Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 608865 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

katafraktoi

• Guest
Ti na po me stoixeia?

Anaferthike to ekshs:

"ας κρατάμε μια πισινή για τις κινήσεις της διοίκησης."

Αυτο στο μικρο μου μυαλο σημαινει οτι κρυβεται δολος απο πισω!
Αν δεν σημαινει αυτο ας ειμαστε πιο προσεχτικοι σε οσα λεμε.
Δεν ειπα ουτε υπερασπιστηκα τη διοικηση ως προς κινησεις που δεν γνωριζω καν!
Οταν ομως αφηνονται υπονοουμενα ΟΧΙ για τις Κινησεις, ΑΛΛΑ για τις ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ με τις οποιες γινονται αυτες, τοτε θα πρεπει να στηριζονται οσα λεμε και οχι να αφηνουμε στον αερα καποια πραματα.

Αν λοιπον αρχισει ενα ειδους πολεμος προς τη διοικηση επειδη καποιος προσεληφθη η εφυγε απο τα γραφεια, ποιος μπαινει στα χωραφια των αλλων?
Τα ατομα που αναφερθηκαν εχουν γραψει την ιστορια τους στο οπαδικο κινημα αλλα η επαγγελματικη σχεση με τον ΠΑΟΚ ειναι περα απο αυτο...

Τελικα αν και παντα ειχα αντιθετη γνωμη σε αυτο που λεγαν μερικοι (Να μην υπαρχει Υπαλληλικη σχεση Κανενος οπαδου μας με την ΠΑΕ, επειδη πιστευα οτι ο ΠΑΟΚ πρεπει να κοιταει καταρχην τα παιδια του) τωρα ειμαι πλεον 100% αντιθετος! Γιατι μονο ετσι δεν θα εχουμε τετοια φαινομενα! Καλυτερα τα χωραφια διοικησης και συνδεσμων να ειναι διακριτα και χωριστα! Ο καθενας στο ποστο του...αγαστη συνεργασια αλλα ως εκει!

manos4

• Guest
symfwnw apolyta.....epishs KANEIS DEN MPOREI NA XREWSEI DOLO GIA OTIDHPOTE
STHN DIOIKHSH ASXETA AN LATHI EKANE KAI THA KANEI....
ta grafeia ths PAE DEN EINAI DHMOSIA YPHRESIA KAI KANENAS DEN EINAI ISOBIOS
EKEI.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
@katafraktoi

Ανέφερες κάτι αυθαίρετα και χωρίς στοιχεία που προσβάλει την προσπάθεια που κάνουμε σαν σύνδεσμοι και τον ρόλο που παίξαμε στον ερχομό Ζαγοράκη στον ΠΑΟΚ όταν οι περισσότεροι θέλαν την συνέχιση της διοίκησης Βεζυρτζή - Οικονομίδη.
Εγραψες:
"Αυτο το "ειμαστε πληρως ικανοποιημενοι με μια διοικηση" μεχρι που μπαινει σε συνδεσμιτικα χωραφια οποτε αρχιζουμε και χτυπαμε, μου θυμηζει οριτζιναλ και σουπερ3!"
Το παραπάνω δεν βασίζεται πουθενά, ούτε και σε αυτό που ανέφερε το @Tsakalaki για τις κινήσεις της διοίκησης. Το @Tsakalaki είναι mod του PAOKworld και δεν εκπροσωπεί κανέναν σύνδεσμο. Άρα θα έπρεπε αντί να αναφέρεις τα "συνδεσμίτικα χωράφια" να αναφέρεις τα "χωράφια του PAOKworld".

Πάμε παρακάτω...

Αναφέρεις ότι "Αν λοιπον αρχισει ενα ειδους πολεμος προς τη διοικηση επειδη καποιος προσεληφθη η εφυγε απο τα γραφεια, ποιος μπαινει στα χωραφια των αλλων?
Τα ατομα που αναφερθηκαν εχουν γραψει την ιστορια τους στο οπαδικο κινημα αλλα η επαγγελματικη σχεση με τον ΠΑΟΚ ειναι περα απο αυτο..."

Αυθαίρετο είναι να μιλάς για υποτιθέμενο πόλεμο λόγως πρόσληψης ή απόλυσης κάποιου υπαλλήλου.
Συμφωνώ πως δεν πρέπει να υπάρχει επαγγελματική με οπαδική σχέση. Είναι πρωτεύον θέμα για μένα.
Άρα δεν θα επικροτήσω, όπως δεν θα κράξω για κάτι τέτοιο. Όπως είδες απλά ανέφερα κάποια πράγματα στο πρώτο μου post για το θέμα και ακολούθησα αυτή την γραμμή. Είναι γνωστοί στο οπαδικό κίνημα οι προαναφερθέντες, μπορεί να λυπάμαι μέσα μου για την απόλυση κάποιου ή να χαίρομαι για την πρόσληψη κάποιου άλλου, αλλά το αντιμετωπίζω με τον ίδιο τρόπο που θα συνέβαινε αυτό σε οποιαδήποτε επιχείρηση.
Όπως δεν έχω λόγο σε εταιρία που απολύει φίλους μου, το ίδιο δεν έχω και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σου δίνω μπράβο για την τελευταία παράγραφο. Συμφωνούμε απόλυτα. Μακάρι να υπάρχει αγαστή συνεργασία και  διακριτοί ρόλοι, χωρίς να λείπει όμως η καλοπροαίρετη κριτική από τις δύο πλευρές.
Όπως η διοίκηση της ΠΑΕ μας καλεί και μας δίνει συγχαρητήρια, αλλά ταυτόχρονα μας κάνει συστάσεις, έτσι και εμείς σαν σύνδεσμοι της δίνουμε συγχαρητήρια και απλόχερα την βοήθεια μας, αλλά ταυτόχρονα της κάνουμε τις παρατηρήσεις μας για όσα πιστεύουμε ότι κάνει προς λάθος κατεύθυνση και στο κομμάτι πάντα που μας αφορά (οπαδοί).
gdaou
"γάβροι=κότες"

katafraktoi

• Guest
Αυτα που λες Αλαμανα85 με βρισκουν συμφωνο.

