Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 608290 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

theoole

• Guest
παιδια στις ειδησεις ειπανε οτι η νδ πρεσαρει τον ζαγορακη να κατεβει στις εκλογες..
ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ............

Poet

• Guest
Τον χλοοτάπητα, εφ'όσον ο Α.Σ. παίρνει κανονικά τα ενοίκιά του απο την ΠΑΕ, και το γήπεδο είναι ιδιοκτησίας του, κανονικά δεν πρέπει να τον πληρώσει ο ερασιτέχνης; Τί σκατά παίρνει τα έσοδα; Γιατί να επιβαρυνθεί η ΠΑΕ με αυτά τα έξοδα;

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Τον χλοοτάπητα, εφ'όσον ο Α.Σ. παίρνει κανονικά τα ενοίκιά του απο την ΠΑΕ, και το γήπεδο είναι ιδιοκτησίας του, κανονικά δεν πρέπει να τον πληρώσει ο ερασιτέχνης; Τί σκατά παίρνει τα έσοδα; Γιατί να επιβαρυνθεί η ΠΑΕ με αυτά τα έξοδα;

Την συντήρηση των χώρων, έχω την εντύπωση, πως την έχει ο ενοικιαστής, άρα η ΠΑΕ. Εκτός αν υπάρχει κάποιο  κονδύλι από ΕΠΟ για την συγκεκριμένη εργασία, οπότε περνά μέσα από τα ταμεία του ΑΣ. Ίσως ήταν λάθος που δεν προέβει η διοίκηση στην συγκεκριμένη ενέργεια νωρίτερα, λόγω και του αγώνα της Εθνικής. Θα υπήρχαν περισσότερες πιθανότητες να παίρναμε κάποια χρήματα από την ΕΠΟ και θα ήταν έτοιμο από χθες.
Αλλά τι απαιτήσεις να έχω από μια διοίκηση που είναι άπειρη, έχει ένα βουνό προβλήματα και στην τελική μπορεί να τα αντιμετωπίζει με επιτυχία έστω και με κάποια καθυστέρηση.

ΥΓ. Τρομάζω από χαρά όταν σκέφτομαι τις ενέργειες που μπορεί να κάνει αυτή η διοίκηση σε 2-3 χρόνια όταν θα έχει αποκτήσει και τη απαραίτητη εμπειρία.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
παιδια στις ειδησεις ειπανε οτι η νδ πρεσαρει τον ζαγορακη να κατεβει στις εκλογες..
ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ............

ΑΝ μας είχαν διαγράψει τα χρέη και δεν υπήρχε η κοροϊδία της εξευτελιστικής ρύθμισης και η συνέχιση της ομηρίας στην οποία εξακολουθεί να βρίσκετε ο ΠΑΟΚ από την εκάστοτε κυβέρνηση...
ΑΝ διώκονταν ποινικά από το δημόσιο οι ποινικά υπεύθυνοι Μπατατούδης - Γούμενος για τις υπεξαιρέσεις εις βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του δημοσίου...
ΑΝ παίρναμε αυτά που δικαιούμαστε να πάρουμε από την κρατική τηλεόραση και από κρατικές χορηγείες και ήταν αντίστοιχα με αυτά που παίρνουν τα δύο καλομαθημένα σωματεία του ΠΟΚ...
ΑΝ υπήρχε, έστω, η πρόθεση κατασκευής ενός νέου γηπέδου, αντάξιου του ΠΑΟΚ και του Λαού του από τους αρμόδιους υπουργούς (Σουφλιάς, Αλογοσκούφης, Καλατζής)...
ΑΝ έβλεπα ότι η παρούσα κυβέρνηση έκανε πράξη τις δεσμεύσεις της (στις προηγούμενες εκλογές) για αξιοκρατία στον χώρο του Αθλητισμού...
ΑΝ έβλεπα ότι η Ελληνική περιφέρεια έχει αποκτήσει την προσοχή που της αξίζει από την Αθηνοκεντρικό κράτος...
ΑΝ έβλεπα ότι τα νέα παιδιά που τελειώνουν τις σπουδές τους έχουν μια ελπίδα για δουλειά και όχι να γίνουν αριθμοί στους καταλόγους του ΟΑΕΔ...
ΑΝ διαπίστωνα ότι υπάρχει κοινωνική δικαιοσύνη για τους άπορους, τους συνταξιούχους και τις αδύνατες οικονομικά ομάδες ανθρώπων...
ΑΝ έβλεπα οικονομική ανάπτυξη στην πράξη και όχι σε εικονικές εκθέσεις φορέων...
ΑΝ..., ΑΝ..., ΑΝ...,
και ήμουν ο Ζαγοράκης...
θα τους έλεγα ότι δεν είμαι τρελός να αφήσω την άτυπη θέση του Πρωθυπουργού της Βορείας Ελλάδος που κατέχω σήμερα ως πρόεδρος του ΠΑΟΚ, για να υποβιβαστώ σε ένα έδρανο του κοινοβουλείου ως ένας από τους 300, κατά πλειοψηφεία άχρηστους, που υπάρχουν εκεί μέσα.
« Last Edit: August 21, 2007, 03:14:41 by Alamana85 »
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Opos sosta grafhke hdh se alla topic, otan leme oti sthrizoyme thn dioikhsh Zagorakh, ennoeitai pos prostateyoyme thn omada glitonontas thn apo hli8ia prostima. ETSI anagnorizoyme tis prospa8eies ths na symmazepsei ta oikonomika toy Syllogoy. Epomenos perifroyroyme to ghpedo toso entos oso kai ektos edras, prosexoyme thn symperifora mas, noy8etoyme ka8e "mperdemeno" poy paei na parektrapei.
« Last Edit: August 21, 2007, 10:42:51 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Ãßíå_ÌÝëïò

