Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 621201 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dave

• Αλλαγή
Δεν καταλαβαινω τι αλλαξε στην πολιτικη της ΠΑΕ για τη διατησια. Σε χειροτερες διατησιες δε σχολιασε. Ακομα και η γλωσσα που χρησιμοποιει ειναι διαφορετικη.Μου φαινεται ελαφρως ...μελό.
Στην ουσια της ανακοινωσης δεν ειμαι συμφωνος. Για μενα ο Κακος ειναι αυτη τη στιγμη ο καλυτερος διατητης. Και λαθος να κανω στην γενικη εκτιμηση που εχω για τον Κακο,  δε νομιζω οτι ηταν τοσο σφαγιαστικος σημερα ή σε αλλη φαση φετος που να δικαιολογει τετοια ανακοινωση. Περασαμε αλλες φασεις φετος, χειροτερες που η ΠΑΕ δεν αντεδρασε καθολου, ή αντεδρασε υποτονικα και καθυστερημενα. Προβληματιζομαι...

makptol

• Guest
οι δηλωσεις του πατερα την τεταρτη δεν σου λενε τπτ?αλλαζει σιγα σιγα η  πολιτικη της ΠΑΕ. γινομαστε μεγαλη ομαδα. δεν πρεπει να αφηνουμε να πεφτει τπτ κατω..ειμαστε δευτεροι οχι δεκατοι

+1.000.000

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Δεν καταλαβαινω τι αλλαξε στην πολιτικη της ΠΑΕ για τη διατησια. Σε χειροτερες διατησιες δε σχολιασε. Ακομα και η γλωσσα που χρησιμοποιει ειναι διαφορετικη.Μου φαινεται ελαφρως ...μελό.
Στην ουσια της ανακοινωσης δεν ειμαι συμφωνος. Για μενα ο Κακος ειναι αυτη τη στιγμη ο καλυτερος διατητης. Και λαθος να κανω στην γενικη εκτιμηση που εχω για τον Κακο,  δε νομιζω οτι ηταν τοσο σφαγιαστικος σημερα ή σε αλλη φαση φετος που να δικαιολογει τετοια ανακοινωση. Περασαμε αλλες φασεις φετος, χειροτερες που η ΠΑΕ δεν αντεδρασε καθολου, ή αντεδρασε υποτονικα και καθυστερημενα. Προβληματιζομαι...

Συμφωνώ 10000%, και εγώ αυτήν την απορία έχω. Πρέπει να είναι και η πρώτη φορά που βγαίνει τέτοια ανακοίνωση και δεν συμβαδίζει με την σκέψη των περισσοτέρων, αν μπορούμε να πούμε πως είμαστε ένα μικρό δείγμα εδώ στο paokworld και σε άλλα sites, που καταδικάζεται η κίνηση του Γκαρσία και όχι ο Κάκος...

Photis

• Guest
Παιδιά ο ΤΕΟ είναι έτοιμος να φύγει.....Μόλις το είπανε στα ραδιόφωνα της πόλης.Δεν κάνω πλάκα υπάρχει θέμα...

Offline gagas

• Αλλαγή
θοδωρε,οπως ειναι το ποδοσφαιρο στην ελλαδα,ετσι ειναι κ οι φιλαθλοι.
μην πτοεισαι προχωρα και εμεις η πλειοψηφια ειμαστε μαζι σου και στηριζουμε τις επιλογες σου και τις καλες και οσες πιθανον ειναι αποτυχημενες..

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
Παιδιά ο ΤΕΟ είναι έτοιμος να φύγει.....Μόλις το είπανε στα ραδιόφωνα της πόλης.Δεν κάνω πλάκα υπάρχει θέμα...

αφου το είπανε τα ραδιόφωνα, έτσι θα είναι...
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

makptol

• Guest
ειναι αληθεια οτι πεταξανε μπουκαλια στον σαντος  ?

Offline gagas

• Αλλαγή
σοβαρο ειναι το θεμα φιλε..

zan

• Guest
Ισχυει το θεμα.

Offline bane

• Αλλαγή
δλδ τι ισχυει ? το θεμα με τον τεο ,ή ειναι σοβαρο το θεμα με τον αντος?ειναι η διαιτησια που τον κανει ετσι ή η συμπεριφορα των οπαδων με τον σαντος?διευκρινηστε αδερφια
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline gagas

• Αλλαγή
ειναι απογοητευμενος και σκεφτεται πολυ σοβαρα να παραιτηθει για δυο λογους.
1. η μη στηριξη μεριδας του κοσμου στις επιλογες του. βλεπε σαντος και το επεισοδιο στην 1.
2. η κακη αντιμετωπιση απο την διαιτησια. ο κακος ειναι καλος διαιτητης δεν δικαιολογουνται τα σημερινα.

zan

• Guest
Στο πρωτο που λες θα συμπληρωσω και την επιλογη του στον ΑΣ να στηριξει κατσαρη. Και ο απιστευτος πολεμος που τρωει καθημερινα απο Libero( Λαγογιαννη-Ζαγορα).

Offline bane

• Αλλαγή
αν το καταφερουμε και αυτο πειτε στα εγγονια μας ξαν για τον ΠΑΟΚ .εμεις τελειωνουμε

trelos sporos

• Guest
ειναι απογοητευμενος και σκεφτεται πολυ σοβαρα να παραιτηθει για δυο λογους.
1. η μη στηριξη μεριδας του κοσμου στις επιλογες του. βλεπε σαντος και το επεισοδιο στην 1.
τι εγινε στην 1?

Offline gagas

• Αλλαγή
ακουσα,το τονιζω,ακουσα, οτι βριζανε τον προπονητη μας καποιοι απο πισω και οτι του πεταξαν και μπουκαλια..εκει γυρω στην αλλαγη του μπακαγιοκο.κ μαλιστα ο σαντος λενε οτι παρατησε για λιγο το παιχνιδι

Offline Geo

• Αλλαγή
Καλά ξηγήθηκε ο Ζαγοράκης. Μια χαρά τα λέει στην ανακοίνωση.
Αλλιώς....σε περνάνε και για λακαμά.
Στην ελλάδα ζούμε...μην το ξεχνάμε.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Πρέπει κάποια ημέρα να ξέρουμε ποιές είναι οι ισορροπίες ανάμεσα στον οπαδό, στον διοικούντα, στον προπονητή, ακόμα και στον ποδοσφαιριστή.

Δουλειά του οπαδού είναι η στήριξη προς την ομάδα του. Στήριξη προς την ομάδα σημαίνει στήριξη στις επιλογές της διοίκησης, είτε μας αρέσουν είτε όχι. Απαραίτητη προυπόθεση όμως είναι η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο της διοίκησης.

ΌΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΡΓΑ!!!

Μέχρι σήμερα ο Θόδωρος Ζαγοράκης έδωσε δείγματα γραφής με την διοίκηση που άσκησε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αν δεν είμασταν τόσο πολύξεροι, δεν είμασταν όλοι μας "προπονητές", "ποδοσφαιριστές" και κυρίως "πρόεδροι" και παραμέναμε στις κερκίδες της Τούμπας ως οπαδοί, όλα θα πήγαιναν καλά.

Δυστυχώς, δεν μπορέσαμε να αλλάξουμε νοοτροπία.
Σε ότι μας αρέσει, είμαστε μαζί με τον Λεβέντη πρόεδρο.
Σε ότι δεν μας αρέσει, ψάχνουμε τους λόγους και τις αιτίες που την "πάτησε" ή θα την πατήσει ο Θόδωρος.

Δεν καταλάβαμε ακόμα, ότι ο Θόδωρος στην πραγματικότητα μας στηρίζει (ΠΑΟΚ) και όχι ότι εμείς στηρίζουμε τον Θόδωρο. Όποιος το κατάλαβε, καταλαβαίνει το νόημα όσων γράφω!

Δυστυχώς για κάποιους στήριξη στον Ζαγοράκη σήμαινε μόνο η ανταπόκριση μας στην αγορά μετοχών, διαρκείας και εισιτηρίων. Αυτό δεν είναι στήριξη. Είναι το αυτονόητο για τον οπαδό.

Αύριο ξεκινάει μια άλλη ημέρα. Ελπίζω να αντιστρέψουμε την δυσάρεστη πραγματικότητα. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, αλλά τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, έως ακατόρθωτα.

ΥΓ. Μην με ρωτήσετε ποιούς εννοώ με όσα γράφω. Μιλάω για τον καθένα από εμάς και όχι κάποιον συγκεκριμένο ή μια ομάδα ατόμων (σύνδεσμο, οργανώσεις κλπ).
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline bane

• Αλλαγή
καλυτερα τετοια ωρα να εισαι σαφης. γιατι αιωρουνται πολλα

trelos sporos

• Guest

Δυστυχώς για κάποιους στήριξη στον Ζαγοράκη σήμαινε μόνο η ανταπόκριση μας στην αγορά μετοχών, διαρκείας και εισιτηρίων. Αυτό δεν είναι στήριξη. Είναι το αυτονόητο για τον οπαδό.

ποιες αλλες ενεργειες συμπεριλαμβανεις στη στηριξη εκτος απο τα παραπανω δηλαδη?

Offline diegito4

• Αλλαγή
αν φέρει ο ζαγοράκης τον γκαγκάτση τον μεγάλο το καλοκαίρι αντε αν εχεις αντερα βγες και πες τίποτα εσύ ΠΑΟΚτσή για περηφανιες και τετοιε πίπες που λέγατε παλιά..

εγω για να δω τον ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ κάνω συμμαχία και με τον ΔΙΑΟΛΟ..
αλλιως κατσε να σε σφαζει ο κάκος και τα φυτα οι οπαδοί σου να βρίζουν παίκτες μας.