Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 612174 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

legones

• Guest
Αυτο λεγεται..........
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ..........
Αντε γεια σας......

tilemachos

• Guest
Πιστοί στην ιστορία μας κάνουμε κι εμείς ένα είδος πρωταθλητισμού... Τι να κάνουμε το κέρατό μου;

Ξέρει κανείς να μας πει το συνολικό χρέος της ΠΑΕ; Κατά καιρούς αν δεν κάνω λάθος ακούστηκαν διάφορα ποσά από 30 ως 60 εκατομύρια ευρώπουλα. Κι έχω την εντύπωση ότι η ΠΑΕ πληρώνει 30.000 ευρώ και κάθε μήνα στο δημόσιο. Σας παρακαλώ ας με διορθώσει κάποιος αν έχω κάπου λάθος, γιατί δεν είμαι και απόλυτα σίγουρος για αυτά.

Να μην ξεχνάμε και την εκδίκαση της υπόθεσης μπαταξούδη για τα 5,5 δισ δραχμές ή αλλιώς 16 εκατομύρια ευρώ συν τους τόκους ίσως ξεπερνάμε τα 20. Πολλά θέλω; Να δεις πως ξεχρεώνεις...

ΥΓ: Θερμά συγχαρητήρια στη διοίκηση που έχει στο νου της και τα χρέη. 'Ετσι νιώθουμε την ηθική υποχρέωση μετά από το διαρκείας να πάρουμε και μετοχές για έναν μεγάλο Π.Α.Ο.Κ.

manos4

• Guest
aderfe oyte o mpatman oyte o goymenos pisteyyw oti tha katadikastoyn
dystyxws gia ayto kai emeis den prepei na plirwsoyme mia
sto kratos .......

CLUB LARISA

• Guest
Δεν υπάρχει μεγαλύτερο χαμόγελο που μας δίνεις ρε Σκύλε, απο το χαμόγελο της συνέπειας και της επαγγελματικής διαχείρισης της ΠΑΕ.....Θυμάται κανεις ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ απο τότε που η ομάδα μας ξεκινούσε προετοιμασία ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΞΟΦΛΗΣΕΙ όλους τους ποδοσφαιριστές κ το υπαλληλικό προσωπικό για την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά?Μπορεί να είναι και Πρώτη για τον Σύλλογό μας.....
Μπαίνουν βάσεις για μεγάλα πράγματα κ αυτός ο άνθρωπος φέτος το καλοκαίρι μου ξαναθύμισε ΠΟΣΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ είμαι που μαι ΠΑΟΚ....
Στη κόλαση της καθημερινής μας ζωής, στην ανέχεια των ονείρων μας, στον βούρκο του κρατικού μας πουθενά, κουνάμε το λάβαρο της ιδεολογικής μας αυτοτέλειας και απογείωσης....
Σκύλε σταμάτα να μας τρομάζεις με χαρα......

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
psiloasxeto alla thymithika twra to teleytaio paixnidi tou zagoraki prin fygei gia leicester (?) mesa stin ksanthi me vroxi, xasame kiolas 1-0 nomizw kai stin allagi apothewthike, irthe kai petakse kai fanela kai oloi fwnazame:
de tha se ksexasoume poteeeeee
thodoreeeeee
thodoreeeeeee

mesa mou eixa pei: paei ki aytos

telika oxi mono den pige, ksanarthe kai exoume kai pali orama, stoxous, plano, kai oso paei kai ligosteyoun kai ta lamogia...

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
α ρε συνονοματε τι μου θυμισες.....και τι βροχη ε?και που να δεις τι ειχε γινει την επομενη μερα στο αεροδρομιο που θα εφευγε...ενα τσακ ηθελε και δεν θα πηγαινε ποτε στο λεστερ....

Offline cure

• Αλλαγή
Μόνο ένας πρόεδρος με εκατό κιλά αρχίδια θα μιλούσε πρώτα με πράξεις και μετά με λόγια. Λίγο προτού πάει στην Ολλανδία, πληρώνει άπαντες μέχρι ευρώ και μεθαύριο θα πάει και θα πει στους ποδοσφαιριστές. Αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε. Είστε στη μεγαλύτερη ομάδα στη γη και δικαιολογίες δεν χωράνε

Όσο για τα χρέη σε όλους τους Έλληνες που πληρώνει η διοίκηση μας, πιστή στην εξαγγελία για εξυγίανση, θα ήθελα να πω πόσο περήφανος νιώθω πλέον. Η ΠΑΟΚάρα γίνεται ένας οργανισμός φερέγγυος και τεράστιος σε μέγεθος. Τινάζει τη λάσπη από πάνω τα φτερά της και σε λίγο θα τ' ανοίξει. Ε ρε τι έχει να γίνει μόλις ανοίξουν τα φτερά. Τσουνάμι θα γίνει από το πρώτο φτερούγισμα.

Λιιιιιιιγο ακόμη γαμώ τη ζωή μου. Έρχεται ρε μάγκες. Έρχεται... δεν το νιώθετε κι εσείς;
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

fatal_invasion

• Guest
ο οποιοσδήποτε που διαχειριζόταν τα λεφτά του κόσμου,με ηθος και εντάξει άτομο θα ξεπληρωνε τους πάντες στν ώρα του.Δεν έκανε κάτι το ξαφνιαστικό!αναμενόμενο ήταν.

