει στο ράδιο , ο μασκοφώρος τον κράζει στο τηλεάστη και όλη αυτή η αρνητική ενέργεια μεταφέρεται και στο γήπεδο οπου εκεί τελείται η πράξη του εγκλήματος πετώντας το μπουκάλι στο Σάντος.
Η γκρίνια που υπάρχει στο paokworld , στα ράδια και στις τηλεοράσεις , μεταφέρεται και στην Τούμπα , η γκρίνια υπάρχει παντού , είναι άκρως επικύνδινοι αυτοί που την τρέφουν και την μεταφέρουν.
Όταν αυτοί σωπάσουν , ο ΠΑΟΚ θα πάει μπροστά...εύχομαι μέχρι τότε να υπάρχουν όμως άνθρωποι που θα θέλουν να πάνε πραγματικά τον ΠΑΟΚ μπροστά.Ένας απο αυτούς μόλις τελείωσε.

Αυτή η διοίκηση, μ'αυτούς τους παίκτες και μ'αυτό τον προπονητή έφερε τον ΠΑΟΚ τόσο ψηλά... εννοείται και με τη στήριξη του λαού, αλλά γιατί όλα να ισοπεδώνονται εξαιτίας μιας ήττας;

Offline gagas

• Αλλαγή
γιατι αυτοι ειμαστε..κ αυτη ειναι η παιδεια μας

melina

• Guest

Δυστυχώς λοιπόν για μας!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Μια συμβουλη να χαμογελασετε λιγο..διαβαστε τις πρωτες σελιδες αυτου του τοπικ...

Offline alexisv

• Αλλαγή
Èá óõìöùíÞóù óå ãåíéêüôåñåò ãñáììÝò ìå ôï post óïõ Diego. Èá äéáöùíÞóù üìùò óôï üôé áí öýãåé ï ÆáãïñÜêçò èá öôáßíå áõôïß ðïõ êñÜæïõí. Ìåñßäéï åõèýíçò èá Ý÷ïõí óßãïõñá áëëÜ äåí ìðïñþ íá öáíôáóôþ ðùò ï Ôåï èá óôáèåß óôéò áðüøåéò ìéáò ðïëý ìéêñÞò ìåéïøçößáò, Ýíáò åê ôùí ïðïßùí ðÝôáîå êáé ìðïõêÜëé êáé äåí èá äåé ôï õðüëïéðï ãÞðåäï ðïõ ÷åéñïêñüôçóå ìå ôçí ëÞîç ôïõ áãþíá ôïõò ðáßêôåò. ÁõôÞ åßíáé ç íïïôñïðßá ôïõ âëá÷ï-ïðáäïý ðïõ óôçí åëëÜäá áñéèìåß ðÜñá ðïëëÝò ÷éëéÜäåò óå üëåò ôéò ïìÜäåò…êáé ôï îÝñåé áõôü! Äåí åßíáé ÷èåóéíüò óôï ðïäüóöáéñï!   

Ðéóôåýù ðùò áí ãßíåé êÜôé ôÝôïéï ëïéðüí, ðïõ åý÷ïìáé íá ìçí ãßíåé ðïôÝ ãéáôß ç åðüìåíç ìÝñá äåí èá åßíáé óôï óçìåßï ìçäÝí áëëÜ óôï -10, ôüôå èá öôáßíå Üëëá ðñÜãìáôá ðïõ åìåßò ßóïò íá ìçí ôá ìÜèïõìå ðïôÝ…

