Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 627081 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Ρε φίλε είσαι ότι να ναι.Είναι δηλαδή κάποιοι όποιος κακό για τον ζαγοράκη πει να μην του ξανασηκωθεί. Σου είπα ότι δεν τον εμπιστεύομαι? Επειδη δεν έχει χρήμα?Ούτε να ξεχωρίσω θέλω απ τη μάζα ούτε να γίνω πρόεδρος στη θέση του προέδρου. Δε μπορούμε όμως ούτε μια κουβέντα να πούμε?Κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο. Ούτε γκρινιάζω ούτε πάω Τούμπα για να γκρινιάξω. Πάω για τον τρελό μας τον λαό.

Και κομπλεξικός είναι ο μισαλλόδοξος που δε μπορεί να ακούσει κάτι άλλο απ αυτό που του χουν βάλει στο κεφάλι.

Ελπίζω να είσαι πιτσιρικάς! Η μικρή ηλικία ίσως είναι (μερικές φορές, όχι πάντα) ένα πολύ σημαντικό ελαφρυντικό... Εάν δεν είσαι μικρός σε ηλικία τότε επέτρεψέ μου να σου δώσω μία φιλική συμβουλή.... Κόψ' την όσο είναι νωρίς γιατί κουφαίνει κιόλας.....
PAOK is a Social Movement!

LoGotHeTiS

• Guest
Του 89 είναι,18 χρονών.

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Εντάξει τότε.... Metrostar.... μπορείς να συνεχίσεις το "ασβέστωμα".....

chiltsid

• Guest
ti lete more,lamogia einai ola tous.

biolidis megalo lamogio,efere mono kamia 30 xorigies,siga to prama more kai poios den mporei na to kanei avto,oust!

papadopoulos lamogio kai avto,kseroume epitelous posa xrostame,exoume sygkekrimeno plano gia ta oikonomika,siga more,oust!

mandrinos lamogio,organose epitelous ta grafeia,den mpainei opoios kai opois pia mesa kai propantos oi kolodimosiografoi,oust re!

poikilidis lamogio kai avtos,apsogi synergasia me tous syndesmous,oi toumpa htan apo ta pio gemata kai politismena gipeda,ase mas more,oust!

mixailidis,milioridis terastia lamogia,trexoun oloi mera gia tis ypodomes kai to proponitiko kentro kai ta syntiroun bazontas xrimata kai apo tin tsepi tous,siga to prama,oust!

elevtheriadis,kala avtos ama den einai lamogio,organose tis yodomes apo tin arxi,scouting se oloi tin ellada gia talenta,protofanes idees gia tin ellada se themata ypodomes,oust re!

georgiadis,vryzas,ta filarakia tou zagor,proti xronia pou kanoume sobaro scouting kai den agorazoume apo dvd,poliountai paiktes pano apo tin torini aksia tous,ksekathares diloseis to ti theloume kai pos tha kinithoume,oust re stis plates tou PAOK den tha ginete manager!

oloi avtoi einai prosorini re,tha rthei o MEGAS ependytis mia mera kai tha mas kanei arsenal,den tous xreiazomaste more,oxi stin prosopolatreia,oust re oloi tous.

genika,den xreiazomaste ta avtonohta,theloume to kati parapano,ti skata kanei o zagor,siga tin exygiansi(papas,ta troei),den me noiazoun ta basika kai themeliodi,ego thelo megali omada.oust lamogia tou kerata!!

p.s:parakalo tous mod,na ta metaferoun sto sosto topic gia na min ginei kai avto mpourdelo,evxaristo!

kostas4

• Guest
καλα αν αυτος ειναι ΠΑΟΚ εγω ειμαι αστροναυτης.και αν αυτος ειναι "ΠΑΟΚ" τοτε μαλλον υποστηριζει λαθος ομαδα.

Εγώ είδα τον Ιβάν Σαββίδη με τρελό μαύρο ρώσικο χρήμα απο την Gazprom για ξέπλυμα να τον διώχνουμε κακήν κακώς και επιδαμε όλοι τη έκανε και η Ζενίτ με την Gazprom και η Σάλκε.

το ρωσικο χρημα ερχεται να το παρει απο το αεροδρομιο ενα μαβερικ που το οδηγαει ενα σκουληκι?και μετα αφου τρωει πεσιμο τον παιρνει ενα golf?
αγορι μου εχεις μεγαλο προβλημα.αηδιαζω μονο με αυτα που βλεπω να γραφεις.

Ούτε γκρινιάζω ούτε πάω Τούμπα για να γκρινιάξω. Πάω για τον τρελό μας τον λαό.

