Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 622272 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

euboia4

• Guest

όχι παράθεση του αμέσως προηγούμενου πόστ

Καταλαβαινετε ολοι πιστευω τι εχει να γινει στα play off
« Last Edit: February 19, 2009, 17:21:04 by Capricorn »

Offline savage republic

• Βασικός
Ναι, θα μας σφάξουν στα πλέυ οφ. Και; Δηλαδή τί να κάνει η διοίκηση, να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη; Ας παίξουμε χωρίς φόβο κι ας χάσουμε. Ας παίξουμε έξυπνα και δυνατά. Τότε θα είμαι ο πιο σκληρός κριτής. Από μας εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό. Κι αφήστε τους Πηλαδάκηδες να κάνουν τα πιστά σκυλάκια.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Vorious

• Αλλαγή
+1 συμφωνω κι εγω

να λυσσαει η ομαδα στο γηπεδο να γουσταρουμε
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
να ξέρουν όμως ότι η τούμπα δεν είναι κρήτη!!! εμείς δεν θα περιμένουμε απ' εξω μέχρι να βαρεθούμε και να φύγει ο σφαγέας ανενόχλητος!!! Να εχουν στο μυαλό τους τα κοράκια τι τραβήξανε οι κασναφέρηδες οι παπαδάκηδες και οι παπαπέτρου!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline cure

• Αλλαγή
Για το θέμα του Παπαδόπουλου θα ήθελα να πω δυο τρία πράγματα και να μείνουν. Το λέω για όποιον θα θυμάται τι έχει πει ο συνομιλητής του και δεν θα κρίνει από το τελευταίο Post τις απόψεις του και λέει αρλούμπες.

Το αναφέρω τώρα επειδή είναι ένα θέμα που θα μας απασχολήσει σε τεράστιο βαθμό στο μέλλον και στο παρών topic, γιατί ΝΑΙ έχει άμεση σχέση, τώρα που είναι νωρίς και με τον Ζαγοράκη και την ΠΑΕ.

Επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά πως θα ήθελα τον Παπαδόπουλο να είναι υποψήφιος και να τον ψηφίσω για πρόεδρο του ΑΣ.
Θεωρώ πως αν κατεβεί θα πάρει περίπατο τις εκλογές. Να ξέρει όμως πως το ενιαίο ψηφοδέλτιο είναι όνειρο θερινής νυχτός, ιδίως από τη μεριά του μετώπου, αλλά επίσης πρέπει να ξέρει πως είναι καλύτερα να βγει αντίθετος με τις άλλες παρατάξεις παρά να θρέψει φίδια στον κόρφο του.
Τον θέλω Πρόεδρο στον ΑΣ γιατί θεωρώ χρήσιμο έναν τεχνοκράτη εκεί, για να προχωρήσει μπροστά ο σύλλογος, εκμεταλευόμενος το λαό του, αλλά και για το καυτό θέμα του γηπέδου. Σε αυτό το θέμα χρειάζεται μυαλό και όχι συναίσθημα από τη διοίκηση του ΑΣ. Το συναίσθημα θα το βάλουμε αυτοί που θα ψηφίσουμε υπέρ ή κατά, σε αυτά που θα μας προτείνει ο Χ πρόεδρος του ΑΣ. Ναι θα βάλουμε και λογική, σύμφωνοι, σε αντίθεση με όσα πιστεύουν αυτοί που απέχουν από τον ΑΣ, γιατί θεωρούν ανάξιο το λαό να αποφασίσει για το μέλλον του. Αλλά ΠΑΟΚτσήδικη λογική. Από τον Πρόεδρο όμως θα περιμένουμε προτάσεις και λύσεις. Όχι ΠΑΟΚτσηδιλίκι. Χορτάσαμε από αυτό τόσα χρόνια. Αυτό μας έφερε στα πρόθυρα της καταστροφής άλλωστε.

Για να μην τον κάνουμε όμως και λαϊκό ήρωα με ελαφρά τη καρδία τον Παπαδόπουλο και για να μη νομίζει κανείς ότι είναι υπεράνω κριτικής στον ΠΑΟΚ, δυο τρεις προβληματισμοί. Γιατί ναι στον Παπαδόπουλο, αλλά όχι τυφλά.

Έχω έναν μικρό ενδοιασμό, που δεν στηρίζεται πουθενά από γνώση, αλλά μόνο είναι ιδέα μου, προς το παρών. Μου είχε μείνει και μια εντύπωση κρυάδας, όταν ανακοινώθηκε η λήξη της συνεργασίας με την ΠΑΕ και έμεινα με αυτή την αίσθηση. Λέω λοιπόν πως δεν είμαι σίγουρος πως ο Ζαγοράκης θα ταχθεί ανοιχτά στο πλευρό του Παπαδόπουλου και μακάρι να μείνει αμέτοχος ως ένα βαθμό. Όχι γιατί υπάρχει κάτι μεμπτό για τον Παπαδόπουλο, αλλά γιατί ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να μπει σε αυτή την ιστορία.

