Author Topic: Fernando Santos  (Read 196300 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
Απ: Fernando Santos
« Reply #6000 on: May 18, 2010, 01:47:47 »
Πολλοι λετε για το φιλαρακι του κονσεισαο,Λετε να του διναν ζαγορ και βρυζας εν λευκω το δικαιωμα να φερει οποιον θελει?

Επειδη πολλη ξερωλιαση εχει πεσει ΚΑΙ για τον κονσεισαο ,αν βλεπατε στο ολυμπικο τΙς εκδηλωσεις λατρειας των λατσιαλι θα νιωθατε τεραστια τιμη και περηφανια που ενας τετοιος παικτης κρεμασε τα παπουτσια του σε μας και δουλευει για μας.Βγαλτε τις τσιμπλες και δειτε λιγο παραπερα.
ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΜΠΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.ΦΩΤΕΙΝΟΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.ΜΠΑΛΑΔΟΦΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΓΩ.
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #6001 on: May 18, 2010, 01:58:05 »
Δεν λέω καλός ήσουν αλλά λίγο φλώρος...με το που είδες τα πραγματικά ζόρια την έκανες λούης...
Οταν ανελαβε την ομαδα ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ.Αν ηταν φλωρος δεν θα αναλαμβανε.

και είδε ότι το ρίσκο για την υστεροφημία του ήταν μεγάλο (σε αντίθεση με το ρίσκο όταν πρωτοανέλαβε) και την κάνει με ελαφρά.
Αυτό είναι που έλεγε ''Θα είναι η καλύτερη απόφαση για εμένα και την Ομάδα''...δηλαδή εδώ που φτάσαμε αν εσείς δεν πρέπει να ξοδέψετε λεφτά για το καλό της Ομάδας εγώ δεν θα μείνω για το καλό το δικό μου.

Το γεγονός ότι φευγει (επειδη ηθελε μεταγραφες ακριβες που θα εκαναν τη διαφορα) δεν το θεωρώ φλωριά-δειλεία.Το θεωρώ ρεαλιστικό.Και εντιμο.Ξηγηθηκε σπαθι.

Θα με χαλούσε πολύ να εμενε στην ομαδα χωρις τους μεγαλους-ακριβους παιχτες που ζητησε,να μας πουλησει και παπα ότι εχουμε ισες πιθανοτητες με το ποκ για πρωταθλημα και σε περιπτωση αποτυχίας να εριχνε τις ευθύνες π.χ. στη διαιτησία.

*Και στο φιναλε,δε νομιζω να πεις ποτε φλωρο τον Ζαγορακη επειδη δεν παιρνει το τεραστιο ρισκο να παρει 3-4 ακριβους παιχτες ;D
« Last Edit: May 18, 2010, 02:13:33 by PAOK_VOLOS »

Offline jorthes4

• Αποστολή
  • **
« Reply #6002 on: May 18, 2010, 02:03:27 »
http://www.sport-fm.gr/article/230101

Ç áðüöáóç ôïõ ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò íá áðï÷ùñÞóåé áðü ôçí ôå÷íéêÞ çãåóßá ôïõ ÐÁÏÊ ðñïöáíþò êáé ðñïêáëåß åñùôçìáôéêÜ óå ðïëëïýò êáé äéêáéïëïãçìÝíá. Ç ÷ñïíéÜ ôåëåßùóå ìå ôï êáëýôåñï äõíáôü ôñüðï ãéá ôïí äéêÝöáëï ôïõ ÂïññÜ, ç äåýôåñç èÝóç êáôáêôÞèçêå, ç Ýîïäïò óôá ðñïêñéìáôéêÜ ôïõ ÔóÜìðéïíò Ëéãê åðéóçìïðïéÞèçêå êáé ç «ìáãéÜ» ãéá ìßá ïìÜäá õøçëüôáôïõ åðéðÝäïõ õðÜñ÷åé. ¢ñá…; ÌÞðùò ðëÝïí ï ðÞ÷çò Ý÷åé ìðåé ðïëý øçëÜ ãéá ôïí ßäéï;

Äåí ìðïñþ íá ãíùñßæù ôé èá ðåé ï ÐïñôïãÜëïò óôçí óõíÝíôåõîç Ôýðïõ, áëëÜ Ý÷ù ôçí áßóèçóç ðùò ç äéáñêÞò áìöéóâÞôçóç ðñïò ôï ðñüóùðï ôïõ åßíáé áõôÞ ðïõ Ýôñùãå ôüóï êáéñü ôá óùèéêÜ ôïõ. ¹ôáí áõôÞ ðïõ, ìáæß ìå ôçí ôåñÜóôéá ðßåóç êáé ôéò õðÝñìåôñåò öéëïäïîßåò, ðïõ ìüíï êáé ìüíï ëüãù äõíáìéêÞò ôïõ êüóìïõ ôïõ, «ãåííÜåé» ï ÐÁÏÊ, ôïõ óôÝñçóáí êÜèå ß÷íïò õðïìïíÞò ôïí ðáíéêüâáëáí êáé åðß ôçò ïõóßáò ðñïêÜëåóáí ôçí «ðáñáßôçóç» ôïõ.

