Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 627542 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Vorious

• Αλλαγή
.....
Την τελευταία φορά (στην εκδήλωση για τα 80 χρόνια) ο Πατριάρχης προσευχήθηκε για τον ΠΑΟΚ και μια λύση και βρέθηκε η λύση (διοίκηση Ζαγοράκη) που αποδείχθηκε αξιόπιστη.
Τώρα μίλησε για αθλητικό κέντρο και παραγωγή ταλέντων.....

λες?
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
τον σαλπιγγίδη πως τον ξέχασε ο πατριάρχης...?

κατά τα άλλα με κάλυψε η Μαρία.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
εγω, με ολο το σεβασμο,λεω να αφησουν ο Πατριαρχης κ λοιποι εκπροσωποι του Θεου τα ευχολογια και να σταξουν κανα χοντρο φραγκο στην επομενη αυξηση μετοχικου κεφαλαιου...κ αμα δεν εχουνε cash να βαλλουν στην marfin ας πουλησουν κανενα απο τα πανακριβα αμφια τους ή κανα χρυσο καντηλι!
αντε γιατι απο ευχολογια ολοι αλλο τιποτα!

+1926...

kospatras

• Guest
Να τα βρασω τα λεφτα.προτιμώ τις ευχες και τις προσευχες του Πατριάρχη παρα καποια χρηματα...(οσα και να ειναι αυτα)

northeagle_4

• Guest
και εγω νομιζω οτι δεν εχει καμια δουλεια να βαλει λεφτα στον ΠΑΟΚ καθε εκκλησια,παππας ή πατριαρχης.
Τα λογια του ειναι ωραια,μας τιμουν και μας υπενθυμιζουν καποια πραγματα.
 Τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο.

makptol

• Guest
σεβομαι τον πατριαρχη ειναι φυσικα και  δεν πρεπει να βαλει λεφτα ...........ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΣΟΥΛΑΙ ΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΑΦΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΦΟΡΙΣΕΙ
ΤΟΝ ΦΑΣΟΥΛΑΙ..........ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ..........ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΞΕΧΝΑΜΕ......

ive4

• Guest
Ç åðéóôïëÞ ôïõ ÐáôñéÜñ÷ç óôï ÆáãïñÜêç
Ἐäῶ ἀíáìÝíïìåí íὰ ἀíáäåé÷èïῦí ðïëëïὶ íÝïé Êïῦäáé, ÓáñÜöçäåò, Óõìåùíßäçäåò êáὶ Ἰùóçößäçäåò, ἀëëὰ êáὶ ÆáãïñÜêçäåò êáὶ Âñῦæáé êáὶ Öéëßððïõ êáὶ Êáôóïῦëáé êáὶ Öáóïῦëáé, ïἱ ὁðïῖïé èὰ ôéìÞóïõí ὄ÷é ìüíïí ôὰ ÷ñþìáôá ôïῦ ÐÁÏÊ êáὶ ôῆò Ἐèíéêῆò ὉìÜäïò, ἀëëὰ êáὶ ôὸí ÷ῶñïí ôῆò ἀèëÞóåùò ãåíéêþôåñïí!

‚âè’ Ìáñôßïõ éç’

http://www.metrosport.gr/?p=17643

Áí åßíáé íá áíáäåé÷èïýí <<íÝïé Öáóïýëáé>>, êáëýôåñá íá ìç öôéá÷ôåß ðïôÝ êáé íá óôïé÷åéþóåé!!!

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Εντάξει χρήματα να μην δώσει, κάνα ακίνητο πάντως μπορεί...Να το εκμεταλευθούμε, με τις ευλογίες του πάντα!

Κύριε Ελέησον!
ΑΡχίΔια

zagorakis

• Guest
«Σταθμός της ζωής μου ο ΠΑΟΚ»

Το gazzetta.gr εξασφάλισε αποσπάσματα από την μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Βήμα men» και στον Στάυρο Κόλκα που θα δημοσιευθεί αύριο στο «Βήμα της Κυριακής» ο ιοχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης και σας τα παρουσιάζει. Ο Ζαγοράκης μίλησε για το «δικέφαλο» του Βορρά και την πολιτική που ακολουθεί, για τους στόχους της ομάδας, τον Βασίλη Γκαγκάτση, την πιθανή αποχώρησή του, τον κόσμο που γεμίζει την Τούμπα σε κάθε παιχνίδι, καθώς και για το θέμα του γηπέδου.

Ο «Ζάγορ» είπε για:

Τι σημαίνει ο ΠΑΟΚ για αυτόν:«Ο ΠΑΟΚ είναι ένας μεγάλος σταθμός της ζωής μου. Θα τον κουβαλάω ως τον θάνατό μου. Όσα και να έχω περάσει, στο τέλος αυτό που μου μένει είναι μια γλυκιά γεύση».

Για τους στόχους της επόμενης σεζόν:«Ο στόχος μας είναι να κάνουμε πρωταθλητισμό. Το να διεκδικείς πρωτάθλημα από το «αν δεν το πάρεις είσαι αποτυχημένος», έχει τεράστια απόσταση. Πρωταθλητισμός σημαίνει πως παραμένεις ψηλά».

Για τον Βασίλη Γκαγκάτση: «Δεν έκρυψα ποτέ τη σχέση μου μαζί του και δεν πρόκειται να απολογηθώ ποτέ για αυτή. Αυτός ήταν πρόεδρος στην ΕΠΟ και εγώ στον ΠΑΟΚ. Ο καθένας κοίταζε τη δουλειά του. Είναι τόσα χρόνια παράγοντας και μπορείς να πάρεις πράγματα από αυτόν μιλώντας μαζί του. Αυτό δε σημαίνει πως διοικούσε τον ΠΑΟΚ, όπως λένε κάποιοι».