Πάμε στους προβληματισμούς τώρα. Έχω ένα νόμο στη ζωή μου και τον ακολουθώ τυφλά στα πάντα. Αν κάποιος σου πει ένα ψέμμα ψάξε να βρεις ΓΙΑΤΙ στο είπε. Μόλις το βρεις τον έμαθες.
Σε αντίθεση με τις ενστάσεις κάποιων φίλων γι' αυτά που είπε για τράπεζες κτλ, εγώ θα κολλήσω στο ότι έλλειψη χρόνου ήταν η αιτία που έφυγε από την ΠΑΕ και τώρα πάει να μπλεχτεί με το τρελοκομείο τον ΑΣ. Σε συνδυασμό με το παραπάνω που είπα, βρίσκω κάτι παράταιρο. Αλλά όχι απρόσμενο.

Το εξηγώ. Δεν είναι κανείς μας αφελής να πιστέψει πως η κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ θα γίνει χωρίς να ωφεληθούν κάποιοι. Παίζονται εκατομμύρια ευρώ και εμπλέκονται τράπεζες, ιδιώτες, δήμοι, κράτος και δεν συμμαζεύεται.
Ο λαός του ΠΑΟΚ μέχρι τώρα κατάφερε να μη ξεπουλήσει στα κοράκια την περιουσία του. Αν όμως θέλουμε να γίνει γήπεδο θα πρέπει πρώτα να κατανοήσουμε πως κάποιοι, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΔΗΛΑΔΗ, θα κερδίσουν πολλά και κάποιοι άλλοι θα χάσουν. Εμείς θα πρέπει να επιλέξουμε την καλύτερη λύση για τον ΠΑΟΚ, ώστε ο χαμένος της υπόθεσης να μην είναι ο ΠΑΟΚ. Αυτός δηλαδή που θα κονομήσει έμμεσα ή άμεσα να δώσει τα περισσότερα δυνατά στην ομάδα.
Αλλιώς γήπεδο δεν θα γίνει ποτέ, γιατί απλά δεν υπάρχουν φιλανθρωπικά ή "φιλοσωματειακά" ιδρύματα.

Εγώ σ' αυτή τη βάση περιμένω από τον Χ Παπαδόπουλο ή Ψ Κατσαρή να μου παρουσιάσει προτάσεις και ιδέες για το μέλλον του ΠΑΟΚ. Με αυτή τη λογική ο Παπαδόπουλος είναι προτιμότερος για μένα απ' όλους τους άλλους. Γιατί προτιμώ ν' ακούω έναν πραγματιστή τεχνοκράτη από το να ακούω τις αρλούμπες που ακούω εδώ και χρόνια για το γήπεδο. Δεν θέλω να μου πει κάποιος "γήπεδο στην Τούμπα, ψήφισέ με", αλλά πώς και πότε θα το κάνει. Και γιατί όλοι οι άλλοι απέτυχαν μέχρι τώρα να ελέγξουν το παραμικρό από τα λαμόγια που κατακλέβουν τον ΠΑΟΚ σε αντίθεση με αυτόν που έβγαλε όλα τα άπλυτα σε ΠΑΕ, ΚΑΕ στη φόρα με στοιχεία.

Άλλωστε ο Παπαδόπουλος είναι ο πρώτος παράγοντας του ΠΑΟΚ που μίλησε και έδωσε ιδέες για το μέλλον του. Συμφωνείς ή διαφωνείς ο άνθρωπος έχει προτάσεις κι όχι βλακείες ανεδαφικές, όπως αυτές που εδώ και χρόνια ακούμε.

Φυσικό είναι για μένα ένας τέτοιος ψυχρός επιχειρηματίας να κατάλαβε ό,τι κατάλαβε και το τελευταίο λαμόγιο. Την τεράστια περιουσία προς εκμετάλευση που έχει ο ΠΑΟΚ και να άκουσε τις διάφορες σειρήνες δεξιά κι αριστερά να του ψιθυρίζουν ανάλογα με τα οικόπεδα που έχουν "εδώ είναι καλά",΄"όχι εδώ καλύτερα" κτλ. Επειδή όμως κανείς δεν είανι εκ των προτέρων αθώος ή ένοχος, θα πρέπει να περιμένουμε να κρίνουμε πιο συγκεκριμένα.

