Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 612120 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Έλα ρε David.... ::)
PAOK is a Social Movement!

Poet

• Guest
Μα tsakalaki μου, δεν είπα όνομα!!! Απλά εχω μείνει και εγώ ξερός!!! Θέλω να μοιραστώ τη χαρά μου και απ'την άλλη υποτίθεται ότι δεν πρέπει να πώ όνομα, μα μπορείς να το κρατήσεις κρυφό αυτό; Ούφ ... βαρύ το φορτίο!!!

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Victoria's secret Poet....?
PAOK is a Social Movement!

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Και εγώ σου λέω πως για την ομόνοια και την καλή λειτουργία του φόρουμ και μόνο, καλό είναι να κρατάμε τουλάχιστον κάποια πράγματα μέσα μας. Όσο βαρύ και αν είναι το φορτίο και αυτό πηγαίνει σε όλους.
Μέχρι το καλοκαίρι έχουμε πολύ δρόμο, μην εκτινάξουμε το θέμα ''μεταγραφική περίοδος 2007-2008''  πιο πάνω απο εκεί που πρέπει.
Το φόρουμ αυτό έχει ένα επίπεδο και πρέπει να το κρατήσουμε.

Ευχαριστώ
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Poet

• Guest
Το μόνο που μπορώ να πώ, ότι ακόμα και αν δεν γίνει, που είναι πολύ φυσιολογικό, το γεγονός αυτό καθ'αυτό ότι τέτοιο όνομα συζητάει το ενδεχόμενο να φορέσει τον δικέφαλο στο στήθος, είναι τιμή για την ομάδα μας, δείχνει τις στοχεύσεις που γίνονται, δημιουργεί προσδοκίες, όχι τόσο γι'αυτόν τον παίκτη, αλλά και οι εναλλακτικές λύσεις, θα είναι κορυφαίες, ε να μην χαίρομαι γι'αυτό;

Θα σε παρακαλέσω να κλείσει εδώ το θέμα. ΤΕΛΟΣ
« Last Edit: February 05, 2008, 15:51:36 by tsakalaki »

theoole

• Guest
στο φιλικο της ελλαδας με την τσεχια εχει πανο για την διαγραφη χρεων..

Offline Suicidal

• Βασικός
Ο Θόδωρος Ζαγοράκης
στα διοικητικά του ΠΑΟΚ
(και το υπόλοιπο άψογο ΔΣ)
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

loukas231

• Guest
H διοικηση εχει δώσει ενα όραμα στον ΠΑΟΚτση

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Η ΑΠΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΤΟ Rapidshare

http://rapidshare.com/files/86229085/Zagorakis_Synentefksh_Typou.rar.html

chiltsid

• Guest
paidia den iksera pou na to balo allou,ama einai lathos metakiniste to kai zito apo tora sorry.

http://www.paok-magazine.gr/start.asp

episis na rotiso kai kati akoma,ama kserei kapoios,poios einai ypevthinos gi avto to site kai periodiko,kati san arxisyntaktis?

Offline egotisuleo

• Κερκίδα
  • *
 Mπραβο στον PAOKCURE για το κειμενο στη κεντρικη σελιδα!!Πολυ καλο.Κριμα που δεν εχουμε πια μια οπαδικη εφημεριδα απο μας για μας (πχ. Παοκτσης).
ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΙΑ ΖΩ ΜΕΣ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ...

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Στο μεταξύ, τηλεοπτικό συνεργείο της UEFA βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη τις τελευταίες ώρες και σήμερα εξασφάλισε συνέντευξη από τον πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρή Ζαγοράκη. Για την ευρωπαϊκή ομοσπονδία ο "Ζαγόρ" αποτελεί μια ξεχωριστή προσωπικότητα στον χώρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, από τη στιγμή που ανέλαβε τη προεδρία ενός μεγάλου συλλόγου, λίγους μήνες μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση. Ο αρχηγός του εθνικού μας συγκροτήματος στο Euro2004 ρωτήθηκε επίσης και για τις πιθανότητες που έχει η Ελλάδα για να επαναλάβει τον άθλο της Πορτογαλίας, ενόψει του Euro 2008

πηγή: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=5376
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline cure

• Αλλαγή
paidia den iksera pou na to balo allou,ama einai lathos metakiniste to kai zito apo tora sorry.

http://www.paok-magazine.gr/start.asp

episis na rotiso kai kati akoma,ama kserei kapoios,poios einai ypevthinos gi avto to site kai periodiko,kati san arxisyntaktis?