Αν και για να εξηγηθω μιλησα για συνδεσμους (και οχι για μελη ΠΑΟΚworld η απλους Φιλαθλους)  γιατι ο ιδιος ο Τσακαλακι εκανε το διαχωρισμο και μιλησε για απομακρυνση ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ-ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΩΝ!

Ξαναλεω ομως και επιμενω:

Η Φραση "ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ" στο μυαλο μου ακουγεται σαν "ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ"!
Η κριτικη ειναι σαφως καλοπροαιρετη και νομιζω οτι και η διοικηση την επιθυμει και ο υγιως σκεπτομενος κοσμος.
Απο την αλλη για να υπαρχει αυτος ο κρικος Διοικησης-Συνδεσμων-Απλου Κοσμου που ειναι απαραιτητος για να προχωρησουμε το αρχικο που χρειαζομαστε ειναι εμπιστοσυνη! Απο ολες τις πλευρες. Αν αυτο χαθει και φτασουμε να αμφισβητουμε κινητρα, ηρθε η αρχη του τελους! Οποιος δεν το βλεπει αυτο χρειαζεται γυαλια. Οι εχθροι μας το πηραν χαμπαρι και για αυτο πλεον χτυπαν ακριβως εκει.

Ερωτηματα:
1. Αν φυγει απο τα γραφεια ενας παλιος συνδεσμιτης ειναι κακο?
Αν φυγει αυριο-μεθαυριο ενας αλλος υπαλληλος που δεν ειχε την τυχη να προσληφθει επειδη ηταν επωνυμος οπαδος και που πιθανον και να εκανε καλυτερα τη δουλεια του (η και οχι) θα μας πειραξει το ιδιο τελικα και θα υπαρχουν και εκει αντιδρασεις και μουρμουρες? Η αυτος ο καυμενος καταδικαζεται λογω ανωνυμιας και δε μας νιαζει το μελλον του?
2. Υπαρχει καποιου ειδους μονιμοτητα στα γραφεια εν ειδη δημοσιου που δεν γνωριζω?
3. Μονο ο Ρουφιανος φευγει απο μια θεση? Ενας κακος υπαλληλος μπορει να την κρατησει την καρεκλα του για παντα?
4. Τελικα τι μας ενοχλει περισσοτερο? Η "απολυση" ενος υπαλληλου απο την τωρινη διοικηση ή η "προσληψη" του ιδιου υπαλληλου απο τη διοικηση Μπατατουδη η Γουμενου? Γιατι και για το δευτερο παλιοτερα ειχαμε ενστασεις και υπηρχαν πολλοι που αποκαλουσαν τους συγκεκριμενους "δουρειους ιππους"!
(Εμενα προσωπικα μεχρι σημερα δεν με ενοχλουσε τιποτα απο τα 2 και θεωρη αστειες και τις 2 στασεις. Αλλα αν σε ενοχλει η "απολυση" απο μια διοικηση και βλεπεις αλλα κινητρα απο πισω, τοτε το ιδιο οφειλεις να δεις και στην αντιστοιχη εποχη της προσληψης. Και μαλιστα απο πολυ πιο σκοτεινες διοικησεις. )
5. Οταν λεμε Τεο προχωρα - αλλαξε τα ολα, εως πιο βαθμο το θελουμε και το εννοουμε?

Εγω το μονο που ζητησα ειναι αν υπαρχει κατι ας το ξερουμε. Αλλιως δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να δημιουργουνται εντυπωσεις που μονο κακο στην ενοτητα του κοσμου μας κανουν.

Ολα στο Φως καλοπροαιρετα!
Καλο θα τους κανει εφοσον δεν υπαρχει κακη προθεση!
Αν παλι πιστευετε οτι κρυβεται κατι σκοτεινο απο πισω, πειτε το μας απλα να παρουμε το Ζαγορακη με τις ντοματες και να τον ξεφορτωθουμε προτου βαλει σε εφαρμογη τα σκοτεινα του σχεδια! (Τι λεω Θεε μου...)
Αλλα να αφηνουμε απλα εντυπωσεις ειναι ταχτικη που αλλοι εφαρμοζουν απεναντι μας αυτη τη στιγμη, μη εχοντας αλλα επειχηρηματα προσπαθουν να θολωσουν τα νερα και να δημιουργουν απλα ασχημες εντυπωσεις στον κοσμο.
Ας μην μπουμε κι εμεις σ' αυτο το παιχνιδι τους...

Φιλικα.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Να ξεκαθαρίσω καποα πράγματα για να μη παρεξηγηθώ, μέχρι τώρα δεν εχω μιλήσει για την διοίκηση, άλλωστε με το που ανέλαβαν ήμουν μαζί τους και τους στηρίζω όσο μπορώ.
Μίλησα για κάποιες αλλαγές, ίσως δεν χρησιμοποίησα τη σωστή λέξη, ετσι όπως το βλέπεις μπορεί εμφανίζομαι λάθος, οκ το δέχομαι.
Δεν αναφέρθηκα μόνο στην απόλυση συνδεσμίτη αλλά γενικά στις απολύσεις που έχουν γίνει, άποψη μου είναι και νομίζω πως εχω το δικαίωμα.
Δεν κατηγορώ κανεναν πόσο μάλλον αυτον που μας έβγαλε απο την δύσκολη θέση πέρσι αλλίμονο θα ήμουν αχαριστος, αλλά δεν ειμαι προσωπολάτρης.

Ουτε καν το paokworld δεν εκπροσωπω για να εξηγούμαστε, είπα μια αποψη εκτος και αν δεν πρέπει να την λέμε.
Ο χρόνος θα δείξει κάποια πραγματα μακάρι να είμαι λάθος και όλα αυτα να γίνονται για το καλό μας.

edit

Δεν θέλω φίλε να αφήνω εντυπώσεις δεν ειναι αυτος ο χαρακτήρας μου και φυσικά δεν θέλω να φύγει ο Ζαγοράκης απο την ομάδα. ελπίζω να καταλαβες τον τρόπο που τα είπα.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

katafraktoi

• Guest
Οκ..κατανοητες οι διευκρινησεις. Για μενα τουλαχιστον.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Μπράβο στην διοίκηση. Φέρθηκε σπαθένια και κατάλαβε το λαθος της. Παίρνω πίσω όλες τις σκέψεις μου και θεωρώ πλέον ότι τα προβλήματα που υπήρχαν, οφείλονταν τελικά σε ανοργανωσιά και απροετοιμασία για το συγκεκριμένο φιλικό.

