ΤΙ εννοείτε " ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΣΚΕΣ " ?
Ποιά είναι τα "όλα τα άλλα" ?
και τι ακριβώς εννοείτε με τον χαρακτηρισμό "είναι φούσκες" ??
Στη θρησκεία λένε "ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΡΕΥΝΑ" , εγώ σου λέω "ΠΑΡΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΡΕΥΝΑ"
Είναι η πρώτη φορά που πάει να γίνει κάτι καλό στον ΠΑΟΚ ...... ..ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ..
Φίλε Diego συγχέεις 2 υποθέσεις , χωρίς λόγο .
Kαι εξηγώ :
Όποια κι αν είναι " τα άλλα " που λες , ( το είπες μετά την αναφορά στις αδέσποτες επιταγές ) ότι κι αν εννοείς λοιπόν , σε λέω ότι
Σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να μας απασχολεί (μόνο) το θέμα των εισητηρίων διαρκείας .
Όποιος Π.Α.Ο.Κ.τσής έχει συνείδηση θα αγοράσει , το είπαμε μιά το είπαμε δυό .
Τον Π.Α.Ο.Κ. ΤΟΝ ΚΑΙΝΕ θέματα πρώτης γραμμής .
Όταν ο μπατατούδης & ο γούμενος ρήμαζαν τα ταμεία και βούλιαζαν τον Π.Α.Ο.Κ. στα χρέη κάποιοι περίεργοι σαν εμένα δεχόμασταν τη κριτική " έλα ρε αφήστε τα αυτά , λογιστές έχετε γίνει , ά'ι'ντε Π.Α.Ο.Κ.άρα" . Με άλλα λόγια η πλειοψηφεία τότε των Π.Α.Ο.Κ.τσήδων έλεγε "έλα ρε μην τα τραγικοποιείτε τα πράγματα (μην τα ΦΟΥΣΚΩΝΕΤΕ δηλαδή)"
Τα έργα των Μπατατούδη & γούμενου
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΣΚΕΣ .
Δέν είναι διογκωμένες υποθέσεις , δεν είναι υπερβολές .
ΑΝΤΙΘΕΤΑ , τα ολέθρια έργα τους
ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΠΟΡΕΙΑ (αγωνιστικά & διοικητικά) ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. τα τελευταία χρόνια , και θα συνεχίζουν να επιρρεάζουν σημαντικά τη πορεία μας τα επόμενα 10 χρόνια .
ΤH KAKOΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ γούμενου ( μαύρη τρύπα 5.600.000.000 ευρώ, διπλασιασμός χρεών 2003-2006 ,
χαμένες επιταγές : που πήγαν & τι ποσά αφορούν ;; κλπ κλπ) ΘΑ ΤΗ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ & Ο Π.Α.Ο.Κ. :
Αυτό αποτελεί ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ . Ακόμη και σήμερα -και αφού έχει γίνει το κακό- πρέπει να απασχολεί αυτό το θέμα την οικογένεια του Π.Α.Ο.Κ. ,
να δούμε πώς θα ξεμπλέξουμε απ τη κακοδιαχείρηση & τα χρέη , με τις μικρότερες δυνατές απώλειες .
Διαισθάνομαι ότι κάτι γίνεται. Μακάρι να κινηθεί προς αυτή τη κατεύθυνση ο Ζαγοράκης και να απαιτήσει ευνο'ι'κότερη ρύθμιση .
Ο Π.Α.Ο.Κ.τσής πρέπει
να είναι ενεργός , ΝΑ ΕΡΕΥΝΑ , να συμμετέχει πρίν , ώστε να μην κλαίει μετά . Αυτό πρέπει να γίνεται πάντα .
Τα διαρκείας είναι ένα μέρος των οικονομικών του Π.Α.Ο.Κ. , τα οικονομικά στο σύνολό τους πρέπει να μας απασχολούν το ίδιο και περισσότερο . Αυτό θέλω να πώ .
και κάτι ακόμη :
Στηρίζουμε φούλ τον Ζαγοράκη , αλλά ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ (πρόσωπα & υποθέσεις) : ο Π.Α.Ο.Κ. .
Η σημερινή διοίκηση του Π.Α.Ο.Κ. έστω και τώρα μπορεί να διεκδικήσει δικαστικώς όλα τα εκατομμύρια ευρώ που υπεξαιρέθηκαν / αφαιρέθηκαν απ τα ταμεία της Π.Α.Ε. στο παρελθόν ;;