Author Topic: Θόδωρος Ζαγοράκης (πρώην πρόεδρος Παε Π.Α.Ο.Κ.)  (Read 612406 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

bL-4-cK_religion

• Guest
ws gnwston o paoktshs filathlos-aplos opados p blepei ta mats...thelei h omada na kerdizei kai koitaei sta tyfla thelwntas na anebei pshla me thn mia....

mhn exete apaithseis fetos...sthrizoume ton zagorakh...na eksygianthei i pae...kai h omada mesa sto  kalo klima tha kanei kai thn poreia ths opoia kai an einai...sto telos tha fanei kai symfwnw opws eipe kapoios..thelei ypomonh kai pisth...twra brhkame enan odhghth...apla na maste enwmenoi kai nas thrizoume thn omada fwnazwntas mesa sto ghpedo kai fysika sta ektos opoios mporei...prepei oi ekdromes mas fetos na afhsoune epoxh kai na gyrhsoune ligo sta palia..na ksypnhsoune mnhmes kai efialtes gia tous antipalous...

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
Κομμάτι άρθρου με το οποίο συμφωνώ 100%. Τα έχουμε πει πολλές φορές βέβαια αλλά καλό είναι να τα ξανακούμε μπας και να εμπεδώσουμε. (Ακόμη και αν προέρχονται από πηγές που δεν συμπαθούμε)

Θα είναι έγκλημα αν σ' αυτόν τον ΠΑΟΚ βάλουν τον πήχη ψηλά. Η λογική αυτής της ομάδας μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα πρέπει να είναι μία. «Στηριζόμαστε σε νέα παιδιά, όπως ο Χριστοδουλόπουλος, ο Φερνάντες, ο Μελίσσης, ο Μπαλάφας, ο Μουμίν, ο Ορφανός, ο Αθανασιάδης, τους οποίους έχουμε πλαισιώσει με τρεις-τέσσερις έμπειρους που ξέρουν τι σημαίνει ΠΑΟΚ και βαριά φανέλα (Γεωργιάδης, Βρύζας, Κωνσταντινίδης) και προσπαθούμε να φτιάξουμε μία ομάδα από την αρχή». Αυτό και μόνο αυτό.

Αν η διοίκηση, ο προπονητής, οι παίκτες και ακόμα χειρότερα ο κόσμος μπουν σε τριπάκια του στυλ «μπορούμε να μπούμε σφήνα στους τρεις του κέντρου, πρέπει να πάρουμε το Κύπελλο ή τουλάχιστον να περάσουμε τον Αρη», υπάρχει σοβαρός κίνδυνος το παιχνίδι να χαθεί. Το τριπ στο οποίο πρέπει να μπουν όλοι όσοι ασχολούνται ή αγαπούν τον ΠΑΟΚ είναι διπλό. «Οικονομική εξυγίανση και δημιουργία ομάδας από νέους και ταλαντούχους παίκτες». Αν ο ΠΑΟΚ το πετύχει στο τέλος της σεζόν -ασχέτως αν θα τερματίσει τρίτος, πέμπτος ή έβδομος-, θα έχει πετύχει ένα θρίαμβο. Και οι θρίαμβοι δεν έρχονται στα φιλικά, αλλά στο τέλος της σεζόν.

http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=96348

Εγώ πάλι δε συμφωνώ καθόλου με τη λογική του κοίτα χαμηλά γιατί ο συγκεκριμένος κύριος( ο θεός να τον κάνει) εμμέσως αυτό σου λέει.
Δηλ τι να κάνω ρε μεγάλε? να παίζω για να αποκτώ εμπειρίες ή να παίζω για να κερδίζω?
Και συγνώμη ποιοί μεγάλοι του κέντρου δηλ? ο gay του τάκη? ο βάζελος που μάλλον θα ναι χειρότερος απο πέρυσι? η 44 που αν όλα πάνε κατ΄ευχή δε θα χει φράγκο το δεκέμβρη και θα αρχίσουν οι προσφυγές?
Οχι ψηλά θα κοιτάω και μέσα στο συμμάζεμα και στην αλλαγή νοοτροπίας που επιχειρήται θα γίνει και αυτό θα τους κοιτάμε όλους στα μάτια και θα κυνηγάς όλα τα ματς στα ίσια ΠΑΟΚ είσε τσόχο...
Να μη σχολιάσω το αστειάκη για το ρούλη.

