Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 627036 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bozik

• Αλλαγή
και ποιος σας ειπε οτι αυτα ο στελλας δεν τα ηξερε....τον χαζο εκανε απλως για να κανει ντορο το αρθρο του....μαγκια του που  το πετυχε-εστω και μονο εδω μεσα......ασε που αν τον παρουν τηλ.απο την παε και τον ρωτησουν γιατι δεν μας πηρες ενα τηλ.να σου πουμε τη θεση μας προτου γραψεις κατι;θα κανει και εκει τον χαζο και αυτο που δεν θα μπορουν να τον πουν σιγουρα ειναι οτι εχει εμπαθεια.... γιατι την προηγουμενη εβδομαδα τους εγλυφε....ο γνωστος στελλας... -που ξερεις μετα απο 2-3 μηνες μπορει να δουμε κανενα αρθρο και απο το paokg4 που να προσθετει και αυτο-αδιαφοροντας για τη θεση της παε πανω σε αυτο το θεμα και οποιος πει την θεση της παε θα ειναι προσοπολατρης(αυτο δεν ειναι το εργο που βλεπουμε η κανω λαθος ???  )...τωρα αν  δεν τον νοιαζει να λεω εγω για τον στελλα ....αααα ο μαλακας ο στελλας το γραφει-καλαααα...δεν με νοιαζει και εμενα....ο φαντασμενος bozik
« Last Edit: June 06, 2008, 18:11:12 by bozik »
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

ive4

• Guest
Ïé åðåíäýóåéò ôçò Åôáéñåßáò, üðùò ðñïêýðôåé áðü ôïí ðáñáêÜôù ðßíáêá, áöïñïýí ó÷åäüí áðïêëåéóôéêÜ óå ðïäïóöáéñéóôÝò
ôçò Ð.Á.Å. Óôçí ôåëåõôáßá ÷ñÞóç (2006/2007) ðáñáôçñåßôáé óçìáíôéêÞ ìåßùóç óôéò åðåíäýóåéò ãéá ðïäïóöáéñéóôÝò ëüãù ôçò
ðñïóðÜèåéáò ôçò éïßêçóçò ãéá ìåßùóç ôùí åîüäùí.
ËÏÃÁÑÉÁÓÌÏÓ (ðïóÜ óå €)                   2004/2005                   2005/2006           2006/2007             31.12.2007           ÓÕÍÏËÏ
Êôßñéá- ôå÷íéêÝò åãêáôáóôÜóåéò               0,00                         0,00                     0,00                    0,00                    0,00
Ìç÷áíÞìáôá- ôå÷íéêÝò åãêáôáóôÜóåéò      0,00                         0,00                     0,00                     0,00                    0,00
ÌåôáöïñéêÜ ìÝóá                                0,00                          28.000,00              8.250,00              0,00                 36.250,00
¸ðéðëá & ëïéðüò åîïðëéóìüò                  82.035,15                   89.770,11              10.700,88            4.341,86           186.848,00
éêáéþìáôá ÷ñÞóåùò ôßôëïõ                 0,00                           0,00                      0,00                   0,00                  0,00
ÐïäïóöáéñéóôÝò                                  9.722.627,27              10.588.528,27           5.627.090,71      4.314.878,18     30.253.124,43
ÓÕÍÏËÏ                                 9.804.662,42                       10.706.298,38           5.646.041,59        4.319.220,04     30.476.222,43

(áðü óåë. 41 ôïõ åíçìåñùôéêïý äåëôßïõ ãéá ôéò ìåôï÷Ýò)....

ÐñïóÝ÷ôå üôé ôï 2004-5 êáé 2005-6ç ÐÁÅ Ýêáíå Ýîïäá 82.000 êáé 90.000 åõñþ ãéá Ýðéðëá êáé åîïðëéóìü!!! ÐñïóÝ÷ôå ðùò áõôÜ ôá ìÜëëïí ýðïðôá Ýîïäá ôçò åðï÷Þò Ãïýìåíïõ, ìåéþèçêáí áðü ôç äéïßêçóç ÆáãïñÜêç óôï åëÜ÷éóôï (5.000 åõñþ). Áõôü ãéá ìÝíá åßíáé ôåñÜóôéï äåßãìá ðüóï óÝâïíôáé êáé ôï ôåëåõôáßï åõñþ ðïõ ìðáßíåé óôçí ïìÜäá.