• Guest
Xθες βράδυ στον Alpha tv άκουσα το Κύρτσο (εφημερίδα city press) απ το παράθυρο να σχολιάζει το τίτλο <Ζαγοράκη πρεσσάρει η Ν.Δ.>
και να λέει "απ τη ρύθμιση των χρεών των π.α.ε. ευνοήθηκε προκλητικά ο Π.Α.Ο.Κ. και χάθηκαν χρήματα του Ελληνικού λαού"
(αυτά πρόλαβα να ακούσω γιατί ήμουν στο μπάνιο και άκουγα από μακριά -
όποιος άκουσε όλο το σχόλιό του ας συμπληρώσει ή να με διορθώσει) 

Καλά ρε απ ότι γνωρίζω εγώ , τα χρέη θα πληρωθούν , αυτά που μειώθηκαν κατα 80% είναι τα κατά την άποψή μου προκλητικά & υπέρογκα πρόστιμα .
Βέβαια , σε περίπτωση ασυνέπειας του δημοσίου προς έναν πολίτη ή μία επιχείρηση δεν επιβάλλονται τέτοια πρόστιμα προς το δημόσιο !!!!
Θα πληρώσουμε τα χρέη μας λοιπόν & και θα πληρώσουμε και το 20% των προστίμων τα οποία πρόστιμα είναι ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ !!!
(και πάλι εάν δεν γνωρίζω καλά τη ρύθμιση , ας με διορθώσει όποιος γνωρίζει καλύτερα) .

Ακούστε φίλοι κομματάρχες . Εγώ ΕΧΩ πολιτική άποψη , βασανίζομαι πριν ψηφίσω, αλλά δεν θα μπω ποτέ σε κομματικό μαντρί γαλάζιο πράσινο κόκκινο ή μελιτζανί .
Αφήστε το πρόεδρο μας . 
Μια χαρά ξεκινήσατε με την επιλογή της Λάσπα και της Μπάρμπα ,  στο δρόμο που χάραξε η Κουντουρά , ο Βασιλείου (της Λάμψης/Φόσκολος προντάκσιονς α.ε.) και η΄Άντζελα Δημητρίου/Γκερέκου , και καμμιά δεκαριά άλλοι βουλευτές της σόου μπιζ .

Τσακάλια οι κομματάρχες .
Σίγουρα όποιο κόμμα συμπεριλάβει στις λίστες και τη νάραμου τη Κωλέτσα θα κερδίσει τις εκλογές με διαφορά ΣΤΗΘΟΥΣ !!
Λοιπόν, αφήστε το Ζαγοράκη και πιάστε το ρουβά το Σάκη . 
Ξεφύγαμε απ το θέμα μας . 
κύρτσο , εύκολος στόχος ο μακρινός Π.Α.Ο.Κ. , για να κερδίσεις εντυπώσεις λέγοντας ανακρίβειες , έ ?

