Author Topic: Fernando Santos  (Read 192341 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sabbath

• Αλλαγή
Απ: Fernando Santos
« Reply #4660 on: October 28, 2009, 22:31:14 »
εγω μπαλαρα στον ΠΑΟΚ μονο με επι μπαγεβιτς εχω δει'''μιλαμε σε μερικα ματς στη τουμπα επαιζες σαν μπαρτσα
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #4661 on: October 28, 2009, 22:31:43 »
το εθεσα λαθος περσεα...ζηταω κατι που βλεπει ο αποστολος και ο ντεηβ συγκεκριμενα και δεν βλεπω εγω...μιας και αυτοι τονιζουν(αν καταλαβαινω καλα) το οτι εμεις ο κοσμος φταιμε που μεταδιδουμε αρνητικα μαγνητικα κυματα στον δον με αυτα που γραφουμε σε αυτο το φορουμ
και η ομαδα ενω μπορει δεν παιζει μπαλα...

ζηταω δλδ να μου πουν τι βλεπουν για να βρω κι εγω το φως μου μιας και ειμαι ασχετος σαν προπονητης και ο δον ξερει(ξερει;) ενω εγω οχι...

ive4

• Guest
« Reply #4662 on: October 28, 2009, 22:37:19 »
οκ γιαννιώτη, απλά πήρα μια αφορμή να πω όσα βλέπω.

Μπαλάρα sabbath παίζαμε πράγματι επί Μπαγεβιτς, αλλά και με τον Άγγελο σε όλες τις θητείες του.
Δε ξέρω αν τα πρόλαβες, αλλά κάτι 4-4 με Ατλέτικο, και γενικά η πολύ καλή επίθεση που είχαμε επί Άγγελου, συνοδεύονταν από ωραίο επιθετικό ποδόσφαιρο.
Και με τον Χάαν την πρώτη θητεία του στον ΠΑΟΚ.

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #4663 on: October 28, 2009, 22:37:34 »

επιχειρημα παντως δεν ειναι(ειδικα στον ΠΑΟΚ) το μοκο για αυτο που νιωθουμε επειδη κανουμε κακο στην ομαδα...γιατι κακο στην ομαδα για μενα
κανουν αυτα που λεει δημοσια ο προτογαλος και ο χαλκιας αλλα απο αυτους δεν ζητατε μοκο...

ξαναδιαβασε σχετικα ποστ πριν γενικευσεις κ πριν χωρισεις στρατοπεδα τη γνωμη μου για τη συντενευξη χαλκια.

οσο για το μοκο και το κατα ποσο κανουμε κακο στην ομαδα, αυτο μετα απο χρονια στο φορουμ δεν εχω καταληξει αν ειναι σωστο η οχι...

αλλες εποχες φαινεται να θεωρουμε οτι ειναι κακο, αλλες καλο, η κριτικη στους παιχτες παντως ακομα συγκαταλεγεται στις κατακριτεες πραξεις ενω αυτη στον προπονητη ειναι πλεον νομιμη.

αλλαζουν τα πραματα συχνα και αδυνατω να παρακολουθησω...

ÁÑÐÁÊÔÉÊÏ-4

• Guest
« Reply #4664 on: October 28, 2009, 22:39:00 »
Δεν ξέρω μάγκες εμένα αυτό που με ενοχλεί είναι το ότι βλέπω φιλοσοφία κάποιου που πάει να βάλει ένα γκολ και μετά να κρατήσει πίσω κι εμένα αυτό με χαλάει...

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #4665 on: October 28, 2009, 22:48:07 »

επιχειρημα παντως δεν ειναι(ειδικα στον ΠΑΟΚ) το μοκο για αυτο που νιωθουμε επειδη κανουμε κακο στην ομαδα...γιατι κακο στην ομαδα για μενα
κανουν αυτα που λεει δημοσια ο προτογαλος και ο χαλκιας αλλα απο αυτους δεν ζητατε μοκο...

