Για μενα ειναι συγκλονιστικη η στιγμη που εχει τελειωσει το ματς,εχουν φυγει ολοι..και ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ειναι μονος του και παει κ καθεται στον παγκο....
εγω εδω θελω ν πω κατι. ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ δεν ειναι απλα ενας απο εμας που στεναχωριεται,εχει απιστευτο βαρος και ευθυνη πανω του.προσωπικα εγω εχω μεσω ενδιαμεσων μια επαφη και μια εικονα καλυτερη.ξερω λοιπον τα εξης.
ο ανθρωπος σε στραβο αποτελεσμα για την ομαδα μας(οχι απαραιτητα δικο μας) ολο το βραδυ ηταν χαλια,δεν μιλιοτανε και ...
σε ολες τις επαφες σε ολες τις περιπτωσεις και οπου κρινει οτι η δικη του παρουσια κατι παραπανω μπορει να προσφερει τραβιεται ο ιδιος.προσωπικα και αξιοπιστα ξερω τις εξης.
ικα τουμπας(για ρυθμηση καταβολης)
εφορια τουμπας(για επισπευση θεωρησης)
σιτιμπανκ
και φυσικα για τις περιπτωσεις που ξερουμε ολοι μας
αστυνομια(για να φυγουν τα ματ)
αστυνομια(για προστασια παικτη μας)
αστυνομια(για συλληψεις αδερφων μας)
δικαστηρια(για οπαδους μας)
εγω προσωπικα τον εχω απιστευτα ψηλα, ετυχε να τον πετυχω σε σινεμα και ημουν ετοιμος να τρεξω να του μιλησω, αλλα ηταν με την γυναικα του και σκεφτηκα οτι θα γινομουν ενοχλητικος.
για τον σαντος,2 ανθρωποι που εχει δεξι του χερι εχουν δηλωσει τα εξης
πουρλιοτοπουλος: ο σαντος ειναι ο ποιο τιμιος προπονητης που δεν συνεργαζεται με μανατζερ!
βρυζας: εχουμε εντοπισει περιπτωσεις που ο σαντος μειωνει τις γνωσεις του για να τις προσαρμοσει στην ομαδα και στο υλικο της!
και φυσικα ανθρωποι σαν τον ζηση και τον ζαγορακη που να ξερουν καλυτερα τον σαντος απο αυτους μια που ηταν παικτες του δεν υπαρχουν εδω μεσα.
το να λεμε να φυγει ειναι σαν να λεμε αυτους τους ανθρωπους ασχετους.αλλο να κανεις κριτικη σε μια επιλογη του και αλλο να λες να φυγει.
αυτη η ομαδα εχει καταρα και πρεπει με καποιο τροπο να σπασει.
ας απαγαγει καποιος τον καρντοσο...