Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 608335 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Gia osoys 8ymoyntai o Ey8ymios Gavrihlidhs htan ena apo ta melh ths Dioikhshs Vezyrtzh. Einai forotexnikos.

se synenteyksh toy prin kana mhna ston extrasport eipe:
a)Mporei na parei paratash enas nomos poy exei katargh8ei. Sygkekrimena gia ro ar8ro 44 eipe pos me NEO nomo, mporei na na epanenergopoih8ei, px gia 6 mhnes.
b)An o PAOK den threi tis proypo8eseis gia na ypax8ei sto ar8ro 44, mporei me kapoion tropo na kator8o8ei. Gia paradeigma eipe an oi ofeiles pros idiwtes den einai to 60% twn synolikwn xrewn, mporei na emfanistoyn KAI ALLOI idiwtes stoys opoioys dh8en ofeiloyme, wste na "anevei" to pososto. Yparxoyn kai alloi tropoi, nomotypoi toys opoioys mporei na pei mono stoys ypey8ynoys ths PAE.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline ved

• Αλλαγή
ειναι απιθανο να εμφανιστουν νεοι ιδιωτες.χρωστας 8 σε ιδιωτες και 30 στο κρατος.για να παει 60 - 40 πρεπει να παει 50 περιπου σε ιδιωτες.δηλαδη + 42 μιρια χρεη σε ιδιωτεσ.πρεπει πρωτα να τους βρεις.να εκδοσεις εικονικα τιμολογια για 42 μιρια ευρω(εδω ηδη γελανε και τα λεμονια) με ημερομηνιες παραστατικων οτι ναναι,να τους πεισεις να συμμετασχουν στην παρανομια,να εχεις μιλημενο το κρατος και το σδοε οταν θα σε επισκεφθει μετα απο καταγγελια του σκορδα η οποιουδηποτε θελει να σε κανει πλακα,να δολοφονησεις η να λαδωσεις ολους τους καρπετοπουλους αυτου του κοσμου για να το πνιξουνε το θεμα και παλι δυσκολα...ουτε μικρα παιδια δεν πειθουμε ετσι. :-[...ας μου απαντησει ομωσ καποιος αν ξερει αν γινετε να μεταβιβαστουν τα χρεη σε αλλη εταιρια π.χ. την τουμπα επε η αλλη που θα φτιαξουμε.αν γινετε αυτο μπορεις να βαλεις τα 8 σε ιδιωτες + 5-6 του κρατους και να γλιτωσεις τουλαχιστον αυτα.ακουστηκαν και αλλα κουφα.να βγαλουμε ξενο αφμ(αυτο σημαινει οτι ειναι μια αλλη εταιρια με αλλη ιστορια 0 τιτλους κλπ...οπως η φιορεντινα που ειχε προβλημα με το σημα της και με τους τιτλους της)...οτι η αεκ εχει 2 αφμ!!! κλπ κλπ...παντως γενικα εμεις νομιζω οτι παντα δυσκολευομαστε σε τετοια θεματα.οτι και να θελουμε να πετυχουμε βρωμαει μηνες πριν και γινομαστε περιγελος την ωρα που οι αλλοι κανουν τις βρωμοδουλεις τους στο πι και φι αθορυβα(περιπτωση θαλασοδανειο βεζυρτζη) και σαυτο ευθυνεται η πολιτεια που εχει 2 μετρα και 2 σταθμα και οι δημοσιοκαφροι που μα σκιζουνε με την παραμικρη ευκαιρια!!!!!

