Author Topic: Fernando Santos  (Read 192358 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

makptol

• Guest
Απ: Fernando Santos
« Reply #2900 on: February 15, 2009, 04:45:26 »
Ο ΠΑΟΚ σήμερα μπήκε μέσα λυσσασμένα να αποδείξει πράγματα. Και φυσικά, όπως πάντα, το μεγαλύτερο μερίδιο στη ψυχολογία της ομάδας το έχει ο προπονητής.
Όπως η ομάδα έπαιζε χεσμένα σε κάποια ματς και κοιτούσες πρώτα στην άκρη του πάγκου για να βρεις τον υπαίτιο, έτσι κι όταν παίζει σαν τρελή και με πάθος κοιτάζεις στο ίδιο σημείο.

Η μόνη διαφορά μας με κάποιους που ειρωνεύονται εκ του ασφαλούς μετά το 3-0 (λες και κάποιον δικαίωσε το σκορ) είναι πως άλλοι νομίζουν πως με το δεν πειράζει μετά από πίπες θα βλέπουν τέτοιον ΠΑΟΚ κι οι άλλοι μισοί νομίζουν πως με το να αντιδράς στις ξεφτίλες θα βλέπουν τέτοιον ΠΑΟΚ.

Οι μεγάλες ομάδες πρέπει να θυμώνουν όταν ξεφτιλίζονται και οι προπονητές με προσωπικότητα επίσης. Η ομάδα θύμωσε πολύ και αυτό ήταν το πιο ευχάριστο μήνυμα του αγώνα και ο προπονητής θύμωσε πολύ και αυτό ήταν κάτι πολύ θετικό επίσης. Έτσι για να ξέρουν που παίζουν. Αλλιώς θα είμασταν ηρακλάκος.

Και κάποιοι αν σκεφτείτε λίγο πέρα από το "μη κρίνετε τον Σάντος που ξέρει" θα ανακαλύψετε και άλλους δρόμους που κάνουν καλό στον ΠΑΟΚ. Άντε γιατί με την ειρωνεία παρατράβηξε. Αν δεν μπορείτε να ακούσετε άλλη άποψη μη μπαίνετε σε forum και σας χαλάει. Κινδυνεύετε να ακούσετε κάτι διαφορετικό!

Είναι γελοίο να περιμένουμε σαν τις κατίνες οι μεν τους δε αν νικήσει ή αν χάσει ο ΠΑΟΚ για να υπερασπιστούμε ή να κράξουμε τον Σάντος.

μπα εγω δεν θελω να κραξω κανενα γουσταρα ΠΑΟΚ χαρηκα και ειπα για τους σαντολογους ως εκει ομως γιατι αυτη η ιστορια με τον σαντος
καταντησε αηδια τρελενομαι να ακουω το γελοιοι υποκειμενο τον ζαγορα να λεει "ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ"
ποιος ο ζαγορας που εφερνε στον ΠΑΟΚ σαβιδηδες αραβες κλπ.
Η ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΚΡΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕ....
ΕΠΙΣΗΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΖΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ
ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ....
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ DIEGO 4 ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΠΛΗΡΩΣΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ
ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΕΤΣΙ......

makptol

• Guest
« Reply #2901 on: February 15, 2009, 04:51:33 »
ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΕΤΣΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ.....
Α PAOKCURE ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΗΝΤΗ ΣΤΟΝ ΛΙΜΠΕΡΟ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ?
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ....."Ο ΠΑΟΚ ΕΠΕΞΕ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ " ......"εγω τα ελεγα απο καιρο και επιτελους τα εφαρμοσε ο σαντος"
ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΧΑΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΝΤΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΞΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕ Ο ΣΑΝΤΟΣ......Ε ΠΑΝΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΒΕΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ....
ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ.......

BIANCONERO

• Guest
« Reply #2902 on: February 15, 2009, 05:42:03 »
Δηλαδη συμφωνα με "αυτον που κανει το Διευθυντη στο Λιμπερο" ΤΙ ακριβως αλλαξε ο Σαντος σημερα? ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ! Η ομαδα επαιξε οπως παντα, εγω δεν ειδα καμμια αλλαγη στο συστημα....αλλα καπως πρεπει να τα μπαλωσουμε τωρα και να βγουμε παλι απο πανω στα ΦΥΤΑ σου, ε Ζαγορα?

οσο για την κουβεντα για Σαντος θα πω 2-3 πραγματα προτου παρεξηγηθω κιολας..