στον τρελο μας τον λαο δεν εχει ατομα σαν εσενα.παρτο χαμπαρι

Offline luc

• Αποστολή
  • **
ρε μετροσταρ η λιμπεροσταρ η οπως αλλιως σε λενε μηπως εισαι ο ζαγορας η ο ραπτοπουλος???γιατι αυτοι λενε τα ιδια ακριβως με τα posts sou

sabri

• Guest
re paidia ftanei..nomizo katalave o filos..

i kritiki einai panta kalodexoumeni
otan einai kalopisti..
otan omos ginetai mono gia na ginetai
einai periti eksorgistiki
kai gia to poutso..

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Διαβαζω τα προηγουμενα ποστς και επειδη πρεπει να ξεφευγουμε απο την μιζερια και να συνεχισουμε το τοπικ (ζαγορ στα διοικητικα) θα απαντησω ως εξης:

Η διοικηση του ΠΑΟΚ πουλαει τον φερναντεζ με 1.2 εκατομυρια + 20% μεταπωλησης και θα φερει 2 τερματοφυλακες , εκ των οποιων ο ενας ισαξιος και καλυτερος με λιγοτερα λεφτα.

Στην κατασταση που ειμαστε μεγαλη μαγκια...
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Suicidal

• Βασικός
Ο Θόδωρος Ζαγοράκης
στα διοικητικά του ΠΑΟΚ
(και το υπόλοιπο άψογο ΔΣ)

asxeta pleon post me to paron topic 8a trwne sbistra,
apo opeion mod kai na'nai ! ante ftanei re seis, ftanei !
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline blue_eyes

• Βασικός
Αγγελε γυρνα στον ΠΑΟΚ....

πλακα κανω παιδια μην το σβησετε. Εγω προβληματιζομαι με κατι αλλο οσον αφορα τον Θοδωρο. Πρεπει να παρουμε τις μετοχες στα χερια μας ωστε να οριζουμε και τον προεδρο τα επομενα χρονια.

Ο Τεο ανελαβε την ομαδα σε δυσκολους καιρους και βαδιζει με σωστα βηματα. Εαν σε λιγο καιρο η ομαδα αρχιζει να εχει και επιτυχιες εντος του αγωνιστικου χωρου, πραγμα πολυ πιθανον, τοτε αυτοματα αυξανεται η αξια της ενω και τα χρεη της σιγα σιγα θα μηδενιζονται. Αυτοματα γινεται ελκυστικη και για επενδυτες αλλα και για λαμογια.

Ποιος μου λεει οτι δεν θα ερθει καποιος τα επομενα χρονια και να βαλει ενα μεγαλο ποσο στην αυξηση και να παρει την ΠΑΕ. Και οσα εχτιζε ο Θοδωρος με τους Ζηση/Σαντος και εμας να πεταχτουν στο καλαθι.

Τα λεφτα της αυξησης ειναι πολλα για να καλυφτουν σε ενα χρονο και το μελλον του Θοδωρου ειναι αβεβαιο. Γιατι μπορει απο στιγμη σε στιγμη κυριολεκτικα καποιος αλλος να παρει την ΠΑΕ. Ναι μεν θα βαλει λεφτα για τις μετοχες αλλα δεν μπορουμε να γνωριζουμε τις προθεσεις του, τα σχεδια του και αν θελει να επενδυσει η να βγαλει λεφτα απο τον ΠΑΟΚ..

Offline agraf

• Αλλαγή

Ðïéïò ìïõ ëååé ïôé äåí èá åñèåé êáðïéïò ôá åðïìåíá ÷ñïíéá êáé íá âáëåé åíá ìåãáëï ðïóï óôçí áõîçóç êáé íá ðáñåé ôçí ÐÁÅ. Êáé ïóá å÷ôéæå ï Èïäùñïò ìå ôïõò Æçóç/Óáíôïò êáé åìáò íá ðåôá÷ôïõí óôï êáëáèé.

Ìç öïâÜóáé, ãéá íá êÜíåé êáíåßò êïõìÜíôï óôçí ðáå ÐÁÏÊ üðùò åßíáé óÞìåñá ðñÝðåé íá âÜëåé ôïõëÜ÷éóôïí 9.000.000€, ßóùò êáé ðáñáðÜíù. Ôá ëáìüãéá Ý÷ïõí ìÜèåé íá âÜæïõí øß÷ïõëá êáé íá êåñäßæïõí ðïëëÜ. Åðßóçò äåäïìÝíïõ üôé åìåßò èá áãïñÜóïõìå Ýíá ìåãÜëï ðïóïóôü Üí ü÷é êáé ôá 18.000.000 ôï ðïóïóôü ðïõ èá ìåßíåé áíïé÷ôü èá Ýéíáé ìåéøçöéêü.