Απλά θέλω να ευχηθώ πραγματικά ο Ζαγοράκης να μείνει μακριά απ' όλα αυτά. Η ΠΑΕ πρέπει να συνεργάζεται, αλλά δεν πρέπει να εμπλακεί στο θέμα του ΑΣ, το οποίο είναι αυτό που θα μας προκαλέσει τη μεγαλύτερη διχόνοια τα επόμενα χρόνια και θα πρέπει να ετοιμαζόμαστε από τώρα να τη βγάλουμε καθαρή για την ομάδα. Ας μείνει έξω από τον πόλεμο που έρχεται η ΠΑΕ. Αυτό πρέπει να το απαιτήσουμε, για να μη τα διαλύσουμε όλα με τη μία.

Σε αυτό, για να κάνουμε λίγη πλάκα, ευτυχώς βοηθάνε και οι μαλακίες απόψεις του Παπαδόπουλου πως θα έπρεπε να κάνουμε καραγκιόζη τον Ζαγοράκη για να εκμεταλευτούμε την αναγνωρισιμότητά του και να κονομήσουμε κι άλλα χρήματα. Ναι, θα βγάζαμε κανένα φράγκο από καμιά ξέμπαρκη κατίνα ή κανέναν "φίλαθλο", αλλά αυτά είναι προσωρινά. Το κεφάλαιο Θόδωρος Ζαγοράκης κ. Παπαδόπουλε θα φέρνει στον ΠΑΟΚ πολύ περισσότερα χρήματα, από τη συσπείρωση και τη γκαύλα μας, όσο ο Πρόεδρος είναι έτσι όπως είναι. Σοβαρός, έντιμος, αξιοπρεπής και με εκατό κιλά αρχίδια. Και φυσικά αφού έτσι είναι η φύση του Θόδωρου και δεν αλλάζει και έτσι είναι και η φύση του ΠΑΟΚτσή και αυτό θέλει να βλέπει στον ηγέτη του, δεν κινδυνεύουμε από αυτά τα τερτίπια του marketing.
Λεφτά βρίσκονται. Η αξιοπρέπεια σπανίζει και ο ανδρισμός. Κάτι που στον ΠΑΟΚ είναι προαπαιτούμενο.

Sorry αν κούρασα αλλά αυτά θα είναι τα θέματα του μέλλοντός μας, είτε αποφασίσει να κάνει το βήμα ο Παπαδόπουλος (μακάρι ειλικρινά) είτε με άλλον γενναίο. Εγώ ξεκαθάρισα τη θέση μου και γιατί θεωρώ ιδανική λύση τον Παπαδόπουλο για να προχωρήσει ο ΑΣ στο μέλλον καλύτερα και να γίνει και το γήπεδο.
Για να μη συζητάμε βλακείες και χάνουμε το χρόνο μας άδικα.

Κυρίως έγραψα όλα αυτά για να εκφράσω τον μεγαλύτερο φόβο μου. Τον μόνο λόγο που μπορεί να φθαρεί ο Ζαγοράκης, που είναι το γήπεδο, κάτι που ξέρουν πολύ καλύτερα απ' όλους οι "εχθροί" του, κυρίως οι εσωτερικοί.
« Last Edit: February 20, 2009, 17:14:11 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline ved

• Αλλαγή
εγω χωρις παρεξηγηση απο τα προηγουμενα γεγονοτα δεν θα τον ψηφιζα τον παπαδοπουλο.

τουλαχιστον μετα τις τελευταιες του δηλωσεις δεν μπορω να ψηφισω καποιον που εχει αποκλεισει εκ των προτερων τοσο κατηγορηματικα και απολυτα κατασκευη του νεου γηπεδου στην τουμπα. ειναι αντιθετο στην θεση μου .

γενικα αν κρινω τον παπαδοπουλο θα τον ηθελα στο λογιστηριο της εταιριας μου, θα τον ηθελα οικονομικο διευθυντη στην παε η στην καε αλλα οχι ως προεδρο και ηγετη του α.σ. . δεν του ταιριαζει η θεση.

η θεση αυτη θελει ατομο με πολυπλευρα χαρακτηριστικα και οχι απλα εναν τεχνοκρατη που βλεπει τα πραγματα μονοπλευρα απο οικονομικης αποψης μονο με κερδη νουμερα και ισολογισμους.

υγ. φυσικα θα ηθελα να δω ποιος ΠΑΟΚτσης παραγοντας θα ειχε επιτελους τα @@ να σταματησει να ασχολειται με τα τμηματα της ομαδας που εχουν ψωμι και απηχηση ( παε α.σ. γηπεδο ) και να μπει μπροστα για να σωσουμε το μπασκετ.