¸ôóé åßíáé ëïéðüí ïðüôå áò åõ÷üìáóôå íá óõíå÷ßóåé äõíáìéêüôåñá ï ÈïäùñÞò êáé íá ìçí áëçèåýïõí áõôÜ ðïõ ëÝãïíôáé.
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Ζαγοράκης θα αποχωρήσει επειδή δεν του αρέσει η συμπεριφορά από 5 10 100 άτομα όταν χθες το γήπεδο είχε 35 χιλιάδες και η πλειοψηφία στο τέλος χειροκροτήσαμε . Δεν νομίζω να είναι τυφλός ώστε να μην βλέπει ότι εκτός απο κριτική υπάρχει μεγάλη μερίδα του κόσμου που καταπίνει πολλά πράγματα που δεν του αρέσουν επειδή πιστεύει στο πρόσωπό του και στην καθαρότητα των προθέσεων . Αν γίνει αυτό άλλες θα είναι σίγουρα οι αιτίες .
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
όποιος μιλάει για αποχώρηση να βγει και να πει τι ξέρει, βαρεθήκαμε τα υπονοούμενα!!!! πείτε έτσι και έτσι σε μας που δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες, αν δεν ξέρετε μην κινδυνολογείτε!!!!! 
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

kp-83

• Guest
Διάβασε τα ππστ του Ντιέγκο για να καταλάβεις.
Το θέμα δύστυχος είναι υπαρκτό!!!!!

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
Ο Ζαγορ είναι ο ιδανικότερος για αυτή την ομάδα.Είναι ευλογία για μας.Σίγουρα υπάρχει πολύ παρασκήνιο στην υπόθεση και δεν πιστεύω ότι δεκα μαλακισμένα από την κερκίδα είναι η αιτία.Μπορεί να το είπε πάνω στα νεύρα του,απλά φοβάμαι ότι το έχει σκεφτεί και πιο πριν και εκεινη τη στιγμή βρήκε το θάρρος να το ξεστομίσει.Σίγουρα όλη τη μέρα θα είναι πολλοί δίπλα του να τον ηρεμήσουν.Ελπίζω το θέμα να σταματήσει εδώ
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
Για να κραζανε τον Σαντος,  σιγουρα οι τυποι ηταν καπου στα επισημα...Την επομενη φορα να προσεξουν...
Καθαριστηκε η 4(απο τα χαζα, εννοουμε), σειρα τωρα και τα επισημα...
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

dimos8enis

• Guest
πριν απο καποιες αγωνιστικες, πηγα στην 8... το τι ακουσα δε λεγεται απο κραξιμο, ακομα και τον ιδιο τον Ζαγορακη κραζανε. εβραζα μεσα μου να γυρισω να τους την πω κανονικα αλλα κρατηθηκα... λεω αστους να λενε, θα δουν το ματς και θα πανε σπιτια τους...
δεν θελω να πιστευω πως καποιοι τετοιοι τωρα υπαρχει περιπτωση να προκαλεσουν τοσο μεγαλο κακο στον ΠΑΟΚ, να του στερησουν ουσιαστικα το ονειρο που ωριμασε μεσα μας τα τελευταια δυο χρονια... ας ελπισουμε να μη γινει τιποτα απο αυτα που ειπωθηκαν εν βρασμω ψυχης απο τον προεδρο μας, ας επικρατησει η λογικη του λαου του ΠΑΟΚ και οχι ο παραλογισμος και η αρρωστεια ορισμενων...

bagos1

• Guest
Οι αποδοκιμασίες των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, που ακολούθησαν το χθεσινό παιχνίδι στο γήπεδο της Τούμπας με τον Παναθηναϊκό, σε βάρος του Φερνάντο Σάντος, αλλά και οι παρασκηνιακές διεργασίες για τις εκλογές του ΑΣ είναι οι δύο βασικοί λόγοι που έχουν δυσαρεστήσει τον Θοδωρή Ζαγοράκη και τον έχουν κάνει να σκέφτεται σοβαρά την αποχώρησή του από την προεδρία της ΠΑΕ, κάτι που επιβεβαίωσε και ο υπέυθυνός επικοινωνίας της ΠΑΕ Κυριάκος Κυριάκος.

"Φεύγω μετά τα πλέι οφ"

Αυτό φέρεται να είπε ο Ζαγοράκης στο στενό του περιβάλλον μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού στα πλαίσια της πρεμιέρας των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League.