Η ΠΑΕ έβαλε τσάρτερ και τα παιδιά ξεκινούν σε λίγο για την επιστροφή τους στην Θεσσαλονίκη.

Χίλια μπράβο ξανά!!!
gdaou
"γάβροι=κότες"

GeorgT

• Guest
Επεισόδιο με Ποικιλίδη

Ο ΟΦΗ και ο ΠΑΟΚ έχουν εξαιρετικά φιλικές σχέσεις και αυτό φάνηκε καθαρά μετά το τελικό σφύριγμα, όταν ο Θοδωρής Ζαγοράκης είχε εγκάρδια συνομιλία με τον Φανούρη Βατσινά. Στη συνέχεια, όμως, παραλίγο η ατμόσφαιρα να πάρει φωτιά.

Την ώρα που ο Ζαγοράκης έφευγε με το μέλος της διοίκησης του ΠΑΟΚ Παναγιώτη Ποικιλίδη κάποιος (ένας παλαιός παράγοντας του ΟΦΗ) τους πλησίασε και τους είπε σε έντονο ύφος: «Είδατε τη φιλοξενία μας. Ετσι να μας φερθείτε και σεις».

Ο Ποικιλίδης αγρίεψε και κάτι του απάντησε, αλλά ο Ζαγοράκης του είπε: «Μην απαντάς» και τον απομάκρυνε από εκεί.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7761&pubid=1316250

τον Ποικιλίδη ρε  :o :o :o :o βρηκαν ατομο κ αυτοι

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
Αυτό που κάνατε για εμάς έσβησε την πικρία που είχαμε όλη την προηγούμενη εβδομάδα . Ήταν από τις λίγες φορές που ένιωσα ότι ο κόσμος δεν είναι μόνο λεφτά για την εκάστοτε διοίκηση . Ένιωσα ότι με σέβονται . Όλα έδειξαν ότι ήτανε θέμα κακού σχεδιασμού και όχι ότι δεν μας νοιάζεται κανείς . Μας νοιάζονται και με το παραπάνω .
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline serreos_4

• Αποστολή
  • **
mexri to savato to mesimeri eimoun fovera neuriazmenos me tis kiniseis tis pae sto thema tis diogranoseis tis ekdromis....mporo na po pos me perase apo to mialo i idea '' vre mpas kai den mas theloun.... '' alla telika o skilos frontise na valei tis ponires mou/mas skepsis stin thesi tous piso....makari na einai o teleuteos lathos sxediazmos tis pae kai tou PAOK travel se themata ekdromon....perimeno na do mia poli kali organosi gia to mats me ergoteli....

SKYLE GERA MAZI THA KSANAFTASOUME TON PAOK MAS PSILA.....
P.A.O.K

katafraktoi

• Guest
Ελα μωρε ενταξει..................
Τωρα ο Ζαγορακης μπαλωσε την ανοργανοσια με μια κινηση που εδειξε οτι ΣΕΒΕΤΑΙ τον κοσμο του ΠΑΟΚ μελος του οποιου ειναι κι αυτος!
Οποτε η μπορα περασε κι ολα καλα..

Το ιδιο εγινε κι αλλες φορες στο παρελθον φετος. Πολλες φορες τα "ακουσε" ο Ζαγορ απο ελαχιστους (η βαβουρα ομως ακομα και απο εναν ακουγεται ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ!) αλλα αποδειχτηκε τελικα οτι ολα οσα γινοταν ειχαν μονο σκοπο το καλο της ομαδας.
Τα ακουσε για τη στελεχωση της ΠΑΕ. για τις Μεταγραφες που εκανε, για τους παιχτες που πουλησε, για τις εκδρομες, για τα εισητηρια, για τη βροχη...(Τι? Οχι ακομα για αυτο?......περιεργο!)

Την σκαπουλαρε σημερα αλλη μια φορα!!  (ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΦ!!)

Η καχυποψια ομως παραμενει.  :o
Λες και στοχος του ΠΑΟΚτση ειναι να γκρεμισει οσα χτιζει ενα χρονο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :(

ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΛΑ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΠΑΔΟΙ-ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ "ΑΤΟΠΗΜΑ".  :(
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΠΑΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΝΩΤΑ ΤΗΣ..ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΑΤΥΧΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΥΝΟΔΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΥΧΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ...ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ!!  :(

ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ!  :(
(αλλα μην ενοχλω! τωρα ονειρευεστε πρωταθλημα?)
   ???

Offline corrupt

• Αλλαγή

Δεν την έπιασα την ειρωνεία... ???
« Last Edit: September 01, 2008, 00:33:10 by tsakalaki »

katafraktoi

• Guest
Δεν υπαρχει Ειρωνια. Μονο καταγραφη γεγονοτων!

Offline corrupt

• Αλλαγή
Το ότι υπάρχουν διάφοροι δυστυχισμένοι "καλοθελητές" που προσπαθούν να βλάψουν την ομάδα, τη διοίκηση και τη νέα αυτή προσπάθεια νομίζω είναι φνωστό τοις πάσι... Τώρα αν κάποιοι είναι υπερ-αισιόδοξοι γιατί είναι κακό; Προσωπικά, ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ (καθότι είμαι μόλις 20 χρόνων) βλέπω τον ΠΑΟΚ μας να ξεκινάει με αισιοδοξία το πρωτάθλημα... Το ότι χαίρεσαι μ'ένα αποτέλεσμα, η ότι γουστάρεις τη φετινή σου ομάδα δεν συνεπάγεται ότι είσαι και φυτό, λαμόγιο, γυφτο-ΠΑΟΚτσής, ή δεν ξέρω γω τι άλλο...

