Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 612016 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

legones

• Guest
Υπαρχει κανεις απο δω μεσα που να σπουδαζει δημοσιογραφια ή κατι σχετικο και να ειναι διαθεσιμος την Πεμπτη να το κανει ?

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Δημοσιογραφία δεν σπουδάζω αλλά επειδή έχω ασχοληθεί με παραπλήσιο πράγμα πολύ πρόσφατα είμαι 1000% διατεθειμένος να το κάνω. Απλά θέλει γρήγορες αποφάσεις από όλους και να συμφωνήσουμε σε 1)Ποιος θα το κάνει και 2)Στις ερωτήσεις.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
μαγκιά θα ήταν να στείλουμε ένα άτομο από εδώ μέσα...σαν paokworld...να γράψουμε της απορείες μας και να ζητήσουμε από την παε να παραβρεθεί και να κάνει της ερωτήσεις.....τους "βλαχοδημοσιογραφους" δεν τους εμπιστεύομαι, ποιο πολλοί μπερδεύουν τον κόσμο παρα των ενημερώνουν...και έτσι ζουν.
ετσι σωστο αυτο.οι δημοσιοκαφροι μπορει να λιβανιζουν και να μην ρωτησουν πραγματα που εμας μας ενδιαφερουν και μας τζινανε..

legones

• Guest
Παιδια προτεινω Dani -4-........
Εχει κανεις προβλημα ? Αν οχι να ξεκινησουμε με ερωτησεις ? ?

giannis80

• Guest
Ερωτήσεις :

1. Υπάρχει διαθέσιμο ρευστό στην ΠΑΕ για το ξεκίνημα κατασκευής του αθλητικού κέντρου?Πόσα περίπου θα κοστίσει,με ποιο τρόπο σκέφτονται να βρουν τα χρήματα.
2. Τι γίνεται στην περίπτωση μη κάλυψης του ΜΚ όσον αφορά τις επιπτώσεις στο αγωνιστικό κομμάτι (σποκλεισμός από Ουέφα).
3. Σε τι ποσοστό πιστεύουν οτι βρίσκεται το οικονομικό-διοικητικό πλάνο 5ετιας που είχε πει ο Παπαδόπουλος. Δηλαδή, υπήρχε πράγματι αύξηση του μπάτζετ όπως την υπολόγιζαν, τα χρέη μειώθηκαν περισσότερο ή λιγότερο απ'ότι υπολογιζαν κτλ

polaret

• Guest
Ποτε πιστευετε οτι θα ξεκινησουν οι εργασιες και με τι χρονοδιαγραμα αποπερατωσης για το κεντρο .
Εχει βρεθει η χρηματοδοτηση (παραπλησια ερωτηση)

Diego-4

• Guest
1η Ερώτηση
Πόσο ακόμη θα μπορούν να αντέχουν τα αρχίδια σου Θόδωρε χωρίς να σπάσουνε ?

2η Ερώτηση
Γιατί δεν ήρθε το κότερο του βαζελόπουλου στην Τούμπα και πήγαμε εμείς στο κότερο για να πουλήσουμε τον Μελίσση ?

3η Ερώτηση
Πόσο ακόμη πιο μικρό μπορεί να κάνει τον ΠΑΟΚ στέλνοντας τον Βρύζα σε κότερα και ταξίδια αναψυχής ?

4η Ερώτηση
Γιατί δεν ρωτάει τα μελη του paokworld πριν απο μία πώληση ή μία μεταγραφή ?

Αυτά απο εμένα.Περιμένω απαντήσεις για να κοιμάμαι ήσυχος. Ποιος θα πάει να τις κάνει τις ερωτήσεις ? Ο απογοητευμένος ?

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
kyrie Zagoraki...

ti ennoeitai otan lete o PAOK panw ap'ola? (me yfos)

Offline ved

• Αλλαγή
για την υποθεση γουμενου,τις πιθανοτητες και ποσο θα τις κυνηγησουμε θα ρωτησει κανας βλαχος η μπα?

μπα λεω εγω και εδω θαμαστε.

και ακομα κατι ποιο ουσιαστικο (αφου το κυνηγητο γουμενο φαινετε χαμενη υποθεση οπως φαινετε)

απο την αυξηση του μ.κ. τι ποσο  περιμενει η διοικηση να καλυψει ο κοσμος? αλλες λυσεις εναλλακτικες υπαρχουν? και σε τι ποσο θα πρεπει να καλυφθει για να παιξουμε ουεφα?

και κατι ακομα

απο τα 30 μυρια χρεη στο κρατος,ποσα περιμενουμε να τελεσιδικησουν εναντιον μας? υπαρχει καποιο σχεδιο και ποιο για να καλυφθουν η να παραγραφουν?