εκει ειναι τα κοτσια,,εκει δειχνεις οτι ειναι ΠΑΟΚτσης που ποναει την ομαδα , εκει που σε εχει αναγκη και δεν εχεις να κερδισεις προσωπικα πολλα. οπως εκανε ο ζαγορακης δηλαδη που αφησε την ωραια του ζωουλα και μπηκε στα σκατα να μας σωσει και θυσιασε ακομα και μερος της πανελληνιας εμβελειας του.

και εννοω να μπει μπροστα οχι εναν απλο οικονομικο ελεγχο που στον κανει ο καθε επαγγελματιας.

τελος για τον ζαγορακη συμφωνω με ΠΑΟΚκιουρ οτι ειναι επικινδυνο να εμπλακει και να καει σε μια τετοια υποθεση αλλα νομιζω οτι η αποψη των ανθρωπων που ξερουν απο ποδοσφαιρο και ξερουν την ομαδα θα ηταν χρησιμη. και για να προιδεασω.

τα χανουμια π.χ. λενε οτι αν παιζαν στη ν.φιλαδελφεια θα ειχαν παρει πρωταθλημα τα τελευταια χρονια ( χασαν 2 στον ποντο ) και φυσικα το βρισκω λογικο οπως επισης μπορω να καταλαβω την διαφορα του οακα με το καραισκακη σε βαθμους και ωθηση για τιτλους.

αυτο μπορει να το καταλαβει πιο ευκολα ο ζαγορακης απο καποιον τεχνοκρατη σαν τον παπαδοπουλο.

Offline Matador

• Αλλαγή
Εγω γιατι εχω την αισθηση οτι η παραιτηση του Παπαδοπουλου απο την ΠΑΕ ειναι εκτενες σχεδιο του Θοδωρη και εχει σχεση με την αναμειξη του Παπαδοπουλου στον ΑΣ και στο βαθος το νεο γηπεδο. Τα γεγονοτα θα δειξουν.
Μπορει ο προεδρος μου να μην εχει βγαλει πανεπιστημια και κολλεγια, αλλα δεν παυει να πιστευω οτι ο Ζαγορ ειναι μεγαλη ΓΑΤΑ.

«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=89948

Στην μπουτίκ του ΠΑΟΚ, προκειμένου να υπογράψουν αυτόγραφα στους φιλάθλους της ομάδας, έδωσε το παρόν οι Βλάνταν Ίβιτς και Ολιβιέ Σορλέν την Παρασκευή. Αμφότεροι μίλησαν για νίκη απέναντι στον Ηρακή το Σάββατο, ενώ ο Γάλλος έκανε ειδική αναφορά και στον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

«Αυτό που συμβαίνει είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Δεν υπάρχουν λόγια για να ευχαριστήσω τους φιλάθλους οι οποίοι σε κάθε ευκαιρία δείχνουν την αγάπη τους. Νιώθουμε την συμπαράσταση τους κι αυτό αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για την ομάδα. Θέλουμε να κερδίσουμε το ντέρμπι με τον Ηρακλή για να τους αφιερώσουμε τη νίκη», τόνισε ο Σέρβος μεσοεπιθετικός.

Από την πλευρά του, ο Γάλλος υποστήριξε: «Η σκέψη μας τη δεδομένη στιγμή είναι στον αγώνα με τον Ηρακλή και στο πως θα καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι νωρίς να ασχοληθούμε από το τώρα με το παιχνίδι για το Κύπελλο με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, αφού τα κατάφερε η Σεντ Ετιέν στο Καραϊσκάκη, γιατί να μην πάμε κι εμείς για να κερδίσουμε».

Η απειλή του Ζαγοράκη

Στο μεταξύ, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης δέχθηκε σήμερα ένα έγγραφο της αστυνομίας, σύμφωνα με το οποίο η ΠΑΕ απειλείται με κυρώσεις, αν εξακολουθήσει να παρατηρείται το φαινόμενο της παρουσίας υπεράριθμων φίλων της ομάδας στην Τούμπα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ εκνευρίστηκε έντονα με αυτό το χαρτί και φρόντισε να στείλει μήνυμα προς άπαντες στο σύλλογο, ότι αν δεν συμμορφωθούν ορισμένοι, τότε θα σκεφτεί σοβαρά ακόμα και το ενδεχόμενο αποχώρησης από τον «δικέφαλο του βορρά».

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
άραγε ποιος μας κάρφωσε πάλι στην αστυνομία!!! ποιός κάθησε και μέτραγε έναν έναν του φιλάθλους του ΠΑΟΚ αν είναι υπεράριθμοι ή λιγότεροι από την χωρητικότητα του γηπέδου!!!!

