3 μικρές προτάσεις γράφτηκαν στα προηγούμενα posts (όπως αρέσουν στον Lik4) που είναι 3 τεράστιες αλήθειες για τον ΠΑΟΚ. Εμένα επειδή μου αρέσουν οι αναλύσεις θα το κάνω πάντως φίλε Lik4 κι ας χαθεί το νόημα (όπως λες). Το κάνω για να δώσω τροφή για σκέψη και να μη περάσουν έτσι, τόσο σοβαρά σχόλια.
500 χιλιάρικα προχθές δόθηκαν λέει για πριμ.
Σοβαρά έτσι είπαν πάλι; Ότι τα υποτιθέμενα λεφτά δεν πήγαν σε δόσεις, αλλά σε πριμ; Ρε τους πούστηδες!!!
Τροφή για σκέψη:
Πόσες διαστάσεις λαμογιάς έχει αυτό, σκεφτείτε. Έρχεται ένας πουθενάς απατεώνας, παίρνει πάνω του τα χρέη του ΠΑΟΚ εν γνώσει αυτών που τα έκαναν και μετά βάζει με το αζημίωτο φυσικά τους φίλους-συνεταίρους παπαγάλους να γράψουν για μία φανταστική εισροή χρημάτων στον ΠΑΟΚ και... καθαρίσαμε. Στο μυαλό του κόσμου που τρέχει και δεν προλαβαίνει από τις υποχρεώσεις να ασχοληθεί με τον ΠΑΟΚ πάνω από ένα ράδιο στο δρόμο, μένει ότι έχωσε μισό μύριο ο χοσάδας. Και να σου μετά ένα μήνα με το πούρο, πρόεδρος του ΠΑΟΚ ο δεν έχω ούτε καν να ξεπλύνω μαύρο χρήμα...
Παλιά συνταγή, δοκιμασμένη, που ποτέ δεν χάνει την αξία της. Αν γράψει κάποιος ότι ο Χ έβαλε λεφτά στον ΠΑΟΚ, πες ότι έγινε κιόλας. Εδώ γίνανε παράγοντες και παράγοντες έτσι, επειδή γράφτηκε κάπου ότι έδωσαν κι επειδή φυσικά δεν βγήκε κανείς από τον ΠΑΟΚ να πει δεν έδωσε. Φτάνει να είναι δικό μας παιδί και να έχει φιλήσει το χέρι-πάρει ευλογία από τον Godfather.
...οι εφημερίδες θα μας πουν αυτά που ανακάλυψε ο πράκτωρ "βιολιδης"...και καληνύχτα επενδυτες....
Πολύ μου άρεσε αυτό το πράκτωρ "βιολίδης". My name is Elias... Elias Violidis. Are you talking to me?

Συμφωνώ πάντως με το σκεπτικό σου, ότι αν είναι αντίθετοι (ή δεν προσκύνησαν) δεν θα μπούνε ποτέ στον ΠΑΟΚ, απλά έκανα έναν παραλληλισμό με δρόσο, με τον οποίο δοκίμασαν αυτή τη συνταγή. Άλλωστε το πιστεύω εδώ και χρόνια ότι στο μπάσκετ δοκιμάζονται πρώτα όλα και μετά περνάνε στο ποδόσφαιρο. Λέω λοιπόν μήπως θα τους βάλουν για λίγο μέσα στον ΠΑΟΚ να φάνε κι αυτοί αλλά κυρίως για να τους φορτώσουν όλα τα σκατά της τελευταίας τετραετίας. Αυτό απαντάει και στην απορία μου για διοίκηση πρωτοδικείου κτλ. Τέλος πάντων, απλά μια σκέψη έκανα. Αυτό που λες είναι το βασικότερο που ισχύει.
Τροφή για σκέψη:
Άλλη μία προτασούλα που έχει πολύ ψωμί για το τι πραγματικά επικρατεί στον ΠΑΟΚ. Πρώην "κουρασμένος" και "θιγμένος" μεγαλοπαράγοντας που ακόμα φεύγει (φίλε μου Γιαννιώτη θα ρωτάμε μέχρι να γεράσουμε) αλλά ελέγχει κιόλας τον όποιον πάει να μπει και "προφυλάσσει" τον ΠΑΟΚ... διαπραγματεύεται... ψάχνει και βρίσκει... βάζει και όρους σιωπής... πώς και γιατί; Αναρωτηθήκατε ποτέ; Μα είναι τόσο απλά τα πράγματα, τόσο μπροστά στα μάτια μας όλα όσα γίνονται
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΔΕ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΕ ΧΟΣΑΔΑ ΕΠΕΝΔΥΤΗ(10 ΘΑ ΒΑΛΕΙ 30 ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ Κ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ) ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ 5ο 6ο κ 7ο με αφυπνισμενο κοσμο πολεμο στη δεθ ,συλαλητηρι, χαμενες βουλευτικες εδρες
βολευει η υπαρχουσα κατατσταση κ η περιβοητη λογικη του χαμηλα τη μπαλα.αυτα δεν ειναι λογια ζαγορακη.ειναι η γραμμη που θελουν να περαστει στο λαο του ΠΑΟΚ.
Πόσο πιο απλά να ειπωθούν τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ! Δεν υπάρχει πιο απλή διατύπωση.
Τροφή για σκέψη:
Θα γινόταν πραγματικότητα κάτι τέτοιο χωρίς να ελέγχονται όλα από μέσα; Ακόμα και τους δημοσιογράφους-οπαδούς και τους οπαδούς-δημοσιογράφους του ΠΑΟΚ των ημερών μας, που αγωνίζονται πραγματικά αξιοθαύμαστα για να κάνουν το άσπρο μαύρο και να δημιουργήσουν το λοβοτομημένο νεο-ΠΑΟΚτσή, κάποιος δεν πρέπει να τους αναθέτει με το αζημίωτο αυτό το έργο; Αν ήταν οι εχθροί μας απ' έξω δεν θα αντιδρούσε ο επίσημος ΠΑΟΚ όλα αυτά τα χρόνια;
Δυστυχώς όμως οι περισσότεροι συνοπαδοί μας όχι απλά δεν δέχονται ότι συμβαίνει αυτό, αλλά ίσως από φόβο μήπως το δούνε και διαλύσει το σύμπαν γύρω τους, κλείνουν και τα μάτια σε όσα εξόφθαλμα συμβαίνουν και αποδεικνύουν συνεχώς ότι είμαστε μια τρυπημένη εκ των έσω ομάδα, που δεν πρόκειται να δει χαΐρι ποτέ. Δυστυχώς το "Λευτεριά στον ΠΑΟΚ" δεν σήμαινε το ίδιο για όλους μας πριν 4 χρόνια και έτσι χαθήκαμε κάπου στη μετάφραση.