Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 621462 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
Επιτέλους! Και μία κίνηση ενάντια στο βιασμό της λογικής μας από τους ανεξέλεγκτους υπηρέτες του Κόκκαλη!

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
Τάσος Κάκος Speaking:

"Στην Τούμπα η πιο δύσκολη στιγμή ήταν πριν από το παιχνίδι. Οπαδοί του ΠΑΟΚ έπεσαν πάνω στο ταξί τη στιγμή που φτάναμε στο γήπεδο και το διέλυσαν! Ωστόσο, δεν πείραξαν ούτε εμένα ούτε τους βοηθούς. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι τις τους έφταιγε ο ταξιτζής. Νέο παιδί, μεροκαματιάρης, είχε πάρει το ταξί πριν από λίγο καιρό και χρωστούσε 53.000 ευρώ σε δόσεις. Είναι προς τιμήν του ΠΑΟΚ που ανέλαβε να πληρώσει όλες τις ζημιές στο ταξί."

http://www.sport-fm.gr/article/169011

110.000 το πρόστιμο και 53.000 το ταξί δηλαδή πλήρωσε η διοίκηση περίπου 165.000 ευρώ για αυτά που έγιναν στο ματς με τον γαύρο, όσο κοστίζει με λίγα λόγια το συμβόλαιο του Bakayoko.

Μου αρέσει που είμαστε αντιδραστικός λαός και προκαλούμε τρόμο αλλά την επόμενη φορά θα πρέπει να αντιδράσουμε πιο έξυπνα χωρίς να ζημιώσουμε την ομάδα.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
53 000 δεν νομίζω να πλήρωσε ο ΠΑΟΚ. 53 000 χρωστούσε ο ταξιτζής.

Τις ζημιές του αυτοκινήτου πλήρωσε ο ΠΑΟΚ. 53 000 κάνει η BMW series 6 ξέρω εγώ.

LoGotHeTiS

• Guest
Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω λογικά δεν του πλήρωσαν όλες τις δόσεις :D ..Όπως γράφει και στο άρθρο τις ζημιές στο αυτοκίνητο του πλήρωσαν..

Offline lik4

• Αλλαγή
ενας φιλος μου ειπε οτι το ταξι περασε μεσα απο τον κοσμο χωρις συνοδεια,μπορει να μου πει καποιος αν ισχυει αυτο?αν ισχυει παντως δεν υπαρχει πιο στημενο πραγμα απο αυτο ωστε να ξεκινησουν τα επεισοδια

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
στημενο ξεστημενο δε νομιζω να δικαιολογει μια τετοια απαραδεκτη ενεργεια!!!!(που προφανως δε ξερουμε αν αληθευει).
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline lik4

• Αλλαγή
συμφωνω.δεν υιοθετω τετοιες αστοχες και ασκοπες ενεργειες που πηγαινουν το ελληνικο ποδοσφαιρο πολλα χρονια πισω

ive4

• Guest
τι είναι αυτά;
ποιο ταξί κοστίζει 53000 ευρώ ;
Τεσπά, ωραία τα μπράβο στη διοίκηση, αλλά εγώ όσο έπεφταν τα πρώτα αντικείμενα στα κόρνερ δεν είδα κανέναν να αντιδρά. Απλά όταν παραέγινε η κατάσταση στο δεύτερο ημίχρονο άρχισαν αποδοκιμασίες για τα αντικείμενα.
Έχω την εντύπωση ότι όλοι θέλαμε να γίνουν ελεγχόμενα επεισόδια.
Οτι ακόμα και η διοίκηση δεν έκανε τα πάντα για να αποφύγουμε τα επεισόδια, πχ να στείλει τον Ποικιλίδη στο κόρνερ της 4 να ηρεμήσει την κατάσταση. (Και πολύ καλά έκανε κατά τη γνώμη μου να μη προσπαθήσει να σταματήσει με το έτσι θέλω το ένστικτο του κόσμου που έλεγε ''εδώ θα γίνει ο τάφος σας'')
Για να περάσει η εικόνα ότι αν μας αδικείτε εμείς θα αντιδρούμε.
Απλά είναι πολύ εύκολο από την αντίδραση, να ξεφύγουμε από το όριο και να φτάσουμε στην μαλακία και τις τιμωρίες.
Η ομάδα δεν έχει κοννέ και ερείσματα ούτε στην αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης.
Οταν αυτοί γίνονται δούλοι ενός επιχειρηματία, πειθόμενοι στην προπαγάνδα του και δεν νοιάζονται για την υγεία του κόσμου και των κατοίκων της περιοχής, τότε σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ δε μετράει γι αυτούς σαν μέγεθος. Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το δει η διοίκηση.

