Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 609536 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cure

• Αλλαγή
Είναι εμετικό αυτό που λες και αυτό δείχνει τις προθέσεις σου
11. Ουσιαστικα ξεχαστηκε το συνθημα "τα χρεη σε αυτους που τα εκαναν" αφου αποδειχθηκε οτι η μια διοικηση καλυψε τα ιχνη της αλλης

Για να κρίνεις λοιπόν επιτυχημένη τη διοίκηση θα έπρεπε βάσει των όσων λες να:

Μη μπαίνουν φυλακή οι οπαδοί μας λόγω του φασιστικού νόμου και της στοχοποίησης από τους μπάτσους
Να καταδικαστεί και να πληρώσει ο γούμενος όσα έκλεψε
Να καθορίσει τις εξελίξεις στον ΑΣ
Να σβήσει τα 40 εκ χρέη ή έστω να τα κάνει 30 εκ.
Να βρει επενδυτή Τι είναι ρε ο Ζαγοράκης; Πλασιέ;

Να κοπούν οι ευχαριστήριες ανακοινώσεις

Όταν καταλάβεις ότι μόνο για το τελευταίο είναι υπεύθυνος τότε μιλήσουμε στην ίδια βάση.

Ποτέ στον ΠΑΟΚ δεν υπήρξαν τέτοιου είδους απαιτήσεις από μία διοίκηση. Ποτέ! Τώρα θέλουμε από τον Superman να τα κάνει όλα και με τη μία.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

apostolos

• Guest
H agnwmosunh kai h axaristia orismenwn den exei orio...aporw pou katheste ki apantate kiolas me tosh psuxraimia...Na apanthseis ti? kai na ekshghseis ti? Ta autonohta? Merikoi ta ofthalmofanh kanoun pws den ta vlepoun...Apotuxia loipon...Gia apotuxia tou agriniwth pou hsoun k.Vorious kai opoiedhpote k.Vorious na grafeis katevata? Twra oloi mou thymithikate tis austhres kritikes, ta katevata, kai tis apaithseis....Aisxos mono auto exw na pw. Akoma ki etsi na tane opws ta grafete, pou den einai, den tha eprepe kan na ta skalizete eidika thn prwth xronia....Ta skalizete giati? Na mas apodeiksete ti? Oti kakws einai ekei o Teo kai na arxisoume oloi na krazoume omadika? H ta epishmainete gia na diorthwthei sto mellon? Ase kai den trwme....

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
Ποτέ στον ΠΑΟΚ δεν υπήρξαν τέτοιου είδους απαιτήσεις από μία διοίκηση. Ποτέ! Τώρα θέλουμε από τον Superman να τα κάνει όλα και με τη μία.

ετσι ρε PAOKCURE.τα ειπες ολα σε μια φραση.ο ζαγορακης πρεπει να κανει τα παντα...να μας βγαλει cl σε μια χρονια,να φερει ευρωπαιους παικταραδες,να τρεχει να σωσει τους παικτες μην τους δειρουν οι οπαδοι,να τρεχει στα αστυνομικα τμηματα μετα απο καθε ματς για να βγαλει τους συλληφθενετες,να,να,να.....ε εμεις δεν θελουμε προεδρο στον ΠΑΟΚ....τον superman θελουμε....

Offline dave

• Αλλαγή
ρε σεις χαλαρωστε την αποψη του ειπε ο αδερφος, ομορφα και ωραια. την ειπε για να γινει συζητηση και πεσατε να το φατε

apostolos

• Guest
Oxi mhn to les gia olous pes to mono gia mena, kaneis allos den epese na ton faei. Oi alloi kai bravo tous einai psuxraimoi kai apanthsan analogws....Egw omws oxi.

makptol

• Guest
ξερεις με αφορμη το αγωνιστικο ηδη βγηκαν οι επικριτες του ζαγορ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ
ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΑΖΕΨΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΟΤΑΝ ΠΑΕ...........
αρχισα πραγματικα και εγω να κουραζομαι δεν ξερω αν αυτοι που κατηγορουν τον ζαγορακη ειναι πραγματικα
οπαδοι του ΠΑΟΚ αλλα αν ειναι εστω και σε ενα 10% .....εγω προτεινω τον Θοδωρο να τα παρατηση και να σηκωθει
να φυγει γιατι δεν ειμαστε αξιοι να τον εχουμε προεδρο ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΟΥΜΕΝΟΠΑΓΩΝΗΔΕΣ ΚΑΙ
ΜΠΑΤΑΤΟΥΔΗΔΕΣ...........ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ...........
ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ .....και περασαν μονο 8 μηνες σε αυτους τους μηνες σε εκανε η διοικηση
να ξεχασεις προσφυγες ΧΡΕΗ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ και μιλας μονο για μπαλα........αλλα οχι εμεις
παλι ειμαστε ανικανοποιητοι.........

Offline Vorious

• Αλλαγή
Λοιπον

Ξαναλεω και το φωναζω με ολη μου τη δυναμη ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΥΝΕΧΗΣ, ΕΜΠΡΑΚΤΗ και ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ στο ΖΑΓΟΡΑΚΗ και τη Διοικηση του.
Προσωπικα στο "ανιδιοτελης" δεν τα καταφερα να νικησω τον εαυτο μου και ημουν μαλλον υπερβολικα αυστηρος στην κριση μου, επηρεαζομενος και απο τον αγωνιστικο κατηφορο της ομαδας. Σας ειπα, περιμενα χαλι αλλα όχι και τοσο μεγαλο. Sorry απ ολους τους φιλους που "τσιτωθηκαν" και "χαλαστηκαν" με τα σχολια μου, αν και θεωρω καποιες αντιδρασεις υπερβολικες και προσβλητικες και οι οποιες εχουν μεινει καταγεγραμμενες εδω μεσα.
Ειμαι σιγουρος οτι τα φετινα λαθη(ακια) που γινανε θα βοηθησουν να ειμαστε ακομα πιο δυνατοι στη νεα σαιζον τοσο διοικητικα, όσο και αγωνιστικα. Αν δεν το πιστευα δε θα καθομουν να ασχολουμαι με την τρελα μου μερα-νυχτα
Την απογοητευση του ο καθενας για να την αντεξει προσπαθει να την μοιραστει είτε επωνυμα, είτε ανωνυμα. Προσπαθησα να μοιραστω τους προβληματισμους μου ΚΑΙ ανωνυμα σε αυτο το forum.

Χαιρομαι αφανταστα που υπαρχουν ατομα που εχουν το ψυχικο σθενος και αφου ξεπερασουν την προσωπικη τους πικρα, μεταφερουν και την αισιοδοξια τους στους υπολοιπους. Επαναλαμβανω οτι μπορουμε να γυρισουμε τον τροχο, θελει λιγη προσπαθεια παραπανω απο ολους μας

Τελος απο μενα σε αυτο το topic
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Vorius

Δεν έχω τα στοίχεια να σου πώ για τα διοικητικά εαν είναι σωστά αυτα που λές ή όχι.

Απλα θα ήθελα να πάρω το μέρος της διοικησης όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι.Θα προσπαθήσω μάλλον να μπώ στο μυαλό τους.

Αποτυχημενες μεταγραφες (λακης, knol, βρυζας, σαλμον, γλυκος, ορφανος κλπ), τζαμπα λεφτα σε φιρμες (κονσεισαο), ασκοποι δανεισμοι (frunza).

Λάκης: Αποκτήθηκε σαν παίκτης ο οποίος έχει την εμπειρία της Α Εθνικής.Το σκεπτικό της μεταγραφής ήταν "Να πάρω τον φτηνό λάκη ο οποίος μπορέι να αποτελέσει έναν "ηγέτη" μέσα στην 11αδα".Δεν βγήκε ουτε ηγέτης ούτε 11ατος.

Κνολ: Τον πήρε απο την Βίτεσε σαν έναν ολλανδό στόππερ με καλα στατιστικά (Ο ανθρωπος που δεν έχει χάσει κεφαλιά απο κανέναν παίκτη - το ΣΤΟΠΠΕΡ που η μπαλιές του βρίσκουν κάπου) για μένα ο κνολ όπως και πολλά στόπερ προδώθηκε απο την γραμμή της άμυνας και όχι απο την ελλειψη ικανότητας.Η μοναδική μου αντίρηση για την μεταγραφή ήταν το ιστορικό της υγείας του ...δεν ξέρω αν φευγει.

Βρύζας : Να κλείσει την καριέρα αν και με τα μάτια μπορούσε να ρίξει κάποιον κάτω.Απο τους καλύτερους στο Σκαουτινγκ για μένα.

Σάλμον: Διεθνής με την χώρα του εμπειρία στο Ολλάνδικο.Δεν είναι γκολτζής σίγουρα ΕΙΝΑΙ για να παίζει με έναν δευτερο επιθετικό.Δεν βγήκε.

Γλύκος: Επειδή  ξέρω καλα  ένα φίλο του απο τον βόλο πρόκειτε για ένα παιδί που έπαθε ζημιά απο τον ενθουσιασμό.Ο Συγκεκριμένος παίκτης γύρισε νωρίτερα απο τις διακοπές και έκανε εντονη προπόνηση με αποτέλεσμα να πάθει ζημια στους κοιλιακούς.Πρόκειτε για ένα παιδί π οποίος έχει ως στοχο να πετάξει απο το νο1 τον φερναντεζ.Ας περιμένουμε..