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
http://www.metropolisradio.gr/7526

Ï “ÃïëãïèÜò” ôùí ïðáäþí ôïõ ÐÁÏÊ

Óå êáìßá ðåñßðôùóç äåí áðïôåëåß õðåñâïëÞ ç ðáñïìïßùóç ôïõ ïäéêïý êáé áêôïðëïúêïý ôáîéäéïý ðïõ ðñáãìáôïðïßçóáí ïé ðåñßðïõ 400 ïðáäïß ôïõ ÐÁÏÊ óôçí ÊñÞôç ìå “ÃïëãïèÜ”. Ç ôáëáéðùñßá ðïõ õðÝóôçóáí áõôïß ïé Üíèñùðïé ãéá íá åðéóôñÝøïõí óôçí Èåóóáëïíßêç èá ìðïñïýóá íá åìðíåýóåé óõããñáöÝá ãéá íá óôÞóåé âéâëßï ìå üóá óõíÝâçóáí áðü ôï âñÜäõ ôçò ÐáñáóêåõÞò ìÝ÷ñé êáé ôï âñÜäõ ôçò ÊõñéáêÞò üôáí êáé ïé ôåëåõôáßïé ïðáäïß ôïõ ÐÁÏÊ åðÝóôñåøáí óôçí Èåóóáëïíßêç. Äõóôõ÷þò ïé áñìüäéåò áñ÷Ýò äåí Ýäåéîáí ôçí áíÜëïãç óïâáñüôçôá êáé åõèýíç áðïäåéêíýïíôáò üôé æïýìå óå Ýíá êñÜôïò ðïõ ï êáèÝíáò ëåéôïõñãåß êáé óõìðåñéöÝñåôáé áíÜëïãá ìå ôá óõìöÝñïíôá ôïõ áäéáöïñþíôáò ãéá ôéò óõìâáôéêÝò ôïõ õðï÷ñåþóåéò.

Ç áñíçôéêÞ óôÜóç ôùí áêôïðëïúêþí ãñáììþí íá åîõðçñåôÞóïõí ôïõò ïðáäïýò ôïõ ÐÁÏÊ åß÷å ùò áðïôÝëåóìá íá äçìéïõñãçèåß Ýíá ôåñÜóôéï ðñüâëçìá ðïõ ëýèçêå ÷Üñç óôéò áîéÝðáéíåò ðñïóðÜèåéåò ôïõ Èüäùñïõ ÆáãïñÜêç êáé ôùí óõíåñãáôþí ôïõ. Ç ðåñéðÝôåéá ãéá ôïí êüóìï ôïõ ÐÁÏÊ êáé ôç äéïßêçóç îåêßíçóå áðü ôï âñÜäõ ôçò ÐáñáóêåõÞò. Óôï îåíïäï÷åßï üðïõ äéÝìåíáí ï ðñüåäñïò êáé ôá ìÝëç ôïõ äéïéêçôéêïý óõìâïõëßïõ Ýöèáóå áñãÜ ôï âñÜäõ ôçò ÐáñáóêåõÞò ç ðëçñïöïñßá üôé ïé äõï íáõôéëéáêÝò åôáéñßåò ðïõ ôá êáñÜâéá ôïõò áíá÷ùñïýóáí ôï âñÜäõ ôïõ ÓáââÜôïõ áðü ôï ëéìÜíé ôïõ Çñáêëåßïõ ãéá ôïí ÐåéñáéÜ áñíïýíôáí íá ðáñáôåßíïõí êáôÜ ìßóç þñá ôçí áíá÷þñçóç ôïõò ðñïêåéìÝíïõ íá ðñïëÜâïõí ïé ïðáäïß ôïõ ÐÁÏÊ áðü ôï “ÐáãêñÞôéï” íá ìåôáâïýí óôï ëéìÜíé. Ç ðñïãñáììáôéóìÝíç þñá áíá÷þñçóçò Þôáí óôéò 21.00 êáé åðß äÝêá çìÝñåò åêêñåìïýóå áßôçìá ãéá êáèõóôÝñçóç 30´ ðñïêåéìÝíïõ íá åîõðçñåôçèïýí ïé ïðáäïß ôïõ ÐÁÏÊ Ïé åôáéñßåò ðñïâÜëëïíôáò äéÜöïñåò áóôåßåò äéêáéïëïãßåò ü÷é ìüíï áñíÞèçêáí íá åîõðçñåôÞóïõí ôïí êüóìï áëëÜ áñãÜ ôï âñÜäõ ôçò ÐáñáóêåõÞò äÞëùóáí øåõäþò ðëçñüôçôá óôá ðëïßá ôïõò. Ùò äéá ìáãåßá ôçí åðüìåíç ìÝñá êáé ïé äõï åôáéñßåò äéÝèåôáí åéóéôÞñéá ãéá ôá ðëïßá ôïõò ãåãïíüò ðïõ êáôáããÝëèçêå óôï ëéìåíÜñ÷ç Çñáêëåßïõ ( áðü ôïõò áíèñþðïõò ôïõ ÐÁÏÊ ) ðïõ áäéáöüñçóå ãéá ôï ãåãïíüò óå ìéá ðñïêëçôéêÞ ðñïóðÜèåéá êÜëõøçò ôùí äõï áêôïðëïúêþí åôáéñéþí.

Ôï ðñùß ôïõ ÓáââÜôïõ âñÞêå ôï Èüäùñï ÆáãïñÜêç, ôïí Çëßá Âéïëßäç êáé ôïõò óõíåñãÜôåò ôïõò ( äéáôçñïýóáí áíïé÷ôÞ ãñáììÞ åðéêïéíùíßáò ìå ôïí õðåýèõíï áóöáëåßáò ÃéÜííç ÁèáíáóéÜäç ) áíôéìÝôùðïõò ìå ìéá äýóêïëç êáôÜóôáóç êáèþò èåþñçóáí õðï÷ñÝùóç ôïõò íá âñïýíå ôñüðï åðéóôñïöÞò ãéá üóïõò ïðáäïýò ôçò ïìÜäáò âñßóêïíôáí óôï ÇñÜêëåéï. Ï Èüäùñïò ÆáãïñÜêçò ðñïóðÜèçóå êáé êáôÜöåñå íá åðéóôñáôåýóåé ößëïõò êáé ãíùóôïýò ðñïêåéìÝíïõ íá âñåèåß ôñüðïò ãéá ôç ìåôáöïñÜ ôùí ïðáäþí ôïõ ÄéêåöÜëïõ. Ïé ðïëýùñåò óõæçôÞóåéò äéÞñêåóáí ìÝ÷ñé ôï ôÝëïõò ôïõ áãþíá ìå ôïí ÏÖÇ. Áêüìá êáé êáôÜ ôç äéÜñêåéá ôïõ ðáé÷íéäéïý ï ðñüåäñïò ôïõ ÐÁÏÊ åß÷å ôçëåöùíéêÝò åðáöÝò ðñïêåéìÝíïõ íá âñåèåß ôñüðïò ãéá ôç ìåôáöïñÜ ôùí ïðáäþí ôïõ ÄéêåöÜëïõ. Óôç äéÜñêåéá ôçò çìÝñáò Ýãéíáí ôåñÜóôéåò ðñïóðÜèåéåò ãéá íá íáõëùèåß êáñÜâé áëëÜ ç áäéáöïñßá ôùí êñáôéêþí ìç÷áíéóìþí åß÷áí ùò áðïôÝëåóìá íá ìç âñåèåß ëýóç.

