Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 608292 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Matador

• Αλλαγή
Αφού όμως ο fatal_invasion είπε ότι τον ξέρει,τότε λήγει το θέμα.Αλλά προφανώς αν είναι ΠΑΟΚτσής είναι ακόμη χειρότερα..

Πραγματι εχουν κουρασει μερικοι. Δημιουργουν "κλιμα", εχουν μνημη χρυσοψαρου και δεν προτεινουν λυσεις. Και το χειροτερο ειναι οτι κανουν κριτικη χωρις να λενε τα οσα εκανε η τωρινη διοικηση.

Αρχιζει καποιος να κανει καλοβουλη κριτικη και απαριθμει τα τα οσα ΚΑΛΑ εκανε η διοικηση του ΣΚΥΛΟΥ και επειτα αρχιζει να λεει τι θα μπορουσε να κανει με τα σημερινα οικονομικα δεδομενα. Καθε αλλη κριτικη ειναι κακοβουλη για εμενα.

Εχουμε χορτασει απο μεγαλα λογια και επενδυτες του π....υ.

Ιδου η Ροδος και ιδου το πηδημα. Οποιος θελει ας βαλει 20 εκ ευρο και ειναι μεγαλομετοχος. Τα αλλα ολα ειναι μπουρδες, να εχουμε να λεμε.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline agraf

• Αλλαγή
Έχω βαρεθεί εδώ και χρόνια την κριτική, την ωχαδερφισμό και το να αποφεύγουμε να αναλάβουμε τις οπαδικές μας ευθύνες. όποιος ονειρεύεται επενδυτές που θα τον κάνουν πρωταθλητή δεν έχει παρά να βγάλει μία αγγελία στις εφημερίδες.

Ο άλλος δρόμος που κάποιοι ακολουθούν ήδη είναι:
1) Διαρκείας από την πρώτη μέρα
2) ΑΣ ΠΑΟΚ
3) Μετοχές

Απλά πράγματα. Μετροσταρ και κάθε άλλος μπορείται να διαλέξετε τον οπαδικό σας δρόμο.

MetroStar

• Guest
Πέρσι είχε γίνει μια φάση με το wikipedia που το συζητούσαμε εδώ στο forum.Σίγουρα ο ίδιος είχε αλλάξει το όνομα στο παλατάκι και το είχε κάνει pepsi arena.Mετά από μια online αναζήτηση τότε για να δούμε αν πίσω από αυτό ήταν κάνα κομπλεξικό σκουλίκι είχαμε βρει ότι δεν ήταν σκουλίκι αλλά βάζελος.

Αφού όμως ο fatal_invasion είπε ότι τον ξέρει,τότε λήγει το θέμα.Αλλά προφανώς αν είναι ΠΑΟΚτσής είναι ακόμη χειρότερα..

Έγω ήμουν φίλε είχα διαβάσει στο φόρουμ του Stadia.gr ότι η Pepsi είχε κάνει πρόταση για να πάρει το όνομα με χορηγία και πήγα και το άλλαξα. Αλλά παπας ήταν.Μπειτε δειτε το καπου στο φορουμ το χε πει καποιος.

MetroStar

• Guest
Metrostar xesthka gia to an eisai PAOKtshs h oxi, vasika an eisai akoma xeirotera. Otan tha les na fugoun an den ta kataferoun autoi oi malakes pou trexoun apo to prwi mexri to vradu gia na kseskatizoun kourades allonwn, tote tha les kai poios na erthei kai ti na kanei. Na matheste na seveste orismena pragmata.....
Den uparxei kefalaio les. Ma eides esu kanenan na erxetai na valei? Oriste h aukshsh edw einai trexei. Opoios thelei plhrwnei kai pairnei ton PAOK kai stelnei sto kalo kai th dioikhsh Zagoraki kai logoriasmo den dinei....Pountos omws? Ante giati apo logia xortasame...To cash den vlepw kanenan na diatithetai na to dwsei....Opote oso autoi trexoun xwris kerdos kai prospathoun ena nekro swma na to kratane sth zwh me texnhth anapnoh tha kanete oloi moko...Alliws pate na analavete eseis ama goustarete, h upshlh kritikh omws komenh.

Εγώ είδα τον Ιβάν Σαββίδη με τρελό μαύρο ρώσικο χρήμα απο την Gazprom για ξέπλυμα να τον διώχνουμε κακήν κακώς και επιδαμε όλοι τη έκανε και η Ζενίτ με την Gazprom και η Σάλκε. Ποιος μου λέει ότι δε θα διαολοστείλουμε και άλλον ειδικά τώρα που έχουμε και ηγέτη?Αλλά νταξει γι αυτό δεν φταίει φυσικά αυτός.

Όσο για το τρέξιμο και το ξεσκάτισμα δεν έχω δει κάτι χειροπιαστό ακόμη οπότε κρατάω μικρό καλάθι. Το μόνο που προσέφερε ο Ζαγοράκης είναι η συσπείρωση του κόσμου.