φοβαμαι πολυ οτι τιποτα δεν θα ερωτηθει απο τα παραπ[ανω και τιποτα δεν θα απαντηθει.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Σκοπευετε να παρετε καποια επιπλεον μετρα ασφαλειας στην Τουμπα ωστε να μην παρατηρειται τετοιος συνωστισμος?Ειναι προγραμματισμενα εργα συντηρησης ή/και καλωπισμου?
Τι απαντατε σε οσους σας κατηγορουν οτι με τις πωλησεις Χριστοδουλοπουλου Μελισση και τη χορηγεια Μαρφιν μπαινετε στο αρμα του Παναθηναικου?
Αλλαζει κατι στον σχεδιασμο των οικονομικων της ΠΑΕ μετα την αποχωρηση του Γιαννη Παπαδοπουλου?
Ποια θα ειναι τα καθηκοντα και οι ευθυνες του νεου ΓΔ κ.Χρυσοστομου Γκαγκατση? Με ποια κριτηρια επιλεχθηκε?
Σκεφτηκατε ποτε λογω απογοητευσης την αποχωρηση σας απο τη θεση του Προεδρου?Τι αντικτυπο εχει στον ελευθερο χρονο σας και στην προσωπικη σας ζωη η ενασχοληση με τον ΠΑΟΚ?
Στο θεμα διατησιας περυσι -σε αντιθεση με αλλες ομαδες- ησασταν καπως ελαστικοι, αν και θα μπορουσατε να διαμαρτυρηθειτε σε πολλες περιπτωσεις. Φετος που ο ΠΑΟΚ θα ειναι πιο πρωταγωνιστικος και ανταγωνιστικος σκεφτεστε να αλλαξετε την πολιτικη σας?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
poios exei thn ey8ynh gia to persino fainomeno lipo8ymias dyo an8rwpwn mesa sthn toympa kai thn ka8ysterhsh poy parathrh8hke gia thn eisodo twn giatrwn mesa stis 8yres
kai ti 8a kanete gia na to lysete?

legones

• Guest
δυο τρια πραγματακια και απο μενα.....
Ποιο ειναι το μπατζετ της ομαδας μεχρι και σημερα.
Και σε τι ποσοστο εχουν καλυφθει τα χρεη προς τριτους.
Συμφωνα με το πλανο ποτε σκοπευουν να τα αποπληρωσουν πληρως. Και κατα ποσο αυτο επηρεαζει την εξοδο μας σε Ευρωπαϊκες διοργανωσεις αν το πλανο δεν προβλεπει να απαλλαγουμε απο χρεη προς τριτους μεχρι το τελος αυτης της σεζον.
Νομιζω κατα τ'αλλα εχω καλυφθει.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Όλα αυτά που ρωτάτε, θα τα απαντήσει ο Ζαγοράκης έτσι κι αλλιώς. Και ας μην του κάνουν τις κατάλληλες ερωτήσεις οι δημοσιογράφοι. Το θεωρεί χρέος του να ενημερώσει όλο τον κόσμο, αφού όπως είπε και σήμερα, "διοικούμε μαζί" διοίκηση και Λαός.

Ήμουν παρών στην σημερινή συνάντηση με τους συνδέσμους και μας ανέλυσε ο Θόδωρος όλα τα παραπάνω παρουσία Βρύζα, Βιολίδη και Ποικιλίδη.

Δεν μπορώ να γράψω το παραμικρό από όσα μας είπε. Το μόνο που μπορώ να σας γράψω είναι ότι βαδίζουμε καλά. Η πλειοψηφία του φόρουμ θα πέσει από τα σύννεφα όταν ακούσει τις λεπτομέρειες για πολλά πράγματα. Θετικά!!!

Λίγο υπομονή μέχρι την Πέμπτη το μεσημέρι.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Αλαμανα85 θα τα πεις με το καλο οσα ξερεις ή να χρησιμοποιησω αλλους τροπους?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
 ;D
Homo, το μόνο που θα πω σε εσένα και σε όλα τα αδέλφια είναι ότι με όσα θα ακούσετε, θα συνεχίσετε να είστε περήφανοι που έχετε μια τόσο νοικοκυρεμένη διοίκηση στον ΠΑΟΚ.

Α, να πω και κάτι άλλο που δεν νομίζω ότι αποτελεί πρόβλημα να το αναφέρω. Στα γραφεία ήταν παρών ο Γιάννης Παπαδόπουλος ολίγον αξύριστος και ατημέλητος σε σχέση με όσα μας έχει συνηθίσει. Αυτό προς απάντηση προς κάποιους που μιλάνε για διαφωνίες και ίντριγκες ανάμεσα σε αυτόν και τα μέλη που συνεχίζουν να υπηρετούν στην διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Οκ θενκς, εχω πειθω τελικα. ;D
Ειδικα για τον Παπαδοπουλο εχουν γραφει παπαδες τελευταια, και εδω, ελπιζω ο bobmaster να μας αποκαλυψει "σιγα σιγα" αυτα που υπονοησε χθες.
Είναι καιρος να τα πούμε νομίζω...Λάθη στα λάθη επιτέλους κάποιος πρέπει να του πέι ότι άλλο πράγμα να αγαπάς και άλλο διοιηκείς...Πάντως δεν είναι τυχαίο η παραίτηση του Γ. Παπαδόπουλου από το Δ.Σ. -τον εγκέφαλο άμα θέλεται των οικονομικών της ομάδος - ότι πέρασε στο ντούκου μαζί βέβαια με άλλα τόσα , αλλά ήρθε η ώρα και σιγά σιγά θα τα ακούσουνε.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Geo

• Αλλαγή

.............................................

