Author Topic: Fernando Santos  (Read 191957 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Απ: Fernando Santos
« Reply #960 on: January 30, 2008, 14:17:48 »
@apostolos

Auto omws prepei na allaksei kai tha allaksei.

Α ναι γειά σου!!! Εδώ είναι τα κουμπιά της Αλέξαινας! Και δεν είναι μόνο το θέμα του προπονητή. Είναι και πολλά άλλα (θες διοίκηση, θες παίχτες, θες οπαδοί, θες δημοσιογράφοι, θες μανατζερς, θες, θες....). Το έχω ξαναπεί. Χέστηκα για τα αγχομένα παιχτάκια. Για μένα ο ΠΑΟΚ είναι Κοινωνικό Κίνημα. Και τα κινήματα υπάρχουν για να γίνονται ΑΛΛΑΓΕΣ. Και αλλάζω σημαίνει ΒΑΖΩ ΤΕΛΕΙΑ, ΚΟΒΩ ΠΑΛΙΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΧΟΥΓΙΑ, ΞΑΝΑΠΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ και ΠΑΡΑΣΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. Και ο ΠΑΟΚ έχει τη ΔΥΝΑΜΗ για να το κάνει αυτό. Μη ρωτάς γιατί και πως... ΞΥΠΝΑ, ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!!!  
PAOK is a Social Movement!

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #961 on: January 30, 2008, 14:55:16 »
Φίλε αν χέστηκες εσύ μία για αυτούς του άχρηστους, αυτοί σου αποδεικνύουν κάθε εβδόμαδα ότι χέστηκαν τρεις φορές περισσότερο για τη δικιά σου την καψούρα και για το διασυρμό σου. Επειδή λοιπόν μέχρι το καλοκαίρι έχεις αυτούς τους ανίκανους πρέπει νς βρεις άκρη να ξυπνήσουν και να παίξουν μπάλα γιατί για εμένα -τον ανθρωποφάγο- ο κίνδυνος είναι πλέον ορατός, αν δεν κερδίσουμε και την Κυριακή. Μακάρι να είχα το Ριβάλντο να καθαρίζει τα ματς και ας μη μιλιέται ούτε με τον εαυτό του. Επειδή όμως έχω Μελίσσηδες και Χαραλάμπηδες πρέπει να βρω άλλες λύσεις. Να το θέσω και αλλιώς. Δεν επιθυμώ να φάω κανένα Σάντος. Μακάρι από το καλοκαίρι που θα έχει όλες τις ιδανικές συνθήκες (θα έχει κάνει προετοιμασία, θα αγοράσει ότι γουστάρει, θα τον στηρίζει η διοίκηση) να αρχίσει να εμφανίζει έργο, όπως και ο ίδιος δηλώνει. Εμένα με νοιάζει να επιτύχω το μοναδικό στόχο που μου απέμεινε φέτος στο αγωνιστικό κομμάτι, ανεξαρτήτως του ποιος φταίει: Να μην κινδυνέψω. Αυτή την αγωνία έχω. Και μακάρι να είμαι εγώ η Κασσάνδρα και από την Κυριακή να με διαψεύδει η ομάδα με τα αποτελέσματά της.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Poet

• Guest
« Reply #962 on: January 30, 2008, 15:29:13 »
Νομίζω ότι ο Θόδωρος ήθελε να τον επισκευθεί για να ακούσει την γνώμη του για την ομάδα και βρήκαν πρόφαση το να του δώσουν χρήματα. Προφανώς ο ΤΕΟ έχει φρικάρει με αυτό που γίνεται στο αγωνιστικό τμήμα, αισθάνεται το βάρος των επιλογών του,  και ήθελε κάποια συγκατάθεση για το αν πρέπει να δείξη υπομονή ή όχι.

Από το νομίζω στο προφανώς είναι μεγάλη η απόσταση. Πέρα από το ότι κάνεις λογικό άλμα, προσπαθείς να το περάσεις ως δεδομένο, γράφοντας τη λέξη «προφανώς». Το να βάζεις λόγια και σκέψεις στο στόμα και στο μυαλό του Ζαγοράκη, το να αντικαθιστάς στην ουσία τον ίδιο τον Ζαγοράκη, τη στιγμή μάλιστα που πριν από τρεις μέρεσ έχει βγει δημόσια και στηρίξει τον προπονητή της ομάδας του Π.Α.Ο.Κ., Φερνάντο Σάντος, είναι μία ανήθικη πράξη.
Έχεις απόλυτο δίκαιο φίλε. Είμαι ανήθικος. Είμαι ανήθικος που σκέφτομαι.

Εγώ πάλι είδα πως δεν υπάρχει τόσο κακό κλίμα στις σχέσεις παικτών και προπονητή. Κάτι τέτοιο ισχύει π.χ. στην αεκ44, όπου ο mr. pringles δεν μιλάει με τους παίκτες (δηλώσεις Χετεμάι). Τουλάχιστον άμα αναλογιστώ αυτά που όντως ξέρω, δηλαδή αν πάρω ως παράδειγμα τις δηλώσεις των παικτών του ΠΑΟΚ μετά τους αγώνες με γριά και βάζελο. Είπαν πως ο προπονητής της ομάδας είχε δίκιο. Τώρα, θα μπορούσα να επικαλεστώ «πηγές», να μιλήσω για «πληροφορίες» από «άκρες» που έχω, αλλά δεν το κάνω γιατί δεν μπορώ να βασίζομαι σε λόγια άλλων. Κι ως γνωστό τα λόγια (τα μη δημόσια λεχθέντα) είναι του αέρα.
Κακά τα ψέματα. Ας πούμε καμμιά αλήθεια καμμιά φορά. Όταν ο προπονητής σου, ο προϊστάμενος που σε αξιολογεί και σε προετοιμάζει διαλαλεί δεξιά και αριστερά ότι τους νέους δεν τους θέλω, δεν μου κάνουν, οι ήδη υπάρχοντες παίκτες είναι σαρδέλλες, δεν έχουν ποιότητα θα κοιτάξουμε να ενισχύσουμε την ομάδα με ποιοτικούς παίκτες άρα να τους στείλουμε όλους απο εκεί που ήρθαν, να γίνουν σαρδέλλες ελευθέρας βοσκής, τότε έχεις δύο πιθανά σενάρια.