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Gia osoys 8ymoyntai o Ey8ymios Gavrihlidhs htan ena apo ta melh ths Dioikhshs Vezyrtzh. Einai forotexnikos.

se synenteyksh toy prin kana mhna ston extrasport eipe:
a)Mporei na parei paratash enas nomos poy exei katargh8ei. Sygkekrimena gia ro ar8ro 44 eipe pos me NEO nomo, mporei na na epanenergopoih8ei, px gia 6 mhnes.
b)An o PAOK den threi tis proypo8eseis gia na ypax8ei sto ar8ro 44, mporei me kapoion tropo na kator8o8ei. Gia paradeigma eipe an oi ofeiles pros idiwtes den einai to 60% twn synolikwn xrewn, mporei na emfanistoyn KAI ALLOI idiwtes stoys opoioys dh8en ofeiloyme, wste na "anevei" to pososto. Yparxoyn kai alloi tropoi, nomotypoi toys opoioys mporei na pei mono stoys ypey8ynoys ths PAE.

Το άρθρο 44, του νόμου 1892/90 δεν έχει καταργηθεί. Ισχύει για όλες τις εταιρίες εκτός από τις αθλητικές.

Συγκεκριμένα:
Νωρίτερα από την υπαγωγή των τριών ΠΑΕ (Άρη, ΑΕΚ, ΟΦΗ) στο άρθρο 44, ο Γιώργος Ορφανός και ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γ. Παπαθανασίου προανήγγειλαν μία νέα ρύθμιση που συμπεριλήφθηκε στο νόμο 3262/2004. Η ρύθμιση προέβλεπε την εξόφληση των οφειλών σε 120 δόσεις για το δημόσιο και 80 για το ΙΚΑ. Οι προσαυξήσεις και τα πρόστιμα θα απαλείφονταν σε ποσοστό 80%. Σύμφωνα με στοιχεία της εποχής διασφαλιζόταν πως με τη ρύθμιση θα ήταν εφικτή η είσπραξη ενός ποσού της τάξης των 92.300.000 ευρώ για το δημόσιο, ενώ τα παραγραφόμενα ποσά θα ξεπερνούσαν τα 35.000.000 ευρώ. Όποια ΠΑΕ δεν κατάφερνε να ανταποκριθεί θα έπρεπε να διαλυθεί. Επίσης, ο νέος νόμος σύμφωνα με τον υφυπουργό Αθλητισμού απέκλειε τη δημιουργία νέων χρεών και παράλληλα έκλεινε την πόρτα του άρθρου 44 σε αθλητικές εταιρείες (ΠΑΕ, ΚΑΕ κτλ).

Εκεί ακριβώς πρέπει να πατήσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Στην αντισυνταγματικότητα του νέου νόμου με τον οποίο οι αθλητικές εταιρίες δεν μπορούν να επωφεληθούν από ευεργετικές διατάξεις που ισχύουν για άλλες εταιρίες.

Το ποσό με το οποίο θα υπερβούμε κατά 150% τις οφειλές μας προς το δημόσιο για να πιάσουμε το επιθυμητό 60% συνολικού χρέους, δεν είναι εύκολο να δημιουργηθεί, έστω και εικονικά, αλλά αν θέλει η διοίκηση και έρθει σε συννενόηση με τους κατάλληλους ανθρώπους, μπορεί να γίνει.

@vedder, είδα την απάντηση σου πριν να δημοσιεύσω τη δική μου.
Το θέμα ίσως είναι πιό απλό από όσο νομίζεις. Εδώ κάθε ημέρα σκάνουν επιταγές και οφειλές για τις οποίες δεν έχει γνώση η διοίκηση. Είναι δύσκολο να εμφανιστεί κάποιος(οι) "πιστωτής(ές)" μας που να έχει χαρτιά με τα οποία θα φαίνεται ότι μας έχει δανείσει ένα ποσό το οποίο δεν έχει εισπράξει μέχρι σήμερα?
gdaou
"γάβροι=κότες"