Ç ëýóç ðïõ ðñïêñßèçêå Þôáí ç áíá÷þñçóç ôùí ïðáäþí ôïõ ÐÁÏÊ áðü ôïí Áãéï Íéêüëáéï ãéá ôïí ÐåéñáéÜ. ÌÜëéóôá ï ßäéïò ï ðñüåäñïò ôïõ ÄéêåöÜëïõ ìåôÜ ôï ôÝëïò ôïõ áãþíá ìåôÝâç áðü ôï ãÞðåäï óôï ëéìÜíé ôïõ Çñáêëåßïõ üðïõ åß÷áí óõãêåíôñùèåß ïé ïðáäïß ôïõ ÐÁÏÊ ðñïêåéìÝíïõ íá ôïõò åíçìåñþóåé ãéá ôéò åîåëßîåéò. ÐñÜãìáôé ìå ëåùöïñåßá ïé 400 ößëáèëïé ôïõ ÄéêåöÜëïõ áíá÷þñçóáí ãéá ôïí Áãéï Íéêüëáï ìå ôçí ðñïïðôéêÞ ôï ìåóçìÝñé ôçò åðüìåíçò ìÝñáò íá áíá÷ùñÞóïõí ãéá ôïí ÐåéñáéÜ. ÁñãÜ ôï âñÜäõ ôïõ ÓáââÜôïõ êé åíþ åß÷áí åîáóöáëéóèåß èÝóåéò ï éäéïêôÞôçò ôçò íáõôéëéáêÞò åôáéñßáò åíçìÝñùóå üôé äå äÝ÷åôáé íá öéëïîåíÞóåé ôïõò ïðáäïýò ôïõ ÐÁÏÊ.

Ç ðñïóöïñÜ 3 ÐÁÏÊôóÞäùí

Ç ëýóç äüèçêå ìå ôç íáýëùóç áåñïóêÜöïõò ãéá ôç ìåôáöïñÜ ôùí öéëÜèëùí ôïõ ÐÁÏÊ. Ïé äõóÜñåóôåò åîåëßîåéò åõáéóèçôïðïßçóáí ôñåéò åðé÷åéñçìáôßåò ïðáäïýò ôïõ ÐÁÏÊ ðïõ óôá ÷ñüíéá ôçò íéüôçò ôïõò Ýæçóáí óôï ðåôóß ôïõò ôéò åêäñïìÝò ôùí öéëÜèëùí ôïõ ÄéêåöÜëïõ óôçí ÅëëÜäá êáé óôçí Åõñþðç êáé áðïöÜóéóáí íá åðÝìâïõí. Ç ÷áñÜ ôçò ðñþôçò íßêçò óôï ÇñÜêëåéï êáé ç ïéêïíïìéêÞ ôïõò êáôÜóôáóç ôïõò åðÝôñåøå íá ðÜñïõí ôçí áðüöáóç íá åîõðçñåôÞóïõí ôïõò ïðáäïýò ôïõ ÐÁÏÊ. ºóùò ãéáôß óôçí ßäéá èÝóç ìå üóïõò âñÝèçêáí óôï ÇñÜêëåéï âñÝèçêáí ðñéí áðü ÷ñüíéá êáé ïé ßäéïé. ÁñãÜ ôï âñÜäõ ôïõ ÓáââÜôïõ êáé áöïý åß÷áí åíçìåñùèåß áðü áíèñþðïõò ôïõ ðåñéâÜëëïíôïò ôïõ ÐÁÏÊ ãéá üóá óõíÝâáéíáí åðéêïéíþíçóáí ìå ôïí Èüäùñï ÆáãïñÜêç êáé ôïõ áíáêïßíùóáí ôçí áðüöáóç ôïõò íá áíáëÜâïõí ôá Ýîïäá ôçò áåñïðïñéêÞò ìåôáöïñÜò ôùí ïðáäþí ôïõ ÐÁÏÊ ðïõ äåí åß÷áí ôñüðï “äéáöõãÞò” áðü ôï ÇñÜêëåéï. Ï ðñüåäñïò ôïõ ÄéêåöÜëïõ áöïý åíçìÝñùóå ôïõò óõíåñãÜôåò ôïõ ãéá ôçí ðñïóöïñÜ ôùí 3 åðé÷åéñçìáôéþí öéëÜèëùí ôïõ ÐÁÏÊ áðïöÜóéóå íá ôçí áðïäå÷èåß êáé ìå ôñåéò äéáöïñåôéêÝò ðôÞóåéò ôçò åôáéñßáò ASTRA AIRLINES áðü ôï ÇñÜêëåéï ðñïò ôç Èåóóáëïíßêç ïé ïðáäïß ôïõ ÄéêåöÜëïõ åðÝóôñåøáí óôç âÜóç ôïõò. Ôï âÝôï ðïõ Üóêçóáí ïé 3 åðé÷åéñçìáôßåò åßíáé íá ìç ãßíåé ãíùóôü ôï üíïìá ôïõò. ÊáëÜ èá êÜíïõí ëïéðüí ïñéóìÝíïé ðïõ áó÷ïëïýíôáé ìüíï ìå êïõôóïìðïëéÜ íá ìçí áíáëùèïýí óôçí ðñïóðÜèåéá áðïêÜëõøçò áõôþí ôùí ïíïìÜôùí. Ôï ìüíï ðïõ èá êáôáöÝñïõí åßíáé íá áðïôñÝøïõí áõôïýò ôïõò áíèñþðïõò íá ðñïóöÝñïõí óôï ìÝëëïí ïðïéáäÞðïôå âïÞèåéá óôçí ïìÜäá.