Δηλαδή όταν λέμε " θα κοιτάω ψηλά" τί εννοούμε;

Offline bozik

• Αλλαγή
 toy...γιατι κραζεις τον τσοχο..ο ανθρωπας νοιαζεται για τον ΠΑΟΚ και λεει...δεν παω να τους φωτισω λιγο τους μαμελουκους ...αλλωστε γι αυτο με πληρωνουν για να πουλαω μυαλο...οι αλλοι ομως που τον αγοραζουν και τον πληρωνουν για να τους πουλαει μυαλο ??? εκεινους τη να τους πεις ???....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
na sai kala proedre gia tis xares pou mas dineis
oi dikes mas oi xares dikh sou eytyxia se ola
pame re PAOKARES

ck

• Guest
Εγώ έχω βαλκθεί να μετράω χορηγίες. Τώρα διάβασα άλλη μία που ανακοινώθηκε χθες με μία εταιρία που δίνμει διπλώματα και είναι "χορηγός", άρα μικρότερο ποσό. Μπράβο ρε Αρχηγέ, έτσι να συνεχίσεις, μάζευε φράγκα ακόμη και για διαφήμιση για τις κάλτσες που είπα για πλάκα παραπάνω.

Offline babis36

• Αλλαγή
ck εχεις απολυτο δικαιο. Μαζευει ο αρχηγος χορηγιες απο το πουθενα. Παω τουαλετα γιατι θα κατουρηθω επανω μου απο την καυλα. 8)
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline toy

• Αλλαγή
Δηλαδή όταν λέμε " θα κοιτάω ψηλά" τί εννοούμε;

Oσο πιό ψηλά γίνεται αδερφέ μου,θέλω να τους κερδίσω όλους και να πάρω το πρωτάθλημα ...ΠΑΟΚ είμαι.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
ÄçëáäÞ üôáí ëÝìå " èá êïéôÜù øçëÜ" ôß åííïïýìå;

Oóï ðéü øçëÜ ãßíåôáé áäåñöÝ ìïõ,èÝëù íá ôïõò êåñäßóù üëïõò êáé íá ðÜñù ôï ðñùôÜèëçìá ...ÐÁÏÊ åßìáé.

Êáé åãþ ôï ßäéï, êáé üëïé åäþ ìÝóá. Êáé ü÷é ìüíï ðñùôÜèëçìá, áëëÜ êáé êáëÞ ðïñåßá óôçí Åõñþðç êëð. ÁëëÜ áõôÜ (áõôÞ ôç óôéãìÞ) ÄÅÍ ÅÉÍÁÉ ÓÔÏ×ÏÉ ÁËËÁ ÅÐÉÈÕÌÉÅÓ. Ôï íüçìá åíüò óôü÷ïõ åßíáé ðùò áí ôïí ðéÜóåéò ðÝôõ÷åò …áí ü÷é áðÝôõ÷åò. Áí Ý÷ïõìå óôü÷ï ôï ðñùôÜèëçìá ôüôå áí äåí ôï ðÜñïõìå (êáé áò Ý÷ïõìå âãåé ð÷ äåýôåñïé ìå ôï ìåãáëýôåñï Ì.Ï. åéóéôçñßùí óôï ðñùôÜèëçìá, ðáßæïíôáò êáëÞ ìðÜëá, Ý÷ïíôáò âÜëåé ôá ïéêïíïìéêÜ óå ìßá óåéñÜ, Ý÷ïõìå ðïëëáðëÜóéá Ýóïäá áðü ìðïõôßê , ÷ïñçãßåò êëð) ….áðïôý÷áìå! ÓùóôÜ; Ðñïöáíþò êáé ü÷é!!!
Áí êáôáöÝñïõìå áõôÜ ðïõ Ý÷ù ðåé ìÝóá óôçí ðáñÝíèåóç ï,ôé èÝóç êáé íá âãïýìå Ý÷ïõìå ðåôý÷åé….
Ìçí ìå ðáñåîçãÞóåé êáíÝíáò .ÌéëÜù ãéá ÔÙÑÁ. ÌéëÜù ãéá öÝôïò êáé ßóùò êáé ôïõ ÷ñüíïõ (äåí îÝñù ðüóï ÷ñüíï èá ðÜñåé)…ÄÅÍ ËÅÙ ðùò ï ÐÁÏÊ ðñÝðåé íá áñêåßôáé óôï íá ðáßæåé ð÷ êáëÞ ìðÜëá…Ï ÐÁÏÊ ðñÝðåé íá ðáßñíåé ðñùôáèëÞìáôá. ÁëëÜ ôþñá Üëëï åßíáé ôï ðñüâëçìÜ ìáò.
Áí äåí ôï Ý÷ïõìå áõôü óôï ìõáëü ìáò, êáé áñ÷ßóïõìå ãêñßíéåò ãéáôß äåí ðÜåé êáëÜ ç ïìÜäá áãùíéóôéêÜ èá ÷ýóïõìå ôçí êáñäÜñá ìå ôï ãÜëá.Ï,ÔÉ ÃÉÍÅÉ ÖÅÔÏÓ ÊÁËÏ ÅÉÍÁÉ (åöüóïí óõìâáßíïõí êáé ôá ðáñáðÜíù ðïõ åßðá).

