Μάγκες,η διοίκηση είναι τεράστια.Την έχουν ψάξει τόσο καλά την δουλειά με νομικούς,οικονομολόγους κτλ,που η λύση στα οικονομικά προβλήματα του ΠΑΟΚ ίσως δεν είναι μακριά.Έχω την εντύπωση ότι το κράτος έστειλε αυτήν την εγκύκλιο προχτές για να βάλει και μεγάλο μέρος των χρεών στην ρύθμιση μέσα η ΠΑΕ, και για έναν άλλον σημαντικό λόγο.ΦΟΒΑΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ ΜΑΓΚΕΣ.Φοβήθηκε το κράτος οτι θα χάσει τα λεφτά του.Κι επειδή συνήθως δικαιώνεται ο ιδιώτης σε τέτοιες περιπτώσεις,ίσως υπάρχει πιθανότητα να κερδίσει η ΠΑΕ τα δικαστήρια.Όταν ο συνηθισμένος τόκος-πρόστιμο ας πούμε που μπαίνει είναι 2,5-3% ετήσια κι εσύ βάζεις 1,5% το μήνα,δηλαδή 18% το χρόνο,το δικαστήριο μπορεί να δικαιώσει τον ιδιώτη που προσφέυγει εκεί.Άρα,υπάρχει πιθανότητα,δεν λέω να μην βάλει τίποτα στην ρύθμιση,αλλά τελικώς να μπουν στην ρύθμιση μετά από καμιά 7ετία(γίνεται το δικαστήριο το 2010,κερδίζει το κράτος,έφεση η ΠΑΕ, πάει το 2015, γεια σας) πολύ λιγότερα από αυτά που θα έμπαιναν τώρα.Όλα αυτά προσωπικές μου σκέψεις πάντα,έτσι?Μπορεί να είναι και εντελώς εκτός πραγματικότητας
Χθες βρέθηκε σε μια εφορία συγγενικό μου πρόσωπο.Ήταν εκεί και ο Πουρλιοτόπουλος.Η προτροπή της υπέυθυνης εκεί εφοριακού προς τον Πουρλιοτόπουλο? ''Πες τον Ζαγοράκη να μην υπογράψει ούτε για τα 1.9εκ''.
Υ.Γ Να τονίσω οτι ο ΠΑΟΚ την σύγκρουση με την κυβέρνηση δεν την φοβάται.Για να δούμε ποιος θα πέσει σε ενδεχόμενη διαμάχη.Η κυβέρνηση ή ο ΠΑΟΚ?