Κριτική θα κάνω όση θέλω και θα πάω να αναλάβω κιόλας αν φύγει ο Ζαγοράκης και θα τα καταφέρω και καλύτερα. Μη μου κάνεις υποδείξεις και για τα αλλα που λες χέστηκα κι εγώ.Πάνε διάβασε το παραμύθι σου τώρα

LoGotHeTiS

• Guest
Καταρχάς φίλε επειδή είσαι και μικρός,όχι πολύ μικρότερος από μένα αλλά,θα σέβεσαι τα άλλα μέλη εδώ μέσα..Και επειδή είσαι και νέος εδώ κόψε και τις προστακτικές.

Στις 08 Ιουνίου του 2005 έγγραφές στο stadia.gr

P.A.O. Υποστηρίζω τον Παναθηναικό ,αλλά πάνω απο όλα είμαι φίλαθλος.
http://stadia.igroupservers.net/forum/viewtopic.php?p=55687&highlight=#55687

Χαίρομαι που πήρες τον καλό τον δρόμο,αλλά αν όπως πολλοί από εδώ μέσα έβγαζες καρκίνο για να διώξεις τα σκατά από τον ΠΑΟΚ,τώρα θα μιλούσες πιο προσεκτικά για την σημερινή διοίκηση..

Offline bozik

• Αλλαγή
έτσι εξηγείται αυτό...το δεν έχω δει τίποτα χειροπιαστό....δεν ήταν ΠΑΟΚ τότε για να μπορεί να νιώσει πως αισθανόμασταν εκείνη την περίοδο ,τη σκατα φαγαμε για να μπορουμε σημερα να ασχολουμαστε μονο με το πως θα κανουμε ομαδαρα και οχι με λογιστικα και που βρισκόντουσαν τα μυαλά μας τοτε,οπως και το τι παίχτηκε με σαββίδη ,με κλεφτες κτλ.....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Metrostar xesthka gia to an eisai PAOKtshs h oxi, vasika an eisai akoma xeirotera. Otan tha les na fugoun an den ta kataferoun autoi oi malakes pou trexoun apo to prwi mexri to vradu gia na kseskatizoun kourades allonwn, tote tha les kai poios na erthei kai ti na kanei. Na matheste na seveste orismena pragmata.....
Den uparxei kefalaio les. Ma eides esu kanenan na erxetai na valei? Oriste h aukshsh edw einai trexei. Opoios thelei plhrwnei kai pairnei ton PAOK kai stelnei sto kalo kai th dioikhsh Zagoraki kai logoriasmo den dinei....Pountos omws? Ante giati apo logia xortasame...To cash den vlepw kanenan na diatithetai na to dwsei....Opote oso autoi trexoun xwris kerdos kai prospathoun ena nekro swma na to kratane sth zwh me texnhth anapnoh tha kanete oloi moko...Alliws pate na analavete eseis ama goustarete, h upshlh kritikh omws komenh.

Εγώ είδα τον Ιβάν Σαββίδη με τρελό μαύρο ρώσικο χρήμα απο την Gazprom για ξέπλυμα να τον διώχνουμε κακήν κακώς και επιδαμε όλοι τη έκανε και η Ζενίτ με την Gazprom και η Σάλκε. Ποιος μου λέει ότι δε θα διαολοστείλουμε και άλλον ειδικά τώρα που έχουμε και ηγέτη?Αλλά νταξει γι αυτό δεν φταίει φυσικά αυτός.

Όσο για το τρέξιμο και το ξεσκάτισμα δεν έχω δει κάτι χειροπιαστό ακόμη οπότε κρατάω μικρό καλάθι. Το μόνο που προσέφερε ο Ζαγοράκης είναι η συσπείρωση του κόσμου.

Κριτική θα κάνω όση θέλω και θα πάω να αναλάβω κιόλας αν φύγει ο Ζαγοράκης και θα τα καταφέρω και καλύτερα. Μη μου κάνεις υποδείξεις και για τα αλλα που λες χέστηκα κι εγώ.Πάνε διάβασε το παραμύθι σου τώρα
prosexe pws milas prwton se aderfia soy(an toys 8ewreis etsi).kai deyteron epeidh emeis eidame kai kati parapera apo thn
syspeirwsh toy kosmoy den to koveis kapoy edw kai na arxiseis na psaxnesai perissotero me to ti ginetai sthn omada soy/mas(8elw na
pisteyw)?
ki o PAOK na ksereis exei pio polles pikres para xares.gi'ayto eisai PAOK(8elw na pisteyw)

theoole

• Guest
Ρε μετροσταρ, οτι ο ζαγορακης ειναι η μονη ελπιδα για τον ΠΑΟΚ και πρεπει να τον στηριζουμε δε το χεις καταλαβει?? Μην εισαι μιζερος

MetroStar

• Guest
ok @Fatal_Invasion.
Αφού τον ξέρεις και λες ότι είναι συνοπαδός μας, θα του απαντήσω σοβαρά. Αν ήταν αλλόθρησκος, ούτε θα ασχολούμουν μαζί του, όπως έκανα μετά από όσα διάβασα να γράφει μέχρι σήμερα.

Σκεφτείτε λίγο. Αν σήμερα με όσα έχουν γίνει φέτος ήταν πρόεδρος ο Γούμενος πχ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ Η ΤΟΥΜΠΑ. Τώρα όπως όχι μόνο δεν αντιδράει κανείς αλλά ούτε και τολμάει να επισημάνει ή να κάνει καλόπιστη κριτική για τα κακώς κείμενα. Και μόνο και μόνο επειδή είναι πρόεδρος ο Ζαγοράκης.

Θα ήθελα να μου αναφέρεις τα κακώς κείμενα που αναφέρεις και για τα οποία θα έπρεπε να γκρεμιστεί η Τούμπα.

Μαλλον φίλε δε με κατάλαβες. Αυτά όλα που αναλύεις είναι αυτά που εξαιρώ. Τα έχω αφαιρέσει. Η μόνη μου ένσταση ήταν οι αποτυχημένες μεταγραφές .

Αν μιλάς για τα αγωνιστικά και τις αποτυχημένες μεταγραφές να σου υπενθυμίσω ότι το δίλλημα που υπήρχε το καλοκαίρι ήταν αν η ομάδα θα έπαιζε στην Α' Εθνική ή στην Δ' Εθνική. Καιρός για να ασχοληθεί η διοίκηση με το αγωνιστικό κομμάτι της δεν υπήρχε. Σχεδιασμός δεν έγινε, επειδή δεν είχε τον χρόνο για να τον κάνει.

Επί αρκετές εβδομάδες (μέχρι τον Δεκέμβριο), δανειστές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήγαιναν στα γραφεία και απαιτούσαν τα χρήματα τους, μόλις κατάλαβαν ότι μπήκε ρευστό στα ταμεία από διαρκείας και χορηγείες.

Για να γίνουν σωστές και αποδοτικές μεταγραφές, θα έπρεπε να υπήρχε οργανωμένο τμήμα στην ΠΑΕ από ανθρώπους της που θα είχαν θέσει στόχους παικτών μετά από διερεύνηση της αγοράς και παρακολούθηση ποδοσφαιριστών. Δυστυχώς οι προηγούμενες διοικήσεις δεν άφησαν παρακαταθήκη τέτοιο τμήμα scouting στην νέα διοίκηση και το μόνο που έβλεπες στα γραφεία, ήταν κάποιους μάνατζερ παικτών που κόβαν βόλτες και νομίζαν ότι βρίσκονταν στο σπίτι τους συμπεριφερόμενοι ανάλογα. Ευτυχώς γρήγορα η διοίκηση τους απομάκρυνε από τα γραφεία και στους πρώτους μήνες της παρουσίας της έκανε κάποια σημαντικά και ουσιαστικά πράγματα.

Απομάκρυνε τον "Yes Master" Παράσχο που έχει τεράστια ευθύνη στην απόκτηση των δύο Βραζιλιάνων Super Stars Αλαν και Μπαιάνο από γήπεδα 5Χ5 της Βραζιλίας και την ομάδα San Lorenzo. Ο Ζαγοράκης έφερε στην θέση του έναν πανευρωπαικά γνωστό και αναγνωρισμένο προπονητή που τυχαίνει σεβασμού στην χώρα του, γνώριζε την ποιότητα δουλειάς του από τον καιρό που βρίσκονταν στην ΑΕΚ και γνωρίζει ότι χάρις σε αυτόν θα βρει ανοικτές αρκετές πόρτες συνεργασίας με ομάδες τύπου Πόρτο και Μπενφίκα.

Ανέθεσε την οργάνωση των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ σε έναν άνθρωπο (Θόδωρο Ελευθεριάδη) ο οποίος θεωρείται ο πιο πετυχημένος στην Ελλάδα μετά την δουλειά που έκανε στα φυτώρια του Ηρακλή. Με αυτόν τον τρόπο διόρθωσε τα κακώς κείμενα που υπήρχαν στις μικρές ομάδες του Δικεφαλου. Όποιος είχε δει τις προεπιλογές  ποδοσφαιριστών τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και την σκοπιμότητα χρησιμοποίησης ποδοσφαιριστών σε αγώνες, θα είχε φρίξει.

Τέλος το πιο σημαντικό που έκανε... Έδωσε τον μπούλο σε άτομα-υπαλλήλους της ΠΑΕ που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν στα γραφεία και στην ομάδα και μάλιστα με τρόπο ο οποίος δεν άφηνε αιχμές, αλλά αντίθετα τους ευχαριστούσε για την συνεργασία.

Αν νομίζεις ότι όλα αυτά δεν έχουν σχέση με το αγωνιστικό μέλλον της ομάδας, είσαι το λιγότερο κακοπροαίρετος.

Καμία. Δοιήκηση χωρίς λεφτά=Ανήμπορη δοιήκηση .Οπότε τι κάνουμε? Αφήνουμε όλα τα στραβά να περνάνε στο ντούκου λέγοντας Έλα μωρε καλά παιδιά είναι δεν έχουν και λεφτα κριμα είναι.

Όχι. Βλέπουμε τι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ αντικειμενικά πέρα απ τα πρόσωπα και κρίνουμε ανάλογα. Επισημαίνουμε τα καλά αλλά και τα ασχημα. Και φυσικά στηρίζουμε όσο μπορούμε. Όμως αυτή η κατάσταση δεν μπορει να είναι αυτοσκοπός. Πρέπει να οδηγηθούμε σε κάτι πιο ουσιαστικό.

Σε αυτό το σημείο προτείνεις την εύρεση επενδυτή. Αυτό είναι ζητούμενο από όλους όσους βρίσκονται στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Προσπάθειες έγιναν και γίνονται από τη διοίκηση. Δημοσιοποίηση ονομάτων δεν έγινε και πολύ σωστά έπραξε η διοίκηση, αφού δεν τελεσφόρησε καμιά λύση μέχρι σήμερα. Η διαφήμιση στις πλάτες του ΠΑΟΚ, το μόνο που απέφερε ήταν διαφήμιση για κάποιους υποψήφιους επενδυτές και τίποτα παραπάνω για τον ΠΑΟΚ, παρά μόνο προβλήματα.

Αν υπήρχε πραγματικός επενδυτής, πιστεύεις ότι υπήρχε τρόπος να μην τον αφήσει να αναλάβει η παρούσα αδύναμη οικονομικά διοίκηση?

Πάρε το παράδειγμα του Βγενόπουλου στον Βάζελο. Όταν ο Βαρδινογιάννης του έκλεισε την πόρτα, δεν έκανε πίσω, αλλά άρχισε να κάνει αντιπολίτευση αποτελώντας τον εναλλακτικό πόλο εξουσίας στην ομάδα. Με την επιμονή του ξεσήκωσε τον κόσμο του Βαζελου και οδήγησε τον Βαρδινογιάννη σε τετελεσμένη αποδοχή της διαμορφούσας κατάστασης που δρομολογούνταν.

Για ποιο λόγο δεν έγινε το ίδιο από κάποιον ο οποίος πράγματι ενδιαφερόταν για την απόκτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ? Επειδή πολύ απλά, δεν υπήρχε σοβαρός επενδυτής, αλλά μόνο λαμόγια που ήθελαν προσωπική προβολή και να αποκτήσουν από τον ΠΑΟΚ χωρίς να προσφέρουν.

Δεν είπα ρε φίλε ούτε ότι ήταν καλός ο Γούμενος ούτε να τον ξαναφέρουμε .Ήταν λαμόγιο και ο χειρότερος προεδρος που είχαμε ποτέ. Απλά λέω ότι παρά τα όσα γίνονται δεν βλέπω να ξεφεύγουμε ουσιαστικά απο την μιζέρια εκείνης της εποχής αγωνιστικά και οικονομικά. Χωρίς κεφάλαιο δε γίνεται τιποτα. Είτε υπάρχει καλή θέληση είτε όχι.

Από την στιγμή που δεν υπάρχει το απαραίτητο κεφάλαιο για την λειτουργία της ομάδας, ποια λύση προτείνεις?

Η διοίκηση πρότεινε μια λύση με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που θα γίνει πράξη μετά την έγκριση από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Με αυτόν τον τρόπο δίνει την ευκαιρία σε υποψήφιους επενδυτές να αποκτήσουν τον ΠΑΟΚ και ταυτόχρονα βουλώνει τα στόματα σε όλους αυτούς που συκοφαντικά την κατηγορούν ότι δεν επιθυμεί λύση στον ΠΑΟΚ και διαιώνιση της παρούσης κατάστασης.

Θα χαρώ να ακούσω την δικιά σου πρόταση, αλλά όχι με "ΘΑ". Πρότεινε μια υπαρκτή, εφικτή και ρεαλιστική λύση να σε ακούσουμε.

Αν δε μου δείξουν κάτι σε ένα εύλογο διάστημα να φύγουν. Έτσι κι αλλιώς προσορινή λύση δεν είναι? Εφόσον το πρόβλημα είναι τα λεφτά ας κοιτάξουμε να προσελκύσουμε κάποιον που να έχει.

Και άσε τις επαναστάσεις και τις ιστοριες για αγριους για τα σκουλίκια.

Θέλεις να φύγουν? Ωραία. Και ποιος θα αναλάβει? Έχεις έτοιμη λύση. Να σε ακούσουμε λοιπόν. Και σε παρακαλώ μην καταφύγεις σε απαντήσεις για το "γωνιακό μαγαζί ο ΠΑΟΚ", "εκατομμύρια Λαού" κλπ. Αφού προτείνεις απομάκρυνση της διοίκησης, δώσε και τις απαντήσεις με υπεύθυνο λόγο.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου κατ αρχάς που μου απευθύνεις το λόγο και μιλάς με επιχειρήματα και σωστά απ ότι βλέπω.Θα προσπαθήσω να σου απαντήσω.

Πρώτα απ όλα κάτι ασχέτο.Το βάζελος πως σας κόλλησε?Αν θέλετε να ξέρετε (γιατί βλέπω πολύ τρώγεστε) για προσωπικούς λόγους και για κάτι που είχε γίνει με την οικογένεια μου αντιπαθώ ίσως τον βάζελο πιο πολυ και απ τον γαύρο.Τέλος μ αυτο.Δεν απευθυνόμουν σε σενα Alamana μ αυτό αλλά σε κάτι περίεργους.

Πάμε στο θέμα μας τώρα.Ορισμένα  κακώς κείμενα είναι τα εξής:

>Η απαράδεκτη αγωνιστική εικόνα που δικαιολογείται εν μέρη απ αυτά που λες αλλά όχι πλήρως. Ακόμη και πριν τον Ζαγοράκη επί Βεζυρτζή πχ και των άλλων καραγκιόζηδων η κατάσταση ήταν καλύτερη και ας μην είχαμε και δοιήκηση.Ωραία μπορεί να μην είναι προτεραιότητα το αγωνιστικό άλλα όπως και να χει χτυπάει άσχημα ρε φίλε από όλη τη σεζόν να έχεις να θυμάσαι δύο ματς και σε όλα τα άλλα να είσαι ένα χάλι και μισό. Έτσι για το γαμώτο.ΠΑΟΚ είσαι. Δεν μπορώ να χωνέψω την ένατη θέση σε καμία περίπτωση. Και ακόμή περισότερο δε μπορώ να χωνέψω το να πανυγηρίζουμε γιατι μεν μπορει να είμαστε ένατοι αλλά κάνουμε εξυγίανση.Πρέπει να πουμε μπράβο για την εξυγίανση (αν και εφόσον γίνεται) αλλά κρατάμε και μια επιφύλαξη για το αγωνιστικό κομμάτι.Σε αυτόν τον τομέα γενικά (αγωνιστικό+αποτυχημένες μεταγραφές κτλ) μπορώ να κάνω υπομονή. Δεν είναι επιτάκτική η ανάγκη να κάνεις ομάδα εδώ και τώρα. Να μην φτάσουμε όμως και στο σημείο να χάσουμε την αξιοπρέπεια μας και να έρχονται τυχάρπαστοι και να λένε πάμε για το διπλό στη Τούμπα. Μπορώ να κάνω υπομονή για 2-3 χρόνια ακόμα. Και τη νέα σεζόν δε θα βγώ να κατηγορήσω αν δεν πάμε καλά αλλά δω βήματα μπροστά. Ο Σάντος είχε πει κάτι για πλάνο διετίας τριετίας κάτι τέτοιο.

>Το άλλο που θέλω να πώ άστο γιατί αν  το βγ΄σλω στην φόρα μπορεί να επέμβει και εισάγγελέας το έχω ακόυσει και άπο άλλους και στο εξωτερικό και έχω κάποιες ενδείξεις. Δε θέλω ούτε γω να το πιστέψω. Αν συγκεντρόσω στοιχεία ίσως το επαναφέρω προστοπαρόν ξεχνα το όμως.

Εδώ πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι δεν β΄γηκα να θάψω τον Ζαγοράκη και να πω ότι μου φταίνε όλα. Έγιναν κινήσεις προς τη σωστή κατεύθυνση και προς η λάθος. Δε μηδενίζουμε. Είναι κακό όμως να πεις ''έγιναν και λάθη. Δεν ειναι ολα ιδανικά.'' ? Δεν το καταλαβαίνω αυτό.
Πρέπει να καταλάβουμε ότι η δοιήκηση αυτή είναι προσωρινη. Το μέλλον είναι ένας οι πολλοί μεγάλοι επενδυτές οι οποίοι όπως λές δε βλέπω να έρχονται.Και δε θα ρθουν όχι για τα χρέη αλλά γι αυτήν την αρρωστημένη κατάσταση που επικρατεί στην πόλη .Με τα ΜΜΕ σκουπίδια που δηλητηριάζουν τον αγνό φίλαθλο τους παράγοντες λαμόγια που θα χωθούν παντού όπου έχει λεφτά και θα κοιτάξουν να σε ΄φανε. Το πιο σωστό το είχε πει ο Άγγελος. Να πάρουμε τον ΠΑΟΚ και να τον πάμε στη Βουλγαρία κάπου μακριά απ δώ.Απο τη μιζέρια μας. Εγώ αυτό που θέλω απο τον πρόεδρο είναι αυτό. Να χτυπήσει αυτήν την νοοτροπία της παρακμιακής Θεσσαλονίκης ώστε να ανοίξει ο δρόμος για κατι καλύτερο. Κακά τα ψέματα χωρίς λεφτα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν είσαι τίποτα. Καλός κι ο κόσμος να συμμετάσχει ωραία και να ασκεί και έλγχο οργανωμένα σε όποιον επενδυ΄τη έρθει αλλά μόνος του δε φτάνει να αλλάξει η κατάσταση. Μακάρι να θελήσει όποιος έρθει να κρατήσει κάποιο πρόσωπο κοινής αποδοχης στη δοιήκηση. Όχι πως θα αλλάξει κάτι ουσιαστικό αλλά για να εμπνέει αυτή τη συσπείρωση στον κόσμο. Μόνο που θα μου επιτρέψετε να προτείνω καποιον άλλο γι αυτή τη θέση. Τον Γιώργο Κούδα.Τέλος και μ αυτό.

Ως τοτε η δοιήκηση πρέπει να επικέντρωθει στο να κάνει μια συντήρηση και λογική διαχείρηση της κατάστασης και να έχει ως απώτερο αλλά και άμεσο στόχο την εξεύρεση επενδυτη.Εμείς θα είμαστε εδώ να στηρίζουμε ΤΟΝ ΠΑΟΚ , επισημαίνοντας ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΚΟ συμβαίνει στην ομάδα μας χωρίς παροπίδες. Συγνωμη αν σε προηγούμενα ποστ μου ήμουν κάπως απότομος και δεν έδωσα καλά στα παιδιά να καταλάβουν τι ενοούσα ή αν προσέβαλα κάποιον αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι.Έτσι αισθάνομαι έτσι τα είπα χύμα. Δε θέλω να δώσω άλλη έκταση στο θέμα, είπα ότι είχα να πω και βαρέθηκα και λίγο να απαντάω σε ποστς :-\.

Καλή συνέχεια σε όλους παιδία, είμαστε κοντά στην ομάδα για να την δούμε ξανά εκεί που της αξίζει.

MetroStar

• Guest
Καταρχάς φίλε επειδή είσαι και μικρός,όχι πολύ μικρότερος από μένα αλλά,θα σέβεσαι τα άλλα μέλη εδώ μέσα..Και επειδή είσαι και νέος εδώ κόψε και τις προστακτικές.

Στις 08 Ιουνίου του 2005 έγγραφές στο stadia.gr

P.A.O. Υποστηρίζω τον Παναθηναικό ,αλλά πάνω απο όλα είμαι φίλαθλος.
http://stadia.igroupservers.net/forum/viewtopic.php?p=55687&highlight=#55687

Χαίρομαι που πήρες τον καλό τον δρόμο,αλλά αν όπως πολλοί από εδώ μέσα έβγαζες καρκίνο για να διώξεις τα σκατά από τον ΠΑΟΚ,τώρα θα μιλούσες πιο προσεκτικά για την σημερινή διοίκηση..

Φίλε είμαι ΠΑΟΚ απο ανέκαθεν. Αν παρακολουθούσες το Stadia.gr  θα ξες ότι έλεγα μαλακίες και τους δούλευα όλους εκεί.Αυτό το κομμάτι διάβασες μόνο?Δεν ήμουν ποτέ βάζελος ούτε άλλαξα ομάδα .Για να τελειώνουμε και μ αυτό το θέμα .Παρακολουθώ παοκ ανελειπώς απο εκτη δημοτικού και πρωτη φορά πήγα τουμπα στη δευτερα.Δε πιστεύω ότι κανένας απ αυτους που με ειπαν βάζελο είναι πιο ΠΑΟΚ απο μενα.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
dld re aderfe apo oti katalavainw synexizeis na oneirovateis?poy einai oi ependytes?
ston vazelo kanoyn oyra na xwsoyne 100 myria kai se sena ta 18 den ta vazei kanenas.esy ki egw eimaste esy ki egw 8a synexisoyme na eimaste
p.s o koydas ksanamphke se dioikhseis me toys kleftes.twra den lew tpt giati mporei kai na parekshgh8w.atomo empistosynhs
kai koinhs apodoxhs omws den einai
p.s2 to allo poy den 8es na peis giati den to les?mhpws giati oloi osoi goystaroune na vgazoyn fhmes exoyn xasei to merokamato?
vlepeis apo thn dioikhsh den vgainei tpt eksw.ara fhmes einai...

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Ο κούδας είναι κούδας και τελειώνει η ιστορία. Σε 100 χρόνια όσοι ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ πάλι για τον κούδα θα μιλάνε και θα γράφουνε, οπότε ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα. ΜΕ την  λογική οτι ο κούδας είναι λαμόγιο επειδή μπήκε σε διοικήσεις λαμογιών και ο ζαγοράκης δεν θα έπρεπε να γυρίσει στον ΠΑΟΚ με διοίκηση γούμενου.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline spinos_4

• Αλλαγή
re paidia giati to kourazete to thema????
i lysi einai apli
theleis na pareis ton PAOK ?
kalipse tin auxisi kai telos
ola ta alla einai apla logia
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
re azazel oyte tpt tetoio lew oyte 8elw na grapsw kati poy pisteyw egw giati opws to pa 8a parekshgh8w
atomo koinhs apodoxhs kai empistosynhs omws den einai.den nomizw na diafwneis

chiltsid

• Guest
symfono me ola ta paidia parapano kai aporo pos kratiosaste toso iremi!
kathe treis kai ligo mpainei enas eksypnos edo mesa kai leei ta idia kai idia.

``den exo dei kati xeiropiasto,oxi stin prosopolatreia,mono syspirosi exei ferei o zagor,mono me epndyti tha pame mprosta ktl``

ego prosopika barethika pragmatika avtou tou eidous tous paoktsides,entaksei yparxoun merikoi pou fetos den anteksan me to agonistiko kai kseygan polles fores.
alla oudepote den legan paparologies gia ton zagor gia na kanoun entiposei.

file metrostar,einai apla ta pramata,afou den goustareis avtin tin dioikisi giati pires diarkeias?gia na krazeis sto gipedo?gia na gkriniazeis?
oxi oxi giati eisai ΠΑΟΚτσής kai blepeis pera apo prosopa!etsi den einai?

den mou les afou agapas toso ton PAOK,giati bazeis ton egoismo sou pano apo ton PAOK?giati theleis na ksexoriseis apo tin maza?
toso kompexikos eisai?se peirazei toso poly pou enas anthropos kanei kali douleia?

a ksexasa esy kratas mikro kalathi gia tin dioikisi,kati tha ksereis parapano fantazomai e?
exeis dikio as feroume ton sabbidi more,pou exei sxesis me tin gazprom,apo pou to ksereis alitheia?
pou skata ksereis ti einai o sabbidis?ola afou apo efimerides ta ksereis gia vton?
ton sabbidi ton empistevesai epeidi exei xrima alla ton zagoraki oxi,epeidi den exei?
emena mou leei polla avto gia sena.

gia osous einai kalothelites,ksypnioi,oxi prosopolatreis opadoi ktl,ena exo na sas po,afiste ton PAOK epitelous ysixo,arketa sas exei faei stin mapa,barethikame tous kseroles,pou kanoun ypodeiksis kai otan erxotai ta dyskola krybontai se mia gonia,fygete epitelous!den sas xreiazetai o PAOK,kanenan den xreiazetai!katalavete to epitelous,pane oi epoxes pou kserate,erxontai kainourgia pramata eite to thelete eite oxi!

p.s:a,prin to ksexaso,min mou ksekinis tora to poso ΠΑΟΚτσής eisai kai pou ksero ego,den me endiaferei,emena me endiaferei ti les tora kai apo oti blepo stin apantisi sou,ston alamana faskis kai antifaskis.les empistevomai tin dioikisi kai tha tin stirksis alla den pisteveis pos kanei exygiansi.
plaka mas kaneis re file?ante na poume apo xthes!

zito syggnomi apo ta meli tou foroum,alla den paei allo re aderfia me kati tetoious!

« Last Edit: May 24, 2008, 14:51:30 by chiltsid »

MetroStar

• Guest
re paidia giati to kourazete to thema????
i lysi einai apli
theleis na pareis ton PAOK ?
kalipse tin auxisi kai telos
ola ta alla einai apla logia

Είσαι σωστός.

MetroStar

• Guest
Ρε φίλε είσαι ότι να ναι.Είναι δηλαδή κάποιοι όποιος κακό για τον ζαγοράκη πει να μην του ξανασηκωθεί. Σου είπα ότι δεν τον εμπιστεύομαι? Επειδη δεν έχει χρήμα?Ούτε να ξεχωρίσω θέλω απ τη μάζα ούτε να γίνω πρόεδρος στη θέση του προέδρου. Δε μπορούμε όμως ούτε μια κουβέντα να πούμε?Κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο. Ούτε γκρινιάζω ούτε πάω Τούμπα για να γκρινιάξω. Πάω για τον τρελό μας τον λαό.

Και κομπλεξικός είναι ο μισαλλόδοξος που δε μπορεί να ακούσει κάτι άλλο απ αυτό που του χουν βάλει στο κεφάλι.

LoGotHeTiS

• Guest
Αν υπάρξει ποτέ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ,περίπτωση να χρειαστεί κριτική στην υπάρχουσα διοίκηση,πρώτα από όλα θα το αντιληφθούμε σε αυτό το forum..Ώς τότε όποιος κάνει κάτι διαφορετικό θα καταντάει γραφικός..Τουλάχιστον εδώ..Στα ράδια έχετε χώρο μαζί με τα σκουλίκια,πείτε τα εκεί..

