Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 612129 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Akis 1926

• Αποστολή
  • **
στη στειρα περιοδο του καλοκαιριου εχω καποιες προτασειςπρος την διοικηση.

1) φιλικο με παρτιζαν οπωσδηποτε

2) τουρνουα στην μνημη π κατσουρη

3) τουρνουα 5*5 υπο την αιγιδα της παε με ομαδες απο τους συνδεσμους μας απολη την χωρα!!!=θα γινει σφαγη!!! με διαφορα χαπενινγκ,,,π.χ. προπονητες στις ομαδες οι παικτες της ομαδας.

4) εβδομαδα οπαδων με συναυλιες , φαγοποτια , ημερα γκραφιτι στο γηπεδο , παρτι, γνωριμια με ποδοσφαιριστες κλπ.

5) προαιρετικα παραδοσιακο ντου στα σκουλικια στο τελος της εβδομαδας  ;D ενταξει αυτο παραλειψτετο.

Σε ολα 10 αριστα...
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ FC CLUB...

bagos1

• Guest
se ola ta parapanw nai !!! alla na ksekinisoume apo to 5 giati meta 8a prepei na ta psaxnoume stin xalkidiki

polaret

• Guest
Εστάλη στις: Σήμερα στις 10:46:42Στάλθηκε από: vedder 
Εισαγωγή παράθεσης

3) τουρνουα 5*5 υπο την αιγιδα της παε με ομαδες απο τους συνδεσμους μας απολη την χωρα!!!=θα γινει σφαγη!!! με διαφορα χαπενινγκ,,,π.χ. προπονητες στις ομαδες οι παικτες της ομαδας.

4) εβδομαδα οπαδων με συναυλιες , φαγοποτια , ημερα γκραφιτι στο γηπεδο , παρτι, γνωριμια με ποδοσφαιριστες κλπ.

5) προαιρετικα παραδοσιακο ντου στα σκουλικια στο τελος της εβδομαδας   ενταξει αυτο παραλειψτετο.
Καλα ρε φιλε ηρεμησε, λιγο ντροπη  δηλαδη ........................ακου προαιρετικα απο εκει πρεπει να ξεκινας

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή

billaras

• Guest

5) προαιρετικα παραδοσιακο ντου στα σκουλικια στο τελος της εβδομαδας  ;D ενταξει αυτο παραλειψτετο.

;D ;D ;D
vedder egrapses aderfe....

MetroStar

• Guest
Einai dunaton na exoume ginei toso foita re paidia! :02:
H omada paei kata diaolou, kanenas den antidraei pleon!Autoi oi periergoi pou einai sthn doiikish tou paok exoun balthei na mas trelanoun!Prospathoun tis teleutaies hmeres na mas dwsoun ena kainourio xapi gia na mhn antidrasoume stin katantia tis omadas mou! :cwm39:
Arxisan na milane gia metagrafes typou tsarta, epeita gia safari se brazilia kai aigupto gia metagrafes kai to kerasaki sthn tourta to neo ghpedo tou paok! :smiliedisco1:
Dhladh omada den exoume, paixtes den exoume, proponith den exoume doiikish den exoume kai emeis tha asxoloumaste me to neo ghpedo! :cwm12:
PAOK EIMAI XARE THN PSUXH MOU PARE

Αυτό παιδια είναι ένα ποστ από άλλη ενότητα για άσχετο θέμα.Αφαιρέστε αυτά που βάζω σε παρένθεση.

Einai dunaton na exoume ginei toso foita re paidia! :02:
H omada paei kata diaolou, kanenas den antidraei pleon!Autoi oi periergoi pou einai sthn doiikish tou paok exoun balthei na mas trelanoun!Prospathoun tis teleutaies hmeres na mas dwsoun ena kainourio xapi gia na mhn antidrasoume stin katantia tis omadas mou! :cwm39:
Arxisan na milane gia metagrafes (typou tsarta), epeita gia safari (se brazilia kai aigupto) gia metagrafes (kai to kerasaki sthn tourta to neo ghpedo tou paok!) :smiliedisco1:
Dhladh omada den exoume, paixtes den exoume, proponith den exoume (doiikish den exoume kai emeis tha asxoloumaste me to neo ghpedo! ):cwm12:
PAOK EIMAI XARE THN PSUXH MOU PARE

Σάς θυμίζει τίποτα? :-[
« Last Edit: May 23, 2008, 22:39:09 by MetroStar »