Poet

• Guest
Φίλε και συναγωνιστή Alamana85 και υπόλοιποι φίλοι αναγνώστες

Ο vedder έχει απόλυτο δίκιο στα γραφόμενά του. Τα έχω πει και εγω΄παλιότερα.
Νομίζω είναι ανούσιο να εστιάζουμε πλέον στο άρθρ. 44 και στο γεγονός αν είναι συνταγματικό ή όχι να μην ισχύει για τις Α.Α.Ε.
Θα κάνουμε έναν αγώνα τιτάνιο, για την επαναφορά σε ισχύ της διάταξης, και στο τέλος δεν πρόκειται να ωφεληθούμε.
Η υπόθεση αρθρ.44 βρώμισε και τελείωσε. Εξ' άλλου, γι'αυτό το λόγο καταργήθηκε απο την πολιτεία.
Επειδή έγινε καταχρηστική χρήση απο όσες ΠΑΕ τον χρησιμοποίησαν.
Υπάρχουν άλλοι τρόποι. Θέλετε να την φέρουμε στην πολιτεία; Θέλετε να μην πληρώσουμε μία; Θέλετε να το φυσάνε και να μην κρυώνει;
Υπάρχουν τρόποι!!! Νομιμότατοι και ωραιότατοι!!! Κότσια έχουμε να τους την κάνουμε πραγματικά; Όχι λαϊκίστικα, να τους κάνουμε πουστιά που θα τη σακουλευτούν; Χμμμ ... δεν ξέρω. Δεν είμαι σίγουρος. Είναι πολύ σόνικος ο τρόπος.
Vedder διάσπαση της ΠΑΕ δεν γίνεται ώστε να πάει μέρος των χρεών σε άλλη εταιρεία και μέρος να παραμείνει σε αυτήν. Για την ακρίβεια, σκέφτεσαι όπως ακριβώς σκεφτόμουν το καλοκαίρι του 2006. Υπάρχει όμως τρόπος, δεν θέλω να το παίξω έξυπνος, εξ'άλλου αυτό ήταν το αντικείμενο της δουλείας μου για 23 χρόνια και κάτι παραπάνω προφανώς γνωρίζω, υπάρχει τρόπος. Θέλει όμως οργάνωση και χρόνο. Χειρουργικές κινήσεις. Υπολογίζω σε περίπου 2-3 χρόνια να έχουν καθαρίσει όλα τα χρέη με τον τρόπο αυτό που υπο προϋποθέσεις, μόνο στη διοίκηση της ΠΑΕ face to face θα τον ανέπτυσσα, και μόνο άν γούσταραν πραγματικά να το πηδήξουν το κράτος αλύπητα!!!!

Offline ved

• Αλλαγή
παντως παιδια οτι ειναι να γινει πρεπει να γινει αθορυβα υποχθονεια και με μαγκια.να ξυπνησουμε π.χ. μια μερα και να δουμε...κερδησε η παε ΠΑΟΚ  το δικαστηριο για τα 15 μιρια ευρω χρεη στο δημοσιο σε τελεσιδικη αποφαση.να ην ξερουν απο που τους ηρθε!!!!να παθουν ταρακουλο αθηναιοι και ερπετα....κατι σαν τις μεταγραφες ... :D

οχι σαν τον βεζυρτζη που για να παρει ενα κωλοδανειο μας λοιδορουσαν ολοι 6 μηνες...και δεν ειναι μονο το κραξιμι που στα @@ μας κιολας.η μαγκια ειναι οτι αν δεν ξερουν την στρατηγικη σου δεν μπορουν να σε πολεμησουν κιολας.τλεφωνα προεδρων αλλων ομαδων σε υπουργεια,ε-μαιλ αλλοθρησκων οπαδων κλπ κλπ να αποφευχθουν.

papagapsos

• Guest
Πάντως ο Παπαδόπουλος σε σχετική ερώτηση (τότε που ήταν να μας απαντήσει το υπουργείο για τη ρύθμιση), άφησε να εννοηθεί ότι γνωρίζουνε αλλά δε θέλουνε να καθαρίσουν (δε θυμάμαι ακριβώς πως το είπε) με λύσεις ημινόμιμες ή αμφιβόλου ηθικής..

