Άρα έχουμε πλέον ένα δεδομένο. 18 Ιουλίου δεν θα έχει ψηφιστεί η ρύθμιση
Δεν μιλάμε για ψήφιση της ρύθμισης μέχρι τις 18 Ιουλίου. Ο Θόδωρος Ζαγοράκης στο σχόλιο του μιλά για κατάθεση του νομοσχεδίου της ρύθμισης.
Η δήλωση του ΤΕΟ όταν ανέλαβε ήταν:
"
Σε περίπτωση που μέχρι το πρωί της 18ης Ιουλίου 2007 δεν γίνουν πράξεις οι υποσχέσεις και οι δεσμεύσεις της Πολιτείας για ρύθμιση των χρεών ΠΑΕ και ΚΑΕ προς το ελληνικό κράτος θα αποσυρθώ ζητώντας από τους υπευθύνους να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στον ΠΑΟΚ."Δεν αναφέρει ούτε για κατάθεση ούτε για ψήφιση.
Εγώ θα είμαι ευχαριστημένος ούτως ή άλλως εάν κατατεθεί μέχρι τις 18. Δεν υπάρχει περίπτωση μετά να μην ψηφιστεί (δεν μπορώ να φανταστώ κανένα κόμμα ή βουλευτή να παίρνει πάνω του την καταψήφιση του νομοσχεδίου- προσέξτε: είναι διαφορετικό να μην κάνεις κάτι για ένα θέμα και διαφορετικό να κάνεις κάτι αρνητικό έστω και αν έχουν το ίδιο αποτέλεσμα. Άλλο δεν φέρνουμε το θέμα προς συζήτηση και άλλο το "λέμε όχι στον ΠΑΟΚ").
Από κει και πέρα εάν κατατεθεί λύνονται και τα όποια προβλήματα αφορούν στην αβεβαιότητα επενδυτών ή κόσμου για το αν θα συνεχίσει να είναι ο Θόδωρος στον ΠΑΟΚ. Και η ψήφιση ας γίνει από Σεπτέμβριο,δεν με νοιάζει.
Γιατί δεν σας κρύβω πως γενικώς ήμουν πολύ μαγκωμένος. Από την μία η Κυβέρνηση δεν θα ήθελε με τίποτα να δείξει πως λούφαξε από τον τσαμπουκά και το τελεσίγραφο του Ζαγοράκη , από την άλλη ο Ζαγοράκης εάν είχε μιλήσει συγκεκριμένα για ψήφιση του νόμου, θα έπρεπε για λόγους κύρους να παραιτηθεί σίγουρα, θα γινόταν της πουτάνας και μετά θα ήταν ακόμη πιο δύσκολο για την κυβέρνηση να κάνει τη ρύθμιση. Μην ξεχνάτε: όταν τριμώχνεις κάποιον πρέπει να του αφήνεις πάντα και οδό διαφυγής (εκτός αν θέλεις τη σύγκρουση 100%- εμείς δεν τη θέλουμε αυτή τη στιγμή, ή για να το πω καλύτερα δεν θα μας έκανε καλό αυτή τη στιγμή).
Άρα θεωρώ πως είμαστε σε καλό δρόμο. Καλό είναι βέβαια να ακούγονται λίγο και οι απειλές για κινητοποιήσεις (έτσι για τον φόβο των Ιουδαίων

)
Κατά τα άλλα...ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ....ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!!!