Ìå áõôÞ ôç ëïãéêÞ óõìöþíçóá ìå ôï Üñèñï ôïõ Ôóü÷ïõ (áíåîÜñôçôá ìå ôï ðïéïò åßíáé ï Ôóü÷ïò, áí êÜðïéïò ìáëÜêáò ðåé êÜôé óùóôü, åíôÜîåé ìáëÜêáò èá ðáñáìåßíåé áëëÜ êáé ôï óùóôü ïöåßëù íá ôï ðáñáäå÷ôþ).
Ðéóôåýù ðùò óôçí ïõóßá äåí äéáöùíåßò ìáæß ìïõ áëëÜ óå ÷áëÜåé (êáé åìÝíá Üëëùóôå) ç ðáñïõóßá ôùí: «ÐÁÏÊ» êáé «÷áìçëÜ ôïí ðÞ÷ç» óôçí ßäéá ðñüôáóç!!! ;)

ck

• Guest
Ο στόχος παιδιά φέτος είναι ένας και διπλός: Οικονομική εξυγίναση και καλό ποδόσφαιρο. δεν θέλω να ακούω για πρωταθλήματα και άλλα όταν γνωρίζω ότι δεν μπορούμε να πάμε εκεί, αν πάμε καλό θα είναι αλλά φέτος ότι γίνει καλό θα είναι, αρκεί να εξυγιανθούμε. Ετσι φαίνεται να λέει και ο Αρχηγός.

Offline toy

• Αλλαγή
Αυτό είναι το δίλημα στην ουσία my friend ο στόχος να γίνει επιθυμία και ουσιαστικά να έχεις δικαίωμα στο όνειρο
Το κακό είναι ότι όλοι οι "τσόχοι" εμμέσως πλην σαφώς σε θέλουν μικρό και ανύμπορο να μετατρέψεις τα όνειρα σου σε πραγματικότητα ( στόχους που να παλεύεις να κατακτήσεις )
Εγώ θέλω να παλεύω όλα τα παιχνίδια να τους κοιτάω όλους στα μάτια και να είμαι ο διεκδικητής του στόχου και όχι αυτός που θα συμπληρώνει το παζλ όπως θέλουν οι "τσόχοι"
Και φυσικά ενοούνται ότι προέχει η εξυγίανση, να φτιάξουμε ομάδα, να γίνουμε καλύτεροι και όλα όσα είπες και ασφαλώς θα πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι εμείς όμως μέσα στην οικογένεια του ΠΑΟΚ εμείς και μόνο εμείς "οι τσόχοι" θα πρέπει να βλέπουν να αισθάνονται και να φοβούνται τον γίγαντα που διεκδικεί το πρωτάθλημα και ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ  ;)
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

jmjyiannis

• Guest
Ego auto me tous stoxous gia fetos de to katalabaino.
Dioikitika einai profanes pos exoume stoxo tin oikonomiki eksigiansi.
Agonistika tha fanei otan arxisei ligo to protathlima gia to pou badizoume alla outws i allos gia fetos (kai mono me to budget kai to onoma tou sillogou) eimaste gia stoxo tin 4i thesi.