1. Στηρίζεις τον προπονητή και τον βοηθάς αλλάζοντας το ρόστερ. Έστω και σε πρώτη φάση 3 άτομα 11αδάτα. Τουλάχιστον, προκειμένου να μην κινδυνεύσει η ομάδα και να παρουσιάσεις ένα αξιοπρεπές σύνολο.
2. Ξεμπροστιάζεις τον προπονητή σου κάνοντας τον να πάρει πίσω τα λόγια του.
3. Στέλνεις τον προπονητή στο ταμείο ανεργίας.

Το πρώτο, δεν μπορούμε να το κάνουμε λόγω έλλειψης χρημάτων.
Το τελευταίο δεν θέλουμε να το κάνουμε για πολλούς και διαφόρους λόγους.
Άρα, κάνουμε το δεύτερο, προκειμένου να μαζέψουμε ότι μπορούμε να μαζέψουμε.

Φυσικά και εκτέθηκε ο Ζαγοράκης με τις μ@λακίες που είπε ο Σάντος. Φυσικά και ο απερίσκεπτος Πορτογάλλος έβαλε τον Πρόεδρο σε δύσκολη θέση και φυσικά αυτό είναι άδικο για την προσπάθεια που κάνει ο Ζαγοράκης και η διοίκηση. Υπο διαφορετικές συνθήκες, αυτό θα χαρακτηριζόταν "τρύπημα".

Τυφλή εμπιστοσύνη στον Σάντος, στην παρούσα φάση μόνο κακό μπορεί να κάνει στην ομάδα. Πρέπει με τη στάση μας να δείχνουμε την διαρκή στήριξη στον Θόδωρο και ταυτόχρονα να απαιτήσουμε ο Σάντος να αλλάξει μυαλά τάχιστα.

Έκανε μιά πρώτη προσπάθεια στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στη συνέντευξη αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ μετά απο 5 μήνες λέγοντας "η ομάδα μου" και όχι όπως έκανε μέχρι προχθές "η ομάδα του ΠΑΟΚ". Ίσως να άρχισε να την ανθίζεται τη δουλειά. Πρέπει όμως να καταλάβει πού ήρθε να δουλέψει και ποιά είναι τα πραγματικά δεδομένα. Τον ΠΑΟΚτσή δεν τον εξιτάρει το πρωτάθλημα και οι υποσχέσεις για τίτλους. Μας εξιτάρει να βλέπουμε την ομάδα μας μαχητή, σκύλο, σαν τον Πρόεδρο και ακόμα χειρότερο, διεκδικητή, να μην το βάζει κάτω, να βρίσκει ψυχικές δυνάμεις απο το πουθενά. Κάποιος, ίσως πρέπει να πάρει τον Πορτογάλλο σήμερα, να τον υποδεχθεί στην Τούμπα και να του πεί ... καλωσήλθατε στην πιό περήφανη ομάδα του πλανήτη γή κύριε Σάντος. Ένα πράγμα θέλουμε απο εσάς. Να μας κάνετε υπερήφανους. Δεν θέλουμε τίποτα άλλο, ούτε τίτλους, ούτε τίποτα. Δεν μας νοιάζει. Θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές στην αξιοπρέπεια και τον αυτοσεηβασμό. Γάμησε το πώς θα κάτεβάσεις την ομάδα και τα σού και μου ... αξιοπρέπεια

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #963 on: January 30, 2008, 15:32:19 »

Έκανε μιά πρώτη προσπάθεια στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στη συνέντευξη αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ μετά απο 5 μήνες λέγοντας "η ομάδα μου" και όχι όπως έκανε μέχρι προχθές "η ομάδα του ΠΑΟΚ". Ίσως να άρχισε να την ανθίζεται τη δουλειά. Πρέπει όμως να καταλάβει πού ήρθε να δουλέψει και ποιά είναι τα πραγματικά δεδομένα. Τον ΠΑΟΚτσή δεν τον εξιτάρει το πρωτάθλημα και οι υποσχέσεις για τίτλους. Μας εξιτάρει να βλέπουμε την ομάδα μας μαχητή, σκύλο, σαν τον Πρόεδρο και ακόμα χειρότερο, διεκδικητή, να μην το βάζει κάτω, να βρίσκει ψυχικές δυνάμεις απο το πουθενά. Κάποιος, ίσως πρέπει να πάρει τον Πορτογάλλο σήμερα, να τον υποδεχθεί στην Τούμπα και να του πεί ... καλωσήλθατε στην πιό περήφανη ομάδα του πλανήτη γή κύριε Σάντος. Ένα πράγμα θέλουμε απο εσάς. Να μας κάνετε υπερήφανους. Δεν θέλουμε τίποτα άλλο, ούτε τίτλους, ούτε τίποτα. Δεν μας νοιάζει. Θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές στην αξιοπρέπεια και τον αυτοσεηβασμό. Γάμησε το πώς θα κάτεβάσεις την ομάδα και τα σού και μου ... αξιοπρέπεια

nomizw oti se auto sumfwnw apoluta me ton poet!

chiltsid

• Guest
« Reply #964 on: January 30, 2008, 17:18:41 »
dystixos kai to ennoo tora avto,exoume xana pesei sth loumpa ton mme,etsi opos paei to prama avti h omada den prokeite na anastithei pote,merikoi einai toso afelis,alla to paizoun toso exypni pou kata bathos den katalabainoun,pos me avta pou lene gia na apodeiksoun to dikio tous,gia na ikanopioisoun apla ton eavto tous,kanoun terastio kako sthn omada tous.den prokeite na pame pote mprosta etsi,pote.
to legame oloi edo mesa,prin 3-4 mines,oti tha erthoun asxima apotelesmata kai opoios anteksei fetos,opoios den mporei apo tou xrono pali,alla emeis den mporoume na kleisoume to stomataki mas,prepei na gkriniaksoume,prepei na exoume dikaio,den ginete allios,tha skasoume ama den ta poume.
fonazame edo mesa,pos to proto prama pou tha epidioksoun einai na xtypisoun ton zagor emesa,diladi na bgazoun axristes tis kiniseis tou p.x metagrafes,proponitis ktl.oloi legane,nai na to proseksoume avto,alla apo oti blepo poly grigora ksexname emeis!
oi axaristia mas den exei oria.