Είναι λογικό σε μια μεταγραφική περίοδο να υπάρχουνε παίκτες που άλλο περιμένεις άλλο σου βγαινει.Οι αγορές  έγιναν -για μένα- με βάση το ιστορικό παικτών προκειμένου να καλυφθέι το ρόστερ.Ο Βερόν σου βγήκε γιατι έγινε παρακολούθηση του παίκτη.

Να θυμάσαι κάτι απλα φιλικά στο λέω έτσι, οτι έχεις έναν πρόεδρο και έναν τεχνικό διευθυντή που έχουνε περάσει χιλιάδες ώρες μέσα στο χόρτο και τα προπονητικά και ξέρουν πολυ΄καλύτερα απο όλους μας τι είναι το παλτό και τι το παικτόυρα.... Μεταγραφές τύπου Κονσεσάο θα ξαναδείς γιατι ρισκάρεις να σου βγεί ένας παίκτης με ΕΜΠΕΙΡΙΑ και να σου κάνει το 1/4 φάσης σε γκόλ ή σημαντική ευκαιρία.Η σουπερλίγκα έχει παρα πολύ χαμηλό επίπεδο........

Offline sabbath

• Αλλαγή
ειπαμε για μεταγραφες οσο καλο επιτελειο και να εχεις καποιες δεν θα σου βγουν....αυτο γινεται σε ολες τις ομαδες ειδικα αν δεν εχεις και τα πολλα χρηματα....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline bozik

• Αλλαγή
επειδή εγώ προσωπικά με το μπάσκετ διαλυμένο και ένα βήμα από την α2... δεν μπορώ να έχω το μυαλό μου στη θέση του για να σε απαντήσω....σκέφτομαι μονο αυτά που γραφεις...να τα έγραφε ένας δημοσιογράφος( που για τετοιο σε κοβω)  και να πόσταρε κάποιος το ποστ εδώ ....εκείνες οι απαντήσεις που θα έμπαιναν μετά από το ποστ με τον δημοσιογραφο  είναι η απάντηση μου σε εσένα....και οποιος καταλαβε καταλαβε...ε οχι και να μας ριξει ο τσαλδαρης...εφυγα.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

kostas4

• Guest
@Vorius καλυτερα να ................................................................

Edit Capricorn

Μπορεί να διαφωνείς αλλά υπάρχουν καλύτεροι τρόποι να το εκφράσεις
« Last Edit: April 22, 2008, 01:08:32 by Capricorn »

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Καθένας πρέπει να έχει δικαίωμα να εκφράσει μια άποψη. Το παιδί δεν είπε τίποτε κακό. Κανείς δε τα ξέρει όλα, ίσως να κάνει λάθος.
Μην αρπάζεστε, νομίζω όλοι το καλό του ΠΑΟΚ μας θέλουμε.

Εγώ διαφωνώ μαζί του σε πάρα πολλά.
Όσον αφορά τα οικονομικά πάντως, ε έχει δίκιο ρε μάγκες.
Όχι για τα χρέη προς πιστωτές, τα οποία δε ξέρω κατά πόσο έχουν μειωθεί (θα μάθουμε την Παρασκευή, ελπίζω να μη καλύφθηκαν με τη δημιουργία νέων), αλλά για το διακανονισμό. Προβλέπω η μηνιαία δόση να ξεπεράσει τις 80.000. Δε λέω πως φταίει ο Ζαγορ, για να μη παρεξηγηθώ αλλά σε καμιά ρύθμιση δεν έχουμε μπει ακόμα.

Και όσον αφορά τις προηγούμενες διοικήσεις θα περίμενα περισσότερο κυνήγι.

Το μεγάλο στοίχημα του Θοδωρή και του ΠΑΟΚ είναι ένα. Ένας τρόπος υπάρχει για να πληρώσουμε το χρέος και ονομάζεται αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Ένας αδερφός έγραψε προς το χρέος του ΠΑΟΚ είναι 40.000.000. Λάθος, δεν είναι ούτε το μισό.

Λοιπόν, έχουμε χρέος προς τον ΠΑΟΚ και τη μόνη σοβαρή και διαφανή διοίκηση που είχε τα τελευταία χρόνια. ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΟΛΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ, ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ Α.Σ. ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΚΡΙΝΙΑ. Όλοι μαζί θα ξαναπάμε τον ΠΑΟΚ εκεί που πρέπει.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline bozik

• Αλλαγή
@Vorius καλυτερα να ........................................................

οχι μην εισαι τοσο σκληρος....ας παει να γραψει καλυτερα εδω http://www.athlitiki.gr/vortal/content/view/3368/41/lang,el/ θα τον χρυσωσει το μουσι..προεδρο θα τον κανει.
« Last Edit: April 22, 2008, 01:09:13 by Capricorn »
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

makptol

• Guest
εγω ξερω οτι ειχε πει ο θοδωρος οτι τα χρεη προς τριτους μειωθηκαν κατα 1.500.000 ευρω και τα πληρωσε
η διοικηση...............

northeagle_4

• Guest
Το παιδι ουτε δημοσιογραφος ειναι ουτε αλλοθρησκος,εγω δεν συμφωνω σε τιποτα απο οσα ειπε και το ξερω το παλικαρι.Ειπε μια αποψη λανθασμενη για μενα απο την στιγμη που απαντατε και ο ιδιος το ζητησε να τον διαψευσετε.

kostas4

• Guest
το παιδι που ξερεις οταν ηταν ο γουμενος δεν εβγαινε να μιλησει ομως.οι κομπλεξικοι μιλανε ολοι για τον τεο και προσπαθουν πουστικα να του την φερουν.
« Last Edit: April 22, 2008, 00:16:28 by kostas4 »

rounos

• Guest
Απο τωρα τον φαγαμε τον ΤΕΟ.Αυτα που εγραψε ο φιλος,τα ακουω καθε μερα απο ατομα με διαρκειας,στον ερασσιτεχνη,παντου.Μπορει σαν μαζικοτητα και τρελα να ειμαστε νουμερο ενα,αλλα σε ολα τα αλλα ειμαστε οχι 0,αλλα -200.Αυτο που θελανε να γινει τα λαμογια,εχει γινει ηδη.Παλικαρια καλη θητεια στον νεο γουμενο που θα μας φερετε,γιατι ακομα και ο Αγγελοπουλος να ερθει,εσεις θα τον φατε,"γιατι δεν ειναι ΠΑΟΚ" π.χ.

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Προς όσους δεν το έχουν καταλάβει. Τα φόρουμ υπάρχουν για να υπάρχει καταγραφή απόψεων. Όχι για να να γράφουν 700 μέλη το ίδιο πράγμα με διαφορετικά λόγια. Αν έχετε να απαντήσετε κάτι επί της ουσίας στον vorious κάντε το, αν δεν έχετε, μην γράφετε τίποτα και το κυριότερο μην βάζετε κριτήρια παοκτσηδοσύνης. Ο vorious ζει αθήνα και ο ΠΑΟΚ γι αυτόν σημαίνει πολλά περισσότερα απο όσο μπορούμε εμείς να περιγράψουμε σε ένα φόρουμ.

ΥΓ προς τους κατά τα άλλα ευσυνείδητους διαχειριστές. Οι βρισίες και τα κραξίματα είναι ενοχλητικά και καλά κάνετε και τα σβήνετε. Αλλά επιτέλους κάντε κάτι και για όσους βάζουν κριτήρια παοκτσηδοσύνης σε όσους δεν συμφωνούν μαζί τους.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

rounos

• Guest
Και εσυ πρεπει να καταλαβεις ομως,ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ Η ΦΕΤΙΝΗ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΣΤΟ ΤΡΥΠΗΜΑ Ο Λ Ο Ι ,ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ "ΣΤΗΡΙΖΩ" ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΩ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ,γιατι ισως κανω περισσοτερο κακο απο το καθε σκουληκι η' γαυρο η' βαζελο.Αυτα που λες και εσυ κατα καιρους και ο Βοριους,και εγω τα ξερω και ολοι εδω μεσα τα ξερουν.Αλλα φροντιζω να μη τα φωναζω ασχετα αν διαφωνω η' συμφωνω,γιατι δινω πατηματα στον καθε πουστη ραδιοφωνατζη-δημοσιογραφο-ΥΠΟΥΡΓΟ να με σκιζει ΚΑΙ με την "αδεια" μου.

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
rounos όταν είσαι κομπλεξικός με πρόσωπα γιατί δεν μπορείς να καταλάβεις τι σημαίνει να τουμπεκιάζομαι για το καλό της ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ προσπάθειας για αναγέννηση του ΠΑΟΚ, συμφωνώ μαζί σου πως δίνουμε μετά πατήματα...Στην αρχή ο προπονητής, είδαμε τα άκυρα οπότε συνεχίζουμε με διοίκηση. ΑΗΔΙΑ πλέον το θέμα, δε θα περάσει όμως γιατί και εμάς τα μυαλά μας πονάνε φέτος αλλά το βουλώνουμε.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