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=89948
τότε θα σκεφτεί σοβαρά ακόμα και το ενδεχόμενο αποχώρησης από τον «δικέφαλο του βορρά». [/color]

μαλλον εσυ που εγραψες αυτο το αρθρο θα σκεφτεις το ενδεχομενο αποχωρησης σου απο τη χωρα...αστο διαολο καραγκιοζακια με τις μαλακιες που γραφετε κωλοδημοσιογραφοι του κερατα.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

makptol

• Guest
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

τι μαλακια παλι ειναι αυτη ?

4.10 Τα μέλη καλούνται να μην κάνουν παράθεση την ακριβώς προηγούμενη δημοσίευση στην απάντησή τους.
« Last Edit: February 20, 2009, 22:04:18 by tsakalaki »

Offline Δημήτρης-4

• Αποστολή
  • **
Μην δίνετε σημασία. Μια εφημερίδα το γραφή. αυτές είναι μαλακίες που γραφουν η δημοσιογράφοι

kostas4

• Guest
η αστυνομια απο την πολη μπορει να φυγει αχρηστε και λαμογιο ψευτοδημοσιογραφισκε.ο ζαγορακης δεν προκειται να φυγει και για αυτο μια ζωη θα ειναι κακο σπυρι στον κωλο σου

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
Το θεμα ειναι υπαρκτο οπως επανελαβε στο λιμπερο φμ ο τζορμπατζογλου.Οχι ομως σε αυτη τη εκταση που δοθηκε απο το sportdog(τελεσιγραφο ΖΑΓΟΡΑΚΗ) ειναι ομως πολυ σοβαρο γιατι γινεται η διοικηση μας υπευθυνη για οτι συμβει στο γηπεδο .  ΕΜΕΙΣ τι πρεπει να κανουμε  ??

ΤΕΡΜΑ Η ΚΟΥΤΡΑ ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ

οποιος θελει να μπει τζαμπα  θελει να δημιουργησει προβλημα (η να διωξει )  στη σημερινη διοικηση της ΠΑΕ   αρα ειναι εχθρος του ΠΑΟΚ  και  ολοι ξερετε τι σημαινει αυτο......

Ειμαι σιγουρος οτι η προσπαθεια της συντονιστικης θα συνεχιστει  , οπως και η διοικηση της ΠΑΕ θα αυξησει τα μετρα ασφαλειας για τη μη εισοδο  αυτων των εχθρων στο ΝΑΟ. 
« Last Edit: February 20, 2009, 23:47:42 by grmakis4 »
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Bayern4

• Guest
Εννοειται οτι το προβλημα με τους υπεράριθμους φιλαθλους στα μεγαλα παιχνιδια ειναι υπαρκτο. συνεχεια εδω στο paokworld το αναφερουν ολοι οσοι πανε στην 4.

περα απο το να συζηταμε για το που θελουμε ενα νεο γηπεδο, προεχει η ασφαλεια των ΑΝΘΡΩΠΩΝ που πηγαινουν στη Τουμπα για να παρακολουθησουν εναν αγωνα.

οι συνθηκες ΔΕΝ ειναι οι καλυτερες, κ αυτο πρεπει να αλλαξει.

κ σε αυτον τον αγωνα δεν ειναι δυνατη η "λυση" οσων εχουν διαρκειας στην 4, να πανε στην 7 ωστε να ειναι πιο ανετα.

τωρα πρεπει να εξασφαλιστει η εισοδος ΜΟΝΟ σε οσους διαθετουν εισιτηριο.

ηδη η πολη μετραει ασχημα γεγονοτα.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Αθάνατη ελληνική δημοσιογραφία, τι άλλη μαλακία θα δουν τα ματάκια μας φέτος θεέ μου... 
Να αποχωρήσει ο Ζαγοράκης από την προεδρία της παε εξαιτίας των κουτραδόρων...! :smack:

Πέραν του γεγονότος ότι οι γνωστοί καταδότες του Παπαναστασιακού χρησιμοποίησαν και πάλι τα δίκτυα επικοινωνίας και συνεργασίας με την κρατική ασφάλεια, σε μια ύστατη (?) απόπειρα να βλάψουν τον ΠΑΟΚ ακόμα και από την πιο ηλίθια μαλακία που θα σκαρφιζόντουσαν (οι κουτραδόροι της Τούμπας λχ, δηλαδή σε τέτοιο σημείο αυτολύπησης έφτασαν τα λήκια), ο εν λόγω δημοσιογράφος ( :tikitaka:) πρέπει να είναι πιο χαζός και από την πετρούλα που κάθισε και το έγραψε αυτό σοβαρά σε άρθρο, ή απλά συμμετέχει και αυτός σε όλη αυτήν την απόπειρα προπαγάνδας, που στόχο έχει τον ΠΑΟΚ μας και την αρχιδάτη διοίκησή του...