« Last Edit: August 21, 2007, 12:09:03 by Ãßíå_ÌÝëïò »

Ãßíå_ÌÝëïò

• Guest
Ακύρωση , έστειλα 2 φορές το μηνυμα
« Last Edit: August 21, 2007, 11:54:22 by Ãßíå_ÌÝëïò »

Offline cure

• Αλλαγή
Είναι πολύ αστείοι αυτοί εκεί στη νδ αν νομίζουν ότι θα πολιτευτεί ο Ζαγοράκης. Η βλακεία τους έχει χτυπήσει limit up!
Όσο για παράσιτα όπως ο κύρτσος δεν χρειάζεται να σπαταλάμε ενέργεια.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
h malakia exei varesei kokkino..o kurtsos einai gluwdeis tupos kai filaei katourhmenes podies edw kai xronia.vgazei komplex megalo logw proswpikwn daiforwn me stelexh ths nd. oso gia autous tous kagkourous...prepei na vgei o zagor kai na pei oxi psifos se megala kommata giati exoun megalh euthunh gia th katastash tou paok... ;D
Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...

Offline bane

• Αλλαγή
και μιας και το εφερε η κουβεντα μην ξεχνιομαστε .στις 16/9 ολοι μαυρο
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline cure

• Αλλαγή
Έτσι έτσι!
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline makis

• Αποστολή
  • **
kala ta les file bane oloi mauroaspro kai ton orfano spiti tou

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
egw leo na psifisoume tpt aniparktous oikologous kai tetoia ;D allios AKYRO :)
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

sonus-4

• Guest
Ela re, mhn masate. Texnasma einai na akoustei mono oti o zagorakis einai pio sthn ND. Oute kan tou exei ginei epishmh protash. an kai eimai sigouros oti me thn adeia tou ginetai o ntoros. Elpizw ant' aytou. O nown noeitw ...

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
Φήμες που είδαν τελευταία το φως της δημοσιότητας, ανέφεραν ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα κατέβει στις εκλογές του Σεπτεμβρίου ως υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία. Το ενδεχόμενο αυτό διέψευσε κατηγορηματικά με δηλώσεις του στον sportdog ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, ξεκαθαρίζοντας, μάλιστα, ότι ουδέποτε δέχτηκε πρόταση από κάποιο κόμμα και ότι κάτι τέτοιο δεν βρίσκεται στις προτεραιότητες του στην παρούσα φάση.

«Ουδέποτε μου έγινε πρόταση να κατέβω στις εκλογές, ως υποψήφιος βουλευτής από κάποιο κόμμα. Δεν είναι στις προτεραιότητες μου. Εδώ και λίγο καιρό όπως γνωρίζετε έχω την τιμή να είμαι πρόεδρος του ΠΑΟΚ και κάνουμε μια προσπάθεια να λύσουμε τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει», είπε, μεταξύ άλλων, ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=41690
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Kato ta vromoxera sas apo ton Teo.
ALHTES ROYFIANOI POLITIKOI
O PAOK DEN EINAI DIKO SAS MAGAZI

ps:opoio komma kai na h8ele na "entaksei" ton Teo sth dynamh toy 8a htan katakriteo. Eidika mias poy ola ta kommata kanan THN PAPIA toso kairo poy emeis eimastan stoys dromoys. Eidika omos na ginetai apo thn ND, deixnei POLY MEGALO 8RASSOS.
ps2: Bravo kai ston Panagioth Giannakh poy ekleise thn porta sta moytra toy PASOK.
ps3: parte kanan h8opoio gia ta pshfodeltia sas, karagiozhdes!

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline toy

• Αλλαγή
Με επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε πριν από λίγη ώρα, ο αρχηγός της ομάδας του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης διέψευσε τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και που τον ήθελαν να θέτει υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο Επικτρατείας της Νέας Δημοκρατίας.

"Ουδέποτε μου έγινε πρόταση από τη Νέα Δημοκρατία ή οποιοδήποτε άλλο κόμμα να το εκπροσωπήσω στη Βουλή. Κάτι τέτοιο δεν είναι στις προτεραιότητές μου",

http://www.cosmo.gr/Politics/Hellas/164500.html

Ετσι μπράβο να μπούν τα πράγματα στη θέση τους.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **

ps3: parte kanan h8opoio gia ta pshfodeltia sas, karagiozhdes!

Μην ξεχνάς και τους τραγουδιστές, τα μοντέλα και όλους τους υπόλοιπους αγωνιστές του μεροκάματου που γνωρίζουν τις ανάγκες του εργαζόμενου πολίτη και μπορούν να δώσουν λύσεις στα καθημερινά μας προβλήματα. :daxtylo:
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline savage republic

• Βασικός
egw leo na psifisoume tpt aniparktous oikologous kai tetoia ;D allios AKYRO :)
Einai h politikh proektash tou sun8umatos: "PAOK geia sou esy kai ta futa soy"?
:lol: