Entwmetaksu re paidia,twra suneidhtopoihsa posa lefta tha skasoume me thn "perifhmh" rythmish.....
120,000 to mhna gia deka xronia......Kala milame gia TO poso....To exete suneidhtopoihse re to ntavatziliki? 120000 KATHE MHNA GIA DEKA XRONIA.
Ρωτάς . Απαντώ :
Ναι , το ΥΨΟΣ των ΧΡΕΩΝ εγώ & ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΛΛΟΙ το έχουμε συνειδητοποιήσει εδώ και χρόνια , από την εποχή του Μα'ί'ου 2001 που κάναμε συλλάλητήριο στην πλατεία Αγ.Σοφίας ενάντια στη διοίκηση του Μπατατούδη που βύθιζε τον Π.Α.Ο.Κ. στα χρέη , τα οποία εσύ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ χρειάστηκε να πιάσουμε 2006/7 για να συνειδητοποιήσετε ,
ΝΑΙ , το ΥΨΟΣ των ΧΡΕΩΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΛΛΟΙ & εγώ το είχαμε συνειδητοποιήσει το Σεπτέμβρη του 2002 όταν κάναμε συλλλαλητήριο στα εγκαίνεια της Δ.Ε.Θ για τους ίδιους λόγους ,
ΝΑΙ , το ΥΨΟΣ των ΧΡΕΩΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΛΛΟΙ & εγώ το είχαμε συνειδητοποιήσει επί εποχής γούμενου , όταν εξαναγκαζόμασταν να κάνουμε αντιπολίτευση γιατί μαθαίναμε ότι οδεύουμε προς το γκρεμό .
ΌΛΑ αυτά τα χρόνια , η πλειοψηφεία του κόσμου (δεν εννοώ απαραίτητα εσένα Απόστολε) ,
μας αντιμετώπιζε με ...επιχειρήματα του τύπου
" τι σας νοιάζει ρε , λογιστές έχετε γίνει , εσείς θα τα πληρώσετε τα χρέη ;; "
( ε ποιός θα τα πληρώσει ρε γίδι , ο μπατμαν και ο γούμενος ;; αυτών η δουλειά και ο στόχος ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ , ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. .
Εγώ θα τα πληρώσω ΑΡΓΑ ή ΓΡΗΓΟΡΑ π.χ.με τα διαρκείας μου )
ή
" ποιά χρέη ρε , υπερβάλλετε με τους αριθμούς , ο μπατατούδης έβαλε λεφτά στον Π.Α.Ο.Κ."
(έβαλε ...στα ταμεία του Π.Α.Ο.Κ. , ναι . (εξ άλλου είχε και ΠΟΛΛΑ έσοδα ο Π.Α.Ο.Κ.) :
Πόσα ΕΒΓΑΛΕ απ τα ταμεία του Π.Α.Ο.Κ. , γνωρίζεις κύριε κοιμισμένε έξυπνε ;;
το πόρισμα του ΣΔΟΕ γνωρίζεις τι ποσό αναφέρει ότι ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΕ ο μπατμαν απ τα ταμεία του Π.Α.Ο.Κ. ;;
ή
" πάψτε ρε , έρχεστε στο γήπεδο και κράζετε το γούμενο , είναι τεχνοκράτης επιτυχημένος και θα ...ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΨΕΙ τον Π.Α.Ο.Κ. , αν δεν σας αρέσει ...ΜΗΝ ΕΡΧΕΣΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ"
Pws tha anteksei h omada? An den erthei o super leftas pws tha mporei h omada apo ta dika ths esoda (diarkeias, xorhgies, diafhmiseis klp.) na th vgazei.?..? TO POSO EINAI ASTRONOMIKO...Mono vgazontas kapoious kalous paiktes kai poulwntas tous suxna pukna, alliws de vgainei me tipota einai TRELO to poso.....
αν έχεις εσύ χρέη φίλε Απόστολε , πάρε κάποιον λεφτά να πληρώνει τα ... χρέη σου έτσι ανιδιοτελώς & χωρίς να ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ από αυτό .
Να ρωτήσω κάτι επιτέλους ;;
Τι είναι ρε ο ... επενδυτής λεφτάς ;; Άγιος Βασίλης είναι ρε , ή φιλανθρωπικό ίδρυμα ;;
μεγάλοι ανθρωποι είμαστε . Θα σε δώσει 10 για να πληρώσεις σήμερα κάποια χρέη σου , ( ΠΟΥ ΕΓΩ ΛΕΕΩ : ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ) ,
& ΘΑ ΤΣΕΠΩΣΕΙ 20 κάποια άλλη στιγμή απ τα έσοδα του Π.Α.Ο.Κ. .
Είδαμε κάτι μεγιστάνες Έλληνες ή κάτι κολλοσούς πολυεθνικές πώς ρήμαξαν τις ομάδες και σε τί χρέη έχωσαν τα θύματά τους .
υ.γ. εδώ λοιπόν , υπάρχει ένα χρέος . Όλα τα άλλα -νταηλίκια και απειλές- δεν τα εξαφανίζουν .
ΠΡΟΤΑΣΗ , για έξοδο απ τα χρέη μας , η οποία δοκιμάστηκε με επιτυχία στην Ελλάδα , έχω στη σελίδα 89 αυτού του τόπικ .