Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 625794 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Συμφωνώ με vedder...Απορώ τί ντεμέκ σχολές δημοσιογραφίας τελειώνουν κάτι τέτοια πρόβατα που το παίζουν και δημοσιογράφοι...Εμένα ανέκαθεν σε κάτι τέτοιες συνεντεύξεις τύπου με κάνει εντύπωση πως και δεν κάνουν ουσιώδεις ερωτήσεις ενώ πριν αρχίσει η συνέντευξη λένε πως θα τις κάνουν...Τί φοβούνται τα κονδυλοφόρα αυτά γατάκια??...Αλλά τί ρωτάω...Οταν είσαι υπάλληλος πως να ψελίσεις το όνομα "ιωάννιδης", "κόκκαλης", "βαρδινογιάννης"...Και ειδικά της Σαλονίκης οι δημοσιογράφοι ζουν ακόμα με την καραμέλα του κράτους των αθηνών...Ελεος.

Οσο για αυτά που είπε ο πρόεδρος, δεν ανέφερε κάτι καινούριο...Εν ολίγοις, πιστεύω πως ήταν άκαιρη η σημερινή συνέντευξη τύπου...Θα προτιμούσα να γινότανε μία και καλή με οικονομικά στοιχεία Παπαδόπουλου και πιθανή συμμετοχή Βρύζα για μεταγραφικά...Ιδωμεν.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Photis

• Guest

Kala diladi afta den ta xerame re adelfe...ti eipe diaforetiko....afou afta pou eipe ta xerame....!!!Ti na pw oti eipe kati spoudaio?

Οχι αδερφε και εγω δεν ειπα οτι ειπε κατι σπουδαιο απλα δεν μου αρεσε η λεξη μαλακιες που ανεφερες αυτο μονο!

Το οτι δεν ειπε κατι που να μην ξερουμε παντως δεν ειναι και απαραιτητα κακο... μπορει η διοικηση να κινειται με μυστικοτατητα και να κανονιζει πραγματα η να κλεινει συμφωνιες χωρις να θελει να τις δημοσιοποιησει ακομα(περιμενωντας την καταλληλη στιγμη) την ιδια ωρα που οι δημοσιογραφοι της πολης πετανε αετο!!
ΜΙΛΑΜΕ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ... ΚΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΜΙΝΟΣ.... ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ??

Ok adelfe simfwnoume...i lexi malakies itane akiri alla eixe to noima mia ap'ta idia..den eixe tipota mempto gia teo!!!

Offline diegito4

• Αλλαγή
ρε photi αφου ηξερες οτι η θεση του ζαγορακη ειναι να γινει γηπεδο στην τουμπα 100% και αφου ηξερες οτι η παε μιλαει με ενδιαφερομενους ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΓΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ;
αλλα θα μου πεις τοσο ασημαντα ειναι..σωστα..

τι να κανουμε..δυστυχως ο ζαγορακης δεν ανακοινωσε ουτε τον nisterooy ουτε τον gerrand για να ειναι τοσο σημαντικα και σπουδαια ωστε να κατασπαραξουμε τα διαρκειας..

Offline Panzerfaust

• Αποστολή
  • **
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ

Καποιες τετοιες στιγμες και ειναι αρκετες αναπολουμε Τον ''ΠΑΟΚΤΣΗ''.Γενικως ουτε σεντ σε αυτους.αλητες προδοτες δημοσιογραφοι ερχονται κρεμαλες

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Ρε παίδες, τι σκοπό είχε η σημερινή συνέντευξη τύπου?

Εγώ δεν άκουσα τίποτε που δεν ήξερα. Τεσπα..
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline gianniwths4

• Αλλαγή

ρε photi αφου ηξερες οτι η θεση του ζαγορακη ειναι να γινει γηπεδο στην τουμπα 100% και αφου ηξερες οτι η παε μιλαει με ενδιαφερομενους ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΓΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ;

τι να κανουμε..δυστυχως ο ζαγορακης δεν ανακοινωσε ουτε τον nisterooy ουτε τον gerrand για να ειναι τοσο σημαντικα και σπουδαια ωστε να κατασπαραξουμε τα διαρκειας..
ki esy ta kseres e?

