Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 612063 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

makptol

• Guest
ολοι οι υποψηφιοι επενδυτες ..........ΞΕΡΕΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΤΕ ........τερμα η τσαμπα διαφημιση
οποιος θελει εχουμε σοβαρη διοικηση και μπορει να παει να εκδηλωση εμπρακτα το ενδιαφερον
του.............................

kostas4

• Guest
ΠΑΟΚ εισαι...γεμιστε αλλες 30 σελιδες τοπικ τωρα!!!
τουλαχιστον θα εχω κατι καλο να ονειρευτω τωρα ;D

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
υπάρχει επιχειρηματίας ή ομάδα επιχειρηματιών που θέλει να μπει στην πολύπαθη ομάδα

Ειναι σιγουρο το ακουσα και εγω!!!
.
.
.
.
.
.
.

Και αυτη η ομαδα ατομων ειμαστε ολοι εμεις!!!!
ΟΛΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ!

αι σιχτιρ με τις μαλακιες τους πια...

Εγώ το έβαλα λόγω της πηγής, από μία πολιτική εφημερίδα στο οικονομικό της τμήμα...Δε νομίζω να γράφτηκε εκεί για να παραμυθιάσει κόσμο...Αν ήθελε να παραμυθιάσει θα έπεζε πρωτοσέλιδο...Σίγουρα δεν ενθουσιαζόμαστε, αλλά προσωπικά πιστεύω (λόγω και κάποιας άλλης πληροφόρησης που έχω) πως θα έχουμε νεότερα σύντομα.Ιδωμεν.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

bagos1

• Guest
tora pou den exei kai eidhseis o paok olo gia epixirimaties 8a lene katse na mpei kai o maios kai sas lew egw mexri kai o kampanis 8a energopoih8ei ksana ase pou 8a skasei kai muth kanas ivan savidis. oso gia tin egirotita tis eidhshs exoune grapsei baroufes kai pio egura entipa mesa

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
tha deiksei magkes min prodikazete tpt...den apokleietai kai pragmati na isxuei i eidisi.milame gia xonto poso pantws an einai alitheia.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline blue_eyes

• Βασικός
Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να υποβληθεί προς έγκριση στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (είναι αρμόδια για τις αυξήσεις κεφαλαίου που κάνουν τόσο οι εισηγμένες όσο και οι μη εισηγμένες εταιρείες) το ενημερωτικό δελτίο για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της βορειοελλαδίτικης ομάδας με καταβολή μετρητών.
Αυτο ειναι σωστο..

Η αύξηση, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι ύψους 15 έως 20 εκατ. ευρώ.
υπαρχει περιπτωση να εκανε καποιος ΣΟΒΑΡΟ ρεπορταζ και να μην μαθαινε το ακριβες ποσο το οποιο εχει ανακοινωσει η ΠΑε εδω και καιρο..ωραιες πληροφοριες εχει

Οι ίδιες πηγές σημείωναν ότι τα απαιτούμενα χρήματα έχουν εξασφαλιστεί, γεγονός που ενισχύει το σενάριο ότι υπάρχει επιχειρηματίας ή ομάδα επιχειρηματιών που θέλει να μπει στην πολύπαθη ομάδα και να αναλάβει ρόλο.
ας του πει καποιος οτι επειδη γινετε αυξηση δεν σημαινει οτι βρηκαμε και τα λεφτα..γινετε επειδη πρεπει να γινει

makptol

• Guest
την ελευθεροτυπια την διαβαζω απο τοτε που βγηκε ειναι πολυ σοβαρη εφημεριδα και δεν γραφει παπαριες
..........μακαρι να ειναι σωστες οι πληροφοριες και τωρα..............

Offline babis36

• Αλλαγή
Χρειαζεται μια ανακοινωση του Ζαγορ τωρα στο site της ΠΑΕ γιατι η κατασταση εχει φτασει εκτος ελεγχου. Δεν ξερω τι πρεπει να λεει για το μελλον αλλα πρεπει να πει κατι για το παρον αλλιως θα χαθει καθε ελεγχος.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline gate4salonika

• Αποστολή
  • **
13.04.2008 Ανακοίνωση Θ. Ζαγοράκη

"Τα ψέμματα τελείωσαν.Ήρθα εδώ για να συσπειρώσω κι όχι για να διχάσω. Είμαι Πρόεδρος του χειρότερου ΠΑΟΚ των τελευταίων ετών και πονάω για την κατάσταση της ομάδας.
Ευχαριστώ εκείνους που στηρίζουν από την πρώτη μέρα. Λυπάμαι, όμως, για όσους δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση ρεαλιστικά.

Αν δεν μπορώ να πείσω τον κόσμο για το όραμά μου, δεν έχω λόγο να είμαι εδώ.

Αναγνωρίζω τα λάθη μου, δεν είμαι όμως διατεθειμένος να ανεχτώ υστερόβουλη πολιτική στις πλάτες του ΠΑΟΚ από κανέναν. Είναι κρίμα για τους πολλούς που υπέμειναν όλη τη χρονιά χωρίς φωνές".

Θ. Ζαγοράκης

Υ.Γ. Είναι κατάντια για την οικογένεια του ΠΑΟΚ να γίνεται αναίτια χρήση δακρυγόνων στο σπίτι μας. Η αστυνομία να αναλάβει τις ευθύνες της που αντί να προστατεύσει, οξύνει τα πνεύματα.

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsessionid=627A209999B3F710376ADAFE07F5426B?newsCode=20080413230702408
ANGER IS A GIFT        Malcolm X

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
bravo sou, eide na bgainoun ta diarkias
PAOK PANO APO OLLA

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
βαρεθήκαμε να διαβάζουμε ανακοινώσεις. με πορδές δεν βάφονται αυγά ζαγοράκη . Κάνε μεταγραφές και ας πληρώσει την εφορία ο έλληνας φορολογουμενος όπως έγινε με ένα σωρό ομάδες . Η άεκ με 150 εκατομύρια χρέη πάει μπροστά . Ας τα βάλουμε με το κράτος για τα χρέη ειδάλως κάθε χρόνο θα ξευτελιζόμαστε
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Photis

• Guest
Egw tin kovw gia ena vima prin tin apoxorisi.... >:(

polaret

• Guest
Τι να πεις ...................................<υστεροβουλη πολιτικη ε >

Προσεχε τους συμβουλατορες σου αυτοι θα σε φανε και κανεις αλλος

Photis

• Guest
Simfwnw apolita adelfe tasouli30

chiltsid

• Guest
o dromos pros stin eksygiansi einai dyskolos kai aniforikos,opoios den antexei as min parei diarkeias kai as min patisei tou xronou.
opoios pistevei stin dioikisi kai stin douleia tis tha ksana parei.
ama fygei o zagor eimaste aksioi tis moiras mas.
ego eimai paok kai den tha parakaleso kanenan kai den tha stiso kolo se kanenan opos o ntemis,ante as ksefygoume epitelous apo avtin tin kolologiki.

OLOI STIRIZOUME TIN DIOIKISI MAS,OLOI DIARKEIAS K METOXES

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
pote na kanei metagrafes re??twra molis teleiwse to match??mono kai mono pou ayto to atomo mas enwnei einai san na vazei polla fraga.
sigoura xreiazontai metagrafes kai diwgmoi.kai me to daxtylo sth skandalh tha eimaste apo tou xronou an vlepoume ta idia xalia.alla twra...

ysterovoulh politikh elpizw na mhn xarakthrizei to kraksimo se paiktes kai santos

Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

giannis80

• Guest
βαρεθήκαμε να διαβάζουμε ανακοινώσεις. με πορδές δεν βάφονται αυγά ζαγοράκη . Κάνε μεταγραφές και ας πληρώσει την εφορία ο έλληνας φορολογουμενος όπως έγινε με ένα σωρό ομάδες . Η άεκ με 150 εκατομύρια χρέη πάει μπροστά . Ας τα βάλουμε με το κράτος για τα χρέη ειδάλως κάθε χρόνο θα ξευτελιζόμαστε

Ωραία,συμφωνώ.Το θέμα είναι όμως οτι το μεγαλύτερο μέρος των χρεών της αεκ ήταν στο δημόσιο,ενώ εμείς χρωστάμε καμιά 5εκ ακόμα σε τρίτουε,τα οποία είναι και ληξιπρόθεσμα.Στην αεκ μπήκαν 5-6 επιχειρηματίες (ο κανελλόπουλος του τιταν είναι το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα), που βάλανε και καμιά 10άρα.Να πάμε να πάρουμε 20 χιλιάδες διαρκείας και να βάλουμε 4-5 εκ στο μετοχικό κεφάλαιο για να κάνει μεταγραφές.

makptol

• Guest
Τι να πεις ...................................<υστεροβουλη πολιτικη ε >

Προσεχε τους συμβουλατορες σου αυτοι θα σε φανε και κανεις αλλος

ναι ναι η συμβουλατορες του θα τον φανε και οχι τα λαμογια που ειναι τωρα στην απεξω και περιμενουν τετοιες
καταστασεις για να φθειρουν τον ζαγορακη.................

Offline fontana

• Κερκίδα
  • *

ΠΟΡΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΞΕΡΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

Μη γράφεις με κεφαλαία
« Last Edit: April 13, 2008, 23:48:07 by tsakalaki »
'Οταν θα πάω στον τρελογιατρό
ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΟΝ
ΛΑΛΑΛΛΑΛΑΛΑΛΛΑΛΑΑ

Offline ved

• Αλλαγή
1) εγω προσωπικα εχω την αναγκη και θελω να διαβαζω την γνωμη της διοικησης...της καλυτερης διοικησης που ειχαμε αποσο θυμαμαι.αυτην που ειναι ποιο κοντα στον οπαδο απο ποτε.  την προτιμω κατα πολυ απο την αναλυση του γρηγοριαδη και του ραπτοπουλου.

2) και ο ζαγορακης θα εγινε ποιο εμπειρος φετος.

3) η μεγαλυτερη τραγωδια ειναι να πανε φυλακη με τον νομο ορφανου νεοι ανθρωποι που πηγαν να κραξουν αυτους τους αχρηστους.τι να πω αυτο ειναι πραγματικα ασυλληπτο. η 4αρα δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτο. αυτο ας το δουν οι παικτες ο σαντος και η παε.

4) για τη ανακοινωση του ΠΡΟΕΔΡΟΥ===το να φωναζεις και να κραζεις και να αντιδρας ειναι υγεια...σημαινει οτι εισαι ακομα μεγαλη ομαδα με οπαδους...αν καποτε τρωμε σπορια βλεπωντας 4αρες  και χειρικροταμε τον καθε ριβαλντο τοτε απλα θα ειμαστε αστερας τριπολης και εργοτελης...απλα θα εχει πεθανει ο ΜΥΘΟΣ. η τηλεοραση πριν λιγο εδειξε ξανθιωτες να αποχωρουν στο 3ο γκολ του γαυρου....

5) ραελιστικα και λογικα ειναι οσα λεει η παε αλλα στην μπαλα υπαρχει και το συναισθημα...σημερα μια ηττα ακομα ηταν που ενας συνειδητοποιημενος οπαδος εγινε φιλαθλος επειδη δεν αντεχε αλλο...για σκεφτειτε τους πιτσιρικαδες.

6) αν οι οπαδοι μπενουν στην θεση του ζαγορ και ο ζαγορ στην θεση των οπαδων ολα θα πανε καλυτερα.