ÅðéóôñÝöïíôáò áðü ôçí Ðïñôïãáëßá êáé ôçí Ìðåíößêá ôï 2007, ï ÓÜíôïò áíÝëáâå ìßá ïìÜäá ðïõ åß÷å ÷Üóåé ôçí Ýîïäï óôéò åõñùðáúêÝò äéïñãáíþóåéò ôåñìáôßæïíôáò óôçí Ýêôç èÝóç ôçò êáôÜôáîçò êáé ç ïðïßá äéïéêçôéêÜ îåêéíïýóå áðü ôï ìçäÝí ìåôÜ ôçí áðï÷þñçóç ÂåæõñôæÞ êáé Ïéêïíüìïõ. Óôçí èÝóç ôïõò ï Üðåéñïò ÈïäùñÞò ÆáãïñÜêçò, ðïõ åß÷å íá áíôéìåôùðßóåé ôåñÜóôéá ðñïâëÞìáôá êáé ÷ñÝç óå ïéêïíïìéêü åðßðåäï. Ó´ Ýíá ðåñéâÜëëïí äýóêïëï ï ÐïñôïãÜëïò êáôÜöåñå íá öáíåß óõíåðÞò ìå ôï ôñéåôÝò ðëÜíï ôï ïðïßï êáôáñôßóôçêå. «¸÷ôéóå»! ¸êáíå äçëáäÞ áõôü ðïõ îÝñåé ðïëý êáëÜ. ¸âãáëå îáíÜ ôïí ÐÁÏÊ óôç Åõñþðç, ðÝñóé ôïí Ýöåñå äåýôåñï óôçí êáíïíéêÞ ðåñßïäï, ôçí êáëýôåñç èÝóç ðïõ åß÷å êáôáêôÞóåé áðü ôï ìáêñéíü 1985 êáé öÝôïò ôïí ìåôÝôñåøå ó’ Ýíá êáíïíéêü óõíäéåêäéêçôÞ ôïõ ðñùôáèëÞìáôïò. Èýìéóå äçëáäÞ, áíáëïãéêÜ ðÜíôá, ôïí ÓÜíôïò ðïõ óôçí áñ÷Þ ôçò êáñéÝñáò ôïõ «äçìéïýñãçóå» áðü ôï ìçäÝí ìéá ìÜëéóôá áìåëçôÝá, óå ó÷Ýóç ìå ôïí ÐÁÏÊ óôçí ÅëëÜäá, ðïóüôçôá ôïõ ðïñôïãáëéêïý ðïäïóöáßñïõ, ôçí Åóôïñßë ÐñÜúá, áíåâÜæïíôáò ôçí áðü ôçí ôñßôç óôçí ðñþôç êáôçãïñßá.

ÊÜðïéïé óôïí ÐÁÏÊ ëïéðüí êáé ü÷é ìüíï ôïí èåùñïýí ðñïðïíçôÞ ìå «ôáâÜíé» êáé åðéèõìïýí êÜðïéïí Üëëïí ãéá íá ãßíåé ôï «ðáñáðÜíù âÞìá» üðùò ëÝíå. Åíäå÷ïìÝíùò íá Ý÷ïõí êáé äßêéï. Ðïõ ôï óôçñßæïõí; Êõñßùò óôï âéïãñáöéêü ôïõ ÐïñôïãÜëïõ.

Ï ÓÜíôïò Ý÷åé íá óôåöèåß ðñùôáèëçôÞò áðü ôï 1999 üôáí óôçí ðñþôç ôïõ ÷ñïíéÜ óôçí Ðüñôï êáôÜöåñå íá ðÜñåé ðñùôÜèëçìá êáé Óïýðåñ Êáð ìáæß. Áðü åêåß êáé ðÝñá ôßðïôá ðáñÜ ôçí ðáñïõóßá ôïõ óå ïìÜäåò ðïõ êÜíïõí ðñùôáèëçôéóìü üðùò ç ÁÅÊ, ï Ðáíáèçíáúêüò, ç Ìðåíößêá, ç Óðüñôéíãê.

Ç åðüìåíç óåæüí óôïí ðÜãêï ôïõ ÐÁÏÊ èá Þôáí ç ðéï äýóêïëç áð’ üëåò ôéò ðñïçãïýìåíåò. Ç áðáßôçóç ôïõ êüóìïõ ôçò ïìÜäáò ãéá ôßôëï èá Þôáí áõôïíüçôç êáé ç ðßåóç áêüìá ìåãáëýôåñç. Ç äéá÷åßñéóç ôçò äå, ìáñôýñéï! ¼ôáí óå äýï åîáéñåôéêÝò ÷ñïíéÝò ïé ìïõñìïýñåò ãéá áìõíôéêÞ ôáêôéêÞ êáé ïôéäÞðïôå Üëëï Þôáí ó÷åäüí ìÝñïò ôçò êáèçìåñéíüôçôáò óôçí êïéíùíßá ôùí ïðáäþí ôçò ïìÜäáò, ôé èá ãéíüôáí ôïõ ÷ñüíïõ; Åßíáé óáöÝò ðùò ï ÓÜíôïò ôá æýãéóå üëá áõôÜ êáé áðïöÜóéóå. Êáé ìÜëëïí áðïöÜóéóå ðùò ç ðßåóç ôïõ ðñùôáèëçôéóìïý äåí ôïõ ôáéñéÜæåé. Ðñïöáíþò äåí ôáéñéÜæåé óôçí éäéïóõãêñáóßá ôïõ. Áëëéþò äåí åîçãåßôáé… Åêôüò áí Ý÷åé âÜëåé óôü÷ï ìåôÜ ôéò ôñåéò ìåãÜëåò ïìÜäåò ôçò Ðïñôïãáëßáò (Ðüñôï, Óðüñôéíãê êáé Ìðåíößêá) íá äïõëÝøåé êáé óôéò ôñåéò ìåãÜëåò ôçò ÅëëÜäáò Þ íá åðéóôñÝøåé óôá ðÜôñéá åäÜöç...

ôçò ìÜíáò óïõ ãáìéüëç óôïí âñùìïðåéñáéÜ óáò äåí Ýñ÷åôáé..

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #6003 on: May 18, 2010, 02:05:54 »
εγώ γιατί πιστεύω ότι από τους λόγους αποχωρήσεις που έχουμε πει δεν στέλλει κανένας..??
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #6004 on: May 18, 2010, 02:10:52 »
Δεν με νοιάζει που θα είναι του χρόνου ο κύριος. Από τη στιγμή που αποφάσισε να την κάνει, καλή του τύχη, αρκεί να μην βρεθεί αντίπαλός μας. Τον ευχαριστούμε για τα όσα πρόσφερε και αντίο.

Αυτά που προβληματίζουν είναι διάφορα ανοίγματα και η λογική για την ομάδα που θα έχουμε του χρόνου. Ο φόβος της επιστροφής στη μετριότητα και η επακόλουθα δεδομένη απώλεια της ευκαιρίας για συμμετοχή στους ομίλους του Τσου Λου. Όχι ότι κάποιος μπορεί να την έχει σίγουρη, αλλά σίγουρα μπορεί να την καταστήσει πιο πιθανή. Πολύς προβληματισμός και απορία για τα παραπάνω. Καλός ή κακός ο ΚΥΡΙΟΣ Σάντος, αποτελεί παρελθόν. Δεν με ενδιαφέρει πλέον.

Callahan

• Guest
« Reply #6005 on: May 18, 2010, 02:32:19 »
Όφειλε στον εαυτό του να φύγει από τον ΠΑΟΚ ως νικητής. Και 'γω το ίδιο θα έκανα.
Συνεχίζουμε και δεν μασάμε πουθενά.

kostas4

• Guest
« Reply #6006 on: May 18, 2010, 02:52:12 »
εαν ερθει ο ζορζε κοστα για προπονητης στον ΠΑΟΚ τοτε για εμενα σημαινει οτι δεν υπαρχει ευρω στην παε.

φερναντο σε ευχαριστουμε για οτι εκανες αλλα μας παρατας ισως στο πιο κρισιμο σημειο της συγχρονης ιστοριας μας

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
« Reply #6007 on: May 18, 2010, 03:09:19 »
Επειδή έχουν ακουστεί διάφορα παλαβά (για να το πω σικ) για τον λόγο που αποχώρησε ο Σάντος, οτι μας την είχε στημένη στους οπαδούς για εκδίκηση, οτι την είχε στημένη στο Ζαγοράκη, οτι δεν μας γούσταρε ποτέ. Ακούστηκε ακόμα και οτι είναι κότα και φεύγει στα δύσκολα, αυτός που δεν έφυγε οταν τον εβριζε τουλάχιστον η μισή τούμπα, όταν έξω απο την τούμπα του πέταγαν μπουκάλια αλλά κάθησε πιστός στην διοίκηση και στην δέσμευση που είχε αναλάβει με τον Ζαγοράκη να ολοκληρώσει το πλάνο του. Αυτός που έλεγε πάντα αυτο που πίστευε καθαρά επαγγελματικά όσο και αν αυτό που έλεγε δεν άρεσε σε κανένα. Ο πιο επαγγελματίας και ο πιο ειλικρινής προπονητής που πέρασε απο τον ΠΑΟΚ εδώ και πολλά χρόνια.
Ένας επαγγελματίας που έβαλε μπροστά ένα πλάνο και το ολοκλήρωσε σε μεγάλο βαθμό, που ήξερε που πήγαινε η ομάδα και τα βήματα που θα έκανε κάθε χρονιά, αρκεί να διαβάσετε παλιότερες συνεντεύξεις του για να δείτε πόσο προφητικός ήταν, ήξερε ακριβώς που βαδίζει η ομάδα.
Ας καθήσουν όλοι αυτοι που αναφέρουν τους γελοιους παιδικούς λόγους για τους οποίους πιστεύουν οτι αποχωρεί απο την ομάδα ο Σάντος να διαβάσουν το παρακάτω απόσπασμα απο φετινή συνέντευξη του για τον πραγματικό λόγο που αποχωρεί.

-----------------------

EΘNOΣΠOP: Tο τριετές πλάνο που εκπονήσατε τον Σεπτέμβριο του 2007 τελειώνει τον Mάιο, μαζί με το συμβόλαιό σας, και η αλήθεια είναι ότι αυτό που υποσχεθήκατε το κάνατε. Tι γίνεται τώρα;

ΣANTOΣ: Θα δούμε. Θα το δείξει ο χρόνος. Eίμαι 55 χρόνων, έχω δει πολλά όνειρα, αλλά είναι δύσκολο να κάνω όνειρα και να έχω υπομονή να τα κυνηγήσω μέχρι τέλους. Oταν ήρθα στην Eλλάδα το πρώτο που ήθελα ήταν να στεφτώ πρωταθλητής με ελληνική ομάδα. Eφτασα πολύ κοντά δύο φορές με την AEK, αλλά για διάφορους λόγους δεν τα κατάφερα. Πιστεύω ότι θα έχω κι άλλη ευκαιρία.