Analoga pos erthoun ta progmata mporei kai na metakinithei kata 1 thesi.

Stefanos

• Guest
ma re file, den exeis katalavei th diafora?

kaneis den milaei oti h nootropia mas tha prepei na einai synolika ela mwre kala pame, kai xamhla o phxhs..

alla otan xrwstas pantou kai molis swthikes apo ton gkremo, theleis ligo xrono gia na anarwseis.....an ayto to xrono esy nomizeis oti mporeis na petakseis, tha gkremotsakisteis....

ayto pou leme einai oti tha prepei na exoume xamhles prosdokies gia kana 2 xronia kai meta apo ayto to xroniko diasthma, afou mia seira pragmatwn tha exei mpei se seira, kai den milame mono gia ta xreh, alla gia organwsh, ksekatharisma oikonomikwn, apemplakh apo ta palia....tote na koitaksoume pshla kai oxi mono ayto alla na to palepsoume kai me oles mas tis dynameis....

milame ousiastika gia mia metavatikh periodo pou o PAOK anagennatai apo tis staxtes tou , protou mporesei na petaksei pshla....

egw (kai polloi alloi) phrame diarkeias oxi gia na doume mpala (allwste den mporw na paw sto ghpedo fetos oute mia fora)....alla gia na doume kalyteres meres....

Offline toy

• Αλλαγή
η αεκ44 τον αμέσως επόμενο χρόνο απο το 44 χτύπησε (όπως και τα επόμενα) πρωτάθλημα ? γιατι?
Βγαίνανε όλοι και λέγανε οικονομία χαμηλά ο πήχης ταλέντα κλπ?
Αυτό θέλω να το έχουμε σε κάποιο σημείο του μυαλού μας το γεγονός της εξυγίανσης και όλων των παρελκομένων αλλά Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΩ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

jmjyiannis

• Guest
η αεκ44 τον αμέσως επόμενο χρόνο απο το 44 χτύπησε (όπως και τα επόμενα) πρωτάθλημα ? γιατι?
Βγαίνανε όλοι και λέγανε οικονομία χαμηλά ο πήχης ταλέντα κλπ?
Αυτό θέλω να το έχουμε σε κάποιο σημείο του μυαλού μας το γεγονός της εξυγίανσης και όλων των παρελκομένων αλλά Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΩ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

auto ennoo re stefane. Persi eimastan "paidia kai pou paizoume A' kala eimaste apo ta xeirotera".
fetos exoume stoxous kai mporei na einai metabatiki periodos alla praktikous stoxous prepei na exeis. kai mporo na sou po pos me ton antagonismo pou iparxei kai ta dedomena allwn omadwn, i 4i thesi den einai xamili prosdokia.

Osoi peirame diarkeias ennoeitai pos de perimenoume na doume mpala alla gia stiriksi kai kerkida (emeis apo tin ipoloipi ellada oute kan auto)

@toy:
Bebaia to aekaki44 meta to doraki apo to kratos ksekinise me miden xrei kai lefta sti tsepi. De pige na xtipisei protathlima me metriometrious opos pigame emeis Champions League me Vokolo

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
ç áåê44 ôïí áìÝóùò åðüìåíï ÷ñüíï áðï ôï 44 ÷ôýðçóå (üðùò êáé ôá åðüìåíá) ðñùôÜèëçìá ? ãéáôé?
Âãáßíáíå üëïé êáé ëÝãáíå ïéêïíïìßá ÷áìçëÜ ï ðÞ÷çò ôáëÝíôá êëð?
Áõôü èÝëù íá ôï Ý÷ïõìå óå êÜðïéï óçìåßï ôïõ ìõáëïý ìáò ôï ãåãïíüò ôçò åîõãßáíóçò êáé üëùí ôùí ðáñåëêïìÝíùí áëëÜ Ç ÍÏÏÔÑÏÐÉÁ ÊÁÉ Ç ÅÉÊÏÍÁ ÐÏÕ ÈÁ ÄÅÉ×ÍÅÉÓ ÍÁ ÅÉÍÁÉ ÁÕÔÇ ÔÏÕ ÊÕÍÇÃÙ ÔÏ ÐÑÙÔÁÈËÇÌÁ