Εκτός της δυσαρέσκειάς του για τα όσα ακούστηκαν σε βάρος του Σάντος, ο πρόεδρός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδειξε ενοχλημένος και για τα όσα ακούστηκαν σχετικά με τις επιλογές του. Μία εξ αυτών και βασική μάλιστα είναι ο Πορτογάλος τεχνικός.

Κυριάκος Κυριάκος:"Επιβεβαιώνω τα όσα ακούγονται για τον Ζαγοράκη"

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για την πρόθεση του Θοδωρή Ζαγοράκη να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ.

Για την πρόθεση του Θοδωρή Ζαγοράκη να αποχωρήσει από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ είπε:

"Επιβεβαιώνω τα όσα ακούγονται για τον Ζαγοράκη. Φύγαμε πολύ αργά χθες και ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Αυτό δεν οφείλεται στην ήττα, διότι ο Θοδωρής είναι ο πρώτος που δίνει κουράγιο μετά από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Το θέμα είναι η κακή διαιτησία. Δεν θέλουμε να βγάζουμε ανακοινώσεις χωρίς λόγο και δεν έχει ξανά πει όσο καιρό είναι στην ομάδα πως θέλει να φύγει, διότι δεν χρησιμοποιεί τέτοιους μεθόδους για να δημιουργήσει πίεση".

Για την αντιμετώπιση που έχει φέτος ο ΠΑΟΚ από την διαιτησία δήλωσε:

"Μπορεί η διαιτησία να χειρότερη και από πέρυσι για τον ΠΑΟΚ. Στο Κύπελλο αποκλειστήκαμε από τον Ολυμπιακό και είχαν συμβεί και τότε λάθη.

Αγωνιζόμασταν με 9 παίκτες δικαίως, αλλά δεν έπρεπε να παίζει ο αντίπαλος με 11 και το ίδιο περίπου συνέβη χθες. Έκανε μια ανοησία ο παίκτης, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν έπρεπε να παίζει με 11 παίκτες".

Για την διαιτησία του Τάσου Κάκου:

"Δεν θέλουμε να βάλουμε στη γωνία τον κ. Κάκο, διότι είναι ο άνθρωπος των επικίνδυνων αποστολών. Όπου υπάρχει ένα δύσκολο παιχνίδι το σφυρίζει ο συγκεκριμένος διαιτητής. Τα λάθη του ήταν ανθρώπινα, αλλά έγιναν διότι υπήρχε πίεση, λόγω του κλίματος που δημιουργήθηκε, καθώς ακουγόταν πως έπαιζε μια ομάδα για την οποία είναι πολυτέλεια το Τσάμπιονς Λιγκ".

Για το μέλλον του προέδρου του ΠΑΟΚ στην ομάδα, αλλά και τις αντιδράσεις του κόσμου:

"Από όταν ανέλαβε ο Ζαγοράκης έβαλε έναν ορίζοντα σε αυτά που θα κάνει. Δεν είπε πως θα μείνει για πάντα. Αν δει πως υπάρχουν οι συνθήκες για να πάει η ομάδα σε κάποιον άλλο θα το κάνει. Υπάρχει τέτοια ψυχολογία στον Ζαγοράκη και λόγο της γκρίνιας και της μεμψιμοιρίας του κόσμου, που αποδοκίμασε τον Σάντος.

Ο ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει συσπείρωση, η οποία διαταράχθηκε χθες. Δεν ξέρω αν είναι μια μικρή μερίδα που αποδοκίμασε. Μια μικρή μερίδα τη μία φορά και μια μικρή την άλλη μαζεύεται και γίνεται μεγάλη. Βεβαίως υπάρχει και μια μεγάλη μερίδα που ανταποκρίνεται και αγόρασε εισιτήρια διάρκεια για τα πλέι οφ".

http://www.sport24.gr/html/ent/835/ent.291835.asp