Για την πιθανή του αποχώρηση στο μέλλον: «Είναι σίγουρο πως κάποτε θα αποχωρήσω. Δεν μπορώ να είμαι μία ζωή πρόεδρος στον ΠΑΟΚ. Κάτι μπορεί να μας συμβεί. Είναι αδιανόητο για τον ΠΑΟΚ να μην υπάρχει κάτι έτοιμο να μας αντικαταστήσει. Δεν είναι τρόπος ζωής για εμένα το να είμαι παράγοντας. Πρέπει να βρεθεί ένας ισχυρός οικονομικός παράγοντας για να διοικήσει τον ΠΑΟΚ.»

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Λένε πως είμαι ανεκτικός με τους οπαδούς. Εγώ απαντώ ότι επικροτώ μία προσπάθεια που γίνεται. Αυτά τα παιδιά, ήρθαν και μου είπαν πως θέλουν να βοηθήσουν. Πήραν σημαντικές αποφάσεις, βελτίωσαν την οργάνωσή τους, σύστησαν επιτροπές και η κατάσταση στη Τούμπα άλλαξε προς το καλύτερο».

Για το θέμα του γηπέδου: «Το γήπεδο της Τούμπας, έτσι όπως είναι σήμερα, μας κρατάει πίσω σαν ομάδα. Είναι ένα γήπεδο πενήντα ετών, που ενώ χωράει 30 χιλιάδες κόσμο, έχει μόνο έξι εισόδους. Σε αυτό το γήπεδο δεν μπορούμε να οδηγήσουμε την ομάδα στο σημείο που θέλουμε».

http://www.gazzetta.gr/content/view/29406/2/

Offline Matador

• Αλλαγή
Κανενα λινκ παιζει ρε τσακαλια να την διαβασουμε ολη;
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
http://www.paokmania.gr/index.php/articles/football/1471-2009-03-29-08-45-12.html
 ðñüåäñïò ôïõ ÐÁÏÊ áðïêáëõðôéêüò üðùò ðïôÝ ðïôÝ ìéëçóå óôï "ÂÞìá" ãéá üëá

"Ï óôü÷ïò ìáò ãéá ôïõ ÷ñüíïõ åßíáé íá êÜíïõìå ðñùôáèëçôéóìü.ÐñÝðåé üìùò íá îåêáèáñßóù êÜôé. Áðü ôï íá äéåêäéêåßò ðñùôÜèëçìá áðü ôï áí äåí ôï ðÜñåéò åßóáé áðïôõ÷çìÝíïò Ý÷åé ôåñÜóôéá áðüöáóç"

"Åßíáé óßãïõñï ðùò êÜðïôå èá áðï÷ùñÞóù. Äåí åßíáé ôñüðïò æùÞò ãéá ìÝíá  íá åßìáé ðáñÜãïíôáò"
"Ôï "÷áìçëÜ ôçí ìðÜëá" åßíáé óßãïõñá êÜôé ðïõ ìå åêöñÜæåé. Ìïõ äçìéïõñãåß ç ñåìßá. Ðéóôåýù üôé äåí ðñÝðåé íá èñéáìâïëïãåßò ðñïôïý êÜôé ôåëåéþóåé. ¼ôáí äåí ôï ôçñåßò áõîÜíåéò ôçí ðßåóç ðïõ óïõ áóêåßôáé, óôñÝöåéò ôá âëÝìáôá ðÜíù óïõ. Äåí îÝñù áí Þìïõí øáñùìÝíïò üôáí Ýöõãá ãéá ôçí ÊáâÜëá áðü ôçí Èåóóáëïíßêç. ÈõìÜìáé ìüíï üôé óåâüìïõí üóïõò óõíáíáóôñåöüìïõí. Ìðïñåß áõôü íá Þôáí Ýíá åßäïò øáñþìáôïò ç æùÞ ìïõ Üëëáîå ðïëý êáé Üñ÷éóá íá æù ðéï Ýíôïíá".

"¹ìïõí ôõ÷åñüò ãéáôß ï ÐÁÏÊ ìïõ Ýäùóå ôçí åõêáéñßá íá áéóèáíèþ Üìåóá êïììÜôé ôïõ. Ç ðñïóáñìïãÞ ìïõ äåí Þôáí ðñïâëçìáôéêÞ. Äåí èÝëù íá áó÷ïëåßôáé êáíåßò ìåôçí ðñïóùðéêÞ ìïõ æùÞ. Äåí Ý÷åé íüçìá. Åßíáé äéêÞ ìïõ. Äåí èÝëù íá ôçí åêèÝôù óôçí äçìüóéá èÝá. Ðéóôåýù üôé ôï êáôÜöåñá óå ìåãÜëï âáèìü .Êáé èåùñþ ðùò üðïéïò ðñáãìáôéêÜ äåí èÝëåé íá åêèÝôåé ôçí æùÞ ôïõ ôá êáôáöÝñíåé. Ôï ðÝñáóìá áðü ôçí èÝóç ôïõ ðáßêôç óå åêåßíï ôïõ ðïäïóöáéñéêïý ðáñÜãïíôá Ýãéíå ðïëý îáöíéêÜ. Äåí ìðïñþ íá ðù ðùò Ý÷ù óõíåéäçôïðïéÞóåé ôé áêñéâþò óõíÝâç ãéá ôïí ëüãï áõôüí äåß÷íù êÜðùò áðïóôáóéïðïéçìÝíïò".