dhl. Real men do it the hard way!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=616138

να τον ξαναδουμε λιγο σαν παικταρα

ετσι για να βγαινει κανα τσιγαρο :tsigaro:

Offline Matador

• Αλλαγή
Εγω ενα θα πω: Ο θεος να σε εχει καλα ΣΚΥΛΕ, εσενα και τα αλλα ΣΚΥΛΙΑ της διοικησης. Να σας δωσει κουραγιο, δυναμη, αντοχη να ανταπεξελθετε στον ιερο αγωνα μας. Βγαλτε τα ολα στην φορα.
Γραφετε ΙΣΤΟΡΙΑ!
ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.

Τα ονοματα σας θα μεινουν ανεξιτηλα στο μυαλο της παοκτσιδικης οικογενειας.

Αρχηγε, Προεδρε, προχωρα φιλε μου.
Δεν ειστε μονοι. Ειμαστε ΟΛΟΙ μαζι σας.

ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που επιτελους εχω διοικηση να μας αισθανεται. Να αισθανεται την αγαπη και την καψουρα μας, τον καυμο μας, τα δακρυα που εχουμε χυσει για τα αδελφια μας που εχασαν την ζωη τους για τα τεσσερα ιερα γραμματα, τα δακρυα που εχουμε χυσει για τα χαμενα ονειρα μας, την χαμενη περηφανεια μας. Εως εδω ομως. Τα δακρυα αυτα εχουν πλεον γινει ποταμι. Θα παρασυρουν στην ροη τους ολα και ολους ,που δεν θελουν την ελευθερια του κοινωνικου φαινομενου που ακουει στο ονομα ΠΑΟΚ.

Καθε μερα που περναει, φουσκωνω ολο και περισσοτερο απο περηφανεια. Ειμαι πλεον ετοιμος να ΠΕΤΑΞΩ τα δεσμα της σκλαβιας, να πεταξω στους επτα ουρανους.

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!
« Last Edit: November 22, 2007, 19:24:42 by Matador »
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

ceratos16

• Guest
Το μήνυμα του Matador οχι μονο κάλυψε αλλα με συγκίνησε κιολας.Ολοι μαζι για εναν ΠΑΟΚ οπως τον ονειρευομαστε καθε βραδυ εδω και χρονια.

Offline bozik

• Αλλαγή
 Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Ηλίας Βιολίδης και ο νομικός εκπρόσωπος Δημοσθένης Στάμος κλήθηκαν να υπερασπιστούν τον «δικέφαλο» ο οποίος κινδυνεύει με τιμωρία ύστερα από την έκθεση που σύνταξε ο διαιτητής Παμπορίδης. Οι άνθρωποι της ομάδας προσπάθησαν να πείσουν πως το πανό δεν είναι υβριστικό και πως εκfράζει με κόσμιο τρόπο μια διαμαρτυρία των φίλων της ομάδας για την διαφορετική αντιμετώπιση που τυγχάνουν από την Πολιτεία σε σχέση με άλλους συλλόγους.

Ακολουθεί ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα του διαλόγου:

Βιολίδης Ηλίας: Δεν αντελήφθην σε ποιον απευθυνόταν το πανό. Και δεν έγινε καμία ενέργεια από εμάς να ξεκρεμαστεί. Άλλωστε ήταν η τρίτη φορά που κρεμιόταν στην Τούμπα. Το πανό δεν είναι δυσφημιστικό ή υβριστικό και το είπαμε στον διαιτητή...

Δικαστής: Πως το εισπράξατε;

Βιολίδης: Περιέχει προτροπή να μας ρίξει

Δικαστής: Ποιος, ο πρωθυπουργός;

Βιολίδης: Δεν ξέρω. Εγώ ξέρω ότι τον πρωθυπουργό τον λένε Κώστα ή Κωνσταντίνο Καραμανλή. Κωστάκη δεν τον έχω διαβάσει. Δεν ξέρω που απευθυνόταν.