1-   Íáé, üëïé âãáßíáíå êáé ëÝãáíå áõôü ðïõ åßðåò. Áí èõìÜóáé ðñïò ôï ôÝëïò ôçò ðåñéüäïõ åêåßíçò Ýëåãáí ïé äçìïóéïãñÜöïé åéñùíéêÜ: « ç áåê èá ðÜñåé óôï ôÝëïò ðñùôÜèëçìá êáé èá ëÝíå áêüìá « äåí ðÜìå ãéá ôßôëï»»
2-   Ç áåê îåêßíçóå ìå ÓÂÇÓÌÅÍÁ ×ÑÅÇ êáôÜ ôï 80%, (åìåßò áðÝ÷ïõìå áêüìç 120.000 åõñþ ôï ìÞíá ãéá 10 ÷ñüíéá áðü áõôü!!!) êáé ï êïíôüò åß÷å ðßóù ôïõ êáììéÜ 10áñéÜ åðé÷åéñçìáôßåò ðïõ Ýóðñù÷íáí. ÖõóéêÜ áí äåí èÝëïõìå íá åßìáóôå óôïí êüóìï ìáò ïöåßëïõìå íá ðáñáäå÷ôïýìå ðùò áêüìá êé Ýôóé áõôü ðïõ Ýêáíå ï Íéêïëáúäçò (Þ ôÝëùò ðÜíôùí ç áåê óôï óýíïëï) åßíáé áîéïæÞëåõôï êáé üóï êáé áí äå ìïõ áñÝóåé íá ôï ëÝù èá ðñÝðåé íá ôï Ý÷ïõìå ùò ðáñÜäåéãìá. (ÌéëÜù ãéá ôçí ïñãÜíùóç êáé ôçí ëåéôïõñãßá Ýôóé, äåí åííïþ íá æçëåýïõìå ôï áåê!!! Êáé ìéëÜù ãéá ôçí üðïéá åîõãßáíóç êáé ü÷é ãéá ôï ï,ôé ðÜåé ãéá ðñùôÜèëçìá.

ÖõóéêÜ ï Íéêïëáúäçò ãéá åìÝíá Ýêáíå Ýíá ëÜèïò ðïõ äåí ðñÝðåé íá ôï êÜíïõìå. Áðü ôçí «ïìÜäá ìå íÝá ðáéäéÜ ìå ïñßæïíôá êëð» ðáßæïõí ïé åîÞò óÞìåñá: ÷ììì…..Ðáðáóôáèüðïõëïò êáé……äåí ìïõ Ýñ÷åôáé Üëëïò! Êáé ðëÝïí íïìßæù ðùò ç áåê Ý÷åé ìåãáëýôåñï Ì.Ï. çëéêßáò êáé áðü ôïí gay.Óå 1-2 ÷ñüíéá Ñßìðï ãéïê, Ëýìðå ãéïê, öÝôïò èá øéëïðÝóïõí Ýîù áðü ðëåõñÜò åóüäùí (êáé ëÝù øéëü, ãéáôß äÞëùóáí ðùò ï ðñïãñáììáôéóìüò Ýãéíå ìå Ýóïäá åðéðÝäïõ UEFA êáé ü÷é CL), ôïõ ÷ñüíïõ Ý÷åé ðéèáíüôçôåò CL (ðñïêñéìáôéêÜ) ìüíï ï ðñùôáèëçôÞò ,Üñá åßäùìåí…

antongio

• Guest
re paidia mh trwte papa oti h omada den exei stoxous!!
1)an den eixe stoxous,me to roster pou eixame perisi xalara mename katigoria kai tha hmastan 5oi 6oi (tha mas xalouse auto?afou ypo ekeines tis proipotheseis tha eixame pistepsei oti skopos pleon einai kathara kai mono h eksygiansh)den einai etsi omws ta pragmata...blepe metagrafes!!
2)h megalhterh katastrofh einai na lene METAKSY tous oi paiktes oti den exei stoxous h omada!einai pote dhnaton me TEO proedro na paizei tetoia fash??