EΘNOΣΠOP: Θέλετε να γίνετε λίγο πιο σαφής σχετικά με τις προϋποθέσεις που θέλετε να υπάρξουν για να συνεχίσετε στον ΠAOK;

ΣANTOΣ: Aπό την ώρα που μπήκαν οι βάσεις για να διεκδικήσει ο ΠAOK πρωτάθλημα, τα μονοπάτια είναι δύο. Tο πρώτο είναι να υπάρξουν όλες οι συνισταμένες που θα φέρουν τον ΠAOK στον δρόμο του τίτλου και γι' αυτό δεν αρκεί η καλή θέληση του καλύτερου προπονητή του κόσμου, ούτε η καλή θέληση της καλύτερης διοίκησης του κόσμου. Θέλει κι άλλα πράγματα. Nα έχεις τη δυνατότητα να φτάσεις μέχρι το τέλος. Aν δεν μπορείς, υπάρχει και το δεύτερο μονοπάτι. Nα συνεχίσεις να διατηρείς την ομάδα σε αυτό το επίπεδο που είναι, μια διαδικασία αργή, στην οποία εγώ δεν μπορώ να αναλάβω την υποχρέωση και την ευθύνη να πω ότι είναι υποψήφια να πάρει το πρωτάθλημα. Eγώ δεν πουλάω όνειρα, λέω την αλήθεια. Mε τα δεδομένα που υπάρχουν όταν ξεκινάει το πρωτάθλημα λέμε ότι Oλυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν από 40% πιθανότητες να το πάρουν, ο ΠAOK το 15%, η AEK το υπόλοιπο. Eγώ θέλω όταν θα ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα οι πιθανότητες του Παναθηναϊκού, του Oλυμπιακού και του ΠAOK να είναι από 33%. Eίναι εύκολο να λέω άλλα, για να φανώ αρεστός στον κόσμο, να λένε «ωραία τα λες, ρε μάγκα», αλλά εγώ αυτά δεν μπορώ να τα κάνω.

EΘNOΣΠOP: Aν, λοιπόν, δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις να ξεκινήσει ο ΠAOK το πρωτάθλημα με ίσες πιθανότητες με τους άλλους να το πάρει, δεν θα μείνετε.

ΣANTOΣ: Oχι.

EΘNOΣΠOP: Mε τον Zαγοράκη έχετε κάνει αυτή τη συζήτηση;

ΣANTOΣ: Tα έχουμε πει πολλές φορές με τον Zαγοράκη, με τον Bρύζα και τον Kονσεϊσάο. Kαι ξέρουν ότι το θέμα δεν είναι τα δικά μου χρήματα, γι' αυτό το θέμα δεν θα συζητήσουμε πολύ, είναι το τελευταίο. Στη φάση που είμαι τώρα, δεν με εξιτάρουν τα λεφτά. Aν με ενδιέφερε η τσέπη μου, τώρα θα ήμουν στο Kατάρ, εκεί μου δίνουν τέσσερις φορές τα χρήματα που παίρνω στον ΠAOK. Eχω κίνητρα, κι αυτό που με εξιτάρει είναι να κερδίσω ένα πρωτάθλημα με τον ΠAOK. Ξεκινήσαμε κάτι, φτάσαμε κάπου, θέλω να κερδίσω κάτι μαζί του. Πρέπει να ξεκινήσει ένα νέο πλάνο, που θα είναι συνυφασμένο και με τους δικούς μου στόχους. Aνεξάρτητα από τη φιλία και τις στενές σχέσεις που έχω με τη διοίκηση, από την αγάπη που λαμβάνω και δίνω στον κόσμο. Πρέπει να καταλάβει, όμως, ο κόσμος ότι δεν μπορώ να βρίσκομαι σε κάτι χωρίς να είμαι 100% δοσμένος. Aν κάτι δεν μου κάθεται καλά, δεν το κάνω.

EΘNOΣΠOP: Aπό τις συζητήσεις που κάνατε με τη διοίκηση τι καταλάβατε;

ΣANTOΣ: H διάθεσή μας και τα όνειρά μας συμβαδίζουν. Mέχρι τώρα οι άνθρωποι που διοικούν τον ΠAOK έκαναν μεγάλη δουλειά, αλλά, δυστυχώς, κανείς μας δεν είναι τόσο πλούσιος ώστε να χρηματοδοτήσει την ομάδα. Mε τα τωρινά δεδομένα μπορούμε να πάμε μέχρι ενός σημείου. Mετά κολλάς. Aν δεν μπορέσει να γίνει αυτό που πρέπει να γίνει, θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές.

EΘNOΣΠOP: Στο επίπεδο που έχει φτάσει ο ΠAOK τι χρειάζεται για να μπορεί να διεκδικήσει του χρόνου μεγάλους στόχους;

ΣANTOΣ: O ΠAOK χρειάζεται χρήματα για να πάρει τρεις παίχτες μεγάλης ποιότητας, προκειμένου να ανεβάσει το επίπεδό του. Eχω πει και στον πρόεδρο τι ακριβώς πιστεύω ότι χρειαζόμαστε. Oποιος παρακολουθεί τα λεγόμενά μου θα έχει καταλάβει.

-----------------------

Ο Σάντος δηλώνει ξεκάθαρα στην παραπάνω συνέντευξη οτι το οικονομικό είναι η βασική προυπόθεση για να αλλάξει ο ΠΑΟΚ επίπεδο και να μπορεί να χτυπάει πρωτάθλημα στα ίσια. Και επειδή δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα για τον ΠΑΟΚ να ξεκινάει στο ίδιο επίπεδο με τις υπόλοιπες ομάδες που διεκδικούν τίτλο πιστεύει οτι δεν έχει να προσφέρει κάτι περισσότερο απο την φετινή πορεία. Ηδη για τον ΠΑΟΚ η διεκδίκηση του πρωταθλήματος με ομάδες πολαπλάσιου μπάτζετ είναι μια τεράστια επιτυχία και δεν βλέπει οτι μπορεί να καταφέρει κάτι παραπάνω.

Επαγγελματίας, ειλικρινής, σοβαρός, πιστός, για εμένα είναι ο μεγαλύτερος προπονητής που έχω δεί στον πάγκο του ΠΑΟΚ.
« Last Edit: May 18, 2010, 03:15:03 by hkp »

jmjyiannis

• Guest
« Reply #6008 on: May 18, 2010, 03:51:03 »
Για όσους κατηορούν τον Σάντος που επέλεξε να φύγει...
Τι θα προτιμούσατε? Ο άνθρωπος από την πλευρά του έκανε ότι μπορούσε και βγήκαμε δεύτεροι. Αν οι συνθήκες ήταν ευνοικότερες θα τελειώναμε και πρώτοι. Θυμίζω οτι στο ματς με το σκουλήκι φάνηκε η αδυναμία της ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ να προστατευσει την ομάδα. Που έδειξε οτι και εκείνη χρειάζοταν περισσότερο χρόνο εμπειρίας ακόμη. Δεν είναι τυχαίο οτι μέχρι κα ιστη γιορτή μας είχαμε διαιτησία που δε σεβάστηκε τίποτε και παραλίγο να χάναμε μεσα στο σπίτι μας εξαιτίας της.

Αν ο Σάντος τελικά έβγαζε την ομάδα 3η και πηγαίναμε Europa τι θα λέγατε?
α) το πλάνο δεν το σεβάστηκε γιατι δεν βγήκε κανένας από τους στόχους?
β) μετα απο 3 χρονια με την ιδανική διοίκηση να βάζει πλάτη δεν έφερε αποτελεσμα?
γ) τελικά αποδειχθηκε πολύ λίγος και ανεπαρκής?
τι απολα αυτα?

Δηλαδή ότι και να έκανε εμεις θα είχαμε παράπονο. Δηλαδή ήταν ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να συνεχίσει? μας έβγαλε δεύτερους (και κατεμε μπορούσε και πρώτους αλλά οι παράγοντες ήταν άλλοι που δε βγήκαμε) και εμεις φωνάζουμε οτι μας αφήνει στα κρύα του λουτρου στη μεγάλη ευκαιρία της ιστορίας μας. Μα ούτε με αυτόν στον πάγκο είμασταν σίγουροι οτι θα περνούσαμε. Δευτερον, μας αφηνει εχοντας δώσει σε μας ότι καλύτερο μπορούσε από την πλευρά του. Ουτε δειλιες ούτε μαλακείες. ο άνθρωπος είναι κύριος. Μας έδωσε τόσα πολλά, κουράστηκε και φέυγει αφήνοντας τεράστια παρακαταθήκη για 3 πράγματα.
  • Μια ομάδα που δουλευει σαν playstation,
  • εναν λαο που διδάχθηκε να έχει υπομονη και επιστοσύνη στους ανθρώπους που δουλεύουν και
  • μια διοίκηση που πιστώνεται την επιτυχία της στήριξης του (άρα και την σιγουριά οτι η όποια επιλογή μόνο τυχαία δε θα είναι για τον καινούριο)

ας δείξουμε σεβασμό στις επιλογές, ας σκεφτούμε οτι μας έδωσε οτι μπορούσε και έφυγε (δηλαδή αν έδινε λιγότερα θα τον σταυρώναμε?)  και να αρπάξουμε την ευκαιρία του CH.L η άν όχι αυτή τουλάχιστον να κρατήσουμε τα κεκτημένα και να πάμε παραπάνω με έναν προπονητή που θα είναι δουλευταράς και μεθοδικός.

Κάτι ακόμη. βλέπω οτι ο άνθρωπος, αφού ήρθαν έτσι τα πράγματα πρέπει να είχε ενημερώσει από πολύ νωρίτερα τη διοικηση και η συνάντηση σήμερα να ήταν περισσότερο μήπως και τον μεταπείσει. Είναι επαγγελματίας και σέβεται και που ήταν και τους ανθρώπους που τον εμπιστεύθηκαν. Άρα η διοίκηση ήξερε πολύ καιρό πριν και αυτό με καθησυχάζει. Αυτά για κολλιτιλίκια είναι  εντελώς άκυρα γιατι πρώτον ο Κονσεισάο παίζει το κεφάλι του με αυτή την επιλογή, δεύτερον το κεφάλι λέγεται Ζαγοράκης, και τρίτον ο Βρύζας δε θα έδινε ΟΚ αν δεν ήξερε κάτι παραπάνω απόσο νομίζουμε. Οι τόσες πετυχημένες επιλογές παικτών κάτι πρέπει να μας λένε.

Dimitris69

• Guest
« Reply #6009 on: May 18, 2010, 04:14:03 »
Σημερα διαβαζα συνεντευξη του Ζορζε Κοστα και νομιζω οτι εχουν γινει προχωρημενες συζητησεις με τον συγκεκριμενο προπονητη.

Δεν ξερω βεβαια εαν τελικα υπογραψει αλλα ο Ζορζε χρησιμοποιησε εκφρασεις στη συνεντευξη του που καταδυκνειουν οτι οι συζητησεις με μελη της διοικησης του ΠΑΟΚ ειναι προχωρημενες. Ισως στο φιλικο που γινει προς τιμη του Ζερτζιο να μπουν και οι υπογραφες.

Και κατι αλλο. Ο Σαντος για 3 χρονια εκανε τρομερη δουλεια και σιγουρα τον ευχαριστουμε ολοι μεσα απο τη καρδια μας.
Εαν κουραστηκε ομως ισως ηρθε η ωρα να αναλαβει την ομαδα ενας νεος, ταλαντουχος, γνωστης του ποδοσφαιρου και πανω απο ολα πεινασμενος για διακρισεις προπονητης.