Δικαστής (Στεφανάκης): Δεν είμαστε ανόητοι. Είναι προφανές, για όνομα του Θεού...

Βιολίδης: Δεν υπήρχε ονοματεπώνυμο. Πέρσι ναι, είχαμε κρεμάσει πανό που αναφερόταν στον Ορφανό.

Δικαστής (Κατσίμπας): Μπορεί αυτός που ενοχλήθηκε να ήταν Νέα Δημοκρατία. Μήπως το πανό αφορά επικεφαλή δημοσιογράφο...

Δικαστής (Στεφανάκης): Υπάρχει έλλειψη εξυπνάδας, το πανό είναι χαμηλής αισθητικής. Θα μπορούσαν να γράφουν «Κώστα, εδώ είναι η πατρίδα σου...»

Στάμος: Εσείς έχετε χαμηλή αισθητή κύριε σύνεδρε. Όσοι μιλούν ελληνικά καταλαβαίνουν ότι το πανό δεν έχει ύβρη.

Πρόεδρος (Βενιζέλος Μουράτογλου): Ηρεμία...

Στάμος: Υπάρχει εμπάθεια... Είναι δημοκρατική διαμαρτυρία! Δεν έχουμε χούντα! Αν το συγκεκριμένο θέμα πήγαινε στον εισαγγελέα δεν θα το έστελνε για εκδίκαση.
Ο ΠΑΟΚ είναι από τις λίγες ομάδες που δεν τις χαρίστηκαν τα χρέη. Θυμάστε τι έγινε με τον Ολυμπιακό του Σαλιαρέλη, αλλά δεν θέλω να επεκταθώ. Το σύνθημα είναι σωστό και όχι υβριστικό.

Αν αναφερόταν στον πρωθυπουργό, λέω αν, είναι ευφυές. Τη μισή Ελλάδα τη λένε Κωστάκη και Γιωργάκη... Ποιος μπορεί να πει ότι αναφέρετε στον Καραμανλή; Ο Παμπορίδης πιθανολογεί...Το πανό το έγραψαν 10 μορφωμένοι άνθρωποι που συμβουλεύτηκαν δικηγόρους.

Η άποψη της ΠΑΕ είναι ότι κακώς διεκόπη ο αγώνας, το σύνθημα είναι απρόσωπο. Αναφέρεται γενικά στην Πολιτεία και λέει έχουμε υποστεί πολλές αδικίες. Ζούμε σε δημοκρατία δεν έχουμε χούντα? Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε Παμπορίδης εν είδη χουντικού να λέει κατεβάστε το!

Στεφανάκης: Δεν έχει παραλήπτη η διαμαρτυρία;

Στάμος: Ίσως ο παραλήπτης να είναι η Πολιτεία, αλλά από πουθενά δεν προκύπτει ότι είναι κατά του πρωθυπουργού...

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=49888
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

LA LA
LA LA
DEN EIMASTE KALAAAAAA
STA MYALAAAAA  MAAAAS!!

manos4

• Guest
"Δικαστής (Στεφανάκης): Υπάρχει έλλειψη εξυπνάδας, το πανό είναι χαμηλής αισθητικής. Θα μπορούσαν να γράφουν «Κώστα, εδώ είναι η πατρίδα σου...»

Στάμος: Εσείς έχετε χαμηλή αισθητή κύριε σύνεδρε. Όσοι μιλούν ελληνικά καταλαβαίνουν ότι το πανό δεν έχει ύβρη."