Åðßóçò áíáñùôéÝìáé ôá 10.588.000 ãéá ðïäïóöáéñéóôÝò (ðñïöáíþò åßíáé ôï ìðÜôæåô) ôï 2005-6 (åðß ãïýìåíïõ), ìå ðïéïõò ðïäïóöáéñéóôÝò Ýãéíå ; Äå èõìÜìáé.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Εχω εναν αδελφο μιλαμε καθημερινα απο το μσν για τον ΠΑΟΚ.Με το που μπαινω σημερα ξυπνωντας απο το μεσημεριανο υπνο του γραφω πρωτο πρωτο
ΖΑΓΟΡΑΚΗ...ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ...Ξερος ο φιλος μου με ρωταει γιατι και του απανταω μια ιδεα που ειχα, τρελη μεν, ιδεα δε.

Δεν εννοω να φυγει.Σαφεστατα ειμαι υπερ του και ας με πουνε και προσωπολατρη. Εδω σαν λαος τρεξαμε πισω απο Ιβαν και λοιπους..

Να βγει και να πει. Λαε του ΠΑΟΚ. Θα ηθελα σε 2 εβδομαδες να παρετε 7.000 διαρκειας η πχ αξιας 3.000.000 μετοχες και εγω θα κανω προταση σε 2 παιχτες μεγαλης και αναγνωρισμενης παγκοσμιως αξιας. Η να εχει κανει ηδη μικρες επαφες και να ειναι stand by. Βαλε και ενα Γλου απο πισω να πληρωνει κανα 40% του συμβολαιου-εγινε με τζιοβανι και ριμπο- και εισαι πρωτος μαγκας εχοντας εξαντλησει τα διαρκειας ολα και τη μπουτικ απο φανελες. Το σημαντικοτερο? Ο λαος θα δει μεγαλη μπαλα!

Σε περιπτωση που ο λαος αδυνατει να αγορασει τοσες μετοχες η διαρκειας σε συντομο χρονικο διαστημα?Να βγει και να απαντησει σε ολους αυτους που λενε εξυγιανση στηριζω Ζαγορακη και αλλες τετοιες ΠΟΥΣΤΙΚΕΣ δηλωσεις αλλα να κραζουν το Σαντος σε φορουμ και ραδιοφωνα, να βριζουν τους παιχτες εξω απο την 1, να αγοραζουν σπορ του βορρα και αλλες φυλλαδες και να μην ειναι σε κανενα εκτος ποτε των ποτων ΟΤΙ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΛΑΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΖΑΡΟ/ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ.ΤΕΛΟΣ. Εχουνε παρει φωτια τα μεταγραφικα θεματα σε ολα τα φορουμς και σε συζητησεις στα καφενεια αλλα το μπασκετ, η πωληση μετοχων ειναι να χαμε να λεγαμε. Και ξερω πολυ καλα τη νοοτροπια μας. Θελουμε σπιθες. Γαυριζουμε ωρες ωρες. (εχω να φαω κραξιμο αλλα δε μασαω, θα εξηγησω σε οποιον θελει τι εννοω)

Και για να μην βγαζουμε σαν πουτανιτσες την ουρα μας απ εξω παραθετω καποια στοιχεια.
21-03 Θέμα: Μεταγραφική περίοδος 2008 - 2009 - οι πραγματικές θα ανακοινωθούν απο το site της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όταν γίνουν  (Αναγνώστηκε 31261 φορές)
27-09 Θέμα: Αγορά μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 27/9/2007  (Αναγνώστηκε 6009 φορές)

ive4

• Guest
3.13.3 Αμοιβές μελών .Σ.
εν υφίστανται αμοιβές των μελών του .Σ. της Π.Α.Ε. & των ιευθυντικών της στελεχών κατά τις 3 τελευταίες χρήσεις.

(από σελ. 66 του ενημερωτικού δελτίου για τις μετοχές)...

Αφιερωμένο σε αθλητικές ΜΘ και όσους δημοσιογράφους λέγανε ότι το ΔΣ είναι έμμισθο!

Offline savage republic

• Βασικός
Εύγε στην ΠΑΕ για τη δημοσιοποίηση των οικονομικών. Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται.

apostolos

• Guest
Einai pou kapoioi siga siga eixa arxisei na sigopsithyrizoun...kai giati akoma den vghke o Papadopoulos gia ton oikonomiko apologismo, kai pou einai o oikonomikos aplogismos, ti ginetai me ta oikonomika, pou einai h sunenteuskh typou....oriste tagaria. Perimenan oi anthrwpoi na egrithei h istoria me tis metoxes...parte twra to biblio kai kante to fullo kai ftero....Ma poses tapes exei riksei auth h dioikhsh re? Polu tapidi re paidia. Den tolmaei na mpei kaneis sth raketa mesa, apo makria mono kai upo piesh.....

Offline cure

• Αλλαγή
Áðü äù êáé óôï åîÞò èá Ý÷ïõìå íá óõæçôÜìå ðÜíù óôï âéâëßï, ôá åõñþ óôéò óõæçôÞóåéò ìáò èá åßíáé áêñéâÞ ìå´÷ñé êáé ôï ëåðôü, ð.÷. èá ëÝìå ÷ñùóôÜìå óôïí ðáëéáôæÞ 23,45 €.
¼ðïéïò êÜíåé "êáëïðñïáßñåôç" êñéôéêÞ íá óôñþóåé ôïí êþëï ôïõ íá äéáâÜóåé óéãÜ óéãÜ êáé ìå ôçí çóõ÷ßá ôïõ (êáëïêáéñÜêé åßíáé) üëï ôï âéâëßï êáé ìåôÜ íá êÜôóïõìå íá ôï áíáëýóïõìå.

ÐëÝïí ïé óõæçôÞóåéò èá ãßíïíôáé üðùò ãñÜöåé ï ive4 (áðü óåë. 66 ôïõ åíçìåñùôéêïý äåëôßïõ ãéá ôéò ìåôï÷Ýò)
Êé ü÷é êáöåíåéáêïý åðéðÝäïõ ôïõ óôõë, ðüóá ðëÞñùóáí ôïí Öñïýíôæá ñå êáé ðüóá ðáßñíåé ï ìõñùäéÜò

ÁõôÞ åßíáé ç ìåãÜëç ìáò êáôÜêôçóç áäÝñöéá
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

apostolos

• Guest
Alla poios na ta ektimhsei auta. Strabwnoun pou pairnoume ton koutso Zerard h pou kratame thn Santos h giati den tha paiksoume kala se ena filiko aurio methaurio....Einai merikoi pou pragmatika dhladh tha tous plhrwna na allaksoun omada kai na mas afhsoun hsuxous....H pragmatikh plhgh auths ths omadas....

kostas4

• Guest
η δικηγορικη αμοιβη συνηθως κυμαινεται στο 5%.υπολογιστε λιγο το νουμερο και δειτε γιατι ο μοκκας κυνηγαει τοσο πολυ την υποθεση,οπως βεβαια και την υποθεση σικαμπαλα.δεν τον κατηγορω,και εγω το ιδιο θα εκανα.δουλεια του ειναι.απλα να μην βγαινει οτι τρεχει και για το καλο του ΠΑΟΚ μονο.εχει κυνηγησει υποθεσεις αλλα ξερει αυτος ποιες υποθεσεις κυνηγαει

170000+ ευρω για επιπλα και εξοπλισμους...να μας πει τι πηρε ο πουταναςγιος.αλλα και αυτος καλα εκανε.μαλακας ειναι?βρηκε και εκανε.αυτοι που μπορουσαν να τον ελεγξουν τι εκαναν?ε κατσαρη?δεν τα εβλεπες αυτα?η βρωμια ειναι μεγαλη

οποιος ξαναμιλησει και κανει κριτικη στον ζαγορακη να θυμαται τι κανανε οι προηγουμενοι στον ΠΑΟΚ.και μετα να κανει καλοβουλη κριτικη.κανεις δεν ειναι τελειος και σιγουρα οχι ο τεο.αλλα αυτος τουλαχιστον τιμαει και το τελευταιο ευρω και ποναει για την ομαδα οσο και εμεις

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Alla poios na ta ektimhsei auta. Strabwnoun pou pairnoume ton koutso Zerard h pou kratame thn Santos h giati den tha paiksoume kala se ena filiko aurio methaurio....Einai merikoi pou pragmatika dhladh tha tous plhrwna na allaksoun omada kai na mas afhsoun hsuxous....H pragmatikh plhgh auths ths omadas....

Ποιος γκρίνιαξε για τον Zerard, φιλικά ακόμα δεν γίνανε και εσύ βγάζεις απο τώρα συμπέρασμα και οι πιο φανατικοί "αντισάντος" όπως εγώ έχουν κάνει τουμπεκί. Μήπως πληγή είναι όσοι δημιουργούν προβλήματα κράζοντας προκαταβολικά? 

ΥΓ Πες μας σε τι νόμισμα πληρώνεις να δούμε αν μας συμφέρει. 
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

MetroStar

• Guest
Μην κρινετε ρε παιδια τις μεταγραφές ακόμα. Τίποτα δεν προμηνύει πώς θα είναι ο παικτης οταν παιξει. Μπορει να εχει καλο βιογραφικο και να μην κανει τιποτα η να είναι ασημος και να βγάζει ματια. Καθύστε να είναι υγιείς, να κανουν προετοιμασια να τους δουμε να παιζουν και κατα τον Οκτωβριο Νοεμβριο τους κρινουμε.

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Κι άμα δεν πάμε καλά τότε τα κάνουμε όλα πουτ@ν@ και με το δίκιο μας....
PAOK is a Social Movement!

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
ρε παιδιά δεν ξέρω την άποψη σας , αλλά πως σας φαίνεται ότι ο ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής έχει διώξει 13 παίκτες έχει πάρει μόλις 2 , σε όλους τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους υπάρχει κωλυσιεργία ,δηλαδή αδυναμία να κλείσουν στον ΠΑΟΚ και το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ βρίσκεται σύσωμο στην αυστρία για την εθνική και ο πρόεδρος μας γράφει αρθράκια σε μαγάλη αθλητική αθηναϊκή εφημερίδα ενώ η προετοιμασία της ομάδας αρχίζει σε 3 βδομάδες????  :gruebel: :gruebel: :gruebel: Εγώ δεν λέω να όλοι συμπααστεκόμαστε στην εθνική αλλά και ο ΠΑΟΚ
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

lizard_king

• Guest
ρε παιδιά δεν ξέρω την άποψη σας , αλλά πως σας φαίνεται ότι ο ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής έχει διώξει 13 παίκτες έχει πάρει μόλις 2 , σε όλους τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους υπάρχει κωλυσιεργία ,δηλαδή αδυναμία να κλείσουν στον ΠΑΟΚ και το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ βρίσκεται σύσωμο στην αυστρία για την εθνική και ο πρόεδρος μας γράφει αρθράκια σε μαγάλη αθλητική αθηναϊκή εφημερίδα ενώ η προετοιμασία της ομάδας αρχίζει σε 3 βδομάδες????  :gruebel: :gruebel: :gruebel: Εγώ δεν λέω να όλοι συμπααστεκόμαστε στην εθνική αλλά και ο ΠΑΟΚ

Γεια σας παιδιά απο ασπρόμαυρη Βέροια.Είμαι καινούργιος.Εγω προσωπικά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ΠΑΕ.Οι άνθρωποι παίξαν τόσα χρόνια μπάλα.Εξάλου υπάρχουν και ένα σορό προβλήματα,τόσες υποχρεώσεις.Έρχονται διάφοροι και ζητάνε λεφτά.Λίγο υπομονή να κάνουμε

Ντού στα διαρκείας.

Offline katz

• Αποστολή
  • **

δηλαδη???
ΠΑΟΚ G4Α

peris_fun

• Guest

Γεια σας παιδιά απο ασπρόμαυρη Βέροια.Είμαι καινούργιος.Εγω προσωπικά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ΠΑΕ.Οι άνθρωποι παίξαν τόσα χρόνια μπάλα.Εξάλου υπάρχουν και ένα σορό προβλήματα,τόσες υποχρεώσεις.Έρχονται διάφοροι και ζητάνε λεφτά.Λίγο υπομονή να κάνουμε

Ντού στα διαρκείας.

lizard_king exeis dikio....H xrysh leksi einai ypomoni!kai kaloshrthes aderfe!

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png

δηλαδη???

eironiko itan katz ;)

ive4

• Guest

άκυρος ο συσχετισμός! Μακάρι να έχει και τέτοιες δραστηριότητες ο Προεδρός μας. Έμμεσα διαφημίζεται ο ΠΑΟΚ.
Υπάρχουν άνθρωποι στην ΠΑΕ αρμόδιοι για τις μεταγραφές (προπονητής, τεχνικός διευθυντής, σκάουτερ)
Επίσης οι μεταγραφές χρειάζονται προκαταβολές, οι οποίες ίσως δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

Offline cure

• Αλλαγή
Για τους 13 παίχτες που έφυγαν εμένα μου φαίνονται ακόμα λίγοι σε αριθμό. Κανά δυο ακόμη χωράει

Για τους 2 που ήρθαν και για τους άλλους που περιμένουμε, για μένα ισχύει το "καλό πράγμα αργεί να γίνει"

Για την κωλυσιεργία δεν φταίει ο ΠΑΟΚ, αλλά η υπόθεση Πόρτο, που την έκλεισε χθες ο Βρύζας και πήγε στο plan B, δηλαδή Ιταλική αγορά. Αυτό για μένα δείχνει οργάνωση.

Το ΔΣ της ΠΑΕ πετάχτηκε να παρακολουθήσει την Εθνική στην Αυστρία, τι πιο φυσιολογικό; Και αμέσως βγαίνει πόρισμα ή ανησυχία πως παράτησαν τις δουλειές του ΠΑΟΚ; Δηλαδή σκλάβοι είναι και δε δικαιούνται να κάνουν ούτε αυτό; Για τις μεταγραφές τρέχουν ο Βρύζας, ο Γεωργιάδης και ο Πουρλιοτόπουλος.
 ;) Εμπιστοσύνη θέλει
« Last Edit: June 11, 2008, 09:30:37 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Simera o Thodoros ekleise 1 xrono thitias sto timoni tis PAE PAOK kai polles fillades tou exoun afierwmata kai eipa na parw mia..
Eixe mesa thn AKSEXASTH anakoinwsi pou ebgale ekeino to brady tis 13is Iouniou o Thodoris. Den thelw na pw kati parapanw giati ta leei ola apo moni tis. Terastio to megalio autou tou keimenou pou den exei anagki apo prologous. Diavaste tin kai thimithite...  ;)

"Ο ΠΑΟΚ συμπλήρωσε οκτώ δεκαετίες ζωής. Γεμάτες χαρές, δάκρυα και συγκινήσεις. Οκτώ δεκαετίες με τον κόσμο στο πλευρό του. Τώρα ήρθε η ώρα ο λαός του ΠΑΟΚ να γίνει συνοδοιπόρος και συμμέτοχος στην προσπάθεια σωτήριας της ομάδας. Ένας ισχυρός και πρωταγωνιστής ΠΑΟΚ, όπως είναι στην ψυχή του λαού του, έτσι πρέπει να είναι και στη δράση του και στην οργάνωσή του, στη διοίκησή του. Η συμμετοχή των φιλάθλων στην αναγέννηση εκ της τέφρας του Δικεφάλου μπορεί και πρέπει να παίξει καθοριστικό ρόλο. Η αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον μπορεί να πηγάζει ΜΟΝΟ μέσα από το λαό του ΠΑΟΚ.