α. Οτι λεω και εγω δεν εχουν προφανως σκοπο ουτε για πλακα να θιξουν καποιον που κανει μια καλοπιστη κριτικη (PAOKCURE πχ). Αντιθετα σεβομαι τις αποψεις τους ακομα και αν διαφωνω..μου τη δινουν ομως οσοι περιμενουν τα στραβα για να κραξουν βαζοντας τον εγωισμο τους πανω απο τον ΠΑΟΚ. Και πριν καποιος πει.."μα κι εσυ κανεις το ιδιο", θα πω οτι εμενα ο Εγωισμος (αν δεχτω οτι υπαρχει στο συγκεκριμενο) συμπιπτει με το καλο του ΠΑΟΚ. Ευχομαι να μην υπαρχουν απο την αλλη ατομα που να παιρνουν εσωτερικη χαρα μετα απο ηττες του ΠΑΟΚ (!!) που τους δινουν πατηματα στις παρεες/ραδια/νετ παρολο που φοβαμαι το αντιθετο.

β. Η ΜΟΝΗ μου ενσταση στην πραγματικα καλοπιστη κριτικη ειναι οτι βοηθας κατα εναν τροπο ουσιαστικα τους εχθρους σου. Αυτους που δηλαδη επενδυουν σε ενα κλιμα κατα Σαντος γιατι ετσι ξερουν οτι θα χτυπησουν τον ΠΑΟΚ γενικοτερα!
Αυτο περσυ επιασε απολυτα καθως ολα φορτωθηκαν στο Σαντος κ το ιδιο γινεται και σε καθε ασχημη εμφανιση ΚΑΙ φετος παρα την γενικα καλη πορεια!
Αυτος ειναι και ο μονος λογος που ακομα και αν καποια στιγμη εχω καποια μικρη ενσταση απεναντι στο Σαντος δεν προκειται καν να την ξεστομισω! Σιγα μην τους δωσω τη χαρα!

γ. Συμφωνω με την αρχικη αναλυση Βεντερ διαφωνω ομως με το...πορισμα του!  :o
Στην Ελλαδα οντως πρεπει να κερδιζεις 22-23 απο τα 30 ματς για να παρεις πρωταθλημα. (περσυ επεσε λιγο αυτο). Αν λοιπον μπουμε σε μια συζητηση ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για να τις πετυχεις το πρωτο πραγμα που μου ερχεται ειναι: ΚΑΝΕΝΑΣ!! Οταν ο Γαυρος των εκατομυριων χρειαζεται την ΕΞΩΦΘΑΛΜΗ ευνοια της διαιτησιας σε 5-6 ματς το χρονο, τοτε εσυ που οχι μονο δε θα ευνοηθεις ποτε αλλα συνηθως σε σφαζουν και χωρις αναισθητικο δεν υπαρχει περιπτωση στον αιωνα τον απαντα να τις φτασεις! οσο το πρωταθλημα παιζεται με τους ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΟΡΟΥΣ εγω το εχω ξεχασμενο!! Μπορουμε να ζουμε με ουτοπιες αλλα δε βλεπω το λογο να κοροιδευω τον εαυτο μου. Οποιος θελει μπορει να το ονειρευεται..τζαμπα ειναι, καλα κανει!

Αν τωρα παραβλεψουμε αυτο το κομματι και παμε την κουβεντα στο "Με ποιο συστημα επομενως και με ποιον προπονητη ο ΠΑΟΚ μπορει να παρει το ΜΑΞΙΜΟΥΜ των βαθμων σε ενα πρωταθλημα" - και εδω ειναι που διαφωνουμε Βεντερ - θα πω οτι τα αποτελεσματα εδειξαν οτι οσες φορες ειχες καλες ομαδες που επαιζαν και επιθετικο ποδοσφαιρο το αποτελεσμα ηταν ΠΑΝΤΑ μικροτερο του αναμενομενου!
Παμε λοιπον σε νουμερα που υπαρχουν προχειρα.....
Μπορω να θυμηθω την πολυ καλη ομαδα του Χαιμπουρυ το 97/98 Με παιχταραδες μεσα ελληνες και ξενους που παιζοντας επιθετικα εκανε μεγαλα παιχνιδια ακομα και μεσα στην αθηνα αλλα δεν θα κλεισω τα ματια μου στο γεγονος οτι ποτε δεν πετυχε μια βαθμολογικη συγκομιδη αναλογη ακομα και της φετεινης ουτε οτι πηγαινε μεσα στην Προοδευτικη εβαζε 4 και ετρωγε και 4..η οτι πηγαινε στην Πατρα προηγουνταν 0-3 στο 65' (καλη ωρα σημερα) και αντι να κλειδωσει το ματς οπως κανει πολυ καλα ο Σαντος ισοφαριζονταν σε 3-3 σε 16 λεπτα και γλυτωνε στο τελος και απο την ηττα απο τυχη!! Ουτε οτι πηγαινε μεσα στον Ολυμπιακο και εχανε με 4-0 στο 40'. (Αληθεια, ο τρελλαμενος κοσμος του ΠΑΟΚ που διψαει για επιθετικοτητα πως θα αντιδρουσε φετος σε ενα σκορ 2-4 απο τη Λαρισα πχ μεσα στην Τουμπα με καλη επιθετικη παρουσια? θα του αρεσε? Ναι καλα...τα χουμε δει: "Βγαλτε τις φανελες τις τι-μη-μενες"!)