Óõãêßíçóç áðü ôï ðÝôáëï

Ïé äõóêïëßåò ðïõ óõíÜíôçóáí üóïé ôáîßäåøáí óôï ÇñÜêëåéï áêôïðëïúêüò äåí ôïõò åìðüäéóáí óôç äçìéïõñãßá áôìüóöáéñáò ðïõ óðÜíéá óõíáíôÜò óå ÅëëçíéêÜ ãÞðåäá. Ï óôü÷ïò üóùí öéëÜèëùí ôïõ ÄéêåöÜëïõ âñÝèçêáí óôçí ÊñÞôç Þôáí Ýíáò êáé ìïíáäéêüò. Íá äçìéïõñãÞóïõí ìå ôç óõìðåñéöïñÜ ôïõò óõíèÞêåò ðïõ èá ïäçãïýóáí ôçí ïìÜäá ôïõò óôçí åðéôõ÷ßá. Êáé ôá êáôÜöåñáí ðåñßöçìá. Áðü ôçí þñá ðïõ ïé ðáßêôåò ôïõ ÐÁÏÊ âãÞêáí óôïí áãùíéóôéêü ÷þñï ãéá ðñïèÝñìáíóç áíôéëÞöèçêáí üôé èá Ýðáéæáí “åíôüò” Ýäñáò. Áõèüñìçôá ïé ðïäïóöáéñéóôÝò ôïõ ÄéêåöÜëïõ ÷åéñïêñüôçóáí ôïí êüóìï ðïõ åß÷å äçìéïõñãÞóåé öáíôáóôéêÞ áôìüóöáéñá óôéò êåñêßäåò ó÷åäüí 2 þñåò ðñéí îåêéíÞóåé ôï ðáé÷íßäé. Ôá êáëýôåñá Þñèáí ìå ôçí Ýíáñîç ôïõ áãþíá. Ïé ïðáäïß ôïõ ÐÁÏÊ ìå ôá óõíèÞìáôá ôïõò êáé ôç óõíïëéêÞ ôïõò ðáñïõóßá þèçóáí ôçí ïìÜäá óôçí ðñþôç ôçò íßêç óôï ðñùôÜèëçìá. Ìéá íßêç ðïõ Ýóðáóå ìéá êáêÞ ðáñÜäïóç 24 åôþí ðïõ Þèåëå ôïí ÐÁÏÊ íá îåêéíÜ ìå áðïôõ÷ßá êÜèå ðñùôÜèëçìá. Ïé ïðáäïß ôïõ ÄéêåöÜëïéõ åðÝâáëáí ôï äéêü ôïõò ñõèìü. Ñõèìü ôïí ïðïßï áêïëïýèçóáí ïé ðáßêôåò êáé Ýöõãáí íéêçôÝò áðü ôï ÇñÜêëåéï. Ëßãï ðñéí ôï ôÝëïò ôïõ áãþíá ïé ó÷åäüí 3.000 ïðáäïß ôïõ ÐÁÏÊ “ìåèõóìÝíïé” áðü ôç ÷áñÜ ôçò ðñþôçò íßêçò óôï ðñùôÜèëçìá äå äßóôáóáí ìå óýíèçìá ôïõò íá èõìßóïõí óå üëïõò üôé ìðñïò óôçí áãÜðç ôïõò ãéá ôïí ÐÁÏÊ ëßãï ôïõò Ýíïéáæå áí èá êáôÜöåñíáí íá âñïýíå ôñüðï íá öýãïõí áðü ôï ÇñÜêëåéï. ¹ôáí ìéá ðñáãìáôéêÜ óõãêéíçôéêÞ óôéãìÞ ðïõ áðïäåéêíýåé ôï ìåãáëåßï ôùí áíèñþðùí ðïõ Ýêáíáí ÷éëéüìåôñá êáé ðÜëé ãéá íá âñßóêïíôáé óôïõ ÐÁÏÊ ôï ðëåõñü. ÁðÝäåéîáí ãéá Üëëç ìéá öïñÜ üôé ç ïìÜäá ôïõ ÄéêåöÜëïõ äéáèÝôåé ëáü ëåâÝíôç áëëÜ êáé Üîéï ðñüåäñï.

ÕðåñÜíèñùðåò ðñïóðÜèåéåò ôïõ ÐÁÏÊ Travel

Èá Þôáí ôåñÜóôéá ðáñÜëåéøç íá ìç óôáèïýìå óôçí ðñïóðÜèåéá ðïõ êáôÝâáëå ôéò ôåëåõôáßåò 72 þñåò ï õðåýèõíïò ôïõ ÐÁÏÊ Travel Äéïíýóçò ÃéáôñÜò. Áðü ôï âñÜäõ ôçò ÐáñáóêåõÞò åêôåëþíôáò ôéò åíôïëÝò ôçò äéïßêçóçò ðñïóðáèïýóå íá óõíôïíßóåé ôéò åíÝñãåéåò ãéá íá âñåèåß ôñüðïò áóöáëïýò åðéóôñïöÞò ôùí åêäñïìÝùí ôïõ ÐÁÏÊ êáôáâÜëëïíôáò õðåñÜíèñùðåò ðñïóðÜèåéåò. Ïé õðåñÜíèñùðåò ðñïóðÜèåéåò ðïõ êáôáâëÞèçêáí åß÷áí ùò áðïôÝëåóìá íá åîáóöáëéóèïýí ïé ôñåéò éäéùôéêÝò ðôÞóåéò ðïõ ìåôÝöåñáí ôïõò ïðáäïýò ôïõ ÐÁÏÊ áðü ôï ÇñÜêëåéï óôçí Èåóóáëïíßêç áëëÜ äåí Þôáí ìüíï áõôü. Ïé åíÝñãåéåò ôïõ üðùò êáé ôïõ ( ôåôñáìåëïýò ) ðñïóùðéêïý ðïõ âñÝèçêå óôï ÇñÜêëåéï ãé áõôü ôï ëüãï åß÷áí ùò áðïôÝëåóìá ôï âñÜäõ ôïõ ÓáââÜôïõ íá åîáóöáëéóèïýí ëåùöïñåßá ãéá ôç ìåôáöïñÜ ôùí ïðáäþí ôïõ ÐÁÏÊ áðü ôï ÇñÜêëåéï óôïí ¢ãéï Íéêüëáï ( êáé ôçí åðüìåíç ìÝñá áðü ôïí ¢ãéï Íéêüëáï óôï ÇñÜêëåéï ) êáèþò åðßóçò êáé ôçí åîáóöÜëéóå äùìáôßùí ãéá ôç äéáíõêôÝñåõóç ôùí ïðáäþí ôïõ ÐÁÏÊ óå ìéá ðåñßïäï ðïõ ç ÊñÞôç âïõëéÜæåé áðü ôïõñßóôåò. ÏñéóìÝíá ðñÜãìáôá öáßíïíôáé åýêïëá áëëÜ óôçí ðñÜîç ïé äõóêïëßåò åßíáé ðïëý ìåãáëýôåñåò áðü üóï ìðïñåß êáíåßò íá öáíôáóôåß.