Offline bozik

• Αλλαγή
ενας φιλος μου ειπε οτι το ταξι περασε μεσα απο τον κοσμο χωρις συνοδεια,μπορει να μου πει καποιος αν ισχυει αυτο?αν ισχυει παντως δεν υπαρχει πιο στημενο πραγμα απο αυτο ωστε να ξεκινησουν τα επεισοδια
εννοείτε ρε αδερφέ...το παιχνίδι οι gay δεν ήθελαν να γίνει...το σύστημα είχε δουλέψει καλά και μας  έδωσαν τον φουκαρά διαιτητή πιόνι τους,ενώ είχε τόσο στρατό να τον φάμε...για να μας στείλουν στον διάολο...αυτά είδε η διοίκηση και το ίδιο βραδυ είπε συγχαρητήρια στον κόσμο για τη στάση του...http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,10328.msg254027.html#msg254027 το ποιο αστείο πάντως της υποθέσεις είναι ότι άφησαν χθες ενώ υπήρχαν 1000 mat...να λιτζαρουμε τον φουκαρά υπάλληλο τους διαιτητή...μας τον έδωσαν...τον θυσίασαν...ελλαδάρα  :o
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline babis36

• Αλλαγή
τι είναι αυτά;
Τεσπά, ωραία τα μπράβο στη διοίκηση, αλλά εγώ όσο έπεφταν τα πρώτα αντικείμενα στα κόρνερ δεν είδα κανέναν να αντιδρά. Απλά όταν παραέγινε η κατάσταση στο δεύτερο ημίχρονο άρχισαν αποδοκιμασίες για τα αντικείμενα.
Οτι ακόμα και η διοίκηση δεν έκανε τα πάντα για να αποφύγουμε τα επεισόδια, πχ να στείλει τον Ποικιλίδη στο κόρνερ της 4 να ηρεμήσει την κατάσταση. (Και πολύ καλά έκανε κατά τη γνώμη μου να μη προσπαθήσει να σταματήσει με το έτσι θέλω το ένστικτο του κόσμου που έλεγε ''εδώ θα γίνει ο τάφος σας'')
Απλά είναι πολύ εύκολο από την αντίδραση, να ξεφύγουμε από το όριο και να φτάσουμε στην μαλακία και τις τιμωρίες.
Η ομάδα δεν έχει κοννέ και ερείσματα ούτε στην αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης.
Οταν αυτοί γίνονται δούλοι ενός επιχειρηματία, πειθόμενοι στην προπαγάνδα του και δεν νοιάζονται για την υγεία του κόσμου και των κατοίκων της περιοχής, τότε σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ δε μετράει γι αυτούς σαν μέγεθος. Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το δει η διοίκηση.

Ας μην εχουμε και κουφες απαιτησεις απο την διοικηση. Τι να δει δηλαδη? Ο Τσιρωνης πρωην διευθυντης αστυνομιας Αττικης και νυν υπευθυνος ασφαλειας του gay εστειλε επιστολη σε ομοιους του και πιθανον και παλιους του φιλους και συναδελφους. Εχει και της πλατες του κατασκοπου-ρουφιανου της Σταζι και της CIA και πουλαει μαγκια.Αυτο ειναι το κρατος μας αυτοι ειμαστε και δεν βλεπω να αλλαζουμε ουτε σε 3.000 χρονια.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

guest4

• Guest
Αυτό που πρέπει να κάνει ο Τεο στην συνέντευξη είναι
να δώσει οικονομικά στοιχεία για το πόσο κόστισε μεχρι σημερα
η συμπεριφορά του κόσμου.