Η δευτερη μεγαλη ομαδα, αυτη του Μπαγεβιτς ειχε τα ιδια ακριβως συμπτωματα...μεγαλοι παιχτες, επιθεση φωτια αλλα ως αποτελεσμα και αμυνα πισω τρυπια. Αποτελεσμα? Τεταρτη θεση μαξιμουμ με τους 3 να τους βλεπεις με τα κυαλια τεσσαρες εις βαρος της απο ΑΕΚ στην Τουμπα εξαρες στη Φιλαδελφεια και πολλες γκελες εκτος προγραμματος! τελικη συγκομιδη στην καλυτερη χρονια της για εκεινη την κυπελουχο "μεγαλη ομαδα του Μπαγεβιτς" ηταν στο πρωταθλημα του 2001 οι 51 βαθμοι (που θα ξεπεραστουν χαλαρα φετος) με 66 γκολ στην επιθεση (Ουαουυ..τελεια...θεαμα!) αλλα και 48 γκολ πισω (ουυυπς!!). Ομαδα που εριξε μεν εκεινη τη χρονια 7 στην Καλαματα αλλα δεχτηκε 3 απο τα Γιαννενα στην Τουμπα 3 μεσα στον Αθηναικο, 3 στον Εθνικο Αστερα, 4 στην Τουμπα απο Γαυρο 3 στην Φιλαδελφεια, 5 στη Λεοφωρο!!!!!!!!!!  Συγχωρηστε με, αλλα δεν θυμαμαι τοτε να λεμε οτι ειμαστε περηφανοι που παιζουμε επιθετικα οπως μας αρμοζει σαν ΠΑΟΚ μετα απο κατι τετοιες επιδοσεις! Κραξιμο θυμαμαι! Και ας μην τολμουσαμε να πιασουμε στο στομα μας τον Ντουσαν! Να προσθεσω οτι εκεινη η σουπερ-επιθετικη ομαδα εκανε εκεινη την καλη της χρονια 4 εκτος εδρας νικες συνολο!

Να προσθεσω επισης οτι ο ΠΑΟΚ την καλυτερη χρονια απο αποψη βαθμολογιας την εκανε την τελευταια χρονια του Αγγελου (2004)  που λογω μετριου σχετικα υλικου επαιξε για πρωτη φορα ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ!!

Τα συμπερασματα δικα σας...........

« Last Edit: February 15, 2009, 05:49:15 by BIANCONERO »

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Απ: Απ: Fernando Santos
« Reply #2903 on: February 15, 2009, 09:41:42 »
Ομαδα που εριξε μεν εκεινη τη χρονια 7 στην Καλαματα αλλα δεχτηκε 3 απο τα Γιαννενα στην Τουμπα 3 μεσα στον Αθηναικο, 3 στον Εθνικο Αστερα, 4 στην Τουμπα απο Γαυρο 3 στην Φιλαδελφεια, 5 στη Λεοφωρο!!!!!!!!!! 

ξέχασες το 3-3 με τη παναχαϊκη. 0-3 προηγηθήκαμε στο ημίχρονο, με όλα τα σχετικά συνθήματα αντε γεια σας αντε γεια σας αντε σπιτι που . . .
και μολις εγινε το 3-3 στο δευτερο να αντιστρέφουν οι πατρινοί αυτο το σύνθημα και να μην εχουμε καταλάβει πως έγινε τελικα αυτο το 3-3. ασε που γλυτώσαμε σε 2 ευκαιρίες το 4-3.  Αν κάποιος μου έβαζε το δίλημμα Σάντος/ Μπαγεβιτς θα απαντούσα αναμφίβολα Σαντος. πολλοί χτυπιούνται που δεν τον έχουν αυτή τη στιγμή, και κυρίως το χανούμι.
« Last Edit: February 15, 2009, 09:50:51 by spartiatis »