Η ομαδα ειναι σε καλα χερια και πραγματικα δεν φοβαμαι την επομενη ημερα. Απο τη στιγμη που ο Σαντος ειπε το ΑΝΤΙΟ, οφειλουμε να κοιταξουμε γρηγορα μπροστα στην επομενη ημερα.

Αυτα

Offline polman

• Αποστολή
  • **
« Reply #6010 on: May 18, 2010, 04:31:39 »
Διάβασα αρκετά σενάρια να πως την αλήθεια για τους λόγους που θέλει να φύγει ο Σάντος. Προσωπικά πιστεύω ότι την πλήρεις αλήθεια δεν θα την μάθουμε ποτέ, ούτε μετά την συνέντευξη τύπου.

Ας υποθέσουμε πχ ότι φεύγει λόγω του ότι η διοίκηση δεν καλύπτει τις οικονομικές απαιτήσεις του για παίκτες. Φεύγει ως φίλος, άσχημες σχέσεις με διοίκηση δεν έχει (εντάξει κάποιες αντιπαλότητες μπορεί να υπάρχουν, αλλά σε λογικά πλαίσια. Είναι δυνατόν να βγει αύριο και να πει ότι αυτός είναι ο λόγος, ρίχνοντας ουσιαστικά όλη την ευθύνη στον Ζαγοράκη? Προσωπικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει τέτοια περίπτωση. Συνεπώς ας δούμε τι θα πει αύριο αλλά εγώ δεν περιμένω και πολλά.

Απο εκεί και πέρα αυτό που μας φοβήζει όλους είναι το πισωγύρισμα. Να πέσει η ομάδα σε επίπεδα προ τριετίας. Η αβεβαιότητα για το μέλλον για μια ομάδα σας τον ΠΑΟΚ που έχει τραβήξει τόσα, είναι άσχημο πράγμα.

Πάντως για να πω και εγώ το σεναρίο μου, ίσως ρόλο στο μυαλό του Δον να έπαιξε η όλη βρώμα του ελληνικού "πρωταθλήματος". Είδαμε σε πόσα παιχνίδια είχαμε εχθρική διαιτησία και με τον Φερνάντο να το επισημαίνει στις συναντεύξεις τύπου. Κορυφαίο ήταν η αντίδραση του στο πέναλτι με την ΑΕΚ όπου βγήκε εκτός εαυτού. Ίσως να πιστεύει ότι διοικούντες που είναι πρώην παίκτες δεν μπορούν να τα βάλουν με την λέρα της Ελλάδας και αυτό να τον αποκαρδίωσε πιο πολύ από όλα.

υ.γ. ρε λέτε να μείνει και να μας τρελάνει όλους?  ;D
oooooooo PAOKara exo trela...

senag2

• Guest
« Reply #6011 on: May 18, 2010, 04:50:59 »
16/05 Στη "φιέστα" οι συνοπαδοί πετούσαν κορδέλες στα κεφάλια των χανουμιών και στα κόρνερ, έτσι για να γιορτάσουμε ρε μάγκα.

16/05 Στη "φιέστα" τους ζητήθηκε απο τους παίχτες και το τεχνικό τιμ να μην μπούν στο γήπεδο.300 άτομα στο τερέν γιατι ΠΑΟΚ είσαι ρε μάγκα.

Σεζόν 2008/2009: Στις θύρες τοποθετήθηκαν τουρνικε με μεταλλική περιβολή για να μην μπαίνουν ....................τζαμπατζίδες. Ειναι εκπληκτικό το πόσο εύκολα πηδούσαν και μετέπειτα έτρεχαν όταν οι συνδεσμίτες τους κηνηγούσαν στην 4. ΠΑΟΚ είσαι!

Την 17/05/10, μαθαίνουν απο τα ράδια ότι ανακοινώνει ο Σάντος την 18/05 την αποχώρηση του απο τον ΠΑΟΚ. Ο άνθρωπος που σε πήρε όταν έπαιζες με τον γκονζάλεζ, τον Σάλμον, τον παλαίμαχο Παντελή, τον Κνόλ και τον ίλιεφ απο το χεράκι και σε έβγαλε 2ο, 3ο και CL σε 3 μόλις χρόνια. Τον λέμε να πάει να γαμηθεί, έτσι γιατί ΠΑΟΚ είσαι και τους γράφεις όλους στ'άρχίδια σου.

Την 17/05 μαθαίνουν ότι ΠΙΘΑΝΟΣ αντικαταστάτης του θα είναι ο Ζόρζε Κόστα, ένας "ασημος" προπονητής, μαθητούδι. Εϊναι άχρηστος, παρτάλι και λίγος πρωτού ΚΑΝ κάτσει στον πάγκο.

Είναι δύσκολο να είσαι ΠΑΟΚ τελικά. Έλεγα είναι δύσκολο γιατι ειμαστε μόνοι μας και όλοι τους, έλεγα ότι το κατεστημένο της πουτάνας της χαβούζας δε θα μας αφήσει ποτέ να δούμε ασπρη μέρα. Έλεγα και έλεγα αλλά ΣΚΑΤΑ ήξερα. 17 χρόνια μετα κατάλαβα ότι είναι δύσκολο να είσαι ΠΑΟΚ γιατί οι οπαδοί του ΕΙΝΑΙ όντως ΣΚΑΣΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ.

Η αγάπη τους φτάνει μέχρι εκεί που φτάνει η προσωπική τους ικανοποίηση. Όταν δεν μας αρέσεις μάγκα θα τις φάς, θα ξεφτιλιστείς και θα σε ξεσκίσουμε. Όταν γιορτάζω τα σπάω και ας ζημιωθεί η ομάδα στ' αρχιδια μου. Σήμερα στηρίζω την διοίκηση ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ που φέρνει τον Σάντος, τον ανέχομαι 1 χρονια ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ, με κάνει άνθρωπο σε άλλα 2 και τον αποθεώνω. Αύριο η ΙΔΙΑ διοίκηση ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ να φέρει τον Ζόρζε Κόστα, τους γαμοσταυριδιάζω γιατί δεν μαρέσει αυτός δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ, ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΚΑΙ ΓΑΛΟΥΧΗΘΗΚΑ ΣΤΗΝ 4 ΚΑΙ ΕΧΩ ΓΝΩΣΕΙΣ ΛΑΚΑΜΑ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΜΕ ΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΛΑΩ;;;;  

ΑΝΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΔΑΝΕΙΟ 100.000.000 ΕΥΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΣΟΥ ΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑ ΣΤΟΝ 262326 ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΤΣΟΥ ΚΑΙ ΛΟΥ ΜΕ ΦΕΡΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ;;;; ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΡΕ!!!!!!!!!!! ΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΓΟΥΜΕΝΟ ΡΕ ΛΑΚΑΜΑ ΖΑΓΟΡΑΚΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΠΕ ΣΕ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΡΕ, ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ GO VILLAGE ΡΕ ΛΑΚΑΜΑΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΩ ΜΑΓΚΕΣ;;; ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!!!!!!!!!!!!!!

Απο την "φιεστα" της Κυριακής μέχρι σήμερα μ' αυτα που είδα, άκουσα και διαβασα για πρωτη φορά ντρέπομαι για εμάς, ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑ. Καληνύχτα ρε μάγκες.

Υ.Γ. Σε ευχαριστώ μεσα απο την καρδιά μου Φερνάντο για όσα προσέφερες. Η Τούμπα είναι σπίτι σου απο σήμερα, νά σαι καλά όπου και αν πας ότι και αν κάνεις.
« Last Edit: May 18, 2010, 05:17:20 by senag2 »

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #6012 on: May 18, 2010, 06:55:41 »
TI NA ΠΩ ΑΛΛΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΣΤ?

ΣΩΣΤΟΤΑΤΟ.......

ΞΕΡΟΛΕΣ......

ΣΑΝΤΟ THANK YOU MAN!!!!!!!!!!

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #6013 on: May 18, 2010, 09:24:37 »
Δεν λέω καλός ήσουν αλλά λίγο φλώρος...με το που είδες τα πραγματικά ζόρια την έκανες λούης...
Οταν ανελαβε την ομαδα ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ.Αν ηταν φλωρος δεν θα αναλαμβανε.

και είδε ότι το ρίσκο για την υστεροφημία του ήταν μεγάλο (σε αντίθεση με το ρίσκο όταν πρωτοανέλαβε) και την κάνει με ελαφρά.
Αυτό είναι που έλεγε ''Θα είναι η καλύτερη απόφαση για εμένα και την Ομάδα''...δηλαδή εδώ που φτάσαμε αν εσείς δεν πρέπει να ξοδέψετε λεφτά για το καλό της Ομάδας εγώ δεν θα μείνω για το καλό το δικό μου.

Το γεγονός ότι φευγει (επειδη ηθελε μεταγραφες ακριβες που θα εκαναν τη διαφορα) δεν το θεωρώ φλωριά-δειλεία.Το θεωρώ ρεαλιστικό.Και εντιμο.Ξηγηθηκε σπαθι.

Θα με χαλούσε πολύ να εμενε στην ομαδα χωρις τους μεγαλους-ακριβους παιχτες που ζητησε,να μας πουλησει και παπα ότι εχουμε ισες πιθανοτητες με το ποκ για πρωταθλημα και σε περιπτωση αποτυχίας να εριχνε τις ευθύνες π.χ. στη διαιτησία.

*Και στο φιναλε,δε νομιζω να πεις ποτε φλωρο τον Ζαγορακη επειδη δεν παιρνει το τεραστιο ρισκο να παρει 3-4 ακριβους παιχτες ;D

Αδερφέ επί της ουσίας δε διαφωνούμε,απλά η οπτική γωνία είναι διαφορετική:
Στον παραλληλισμό με τη γκόμενα που έκανα πιο πάνω, συνήθως τα σενάρια είναι 3:
1.Δεν παντρεύομαι και γειά σας.
2.Ναι να το δούμε, να το συζητήσουμε, θέλω λίγο χρόνο και σάλια διάφορα
και 3.Ναι,παντρεύομαι και ότι γίνει.
Ο Santos επέλεξε το 1ο...συμφωνώ απόλυτα ότι είναι str8,σπαθί,ειλικρινής,ρεαλιστής και όλα αυτά. Δεν τον κατηγορώ τον άνθρωπο.
Το 2ο σενάριο είναι για ξύλο. Υπάρχει όμως και το 3ο σενάριο, το οποίο εμπεριέχει ρίσκο.Εγώ για την Ομάδα μου (όπως και κάθε πατέρας ;D) θα ήθελα ο μάγκας να επιλέξει το 3ο σενάριο. Ίσως το φλώρος να είναι λίγο αυστηρό, οκ, αλλά αν τον συναντήσω θα του σφίξω το χέρι, θα τον ευχαριστήσω με όλη μου την καρδιά και θα του πω ΄΄Ξηγήθηκες σπαθί,είσαι ειλικρινής αλλά τέτοιο κελεπούρι δεν θα ξαναβρείς και να το θυμάσαι παλλικάρι μου''.
Ίσως το παρααναλύσαμε αλλά του αξίζουν του δυσκοίλιου και 10 κουβέντες παραπάνω.