Αρχισυντάκτης είναι ο Γιώργος Καστάνης από τον extra sport.
Βέβαια γράφουν όλοι οι ρεπόρτερς του ΠΑΟΚ μέσα.
Για το site δεν ξέρω, αλλά υποθέτω θα είναι συνεργάτης του αρχισυντάκτη
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

chiltsid

• Guest
thanks paokcure kai mpravo sou gia to arthro sthn kentriki :thumbok:

endiaferon avto pou mou les gia to magazine,exo na to agoraso pano apo 3 xronia kai den eixa idea pleon.avto pou tha bgei tora tha to agoraso kai evxomai ta lefta na pigainoun apevthias sthn pae!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
η εφημεριδα η γατα αναφερει ΑΠΟΒΑΣΗ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
...http://a16.g.akamai.net/7/16/30245/v1/contra.download.akamai.com/30245/newspapers/08022008/gata_l.jpg

Photis

• Guest
08.02.2008     Áíáêïßíùóç ÐÁÅ ÐÁÏÊ

Åíçìåñþíïõìå áõôïýò ðïõ åðé÷åéñïýí íá êñýøïõí ôçí áãùíßá ôïõò, ôçí áíáîéïðñÝðåéá êáé ôïõò öüâïõò ôïõò ðßóù áðü «êõíÞãé ìáãéóóþí» üôé ïõäÝðïôå ç ÐÁÅ ÐÁÏÊ áó÷ïëåßôáé ìå ïìÜäåò ìéêñüôåñïõ âåëçíåêïýò üðùò åðßóçò üôé ïõäÝðïôå áó÷ïëïýìáóôå ìå ôï ôé êÜíïõí Üëëïé óýëëïãïé óôá óðßôéá ôïõò. Ãéá åìÜò ï ÐÁÏÊ åßíáé ðÜíù áð’ üëá…
  ÅðéóôñïöÞ 

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsessionid=2A1C26BDB7B00BCBA5AF50A27E461415?newsCode=200802081758168

Gamiste ton Ari ton Xekoliariiiiiiiiiiiiii......

Offline koufalia

• Αποστολή
  • **
Poutanas gioi skoulikia arianoi.

Ante re patiste ta erpeta, mprabo stin dioikisi.
O PAOK den asxoleitai re kampies me ti skata kanete sto mpourdelo sas.

FUCK aris

ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ

giannis80

• Guest
η εφημεριδα η γατα αναφερει ΑΠΟΒΑΣΗ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
...http://a16.g.akamai.net/7/16/30245/v1/contra.download.akamai.com/30245/newspapers/08022008/gata_l.jpg

Παθαίνοντας ένα ψιλοσόκ(καθότι περίμενα το πολύ 17-18 χιλιάδες μετά τις 4 ήττες) σήμερα το απόγευμα στην μπουτίκ που πήγα για εισιτήρια μετά την δουλειά βλέποντας ότι είχαν μείνει ελάχιστα μόνο για την 8,μου ήρθαν ξανά κάποιες σκέψεις στο μυαλό.Δεν υπάρχει ομάδα στον πλανήτη,εκτός αυτών της Premier,που να κάνει 4 συνεχόμενες ήττες,να παίζει άθλια,και να γεμίζει ξανά το γήπεδό της.Και οι πλέον αδαείς νομίζω διαψεύστηκαν όταν αναρωτιόντουσαν κάποτε ''Μα μήπως ο ΠΑΟΚ δεν είναι τελικά μαγαζί γωνία?''. Για μένα ο ΠΑΟΚ ήταν και θα είναι το πιο γωνία μαγαζί της ελλάδας.Επίσης δεν πιστεύω οτι δεν ενδιαφέρονται επιχειρηματίες,δεν θα πω στυλ Αγγελόπουλου,Κοπελούζου κτλ,ας πούμε μικρότερου βεληνεκούς, να επενδύσουν στον ΠΑΟΚ.Δεν το δέχομαι με αυτά που βλέπω.Θεωρώ οτι υπάρχει ενδιαφέρον (π.χ μπορεί να είναι μια ομάδα 4-5 μεσαίων επιχειρηματιών),και απλά δεν τους επιτρέπεται να προχωρήσουν περισσότερο.Φυσικά,από την στιγμή που φοβούνται και δεν προχωρούν,καλά κάνουν γιατί άνθρωπο που να φοβάται εγώ στον ΠΑΟΚ δεν τον θέλω.Να μην μακρυγορώ και να καταλήξω,θεωρώ ότι είναι ιδανική ευκαιρία για τον άξιο πρόεδρό μας βλέποντας αυτήν την συμπεριφορά του κόσμου,την στήριξή του,το σκεπτικό με το οποίο πάει στο γήπεδο, να απευθυνθεί σε κατάλληλους ανθρώπους για να προσελκύσει τα απαραίτητα κεφάλαια.Έχει ένα πολύ δυνατό χαρτί στα χέρια του,κι αυτό είναι τα δεδομένα οικονομικά στοιχεία-έσοδα από το καλοκαίρι,και νομίζω θα τον βοηθήσει να πετύχει τον στόχο τουλάχιστον ως προς την αύξηση του Μ.Κ(δεν λέω να μαζέψει 18 εκ,αλλά ένα μικρότερο ποσό θα ήταν μια χαρά).Θεωρώ και θα το πιστεύω πάντα,ότι με ένα γήπεδο 40 χιλιάδων θέσεων(ίσως και παραπάνω γιατί κι αυτό μικρό θα είναι),με εμπορικούς χώρους,και μια φυσιολογικά εκ των πραγμάτων αξιόλογη ομάδα,ο ΠΑΟΚ θα είναι η πιο κερδοφόρα από τις ΠΑΕ και τυχόν επενδύσεις θα αποσβένονται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

thomas

• Guest
Αδέρφια έχουμε νέα σχετικά με το online shop του ΠΑΟΚ?Θέλω να πάρω στον ανηψιό μου διάφορα είδη και δεν μπορώ και τρελλαίνομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Argonath4

• Guest
thomas ðñéí ëßãåò ìÝñåò Ýôõ÷å íá ñùôÞóù ôïí Ðïéêéëßäç ãéá áõôü ôï èÝìá êáé åßðå ðùò èá ãßíåé áëëÜ ìÜëëïí ü÷é êáé ôüóï óýíôïìá. ÐÝñá áðü ôï üôé ôñÝ÷ïõí ãéá ÷ßëéá äõï èÝìáôá, åßðå ðùò áêüìá äåí Ý÷ïõí ôá ìç÷áíÞìáôá ãéá ôéò ðéóôùôéêÝò êÜñôåò óôçí ìðïõôßê. Äåí îÝñù áí ðÞãå êÜðïéïò áðü ôï forum ãéá íá ôï åðéâåâáéþóåé.

ÃåíéêÜ ôïí åßðá íá êïéôÜîïõí íá âñïõí ôñüðï þóôå ïé ÐÁÏÊôóÞäåò ôïõ åîùôåñéêïý íá ìðïñïýí íá áãïñÜóïõí on-line (ìÝóù internet) ðñïúüíôá áðü ôçí ìðïõôßê, åéóéôÞñéá äéáñêåßáò êáé ìåôï÷Ýò… Ýóôù ìå ðñïåããñáöÝò Þ êÜðùò Ýôóé.  Åßðå ðùò ôï Ý÷ïõí óôá ó÷Ýäéá ôïõò. Ãéá ôéò ìåôï÷Ýò ðÜíôùò åßðå ðùò óýíôïìá èá ìáò áíáêïéíùèåß ðùò êáé áðü ðïý èá ìðïñïýìå íá ôéò ðñïìçèåõôïýìå.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
kserei kaneis posa itan ta esoda xtes apo to mats;
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!