"Ìå êáôçãïñïýí åðåéäÞ äåí ðçãáßíù óå óõíåäñéÜóåéò ôçò Ëßãêá. Äåí ôï êÜíù üìùò ëüãù êÜðïéïõ ðñïâëÞìáôïò. ÕðÜñ÷åé åêåß ï Üìåóùò óõíåñãÜôçò ìïõ ðïõ ðñïáóðßæåôáé ôá óõìöÝñïíôá ôïõ ÐÁÏÊ. ¸ôõ÷å íá ðÜù êÜðïéåò öïñÝò áëëÜ åßäá ðñÜãìáôá ðïõ äåí ìå ãÝìéæáí. ÓÞìåñá èåùñþ ðùò äéêáßùò äåí Ý÷ïõìå êáëÝò ó÷Ýóåéò ìå ôçí Ëßãêá, áöïý ôï ìüíï ðïõ ìáò áðáó÷ïëåß åßíáé ç ïìÜäá ìáò. Ôßðïôá ðåñéóóüôåñï"

«Ï ÐÁÏÊ åßíáé Ýíáò ìåãÜëïò óôáèìüò ôçò æùÞò ìïõ. Èá ôïí êïõâáëÜù ùò ôïí èÜíáôü ìïõ. ¼óá êáé íá Ý÷ù ðåñÜóåé, óôï ôÝëïò áõôü ðïõ ìïõ ìÝíåé åßíáé ìéá ãëõêéÜ ãåýóç. Ùò ðñüåäñïò ôïõ ÐÁÏÊ áéóèÜíïìáé ôåñÜóôéá åõèýíç. ÌÝóá óå äýï ÷ñüíéá ôçò èçôåßáò ìïõ Ý÷ù áëëÜîåé ðïëý. ÕðÜñ÷ïõí ðïëëÝò óôéãìÝò öïñôéóìÝíåò óõíáéóèçìáôéêÜ».

"¸÷ù åðéëÝîåé ìßá ðïëéôéêÞ ÷áìçëþí ôüíùí, ãéáôß áõôü èåùñþ ðùò åßíáé ôï óùóôü ãéá ôïí ÐÁÏÊ êáé ôáéñéÜæåé óôçí ëïãéêÞ ôçò ïìÜäáò. Äåí ìïõ áñÝóåé íá äçìéïõñãþ åíôõðþóåéò. Åßíáé åýêïëï íá áíïßãåéò ìÝôùðá áëëÜ äåí åßíáé áõôü ôï æçôïýìåíï. Óßãïõñá èá õðÜñîïõí êáé áõôÜ- ü÷é üìùò üëç ôçí þñá. ÕðÞñîáí ãåãïíüôá ðïõ ìáò Ýäéíáí ôï åñÝèéóìá íá îåêéíÞóïõìå ôéò áíôéðáñáèÝóåéò. Êñßíáìå üìùò ðùò ãéá ôï óõìöÝñïí ôçò ïìÜäáò äåí èá Ýðñåðå íá ôï êÜíïõìå. ÂëÝðù äéÜöïñïõò íá âãÜæïõí áíáêïéíþóåäéò êÜèå åâäïìÜäá. Äåí åßìáé áõôÞò ôçò ëïãéêÞò. Ï êáèÝíáò Ý÷åé ôïí ôñüðï ôïõ êáé ôï óÝâïìáé. Áò óåâáóôïýí êáé ôï äéêü ìïõ".

«Ï óôü÷ïò ìáò åßíáé íá êÜíïõìå ðñùôáèëçôéóìü. Ôï íá äéåêäéêåßò ðñùôÜèëçìá, áðü ôï “áí äåí ôï ðÜñåéò åßóáé áðïôõ÷çìÝíïò” Ý÷åé ôåñÜóôéá áðüóôáóç. Ðñùôáèëçôéóìüò óçìáßíåé ðùò ðáñáìÝíåéò øçëÜ. Áðü ôç óôéãìÞ ðïõ ç ïìÜäá ëåéôïõñãåß, èá êÜíïõìå ðïëý ðñïóåêôéêÝò êéíÞóåéò ôï êáëïêáßñé êáé ôï ìüíï ðïõ ìå áã÷þíåé åßíáé ôï ïéêïíïìéêü. Ï êüóìïò ÷ñçìáôïäïôåß êáé ðñÝðåé íá ìçí îåöåýãïõìå. ÐñÝðåé íá ðåñéïñßóïõìå ôá ëÜèç ìáò ðÜñá ðïëý».

«Åßíáé óßãïõñï ðùò êÜðïôå èá áðï÷ùñÞóù. Äåí ìðïñþ íá åßìáé ìéá æùÞ ðñüåäñïò óôïí ÐÁÏÊ. ÊÜôé ìðïñåß íá ìáò óõìâåß. Åßíáé áäéáíüçôï ãéá ôïí ÐÁÏÊ íá ìçí õðÜñ÷åé êÜôé Ýôïéìï íá ìáò áíôéêáôáóôÞóåé. Äåí áéóèÜíïìáé êáìßá áíÜãêç íá ãáíôæùèþ. Äåí åßíáé ôñüðïò æùÞò ãéá åìÝíá íá åßìáé ðáñÜãïíôáò. ÐñÝðåé íá âñåèåß Ýíáò éó÷õñüò ïéêïíïìéêüò ðáñÜãïíôáò ãéá íá äéïéêÞóåé ôïí ÐÁÏÊ. ËÝìå ðùò ï ÐÁÏÊ åßíáé ìßá ëáúêÞ äçìïêñáôßá, áöïý óõíôçñåßôáé áðü ôïí êüóìï ôïõ. Ùò ðüôå üìùò èá ðëçñþíåé ï êüóìïò; Ï êüóìïò èÝëåé ôñßá ðñÜãìáôá. Íá äïõëåýåéò, íá ôïõ ëåò ôçí áëÞèåéá êáé íá õðÜñ÷ïõí Üìåóá áðïôåëÝóìáôá óôï ãÞðåäï».