Photis

• Guest

Giati ekane sinentefxi tote...???Giati den tin ekane otan eixe na pei kati...?Oxi gia to gipedo den to ixera oti simfwnei alla ligi simasia exei adelfe dioti gia to gipedo o erasitexnis kai ta meli 8a apofasisoun...To na anaparageis ta idia dimiourgeis disanasxetiseis ston kosmo.Egw etsi to vlepw...

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **

ki esy ta kseres e?

Όχι ρε φίλε δε μιλάω για το γήπεδο. Αυτά είναι λεπτομέρειες. Εγώ ήθελα να ακούσω για τα οικονομικά. Πόσο έχουν μειωθεί τα χρέη.
Τι θα γίνει με τα αγωνιστικό... Τέτοια πράγματα

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
κλασσικοι ΠΑΟΚτσηδες... ;D

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
mia xara htan h synenteyxh...eipw8ikan ta peri Santos, ta peri paixtwn kai de symmazeyete...anelyse ton logo pou menei o Santos ktl...gia ta oikonomika to eipe apo tin arxh...mesa sto mhna 8a ginei synenteyxh typou OLWN twn melwn tis dioikhshs kai 8a analy8oun tote.
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

Offline ved

• Αλλαγή
 εγω παντως δεν θελω κανεναν επενδυτη...η ετσι οπως ειμαστε τωρα με τον ζαγορακη η αν θελει καποια στιγμη ο παλικαρος να φυγει λαικη βαση.

δηλαδη θα φαω εγω ολο το σκατο με τα χρεη σε συλλαλητηρια και σε μετοχες και σε διαρκειας που τα μυαλα μου πονανε και τα ματια μου ακομα περισσοτερο για να ερθει κανας κρατικοδιαιτος μια μερα να μου το παιξει αφεντικο?

γιατι?

για να μου λεει, κανω οτι γουσταρω γιατι Ο ΠΑΟΚ ειναι μαγαζι μου.

για να χρεωνει τη παε αφου μια μερα θα φυγει και οι μαλακες οι οπαδοι δεν αφησουν να χρεωκοπησει να παω φυλακη.

για να νοιωθει την ομαδα αριθμους και κερδη και τιποτε παραπανω?

για να νταραβεριζεται με την πολιτεια στο ονομα του ΠΑΟΚ και να βγαινει φωτογραφιες με τα παχυδερμα τους πολιτικους?

για να παρανομει και να κλεβει και να μην τον πειραζει κανενας γιατι ειναι προεδρος του ΠΑΟΚ?

οχι μαγκες μου...ζαγορ αν γουσταρεις μεινε για παντα,αν παλι δεν γουσταρεις να εισαι μια ζωη παραγοντας μεινε τοσο οσο να μας κανεις παλι μεγαλη και δυνατη ομαδα (μονο εσυ μπορεις) και μετα δωσε την ομαδα στον λαο που την εσωσε και την χρηματοδοτει.

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Εντάξει, σωστός ο Θόδωρος, καλά τα είπε. Μίλησε για τον Σάντος και νομίζω ότι κάποιες γκρίνιες θα σταματήσουν. Είπε και το ότι θα αλλάξουν πολλά πρόσωπα στην ομάδα κάτι που είναι θεμιτό. Θα ήθελα όμως να έμπαινε και στο ψητό (οικονομικό κομμάτι) γιατί εμένα αυτό με καίει.

Offline diegito4

• Αλλαγή
ρε παλλικαρι μου ξερεις τι λες?
δεν εχει σημασια ποια ειναι η γνωμη της ΠΑΕ για το γηπεδο?
και επειδη θα αποφασισουν τα μελη του ασ, η παε ειναι αμετοχη?

