Γειά σου ρε Θοδωρή!!! Γειά σου ρε Αρχηγέ!!! ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ & ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚ!!! Δεν σε ξέρω αλλά το νοιώθω ρε Θοδωρή.... Σκεφτόμαστε ασπρόμαυρα και οι δυο μας.... Μάλλον όχι μόνο οι δυό μας αλλά όλοι εμείς τα δύο-τρία εκατομμύρια ΠΑΟΚια στον πλανήτη.... Θυμάσαι τι είχες πει Θοδωρή? Είχες πει "είναι μεγάλη κάβλα νε είσαι ΠΑΟΚι".... ΝΑΙ ΑΡΧΗΓΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ!!! Θοδωρή μου, Φίλε μου, Αρχηγέ μου, ΠΑΟΚτσάκι μου.... Ανάποδα μας ήρθαν τα πράγματα εφέτος.... δεν μασάμε όμως Θοδωρή!!! Ψιλοφωνάζουμε, χαζογκρινιάζουμε.... μας ξέρεις τι περιέργος λαός είμαστε.... Δεν τα λέμε από κακία Θοδωρή μου, Αρχηγέ μου.... Παραλήρημα πυρετού, 42 - 43 βαράμε.... Ξέρω, ξέρω και εσύ τα ίδια και χειρότερα Θοδωρή μου, ΠΑΟΚτσάκι μου.... Να σου πω κάτι Θοδωρή μου, Αρχηγέ μου.... ρε Φίλε από το καλοκαίρι που ανέλαβες και μετά ηρέμησα!!!!.... δεν κάνω πλάκα!!!! ΗΡΕΜΗΣΑ!!!! Αν είχαμε και λίγο τύχη φέτος θα κερδίζαμε και χρόνο στην εφαρμογή του πλάνου.... ε δεν είχαμε τι να κάνουμε? It's OK!!! Εξάλλου Θοδωρή μου, Φίλε μου, Αρχηγέ μου, ΠΑΟΚτσάκι μου, για να ΑΝΑΣΤΗΘΕΙΣ πρέπει πρώτα να ΣΤΑΥΡΩΘΕΙΣ!!! Δύσκολή πορεία ο Γολγοθάς ΘΟΔΩΡΗ ΜΟΥ, ΠΑΟΚτσάκι μου!!! Τον σταυρό όμως να θυμάσαι Θοδωρή μου τον κουβαλάμε ΜΑΖΙ 2 - 3 εκατομμύρια ΠΑΟΚια!!! Και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μετά, θα τρώμε και θα πίνουμε παρέα στα γυράδικα... ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.... ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ!!!!
PAOK IS A SOCIAL MOVEMENT