«Äåí Ýêñõøá ðïôÝ ôç ó÷Ýóç ìïõ ìå ôïí Âáóßëç ÃêáãêÜôóç êáé äåí ðñüêåéôáé íá áðïëïãçèþ ãéá áõôÞ. Áõôüò Þôáí ï ðñüåäñïò óôçí ÅÐÏ êáé åãþ óôïí ÐÁÏÊ. Ï êáèÝíáò êïßôáæå ôç äïõëåéÜ ôïõ. Åßíáé ôüóá ÷ñüíéá ðáñÜãïíôáò êáé ìðïñåßò íá ðÜñåéò ðñÜãìáôá áðü áõôüí ìéëþíôáò ìáæß ôïõ. Áõôü äåí óçìáßíåé üôé ðùò äéïéêïýóå ôïí ÐÁÏÊ, üðùò ëÝíå êÜðïéïé. ¹ìáóôáí ìáæß óôïí ÐÁÏÊ , óôçí åèíéêÞ ïìÜäá êáé ç ó÷Ýóç ìáò åßíáé åîáéñåôéêÞ. ÊáíÝíáò åêôüò äéïßêçóçò, ðÜíôùò, äåí åßíáé óå èÝóç íá áðïöáóßóåé ãéá ìÝíá. Áðïöáóßæù åãþ óõìâïëåõüìåíïò ôïõò óõíåñãÜôåò ìïõ»

"ÏñéóìÝíïé Ý÷ïõí âÜëåé ôï ðïäüóöáéñï óå ëÜèïò "ôñéð". ¢ëëïé âãÜæïõí DVD ìå áìöéóâçôïýìåíåò öÜóåéò. ¢ëëïé ôéò ìåôñÜíå êáé ìåôÜ âãÜæïõí áíáêïéíþóåéò. Áí êáèÞóïõìå ïé äõï ìáò íá äïýìå Ýíá ðáé÷íßäé êáé õðïóôçñßæïõìå äéáöïñåôéêÞ ïìÜäá èá âñïýìå ï êáèÝíáò áðü äÝêá öÜóåéò ðïõ áäéêÞèçêå. Åìåßò èá äéáìáñôõñçèïýìå ìüíï áí õðÜñ÷åé êÜôé åîüöèáëìï. Ç ðïëéôéêÞ ðïõ Ý÷ù åðéëÝîåé ìå ôïõò äéáéôçôÝò óêïðü Ý÷åé íá ðåñÜóåé ôï ìÞíôìá ðùò õðÜñ÷åé êáé áíèñþðéíï ëÜèïò. ¼óï ãéá ôïí õéü ÃêáãêÜôóç. Ôïí ãíùñßæù áðü ðéôóéñéêÜ. ÎÝñù ôéò ïðáäéêÝò ôïõ ðñïôéìÞóåéò, ôïõ Ý÷ù åìðéóôïóýíç êáé Ý÷åé ôá óôïé÷åßá ðïõ åðéèõìþã íá Ý÷ïõí ôá óôåëÝ÷ç ôïõ ÐÁÏÊ: Íá åßíáé åñãáôéêïß êáé Üøïãïé åðáããåëìáôßåò. Áêïýãåôáé ðùò ôïí âÜëáìå ãéá íá Ý÷ïõìå åýíïé. Áò ìáò ðïõí ðïõ åß÷áìå Ýõíïéá. ÐÝñóé âãÞêáìå Ýíáôïé åíþ öÝôïò áí åîáéñåèåß Ýíá ðáé÷íßäé ìå ôïí Ðáíéþíéï ðïõ åõíïçèÞêáìå, ìðïñþ íá âñù ôïõëÜ÷éóôïí ðÝíôå ðïõ áäéêçèÞêáìå. Äåí èÝëù íá õðáéíßóóïìáé Ýíá øåýôéêï êáé óôçìÝíï êëßìá ãýñù áðü åìÜò".

"ËÝíå ðùò åßìáé áíåêôéêüò ìå ôïõò ïðáäïýò. Åãþ áðáíôþ üôé åðéêñïôþ ìéá ðñïóðÜèåéá ðïõ ãßíåôáé. ÁõôÜ ôá ðáéäéÜ Þñèáí êáé ìïõ åßðáí ðùò èÝëïõí íá âïçèÞóïõí. ÐÞñáí óçìáíôéêÝò áðïöÜóåéò, âåëôßùóáí ôçí ïñãÜíùóÞ ôïõò, óýóôçóáí åðéôñïðÝò êáé ç êáôÜóôáóç óôçí Ôïýìðá Üëëáîå ðñïò ôï êáëýôåñï. Äåí ìðïñïýìå íá ôïõò êáôáäéêÜóïõìå üëïõò ãéá ðñïâëÞìáôá ðïõ ðñïêáëïýí ëßãïé. Äåí åßìáé áíåêôéêüò. Áðëþò áíáãíùñßæù üôé ìéá Üññùóôç êáôÜóôáóç äåí ãéáôñåýåôáé áðü ôç ìßá ìÝñá óôçí Üëëç".