Και να τονίσει ότι η συμπεριφορά αυτή στερεί από τον ΠΑΟΚ
έναν παίκτη της κλάσης Γκαρσία κάθε χρόνο.

Δυστυχώς τον ΠΑΟΚ προσπαθούμε να τον μικραίνουμε ΚΑΙ εμείς.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
τι είναι αυτά;

Ας μην εχουμε και κουφες απαιτησεις απο την διοικηση. Τι να δει δηλαδη? Ο Τσιρωνης πρωην διευθυντης αστυνομιας Αττικης και νυν υπευθυνος ασφαλειας του gay εστειλε επιστολη σε ομοιους του και πιθανον και παλιους του φιλους και συναδελφους. Εχει και της πλατες του κατασκοπου-ρουφιανου της Σταζι και της CIA και πουλαει μαγκια.Αυτο ειναι το κρατος μας αυτοι ειμαστε και δεν βλεπω να αλλαζουμε ουτε σε 3.000 χρονια.

Ας πει το "λαμόγιο της διοίκησης" τι έπρεπε να κάνει ο Ζαγοράκης ή κάποιος από τη διοίκηση.
Θα έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο που εφημέρευε, να πάρει την κατάσταση με τα ονόματα όσων προσήλθαν με αναπνευστικά προβλήματα, να πάει στον εισαγγελέα και να ζητήσει έρευνα και πειθαρχικά μέτρα εναντίον του επικεφαλής της Αστυνομίας. Ταυτόχρονα να έπαιρνε τηλέφωνα στον υπουργό δημόσιας τάξης και να του ζητήσει να απομακρυνθεί από την Θεσσαλονίκη ο υπεύθυνος. Σε κάποιο άγονο νησί, έπρεπε να πάει με δυσμενή μετάθεση ο υπεύθυνος. Να δούμε μετά, ποιος θα τολμούσε να ρίξει άσκοπα χημικά στον ΠΑΟΚτσήδικο Λαό.
Πρωθυπουργός του Βορρά είναι ο Ζαγοράκης. 11.000 μετόχους έχει από πίσω του.
Ας καταλάβει τη δύναμη που του δίνουμε και ας την εκμεταλλευθεί προς όφελος του ΠΑΟΚ.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
αδερφε @alamana αν καταλαβα καλα απο το παραπανω ποστ με την φραση ''λαμογιο της διοικησης '' αναφερεσαι στον εαυτο σου λογω καποιων ποστ που εγινα τις προηγουμενες ημερες σχετικα με το θεμα των μινι-διαρκειας.αν κανω λαθος διορθωσε με.
πραγματικα δεν νομιζω να υπαρχει καποιος εδω μεσα που να σε γνωριζει προσωπικα ή εστω να εχει μιλησει μαζι σου μεσω φορουμ και να σε θεωρει λαμογιο της δοικησης.οποτε μην χαλιεσαι ασκοπα και μην αναπαραγεις την βλακεια που ισως εγραψε καποιος....σιγουρα σε ενοχλησε και εσενα ο χαρακτηρισμος αυτος γι'αυτο και το χτυπας αλλα δεν νομιζω οτι πρεπει να δωσεις συνεχεια....μπουφοι θα υπαρχουν παντου και παντα....και οπως εγραψε και πριν μερες ο North οποιος εχει τετοια αποψη για σενα ή και για οποιονδηποτε αλλον εδω μεσα ας παει να γαμηθει....αντε γιατι αρχισαμε να τα ισοπεδωνουμε ολα  πισω απο ενα πληκτρολογιο....
ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΦ-ΤΟΠΙΚ αλλα δεν μπορω να διαβαζω ανοησιες και ανακριβειες για ατομα που δεν πρεπει...

*υπ'οψιν οτι τον alamana δεν τον γνωριζω προσωπικα και απλα εχουμε μιλησει μεσω πμ 3-4 φορες....αυτο για να μην παρεξηγηθω...