ξαναδιαβασε σχετικα ποστ πριν γενικευσεις κ πριν χωρισεις στρατοπεδα τη γνωμη μου για τη συντενευξη χαλκια.

οσο για το μοκο και το κατα ποσο κανουμε κακο στην ομαδα, αυτο μετα απο χρονια στο φορουμ δεν εχω καταληξει αν ειναι σωστο η οχι...

αλλες εποχες φαινεται να θεωρουμε οτι ειναι κακο, αλλες καλο, η κριτικη στους παιχτες παντως ακομα συγκαταλεγεται στις κατακριτεες πραξεις ενω αυτη στον προπονητη ειναι πλεον νομιμη.

αλλαζουν τα πραματα συχνα και αδυνατω να παρακολουθησω...

ερωτηση

σχολιασες και τις δηλωσεις του πορτογαλου και του πες κι αυτουνου κανε μοκο;

δευτερη ερωτηση

τι διαφορα εχω απο το σκουληκι αμα βγαζω τον σκασμο ακομα και σε φορουμ;

τριτη ερωτηση

θα μου πεις κατι ρε αδερφε να καταλαβω κι εγω αυτο που δεν καταλαβαινω και καταλαβαινεις  εσυ;εχεις επιχειρημα για μπαλα η σκετο το μην μιλατε κανετε κακο ειναι ο λογος που γραφεις;

υ.γ δεν θα γραφα τιποτα εξαρχης αλλα μην μας βγαλετε και γκαβους στο τελος...ο ΠΑΟΚ σημερα γυρισε πισω τρια ολοκληρα χρονια σαν εμφανιση...ετσι απλα να περασει στο ντουκου...

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #4666 on: October 28, 2009, 22:56:16 »
συνεχισε να βλεπεις στρατοπεδα που δεν υπαρχουν...

την αποψη μου για το σαντος την εχω γραψει επανηλλειμενα, πιστευω οτι ειναι φοβισμενος και αυτος και πολλοι παιχτες. καπου το γραψα χθες νομιζω στο τοπικ ΠΑΟΚ 2009-10

αυτο που εγω σχολιασα σημερα ειναι οτι ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΜΠΑΛΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕ ΞΕΡΕΙ. νομιζω δεν απαντησα σε κανενα δικο σου ποστ. αν θυμαμαι καλα περυσι ηταν κακο να κρινουμε τον προπονητη γιατι δε ξερουμε, και γιατι ηταν επιλογη της διοικησης. φετος συμβαινει ακριβως το αντιθετο. δεν παμε καλα μεχρι τωρα και αυτος ειναι ο λογος αλλα πραγματικα εχει παρατραβηξει κ μεγαλο μερος της κριτικης μονο για να την ειρωνευτεις ειναι.

κ δε παει μονο στο θεμα του σαντος αυτο. δες τι γινεται στα τοπικ των παιχτων. ο παπαζογλου εχει βγει ηδη αχρηστος κλπ...

αυτο ειναι λυπηρο θεαμα εξου κ η ειρωνια

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4667 on: October 28, 2009, 23:00:12 »
Πάντως όσο ο ΠΑΟΚ θα θέλει έναν προπονητή που:

1.θα παίρνει τίτλους κ αποτελέσματα
2.θα πλάνο κ θα παίζει μπαλάρα
3.θα έχει στην σύνθεση του ένα σωρο νεαρά ΠΑΟΚτσάκια
4.θα νοιώθει ΠΑΟΚ
5.θα έχει αετίσιο μάτι μέσα στον αγώνα
6.θα είναι όνομα σεβαστό σε Ελλάδα κ Ευρώπη
7.θα έχει διασυνδέσεις στο εξωτερικό για να τραβάει ονόματα που λόγω μπάτζετ δεν θα φέρναμε
8.Δεν θα τραυματίζεται κανένας παίχτης της ομάδας του
9.θα μπορεί να παίρνει ανά πάσα στιγμή το 101% από κάθε παίχτη του
10.θα κάνει πάντα τις σωστές δηλώσεις
11.θα φοράει πάντα τα ρούχα που θέλουμε

τότε μάλλον δύσκολα θα τον βρεί.....