"ÐÝñóé ìáò âãÞêå ç øõ÷Þ. ÁëëÜ Þôáí êÜôé ðïõ ãíùñßæáìå åîáñ÷Þò.Ôá áðïäõôÞñéá ôïõ ÐÁÏÊ Þôáí óå ëÞèáñãï. Äåí åß÷áí ïé ðáßêôåò ôçí ôñÝëá íá ðáßîïõí ðïäüóöéáñï ãéá ôïí ÐÁÏÊ.´Åæçóá åêåß ôá ôåëåõôáßá äýï ÷ñüíéá ôçò êáñéÝñáò ìïõ êáé êáôÜëáâá ôé óõìâáßíåé. ÐÜíôá Ýöôáéãáí ïé ðñüåäñïé , ïé äéáéôçôÝò, ïé ðñïðïíçôÝò, ðïôÝ ïé ðáßêôåò.ÁõôÞ ç ëïãéêÞ ôïõò êïßìéæå. ×ñüíï ìå ôïí ÷ñüíï ïäçãÞèçêáí óå ìßá ðïëý êáêÞ íïïôñïðßá. ÁëëÜîáìå ðïëëÜ êáé ðëÝïí ç ïìÜäá Ý÷åé ìðåé óå Ýíáí äñüìï".

"Áêïõþ ðïëëïýò ðïõ ëÝíå ðùò ôïõ ÷ñüíïõ óôü÷ïò ìáò åßíáé ç êáôÜêôçóç ôïõ ðñùôáèëÞìáôïò. Ï óôü÷ïò ìáò åßíáé íá êÜíïõìå ðñùôáèëçôéóìü. Áðü óôéãìÞ ðïõ åßìáóôå êáëÜ ìå ôïí êüóìï êáé ìáò óôçñßæåé ðñÝðåé íá êÜíïõìå ðñùôáèëçôéóìü. ÐñÝðåé üìùò íá îåêáèáñßóù êÜôé. Áðü ôï íá äéåêäéêåßò ðñùôÜèëçìá áðü ôï áí äåí ôï ðÜñåéò åßóáé áðïôõ÷çìÝíïò Ý÷åé ôåñÜóôéá áðüöáóç. Ðñùôáèëçôéóìüò óçìáßíåé ðùò ðáñáìÝíåéò øçëÜ. Áðü ôçí óôéãìÞ ðïõ ëåéôïõñãåß ç ïìÜäá êáëÜ èá êÜíïõìò ðïëý ðñïóå÷ôéêÝò êéíÞóåéò ôï êáëïêáßñé êáé ôï ìüíï ðïõ ìå áã÷þíåé åßíáé ôï ïéêïíïìéêü. Ï êüóìïò ÷ñçìáôïäïôåß êáé ãéáõôü äåí ðñÝðåé íá îåöåýãïõìå êáé íá ðåñéïñßóïõìå ôá ëÜèç ìáò".

"Ôï ãÞðåäï ôçò Ôïýìðáò, Ýôóé üðùò åßíáé óÞìåñá, ìáò êñáôÜåé ðßóù óáí ïìÜäá. Åßíáé Ýíá ãÞðåäï 50 åôþí ðïõ åíþ ÷ùñÜåé 30.000 êüóìï, Ý÷åé ìüíï Ýîé åéóüäïõò. Äåí ðñüêåéôáé íá ôï ðáßîù Ýîõðíïò óå êáíÝíáí áðü ôïõò ðáñáäïóéáêïýò ðáñÜãïíôåò ôçò ïìÜäáò, üìùò åßìáé õðï÷ñåùìÝíïò, áí äù üôé êáèõóôåñïýí êé Üëëï, íá ôïõò ðù ôçí áëÞèåéá. ¼ôé óå áõôü ôï ãÞðåäï äåí ìðïñïýìå íá ïäçãÞóïõìå ôçí ïìÜäá óôï óçìåßï ðïõ èÝëïõìå".
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline Matador

• Αλλαγή
Μπραβο ρε λεβεντη!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline blue_eyes

• Βασικός

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
http://www.paokmania.gr/index.php/articles/football/1471-2009-03-29-08-45-12.html
 πρόεδρος του ΠΑΟΚ αποκαλυπτικός όπως ποτέ ποτέ μιλησε στο "Βήμα" για όλα

«Πρέπει να βρεθεί ένας ισχυρός οικονομικός παράγοντας για να διοικήσει τον ΠΑΟΚ. Λέμε πως ο ΠΑΟΚ είναι μία λαϊκή δημοκρατία, αφού συντηρείται από τον κόσμο του. Ως πότε όμως θα πληρώνει ο κόσμος; Ο κόσμος θέλει τρία πράγματα. Να δουλεύεις, να του λες την αλήθεια και να υπάρχουν άμεσα αποτελέσματα στο γήπεδο».