Είστε για τον πούτσο λέμε, και σεις οι κιτρινιάρηδες απόγονοι των μαυραγοριτών και των ταγματασφαλιτών και οι απανταχού δημοσιοβλάχοι που θυμήθηκαν ξαφνικά τον ΠΑΟΚ τώρα που έχει επιτυχίες και του επιτίθενται πανταχόθεν...

Offline blue_eyes

• Βασικός
«Συμμορφωθείτε ή αποχωρώ!»
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7833&pubid=1769355

ότι να'ναι..Συμμορφωθείτε ή αποχωρείτε έπρεπε να είναι ο τίτλος

Offline eagle

• Αποστολή
  • **
Συμφωνώ με τον PAOKCURE. Θα ψηφιζα και εγώ τον Παπαδόπουλο για πρόεδρο του Α.Σ. Και σε αυτό που συμφωνώ μαζί του είναι οτι πρέπει να κοιτάξουμε το συνφέρον του Π.Α.Ο.Κ. και πως θα βγεί κερδισμένος με το νέο του γήπεδο και ας οικονομήσουν κάποιοι.Αρκεί να επωφεληθεί οσο καλύτερα γίνεται και η ομάδα μας.
Εμείς μαζί για μια ζωή αετέ αετέ δικέφαλε...

chiltsid

• Guest
Åíéáßïò ÐÁÏÊ!!

Ï ÐÁÏÊ ìáò áëëÜæåé äïìÞ óôá äéïéêçôéêÜ,óýìöùíá ìå ðëçñïöïñßåò áëëÜ êáé öÞìåò ðïõ Ý÷ïõí áêïõóôåß áðü ôá ÌÌÅ,óôá ìåãÜëá ôìÞìáôá ôçò ïìÜäáò. Ï ÃéÜííçò Ðáðáäüðïõëïò õðïøÞöéïò íá áíáëÜâåé ðñüåäñïò óôçí ÊÁÅ ÐÁÏÊ õðü ôéò åõëïãßåò ôïõ ÈïäùñÞ ÆáãïñÜêç!
Êñßóéìç çìåñïìçíßá ôùí áëëáãþí èá åßíáé ç çìÝñá äéåîáãùãÞò ôùí åêëïãþí ôïõ ÁÓ ôüôå ðïõ èá äïýìå íÝá ðñüóùðá óôïõò óõììåôÝ÷ïíôåò, áí êáé ôï ðñüóùðï ðïõ öÝñåôáé íá áíáëáìâÜíåé ôçí äéïßêçóç ôïõ ÁÓ Ý÷åé ôçí êáèïëéêÞ áðïäï÷Þ ÏËÙÍ.

Ç öåôéíÞ ðåôõ÷çìÝíç óåæüí, óôï áãùíéóôéêü áëëÜ êáé ïéêïíïìéêü, êïììÜôé ôçò ÐÁÅ äåß÷íåé üôé ï ìüíïò ìåãáëïìÝôï÷ïò ôçò ïìÜäáò åßíáé ï ëáüò ôçò. Äåßîáìå üôé áí ôá ðñüóùðá åßíáé Üîéáò åìðéóôïóýíçò,ôüôå ç ïìÜäá äåí ÷ñåéÜæåôáé êáíÝíá Üñáâá Þ ìåãáëïåðé÷åéñçìáôßá ãéá íá åðéâéþóç. Ôï ìüíï ðïõ ÷ñåéáæüôáí áõôüò ï óýëëïãïò Þôáí íá Ý÷åé óôçí êåöáëÞ ôïõ íïéêïêýñçäåò êáé ÐÁÏÊôóÞäåò.

Óôçí ÊÁÅ ÐÁÏÊ öÜãáìå ôïí ðáðÜ ìå ôï Äñüóï êáé ç åðüìåíç ìÝñá öáíôÜæåé äýóêïëç . ¹äç õðÜñ÷ïõí ðáßêôåò ðïõ èÝëïõí ìåí íá Ýñèïõí ôçí åðüìåíç óåæüí óôçí ïìÜäá áëëÜ ðåñéìÝíïõí íá äïõí ôç íÝá äéïßêçóç.

ÐñáêôéêÜ ôé ðñïóðáèåß íá ãßíåé;

ÐëÝïí áíáìÝíåôáé íá ãßíåé ï ïéêïíïìéêüò Ýëåã÷ïò óôá ïéêïíïìéêÜ ôçò ÊÁÅ Ýôóé þóôå öáíåñùèïýí ôá ðåðñáãìÝíá ôïõ Äñüóïõ. Áðü åêåß êáé ðÝñá ðñüêåéôáé íá ãßíïõí óõíáíôÞóåéò ìåôáîý üëùí ôùí öïñÝùí ôïõ ÐÁÏÊ, ìå ôçí äéïßêçóç ðñùôïäéêåßïõ íá åßíáé áõôÞí ôçí óôéãìÞ ç ìïíáäéêÞ ëýóç.

ÊÜðïéåò ðçãÝò ëÝíå ðùò Ý÷åé æçôçèåß ç âïÞèåéá ôïõ ðñïÝäñïõ ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ ðñïêåéìÝíïõ íá âïçèçèåß ôï ôìÞìá ìðÜóêåô. Áðü ôçí óôéãìÞ åîÜëëïõ ðïõ äåí õðÜñ÷åé êÜðïéïò ðïõ èá ìðïñïýóå íá Ý÷åé ôïí áíÜëïãï ñüëï óôçí ÊÁÅ ìå áõôüí ðïõ Ý÷åé ï ÆáãïñÜêçò óôï ðïäüóöáéñï êáé Ýôóé óõóðåéñþóåé ôïõò ößëïõò ôçò ïìÜäáò, ï ôåëåõôáßïò åßíáé áõôüò ðïõ õðü ôéò åõëïãßåò ôïõ êáé âÜæïíôáò ìðñïóôÜ Ýíá Üôïìï ôçò åìðéóôïóýíçò ôïõ ìðïñåß íá äþóåé Ýíá Üëëï áÝñá óôçí ïìÜäá.

Ïé ðëçñïöïñßåò  áíáöÝñïõí üôé ï åêëåêôüò ãéá ôçí èÝóç ôçò ðñïåäñßáò êáôÜ ðÜóá ðéèáíüôçôá èá åßíáé ï ÃéÜííçò Ðáðáäüðïõëïò, ðñþçí ìÝëïò ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ åíþ äåí áðïêëåßåôáé íá õðÜñîåé êáé áíÜëïãç Ýêðëçîç ãéá ôçí ðñïåäñßá óôïí ÁÓ ÐÁÏÊ!!

Óå êÜèå ðåñßðôùóç åöüóïí... åðéóçìïðïéçèåß áõôü ôï óåíÜñéï, ìéá äéïßêçóç ðïõ èá Ý÷åé ôçí óôÞñéîç ôïõ ÆáãïñÜêç åßíáé óßãïõñï ðùò èá áðïëáìâÜíåé ôçò áðüëõôçò åìðéóôïóýíçò ôïõ êüóìïõ åíþ èá áëëÜîåé êáé ôï óêçíéêü ðïõ õðÜñ÷åé ìÝ÷ñé óôéãìÞò êáé èÝëåé ôïõò ðáßêôåò ôïõ ÐÁÏÊ íá èÝëïõí íá óêÝöôïíôáé óïâáñÜ íá áðï÷ùñÞóïõí áðü ôçí ïìÜäá êáé ìÜëéóôá óå áõôïýò ðñïóôÝèçêå êáé ï Ìðñßôïí Ãéüíóåí.

Ç ìçôÝñá ôïõ óõëëüãïõ. ÁÓ, ìå íÝï ðñüóùðï íá çãåßôáé êáé ìÝëç áðü üëåò ôéò ðáñáôÜîåéò ôïõ ÁÓ èá äþóåé Üëëç ìïñöÞ ó´ áõôü ðïõ ëÝãåôáé åñáóéôÝ÷íçò ÐÁÏÊ.Ïé áðïöÜóåéò ãéá ôï ãÞðåäï ôçò Ôïýìðáò,ôá ôìÞìáôá õðïäïìþí êáé ôùí åñáóéôå÷íéêþí ôìçìÜôùí èá åßíáé áðü óõìâïýëéá êáé óõíåëåýóåéò ðïõ èá óõììåôÝ÷ïõí åêðñüóùðïé ôïõ ÁÓ êáé ôùí ìåëþí. Ó’áõôü ôï óçìåßï íá åðéóçìÜíïõìå üôé åßíáé áðáñáßôçôç ç åããñáöÞ ìáò óôïí ÁÓ êáé üóïé äåí ôï Ý÷ïõí êÜíåé ìÝ÷ñé ôþñá ìðïñïýí íá ôï êÜíïõí ôéò áðïãåõìáôéíÝò þñåò êÜôù áðü ôçí èýñá 7, åêåß üðïõ âñßóêïíôáé ôá ãñáöåßá ôïõ ÁÓ.