Ο Σάντος σίγουρα έχει κάνει λάθη και μάλλον θα κάνει κ άλλα,όμως όσο τον στηρίζει η διοίκηση θα τον στηρίζω κ γώ και η όποια κριτική μου δεν θα πάρει ποτέ την μορφή απαίτησης. Τί να κάνουμε ρε μάγκες............ κάποιοι εκεί στην διοίκηση ξέρουν λίγο μπάλα παραπάνω από μας
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #4668 on: October 28, 2009, 23:06:03 »
εαν δεν του ανανεωσουν το καλοκαιρι το συμβολαιο αυτο θα σημαινει πως τελικα δεν ξερουνε τοσο περισσοτερη μπαλα απο εμας?

BIANCONERO

• Guest
« Reply #4669 on: October 28, 2009, 23:07:09 »
Αν οχι το καλοκαιρι, τουλαχιστον σε 2....3....5 χρονια θα φυγει!

Οποτε θα δικαιωθουμε οπως και να χει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #4670 on: October 28, 2009, 23:15:08 »

4.θα νοιώθει ΠΑΟΚ
7.θα έχει διασυνδέσεις στο εξωτερικό για να τραβάει ονόματα που λόγω μπάτζετ δεν θα φέρναμε

Ο Σάντος σίγουρα έχει κάνει λάθη και μάλλον θα κάνει κ άλλα,όμως όσο τον στηρίζει η διοίκηση θα τον στηρίζω κ γώ και η όποια κριτική μου δεν θα πάρει ποτέ την μορφή απαίτησης. Τί να κάνουμε ρε μάγκες............ κάποιοι εκεί στην διοίκηση ξέρουν λίγο μπάλα παραπάνω από μας

τι σε κανει να πιστευεις οτι αν ειχε σημερα την οικονομικη δυνατοτητα ο ΠΑΟΚ δεν θα τον ειχε αλλαξει;

αν γι'αυτο θα πρεπει να τον στηριξουμε οκ...πεστε το κι ετσι...δεν υπαρχει κατι φτηνο αξιολογο και ελευθερο στην αγορα...
δεν ξαναμιλαω προσωπικα στο φορουμ γι'αυτον μιας και απο οτι καταλαβαινω το να μιλας για κατι τετοιο ειναι λογος να χασεις την μπαλα(λες και λεει κανεις τιποτα παραλογο)...και αμα δεν κατσει να μαστε γηπεδο σε καναν αγωνα δεν θα βλεπουμε και μπαλα για να νομιζουμε οτι μας φταιει η διαιτησια οταν χανουμε...

υ.γ μονο μια ερωτηση ρε μαγκες γιατι θα τρελαθουμε στο τελος...ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΦΕΤΟΣ

ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ

ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΕ;

αυτη την ερωτηση μονο κανω και δεν ξαναμιλαω στο παρον τοπικ...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #4671 on: October 28, 2009, 23:17:49 »

4.θα νοιώθει ΠΑΟΚ

Capri σε θαυμαζω για την υπομονη σου. Ειλικρινα.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4672 on: October 28, 2009, 23:23:49 »
1.Το να ξεφορτωθείς κάποιον που δεν σου  κάνει κ σου κοστίζει 600χιλ και ΔΕΝ θα ζητήσει (κατά δήλωση του) αποζημίωση για κάποιον φτηνότερο δεν είναι για σένα ένα κίνητρο (ειδικά μάλιστα σε εποχή ισχνών αγελάδων..) ?

