Aκούω από πολλές μεριές, παίκτες,δημοσιογράφους,διοίκηση οτι ο αποκλεισμός από χέρενφεν μας επηρέασε σαν ομάδα και αργήσαμε να βρούμε τα πατήματα σαν ομάδα, γι'αυτό και χάσαμε βαθμούς στην αρχή.Δεν θυμάμαι αν το έχει πει ο προπονητής κι αυτό.Ε,άρα, αν αποκλείαμε το χωριό, δεν θα είχαμε τους κλυδωνισμούς στην αρχή, θα υπήρχε καλύτερη ψυχολογία,και λογικά δεν θα χάναμε αγωνιστικά βαθμούς,άρα θα είμασταν τώρα σχεδόν ισόβαθμοι με το βάζελο.Άρα, εγώ βγάζω το συμπέρασμα οτι το σημερινό υλικό του ΠΑΟΚ συγκυριακά δεν έχει την ομάδα στην πρώτη θέση,άρα οι 3 παικταράδες είναι λίγο υπερβολικός αιρθμός.Προς Θεού, δεν βάλω εναντίον του προπονητή.Απλά θεωρώ οτι αν δεν είχαμε τους τραυματισμούς στην αρχή και εν συνεχεία μες στη σεζόν θα είχαμε περισσότερους βαθμούς <π.χ καβάλα, τρίπολη έξω, πανιώνιο).Και θεωρώ οτι το πολύ με 2, το πολύ, καλύτερους παίκτες σε θέση ήδη υπάρχοντων παίρνουμε άνετα τίτλο.Χωρίς να υποτιμώ την αξία και την προσφορά των υπάρχοντων που παίζουν σε αυτές τις θέσεις.Και μιλάω για ένα πιο γρήγορο,πιο ντελικάτο στη θέση του ίβιτς <ο οποίος ίβιτς φέτος κάνει σπουδαία χρονιά αλλά π.χ. αν βρεθεί ένας με έναν δεν μπορεί να κάνει την ντρίμπλα να τον περάσει και να βγει τετ-α-τετ π.χ., η ατομική ενέργεια που θα μας δώσει τη νίκη δηλαδή σε παιχνίδια σαν το προχτεσινό) και ίσως υπο προϋποθέσεις ένας δεύτερος βιερίνια από αριστερά γιατί ο σορλέν δεν κάνει για γραμμή και ο κριστιάνο μέχρι στιγμής δεν έχει φανεί.Μπορεί να βγει του χρόνου παικταράς ο κριστιάνο, δεν ξέρουμε,αλλά αυτά που βλέπουμε τώρα.Εν πάσει περιπτώσει, θέλω να πω οτι ο σάντος ίσως, μπορεί να κάνω και λάθος, ίσως λέω, αδικεί την προπονητική του αξία λέγοντας οτι θέλω 3 παίκτες για να πάρω πρωτάθλημα.Εγώ θεωρώ οτι με εναν, το πολύ δύο, μπορεί να το πάρει.Και φυσικά, αγωνιστικά μιλώντας δεν θεωρώ οτι ο σαλπιγγίδης είναι ένας από τους 3 που θα μας κάνει την μεγάλη διαφορά.Γιατί με 700-800 χιλιάρικα παίρνεις καλύτερο παίκτη από σαλπιγγίδη θεωρώ.