Offline makis

• Αποστολή
  • **
το πρόβλημα μας είναι αν το taxi έκανε 50 η 5 χιλίδες?
 ότι δυστυχώς είμαστε πρωταθλητές και στην καφρίλα δεν το "φλεπετε"
 και το κακό είναι ότι το πληρώνουμε πολύ ακριβά

Offline cure

• Αλλαγή
Αυτό που πρέπει να κάνει ο Τεο στην συνέντευξη είναι
να δώσει οικονομικά στοιχεία για το πόσο κόστισε μεχρι σημερα
η συμπεριφορά του κόσμου.

Και να τονίσει ότι η συμπεριφορά αυτή στερεί από τον ΠΑΟΚ
έναν παίκτη της κλάσης Γκαρσία κάθε χρόνο.

Δυστυχώς τον ΠΑΟΚ προσπαθούμε να τον μικραίνουμε ΚΑΙ εμείς.
Ενώ αν μας σφάζουν, αν μας προκαλούν και αν έρχονται να μας γαμήσουν με το έτσι θέλω μέσα στο σπίτι μας και καθήσουμε σαν κυρίες με το σπόρι και την πορτοκαλάδα τότε ο ΠΑΟΚ θα μεγαλώσει.

Τότε είναι που θα σε ξεσκίζουν με περισσότερη άνεση και όχι απλά δεν θα μεγαλώσεις ποτέ αλλά θα γίνεις όπως όλοι οι υπόλοιποι, ηρακλάκος, ρούλης, τυρί, περίεργος κτλ ΠΙΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Είμαστε σε ένα ποδοσφαιρικό ( ; ) περιβάλλον που μας γαμάνε καθημερινά το μυαλό και τη ψυχή. Και αν αντιδράσουμε στο ελάχιστο μας τη λένε κιόλας και μας τιμωρούν όσο κανέναν.
Δείτε τι γίνεται γύρω σας να καταλάβετε πως και λίγα έχει κάνει ο ΠΑΟΚτσής.

Μη ζητάτε όμως επιτέλους να μένουμε απαθείς σε όλα αυτά. Από ποιον ρε θα πάρετε μπράβο αν καθόσαστε να τη τρώτε; Από τον μπραουδάκη και τον καρπετόπουλο;

Δεν μιλάμε για τους καραγκιόζηδες που πετάνε στα κόρνερ με το σκουλήκι π.χ. μπουκάλια χωρίς λόγο. Μιλάμε με το ματς με την ομάδα του κατασκόπου, που μας στέρησε κλέβωντας έναν τίτλο και πριν έρθει προκαλούσε κιόλας για να δει αν τον παίρνει.
Ε λοιπόν εγώ ως ΠΑΟΚτσής προτιμώ να φεύγουν οι κλέφτες τρέχωντας με το σκατό στον κώλο από την Τούμπα όσο με κλέβουν, παρά να με κλέβουν και να κάθομαι να τη τρώω σαν μαλάκας.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

ive4

• Guest
τι είναι αυτά;

Ας πει το "λαμόγιο της διοίκησης" τι έπρεπε να κάνει ο Ζαγοράκης ή κάποιος από τη διοίκηση.
Θα έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο που εφημέρευε, να πάρει την κατάσταση με τα ονόματα όσων προσήλθαν με αναπνευστικά προβλήματα, να πάει στον εισαγγελέα και να ζητήσει έρευνα και πειθαρχικά μέτρα εναντίον του επικεφαλής της Αστυνομίας. Ταυτόχρονα να έπαιρνε τηλέφωνα στον υπουργό δημόσιας τάξης και να του ζητήσει να απομακρυνθεί από την Θεσσαλονίκη ο υπεύθυνος. Σε κάποιο άγονο νησί, έπρεπε να πάει με δυσμενή μετάθεση ο υπεύθυνος. Να δούμε μετά, ποιος θα τολμούσε να ρίξει άσκοπα χημικά στον ΠΑΟΚτσήδικο Λαό.
Πρωθυπουργός του Βορρά είναι ο Ζαγοράκης. 11.000 μετόχους έχει από πίσω του.
Ας καταλάβει τη δύναμη που του δίνουμε και ας την εκμεταλλευθεί προς όφελος του ΠΑΟΚ.

συμφωνώ με το τελευταίο! Έχουμε μεγάλη δύναμη και δε ξέρουμε πως να την εκμεταλευτούμε.

