@ Alamana85
Epeidi se sevomai ws atomo, den tha se kakoxaraktirisw, nomizw pws panw sta nevra pou exeis, den skeftesai logika.
Tha ksereis omws poly kala, oti opoios pernei meros se manoura, prepei na analamvanei oles tis evthynes, akoma kai otan einai athwos. Dioti kapoios petouse tis petres kai kapoios evale tis fwties, etsi den einai ? Synithws mazi me ta ksera kaigonte kai ta xlwra..dystyxws.
Dioti an ginontan ola avta se mia synavlia tou Ntalara, den nomizw na evgaine kaneis na katigorisei ton Ntalara.
An estw kai enas apo avtous tous 5-6 estw me fotografies, me martyries ktl apodeixhtei karampinata enoxos, me stoixeia pou den amfisvitounte, tha ginei nai i oxi ROMBA o Zagorakis ?
Den kserw epanalamvanw pws synelifthisan kai giati, MAKARI NA EINAI ATHWOI.
@Georgie-4-
Το θέμα δεν είναι εσύ και εγώ και ποιός τα λέει πιό καλά. Έχω πει πολλές φορές ότι στηρίζω Ζαγοράκη και ελπίζω αυτό να είναι το πρώτο σοβαρό, αλλά και τελευταίο λάθος του. Αλλά μην μου ζητάτε ρε παιδιά να μην γράφω αυτά που πιστεύω. Αυτό δεν το μπορώ. Ασε που αν δεν γράφεις τα λάθη του και δεν τα μαθαίνει, το πιθανότερο είναι να τα ξανακάνει.
Αγάπη και Ντορμπροσύνη πάνε μαζί.
Σε ότι κάνεις θα σου λέω τα καλά και τα κακά σου, όχι επειδή δεν σε πιστεύω, αλλά για να τα μάθεις τα λάθη σου και να μην τα ξανακάνεις.
Μίλησες για ξερά και χλωρά. Όχι ρε φίλε. Δεν είναι έτσι. Έχουμε νόμους και δικαστές που οφείλουν να αθωόσουν τους αθώους και να καταδικάσουν τους ενόχους. Έχουμε συνταγματικά δικαιώματα και δεν γίνεται οι πρώτοι παραβάτες να είναι οι ίδιοι υπουργοί με τους νόμους τους. Με όποιο δικηγόρο μίλησα αυτές τις μέρες, μου είπε ότι ο νόμος είναι αντισυνταγματικός, αλλά χρειάζονται πολλά χρήματα για να κάνεις αγώνα και να τον κηρύξεις αντισυνταγματικό. Άσε που αμέσως μετά μπορεί να βγάλει κάποιον άλλο που να λέει τα ίδια ακριβώς πράγματα και ξανά μανά τα ίδια.
Τα πήρα με αυτά που γράφεις:
"FTANOUN OI DIXASMOI, DEN EINAI DOULEIA TOU ZAGORAKI NA PAIZEI TON DIKASTI I TON ASTYNOMO I TON DIKIGORO."
Και όμως αν το σκεφτείς ο πρώτος που τους καταδίκασε σε φυλάκιση είναι ο ίδιος ο πρόεδρος και η διοίκηση του. Τους θεώρησε ενόχους πριν γίνει ακόμα η δίκη και για αυτό το λόγο δεν παρέστη άνθρωπος της διοίκησης στο δικαστήριο. Αν όμως είναι αθώοι, τότε δεν θα έπρεπε να ήταν εκεί μέλος της διοίκησης και να συμπαρασταθεί? Να ρωτήσει να μάθει ρε γαμώτο πως έγινε η σύλληψη? Πως τους αποδόθηκαν οι κατηγορίες? Και αν αποφειχθούν στα αυτιά του και στην κρίση του ένοχοι τότε να τους τιμωρήσει και ο ίδιος με την απαγόρευση τους στην Τούμπα. Αλλά να ενδιαφερθεί πρώτα. Ξέρεις πόσες φορές τηλεφωνήσαμε στον Ποικιλίδη και στον Γεωργαντά? Στο τέλος σταματήσαν να μας απαντούν στο τηλέφωνο. Ένοχους τους κρίνανε πριν γίνει η δίκη.
Ε, αυτά αδελφέ μου δεν μπορώ να μην τα γράψω. Θα τα γράψω και θα είμαι καυστικός, είτε Ζαγοράκης λέγεται, είτε Γούμενος, είτε όπως θέλει να λέγεται.