Ç ASTRA AIRLINES

¢îéá áíáöïñÜò êáé åðáßíïõ óôçí ðñïóðÜèåéá áóöáëïýò åðéóôñïöÞò ôùí ïðáäþí ôïõ ÐÁÏÊ áðü ôï ÇñÜêëåéï óôçí Èåóóáëïíßêç åßíáé êáé ç óôÜóç ôçò áåñïðïñéêÞò åôáéñßáò ðïõ Ý÷åé áíáëÜâåé áðü ôï êáëïêáßñé ôéò ìåôáêéíÞóåéò ôçò ÐÁÅ. Ìå åíôïëÞ ôïõ ðñïÝäñïõ êáé éäéïêôÞôç ôçò åôáéñßáò ÃéÜííç ÆëáôÜíç âñÝèçêå ôï áðáñáßôçôï ðñïóùðéêü ðñïêåéìÝíïõ ôï áåñïóêÜöïò ôçò åôáéñßáò ðïõ ðñáãìáôïðïéåß éäéùôéêÝò ðôÞóåéò íá ôáîéäÝøåé ôñåéò öïñÝò áðü ôçí Èåóóáëïíßêç ãéá ôï ÇñÜêëåéï ðñïêåéìÝíïõ íá åðéóôñÝøåé êáé ï ôåëåõôáßïò ïðáäüò ôïõ ÐÁÏÊ óôçí Èåóóáëïíßêç ìå êéíçìáôïãñáöéêÞ ôá÷ýôçôá êáèþò ÷ñåéÜóôçêå íá îåðåñáóôïýí äåêÜäåò ãñáöåéïêñáôéêÜ ðñïâëÞìáôá ìÝ÷ñé íá ðñáãìáôïðïéçèïýí ïé éäéùôéêÝò ðôÞóåéò.

åéðå êáíåéò ôðô;
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

kostas4

• Guest
οτι και να πεις για τον ζαγορακη ειναι λιγο...

zan

• Guest
Εγω θα πω  μπραβο και στον Σαχπατζιδη ;)

Offline Suicidal

• Βασικός
pssssssssss, gata eisai re zan......
pws to brikes ?
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

zan

• Guest
Κοργιος που φαινεται κολαουζο δεν θελει ;D

XWRIO re zan , xwrio pou fenete........
« Last Edit: September 01, 2008, 09:19:42 by BillYpoglwssioS »

LoGotHeTiS

• Guest
01.09.2008     Áíáêïßíùóç ÐÁÅ ÐÁÏÊ

Ç ðïëõáíáìåíüìåíç ðñåìéÝñá ôïõ Åëëçíéêïý ÐñùôáèëÞìáôïò áíÞêåé, ðëÝïí, óôï ðáñåëèüí. ¢öçóå ðßóù ôçò, üðùò êÜèå áãùíéóôéêÞ, ÷áìÝíïõò êáé êåñäéóìÝíïõò. ¢öçóå, üìùò, êáé ôï óôßãìá ôïõ áäéÜöïñïõ ôñüðïõ ìå ôïí ïðïßï ç ÅëëçíéêÞ Ðïëéôåßá áíôéìåôþðéóå ¸ëëçíåò ðïëßôåò, öéëÜèëïõò ôïõ ÐÁÏÊ, ïé ïðïßïé ôáîßäåøáí óôçí ÊñÞôç.

Óôï ÇñÜêëåéï ãßíáìå ìÜñôõñåò ôçò ùìÞò ðñáãìáôéêüôçôáò. Ìå ìåãÜëç ìáò ëýðç äéáðéóôþóáìå, üôé ôï Åëëçíéêü êñÜôïò Üãåôáé êáé öÝñåôáé áðü ôï êåöÜëáéï. Óôçí ðñïêåéìÝíç ðåñßðôùóç, ïé éäéïêôÞôåò ôùí Íáõôéëéáêþí Åôáéñéþí ëåéôïýñãçóáí ðÝñá êáé ðÜíù áðü êÜèå íüìï. Ìå ôçí áíï÷Þ, ìÜëéóôá, ôïõ Õðïõñãåßïõ ÅìðïñéêÞò Íáõôéëßáò êáé üëùí ôùí áñìüäéùí öïñÝùí, ïé ðëïéïêôÞôåò åß÷áí ôç äõíáôüôçôá íá áðïêëåßóïõí ìå ôïí ðëÝïí ðñïêëçôéêü ôñüðï ôç ìåôáöïñÜ ôùí öéëÜèëùí ôïõ ÐÁÏÊ áðü ôï ÇñÜêëåéï óôïí ÐåéñáéÜ. Ïé ößëáèëïé ìáò áíôéìåôùðßóôçêáí ùò «ðïëßôåò äåýôåñçò êáôçãïñßáò».