αν αυριο πει ο ζαγορ παιρνω την ομαδα,εχω καβαντζα 80 εκ ευρω και φτιαχνω γηπεδο στην κρητη και ο ποδοσφαιρικος ΠΑΟΚ εκει θα παιζει...για ποια μελη του ασ  μου μιλας?
σου φερνω ενα φυσικα ακραιο παραδειγμα για να καταλαβεις ποσο σχετικο ομως ειναι αυτο που ειπε ο ζαγορ.

μερικες φορες να σκεφτομαστε τι γραφουμε και πριν το γραφουμε να το ξανασκεφτομαστε.

@wild shark θες να μας τρελανεις ομως εσυ..στανταρ
ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΙΝΕΝΤΕΥΞΗ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ..εσυ δεν ακουσες τιποτα για αγωνιστικο?ΕΓΩ ΑΚΟΥΣΑ!
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ!!ουτε αυτο το ακουσες?

Offline gianniwths4

• Αλλαγή

Giati ekane sinentefxi tote...???Giati den tin ekane otan eixe na pei kati...?Oxi gia to gipedo den to ixera oti simfwnei alla ligi simasia exei adelfe dioti gia to gipedo o erasitexnis kai ta meli 8a apofasisoun...To na anaparageis ta idia dimiourgeis disanasxetiseis ston kosmo.Egw etsi to vlepw...
prwton den xreiazetai polemos metaksy mas.deyteron aderfe gia mena einai shmantika kai metrane
kai poy ksereis ti 8a ginei ston A.S?triton eipe ki alla shmantika poy toys pollous den mas polynoiazoyne
opws gia ta aderfia mas sthn fylakh.opws to oti egw katalava oti prepei na fwnaksw pio dynata se osoys
den m'akoyne oti EIMASTE MONOI MAS.EMEIS 8A SHKWSOYME TON PAOK STIS PLATES MAS.me diarkeias me metoxes me me me...

ki esy ta kseres e?

Όχι ρε φίλε δε μιλάω για το γήπεδο. Αυτά είναι λεπτομέρειες. Εγώ ήθελα να ακούσω για τα οικονομικά. Πόσο έχουν μειωθεί τα χρέη.
Τι θα γίνει με τα αγωνιστικό... Τέτοια πράγματα
8a ginei ki allh synenteyksh pio analytikh mesa ston mhna.kai mesa stis akres kati eipe.opws gia xreh se tritoys gia fesia poy skane ka8e vdomada
gia anakoinwseis mono kai otan prepei...

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **

@wild shark θες να μας τρελανεις ομως εσυ..στανταρ
ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΙΝΕΝΤΕΥΞΗ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ..εσυ δεν ακουσες τιποτα για αγωνιστικο?ΕΓΩ ΑΚΟΥΣΑ!
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ!!ουτε αυτο το ακουσες?

Γιατί νευριάζεις? Είπα ότι περίμενα να ακούσω για τα οικονομικά... όχι ότι δε θα μιλήσει μέσα στο μήνα για αυτά.
Την άκουσα προσεκτικά τη συνέντευξη και ήταν μια χαρά. Απλά δε με ιντριγκάρισε. Μέσες άκρες είπε αυτά που περίμενα να ακούσω.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Αδέρφια κάτι σας ξέφυγε;

το τι σκοπό είχε ή δεν είχε η συνέντευξη μάλλον το ξέρει καλύτερα αυτός που τη διοργάνωσε, από εμένα 2-3 θεματάκια:

1. Ο Ζαγοράκης απάνταγε σε ότι τον ρωτούσαν. Μαλακίες ρώταγε ο Μίνος? Μαλακίες θα απάνταγε και ο ΖΑγοράκης...όποιος ήθελε να ρωτήσει κάτι πέραν μιας ερώτησης του στυλ: "Ποιοί δε σε στήριξαν κύριε Ζαγοράκη" έτσι ώστε να πετάξει μπαλάκι μόνο στον Ζαγοράκη με σκοπό να εκτεθεί, θα έπαιρνε και απάντηση. Απλά τα πράγματα. Άκουγα τη συνέντευξη και έκανε κρα ότι οι ερωτήσεις είναι τέρμα ανούσιες και έχουν σκοπό να κάνει βήμα μόνος ο Ζαγοράκης στο να πει κάποιες κουβέντες να δημιουργηθεί κλίμα και οι φυλλάδες να πουν...πω πω τι κουβέντες είναι αυτές...

2.Το ότι ξέρατε (αλήθεια? γιατί δεν το λέγατε και στο forum πχ) ότι οι παίκτες κάνουν αγγαρεία και ότι ξύναν τα @@ τους από παιχνίδι σε παιχνίδι με αποκορύφωμα να λέει ο πρόεδρος της Ομάδας σου "παίζαμε για να παίζουμε" δεν σας ακούστηκε ΝΕΟ και σημαντικό? ρε μάγκςε ο τύπος εξενίσταται για τη φετινή άθλια ομάδα μας και λέει με ΓΕΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ότι δε θα ανεχτει κανείς τέτοιες συμπεριφορές ξανά, και όποιος το κάνει θα γίνει βορά στον κόσμο..δε σας φαίνεται σημαντικό? Να ξέρει όποιος έρθει που έρχεται...πλέον

3.Τελεία σε ΠΑΠΑΡΙΕΣ και δημοσιογραφικά παιχνίδια. Ο (κάθε) Χριστοδουλόπουλος πωλείται και όποιος θέλει ας τα σκάσει να τον πάρει. Έχει διοίκηση η ομάδα και αυτή τη φορά κύριε Τζίιγγερ δε θα τα βρείς στο ψαράδικο στο λιμάνι με τον γούμενο για παίκτη του ΠΑΟΚ αλλά με τη διοίκηση...τα παντελονιάσματα λήξις...Αυτό και για του οπαδούς...όλα έχουν τιμή και ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΛΙΚΙ από κανένα..ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα.

4.όλη η συνέντευξη τύπου ήταν μπηχτές σε πολλούς. Κάποιο δημοσιογράφοι μεθόδευσαν τον τρόπο ώστε να φάει λόμπα ο σκύλος...αλλά δε μάσησε! ευτυχώς γιατί θα τον είχαν για "προστάτη" του ελληνικού ποδοσφαίρου, και άλλα ειρωνικά θα γέμιζαν τις φυλλάδες χθες...

ΥΓ...έκλεισε και για μένα το θέμα του Σάντος...με κανονική μομφή κατά του Παράσχου...για τα παικτακια...οπότε τέρμα οι γκρίνιες με αυτό!

κλείνωντας ξέρουμε ότι τα σημαντικά έρχονται! ΑΜΚ και διαρκείας, και και και και
ας μη μασάμε!
επίσης μην αγοράσετε εφημερίδα! ότι είναι το διαβάζετε ευχάριστα στο ιντερνετ.!

Offline diegito4

• Αλλαγή
ρε φιλε δεν νευριαζω αλλα μερικες φορες δεν βλεπουμε την ουσια οταν με λες για λεπτομεριες σχετικα με την θεση του ζαγορ για το γηπεδο.

για οσους καταλαβαν βαθυτερα την ΑΝΟΙΧΤΗ θεση του πλεον..ισως ειναι και μια πρωτη κατευθυντηρια γραμμη προς ολους αυτους που ονειρευονται εμπορικα κεντρα μακρια..αλλα και σε μελη του ας ως προς την αποφαση τους εκεινη την στιγμη.

northeagle_4

• Guest
εγω παντως δεν θελω κανεναν επενδυτη...η ετσι οπως ειμαστε τωρα με τον ζαγορακη η αν θελει καποια στιγμη ο παλικαρος να φυγει λαικη βαση.