Η δύναμη του ΠΑΟΚ είναι ένας ενωμένος κι ενιαίος ΠΑΟΚ.

Πρέπει όλοι να πλησιάσουμε πιο κοντά στον ΠΑΟΚ.

Πρέπει να μετρήσει το συναίσθημα και η αγάπη για τον ΠΑΟΚ.

Προσωπικά πήρα αποφάσεις που ίσως να μην της είχα πάρει αν δεν αγαπούσα τον ΠΑΟΚ. Τις περισσότερες φορές μέτρησε το συναίσθημα. Αυτό που κάνω εγώ και όλοι όσοι αγαπούν την ομάδα, θα πρέπει να το οργανώσουμε τώρα πολύ καλύτερα.

Νιώθω ότι έφτασε η στιγμή να αποσυρθώ από την ενεργό δράση. Ήταν η πιο δύσκολη απόφαση της καριέρας μου μέχρι σήμερα. Χρειάστηκαν ατελείωτες ώρες σκέψης και προβληματισμού μέχρι να δεχθώ μέσα μου ότι έφτασα στο τέλος της διαδρομής. Μιας διαδρομής με έντονα συναισθήματα χαρές και λύπες. Αυτή όμως είναι η μαγεία του ποδοσφαίρου. Ένιωσα την αγάπη όλου του φίλαθλου κόσμου της Ελλάδας. Πολλές φορές μου ασκήθηκε κριτική γιατί ενεργούσα με οπαδική λογική και όχι μ' εκείνη που πρέπει να έχει ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Πιστεύω ότι αυτή η προσπάθεια που γίνεται τώρα με τη βοήθεια από όλους του ΠΑΟΚτσήδες θα έχει επιτυχία και πράγματι μπορεί να στηρίξει και να κρατήσει ΟΡΘΙΑ την ομάδα. Τώρα στα δύσκολα.

Αυτό το συναίσθημα και η συμπαράσταση του κόσμου, επώνυμου και ανώνυμου, μου δίνει τη δύναμη, την πίστη και το όραμα να υπηρετήσω την ομάδα από ένα άλλο πόστο. Από μια άλλη θέση. Εκτός του αγωνιστικού χώρου. Σ' έναν χώρο άγνωστο μέχρι σήμερα για μένα. Γνωρίζω τις δυσκολίες του. Δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Είμαι εδώ. Για να υπηρετήσω τον ΠΑΟΚ, όπως τον υπηρέτησα ως ποδοσφαιριστής μέχρι σήμερα.

Λαμβάνοντας σοβαρά τις δεσμεύσεις των αρμοδίων για άμεση ρύθμιση των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είμαι σε θέση να δηλώσω ότι από το πρωί της Δευτέρας 18 Ιουνίου 2007, θα ηγηθώ διοίκησης Πρωτοδικείου. Σεβόμενος κάθε αρμόδια αρχή και τις ευθύνες που αναλαμβάνω απέναντι στον κόσμο του ΠΑΟΚ δηλώνω κατηγορηματικά ότι :

Σε περίπτωση που μέχρι το πρωί της 18ης Ιουλίου 2007 δεν γίνουν πράξεις οι υποσχέσεις και οι δεσμεύσεις της Πολιτείας για ρύθμιση των χρεών ΠΑΕ και ΚΑΕ προς το ελληνικό κράτος θα αποσυρθώ ζητώντας από τους υπευθύνους να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Μέχρι τότε ζητώ την συστράτευση όλων των δυνάμεων για τη δημιουργία του ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε".

Θόδωρος Ζαγοράκης

http://www.metrosport.gr/modules.php?name=FirstPageNews&func=viewcurrent&varid=85605

O PAOK PANW APO OLA.........