Õðïõñãïß ôçò ÊõâÝñíçóçò, Õöõðïõñãïß êáé âïõëåõôÝò, ðïõ Þôáí áðü ôçí ðñþôç óôéãìÞ åíÞìåñïé ãéá ôï ðñüâëçìá ðïõ áíôéìåôþðéæáí ïé ößëáèëïé ìáò, äåí åß÷áí ôç äõíáôüôçôá (ßóùò êáé ôç äéÜèåóç…) íá åðéâÜëëïõí ôçí åöáñìïãÞ ôùí íüìùí. Ïé ÍáõôéëéáêÝò Åôáéñßåò, ü÷é ìüíï äåí äéÝèåôáí åéóéôÞñéá (áí êáé õðÞñ÷áí äåêÜäåò áäéÜèåôá) ãéá ôï äñïìïëüãéï ÇñÜêëåéï – ÐåéñáéÜò, áëëÜ Ýäùóáí åíôïëÞ þóôå ôá ðëïßá íá áíá÷ùñÞóïõí äåêáðÝíôå ëåðôÜ íùñßôåñá áðü ôï ëéìÜíé ðñïêåéìÝíïõ íá ìçí õðÜñîåé ïýôå êáí ïðôéêÞ åðáöÞ ôùí ðëïßùí áðü öéëÜèëïõò ôïõ ÐÁÏÊ ìåôÜ áðü ôï ôÝëïò ôïõ áãþíá ìå ôïí ÏÖÇ. ÅêáôïíôÜäåò Üíèñùðïé áöÝèçêáí óôçí ôý÷ç ôïõò, ÷éëéüìåôñá ìáêñéÜ áðü ôá óðßôéá ôïõò.

ÁõôÞ åßíáé ç ÅëëÜäá ðïõ äéïñãÜíùóå ðñéí áðü ôÝóóåñá ÷ñüíéá ôïõò Ïëõìðéáêïýò Áãþíåò êáé áðïôåëåß ìÝëïò ôçò ÅõñùðáúêÞò ¸íùóçò; Óå ëßãåò ìÝñåò ïé ðïëéôéêïß, ðïõ êÜèå ôÝóóåñá ÷ñüíéá äéåêäéêïýí ôçí øÞöï ôùí öéëÜèëùí ôïõ ÐÁÏÊ, èá âñåèïýí óôç Èåóóáëïíßêç óôï ðëáßóéï ôçò 73çò Äéåèíïýò ÅêèÝóåùò. Èá Ý÷ïõí Üñáãå ôï èñÜóïò íá êïéôÜîïõí óôá ìÜôéá üëïõò áõôïýò ôïõò áíèñþðïõò ðïõ Üöçóáí áâïÞèçôïõò óôçí ÊñÞôç;

Åßíáé ðñïöáíÝò üôé ç áíáãÝííçóç ôçò ïìÜäáò ìáò åíï÷ëåß. Áðïôåëåß Ýíá áãêÜèé (ðïõ êÜèå ìÝñá ìåãáëþíåé ïëïÝíá êáé ðåñéóóüôåñï) áêüìá êáé ãéá ôïõò ¸ëëçíåò ðïëéôéêïýò, ïé ïðïßïé äåí åðéèõìïýí Ýíá õãéÝò, äõíáôü êáé áíåîÜñôçôï ÐÁÏÊ. Ãéáôß ðñïöáíþò ãíùñßæïõí ìÝ÷ñé ðïõ ìðïñåß íá öôÜóåé. Ç áíáãÝííçóç ðïõ åðéôõã÷Üíåôáé ÷ùñßò ôçí ðáñïõóßá ôïõ êåöáëáßïõ ôï ïðïßï åîïõóéÜæåé ôç ÷þñá, ßóùò íá åßíáé ôåëéêÜ ôï ðñüâëçìá.

Ï ÐÁÏÊ äõíáìþíåé êÜèå ìÝñá ðåñéóóüôåñï. Ìå ìïíáäéêïýò óõììÜ÷ïõò êáé ïéêïíïìéêïýò õðïóôçñéêôÝò ôïõò öéëÜèëïõò ôïõ. Ôï ðïôÜìé äåí ãõñßæåé ðßóù. Ç ôáêôéêÞ óáò, ìáò ïðëßæåé ìå ìåãáëýôåñç äýíáìç. Ç éóôïñßá ôïõ ÐÁÏÊ ìáò õðï÷ñåþíåé íá ìåßíïõìå ðéóôïß õðçñÝôåò óôéò áñ÷Ýò ôçò ïìÜäáò – óýìâïëï ôïõ Åëëçíéêïý ðïäïóöáßñïõ. Èá åßìáóôå ïé íéêçôÝò áõôÞò ôçò ìÜ÷çò, ðïõ ìáò áíáãêÜæåôå íá äþóïõìå. Èá áðïäåßîïõìå, üôé ïé ößëáèëïé ôïõ ÐÁÏÊ äåí åßíáé ðáéäéÜ åíüò êáôþôåñïõ èåïý, üðùò èÝëïõí íá ðéóôåýïõí ôá êõâåñíçôéêÜ óôåëÝ÷ç, ðïõ áñíÞèçêáí íá ðñïóöÝñïõí ôç âïÞèåéá ôïõò, åíþ ìðïñïýóáí íá ôï êÜíïõí.

Ç ÐÁÅ ÐÁÏÊ áéóèÜíåôáé ôçí õðï÷ñÝùóç íá åõ÷áñéóôÞóåé äçìïóßùò ôïí Áñ÷çãü ôçò ÅëëçíéêÞò Áóôõíïìßáò ê. Âáóßëåéï Ôóéáôïýñá , ôïí Ãåíéêü Áóôõíïìéêü ÄéåõèõíôÞ ÁôôéêÞò ê. ÉùÜííç Ìðïýôóéêá, ôïí Ðåñéöåñåéáêü ÄéïéêçôÞ Áóôõíïìßáò ÊñÞôçò ê. ×ñÞóôï ÖñÜãêï, üðùò åðßóçò êáé ôá ëéìåíáñ÷åßá ÐåéñáéÜ êáé Çñáêëåßïõ, ãéá ôéò ðñïóðÜèåéåò ðïõ êáôÝâáëëáí ðñïêåéìÝíïõ íá ðåñéïñéóôïýí ôá ðñïâëÞìáôá ðïõ áíôéìåôþðéóå ï êüóìïò ôïõ ÐÁÏÊ óôçí ðñþôç ôïõ ðáñïõóßá ìáêñéÜ áðü ôç Èåóóáëïíßêç.

Ç ÐÁÅ ÐÁÏÊ

áðü http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsessionid=83C69F73C40B498C1940C8B8453D8EC3?newsCode=20080901135219984