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
Απ: Απ: Fernando Santos
« Reply #2904 on: February 15, 2009, 11:27:48 »
Μετα από τέτοιες νίκες χαίρομαι και για τον Σαντος που κλείνει στόματα και η ομάδα έχει την πολυπόθητη ηρεμία που χρειάζεται για τη συνέχεια.Όπως και ο Ζαγορ χαίρεται διπλά γιατί τον πιστεύει τόσο πολύ
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

BIANCONERO

• Guest
« Reply #2905 on: February 15, 2009, 11:36:08 »
Το εβαλα Σπαρτιατη το 3-3..στην πιο πανω παραγραφο για τον ομαδα του Αγγελου ομως και οχι στην ομαδα Ντουσαν!  ;)

....Και προς θεου..αυτα δεν τα εγραψα για να μειωσω τους 2 αυτους προπονητες που τους εχω σε μεγαλη υποληψη (για διαφορετικους λογους) και τους 2 για οσα προσφεραν στον ΠΑΟΚ!!

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #2906 on: February 15, 2009, 11:46:27 »
εκεινες οι αεραμυνες που φερατε ως παραδειγμα αποτελουνταν απο αμπονσα,ουντεζε κλπ.δεν ειχαν ποτε κοντρερας και γκαρσια απο μπροστα τους.γιατι στα καλα θυμομαστε μονο τους προπονητες και στα ασχημα δινουμε τους παιχτες

shaman4

• Guest
« Reply #2907 on: February 15, 2009, 12:13:45 »
Σωστος,

αλλα να θυμηθουμε επισης οτι τοτε το επιπεδο ηταν πιο χαμηλο, οι μονες επικινδινες ομαδες ηταν το ΠΟΚ και που και που ο ΠΑΟΚ μας.
Και το ΠΟΚ τοτε δεν ειχε την ποιοτητα που εχει σημερα ο γκευ και ο βαζελος, και η αεκ που μας πηρε ανετα μην το ξεχναμε εχει καλη ομαδα..
Οποτε με αμπονσα ουντεζε, τοτε,  ησουν νταξει..

BLACK DOG

• Guest
« Reply #2908 on: February 15, 2009, 12:16:47 »
Δηλαδη συμφωνα με "αυτον που κανει το Διευθυντη στο Λιμπερο" ΤΙ ακριβως αλλαξε ο Σαντος σημερα? ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ! Η ομαδα επαιξε οπως παντα, εγω δεν ειδα καμμια αλλαγη στο συστημα....αλλα καπως πρεπει να τα μπαλωσουμε τωρα και να βγουμε παλι απο πανω στα ΦΥΤΑ σου, ε Ζαγορα?

οσο για την κουβεντα για Σαντος θα πω 2-3 πραγματα προτου παρεξηγηθω κιολας..

α. Οτι λεω και εγω δεν εχουν προφανως σκοπο ουτε για πλακα να θιξουν καποιον που κανει μια καλοπιστη κριτικη (PAOKCURE πχ). Αντιθετα σεβομαι τις αποψεις τους ακομα και αν διαφωνω..μου τη δινουν ομως οσοι περιμενουν τα στραβα για να κραξουν βαζοντας τον εγωισμο τους πανω απο τον ΠΑΟΚ. Και πριν καποιος πει.."μα κι εσυ κανεις το ιδιο", θα πω οτι εμενα ο Εγωισμος (αν δεχτω οτι υπαρχει στο συγκεκριμενο) συμπιπτει με το καλο του ΠΑΟΚ. Ευχομαι να μην υπαρχουν απο την αλλη ατομα που να παιρνουν εσωτερικη χαρα μετα απο ηττες του ΠΑΟΚ (!!) που τους δινουν πατηματα στις παρεες/ραδια/νετ παρολο που φοβαμαι το αντιθετο.

β. Η ΜΟΝΗ μου ενσταση στην πραγματικα καλοπιστη κριτικη ειναι οτι βοηθας κατα εναν τροπο ουσιαστικα τους εχθρους σου. Αυτους που δηλαδη επενδυουν σε ενα κλιμα κατα Σαντος γιατι ετσι ξερουν οτι θα χτυπησουν τον ΠΑΟΚ γενικοτερα!
Αυτο περσυ επιασε απολυτα καθως ολα φορτωθηκαν στο Σαντος κ το ιδιο γινεται και σε καθε ασχημη εμφανιση ΚΑΙ φετος παρα την γενικα καλη πορεια!
Αυτος ειναι και ο μονος λογος που ακομα και αν καποια στιγμη εχω καποια μικρη ενσταση απεναντι στο Σαντος δεν προκειται καν να την ξεστομισω! Σιγα μην τους δωσω τη χαρα!