Είναι αυτό που έγραψε προχθές ο αδερφός:

Σαντος αμα φυγεις.....Αντε και γαμησου ρε μαλακα........!

σ'αγαπαω ρε.....!

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #6014 on: May 18, 2010, 09:26:27 »
μια ερώτηση ρε γκαρντάσια μου μόνο και τέλος..

το γνωστό (πλην εμετικό) σλόγκαν..." Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΞΕΡΕΙ..ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΥΦΛΑ,ΟΤΙ ΠΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΟΥΜΕ,ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΞΕΡΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ.."

γιατί ΙΣΧΥΟΥΝ στο θέμα του κοντού κατηγορηματικά και OXI στο θέμα του υποψήφιου προπονητή στην συγκεκριμένη περίπτωση;;
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #6015 on: May 18, 2010, 09:27:59 »
Santos σε ευχαριστούμε για ότι έκανες και έκανες πολλά!

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #6016 on: May 18, 2010, 09:36:56 »
Νομιζω οτι ο Σαντος ηταν ξεκαθαρος εδω και καιρο και θα το ξεκαθαρισει σημερα ακομα παραπανω.Φευγει γιατι το budget της ομαδας δεν τον ικανοποιει.Δεν μπορει να παλευει μονιμα τα ελικοπτερα με σφεντονες.Ειναι 56 χρονων θελει να του αποδωθει στην καριερα του αυτο που θεωρει οτι αξιζει.
Ο Ζαγορακης απο την αλλη δεν ανοιγει οικονομικα την ομαδα και πραττει ΟΡΘΟΤΑΤΑ.ΕΣΟΔΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΕ CH.L Ή ΚΑΙ EUROPA LEAGUE ΔΕ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΝΟΥΣ.ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΚΤΛ ΚΤΛ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ!!
Εγω το μονο που ζηταω ειναι να γινεται πιο ορθολογιστικη διαχειριση των χρηματων.Δεν θελω αχρηστες μεταγραφες, αχρηστα συμβολαια να τρεχουν (τυπου Βερον) και απο εκει και περα εξακολουθω να εχω εμπιστοσυνη στην διοικηση.Αρκει να ειναι παντα ξεκαθαρη απεναντι στον μοναδικο επενδυτής της τον λαο του ΠΑΟΚ και οχι απεναντι στους σαλιαρηδες που ειδαμε στο ματς με το αεκ με τους οποιους καναμε ολοι εμετο και απο τους οποιους δεν εχει παρει ποτε και τιποτα η ομαδα.

ΣΑΝΤΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #6017 on: May 18, 2010, 09:59:07 »
Εγω διαβαζοντας τα τοπικ και ακουγοντας ραδιοφωνα, καταλαβαινω οτι ολοι εχουν κανει τις εικασιες τους βεβαιοτητα. Παρα πολλες αποψεις που ομως βασιζονται σε ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.
Προσωπικα οσον αφορα τον Σαντος θα πιστεψω οτι μου πει δημοσια. Πονταρω στην τιμιοτητα του και την ευθυτητα του. Αν αυτο που μου πει δεν συναδει με αυτο που ηδη εχω στο μυαλο μου, ΔΕΝ θα τον αμφισβητησω. Δεν με παιρνει να κανω αλλα σεναρια.
Δυστυχως η σεναριολογια και η συνομωσιολογια μαζι με την φαγωμαρα κανουν εντονη την εμφανιση τους. Και δυστυχως αυτο αποτελει κατα μεγαλο μερος ευθυνη της διοικησης, η οποια δειχνει γιαμια φορα ανικανη να επικοινωνησει με τον κοσμο, στα ιδσια και με ειλικρινεια. Προσωπικα εδω και μηνες βλεπω ενα διοικητικο κενο, ενα κενο εξουσιας.
Εξακολουθω να στηριζω και θα στηριζω την διοικηση και τις επιλογες τις. Η διαφωνια σε επιμερους θεματα μικρα ή μεγαλα, τα λαθη της και οι παραλειψεις της για μενα προσωπικα δεν μπορουν να ακυρωσουν το εργο της. Τουλαχιστον οχι ακομα.
Το ασχημο ειναι οτι ενω θα επρεπε να ειμαστε σε φαση ευτυχιας, να κανουμε σχεδια και ονειρα, ειμαστε ετοιμοι να τα γαμησουμε ολα. Αντι να χαιρομαστε ειμαστε ηδη σε ενα χαλασμενο κλιμα. Και οπως εχω ξαναπει, τα οπιοαδηποτε λαθη ή παραλειψεις της διοικησης δεν θα πρεπει να τα πολλαπλασιαζουμε εμεις οι οπαδοι.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #6018 on: May 18, 2010, 10:36:00 »
Δεν γνωρίζω τι γίνεται, τι θα γίνει, αυτό που γνωρίζω είναι το ότι μπροστά στην μεγάλη πρόκληση της ομάδας δεν έχουμε ηρεμία, όπως και το 2004. Ελπίζω να διαχειριστούμε την κατάσταση καλύτερα.

Νομίζω ότι ένας από τους κυριους λόγους που την κάνει ο don είναι η διαιτησία. Γνώμη μου είναι ότι την απόφαση του την πήρε μετά το mats με τα σιχαμένα σκουλήκια στο Νταχάου. Η οργή του εναντίον του "πουστροκουκουλακη", αυτό δείχνει. Τέλος πάντων, καλά να είναι ο άνθρωπος!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #6019 on: May 18, 2010, 10:40:44 »
3 χρονια δεν εβγαλα κιχ για παρτι σου

τωρα ομως με χαλασες, με παγωσες, υπερβολικα

ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