Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 613333 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cure

• Αλλαγή
Polu kalo to ar8ro, alla mhpws h8eles na grapseis Tony kai oxi George Blair?
Κι έλεγα κάτι δε μου κολλάει  :P
Αλλά
Kala to grapse.... Tony (George) Blair...
Opws leme George (Tony) Bush....
Ena kai to afto.....
:handshake:
αυτές είναι οι σκοτιενές διαδρομές του μυαλού μου, όπως αποκαλύπτει ο ψυχίατρός μου @JamaicaN  ;D
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline blue_eyes

• Βασικός
Τα προβληματα που βρισκει μπροστα του τελειωμο δεν εχουν:
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7740&pubid=632564
H Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη συνεδρίαση της αποφάσισε την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, λόγω οφειλής στην ΠΑΕ Καλλιθέα.

Ãßíå_ÌÝëïò

• Guest
Που είναι εκείνη η διαφήμιση φανέλας που έλεγαν κάποιοι ότι <<<συμφωνήθηκε>>> μεταξύ Π.Α.Ο.Κ. και κάποιας ΔΕΚΟ ;;

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
thn phre to eurhka:)

charisps

• Guest
το λέω για τελευταία φορά. Ο ΠΑΟΚ έχει χορηγό φανέλας. Το πότε θα ανακοινωθεί είναι θέμα της διοίκησης!

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
το λέω για τελευταία φορά. Ο ΠΑΟΚ έχει χορηγό φανέλας. Το πότε θα ανακοινωθεί είναι θέμα της διοίκησης!

ta petrelaia einai opos legane ?!!
« Last Edit: December 07, 2007, 22:28:35 by GiorGakiS-4- »
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

Offline bannon

• Αποστολή
  • **
Οι «αμαρτίες» του παρελθόντος δεν λένε να αφήσουν ήσυχο τον ΠΑΟΚ και τη διοίκηση του Θοδωρή Ζαγοράκη.

Την Παρασκευή (7/12) η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της «δικέφαλης» ΠΑΕ, με αφορμή οφειλή προς την ΠΑΕ Καλλιθέα (σ.σ. για την υπόθεση του Ρουμάνου προπονητή, Ιλιε Ντουμιτρέσκου).

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7740&pubid=632564

μα καλά, η καλλιθέα δε διεκδικούσε χρήματα για τον γόγολο?
πώς προέκυψε τώρα ο ρουμάνος στη μέση? και τι χρήματα
μπορεί να διεκδικεί για τον ρουμάνο?
ως γνωστόν μεταγραφή προπονητή μόνο ο μακαρίτης
ο φρουτέμπορας έκανε
το θέμα είναι πολιτικό - ιδεολογικό

charisps

• Guest
για 2 λόγους κατέπεσε..για το Γόγολο- αλήθεια αυτός συνεχίζει να είναι στον αρη? (υπόθεση καλλιθέας) και για το ρουμάνο

Offline Geo

• Αλλαγή
Την Παρασκευή (7/12) η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της «δικέφαλης» ΠΑΕ,

Πρακτικά αυτό τι σημαίνει?
Πόσα και ως πότε πρέπει να τα πληρώσουμε?
Και αν γίνει αυτό...στην συνέχεια αναιρείται η κατάπτωση της εγγυητικής?

charisps

• Guest
...αυτή πάει - έπεσε. Απλά καταθέτεις ξανά καινούργια εγγυητική πληρώνοντας φυσικά άλλα λεφτά!!

Offline Geo

• Αλλαγή
Sorryπου δεν είμαι καλός στα λογιστικά και τα οικονομικά....

Η εγγυητική που κατέπεσε....
α) τι ύψους ήτανε?
β) τα πήρανε όλα δηλαδή ή μέρος του ποσού της εγγυητικής?

γ) Η νέα εγγυητική...θα έχει μέρος του ποσού της παλιάς εγγυητικής και ένα νέο ποσό ίσο με αυτό που θα πάει στη καλλιθέα π.χ.?

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
δεν σπικαρουμε ενα φωνηεν στο γωγολο λεω εγω?ευγενικα παντα, ξερουμε εμεις πως..

charisps

• Guest
ç åããõçôéêÞ ðñÝðåé íá åßíáé ýøïõò 300,000 € - üôáí êáôáðßðôåé åßíáé ãéá ðïóü áíÜëïãá ìå ôéò ïöåéëÝò óå áõôïýò ðïõ æçôÜíå íá êáôáðÝóåé. ¢í ð.÷, ÷ñùóôÜò 200,000, èá ðñÝðåé íá óõìðëçñþóåéò üôáí êáôáðÝóåé ôá  200,000 € (ãéáôß ôá ðÞñáí),  þóôå íá åßíáé ðÜëé 300,000 €.

Photis

• Guest
08.12.2007     Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συγχαίρει ακόμη μία φορά τους φιλάθλους της για την προσέλευση, τη συμπεριφορά τους και τη φανταστική ατμόσφαιρα στις κερκίδες, που μόνο αυτοί ξέρουν να δημιουργούν, βοηθώντας την ομάδα να πάρει άλλη μία νίκη στην Τούμπα.

Οι γιορτές στο γήπεδο συνεχίζονται, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από όλα...

fatal_invasion

• Guest
Να θέσω ένα ερώτημα.Μήπως θα ήταν καλό να αλλάξει ο τίτλος και να γίνει '' ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ......μπλα μπλα,και το υπόλοιπο ΔΣ''είτε βάζοντας τα ονόματα τους είτε όχι.Νομίζω ότι και το υπόλοιπο ΔΣ αξιζει ένα τόπικ.

jmjyiannis

• Guest
Θα συμφωνησω.
Ο Ζαγορακης θα έκανε πολύ λίγα πράγματα αν δεν είχε αυτά τα γατονια για συνεργάτες.Αξίζουν αναφοράς και πλήρους εκτίμησης.

thomas

• Guest
Να θέσω ένα ερώτημα.Μήπως θα ήταν καλό να αλλάξει ο τίτλος και να γίνει '' ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ......μπλα μπλα,και το υπόλοιπο ΔΣ''είτε βάζοντας τα ονόματα τους είτε όχι.Νομίζω ότι και το υπόλοιπο ΔΣ αξιζει ένα τόπικ.

Συμφωνώ απόλυτα φίλε.Άξιοι όλοι τους.

Offline Suicidal

• Βασικός
etoimoi !  ;)  ;D
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline makis

• Αποστολή
  • **
i8ika mporei na exete dikio alla praktika an den itan to zagori den 8a mporousan na kanoun tipota
poios apo sas 8a tous ipostirize??
kanenas