γ. Συμφωνω με την αρχικη αναλυση Βεντερ διαφωνω ομως με το...πορισμα του!  :o
Στην Ελλαδα οντως πρεπει να κερδιζεις 22-23 απο τα 30 ματς για να παρεις πρωταθλημα. (περσυ επεσε λιγο αυτο). Αν λοιπον μπουμε σε μια συζητηση ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για να τις πετυχεις το πρωτο πραγμα που μου ερχεται ειναι: ΚΑΝΕΝΑΣ!! Οταν ο Γαυρος των εκατομυριων χρειαζεται την ΕΞΩΦΘΑΛΜΗ ευνοια της διαιτησιας σε 5-6 ματς το χρονο, τοτε εσυ που οχι μονο δε θα ευνοηθεις ποτε αλλα συνηθως σε σφαζουν και χωρις αναισθητικο δεν υπαρχει περιπτωση στον αιωνα τον απαντα να τις φτασεις! οσο το πρωταθλημα παιζεται με τους ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΟΡΟΥΣ εγω το εχω ξεχασμενο!! Μπορουμε να ζουμε με ουτοπιες αλλα δε βλεπω το λογο να κοροιδευω τον εαυτο μου. Οποιος θελει μπορει να το ονειρευεται..τζαμπα ειναι, καλα κανει!

Αν τωρα παραβλεψουμε αυτο το κομματι και παμε την κουβεντα στο "Με ποιο συστημα επομενως και με ποιον προπονητη ο ΠΑΟΚ μπορει να παρει το ΜΑΞΙΜΟΥΜ των βαθμων σε ενα πρωταθλημα" - και εδω ειναι που διαφωνουμε Βεντερ - θα πω οτι τα αποτελεσματα εδειξαν οτι οσες φορες ειχες καλες ομαδες που επαιζαν και επιθετικο ποδοσφαιρο το αποτελεσμα ηταν ΠΑΝΤΑ μικροτερο του αναμενομενου!
Παμε λοιπον σε νουμερα που υπαρχουν προχειρα.....
Μπορω να θυμηθω την πολυ καλη ομαδα του Χαιμπουρυ το 97/98 Με παιχταραδες μεσα ελληνες και ξενους που παιζοντας επιθετικα εκανε μεγαλα παιχνιδια ακομα και μεσα στην αθηνα αλλα δεν θα κλεισω τα ματια μου στο γεγονος οτι ποτε δεν πετυχε μια βαθμολογικη συγκομιδη αναλογη ακομα και της φετεινης ουτε οτι πηγαινε μεσα στην Προοδευτικη εβαζε 4 και ετρωγε και 4..η οτι πηγαινε στην Πατρα προηγουνταν 0-3 στο 65' (καλη ωρα σημερα) και αντι να κλειδωσει το ματς οπως κανει πολυ καλα ο Σαντος ισοφαριζονταν σε 3-3 σε 16 λεπτα και γλυτωνε στο τελος και απο την ηττα απο τυχη!! Ουτε οτι πηγαινε μεσα στον Ολυμπιακο και εχανε με 4-0 στο 40'. (Αληθεια, ο τρελλαμενος κοσμος του ΠΑΟΚ που διψαει για επιθετικοτητα πως θα αντιδρουσε φετος σε ενα σκορ 2-4 απο τη Λαρισα πχ μεσα στην Τουμπα με καλη επιθετικη παρουσια? θα του αρεσε? Ναι καλα...τα χουμε δει: "Βγαλτε τις φανελες τις τι-μη-μενες"!)