2.Σου είπε κανείς να μην μιλήσεις για αυτά τα θέματα εδώ μέσα...? Μίλα όσο θές ..... απλά είναι άλλο να γίνεται κριτική κ άλλο να ζητάμε άμεσα το κεφάλι του....

3. Για τους στόχους θα σου πώ το καλοκαίρι. Απλά θυμίσου ότι αυτοί μπήκαν από κοινού με την διοίκηση .....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #4673 on: October 29, 2009, 00:08:07 »

4.θα νοιώθει ΠΑΟΚ

τα 5 και 9 είναι προϋποθέσεις για να πετύχεις τα 2 και 1. Δεν χρειάζεται κανένα από τα υπόλοιπα. ή μάλλον για να το θέσω πιο σωστά, φυσικά και χρειάζονται πολλά από αυτά αλλά δεν είναι τόσο απαραίτητα όσο τα 5 και 9 και ειδικά στην Ελλάδα. Αν διαφωνείτε πάω πάσο

υ.γ. ο αναστασιάδης απέκλεισε την μετέπειτα νταμπλούχο αγγλίας (σε 2πλα παιχνίδια) με Σιδηρόπουλο, Ζαφειρίου, Τασιόπουλο και Βελή!!!!  Ποιο μπάτζετ τώρα και μεγάλα ονόματα και πράσινα άλογα. Είδα και τα μεγάλα ονόματα των Σερρών!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

apostolos

• Guest
« Reply #4674 on: October 29, 2009, 00:08:45 »
Γιαννιώτη καταρχάς κανένα στρατόπεδο δεν υπάρχει, αν εσύ το βλέπεις έτσι λυπάμαι και σου ζητώ να αναθεωρήσεις.
Κατά δεύτερον το θέμα ΣΑΝΤΟΣ για μένα έχει κλείσει. Έληξε, φινίτο, καπούτ. Αυτό που δεν έληξε όμως είναι οι νοοτροπίες, η ασυνέπεια και το αλλάζω άποψη μέσα σε λίγες μέρες επηρεαζόμενος κυρίως από τα αποτελέσματα ενός τεράστιου κομματιού του λαού μας. Συγγνώμη αλλά γνώμες ανθρώπων που τη μία αποθεώνουν και μέσα σε λίγες μέρες καταβαραθρώνουν το ίδιο ακριβώς πράγμα επίτρεψέ μου εμένα να μην τις παίρνω στα σοβαρά πλέον. Τη μία το πλάνο γαμεί και δέρνει την άλλη όχι. Τη μία χτίζουμε συμπαγή ομάδα που χάνει δύσκολα και με νοοτροπίες κλπ και τι γαμώ που έιναι όλα (όσα πάνε καλά τα αποτελέσματα), την άλλη βάλτε μέσα τα πιτσιρίκια... εντωμεταξύ πας στο τόπικ του Χ πιτσιρικά παίκτη και τον ξεσκίζουν οι ίδιοι, αυτά είναι που ενοχλούν φίλε γιαννιώτη και το γεγονός οτι είσαι Λίβερπουλ  ;D

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Απ: Απ: Fernando Santos
« Reply #4675 on: October 29, 2009, 00:15:11 »
Αν οχι το καλοκαιρι, τουλαχιστον σε 2....3....5 χρονια θα φυγει!

Οποτε θα δικαιωθουμε οπως και να χει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

;D ;D ;D

kostas4

• Guest
« Reply #4676 on: October 29, 2009, 00:28:54 »
αυτο το σε ενα μηνα θα παιζουμε μπαλαρα απο ποτε ξεκιναει να μετραει?

αυτο ο ζαγορακης δεν το ειχε πει?

σταματηστε πια με τον σαντος δεν βαρεθηκατε?

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #4677 on: October 29, 2009, 01:08:23 »
Γιαννιώτη καταρχάς κανένα στρατόπεδο δεν υπάρχει, αν εσύ το βλέπεις έτσι λυπάμαι και σου ζητώ να αναθεωρήσεις.
Κατά δεύτερον το θέμα ΣΑΝΤΟΣ για μένα έχει κλείσει. Έληξε, φινίτο, καπούτ. Αυτό που δεν έληξε όμως είναι οι νοοτροπίες, η ασυνέπεια και το αλλάζω άποψη μέσα σε λίγες μέρες επηρεαζόμενος κυρίως από τα αποτελέσματα ενός τεράστιου κομματιού του λαού μας. Συγγνώμη αλλά γνώμες ανθρώπων που τη μία αποθεώνουν και μέσα σε λίγες μέρες καταβαραθρώνουν το ίδιο ακριβώς πράγμα επίτρεψέ μου εμένα να μην τις παίρνω στα σοβαρά πλέον. Τη μία το πλάνο γαμεί και δέρνει την άλλη όχι. Τη μία χτίζουμε συμπαγή ομάδα που χάνει δύσκολα και με νοοτροπίες κλπ και τι γαμώ που έιναι όλα (όσα πάνε καλά τα αποτελέσματα), την άλλη βάλτε μέσα τα πιτσιρίκια... εντωμεταξύ πας στο τόπικ του Χ πιτσιρικά παίκτη και τον ξεσκίζουν οι ίδιοι, αυτά είναι που ενοχλούν φίλε γιαννιώτη και το γεγονός οτι είσαι Λίβερπουλ  ;D

συμφωνω γενικοτερα μαζι σου αποστολε γιατι αυτο που τονιζεις ιδιαιτερα δεν ειναι αν πρεπει να στηριξουμε η οχι καποιον παικτη προπονητη προεδρο..αλλα να στηριξουμε το οικοδομημα που αποφασισαμε οτι θα στηριχτει ο ΠΑΟΚ..Κ εμεις δυστυχως δεν το κανουμε αυτο..αυτο σημαινει οτι εχουμε λαθος νοοτροπια..νομιζω οτι εισαι απο τους λιγους που εχουν αντιληφθει πιο ειναι το πραγματικο προβλημα στον ΠΑΟΚ

jmjyiannis

• Guest
« Reply #4678 on: October 29, 2009, 02:00:16 »
ε ρε γλέντια.... κάντε ρε σεις ένα καινούριο τόπικ που να λεει "η μετα σάντος εποχή". Το τι τροφή δίνετε στα δημοσιογραφάκια δε λέγεται..... δώστε τους μια χαρά ψωμί να έχουν να γράφουν για ονόματα που "παιζουν" στο καρνέ του Βρύζα να γίνει χειρότερα η ομάδα από αυτούς που πριν 1 αγωνιστική τους είχατε πανό "ρουφιάνοι καρκίνε του ΠΑΟΚ".

Τη μια το πλάνο είναι σούπερ και την άλλη είμαστε για κλάματα. Δε λέω, είναι πολύ λάθος να παίζουμε τοσο χεσμένα σε ντέρμπι και οι Σέρρες να ξεκολλιάζουν με δικά μας παιδιά τον gay. Αλλά μη τα βάζουμε όλα στο ίδιο σακί. Αν είχαμε καλύτερα σφυρήγματα φέτος τουλάχιστον θα είμασταν μόλις  βαθμούς από τον πρώτο και αν είχαμε και όλη την ομάδανα παίζει θα είμασταν στα περσινά.

Έχουν συμβεί πολλά... μη βιάζεστε να σταυρώσετε.... έχετε όλο τον καιρό μπροστά σας. Για ένα ακόμη ματς παίζαμε με ότι ναναι 11αδα που ζητημα να είχε παίξει ποτέ σε εσωτερικό διπλό...

ive4

• Guest
« Reply #4679 on: October 29, 2009, 08:29:02 »
ε φυσικά αφού κατάφερε να τους βγάλει όλους οφφ.