Τον τελευταίο καιρό όλοι σας οι περισσότεροι έχετε πέσει πάνω στον κόσμο για το πρόστιμο κτλ . Τον οπαδό του ΠΑΟΚ πόσο τον σκέφτεστε αλήθεια ? Τον κόσμο που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια την ομάδα του ΠΑΝΤΟΎ με οποιοδήποτε τρόπο και τι έπαιρνε ? ΠΙΚΡΑ ΠΙΚΡΑ ΠΙΚΡΑ και όλη η εβδομάδα σκατά εξαιτίας της Κυριακής . Τώρα που οι κόποι του οπαδού δικαιώνονται και η ομάδα έχει φτάσει σε ένα βαθμό του δικού του μεγαλείου και τον αντιπροσωπεύει επάξια βρίσκεται ανήμπορος να τον ακολουθήσει στα περισσότερα γήπεδα της Ελλάδας . Κρήτη δεύτερη φορά δεν ήθελαν οδικές εκδρομές , Κομοτηνή δεν πήραμε εισητήρια και μπήκαμε όπως μπήκαμε , Καραισκάκη δεν μπορούμε να πάμε , ΟΑΚΑ με ΑΕΚ δεν πάμε , Χαριλάου δεν πάμε , Οακα με βάζελο δεν πάμε με απόλυτη ευθύνη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ,στο Καυθατζόγλειο πήραμε εισιτήρια που αντιστοιχούσαν στις ανάγκες μόνο ενός συνδέσμου { και πάλι μπήκαμε όπως μπήκαμε } Λάρισα δεν πάμε ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΜΕ? Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο για την Τούμπα . ΠΑΟΚ σημαίνει ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ . Η μήπως όχι πλέον ? Αν βλέπετε πως η διοίκηση κάνει ότι μπορεί δικαίωμα σας . Εγώ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ .
ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΟΝΑΝΕ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ
αλλο εκδρομες και αλλο να μπαινεις σαν βοδι στον αγωνιστικο χωρο και να κοβεις βολτες..
οπως επισης αλλο να μπανεις με εξυπναδα σε ενα γηπεδο που δεν εχει παρει η ΠΑΕ εισιτηριο και αλλο να μπαινεις σε ενα γηπεδο σαν βλαχομαγκας ,και για 300 βοδια, να πληρωνει η ΠΑΕ 3.000 Ε εκαστο...
Η διοικηση δεν κανει οτι μπορει...Εχεις δικιο...Μπορουσε να παρει το βιντεο του Γρια-ΠΑΟΚ και να παει στον αθλητικο δικαστη(αλα ντεμης) και να πει χωστους μεσα αυτους που βολταρουν στο στιβο..εγω δεν πληρωνω τπτ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕ (καλως)...Οποτε σεβασμος σε αυτην την διοικηση !
Οταν θα σταματησουμε να ειμαστε βοδια και καφροι, πιστεψε με δεν θα υπαρχει διοικηση που θα πει οχι σε εκδρομη..Δηλαδη υπαρχει κανενας αλλος λογος περαν απο τα καφριλικια που δεν μας αφηνουν? Δεν θελει ο Τεο να εχει η ομαδα συμπαρασταση παντου? Μαλακας ειναι ξαφνικα?
Εγω χαρηκα (να σας πω την αμαρτια μου) που δεν θα παμε Λαρισσα, ενω μεχρι πριν απο 2 βδομαδες θα χαλιομουν...Αν δεν τραβηχτουνε αυτακια, πεσουν κανα δυο-τρεις ψιλες στους βλαχομαγκες, νομιζω πως μονο μια ασοβαρη διοικηση θα αφηνε τις εκδρομες, που στο κατω κατω της γραφης της στοιχιζουν ΠΑΡΑ πολυ ακριβα.
Λυπαμαι για οσα λεω, αλλα προσωπικα τα 130.000 Ε εμενα με τσουξανε πολυ..ΠΑΡΑ πολυ..Ειδικα με τον Τεο προεδρο...Σαν να εφαγα 4 απο τον ρουλη στην Τουμπα.