¼óï ðéï ðïëëÝò ìåôï÷Ýò áãïñÜóïõìå åìåßò ôüóï ìéêñüôåñïò ï êßíäõíïò íá ðÝóåé ç ïìÜäá îáíÜ óå ëáìüãéï.

Offline blue_eyes

• Βασικός
Φιλε αν η ομαδα παει καλα και εχει καλους παικτες τοτε για βαλε αξια παικτων, αξια εμπορικη, εσοδα απο Ευρωπη κτλ και θα δεις οτι ειναι δελεαστικη ακομη και για μεγαλολαμογια...καποιος μπορει να βαλει 9 εκατ αλλα απο την διαχειριση σε ενα χρονο να βγαλει αρκετα λεφτα

ακομη και λαμογιο να μην ειναι αλλα να θελει να επενδυσει που ξερουμε εμεις ποιος θα ερθει; μπορει να ειναι ενας αθηναιος βαζελος για πχ που εχει λεφτα ή καποιος που να μην εχει ιδεα απο ποδοσφαιρο και να μας κανει την ομαδα μπουρδελο

ετσι με τον Θοδωρο τουλαχιστον εχουμε το κεφαλι μας ησυχο οτι εχουμε δικο μας παιδι στην διοικηση και δουλευει για τον ΠΑΟΚ
ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ 100% ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ

Offline agraf

• Αλλαγή
Áõôü ðïõ ëåò åßíáé ôï ìïíôÝëï êáéêÞò âÜóçò, ç ïìÜäá óôï ëáü ôçò êáé ç äéïßêçóç áðü êÜðïéïí "äéêü" ìáò. Óõìöùíþ áðüëõôá ìáæß óïõ.
'Áí áãïñÜóïõìå êáé ôá 18.000.000€ ìåôï÷Ýò èá Ý÷ïõìå 100% äéáóöÜëéóç. Íôïõ ëïéðüí êáé óôéò ìåôï÷Ýò êáé üðïõ ìáò âãÜëåé, ÷ùñßò Üí êáé ßóùò, äåí îÝñù êáé äåí åßìáé óßãïõñïò. Óôá ÷Ýñéá ìáò åßíáé ç ëýóç.

Offline cure

• Αλλαγή
...Το άλλο που θέλω να πώ άστο γιατί αν  το βγ΄σλω στην φόρα μπορεί να επέμβει και εισάγγελέας το έχω ακόυσει και άπο άλλους και στο εξωτερικό και έχω κάποιες ενδείξεις. Δε θέλω ούτε γω να το πιστέψω. Αν συγκεντρόσω στοιχεία ίσως το επαναφέρω προστοπαρόν ξεχνα το όμως.

Τι είναι αυτό που άκουσε ο ψαγμένος και δεν το βγάζει στη φόρα;
Τι ενδείξεις έχει άραγε;
Τι δεν θέλει να πιστέψει και συγκεντρώνει παραπάνω στοιχεία;
Για ποιο θέμα θα επέμβει ο εισαγγελέας;
Τι θέλει να ξεχάσει;

Το paokworld. δεν μένει με σταυρωμένα χέρια. Δεν αφήνει εκκρεμότητες... Ψάξαμε παντού... Ρωτήσαμε όλους τους μύστες και κατόχους της κρυφής γνώσης.

Και επιτέλους μάθαμε... Από 3 πηγές παρακαλώ!

Αν και δεν θέλαμε να το πιστέψουμε για τον συνοπαδό μας. Αλλά 3 πηγές δεν μπορεί να κάνουν λάθος  :'(

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7:%CE%9C%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CE%AF%CE%B1

"Προξενεί και ζημίαν εις το σώμα και εις την υγείαν του σώματος, διά τι καθώς όλοι κοινώς λέγουσιν, οι τε παλαιοί και νεώτεροι ιατροί, οι μαλακοί είναι άθλιοι και ελεεινοί, διά τι Α'.κιτρινίζουσι, Β'. αδυνατεί ο στόμαχός των και να χωνεύσουν δεν ημπορούν, Γ'. ασθενεί η όρασίς των οφθαλμών τους, Δ'. χάνουσι την φωνήν, Ε'. χάνουσι τον ύπνον, με κάποια ταραχώδη ενύπνια, Η'. τρέμει το σώμα των, κ.λ.π. Τέλος πάντων γηράσκουσιν ογλίγωρα και αποθνήσκουσι κακώς."