α) Διαφωνώ με τον Ζαγοράκη ή μάλλον με τον τρόπο που εξέφρασε την σκέψη του. Πρέπει να βρεθεί ένας ισχυρός οικονομικός παράγοντας για να στηρίξει τον ΠΑΟΚ οικονομικά όταν χρειαστεί και ρισκάρουμε σε μεγαλύτερη επένδυση για να πάμε ένα βήμα μπροστά. Αν αυτός ο οικονομικός παράγοντας διοικήσει, θα πάμε βήματα πίσω, μέχρι να μάθει τον χώρο του ποδοσφαίρου και τα λαμόγια που εκμεταλεύονται καταστάσεις.
β) Αν του χρόνου δεν έρθουν τα "άμεσα (προσδωκόμενα) αποτελέσματα", θα στηρίξουμε ή θα επιδοθούμε στο αγαπημένο μας σπορ της γκρίνιας και του "κάνε αυτό και κάνε το άλλο";

«Όσο για τον υιό Γκαγκάτση. Τον γνωρίζω από πιτσιρικά. Ξέρω τις οπαδικές του προτιμήσεις, του έχω εμπιστοσύνη και έχει τα στοιχεία που επιθυμώ να έχουν τα στελέχη του ΠΑΟΚ: Να είναι εργατικοί και άψογοι επαγγελματίες. Ακούγεται πως τον βάλαμε για να έχουμε εύνοια. Ας μας πουν που είχαμε έυνοια. Πέρσι βγήκαμε ένατοι ενώ φέτος αν εξαιρεθεί ένα παιχνίδι με τον Πανιώνιο που ευνοηθήκαμε, μπορώ να βρω τουλάχιστον πέντε που αδικηθήκαμε. Δεν θέλω να υπαινίσσομαι ένα ψεύτικο και στημένο κλίμα γύρω από εμάς".

Τα παραπανω τα έγραψα στο παρελθόν και με επιβεβαιώνει ο Ζαγοράκης. Ο Γκαγκάτσης ήρθε στα γραφεία για να ασχοληθεί αποκλειστικά με την οργάνωση και δομή των γραφείων της ΠΑΕ και όχι με διαιτησίες. Η παραίτηση Μάκη Γκαγκάτση είναι πλήγμα στον ίδιο τον Ζαγοράκη και στις επιλογές του. Η παραίτηση αυτή πήρε σάρκα και μορφή, μετά από πιέσεις κύκλων που επιζητούν στην θέση του κάποιον ρουφιάνο που θα τους δίνει ειδήσεις. Αύριο οι ίδιοι που χτύπησαν τον Γκαγκάτση, θα χτυπήσουν κάποιον άλλον έμπιστο άνθρωπο του Ζαγοράκη. Ήδη έχουν ξεκινήσει τα πρώτα δημοσιεύματα για τον Ποικιλίδη.

"Λένε πως είμαι ανεκτικός με τους οπαδούς. Εγώ απαντώ ότι επικροτώ μια προσπάθεια που γίνεται. Αυτά τα παιδιά ήρθαν και μου είπαν πως θέλουν να βοηθήσουν. Πήραν σημαντικές αποφάσεις, βελτίωσαν την οργάνωσή τους, σύστησαν επιτροπές και η κατάσταση στην Τούμπα άλλαξε προς το καλύτερο. Δεν μπορούμε να τους καταδικάσουμε όλους για προβλήματα που προκαλούν λίγοι. Δεν είμαι ανεκτικός. Απλώς αναγνωρίζω ότι μια άρρωστη κατάσταση δεν γιατρεύεται από τη μία μέρα στην άλλη".

Ευχαριστούμε για την αναγνώριση της προσπάθειας. Τίποτα άλλο.

"Πέρσι μας βγήκε η ψυχή. Αλλά ήταν κάτι που γνωρίζαμε εξαρχής.Τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ ήταν σε λήθαργο. Δεν είχαν οι παίκτες την τρέλα να παίξουν ποδόσφιαρο για τον ΠΑΟΚ.΄Εζησα εκεί τα τελευταία δύο χρόνια της καριέρας μου και κατάλαβα τι συμβαίνει. Πάντα έφταιγαν οι πρόεδροι , οι διαιτητές, οι προπονητές, ποτέ οι παίκτες.Αυτή η λογική τους κοίμιζε. Χρόνο με τον χρόνο οδηγήθηκαν σε μία πολύ κακή νοοτροπία. Αλλάξαμε πολλά και πλέον η ομάδα έχει μπει σε έναν δρόμο".

Τα γράφαμε και πέρσι. Σήμερα επιβεβαιωνόμαστε. Ας αναλογιστούμε το κακό που κάναμε με τις προτροπές μας για συνεχείς αλλαγές προπονητών, επειδή δεν μας έβγαιναν τα αποτελέσματα. Δίναμε άλλοθι στους παίκτες μας και δεν αφήναμε έναν προπονητή να δει τα προτερήματα και τα ελατώματα τους, πόσο μάλλον να δει τις ανάγκες της ομάδας και να την σχεδιάσει. Υπάρχει το ποδόσφαιρο και η μπάλα. Το ποδόσφαιρο σχεδιάζεται με υπομονή, χρειάζεται χρόνος και τα αποτελέσματα δεν έρχονται άμεσα. Είναι επιστήμη. Η μπάλα είναι άλλο πράγμα. Μπορούμε να την δούμε σε αγώνες ερασιτεχνικούς και σε γηπεδάκια 5Χ5 και να κάνουμε και εμείς τους προπονητές.

"Το γήπεδο της Τούμπας, έτσι όπως είναι σήμερα, μας κρατάει πίσω σαν ομάδα. Είναι ένα γήπεδο 50 ετών που ενώ χωράει 30.000 κόσμο, έχει μόνο έξι εισόδους. Δεν πρόκειται να το παίξω έξυπνος σε κανέναν από τους παραδοσιακούς παράγοντες της ομάδας, όμως είμαι υποχρεωμένος, αν δω ότι καθυστερούν κι άλλο, να τους πω την αλήθεια. Ότι σε αυτό το γήπεδο δεν μπορούμε να οδηγήσουμε την ομάδα στο σημείο που θέλουμε".

