http://www.metrosport.gr/more.php?id=2849_0_1_0_MΕίμαι σίγουρος πως κάποιοι δεδηλωμένοι αντιπαοκτσήδες, αλλά και κάποιοι άλλοι... υποκριτές και Φαρισαίοι (να μην αναφερθούμε σε ονόματα)... θα δυσκολευθούν πολύ να συνεχίσουν την δόλια και φθοροποιό τακτική τους. Άλλωστε η εικόνα της Τούμπας, μ' έναν γίγαντα λαό, ήρεμο, ενωμένο και αποφασισμένο να στηρίζει απόλυτα τη νέα εποχή της ομάδας του, δεν τους αφήνει κανένα περιθώριο για τέτοιες σκέψεις. Επαναλαμβάνω, ότι δεν ξέρω αν σφάλω εκτιμώντας ότι κυρίαρχο και καταλυτικό συμπέρασμα του Σαββατοκύριακου, ήταν το τελεσίγραφο της νέας διοίκησης και η νέα εικόνα της θεαματικής αλλαγής συμπεριφοράς των χιλιάδων φίλων του ΠΑΟΚ κι όχι το αποτέλεσμα του παιχνιδιού, είμαι όμως απόλυτα βέβαιος ότι ο ΠΑΟΚ ξαναβρίσκει σιγά - σιγά την ψυχή του και την συνείδησή του, στην Τούμπα, στα Τέμπη και στον σεβασμό της μνήμης του ένδοξου παρελθόντος του.
Δημοσιεύτηκε : 09 Oct - 7:54 - Metrosport -Δημήτρης Μπούζας
Ενώ την ίδια στιγμή σε άλλο σημείο η ίδια φυλλάδα έγραφεΣύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Αθλητικού Metropolis», ο Θοδωρής Ζαγοράκης σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την προεδρία του ΠΑΟΚ, μετά τις 6 Δεκεμβρίου όταν και η λήγει η θητεία της σημερινής διοικούσας επιτροπής. Ο πρόεδρος του Δικεφάλου σύμφωνα με τις συγκεκριμένες πληροφορίες αισθάνεται απογοητευμένος από τη μη στήριξη των παραγόντων του ΠΑΟΚ προς την προσπάθεια που καταβάλλει, δηλώνοντας ικανοποιημένος μόνο από την βοήθεια του κόσμου.
Δημοσιεύτηκε : 09 Oct - 11:46 - Χρήστος Παυλίδης
Δεν ξέρω ποιός είναι ο Χρήστος Παυλίδης ούτε ποιές είναι οι αποκλειστικές πληροφορίες που κυκλοφόρησαν σε όλα τα site. Εκείνο που ξέρω είναι ότι η προχθεσινή δήλωση της ΠΑΕ σε συνδυασμό με το πρώτο άρθρο έρχονται σε αντίθεση με το δεύτερο άρθρο. Πολλές φορές όλες αυτές οι φυλλάδες όταν προτείνουν κάποια αμφίρροπα παιχνίδια στο στοίχημα βάζουν έναν συντάκτη να δίνει τον Ασο και κάποιον άλλον το Χ2. Μήπως ακολουθούν την ίδια τακτική και τώρα; Μήπως μέσα από αυτά τα δημοσιεύματα (και αφού η διοίκηση δεν τους τροφοδοτεί με ειδήσεις) απλά ρίχνουν στο τραπέζι όλες τις πιθανές εξελίξεις στην ομάδα ώστε ότι κι αν γίνει αύριο μεθαύριο, να βγούν και να κοκορεύονται ότι το είχαν προβλέψει; Ή άραγε ακολουθούν εντολές άλλων και όλα αυτά είναι μια διατεταγμένη υπηρεσία που αυτοί οι κύριοι ακολοθούν κατα γράμμα; Μακάρι να είναι μόνο πίεση προς την κυβέρνηση και να μην κρύβεται κάτι άλλο πίσω από αυτά τα δημοσιεύματα. Προσωπικά δεν μ'ενδιαφέρει γιατί κι εγώ, όπως κι οι περισσότεροι ΠΑΟΚτσήδες, στηρίζω τις αποφάσεις του Ζαγοράκη, επειδή αυτές παίρνονται με γνώμονα το καλό του ΠΑΟΚ και μόνο. Ακόμη και αν δεν είναι οι καλύτερες, ακόμη κι αν είναι λανθασμένες, πρέπει να στηριχτούν γιατί ξεκινούν από αγνές προθέσεις. Μαζί με το Θοδωρή στις νίκες και τις ήττες, στις επιτυχίες και τις αποτυχίες, γιατί είμαστε πάνω απ'όλα ΠΑΟΚ