"Όποιος θέλει, ας αναγνώση το νεοτύπωτον βιβλιάριον το περί μαλακίας, και εκεί θέλει ιδεί τας αναριθμήτους ασθενείας και συμπτώματα που προξενεί η αμαρτία αύτη εις τους μαλακοποιούς, κατά τας γνώμας των φυσικών και των ιατρών."

"Εκεί θέλει εύρει ότι είναι αφρονέστατοι εκείνοι οπού διά της μαλακίας και πορνείας χάνουσι το σπέρμα των, το οποίον είναι το βάλσαμον και η δύναμίς, και το πλέον πολύτιμον υγρόν του σώματός των, τόσον αναγκαίον εις την ζωήν και σύστασιν του σώματος, ώστε οπού, κατά πάντας τους ιατρούς, ένα δράμι σπέρμα αξίζει διά σαράντα δράμια αίμα, και η δύναμίς εκείνου είναι ισόμετρος με την δύναμιν των τεσσαράκοντα δραμίων του αίματος."

[/b]
Εντάξει τότε.... Metrostar.... μπορείς να συνεχίσεις το "ασβέστωμα".....

:tikitaka:
αλλά με μέτρο  :a1006:
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
Στον Metrostar που ειπε..
" θα πάω να αναλάβω κιόλας αν φύγει ο Ζαγοράκης και θα τα καταφέρω και καλύτερα."

Σε ικετευω.....ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΕ..
Ονειρο ζωης μου ηταν να βρω εναν ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ...
ΠΗΓΑΙΝΕ....
Και αν ο Ζαγορακης τολμισει και σου αρνηθει ( η σε στειλει στην Σταυρουπολη), να μας το πεις και θα του δειξουμε εμεις...Μονο σε ικετευω..ΠΗΓΑΙΝΕ....

Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

ive4

• Guest
δε ξέρω τι άλλα έχει κάνει ο μετροσταρ. Αλλά πολύ άγριο πέσιμο του κάνετε. Επειδή λέει άλλα από αυτά που λέει η πλειοψηφία, φταίει η μαλακία ;
Πάντως κι εγώ έχω διαβάσει απίστευτα πράγματα στα ποστ του μέτροσταρ, αλλά δε με χαλάει να ακούω άλλες απόψεις. Είπαμε. 

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Δεν ήθελα να χαραμίσω το 400ο μου ποστ σε κάτι τέτοιο, αλλά ας πάει και το παλιάμπελο..... Δεν είναι μόνο αυτά που γράφει, ο τρόπος που τα γράφει, το κλίμα που δημιουργεί και τα υποννοούμενα που αφήνει, αλλά και το γεγονός ότι σε άλλο φόρουμ δηλώνει βάζελος.... Και δεν με ενοχλεί το τι δηλώνει και τι γουστάρει να είναι (δικαίωμά του είναι εξάλλου), αλλά ποιός μου αποκλείει εμένα ότι την ίδια κοροϊδία μπορεί να την φάμε και εδώ.... Όποιος γράφει, να ξέρει ότι μπορεί και να σχολιαστεί από οποιονδήποτε άλλο (.... φέρνω παράδειγμα τον ευατό μου και το κίτρινο "σπυρί" που δικαίως κουβαλάω από χθες το απόγευμα....)
« Last Edit: May 26, 2008, 14:13:56 by papritsa »

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
nomizw oti prepei na episimanthei i polu megali epituxia tou zagoraki ki olokliris tis dioikisis fusika gia tin pwlisi enos kakou termatofulaka gia ti fetini xronia me 1.2 ekatomuria kai i polu grigori antikatastasi tou me ton xalkia pou apoktithike eleftheros kai me meiwmenes apodoxes.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

makptol

• Guest
να ρωτησω κατι που δεν ξερω σε ποιο τοπικ να το βαλω....
στο μαρινοπουλο εχει μπυρες της μακεδονικης ζυθοποιιας που εχουν το λογοτυπο του ΠΑΟΚ την δοκιμασα και μ
αρεσε αλλα δεν ξερω αν τα χρηματα απο την χρησιμοποιηση του ονοματος του ΠΑΟΚ πανε στην διοικηση
η σε κανεναν προη-γουμενο μπατατουδη κλπ ξερει κανεις ?

ive4

• Guest
η μπύρα ΠΑΟΚ είχε βγεί νομίζω επί μπατατούδη. Αλλά νομίζω πουλάνε και τώρα στην μπουτίκ