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
o stoxos mas gia mena fetos agwnistika 8a prepei na einai to ka8e paixnidi ksexwrista na to xtypame mexri telikhs ptwshs
eite prokeite na paiksoume sto skataiskakh eite mesa sthn toympa me ton levadeiako
mou xei karfw8ei sto pisw meros tou mualou mou(den kserw giati) oti an to pame etsi to pragma kai sto laou laou mexri tis
teleutaies agwnistikes 8a kanoume pragmata pou twra mas fainontai adynata
kai opws eipe kai o capricorn se allo topic fetos fainetai pws exoume lyseis se ka8e 8esh(ektos tou stopper gia thn wra)
ki ayto se enan mara8wnio opws to prwta8lhma paizei ton rolo tou
pantws apo olous osous emfanizontai ws diekdikhtes prwta8lhmatos egw nomizw pws den prepei na fovomaste kanenan
eidika sta ektos paixnidia mazi tous

antongio

• Guest
kathe xrono mas elegan ta kalokairia oti o PAOK tha exei protagwnistiko rolo sto protathlima kai tetoies paparies!
As exei fetos to kalokairi auto ton rolo o nionios o ofi kai o roulhs sta @@ mou!!egw ton PAOK thelw ton blepw na paizei mpala!!tipota allo!!

Offline toy

• Αλλαγή
Ρε παιδιά μετά απο και γω δε ξέρω πόσα χρόνια ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εχω διοίκηση έχω ΛΑΟ ενωμένο έχω παίκτες που δείχνουν να γουστάρουν και να πορώνονται έχω 10 χιλ διαρκείας που θα τα κάνω 15 και επιτέλους ο γίγαντας αυτός πάει να ξυπνήσει!! ε λοιπόν αυτό το φοβάτε πολύς κόσμος και πολοί μα πάρα πολύ "τσόχοι", γιατί απλούστατα έχει στηθεί μία τεράστια "α(θ)λητική βιομηχανία που περιλαμβάνει ραδιόφωνα τηλεοράσεις και εφημερίδες με έδρα το αττικό λεκανοπέδιο από όπου και προέρχεται η πρώτη ύλη που εκμεταλεύεται η εν λόγω βιομηχανία φαντάζεστε να αλάξει ο τόπος προέλευσης αυτής της ύλης?
Αυτό δεν θέλουν οι αρκετές δεκάδες "τσόχοι" και αυτό είναι που πρέπει εμείς πάση θυσία να αλλάξουμε αρχίζοντας πρώτα από εμάς .
ΠΑΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
ΠΑΩ ΓΙΑ CL
ΠΑΩ ΡΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΙ
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
kathe xrono mas elegan ta kalokairia oti o PAOK tha exei protagwnistiko rolo sto protathlima kai tetoies paparies!
As exei fetos to kalokairi auto ton rolo o nionios o ofi kai o roulhs sta @@ mou!!egw ton PAOK thelw ton blepw na paizei mpala!!tipota allo!!

Μπερδεύτηκα με τα 2 post σου... :D Πάντως με το από πάνω συμφωνώ απολύτως, καθώς και με το post του gianniwths. Πάμε για νίκη παντού μέσα έξω και ο,τι βγει. Αγωνιστικά με ενδιαφέρει να παίξουμε τόσο όσο χρειάζεται για να κρατηθεί ο κόσμος κοντά στην ομάδα. Αν γίνει αυτό...τέλος.Τα υπόλοιπα θα έρθουν.

Υ.Γ. ( Το παράδειγμα του πως ο υπερβολικά ψηλός πήχης μπορεί να σου κάνει ζημιά θα το δείτε φέτος ζωντά με τους τρεις που ανέφερες...που τους έχουν δημιουργήσει προσδοκίες πως θα βγουν CL και θα πάρουν πρωταθλήματα... ;))