Offline tol

• Κερκίδα
  • *

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
nai mou thimizei stin idia katastasi vriskomaste tora opos k prin 3 xronia.................dn sovarevomaste lew egw >:( >:(

MetroStar

• Guest
Σκεφτείτε λίγο. Αν σήμερα με όσα έχουν γίνει φέτος ήταν πρόεδρος ο Γούμενος πχ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ Η ΤΟΥΜΠΑ. Τώρα όπως όχι μόνο δεν αντιδράει κανείς αλλά ούτε και τολμάει να επισημάνει ή να κάνει καλόπιστη κριτική για τα κακώς κείμενα. Και μόνο και μόνο επειδή είναι πρόεδρος ο Ζαγοράκης.

Δε λέω ότι είμαστε στην ίδια κατάσταση (δεν το λέω γιατί δεν ξέρω -αν ήξερα κάτι παραπάνω θα το λεγα) απλώς θέλω να πω να μην αποκοιμόμαστε να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτα να ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ και να ΚΡΙΝΟΥΜΕ γονιμα και καλοπιστα παντα.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
adelfe eisai ligo off gia mena

1on pou eides simera esi na kanei i dioikisi safaria se vrazilia, aigipto i dn xero k go pou allou??
2on pies einai simera oi metagrafes tipou tsarta pou pane na mas pasaroun, exeis dei kati paromio ap'tin dioikisi? an nai pes sto k se mena giati mallon me allon PAOK asxoloumai
3on oi metagrafes pou eginan to genari k tha ginou k fetos exoun kamia sxesi me tis metagrafes epi epoxis goumenou ipirxe tote programatismos(ti na ipirxe???)
4on exeis dei esi kanena na asxoleite me to gipedo les k einai to mono thema pou iparexei ston PAOK simera opos ginotan epi goumenou(thimisou ligo ta radevoudakia me ton kir thanasi k ta sxedia pou eixan)???antithetos exei sistathei mia epitropi me meli apo olon ton PAOK k aytoi psaxnoun to thema gipedou

pragmatika kamia sxesi i katastasi pou eisai tora me aytin pou isoun prin tria xronia i moni isos imoiotita einai i metria xronia pou ekanes agonistika kamia ma kamia alli omoiotita dn iparxei tote isoun ena TOURLOUMPOUKI tora apla eisai xana PAOK k ayto tha epikirothei k me mia kali xronia agonistika

Offline sabbath

• Αλλαγή
Σκεφτείτε λίγο. Αν σήμερα με όσα έχουν γίνει φέτος ήταν πρόεδρος ο Γούμενος πχ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ Η ΤΟΥΜΠΑ. Τώρα όπως όχι μόνο δεν αντιδράει κανείς αλλά ούτε και τολμάει να επισημάνει ή να κάνει καλόπιστη κριτική για τα κακώς κείμενα. Και μόνο και μόνο επειδή είναι πρόεδρος ο Ζαγοράκης.

Δε λέω ότι είμαστε στην ίδια κατάσταση (δεν το λέω γιατί δεν ξέρω -αν ήξερα κάτι παραπάνω θα το λεγα) απλώς θέλω να πω να μην αποκοιμόμαστε να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτα να ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ και να ΚΡΙΝΟΥΜΕ γονιμα και καλοπιστα παντα.

ειπαμε ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ+ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ειναι κατι πολυ δυσκολο να γινει......προσπαθουν οι ανθρωποι,κανουν οτι μπορουν....

δηλαδη τι κριτικη να κανεις στη διοικηση οταν εχεις 30-35εκ ευρω χρεη και δεν υπαρχει ενας ανθρωπος να βαλει φραγκα???....

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

makptol

• Guest

ΜΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΕΠΟΧΗ ΓΟΥΜΕΝΟΥ ΜΕ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ?........ :o :o
ρε φιλε μονο απο το ξεπουλημα σαλπιγγιδη που πηρε ο αληταρας 1.700.000
και εβαλε 1.000.000 στην ομαδα και τα αλλα τα εβαλε στην τσεπη με μια απλη αποδειξη
που ΕΓΡΑΦΕ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΟΥΜΕΝΟΣ τα λεει ολα φωτοτυπια της αποδειξεις βγηκε μετα στα
σπορ του βορρα.........ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
που ειναι τωρα στην δοικηση και ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΠΟ......
η υπερτιμολογηση σικαμπαλα κατα 2.400.000 ευρω δεν σου λεει τιποτα ? εποχη γουμενου και
αυτη...τα 40 εκατ χρεη δεν σου λενε τιποτα ? εποχη γουτμενου και αυτη....
ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΞΕΣΗΚΟΝΟΤΑΝ  Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΝΤΑΝΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ
.........
ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ...

makptol

• Guest
metrostar ...α  δεν ξερεις λες αν ειμαστε σε καλλιτερη κατασταση απο την εποχη γουμενου και μετα λες οτι κανεις αντικειμενικη κριτικη .....δηλαδη υπαρχει περιπτωση
να ειμαστε και σε χειροτερη κατασταση αλλα να μην το ξερουμε  ετσι λες .....
να λειτουργουνε δηλαδη λαμογιστικα οπως οι γουμενοπαγωνηδες....η να αγοραζουν
απο dvd οπως οι νικολακηδες τους ιντιο-πια-αλαν και τους οποιους χρυσοπληρωσαμε....
Αυτα βλεπω και αναρωτιεμαι μερικες φορες αν μας αξιζει ο θοδωρος που ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ δεν ειχε κανενα ζορι αυτος και να βαλει το κεφαλι του στο ντορβα για να τον αμφισβητουμε μετα ....ευτυχως αποψεις σαν την
δικη σου ειναι λιγες αλλιως θα ελεγα ΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΙΖΕΤΑΙ.....

ive4

• Guest
ο μόνος λόγος που θα έπρεπε να ασχολύμαστε με τον γούμενο είναι το πως θα επιστρέψει όσα έφαγε. Αλλιώς τι κάθεστε και ασχολείστε ;
Με αυτά τα ευρώ που θα μπουν στο ταμείο εγώ περιμένω να ακούσω πόσο θα μειωθούν τα χρέη μας. Ολοι γι αυτό δεχόμαστε τις πωλήσεις και νομίζω γι αυτό τις κάνει η διοίκηση και όχι επειδή δε μας κάνει ο Ντάνις και ο Χριστοδουλόπουλος

Offline bozik

• Αλλαγή
th egine re xik....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

MetroStar

• Guest
adelfe eisai ligo off gia mena

1on pou eides simera esi na kanei i dioikisi safaria se vrazilia, aigipto i dn xero k go pou allou??
2on pies einai simera oi metagrafes tipou tsarta pou pane na mas pasaroun, exeis dei kati paromio ap'tin dioikisi? an nai pes sto k se mena giati mallon me allon PAOK asxoloumai
3on oi metagrafes pou eginan to genari k tha ginou k fetos exoun kamia sxesi me tis metagrafes epi epoxis goumenou ipirxe tote programatismos(ti na ipirxe???)
4on exeis dei esi kanena na asxoleite me to gipedo les k einai to mono thema pou iparexei ston PAOK simera opos ginotan epi goumenou(thimisou ligo ta radevoudakia me ton kir thanasi k ta sxedia pou eixan)???antithetos exei sistathei mia epitropi me meli apo olon ton PAOK k aytoi psaxnoun to thema gipedou

pragmatika kamia sxesi i katastasi pou eisai tora me aytin pou isoun prin tria xronia i moni isos imoiotita einai i metria xronia pou ekanes agonistika kamia ma kamia alli omoiotita dn iparxei tote isoun ena TOURLOUMPOUKI tora apla eisai xana PAOK k ayto tha epikirothei k me mia kali xronia agonistika

Μαλλον φίλε δε με κατάλαβες. Αυτά όλα που αναλύεις είναι αυτά που εξαιρώ. Τα έχω αφαιρέσει. Η μόνη μου ένσταση ήταν οι αποτυχημένες μεταγραφές .

MetroStar

• Guest

ειπαμε ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ+ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ειναι κατι πολυ δυσκολο να γινει......προσπαθουν οι ανθρωποι,κανουν οτι μπορουν....

δηλαδη τι κριτικη να κανεις στη διοικηση οταν εχεις 30-35εκ ευρω χρεη και δεν υπαρχει ενας ανθρωπος να βαλει φραγκα???....

Καμία. Δοιήκηση χωρίς λεφτά=Ανήμπορη δοιήκηση .Οπότε τι κάνουμε? Αφήνουμε όλα τα στραβά να περνάνε στο ντούκου λέγοντας Έλα μωρε καλά παιδιά είναι δεν έχουν και λεφτα κριμα είναι.