Η ημέρα της κρίσης πλησιάζει για τον καθένα από εμάς που θα κληθούμε να ψηφίσουμε στις εκλογές του ΑΣ. Η διοίκηση που θα προκύψει θα πρέπει να είναι συνεργάσιμη με την διοίκηση της ΠΑΕ. Το θέμα του νέου γηπέδου δεν χωρά προσωπικούς εγωισμούς και όλες οι πλευρές πρέπει να βαδίσουν ενωμένοι για να πετύχουν τον στόχο τους που είναι η κατασκευή γηπέδου που να καλύπτει τις ανάγκες του ΠΑΟΚ. Ο Ενιαίος ΠΑΟΚ φοβίζει τους εχθρούς μας και μας κάνει ισχυρότερους και πιο κοντά στον στόχο μας. Οφείλουμε να το κατανοήσουμε όλοι.
Απαραίτητη προυπόθεση η πλήρης διαφάνεια από όλες τις πλευρές που θα εμπλακούν στο επιχείρημα.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Τα γράφαμε και πέρσι. Σήμερα επιβεβαιωνόμαστε. Ας αναλογιστούμε το κακό που κάναμε με τις προτροπές μας για συνεχείς αλλαγές

+1

Οχι που κάναμε. Που κάνουμε

ive4

• Guest
 πρόεδρος του ΠΑΟΚ αποκαλυπτικός όπως ποτέ ποτέ μιλησε στο "Βήμα" για όλα

"Λένε πως είμαι ανεκτικός με τους οπαδούς. Εγώ απαντώ ότι επικροτώ μια προσπάθεια που γίνεται. Αυτά τα παιδιά ήρθαν και μου είπαν πως θέλουν να βοηθήσουν. Πήραν σημαντικές αποφάσεις, βελτίωσαν την οργάνωσή τους, σύστησαν επιτροπές και η κατάσταση στην Τούμπα άλλαξε προς το καλύτερο. Δεν μπορούμε να τους καταδικάσουμε όλους για προβλήματα που προκαλούν λίγοι. Δεν είμαι ανεκτικός. Απλώς αναγνωρίζω ότι μια άρρωστη κατάσταση δεν γιατρεύεται από τη μία μέρα στην άλλη".

Πολύ σωστή πολιτική.
Νομίζω ότι πρέπει να συνεχιστεί αυτό που έκαναν πέρσι με την κερκίδα για τα παιδιά και όσα γίνονταν πριν τους αγώνες με παιχνίδια κτλ, ώστε να αρχίσουν να έρχονται νέα άτομα με σωστή νοοτροπία στο γήπεδο.

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **

Η παραίτηση Μάκη Γκαγκάτση είναι πλήγμα στον ίδιο τον Ζαγοράκη και στις επιλογές του. Η παραίτηση αυτή πήρε σάρκα και μορφή, μετά από πιέσεις κύκλων που επιζητούν στην θέση του κάποιον ρουφιάνο που θα τους δίνει ειδήσεις.

Αλαμάνα, θεωρείς ότι ο Μάκης παραιτήθηκε χωρίς να τον κατευθύνει κανείς Βασίλης προς τα εκεί; Γενικά θεωρείς ότι ενεργεί χωρίς να ενημερώνεται ο Βασίλης και ότι ο καθένας απλώς τραβάει το δρόμο του;
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Ναι. Υπήρχαν εκπομπές που τον είχαν στόχο, υπήρχε το πρωτοσέλιδο εφημερίδας που έδειχνε τον πατέρα του με τον "Θείο" μετά το παιχνίδι κυπέλλου στο Καραισκάκη για να "χτυπήσουν" τον ίδιο και τέλος υπήρχαν κάποιοι "δικοί μας" που τον έψαχναν στο αεροδρόμιο το ίδιο βράδυ και αναγκάστηκε να φύγει από την πίσω πόρτα.
Η εμπιστοσύνη Ζαγοράκη στο πρόσωπο του και το ότι δεν θέλει να φύγει, φαίνεται από το γεγονός ότι ενώ η παραίτηση έγινε δεκτή, ο Μάκης συνεχίζει να εκτελεί τα καθήκοντα του μέχρι να προσληφθει κάποιος άλλος στην θέση του.
Αν θυμηθείτε τι έγινε σε άλλες περιπτώσεις με ανθρώπους (πχ Λαϊος) που έφυγαν από τα γραφεία, θα καταλαβετε την διαφορά. Τότε υπήρχε μια ανακοίνωση της ΠΑΕ περί φιλικού χωρισμού, αλλά ο υπάλληλος έφευγε την ίδια ημέρα.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline dave

• Αλλαγή
το πρωτο πραγμα που μου ηρθε στο μυαλο οταν διαβασα οτι ανοιξε η ονλαιν μπουτικ ηταν η συνετευξη τυπου της ΠΑΕ πριν 2 βδομαδες οπου κανενας απο τους επαγγελματιες αθλητικογραφους δεν εκανε ερωτηση για τη μπουτικ. 2 εβδομαδες μετα, ανοιχτη η μπουτικ.
δε μπορω να φανταστω ποσα αλλα πραγματα παλευει η διοικηση καθε μερα, πραγματα που δε μαθαινουμε γιατι οι αχρηστοι αθλητικογραφοι δε κανουν σωστα τη δουλεια τους. δεν ειναι δυνατο, μεσα σε 1 ωρα να μιλησει η διοικηση για τα παντα. ουτε ειναι δυνατο να κανουν συνεντευξη τυπου 5 ωρες.
αυτο κυριως για οσους παραπονιουνται οτι δε μας δινει η ΠΑΕ στοιχεια για τα οικονομικα κλπ.
το οτι ειναι φειδωλοι σε λογια και δηλωσεις ειναι καλο. αρκει οι αχρηστοι αθλητικογραφοι να κανουν σωστα τη δουλεια τους, δλδ να ενημερωνουν το λαο του ΠΑΟΚ και ας αφησουν κατα μερους κριτικες για σαντος, προτροπες για μεταγραφες και αποδεσμευσεις και 'εγκυρες' πληροφοριες.