δηλαδη θα φαω εγω ολο το σκατο με τα χρεη σε συλλαλητηρια και σε μετοχες και σε διαρκειας που τα μυαλα μου πονανε και τα ματια μου ακομα περισσοτερο για να ερθει κανας κρατικοδιαιτος μια μερα να μου το παιξει αφεντικο?

γιατι?

για να μου λεει, κανω οτι γουσταρω γιατι Ο ΠΑΟΚ ειναι μαγαζι μου.

για να χρεωνει τη παε αφου μια μερα θα φυγει και οι μαλακες οι οπαδοι δεν αφησουν να χρεωκοπησει να παω φυλακη.

για να νοιωθει την ομαδα αριθμους και κερδη και τιποτε παραπανω?

για να νταραβεριζεται με την πολιτεια στο ονομα του ΠΑΟΚ και να βγαινει φωτογραφιες με τα παχυδερμα τους πολιτικους?

για να παρανομει και να κλεβει και να μην τον πειραζει κανενας γιατι ειναι προεδρος του ΠΑΟΚ?

οχι μαγκες μου...ζαγορ αν γουσταρεις μεινε για παντα,αν παλι δεν γουσταρεις να εισαι μια ζωη παραγοντας μεινε τοσο οσο να μας κανεις παλι μεγαλη και δυνατη ομαδα (μονο εσυ μπορεις) και μετα δωσε την ομαδα στον λαο που την εσωσε και την χρηματοδοτει.

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ.

Σε αυτα που λες θα συμφωνησω,για μενα ο Ζαγορ ειναι η τελευταια ελπιδα μετα μενει μονο ο κοσμος και ελπιζω αυτα τα 2 καποια στιγμη να συνδιαστουν,εχει ο καιρος...
  Επενδυτες κτλ εγω ΔΕΝ ΘΕΛΩ

katerina

• Guest
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=2008050215510671&newsType=NEW

Επειδή είναι πολύ σημαντικό κομμάτι η αύξηση κεφαλαίου, θα γίνει συνέντευξη μέσα στον μήνα μόνο και μόνο για αυτό. Οπότε εκεί θα έχετε και πιο ξεκάθαρες απαντήσεις.

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
me olous esas pou pisteuete oti i simerini sinenteuksi itan askopi kai den eixe na pei kati,egw pou tin akousa olokliri exw na pw pws katalava polla.eginan kathares anafores se atoma katalogizontas efthines gia agwnistika i gia autous pou prokaloun anastatwsi eskemena xwris na anaferthei se atoma.kai den mporei na to kanei gia ola auta einai minisima.eipe gia sinexomena katasxetiria.

VASIKA THIMISE SE OLOUS MAS POIA EINAI I KATASTASI STIN PAE

den nomizw oti oloi ta kseroume i theloume na ta thimomaste kathimerina.idi edw mesa stis metagrafes iparxei    mia kinitikotita sta posts.apla ipomoni kai stiriksi zitise kai pragmatika pisteuw oti auto to plano pou den to fanerwnei kai kala kanei gia prwti fora iparxei ston PAOK se swstes vaseis.(anekseretws proponiti pou pisteuw oti den kanei)
proswpika den tha agoraza diarkeias fetos (2008-2009) alla katalava oti einai aparaitito giati kati kineitai i toulaxiston prepei na to agorasw gia na kinithei.den goustara na ta skasw na min anevw kai apo tin tv na vlepw ta ksinismena moutra santos kai tin fatsa tou salmon kai kai kai.alla katalava oti iparxei sxediasmos

ennoeitai oti prepei na akousw ki alla leptomerestera se themata sxediasmou kai oikonomika kai gipedika an kai ekei o zagor afise na ennoithei oti einai anarmodios apla psifizei toumpa