Ï ÐÁÏÊ ìáò ðåñíÜåé óå íÝá åðï÷Þ. Åßìáóôå ßóùò ôï ìïíáäéêü óùìáôåßï óôçí ÅëëÜäá ìå éäéüêôçôá ãÞðåäá óå ðïäüóöáéñï êáé ìðÜóêåô ôá ïðïßá äåí Ý÷ïõìå åêìåôáëåõôåß êáôÜëëçëá. Óôçí ðáñïýóá öÜóç ç ÊÁÅ Ý÷åé ôï ìåãÜëï ðñüâëçìá áëëÜ äéáèÝôåé Ýíá áðü ôá ðéï óõã÷ñïíá êáé üìïñöá ìðáóêåôéêÜ ãÞðåäá óôçí Åõñþðç.Åõ÷üìáóôå óôï íÝï ðñüåäñï íá ôá êáôáöÝñåé êáé ó áõôü ôï äýóêïëï Ýñãï ðïõ èá áíáëÜâåé ãéáôß ïé åîåôÜóåéò ðïõ Ý÷åé äþóåé ôüóï êáéñü óôï ëáü ôïõ ÐÁÏÊ Ýäåéîáí üôé ìðïñåß.

Ç íÝá äéïßêçóç ôïõ ÁÓ êáé ôçò ÊÁÅ èá åßíáé áðü ðñüóùðá êáèïëéêÞò ÐÁÏÊôóÞäéêçò áðïäï÷Þò ìå ôéò åõëïãßåò ôïõ Èüäùñïõ ÆáãïñÜêç.

Ç óôÞñéîç ôïõ êüóìïõ ôïõ ÐÁÏÊ èá åßíáé êïìâéêÞ ó’áõôÞ ôç ðñïóðÜèåéá. Ç åéêüíá ôïõ Üäåéïõ ãçðÝäïõ ôçò Ðõëáßáò èá åßíáé ðáñåëèüí áí êáé åöüóïí êáôáëÜâïõìå üôé ç ðñþôç ÷ñïíéÜ ôçò ïìÜäáò èá åßíáé üðùò ç ðñþôç ôïõ ðïäïóöáßñïõ. Åîõãßáíóç.

Åëðßæïõìå íá ìçí îáíáäïýìå ôï ðáëáôÜêé ìå Üäåéåò åîÝäñåò.

Åëðßæïõìå ï ëáüò íá âñåß ôï êïõñÜãéï êáé ôçí äýíáìç íá âïçèÞóåé êáé ôï ôìÞìá áõôü ïéêïíïìéêÜ áëëÜ êáé øõ÷ïëïãéêÜ ãéáôß ôï áîßæåé.

Ãéáôé ï ÐÁÏÊ ãßíåôáé åíéáßïò êáé åíéáßïò ÐÁÏÊ äåí ìðïñåß íá õðÜñîåé ìå ãåìÜôç Ôïýìðá êáé Üäåéï ðáëáôÜêé.

Óôçñßîôå üëá ôá ôìÞìáôá ôçò ïìÜäáò ìáò. Ãñáöôåßôå óôïí ÁÓ ãéá íá óõììåôÝ÷åôå óôéò áðïöÜóåéò ôïõ óõëëüãïõ. Ç áýîçóç ìåôï÷éêïý êåöáëáßïõ ôçò ÐÁÅ Ýäåéîå üôé ìðïñïýìå íá êÜíïõìå ðïëëÜ ðñÜãìáôá.

Ôßðïôá äåí åßíáé áêáôüñèùôï ãéá åìÜò.

Paokmania.gr

Admin team

Õ.à 1) Ïé áðïöÜóåéò áõôÝò ðïõ ßóùò ãßíïõí ðñÜîç, ðÜñèçêáí ãéá ôï êáëü ôïõ ÐÁÏÊ êáé èá âñïõí ðïëëïýò êáëïèåëçôÝò íá êüøïõí ôá öôåñÜ ôçò ðñïóðÜèåéáò áõôÞò. Êáëü èá åßíáé íá Ý÷åôå ôá ìÜôéá óáò 14 êáé ïé «å÷èñïß êáé êáñåêëïêÝíôáõñïé» èá åêäçëùèïýí ìüëéò äïõí üôé äåí Ý÷ïõí èÝóç óôá üíåéñá ôïõ ìÝóïõ ÐÁÏÊôóÞ.

Õ.à 2) ÈïäùñÞ ðüóï ÐÁÏÊ åßóáé ôåëéêÜ;

http://paokmania.gr/index.php/articles/management/1254-2009-02-21-09-23-54.html