Η δευτερη μεγαλη ομαδα, αυτη του Μπαγεβιτς ειχε τα ιδια ακριβως συμπτωματα...μεγαλοι παιχτες, επιθεση φωτια αλλα ως αποτελεσμα και αμυνα πισω τρυπια. Αποτελεσμα? Τεταρτη θεση μαξιμουμ με τους 3 να τους βλεπεις με τα κυαλια τεσσαρες εις βαρος της απο ΑΕΚ στην Τουμπα εξαρες στη Φιλαδελφεια και πολλες γκελες εκτος προγραμματος! τελικη συγκομιδη στην καλυτερη χρονια της για εκεινη την κυπελουχο "μεγαλη ομαδα του Μπαγεβιτς" ηταν στο πρωταθλημα του 2001 οι 51 βαθμοι (που θα ξεπεραστουν χαλαρα φετος) με 66 γκολ στην επιθεση (Ουαουυ..τελεια...θεαμα!) αλλα και 48 γκολ πισω (ουυυπς!!). Ομαδα που εριξε μεν εκεινη τη χρονια 7 στην Καλαματα αλλα δεχτηκε 3 απο τα Γιαννενα στην Τουμπα 3 μεσα στον Αθηναικο, 3 στον Εθνικο Αστερα, 4 στην Τουμπα απο Γαυρο 3 στην Φιλαδελφεια, 5 στη Λεοφωρο!!!!!!!!!!  Συγχωρηστε με, αλλα δεν θυμαμαι τοτε να λεμε οτι ειμαστε περηφανοι που παιζουμε επιθετικα οπως μας αρμοζει σαν ΠΑΟΚ μετα απο κατι τετοιες επιδοσεις! Κραξιμο θυμαμαι! Και ας μην τολμουσαμε να πιασουμε στο στομα μας τον Ντουσαν! Να προσθεσω οτι εκεινη η σουπερ-επιθετικη ομαδα εκανε εκεινη την καλη της χρονια 4 εκτος εδρας νικες συνολο!

Να προσθεσω επισης οτι ο ΠΑΟΚ την καλυτερη χρονια απο αποψη βαθμολογιας την εκανε την τελευταια χρονια του Αγγελου (2004)  που λογω μετριου σχετικα υλικου επαιξε για πρωτη φορα ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ!!

Τα συμπερασματα δικα σας...........

ΑΨΟΓΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!συμφωνω απολυτα μες το μυαλο μου εισαι!!
πολλοι αρουραιοι του φορουμ αυτοεξοριστηκαν φετος ενω περυσι ειχαν την τιμητικη τους στα θε ματα του Σαντος.
..υ.γ..DIEGO ΕΙΣΑΙ ΑΛΑΝΙ...

shaman4

• Guest
« Reply #2909 on: February 15, 2009, 12:25:06 »
 :prosk: :prosk: :prosk:

Μλπλακ Ντογκ εισαι ...σκυλι τις ποδοσφαιρικης αναλυσης.
Πραματικα μπραβο αδερφε.

chiltsid

• Guest
« Reply #2910 on: February 15, 2009, 12:47:19 »
θα συμφωνισω απολυτα με τα λεγομενα του μπιανκο,προπαντως α) και στο τελευταιο κομματι με υπερκάλυψες μπορω να πω.
και παιδια σας παρακαλω μην βγει και πει κανεις πως σπιλώνει την ιστορια του ΠΑΟΚ με αυτα που γραφει,δυστυχώς ειναι αλήθειες,αμα θες τις βλεπεις επιτελους καταματα και αλλαζεις νοοτροπια σαν λαος και μετα σαν ομαδα.

μια ενσταση στο θεμα με τα ραδιοφωνα και γενικα να το παω για τα μ.μ.ε.
δεν εχω προβλημα στο να ακουει κανεις ραδιο ή να αγοραζει εφημεριδα,πολυ καλα κανει,το τραγικο τις υποθεσεις ειναι,οτι πολλοι υιοθετούν τις αποψεις αυτων,λες και ειναι κάποιοι παντογνωστες.

ενα αλλο εκει που λες οτι βρισκουν πατημα στην καλόπιστη κριτικη ή εστω διαφωνία απόψεων.
ενταξει δεν θα το βουλώσουμε κιολα,επειδη αυτη δεν εχουν τιποτα αλλο να κανουν και ψαχνουν τροπους για αν σπείρουν διχόνοια!
κριτικη πρεπει να γινεται απο ολα τα κομματια του κοσμου,οπως και πρεπει να λεμε στην διοικηση την γνωμη μας και ας γραφουν μαλακιες οι διμοσιογραφισκοι,εμεις πρεπει να κοιταμε την παρτη μας και μονο,μονο ετσι θα βελτιωθουμε και θα παμε μπροστα.
για παραδειγμα,στο θεμα με τα εισητηρια με βαζελο,πολυ καλα καναν και βγαλαν ανακοινωση οι συνδεσμοι,αλλα το τραγικο τις υποθεσεις ειναι το τι εγινε μετα.
στα ραδια εφεραν την καταστροφη,δεν το συζητω,αλλα μεχρι και εδω μεσα στο φορουμ θυμαμαι ειχε γινει πανικος,επειδη επιρεαστηκαν πολυ απο το κλημα των μμε.
ειναι πολυ σημαντικο αυτο που βλεπουμε,οτι τα μμε βρισκουν πατημα σε καποια σημεια που ο κοσμος ή μεριδα αυτου εχει διαφορετικη αποψη απο την διοικηση,δημιουργουν κλημα και μετα ο κοσμος λεει πραματα και θαματα.
οχι για να ικανοποιηση το εγω του,οπως γινεται σε πολλα θεματα εδω μεσα,απλα επειδη επιρεαζεται ακομα παρα πολυ απο τα μμε,ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

σορρυ για το οφφτοπικ.