@poet,file mou me sygxoreis pou sto leo,alla avto pou grafeis me ton aggelo,giati mas to egrapses?
poios o logos?
ti itheles na deiksis sto kato kato?h na apodeiksis?
den katalabaino alithina pios einai o skopos sou!
ta theoro entelos ma entelos astoxa avta pou egrapses alla kai ypouli thn xoniki stigmi pou dialegeis,na ta peis.
kai sto kato kato den isoun mprosta na ksereis ti eipan h dyo tous!opos den htan kai ta mme pou ton bgalan kai protoselido,epeidi ekane diakanonismo.
E kai?alloi 40 to exoun kanei avto,entaksei o aggelos einai megalos ΠΑΟΚτσής,alla ti egine diladi pou ekane diakanonismo?

ena exo monno na po,ksypnate merikoi pou to paizete proodevtikoi ktl,kai kante epitelous mia xronia ypomoni,allios den mas blepo kala.
« Last Edit: January 30, 2008, 18:30:35 by chiltsid »

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #965 on: January 30, 2008, 17:25:44 »
Τύφλα νά χει ο φώσκολος...
radio metropolis γιναμε...εκτος αν θυμιθηκες τον μπουζο στον αντεννα...παντως κανει μπαμ και ξεχωριζει ο ΠΑΟΚτσης που ακουει ραδιο,με αυτον που δεν ακουει...εχει γελιο παντως που νομιζουν μερικοι οτι εκτος απο το να μας σπανε τα αρχιδια πετυχαινουν κατι αλλο....εεεεεε ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ  ΑΠΟ ΡΑΔΙΟΑΚΡΟΑΤΕΣ...οσοι ακομη δεν το καταλαβατε-συνεχιστε να γραφετε και να γραφετε και να γραφετε.....
« Last Edit: January 30, 2008, 17:45:20 by bozik »
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Athinaios--4

• Guest
« Reply #966 on: January 30, 2008, 17:40:35 »
I kritiki pros ena ypallilo tis PAE den einai mono dikaioma tou kathe opadou alla epivevlimeni! Eite autos einai manager , proponitis , paixtis .
Eidika otan autos einai akrivopliromenos i kritiki einai pio skliri giati kai oi prosdokies pio megales!
Den katalavaino loipon giati na min ton krino apo fetos? Epeidi den exei kanei proetoimasia?? Tote na min ton plirono tosa lefta apo fetos!
Na tou dino fetos 100.000 kai apo tou xronou na tou doso 600.000!
Apo fetos omos ta tseponei kala k apo fetos ton krino!! An de goustrea as elege oti tha analavo sto telos tis xronias kai oxi apo fetos.
As stamatiseik auto to paramythi. De ftaiei i proetoimasia gia to agonistiko xali!
I mipos tha allaxei i eikona apo tou xronou epeidi tha parei ena 18xrono mauro kai kati allous tyxarpastous pou dokimazoume tora! Imarton!
Den eimaste proponites alla den katevikame xtes apo ta dentra. Mpalla vlepoume kai mporoume na krinoume.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #967 on: January 30, 2008, 18:27:01 »
1)Γνωμη μου ειναι να σταματησετε να κρινετε τον Σαντος απο τη στιγμη που ΔΕΝ ειναι δικια του η ομαδα. Ειναι σαν να βαζεις τον Σουμαχερ (αντε εστω τον Μπαρικελο) να οδηγησει Fiat punto απεναντι σε Subaru impreza. Φιλοτιμο το πουντο με προοπτικες φτιαξιματος με καποιες βελτιωσεις στο μελλον αλλα το ιμπρεζα θαναι παντα ιμπρεζα (γαυρος, αεκ, βαζελος).

2)Καντε λιγο υπομονη εως του χρονου τετοια εποχη. Αν στο τελος του χρονου του πρωτου γυρου μας εχει εκτο εβδομους ενω θα χει κανει δικες του μεταγραφες, προετοιμασια, αποδεσμευσεις τοτε ναι σκιστε τον. Εως τοτε ειπαμε. ΑΥΤΟΥΣ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!

3)Πουλακια μουυυυ. Εσεις που κρινετε τον Σαντος και εχετε σκεψεις να φυγει γιατι δεν λετε και ποιος να ερθει?Οχι απλα να πεταμε μια γνωμη και να κανουμε μπουρδελο ενα θεμα προκαλωντας αλλους ομοιδεατες μας! Κι εγω ειμαι Αγγελικος οσο δεν παει αλλα πανω απο ολα ο ΠΑΟΚ. Σαντος τωρα? Απολυτη στηριξη! Τελος

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #968 on: January 30, 2008, 18:38:43 »
poli swstos o ΔΑΣΚΑΛΟΣ

Athinaios--4

• Guest
« Reply #969 on: January 30, 2008, 19:00:17 »
Daskale otan pas se mia douleia kai vlepeis oti ena sto tmima sou den einai kalos to les . Einai apokleistika dikia sou krisi. De simainei oti prepei ESY na veris kai ton antikatastati. Auton tha ton vrei to afentiko otan AUTOS krinei oti pragmati den kanei o sygkekrimenos ergazomenos.
Ego san opados xero oti px sta xaf xreiazomai paixti . Prepei diladi na po poion na paroume? Krino tous yparxontes . O Proponitis k o proedros tha krinoun poion tha agorasoun. Katalaves? Einai astoxo na rotate poion na paroume .