Offline tsag

• Αλλαγή
επειδή όμως αυτά τα χαρακτηριστικά που αναφέρεις σπανίζουν στο ελλαδιστάν, είναι τελικά όντως κάτι αξιοθαύμαστο!!!

Σκύλε προχώρα, το μέλλον μας ανήκει. Μας το χρωστάει η Ιστορία...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

CLUB LARISA

• Guest
Όπως άλλωστε και καθε οποιοσδήποτε τα τελευταία 25χρόνια που πηγαίναμε για προετοιμασία κ μασ πετούσαν τα ξενοδοχεία έξω, πο δεν πληρώναμε....Σιγά τι εκανε ο ζαγοράκης.....ΠΑΟΚ είσαι, αυτά ειναι αναμενόμενα

fatal_invasion

• Guest
Σιγά τι εκανε ο ζαγοράκης.....
αν από αυτό που είπα κατάλαβες αυτό τότε τι να πω..έλεος

CLUB LARISA

• Guest
Fatal δεν προσπαθώ να στην πώ....Ξέρεις και ξέρω καλά πως το "αυτονόητο" στην ομάδα μας δεν υπάρχει εδώ και χρόνια, οπότε το εγκώμιο κ η ευχαρίστηση κάθε άλλο παρά αναμενόμενη πρέπει να είναι.... ;)

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
ο οποιοσδήποτε που διαχειριζόταν τα λεφτά του κόσμου,με ηθος και εντάξει άτομο θα ξεπληρωνε τους πάντες στν ώρα του.Δεν έκανε κάτι το ξαφνιαστικό!αναμενόμενο ήταν.

Fatal to anamenomeno den symvainei panta kai an krinw apo thn proistoria tou PAOK
exei na symvei edw kai kati aiwnes..
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline toy

• Αλλαγή
Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ Μ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Pantws otan vlepw kritiki ston Teo, kai malista kritiki ek tou asfalous kai xwris gnwsi tou antikeimenou..mou erxetai ena rebetiko tragoudi sto myalo

afieromeno stous paksimadokleftes radiofwnatzides kai tileoptikous star !

fatal_invasion

• Guest
μα λάρισα ,δεν είπα ότι δεν είναι σημαντικό.το αντίθετο.Και γω χαίρομαι απλά μάλλον όχι υπερβολικά,επειδή τα θεωρώ πλήρως αναμενόμενα γιατί έχουμε αξιόπιστο άτομο στη θέση προέδρου.

εντάξει gorgie -4- γάμησε με ρε μαν. Δεν πάω τον Ζαγοράκη και θα τον κριτικάρω μια ζωή.Οκ,τώρα;με ανακαλύψατε.

Τι αντικείμενο να γνωρίζω; του έχω μια οικονομική υποχρέωση και την ξεπληρώνω;Τι σκαλώματα τρώτε μερικοί ρε πούστη μου,δεν σας πιάνω καθόλου.

CLUB LARISA

• Guest
Fatal  αδερφέ μην αρπάζεσαι ρε. Ποσταρα παραπάνω τι εννοώ....Θυμάσαι ρε φίλε αλλη χρονιά, μεσούσης της περιόδου να έχουν πληρωθεί ΑΠΑΝΤΕΣ τα περσινά τους χρωστούμενα?Θυμάσαι να έχει πληρωθεί το υπαλληλικό προσωπικό ποτέ στην ώρα του, που γινόταν έρμαιο σε καθε στελλομπουζομετρουλάκη και στην αρπακτή για να δίνει ειδήσεις?Ναι για κάποια φυσιολογική κ φτασμένη ΠΑΕ είναι αυτονόητο.Για τον χιλιοβασανισμένο μας ΠΑΟΚ ειναι ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΧΡΥΣΗ....Κ κατι άλλο, ποιος λιμό (εύχομαι και ελπίζω κανένα) θα βγεί σε δημοσιογραφίσκο να πει φετος "υπάρχουν βεβαια οικονομικα προβλήματα, αλλα τα ξεπερνάμε, κ κοιτάμε μόνο την δουλειά μας κ μπλα μπλα μπλα μπλα...."
Βαρέθηκα το άλλοθι αδερφέ......Κ φέτος ψευδοδίλημμα και αλλοθι δεν υπάρχει για κανέναν στο αγωνιστικό κομμάτι......

fatal_invasion

• Guest
μα δεν διαφωνώ πουθενά σε αυτά που λες.απλά τα θεωρώ δεδομένα.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
εντάξει georgie -4- γάμησε με ρε μαν. Δεν πάω τον Ζαγοράκη και θα τον κριτικάρω μια ζωή.Οκ,τώρα;με ανακαλύψατε.

Τι αντικείμενο να γνωρίζω; του έχω μια οικονομική υποχρέωση και την ξεπληρώνω;Τι σκαλώματα τρώτε μερικοί ρε πούστη μου,δεν σας πιάνω καθόλου.

min to pairneis proswpika re man. ;)