Σχετικά με τον Τσιρώνη, αν θυμάσαι κι εμείς προσλάβαμε έναν στρατηγό στην αρχή για τέτοια θέματα, αλλά τελικά αποδείχτηκε πολύ κότα και χωρίς να προωθήσει κανένα θέμα του ΠΑΟΚ.

Offline babis36

• Αλλαγή
[Ε λοιπόν εγώ ως ΠΑΟΚτσής προτιμώ να φεύγουν οι κλέφτες τρέχωντας με το σκατό στον κώλο από την Τούμπα όσο με κλέβουν, παρά να με κλέβουν και να κάθομαι να τη τρώω σαν μαλάκας.
Για οσους ξερουν την ιστορια του ΠΑΟΚ η Τουμπα ετσι φτιαχτηκε. Οι κλεφτες τρεχανε σαν πουτανες να σωθουνε και γνωριζοντας οτι εχουν κλεψει τιτλους πολλους απο την ομαδα μας χανανε απο το αεροδρομια. Οι πουσταραδες πρεπει να κανουνε προσευχες καθε φορα που ανεβαινουνε τα Τεμπη.Αλλιως θα γονουμε οι γραφικοι μαλακες τυπου που θα συμμετεχουμε τιμητικα στο στημενο μπουρδελο.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Απο Ζαγορακη αυριο περιμενω να μιλησει καθαρα και ξαστερα για οτι εγινε στο Καραισκακη.
Για το πως βλεπει το θεμα της διατησιας.Ειδικα στο μελλον.
Για τον Μακη Γκαγκατση.
Την ΑΜΚ
Το δικαστηριο για Γουμενο Μπατμαν σε λιγους μηνες
Για τους τσαμπατζηδες και τι σκεφτεται να κανει.
Τα πλευ οφ και τα διαρκειας, τις σκεψεις της διοικησης.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Ετσι ακριβως HOMO PAOKUS... αυριο πρεπει να αναφερθει σε ολα τα παραπανω ο προεδρος!
Αν και ειναι σχεδον σιγουρο οτι οι τρομεροι και φοβεροι υπερδημοσιογραφοι της πολης θα κανουν τις κλασσικες ερωτησεις κρισεως που καμια σχεση δεν θα εχουν με αυτα που μας καινε.. περει βρεχει δηλαδη....

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Μακη αν και ειμαι λιγο εκτος θεματος μη ξεχνας οπως λες πρωταθλητες στην καφριλα, πρωταθλητες και σε κοσμο που ακολουθει την ομαδα στα εκτος κατα ΧΙΛΙΑΔΕΣ και οχι δεκαδες η εκατονταδες. Επισης πρωταθλητες με 19.500 διαρκειας και τιγκα η Τουμπα σχεδον σε καθε παιχνιδι. Πρωταθλητες στην κερκιδα με σκηνικα με πυρσους στην 4 σε ματς με μεσαιες ομαδες που οι αλλοι τα κανουν στα ντερμπυ και αν..
Μη ξεχνας ομως και τι εκαναν οι γαυροι σε μας στο καραισκακη, με την ανορθωση, με το βαζελο οπου η κροτιδα πηγαινε συννεφο, και με σεντ ετιεν.Τι εκανε η λαρσα με μας στο 85(εντελως ακυρο κατ εμε).
Τωρα αν εσυ θεωρεις καφριλα ολους αυτους που εκαναν την Τουμπα μυθο, φετος τους 7000 χιλιαδες που εφαγαν δακρυγονα στο γριατζογλειο για να δουνε την ομαδα τους, η τους 35000 που ηρθαν στην Τουμπα με το γαυρο τοτε με βρισκεις αντιθετο.
Μη ξεχνατε οτι ο Ζαγορακης κυριως ειναι διαχειριστης, εχουμε εξυγιανση που τρεχει και το μονο που κανει ειναι να προσπαθει ΤΙΜΙΑ να διαχειριζεται τα λεφτα του λαου μας.Κατι που δεν εκανε ΚΑΝΕΙΣ προεδρος ομαδος στο παρελθον.Κανεις.
Θοδωρε προχωρα