Όχι. Βλέπουμε τι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ αντικειμενικά πέρα απ τα πρόσωπα και κρίνουμε ανάλογα. Επισημαίνουμε τα καλά αλλά και τα ασχημα. Και φυσικά στηρίζουμε όσο μπορούμε. Όμως αυτή η κατάσταση δεν μπορει να είναι αυτοσκοπός. Πρέπει να οδηγηθούμε σε κάτι πιο ουσιαστικό.

MetroStar

• Guest
metrostar ...α  δεν ξερεις λες αν ειμαστε σε καλλιτερη κατασταση απο την εποχη γουμενου και μετα λες οτι κανεις αντικειμενικη κριτικη .....δηλαδη υπαρχει περιπτωση
να ειμαστε και σε χειροτερη κατασταση αλλα να μην το ξερουμε  ετσι λες .....
να λειτουργουνε δηλαδη λαμογιστικα οπως οι γουμενοπαγωνηδες....η να αγοραζουν
απο dvd οπως οι νικολακηδες τους ιντιο-πια-αλαν και τους οποιους χρυσοπληρωσαμε....
Αυτα βλεπω και αναρωτιεμαι μερικες φορες αν μας αξιζει ο θοδωρος που ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ δεν ειχε κανενα ζορι αυτος και να βαλει το κεφαλι του στο ντορβα για να τον αμφισβητουμε μετα ....ευτυχως αποψεις σαν την
δικη σου ειναι λιγες αλλιως θα ελεγα ΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΙΖΕΤΑΙ.....

Δεν είπα ρε φίλε ούτε ότι ήταν καλός ο Γούμενος ούτε να τον ξαναφέρουμε .Ήταν λαμόγιο και ο χειρότερος προεδρος που είχαμε ποτέ. Απλά λέω ότι παρά τα όσα γίνονται δεν βλέπω να ξεφεύγουμε ουσιαστικά απο την μιζέρια εκείνης της εποχής αγωνιστικά και οικονομικά. Χωρίς κεφάλαιο δε γίνεται τιποτα. Είτε υπάρχει καλή θέληση είτε όχι.

Offline bozik

• Αλλαγή
αδερφέ άμα γουστάρεις να ξεκινήσεις καμια επανάσταση για να διώξεις τι διοίκηση...σε ενημερώνω επειδή περάσαμε 2 διοίκησις κλεφτών....ότι αρχίζοντας επανάσταση από το paokworld και από τα ράδια το μονο που πετυχαίνεις είναι να σπας τα αρχίδια σε αυτούς που έχουν την εντελώς αντίθετη άποψη από τι δικη σου,στην περίπτωση μας όπως και στις περιπτώσεις των κλεφτών δυστυχώς για σένα και περισσότερο δυστυχώς επί εποχής κλεφτών είσαι και ήταν αυτοί που τους κυνηγούσαν μεγάλη μειοψηφία,άρα μέσα από τα ράδια και από το paokworld δεν μπορείς να πετύχεις καμια επανάσταση....σου προτείνω να μαζέψεις αυτούς που έχουν τις ίδιες απόψεις με εσένα να κάνουν μπούκα σε σπίτια διοικούντων,όπως έγινε επί κλεφτών και μπούκες σε προπονήσεις,μετά να κανεις καμια κατάληψη,πετα και καμια  μολότοφ...και μετά από ολα αυτά έλα να μας πεις....Οπότε τι κάνουμε? Αφήνουμε όλα τα στραβά να περνάνε στο ντούκου λέγοντας Έλα μωρε καλά παιδιά είναι δεν έχουν και λεφτα κριμα είναι....και μη που πεις τώρα εγώ δεν λέω να φύγουνε,γιατί έτσι θα το ακούσω σαν να μου λες δεν ξέρω τι λέω.
« Last Edit: May 24, 2008, 02:07:18 by bozik »
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

MetroStar

• Guest
Αν δε μου δείξουν κάτι σε ένα εύλογο διάστημα να φύγουν. Έτσι κι αλλιώς προσορινή λύση δεν είναι? Εφόσον το πρόβλημα είναι τα λεφτά ας κοιτάξουμε να προσελκύσουμε κάποιον που να έχει.

Και άσε τις επαναστάσεις και τις ιστοριες για αγριους για τα σκουλίκια.