Ηρέμησε τους οπαδούς

Συνάντηση με τους οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ, την οποία οι ίδιοι ζήτησαν από το βράδυ της Δευτέρας μέσω των εκπροσώπων τους, είχαν οι Θοδωρής Ζαγοράκης, Ηλίας Βολίδης, και Ζήσης Βρύζας. Η μεταγραφή του Χρήστου Μελίσση δεν πέρασε απαρατήρητη. Το αντίθετο μάλιστα. Ο πρόεδρος της ομάδας, επειδή είχε και επιχειρήματα να αντιτάξει δέχθηκε το αίτημα και η συνάντηση έγινε χτες το μεσημέρι.

Οι φίλοι του «Δικέφαλου», ρώτησαν τον Ζαγοράκη τους λόγους που τον οδήγησαν να πουλήσει τον Έλληνα αμυντικό στον Παναθηναϊκό. «Είπαμε πολλές φορές και πέρυσι ότι έπρεπε να αλλάξουμε αυτήν την ομάδα. Γιατί παραπονιέστε; Έπρεπε να φύγουν οι περισσότεροι από αυτούς τους παίκτες. Και εσείς το ζητούσατε. Μήπως δεν κάναμε καλές μεταγραφές; Υπάρχουν ακόμη στην ΠΑΕ αρκετά χρέη.

Το ξέρετε ότι με αυτά που πληρώσαμε, το αρχικό ποσό των 9,5 εκατ. ευρώ που χρωστούσαμε σε τρίτους έπεσε στα 2,8; Το ξέρετε ότι απαραιτήτως πρέπει να καλυφθεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου; Θα μειώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τα χρέη για να φθάσουμε πιο κοντά στον στόχο της κάλυψης. Αλλιώς δεν παίζουμε ούτε Ευρώπη, αλλά από του χρόνου ούτε πρωτάθλημα.

Μήπως δεν πρέπει να επενδύσουμε στο αθλητικό κέντρο; Όλα αυτά μας οδήγησαν στην απόφαση που δεν ήταν ευχάριστη ούτε για εμάς», είπε στους οπαδούς ο Ζαγοράκης, ο οποίος αποκάλυψε ότι η αδειοδότηση για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα θα δίνεται από επιτροπή της ΟΥΕΦΑ. Τα κριτήρια που ισχύουν για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, θα ισχύουν και για το εγχώριο πρωτάθλημα.

Από τα 2,8 εκατ. ευρώ που είναι οι εναπομείναντες οφειλές, οι 500.000 είναι χρέη προς τον ίδιο, τα οποία ποτέ δεν ζήτησε.

........................
http://www.sport-fm.gr/article/140258

Κάτσε καλά! Και αν θέλεις μη συμμορφώνεσαι!

Μπράβο ρε Πρόεδρε, keep on working!

« Last Edit: July 30, 2008, 09:51:41 by Geo_68 »

Offline savage republic

• Βασικός
για την υποθεση γουμενου,τις πιθανοτητες και ποσο θα τις κυνηγησουμε θα ρωτησει κανας βλαχος η μπα?

μπα λεω εγω και εδω θαμαστε.

και ακομα κατι ποιο ουσιαστικο (αφου το κυνηγητο γουμενο φαινετε χαμενη υποθεση οπως φαινετε)

Eixa proswpika rwthsei ton Poikilidh sth Stuttgardh. Mou eixe pei oti exoun kinh8ei nomika, apla perimenoun ta dikasthria. Ta opoia ka8usteroun para polu...

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Παίδες πολύ ωραίες οι ερωτήσεις και καίριες. Τελικώς καταλήξαμε στο αν θα πάει κάποιος, αν θα πάω εγώ ή κάποιος άλλος? Και ένα άλλο θέμα είναι το πώς θα μπω εγώ ή ο όποιος άλλος μέσα στην αίθουσα τύπου, θα πρέπει να έχει γίνει κάποια πρότερη συνεννόηση και όχι πάμε έτσι ντουγρού και "γεια σας, ήρθα".
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline ppantelos

• Αποστολή
  • **
  • Τι θα γίνει με το on line shop της μπουτικ??
  • Θα αναβαθμιστεί (επιτελους) και το site της ΠΑΕ?
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