ρε να γραψουμε αυτο που ειπε ο στεφανακης "Κωστα εδω ειναι η πατριδα σου....."
δηάδη να του πουμε οτι λογω καταγωγης να βοηθησει τον ΠΑΟΚ ...... >:(
ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΑΚΙΟΣΥΝΗ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΥΝΟΗΣΗ ΚΥΡΙΕ ΓΑΒΡΟΣΤΕΦΑΝΑΚΗ............ >:(

ΒΙΟΛΙΔΗ - ΣΤΑΜΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ................. ;D

Offline Geo

• Αλλαγή
"Δικαστής (Στεφανάκης): Υπάρχει έλλειψη εξυπνάδας, το πανό είναι χαμηλής αισθητικής. Θα μπορούσαν να γράφουν «Κώστα, εδώ είναι η πατρίδα σου...»

:tikitaka: :tikitaka: :tikitaka:

Ελά και στην Καμάρα με το πανό σου κωλόγαβρε!

Αν αυτό δεν είναι κάρφωμα, τι άλλο μπορεί να είναι.....

Η λογική ΠΛΕΟΝ στέρεψε!

Βουρ στα κλωστουφαντουργεία! Ούτε ένα πανό άγραφο!

BLaCK-WHiTe

• Guest
Αυτός ο Στεφανάκης έχει καμία σχέση με τα κλιπάκια-ανεκδοτάκια του Στεφανάκη που κυκλοφορούν στα κινητά ?  Γιατί από IQ μοιάζουνε ...

Offline Geo

• Αλλαγή

manos4

• Guest
ποιο πασοκ ποια ν.δ ποιοι λαος ποιο συριζα ποιο κκκε..................ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΝ
ΛΑΟ  ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ................ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ....

Li_75

• Guest
Στη ΝΕΤ σήμερα (είμαι πρωϊνός τύπος, τί να κάνω;), διαβάζοντας ο χλεχλές ο δικός μας τα πρωτοσέλιδα της Θεσ/νίκης, διάβασε του "Μ", το "ΝΤΕΛΙΡΙΟ-Όλος ο λαός του ΠΑΟΚ θέλει να είναι εκεί", ο καραφλοκόρακας είπε:
"Ε, ας πάει, είπε κανείς να μην πάει;" και τίποτε άλλο...Καλά μιλάμε έχουν χεστεί επάνω τους...Εγώ αυτό βλέπω..!

Άντε ΠΑΟΚΑΡΑ μου!!!!!  :05a: :smiliedisco1: :04a: :spray: :b191:

manos4

• Guest
Στη ΝΕΤ σήμερα (είμαι πρωϊνός τύπος, τί να κάνω;), διαβάζοντας ο χλεχλές ο δικός μας τα πρωτοσέλιδα της Θεσ/νίκης, διάβασε του "Μ", το "ΝΤΕΛΙΡΙΟ-Όλος ο λαός του ΠΑΟΚ θέλει να είναι εκεί", ο καραφλοκόρακας είπε:
"Ε, ας πάει, είπε κανείς να μην πάει;" και τίποτε άλλο...Καλά μιλάμε έχουν χεστεί επάνω τους...Εγώ αυτό βλέπω..!

Άντε ΠΑΟΚΑΡΑ μου!!!!!  :05a: :smiliedisco1: :04a: :spray: :b191:

πρεπει να τον στελανε πολλοι μαιλ και να τον χεσανε χθες και τα μασησε σημερα ο μαλακας...............

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Na 8ymhsw pos o Lyritzhs prin kana mhna elege " se dyo meres to poly erxontai ta eyxarista gia ton PAOK", ennowntas ependyth.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

giannis80

• Guest

:tikitaka: :tikitaka: :tikitaka:

Ελά και στην Καμάρα με το πανό σου κωλόγαβρε!

Αν αυτό δεν είναι κάρφωμα, τι άλλο μπορεί να είναι.....

Η λογική ΠΛΕΟΝ στέρεψε!

Βουρ στα κλωστουφαντουργεία! Ούτε ένα πανό άγραφο!

Kαλά αυτός ο δικαστης πρέπει να είναι τεράστιος αυνάνας.Στερείται λέει ευφυίας.Ε,τιμωρήσέ μας για βλακεία ρε μπαστουνόβλαχε!!