αλλη μια φορα αποδευκνυεται οτι κανενας δεν εχει ιδεα τι γινεται μεσα στα γραφεια (θυμιζω και τα νεα για το αλητικο κεντρο). και επισης αποδεικνυεται οτι δεν εχουν ιδεα για το τι ενδιαφερει τον αγνο ΠΑΟΚτση και συνεχιζουν να ασχολουνται με βλακειες

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Ναι. Υπήρχαν εκπομπές που τον είχαν στόχο, υπήρχε το πρωτοσέλιδο εφημερίδας που έδειχνε τον πατέρα του με τον "Θείο" μετά το παιχνίδι κυπέλλου στο Καραισκάκη για να "χτυπήσουν" τον ίδιο και τέλος υπήρχαν κάποιοι "δικοί μας" που τον έψαχναν στο αεροδρόμιο το ίδιο βράδυ και αναγκάστηκε να φύγει από την πίσω πόρτα.
Η εμπιστοσύνη Ζαγοράκη στο πρόσωπο του και το ότι δεν θέλει να φύγει, φαίνεται από το γεγονός ότι ενώ η παραίτηση έγινε δεκτή, ο Μάκης συνεχίζει να εκτελεί τα καθήκοντα του μέχρι να προσληφθει κάποιος άλλος στην θέση του.
Αν θυμηθείτε τι έγινε σε άλλες περιπτώσεις με ανθρώπους (πχ Λαϊος) που έφυγαν από τα γραφεία, θα καταλαβετε την διαφορά. Τότε υπήρχε μια ανακοίνωση της ΠΑΕ περί φιλικού χωρισμού, αλλά ο υπάλληλος έφευγε την ίδια ημέρα.

Χτυπήματα και σπόντες δεχόταν σταθερά από την πρώτη ημερά που ανέλαβε. Δεν ήρθαν ξαφνικά τα χτυπήματα αμέσως μετά το ματς με τον γάβρο για να είναι τόσο αναπάντεχα. Το γεγονός ότι εκτελούσε σωστά τα καθήκοντά του, εφόσον το λέει ο Ζαγοράκης, δεν έχει λόγο κανείς να το αμφισβητήσει, εφόσον στηρίζει τη διοίκηση. Θα θέσω λοιπόν αλλιώς το ερώτημα (απεθυνόμενος και στον εαυτό μου), ξεκινώντας από ένα αξίωμα: Αν ο Μάκης δεν ήταν γιος του Βασίλη ξέρουμε ότι δεν επρόκειτο να είναι διευθυντής στην ΠΑΕ. Υπάρχει λοιπόν περίπτωση να μην υπάρχει διαπλοκή;
Για μένα όχι. Από τη στιγμή που δεν είναι "σκοτωμένοι" σαν οικογένεια, και από τη στιγμή που ο Μάκης είναι άπειρος, είναι δεδομένο ότι ο Βασίλης δίνει κατευθύνσεις. Ήξερε ευθύς εξαρχής ότι θα του γινόταν πόλεμος και ότι γενικά θα προκαλούσε τη θυμηδία η πρόσληψή του. Για αυτό άλλωστε και απέφυγαν γενικά όσο μπορούσαν την πολλή έκθεση του Μάκη στη δημοσιότητα. Η διοίκηση πάλι στα πλαίσια της διαπλοκής που διέπει το ελληνικό ποδόσφαιρο δέχτηκε να αναλάβει το όποιο κόστος αυτής της πρόσληψης. Δεν είναι δυνατόν ο Ζαγοράκης να μην υποστηρίζει την επιλογή του Μάκη. Και μία υπόνοια να άφηνε θα τον έτρωγαν οι δημοσιογράφοι. Όλοι προφανώς τα ζύγισαν αυτά εκ των προτέρων. Όπως και ο Βασίλης εκ των προτέρων ήξερε ότι βγαίνοντας σε δημόσια θέα πλάι στο θείο στα επίσημα, θα προκαλούσε. Εξάλλου, θα μπορούσε άνετα να περιμένουν να κοπάσει πάλι ο κουρνιαχτός, όπως τόσες μπόρες περνάνε μετά από ένα ντέρμπυ, και ο Μάκης να συνέχιζε στα καθήκοντά του. Ακούγεται πάλι ότι το κώλυμα της πρώτου βαθμού συγγένειας μεταξύ των δύο τους, που απαγορεύει να μπορούν να εργάζονται ταυτόχρονα σε δύο ΠΑΕ της λίγκας (εφόσον τελικά ο Βασίλης επιστρέψει στο γάβρο) ήταν και ο λόγος της πρόωρης συνταξιοδότησης του Μάκη, ώστε να παρέλθει αρκετός χρόνος και να επιστρέψει χωρίς μουρμούρα ο Βασίλης. Ποσώς μας νοιάζει και αυτό. Ο Βασίλης ακόμα κόβει-ράβει άλλωστε. Στο δια ταύτα: αυτός όλος ο προβληματισμός εμένα με κάνει να δυσπιστώ ότι εν γένει ο Μάκης ενεργεί-ενεργούσε αυτόβουλα.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...