Offline bozik

• Αλλαγή
αφου τα λεει μια  ετσι -μια αλλιως....και στο φιναλε δεν λεει τιποτα....αυτο που λεει ειναι οτι ο ΠΑΟΚ χρειαζεται επενδυτη και λεφτα και λεει οτι προσπαθεια και να κανει η διοικηση Ζαγορακη δεν θα πετυχει τιποτα(κριτικη πανω στις κινησης δεν κανει-απλα λεει οτι λεει ο γρηγοριαδης-ο κανοτας και διαφορα αλλα καρναβαλια δημοσιογραφοι, που θελουν να γεμιζουν τις φυλλαδες τους με αυτο το πιασαρικο θεμα και επηρεαζουν 1 ατομο το μηνα)....ωραια....αν ομως δεν γουσταρει κανενας να βαλει τα λεφτα του τη να κανουμε...να το κλεισουμε το μαγαζη; ....η να βγαλουμε καμια αγγελια- η να το συμμαζεψουμε για να γινει ενδιαφερον για επενδυση;....ααααα και κατι τελευταιο ελπιζω στους βαζελους να μην λεει οτι μπηκε εδω μεσα και εσπαγε πλακα ο αλλου humax....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

chiltsid

• Guest
Αν δε μου δείξουν κάτι σε ένα εύλογο διάστημα να φύγουν. Έτσι κι αλλιώς προσορινή λύση δεν είναι? Εφόσον το πρόβλημα είναι τα λεφτά ας κοιτάξουμε να προσελκύσουμε κάποιον που να έχει.

Πρέπει να πουμε μπράβο για την εξυγίανση (αν και εφόσον γίνεται) αλλά κρατάμε και μια επιφύλαξη για το αγωνιστικό κομμάτι.

Καμία. Δοιήκηση χωρίς λεφτά=Ανήμπορη δοιήκηση .Οπότε τι κάνουμε? Αφήνουμε όλα τα στραβά να περνάνε στο ντούκου λέγοντας Έλα μωρε καλά παιδιά είναι δεν έχουν και λεφτα κριμα είναι.

Όχι. Βλέπουμε τι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ αντικειμενικά πέρα απ τα πρόσωπα και κρίνουμε ανάλογα. Επισημαίνουμε τα καλά αλλά και τα ασχημα. Και φυσικά στηρίζουμε όσο μπορούμε. Όμως αυτή η κατάσταση δεν μπορει να είναι αυτοσκοπός. Πρέπει να οδηγηθούμε σε κάτι πιο ουσιαστικό.

>Το άλλο που θέλω να πώ άστο γιατί αν  το βγ΄σλω στην φόρα μπορεί να επέμβει και εισάγγελέας το έχω ακόυσει και άπο άλλους και στο εξωτερικό και έχω κάποιες ενδείξεις. Δε θέλω ούτε γω να το πιστέψω. Αν συγκεντρόσω στοιχεία ίσως το επαναφέρω προστοπαρόν ξεχνα το όμως.

episis

Η απαράδεκτη αγωνιστική εικόνα που δικαιολογείται εν μέρη απ αυτά που λες αλλά όχι πλήρως. Ακόμη και πριν τον Ζαγοράκη επί Βεζυρτζή πχ και των άλλων καραγκιόζηδων η κατάσταση ήταν καλύτερη και ας μην είχαμε και δοιήκηση.Ωραία μπορεί να μην είναι προτεραιότητα το αγωνιστικό άλλα όπως και να χει χτυπάει άσχημα ρε φίλε από όλη τη σεζόν να έχεις να θυμάσαι δύο ματς και σε όλα τα άλλα να είσαι ένα χάλι και μισό. Έτσι για το γαμώτο.ΠΑΟΚ είσαι. Δεν μπορώ να χωνέψω την ένατη θέση σε καμία περίπτωση. Και ακόμή περισότερο δε μπορώ να χωνέψω το να πανυγηρίζουμε γιατι μεν μπορει να είμαστε ένατοι αλλά κάνουμε εξυγίανση.Πρέπει να πουμε μπράβο για την εξυγίανση (αν και εφόσον γίνεται) αλλά κρατάμε και μια επιφύλαξη για το αγωνιστικό κομμάτι.Σε αυτόν τον τομέα γενικά (αγωνιστικό+αποτυχημένες μεταγραφές κτλ) μπορώ να κάνω υπομονή. Δεν είναι επιτάκτική η ανάγκη να κάνεις ομάδα εδώ και τώρα. Να μην φτάσουμε όμως και στο σημείο να χάσουμε την αξιοπρέπεια μας και να έρχονται τυχάρπαστοι και να λένε πάμε για το διπλό στη Τούμπα. Μπορώ να κάνω υπομονή για 2-3 χρόνια ακόμα. Και τη νέα σεζόν δε θα βγώ να κατηγορήσω αν δεν πάμε καλά αλλά δω βήματα μπροστά. Ο Σάντος είχε πει κάτι για πλάνο διετίας τριετίας κάτι τέτοιο.

sou ebala ta dika sou logia gia apantisi giati blepo den exei nohma na syzitisei kapoios mazi sou.
episis avto pou les oti eimai oti na nai,diabase ti egrapses sto televtaio kai meta pes mou poios einai oti na nai!faskis kai antifaskis sto ksana leo.

gia to komplexikos pou les,symfono apolytos,to thema einai na to katalabei avtos pou einai!