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #2911 on: February 15, 2009, 15:07:08 »
μπιανκο σωστος στις συγκρισεις σου αλλα εγω δεν εννουσα αυτο το πραγμα..

εγω εννουσα μια ομαδαρα σαν την αεκ του κωστη και του σαβεφσκι γιατι αφου μιλησα για πρωταθλημα αυτο εννουσα οχι τις δικες μας ομαδες που εβγαιναν 4ες.

για μενα μονο με τετοια ομαδα επιθετικη και με παιχταραδες μπροστα ( κετσπαγια κωστη κλπ ) και επιθετικη τακτικη μπορεις να ''δεις '' τον γαυρο. με την τακτικη = κοιταω πρωτα να μην χασω τοτε  βαση μαθηματικων και του ενος βαθμου του χ αποδεδειγμενα δεν μπορεις να παρεις πρωταθλημα.

οποτε η συγκριση δεν ειναι για τις παλαιοτερες δικες μας ομαδες που ηταν σε χαμηλοτερα επιπεδα παικτων αλλα συγκρινετε αυτο=

αμυντικες ομαδες βαζελου που προχωρουσαν στην ευρωπη και περναν αποτελεσματα εξω,  στην ελλαδα της κυριαρχιας του γαυρου καταστρεφονταν απο τα χι. και φταιει εκτος των αλλων και ο τροπος αυτος παιχνιδιου τους.

και φυσικα οπως προεγραψα οι παραπανω σκεψεις ειναι μονο αν πουμε καποια στιγμη ηρθε η ωρα για το πρωταθλημα,,,ειναι νωρις ακομα αλλα νομιζω καποια στιγμη εκ των πραγματων και συνεχιζοντας την δουλεια της η διοικηση θα τεθει και αυτος ο στοχος. και αφου δεν εχει ερθει αυτη η ωρα δεν θα επιμεινω. καλος ειναι ο σαντουλης προς το παρων,,,ας του παρουν και ενα ξυπνητηρι για τις αλλαγες και ολα τελεια   :headbang:

vagmag

• Guest
« Reply #2912 on: February 15, 2009, 15:09:32 »
στο κυπελλο σαντος θα σε παρακολου8ουμε στενα-ΔΕΝ ΠΑΤΑΣ ΣΤΟ τηγανι ΜΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ, ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ! LOL

Offline epic

• Αποστολή
  • **
« Reply #2913 on: February 15, 2009, 15:50:09 »
Καλησπερα,

To πως ακριβως το χθεσινο παιχνιδι δικαιωνει τους θιασωτες του "μετριου ροστερ" και αρα της "δικαιολογημενα συντηρητικης τακτικης του Σαντος" ειναι κατι που ξεπερνα τη λογικη μου... Еγω παντως χθες ουτε μετριους παικτες ειδα -αντιθετως, ειδα παικτες υψηλου επιπεδου- ουτε καμια συντηρητικη τακτικη ειδα...
(Hint: το συστημα δεν κανει την τακτικη)

Οσο για τα παραδειγματα που ανεφερε ο Bianconero, περα απο το γεγονος οτι, κατα την αποψη μου, το σημερινο ροστερ ειναι απειρως καλυτερο απο αυτο οποιασδηποτε χρονιας των 90ς, υπαρχουν και αλλες δεκαετιες στην ιστορια του ΠΑΟΚ απο τις οποιες μπορουμε να αντλησουμε εμπνευση...
Επισης, ο ΠΑΟΚ εχει καθιερωθει ως το "ανταρτικο" του πρωταθληματος. Δε χρειαζεται ντε και καλα να κατακτησει το πρωταθλημα (για τους γνωστους λογους που ανεφερε ο Bianconero). Χρειαζεται ομως να το διεκδικει και να τους εκθετει.