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #970 on: January 30, 2008, 19:32:31 »
Ποιον Άγγελο μου λες ρε δάσκαλε; Μόνο ο Άγγελος είναι; Όσους μπορώ να θυμηθώ τα τελευταία 15 χρονιά είχαν καλύτερες επιδόσεις από τον σάντο!
Και επαναλαμβάνω χωρίς τη στήριξη που έχει η σημερινή ομάδα (πόσους πόντους θα είχαμε αλήθεια χωρίς 20.000 σε κάθε ματς;;;) και χωρίς διοίκηση!
Και πάνω από τους μισούς προπονητές της τελευταίας 15ετίας ανέλαβαν στα μέσα της χρονιάς. Δηλαδή ο σάντος ήρθε για να αλλάξει και τους 25 παίκτες της ομάδας;
Γιατί σε διαφορετική περίπτωση κάτι από τη δουλειά του είχε χρόνο να τη δείξει σε 4 μήνες που είναι στον ΠΑΟΚ. Αν πάλι θέλει να πάρει 25 παίκτες, δεν μου φαίνεται και πολύ καλό σχέδιο εξυγίανσης!
Αν περιμένουμε "να οδηγήσει φεράρι", όπως λες δάσκαλε, μάλλον δεν θα τον κρίνουμε ποτέ. Και τέλος πάντων γι'αυτό τον έφεραν; Για να οδηγήσει μια φεράρι; Μάλλον λάθος θα έκαναν.
Και αν του χρόνου ξεκινήσει η χρονιά τα ίδια σκατά; Πάει και εκείνη η χρόνια δηλαδή. Και πάλι υπομονή. Γι' αυτό λέω: όσα γράφονται για τους παίκτες τα ξέρουμε όλοι. Και τα λαμβάνουμε υπ' όψη. Αλλά έχουμε και κρίση και μνήμη ώστε να μπορούμε να κρίνουμε. Εγώ το θεωρώ δεδομένο ότι με ήττα από σκουλήκι αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση.
Και τέλος για έναν άλλο φίλο που λέει ότι κάνουμε κακό. Κακό δεν κάνουμε εμείς φίλε που συζητάμε καλόπιστα σε ένα φόρουμ, εκφράζοντας τις σκέψεις μας και ως εκεί.
Κακό έχουν κάνει οι συλλογικές φωνές (βλέπε συνδέσμους) που έδιωχναν προπονητές επειδή είχαν προσωπικά μαζί τους κάποια μέλη τους.
« Last Edit: January 30, 2008, 19:42:18 by liakos »

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
« Reply #971 on: January 30, 2008, 20:08:46 »
εγώ στηρίζω τι διοίκηση, αν θέλει τον santos μαζί της
αν δεν τον θέλει πάλι μαζί της
αλλα δεν μπορώ να τις υποδείξω τι θα κάνει, ουτε θα κανω τον ξερολα
ΤΟΥΜΠΕΚΊ KAI YΠOMONH!

p.s όσοι περιμένουν ήττα με το σκουλήκι για να αρχίζουν να κράζουν
μάλλον θα περιμένουν για πολύ καιρό!!!
Niente incontri....Solo scontri

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **
« Reply #972 on: January 30, 2008, 20:21:02 »
Epeidi ti vlepw pali ti douleia, ehw na proteinw kati. Opws kai gia tous epityhimenous proedrous twn kommatwn se endeiksi evgnwmosynhs tous didoun ton titlo tou epitimou na kanoume kai meis to idio gia tous antistoixous proponites pou oloi agapisame gia tis diakriseis pou mas prosferan. Opws omws ehete paratirisei kaneis epitimos proedros den analamvanei pote ksana arhigos.

Ehoume kai leme loipon: Epitimos coach D. Bajevic, A. Anastasiadis,  allos?

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #973 on: January 30, 2008, 20:28:17 »
1)Γνωμη μου ειναι να σταματησετε να κρινετε τον Σαντος απο τη στιγμη που ΔΕΝ ειναι δικια του η ομαδα. Ειναι σαν να βαζεις τον Σουμαχερ (αντε εστω τον Μπαρικελο) να οδηγησει Fiat punto απεναντι σε Subaru impreza. Φιλοτιμο το πουντο με προοπτικες φτιαξιματος με καποιες βελτιωσεις στο μελλον αλλα το ιμπρεζα θαναι παντα ιμπρεζα (γαυρος, αεκ, βαζελος).

Off topic, αλλά υπάρχει το Race of Champions και φαίνεται εκεί ποιος είναι ο καλύτερος οδηγός.

Ποιον Άγγελο μου λες ρε δάσκαλε; Μόνο ο Άγγελος είναι; Όσους μπορώ να θυμηθώ τα τελευταία 15 χρονιά είχαν καλύτερες επιδόσεις από τον σάντο!
Και επαναλαμβάνω χωρίς τη στήριξη που έχει η σημερινή ομάδα (πόσους πόντους θα είχαμε αλήθεια χωρίς 20.000 σε κάθε ματς;;;) και χωρίς διοίκηση!
Και πάνω από τους μισούς προπονητές της τελευταίας 15ετίας ανέλαβαν στα μέσα της χρονιάς. Δηλαδή ο σάντος ήρθε για να αλλάξει και τους 25 παίκτες της ομάδας;

Και τι κάναμε τα τελευταία 15 χρόνια με τις αλλαγές προπονητών? Το μόνο που κάναμε ήταν να μικρύνει ο ΠΑΟΚ και να καταντήσει από ομάδα φόβητρο, ομάδα λύπησης.
Μόνο τις δύο φορές που κρατήσαμε προπονητή περισσότερο από 1,5 χρόνο πήραμε τίτλο.
Βέβαια, είχαμε και τις χειρότερες διοικήσεις του συλλόγου που για να καλύψουν τα δικά τους λάθη, αλλαζαν προπονητές σαν τα πουκάμισα και έβαλαν και σε εμάς το μικρόβιο του προπονητοφάγου, που δεν μπορούμε να το αποβάλλουμε σήμερα.

Γιατί σε διαφορετική περίπτωση κάτι από τη δουλειά του είχε χρόνο να τη δείξει σε 4 μήνες που είναι στον ΠΑΟΚ. Αν πάλι θέλει να πάρει 25 παίκτες, δεν μου φαίνεται και πολύ καλό σχέδιο εξυγίανσης!
Αν περιμένουμε "να οδηγήσει φεράρι", όπως λες δάσκαλε, μάλλον δεν θα τον κρίνουμε ποτέ. Και τέλος πάντων γι'αυτό τον έφεραν; Για να οδηγήσει μια φεράρι; Μάλλον λάθος θα έκαναν.

Σε αυτούς τους 4 μήνες δοκιμάζει παίκτες και συστήματα για να δει ποιοί παίκτες του ΠΑΟΚ μπορούν να ανταπεξέλθουν στον νέο ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε. Περίμενες από τον Σάντος ή οποιονδήποτε νέο προπονητή να ξέρει τις δυνατότητες κάθε ποδοσφαιριστή μας? Από που προκύπτει αυτό? Ποιος είναι ο ΠΑΟΚ και που έπαιξε τα τελευταία χρόνια, ώστε να γνωρίζει κάποιος προπονητής την αξία των ποδοσφαιριστών? Μήπως παίξαμε CL και μας έδειχνε η τηλεόραση στην Πορτογαλλία? Τον καλύτερο προπονητή του κόσμου να τον βάλεις σε ομάδα που δεν ξέρει, θα χρειαστεί όχι μόνο 4 μήνες, αλλά αρκετά περισσότερο χρόνο, μέχρι να κατασταλλάξει στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών.

Και αν του χρόνου ξεκινήσει η χρονιά τα ίδια σκατά; Πάει και εκείνη η χρόνια δηλαδή. Και πάλι υπομονή. Γι' αυτό λέω: όσα γράφονται για τους παίκτες τα ξέρουμε όλοι. Και τα λαμβάνουμε υπ' όψη. Αλλά έχουμε και κρίση και μνήμη ώστε να μπορούμε να κρίνουμε. Εγώ το θεωρώ δεδομένο ότι με ήττα από σκουλήκι αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση.
Και τέλος για έναν άλλο φίλο που λέει ότι κάνουμε κακό. Κακό δεν κάνουμε εμείς φίλε που συζητάμε καλόπιστα σε ένα φόρουμ, εκφράζοντας τις σκέψεις μας και ως εκεί.
Κακό έχουν κάνει οι συλλογικές φωνές (βλέπε συνδέσμους) που έδιωχναν προπονητές επειδή είχαν προσωπικά μαζί τους κάποια μέλη τους.

Είανι γνώμη σου και σεβαστή. Αλλά προσωπικά δεν βλέπω καμιά αντίστροφη μέτρηση για κανέναν, παρά μόνο για τους ποδοσφαισριστές, που πρέπει επειγόντως να αποδείξουν την αξία τους, αν θέλουν να παραμείνουν στην ομάδα.
Ναι, οι σύνδεσμοι έδιωξαν τους προπονητές. Κάθισαν και μίλησαν με τον στενό τους συνεργάτη Γιάννη Γούμενο που πάντα διατηρούσαν και διατηρούν τις καλύτερες σχέσεις και πρότειναν την αποπομπή προπονητών.
Ακόμα και να συνέβαινε αυτό που λες για τους συνδέσμους, εσύ τι διαφορετικό κάνεις αυτή την στιγμή προτείνοντας αποπομπή του Σάντος, από αυτό που ισχυρίζεσαι ότι έκαναν οι σύνδεσμοι?
Είμαι σίγουρος ότι αν αλλάξει ο προπονητής και αποτύχει ο επόμενος, κάποια στιγμή θα βγεις εσύ ή κάποιος άλλος και θα λέει ότι οι σύνδεσμοι έφαγαν τον Σάντος.

Αδελφέ @liakos.
Όταν ανέλαβε ο θόδωρος του ζητήσαμε να τα αλλάξει όλα. Μερικοί έλεγαν να αλλάξει μέχρι και τα πλακάκια των γραφείων της ΠΑΕ. Ο Θόδωρος έκανε πολλές αλλαγές. Στα γραφεία, στην οργάνωση της ομάδας, στο προπονητικό team, παντού!
Έφτασε η ώρα για τους ποδοσφαιριστές μας να κριθούν. Αυτό μπορεί να το κάνει καλύτερα από όλους μας, ένας υπεύθυνος προπονητής, που γνωρίζει το κλίμα των αποδυτηρίων και την αγωνιστική αξία των ποδοσφαιριστών μας, αφού δούλεψε μαζί τους και είδε τα θετικά και τα αρνητικά τους.
Οποιαδήποτε αλλάγή προπονητή σήμερα στον ΠΑΟΚ, θα αποτελέσει καταστροφή και καθυστέρηση στον όνειρο και στην λαϊκή απαίτηση που έλεγε: ΘΟΔΩΡΕ, ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΟΛΑ!!!
« Last Edit: January 30, 2008, 20:35:25 by Alamana85 »
gdaou
"γάβροι=κότες"

Athinaios--4

• Guest
« Reply #974 on: January 30, 2008, 21:10:43 »

Σε αυτούς τους 4 μήνες δοκιμάζει παίκτες και συστήματα για να δει ποιοί παίκτες του ΠΑΟΚ μπορούν να ανταπεξέλθουν στον νέο ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε. Περίμενες από τον Σάντος ή οποιονδήποτε νέο προπονητή να ξέρει τις δυνατότητες κάθε ποδοσφαιριστή μας? Από που προκύπτει αυτό? Ποιος είναι ο ΠΑΟΚ και που έπαιξε τα τελευταία χρόνια, ώστε να γνωρίζει κάποιος προπονητής την αξία των ποδοσφαιριστών? Μήπως παίξαμε CL και μας έδειχνε η τηλεόραση στην Πορτογαλλία? Τον καλύτερο προπονητή του κόσμου να τον βάλεις σε ομάδα που δεν ξέρει, θα χρειαστεί όχι μόνο 4 μήνες, αλλά αρκετά περισσότερο χρόνο, μέχρι να κατασταλλάξει στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών.
[/quote]
Kaneis lathos file se auto! Siga mi thelei enas proponitis 4 mines gia na dei ti kanei enas paixtis .
Kai epanalamvano (tora omos os apantisi) . Afou o Santos gia na leitourgisei thelei omada apo tin arxi tis proetoimasias (kai kala kanei. Magkia tou. ) na MIN analamvane!! Na symfonouse na erthei sto telos tis saizon!! Einai omos polla ta 600.000 gia na ta afiseis... Eidika otan ta pairneis xoris na kaneis tipota..
Kai apo tin alli to xanaleo. Fetos plironetai i oxi o Santos?? Ara tha ton krino kai fetos!
Tha ton exo sto apyrovlito an den plironotan!!! Tzampa douleuei diladi?? Den katalava!
An einai etsi na min krinoume k kapoious paixtes giati mporei na xreiazontai 1 xrono gia na prosarmostoun stin Ellada. Na mathoun tous sympaiktes tou kai meta na deixoun ti axizoun!!
8oi eimaste!! Kai tin Kyriaki mallon katiforizoume ki allo! Ki emeis leme as perimenoume tou xronou na mas pei o kyrios Santos ti thelei i omada...

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #975 on: January 30, 2008, 21:24:06 »
Κατ' αρχάς αδερφέ (ΑΝ ΚΑΙ OFF TOPIC) τα πράγματα είναι αρκετά συγκεκριμένα. Όσοι θυμούνται τους μακεδόνες του 2004 και την τότε Θ4 θυμούνται πόσο και μέχρι πότε στηρίζαν τον προπονητή. Επίσης θυμούνται αν ειδικά της Θ4 η στάση άλλαξε μετά τις μηνύσεις που υπέγραφε ως μάρτυρας ο Άγγελος. Ακόμα και σήμερα πολλοί συνδεσμίτες το πρώτο πράγμα που έχουν να λένε για τον Άγγελο είναι οι μηνύσεις. Οπότε δε νομίζω ότι ισχύει αυτό που λες ότι θα κατηγορηθούν οι σύνδεσμοι αν φύγει ο σάντος.
Και ναι οι σύνδεσμοι πάντα είχαν εξ ορισμού συλλογική φωνή, δηλαδή φωνή που συγκέντρωνε τις μεμονωμένες φωνές των μελών τους και άρα αποκτά μεγαλύτερο βάρος. Αυτό δε σημαίνει ότι τα είχαν κάνει πλακάκια με τις διοικήσεις.

Δεν υπάρχει μικρόβιο προπονητοφάγου φίλε μου. Είναι φυσικότατο γνώρισμα όλων των ομάδων οι οπαδοί των οποίων έχουν απαιτήσεις να κριτικάρουν τον προπονητή όταν έχει αποτυχίες η ομάδα (και άρα κι αυτός). Πόσο μάλλον όταν δεν έχει τα ελαφρυντικά των κακών διοικήσεων, των απατεώνων προέδρων και των άδειων γηπέδων.

Σε αυτούς τους 4 μήνες (καμιά κατοσταριά προπονήσεις δηλαδή) περίμενα να έχει άποψη για κάθε ποδοσφαιριστή του, να δείχνει κάποια δυναμική αλλαγής, έστω παικτών ή συστημάτων όπως λες κι εσύ, ώστε να μπορώ να ελπίζω σε κάτι. Αυτή τη στιγμή η άποψη που έχουμε όλοι μας για τους παίκτες μας έχει χειροτερέψει απίστευτα σε σχέση με την αρχή της χρονιάς. Νομίζω ότι ευθύνεται κι αυτός.

Στο τελευταίο που λες δεν συμφωνώ καθόλου. Εκτός αν εννοείς αν επιβληθεί από τον κόσμο η αλλαγή προπονητή, τότε πράγματι θα είναι πισωγύρισμα. Αλλά δε νομίζω ότι είναι έτσι. Επαναλαμβάνω ότι δεν λέω "διώξ' τον" ελπίζοντας ότι κάτι παραπάνω ξέρει ο Τέο. Αλλά δεν μπορώ να μην πω τα προφανή.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #976 on: January 30, 2008, 21:45:28 »
Ãéáôß óå äéáöïñåôéêÞ ðåñßðôùóç êÜôé áðü ôç äïõëåéÜ ôïõ åß÷å ÷ñüíï íá ôç äåßîåé óå 4 ìÞíåò ðïõ åßíáé óôïí ÐÁÏÊ. Áí ðÜëé èÝëåé íá ðÜñåé 25 ðáßêôåò, äåí ìïõ öáßíåôáé êáé ðïëý êáëü ó÷Ýäéï åîõãßáíóçò!
Áí ðåñéìÝíïõìå "íá ïäçãÞóåé öåñÜñé", üðùò ëåò äÜóêáëå, ìÜëëïí äåí èá ôïí êñßíïõìå ðïôÝ. Êáé ôÝëïò ðÜíôùí ãé'áõôü ôïí Ýöåñáí; Ãéá íá ïäçãÞóåé ìéá öåñÜñé; ÌÜëëïí ëÜèïò èá Ýêáíáí.
Óå áõôïýò ôïõò 4 ìÞíåò äïêéìÜæåé ðáßêôåò êáé óõóôÞìáôá ãéá íá äåé ðïéïß ðáßêôåò ôïõ ÐÁÏÊ ìðïñïýí íá áíôáðåîÝëèïõí óôïí íÝï ÐÁÏÊ ðïõ ïíåéñåõüìáóôå. Ðåñßìåíåò áðü ôïí ÓÜíôïò Þ ïðïéïíäÞðïôå íÝï ðñïðïíçôÞ íá îÝñåé ôéò äõíáôüôçôåò êÜèå ðïäïóöáéñéóôÞ ìáò? Áðü ðïõ ðñïêýðôåé áõôü? Ðïéïò åßíáé ï ÐÁÏÊ êáé ðïõ Ýðáéîå ôá ôåëåõôáßá ÷ñüíéá, þóôå íá ãíùñßæåé êÜðïéïò ðñïðïíçôÞò ôçí áîßá ôùí ðïäïóöáéñéóôþí? ÌÞðùò ðáßîáìå CL êáé ìáò Ýäåé÷íå ç ôçëåüñáóç óôçí Ðïñôïãáëëßá? Ôïí êáëýôåñï ðñïðïíçôÞ ôïõ êüóìïõ íá ôïí âÜëåéò óå ïìÜäá ðïõ äåí îÝñåé, èá ÷ñåéáóôåß ü÷é ìüíï 4 ìÞíåò, áëëÜ áñêåôÜ ðåñéóóüôåñï ÷ñüíï, ìÝ÷ñé íá êáôáóôáëëÜîåé óôéò äõíáôüôçôåò ôùí ðïäïóöáéñéóôþí.
Kaneis lathos file se auto! Siga mi thelei enas proponitis 4 mines gia na dei ti kanei enas paixtis .
Kai epanalamvano (tora omos os apantisi) . Afou o Santos gia na leitourgisei thelei omada apo tin arxi tis proetoimasias (kai kala kanei. Magkia tou. ) na MIN analamvane!! Na symfonouse na erthei sto telos tis saizon!! Einai omos polla ta 600.000 gia na ta afiseis... Eidika otan ta pairneis xoris na kaneis tipota..
Kai apo tin alli to xanaleo. Fetos plironetai i oxi o Santos?? Ara tha ton krino kai fetos!
Tha ton exo sto apyrovlito an den plironotan!!! Tzampa douleuei diladi?? Den katalava!
An einai etsi na min krinoume k kapoious paixtes giati mporei na xreiazontai 1 xrono gia na prosarmostoun stin Ellada. Na mathoun tous sympaiktes tou kai meta na deixoun ti axizoun!!
8oi eimaste!! Kai tin Kyriaki mallon katiforizoume ki allo! Ki emeis leme as perimenoume tou xronou na mas pei o kyrios Santos ti thelei i omada...

¸÷ù îáíáðåß üôé äåí åßìáé ëïãéóôÞò ôçò ÐÁÅ êáé äåí ðñüêåéôáé íá ìðù óå äéáäéêáóßá áîéïëüãçóçò ãéá ôï áí ðñÝðåé ï ðñïðïíçôÞò ôïõ ÐÁÏÊ íá ðÝñíåé 50, 100 Þ 1.000.000 €. Ôçí äïõëåéÜ áõôÞ ôçí êÜíåé ï Ðáðáäüðïõëïò ìå ôïí ÆáãïñÜêç. Ôïõò Ý÷ù åìðéóôïóýíç êáé óõíåéóöÝñù ïéêïíïìéêÜ, ãéá íá äéïéêÞóïõí üðùò áõôïß íïìßæïõí.
Ï ÓÜíôïò áíÜëáâå ôïí ÐÁÏÊ ôçí äåäïìÝíç ÷ñïíéêÞ óôéãìÞ ìå ôçí ðñïïðôéêÞ íá âÜëåé ôéò âÜóåéò ãéá ôïí ÐÁÏÊ ðïõ ïíåéñåýåôáé ç äéïßêçóç ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ. Ãéá óÝíá ìðïñåß íá ìçí äïõëåýåé. Ãéá ìÝíá êáé ôçí äéïßêçóç, åßíáé óïâáñÞ åñãáóßá ç óùóôÞ áîéïëüãçóç ôçò ðñáãìáôéêÞò áîßáò ôùí ðïäïóöáéñéóôþí. Ðñïôéìþ áõôÞ ôçí äéáäéêáóßá íá ôçí êÜíåé êÜðïéïò áíáãíùñéóìÝíïò ðñïðïíçôÞò, ðïõ èá Ý÷åé ôá Üíôåñá íá ðåé ôá ðñÜãìáôá ìå ôï üíïìá ôïõò êáé èá óêÝöôåôáé ôï üíïìá ðïõ Ý÷åé äçìéïõñãÞóåé óôïí ÷þñï, ðáñÜ êÜðïéïò ðïõ äå÷üôáí üðïéïí Éíôéï, Ðéá, Áëáí êáé ÌðáéÜíï ôïõ Ýöåñíå ç äéïßêçóç êáé äåí Ýëåãå êïõâÝíôá.
Áí åñ÷üôáí ôï êáëïêáßñé, èá ôñþãáìå óôçí ìÜðá êáé ôïõ ÷ñüíïõ üëïõò áõôïýò ðïõ ìáò Ýâãáëáí ôá ìÜôéá ôá ôåëåõôáßá ÷ñüíéá, áöïý èá ðáñáìÝíáí óôçí ïìÜäá. Áõôü äåí óçìáßíåé áðáñáßôçôá üôé üðïéïò ðáßêôçò äåí êñßíåôáé áîéüëïãïò áðü ôïí Óáíôïò íá ðáñáìåßíåé óôïí ÐÁÏÊ, èá öýãåé. ÕðÜñ÷ïõí óõìâüëáéá êáé ãéá íá óðÜóåé Ýíá óõìâüëáéï õðÜñ÷åé õðï÷ñÝùóç ôçò ÐÁÅ íá áðïæçìåéþóåé ôïí ðïäïóöáéñéóôÞ. ÁëëÜ èåùñþ äåäïìÝíï üôé ðïäïóöáéñéóôÝò ðïõ ôï óõìâüëáéï ôïõò ëÞãåé ôï êáëïêáßñé, èá öýãïõí 100% êáé áñêåôïß Üëëïé èá äå÷èïýí íá ðÜñïõí ìéêñüôåñï ðïóü áðü áõôü ðïõ ðñÝðåé íá ðÜñïõí.
Áò ìçí îå÷íÜìå ôé ìáò õðïó÷Ýèçêå ç äéïßêçóç ôçò ÐÁÅ üôáí áíÝëáâå ôï Ýñãï ôçò. Ìáò õðïó÷Ýèçêå äéáöÜíåéá êáé ìáò óõíÝóôçóå õðïìïíÞ. ¼ëïé ðïíÜìå êáé íïéþèïõìå áíáêáôùóïýñá óôï óôïìÜ÷é ìå ôçí åéêüíá ðïõ âëÝðïõìå óôï ãÞðåäï. Äõóôõ÷þò üìùò ïé åîåëßîåéò èá ðÜñïõí ÷ñüíï êáé üðïéïò áíôÝîåé. Ôï óßãïõñï åßíáé üôé ç êáôÜóôáóç åßíáé õðü Ýëåã÷ï êáé ôá ðñÜãìáôá Ý÷ïõí ðÜñåé ôïí äñüìï ôïõò.

gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #977 on: January 31, 2008, 11:52:21 »
Ελπίζω πάντως να μην εννοείς φίλε Αλαμάνα ότι αν αλλάξει τελικά προπονητή ο Τέο, δεν θα τον στηρίξεις (επειδή θα το θεωρήσεις πισωγύρισμα).
Κατά τα λοιπά επαναλαμβάνω ότι τους μετριότατους παίκτες τους ξέρουμε, ότι ο σάντος δεν τους επέλεξε και δεν τους προετοίμασε επίσης το ξέρουμε. Με δεδομένα αυτά λοιπόν και σε σύγκριση με αυτά που ξέρουμς από το παρελθόν το δικό μας και άλλων ομάδων, ο καθένας ας κρίνει για τον εαυτό του αν έχει δείξει κάτι ο σάντος που να δικαιολογεί την εμπιστοσύνη που του δείχνει η διοίκηση και ο κόσμος αλλά και τα χρήματα που παίρνει.
Και επισημαίνω πόσο πιο εύκολο θα ήταν το έργο της διοίκησης (της εξυγίανσης) αν δεν χρειαζόταν 5 μεταγραφές η ομάδα τώρα, κι άλλες τόσες το καλοκαίρι για να κάνουμε αυτά που θεωρούσαμε πάτο πριν 3 χρόνια, δηλαδή το ΟΥΕΦΑ.
Είμαι σίγουρος ότι όλα αυτά τα ξέρει ο Τεό. Και θα τον στηρίξουμε ότι κι αν αποφασίσει

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
« Reply #978 on: January 31, 2008, 14:34:22 »
εγώ στηρίζω τι διοίκηση, αν θέλει τον santos μαζί της
αν δεν τον θέλει πάλι μαζί της
αλλα δεν μπορώ να τις υποδείξω τι θα κάνει, ουτε θα κανω τον ξερολα
ΤΟΥΜΠΕΚΊ KAI YΠOMONH!

p.s όσοι περιμένουν ήττα με το σκουλήκι για να αρχίζουν να κράζουν
μάλλον θα περιμένουν για πολύ καιρό!!!

πιστεύεις οτι υπάρχει παοκτσής που να θέλει να χάσουμε απο τον άρη για να κράξει τον σάντος? Μάλλον έχεις μπερδευτεί φίλε, αν νομίζεις οτι όσοι σήμερα κάνουν υπομονή για να κράξουν αύριο που η διοίκηση πιθανώς δεν θα θέλει τον σάντος, είναι περισσότερο παοκτσήδες απο όσους κράζουν σήμερα επειδή δεν βλέπουν ούτε 1 βήμα αγωνιστικής προόδου
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

BIANCONERO

• Guest
« Reply #979 on: January 31, 2008, 14:42:50 »
..."KAI ΘA TON ΣTHΡIΞOYME OTI KI AN AΠOΦAΣIΣEI"...

Το ερωτημα ομως παραμενει: ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ?? Η θα την εχουμε παρει ΠΡΩΤΟΙ εμεις?? Γιατι στο Θεμα Σαντος ΚΑΠΟΙΟΙ αυτο εχουν κανει!!

Και θα επιμεινω και ας γινομαι κακος και μη αρεστος σε αρκετους, οτι οποιος θετει εστω και φιλολογικα θεμα Σαντος...
Α.  καπελωνει τη διοικηση....
Β.  παιζει το παιχνιδι των εχθρων του συλλογου που βρηκαν το "σημειο" Σαντος σαν το πιο ευκολο πανω στον Φετεινο Π.Α.Ο.Κ. να χτυπηθει και να δημιουργησουν τα πρωτα ρηγματα στο αρρωγες μετωπο που ειχαν συστησει διοικηση και λαος....
Γ.  και εν τελει κανει κακο στην ιδια την ομαδα και το μονο που δημιουργει ειναι πικρα και σταναχωρια στο μυαλο του Αρχηγου....πικρα για ολους εμας που μιλαμε για ενοτητα αλλα προφανως δεν ξερουμε ουτε καν τι σημαιναι και πως θα επιτευχθει αυτη!Κριμα...

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ - ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ - ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ (ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ Ο ΣΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ) ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΘΕΜΑ ΣΑΝΤΟΣ.....ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΛΑ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ !

Και δυστυχως βλεπω οτι αυτο μετα τα ραδια (που ειναι ευκολο να τρυπηθουν αφου κανεις δεν ελεγχει την οπαδικη ταυτοτητα καποιου που μιλαει) αλλα και τους συνδεσμους που ανοιξαν τους ασκους του αιολου με το περηφιμο "θα κανουμε κριτικη σε ολους" να περασε και εδω μεσα το παραμυθι...και μαλιστα με αρκετο ζηλο απο ορισμενους που εγραφαν ΑΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ, αλλα το θεμα Σαντος φαινεται να το εχουν παρει τοοσο πατριωτικα που νομιζεις οτι ειναι το υπ' αριθμον ενα θεμα που αντιμετωπιζει ο Π.Α.Ο.Κ. φετος!!!............Ξεροντας μεχρι που μπορει να φτασει το υπουλο μυαλο και το κομπλεξ καποιων (....) εφτασα να αμφιβαλω κατα το ποσο ειναι ακομα και ΠΑΟΚτσηδες 2-3 εδω μεσα. Λυπαμαι που το λεω αυτο....μακαρι να κανω φυσικα λαθος, αλλα ακομα και ετσι να ειναι (το πιο πιθανον) ας αναλογιστουν που οδηγηθηκαμε με αυτα και με αυτα τον τελευταιο καιρο!!

ΣΤΗΡΙΖΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