Αδελφέ Αλαμάνα, κρατάω ένα σχετικό επίπεδο για να χαρακτηριστώ και ρατσιστής. Ούτε αφορίζω ούτε είμαι απόλυτος. Έναν προβληματισμό έθεσα, συμπεριέλαβα και τον εαυτό μου στους ερωτηθέντες και ανέλυσα απλά την άποψή μου. Ωστόσο, εσύ επιθυμείς να αγιοποιήσεις μια κατάσταση και δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω, ούτε να θεωρώ για αυτόν το λόγο εαυτόν ρατσιστή.
Ξεκινώ λοιπόν από ένα αυθαίρετο συμπέρασμα επειδή προφανώς κατ' εσένα οι σχέσεις Μάκη-Βασίλη μάλλον δεν είναι καλές (?) ή είναι "τυπικές" (?). Μάλιστα. Αν ήταν "κακές" όπως θα μπορούσα να υποθέσω, ή "ψυχρές" ή απλά "τυπικές" ή όπως θέλεις πέστο, νομίζω ότι κανείς Βασίλης δε θα ενδιαφερόταν να εργαστεί ο Μάκης ως διευθυντής στην ΠΑΕ. Γενικά, πάντως, ο Βασίλης φροντίζει για την προκοπή όλων των τέκνων του και αυτό δεν είναι εικασία, αλλά πραγματικότητα. Ειδικά των τριών μεγαλύτερων που είναι πλέον και σε ηλικία παραγωγής, φροντίζει για την προκοπή τους. Και καλά κάνει αν θέλεις σαν γονιός. Λογικό είναι λοιπόν κατ' εμέ να δίνονται τουλάχιστον συμβουλές.
Απο εκεί και πέρα δε θεωρώ ότι ο Μάκης ή ο Βασίλης μέσω Μάκη βοήθησαν τον ΠΑΟΚ διαιτητικά ή τέτοιου είδους ανοησίες και συμφωνώ με την ανωτέρω δήλωση Ζαγοράκη. Ούτε βάφτισα τον Μάκη δούρειο ίππο του Βασίλη μέσα στην ΠΑΕ. Αν ο Βασίλης ήθελε να ανακατευτεί στα της ΠΑΕ, θα το έκανε με ποικίλους τρόπους. Ξέρουμε απλά ότι αυτό δεν το θέλησαν και δεν έγινε.
Θεωρώ λοιπόν απλά ότι ο Μάκης στοιχειωδώς συμβουλεύεται τον Βασίλη πριν ενεργήσει. Απλώς αυτό. Αν εσύ έχεις άλλη άποψη, εδώ είμαστε να τη συζητήσουμε και αν προτιμάς και μέσω π.μ. για να μιλήσουμε και με στοιχεία.