Ο ΠΑΟΚ σήμερα μπήκε μέσα λυσσασμένα να αποδείξει πράγματα. Και φυσικά, όπως πάντα, το μεγαλύτερο μερίδιο στη ψυχολογία της ομάδας το έχει ο προπονητής.
Όπως η ομάδα έπαιζε χεσμένα σε κάποια ματς και κοιτούσες πρώτα στην άκρη του πάγκου για να βρεις τον υπαίτιο, έτσι κι όταν παίζει σαν τρελή και με πάθος κοιτάζεις στο ίδιο σημείο.

Η μόνη διαφορά μας με κάποιους που ειρωνεύονται εκ του ασφαλούς μετά το 3-0 (λες και κάποιον δικαίωσε το σκορ) είναι πως άλλοι νομίζουν πως με το δεν πειράζει μετά από πίπες θα βλέπουν τέτοιον ΠΑΟΚ κι οι άλλοι μισοί νομίζουν πως με το να αντιδράς στις ξεφτίλες θα βλέπουν τέτοιον ΠΑΟΚ.

Οι μεγάλες ομάδες πρέπει να θυμώνουν όταν ξεφτιλίζονται και οι προπονητές με προσωπικότητα επίσης. Η ομάδα θύμωσε πολύ και αυτό ήταν το πιο ευχάριστο μήνυμα του αγώνα και ο προπονητής θύμωσε πολύ και αυτό ήταν κάτι πολύ θετικό επίσης. Έτσι για να ξέρουν που παίζουν. Αλλιώς θα είμασταν ηρακλάκος.

Και κάποιοι αν σκεφτείτε λίγο πέρα από το "μη κρίνετε τον Σάντος που ξέρει" θα ανακαλύψετε και άλλους δρόμους που κάνουν καλό στον ΠΑΟΚ. Άντε γιατί με την ειρωνεία παρατράβηξε. Αν δεν μπορείτε να ακούσετε άλλη άποψη μη μπαίνετε σε forum και σας χαλάει. Κινδυνεύετε να ακούσετε κάτι διαφορετικό!

Είναι γελοίο να περιμένουμε σαν τις κατίνες οι μεν τους δε αν νικήσει ή αν χάσει ο ΠΑΟΚ για να υπερασπιστούμε ή να κράξουμε τον Σάντος.

Το παραθετω γιατι πιστευω οτι αξιζει να ξαναδιαβαστει.

Φιλικα,

epic

Εχθρος του ΠΑΟΚ

Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #2914 on: February 15, 2009, 18:27:49 »

δε νομιζω κανεις να ειπε φιλε PAOKCURE οτι δε τον πειραξε η πιπα, κ αν καποιος το ειπε αποκλειεται να μη το πειραξε απλα το ειπε για να μη μας παρει απο κατω εντελως στο φορουμ κ ως λαος γενικοτερα.
το θεμα ειναι ποιον κραζουμε οταν ερχεται η πιπα, απλα ειναι τα πραματα. απο οτι ειδες οι ευθυνες επεσαν αποκλειστικα στο σαντος τη περασμενη βδομαδα εντελως λανθασμενα. αυτο προσπαθησαμε μερικοι να επισημανουμε.

Offline simon

• Αποστολή
  • **
« Reply #2915 on: February 15, 2009, 18:35:50 »
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

« Last Edit: February 15, 2009, 19:00:42 by tsakalaki »

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2916 on: February 15, 2009, 18:43:19 »
όλα αυτά περί ειρωνίας μάλλον τζάμπα τα γράφουμε.......

οκ συνεχίστε.....μετά θα φταίνε πάλι οι κακοί μοντς...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #2917 on: February 15, 2009, 19:01:03 »
ok rounos
« Last Edit: February 15, 2009, 19:17:25 by bozik »
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline simon

• Αποστολή
  • **
« Reply #2918 on: February 15, 2009, 19:08:50 »
ότι ακριβώς λέει και ένα σκουλήκι...και δεν σε λέω σκουλήκι και μην το πάρει κανεις έτσι....απλά αυτά λέει-τη να κάνουμε....για να μας μειώσει...οποιοι ξέρουν έστω και ένα σκουλήκι θα τα έχουν ξανακούσει...ο χριστοδουλόπουλος ζει-και σιγά τους παίκτες που έχετε-έχετε "χαβιτο"-koke  ;D ;D ;D

διάβασες αυτά που έγραψα?? αν διάβασες αυτά που έγραπσα και έβγαλες αυτό το συμπέρασμα μια εξήγηση υπάρχει*****************

Συνεχίστε...
« Last Edit: February 15, 2009, 19:11:18 by Capricorn »

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #2919 on: February 15, 2009, 19:14:49 »
 ok rounos
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος